Je Cardano lahko kovanec milijonarjev?

Cardano je že od začetka leta zaznamoval precejšen dvig cen, vlagatelji pa so obnovili zanimanje za kriptovaluto.

Cardano je trenutno tretja največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo več kot 31 milijard dolarjev. Z vedno več vlagatelji, ki se zanimajo za Cardano, bi bilo pametno paziti na kriptovaluto. Lahko gre le za manjkajoči del sestavljanke, ko gre za vaš naložbeni portfelj.

Cardano ima potencial, da postane ustvarjalec milijonarjev, ob upoštevanju pomembne rasti, ki naj bi jo kriptovaluta doživela v naslednjih nekaj letih.

Preden se pogovorimo o potencialu Cardano kot naložbe, si oglejmo, kaj je Cardano, dejavniki, zaradi katerih bi lahko postala zvezdna naložba, in nekaj o njegovi zgodovini cen. Trenutno se Cardano bliža najvišjim rekordom in vsaka napoved kaže, da bi lahko šel še višje.

Cardano: Kaj je to?

Cardano je platforma za kriptovalute in pametne pogodbe, kot je Ethereum. Pogosto ga opisujejo kot kriptovaluto tretje generacije, ki rešuje vprašanja razširljivosti, ki pestijo kripto valute prve in druge generacije, kot je Bitcoin. Cardano ponuja večjo prilagodljivost s svojo večplastno arhitekturo.

Transakcije je mogoče izvajati z uporabo domače valute platforme Cardano. Uporabniki ga lahko uporabljajo za dokončanje transakcij in pošiljanje ali prejemanje sredstev. Platforma uporablja kriptografijo za hitro in varno izvajanje transakcij. Cardano’s blockchain je prvi recenzirani blockchain na svetu. Znanstveniki in akademiki pregledujejo protokole institucij, kot sta Tokijski tehnološki inštitut in Univerza v Edinburghu.

Cardano sta ustanovila soustanovitelj Ethereuma Charles Hoskinson in nekdanji izvršni direktor Ethereuma Jeremy Wood. Tri organizacije zagotavljajo, da Cardano deluje brez težav. To so

  • Fundacija Cardano: Fundacija Cardano nadzoruje razvoj blockanove verige Cardano.
  • IOHK: IOHK je organizacija, ki je ustvarila Cardano in oblikovala Ouroboros, edinstveni mehanizem Proof-of-Stake, ki ga uporablja Cardano.
  • Emurgo: Emurgo promovira Cardano v podjetjih in spodbuja uporabo in uporabo njegove tehnologije.

Preberite več: Ethereum vs Cardano: Kateri kripto morate kupiti

Ali je Cardano naložba milijonarjev??

Cardano je že od začetka leta 2021 zaznamoval precejšen dvig cen, pri čemer je kriptovaluta pritegnila resno pozornost vlagateljev. Številne napovedi napovedujejo, da bo Cardano leta 2021 dosegel rekordne cene. Poglejmo, kako je Cardano deloval od začetka leta, da bi bolje razumel dvig svoje cene.

Cardano je leto začel z 0,18 dolarja, vendar se je hitro zvišal in v enem tednu se je trgoval po 0,32 dolarja. Cardano je od začetka leta ohranil pozitiven cenovni trend, čeprav je bil nekoliko spremenljiv. Največji rally za Cardano se je začel februarja, ko je valuta v manj kot dveh tednih z 0,34 dolarja skočila na 0,95 dolarja. Do 21. februarja je kriptovaluta prebila mejo 1 dolar in trenutno trguje pri 1,08 dolarja.

Kaj bomo torej naredili iz Cardano? Je to naložba milijonarjev? Veliko vlagateljev meni, da je okoli kriptovalut, kot je Cardano, veliko hrupa, ker želijo vlagatelji in navdušenci nad kriptovalutami najti naslednji velik žeton. Odmevni kupci še dodatno spodbujajo hype. Primer tega bi bila napoved Genea Simmonsa, da je kupil 300.000 ameriških dolarjev ADA.

Vendar Cardanovo rasti cen ni samo posledica hype. Najpomembnejši razlog, zakaj bi lahko bil Cardano naložba milijonarjev, je vzpon decentraliziranih financ (DeFi) in povečanje priložnosti v DeFi. Platforme DeFi, kot je Cardano, so zaznale val zanimanja, ko več potrošnikov in podjetij išče rešitve DeFi in ko vse več finančnih institucij začne delati na integraciji kriptovalut v sistem. Ekipa, ki stoji za Cardanom, meni, da bo v naslednjih nekaj letih Cardano opazno napredoval.

Dejavniki, zaradi katerih bi lahko Cardano postal ustvarjalec milijonarjev

Na ceno Cardano vpliva več dejavnikov, od razvojne ekipe do načina delovanja. Ti dejavniki lahko močno prispevajo k temu, da Cardano postane primerna možnost za vlagatelje. Tu je nekaj dejavnikov, zaradi katerih bi lahko Cardano postal milijonar.

Cardano ima izkušeno razvojno skupino

Cardano ima izjemno ekipo, ki podpira platformo. Ustanovil jo je soustanovitelj Ethereuma Charles Hoskinson in nekdanji izvršni direktor Ethereuma Jeremy Hood. Cardano je po uvedbi pridobil pomembno priljubljenost kot edini recenzirani blockchain, ki zagotavlja, da v njegovem protokolu ni ranljivosti. Cardanova ekipa je preizkusila tudi več protokolov, da bi preprečila kakršne koli napake in vdore v protokol.

Večplastna arhitektura

To je ena največjih prednosti, ki jo ima Cardano pred svojimi vrstniki. Cardano izvaja računsko plast in plačilo poravnave, kar zagotavlja razširljivost in hitre transakcije. Cardano je mogoče posodobiti tudi brez vmešavanja v delovanje platforme.

Oglejte si: Zakaj bo Cardano eksplodiral leta 2021

Cardano je blockchain tretje generacije

Ustanovitelji družbe Cardano jo opisujejo kot verigo blokov tretje generacije, ki rešuje težave, ki pestijo prvo in drugo generacijo. Cardanova kriptovaluta ADA velja za eno izmed zanesljivejših valut v kripto prostoru, saj je videla več izboljšav in premagala pomembne izzive. Cardano je tudi bolj decentraliziran kot Bitcoin in bolj prilagodljiv kot Ethereum, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu mehanizmu soglasja Proof-of-Stake, Ouroboros.

Cardano je odprtokodna platforma

Cardano je v celoti odprtokoden. Koda platforme je napisana v dveh programskih jezikih. Haskell in Plutus. Haskell je funkcionalen programski jezik in obstaja od leta 1990. Zadnja stabilna izdaja Haskella je bila leta 2010. Plutus je programski jezik, ki ga je razvila razvojna skupina Cardano in je zelo podoben Haskellu..

Vrhunska varnost

Cardanov mehanizem soglasja Proof-of-Stake zagotavlja boljšo varnost kot drugi protokoli. Varnost v prostoru kriptovalut je ključnega pomena glede na porast kibernetskih napadov in hekerskih groženj. Cardano ima odlične rezultate pri uvajanju varnostnih funkcij in zasebnosti v svoj protokol.

Cardano lahko omogoči dostop do oseb, ki niso v banki

Ker je Cardano decentralizirana kriptovaluta, lahko omogoči dostop in digitalno identiteto nebančnim državljanom po vsem svetu. To velja za države v razvoju. Cardano je že začel prizadevanja na različnih koncih sveta, da bi prebivalstvu brez bank omogočil dostop do finančnih sistemov.

Čeprav so ti dejavniki večinoma funkcionalne narave, pomembno vplivajo na razpoloženje vlagateljev in ceno Cardano.

Ouroboros: Game Changer

Ouroboros je Cardanov mehanizem za soglasje Proof-of-Stake. Zagotavlja varnost mehanizma soglasja za dokaz o delu pri delčku energije, ki bi ga običajno potreboval. Ouroboros zagotavlja uporabo, celovitost in dolgoživost protokola Cardano z uporabo kriptografije, kombinatorike in matematične teorije iger.

Ouroboros čas deli na epohe. Epohe sestavljajo reže, ki so določena obdobja. Časovno območje, ki ga določi posamezna reža, je mogoče v algoritmu spremeniti. Epohe delujejo tudi neprekinjeno krožno. Ko se ena epoha konča, naslednja doba prihaja na splet.

Ali lahko Cardano postane ustvarjalec milijonarjev?

Cardano je s tržno kapitalizacijo 5. največja kriptovaluta na svetu s tržno kapitalizacijo skoraj 30 milijard dolarjev. Cardano naj bi zaradi tehničnih prednosti pred drugimi kriptovalutami leta 2021 doživel znatno rast. Zaradi decentralizirane narave Cardanove in njene večplastne arhitekture je Cardano privlačna naložbena možnost.

Dvig DeFi bo imel pomembno vlogo tudi pri ceni Cardano. Prostor DeFi beleži veliko rast in Cardano je s svojo večplastno arhitekturo v popolnem položaju, da izkoristi rast prostora DeFi.

Uspeh Cardano je odvisen tudi od števila pametnih pogodb in aplikacij dApps, ki jih platforma lahko podpira. S tem v mislih vemo, da ekipa, ki stoji za Cardano, aktivno nadgrajuje platformo. Cardano, ki je edini recenziran blockchain, je več kot sposoben premagati kakršne koli izzive, ki jih vržejo. Da odgovorim na vprašanje: Da, Cardano lahko postane milijonar.

Končne misli

Cardano ima enega najpomembnejših dnevnih količin trgovanja, njegova tržna kapitalizacija pa tudi eksponentno raste. Kriptovaluta je izjemno priljubljena tako med navdušenci nad kriptovalutami kot vlagatelji, ki menijo, da lahko Cardano postane naslednja naložba milijonarjev..

Če pogledamo zgodovino cen Cardano, vidimo, da je cena ostala razmeroma stabilna in ohranila pozitiven trend. Nekaj ​​napovedi cen podpira Cardanov potencial rasti.

Čeprav večina tehničnih analiz in napovedi cen napoveduje, da bo Cardano v prihodnjih letih bikov, trgi kriptovalut ostajajo razmeroma volatilni. Na ceno ADA lahko vplivajo tržna razpoloženja, ki se lahko kadar koli spremenijo, kar vlagateljem povzroči veliko izgubo.

Cene kriptovalut je težko napovedati, zato je preudarno, da pred naložbo v Cardano ali katero koli drugo kriptovaluto dobro preučite vse dejavnike in raziskave..

eToro – najboljši posrednik za nakup Cardano ADA

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ne zamudite: Ali je Cardano dobra naložba in ali naj vlagam v Cardano?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me