Je Tezos lahko ustvarjalec milijonarjev?

Tezos se je od začetka leta precej razvil, saj je platforma objavila več napovedi, kot je Tezos, ki se je pridružil OpenSea, prihod StablyUSD in nadgradnja Edo. Je torej Tezos idealna naložba za leto 2021? Ali lahko domnevamo, da je Tezos lahko naložba milijonarjev? Na ceno Tezosa bi lahko vplivalo več dejavnikov, vendar si na hitro oglejmo, kateri dejavniki bi lahko vplivali na Tezos in ali gre res za naložbo, ki bi lahko popolnoma spremenila usodo vlagateljev.

Trenutno Tezos beleži eksponentno rast, zahvaljujoč množičnemu sprejemanju in vhodnemu razvoju, po napovedih pa naj bi dosegel rekordne ravni cen.

Torej, kaj je Tezos?

Tako kot Ethereum je tudi Tezos pametna pogodbena platforma, ki deluje skozi postopek, znan kot "model upravljanja na verigi." Ta model Tezosu omogoča, da izvede kakršno koli spremembo ali nadgradnjo na verigo blokov, ne da bi moral samodejno prestati trdo vilico.

Hard fork se pojavi, ko razvijalci ne morejo doseči soglasja o spremembah ali dejanjih, ki jih je treba izvesti v verigi blokov, kar vodi do razkola v verigi blokov. Avtomatizirano izvajanje sprememb na Tezosu je precejšnja prednost, ki jo ima pred drugimi kriptovalutami.

Tezos, izdan leta 2018, vsakemu posamezniku, ki ima v lasti kriptovaluto Tezos XTZ, omogoča glasovanje o kakršnih koli spremembah pravil platforme ali kakršnih koli ukrepih, sprejetih na platformi. Ko uporabniki glasujejo in dosežejo soglasje o novih pravilih, Tezos samodejno sproži posodobitev in zagotovi izvajanje novih pravil. To zagotavlja, da verigi blokov Tezos ni treba trpeti, prav tako pa tudi demokratično odloča o prihodnji usmeritvi projekta.

Ali je Tezos naložba?

je tezos dobra naložba

Da odgovorimo na to vprašanje, si oglejmo, kako se je Tezos izkazal v zadnjih nekaj mesecih, in dejavnike, ki bi lahko vplivali na ceno. Od začetka novega leta je cena Tezosa beležila naraščajoč trend, čeprav je bila določena mera nestanovitna. Ob 1.96 dolarjev 3. januarja 2021 je cena do 10. januarja 2021 skočila na 2,84 dolarja in se skoraj podvojila. Do 23. januarja je cena dosegla 3,21 dolarja, do 14. februarja pa je dosegla 5,20 dolarja.

Jasno je, da gre Tezos samo v eno smer, in to že. Platforma ima več prednosti pred drugimi velikani, kot so Cardano, Ethereum in EOS. Kateri so torej dejavniki, zaradi katerih bi lahko ta altcoin postal milijonar? Vlagatelji se že nekaj mesecev zgrinjajo v Tezos, zato poglejmo, v čem je težava.

Odjava: napovedi cen Tezos – koliko bo vreden XTZ v letu 2021 in pozneje?

vlagajte v tezos

Dejavniki, zaradi katerih bi lahko Tezos postal milijonar:

1. Tezos je več kot le kriptovaluta.

Tezos je prilagodljiva platforma, ki deluje na pametnih pogodbah. Vlagatelji verjamejo, da ima Tezos več kot le kriptovaluto in ima več primerov uporabe, zato ima velik potencial rasti. Zato se vlagatelji vračajo k Tezosu.

Uporablja se lahko v več podjetjih in panogah, vključno z igralniško industrijo, eno najhitreje rastočih industrij na svetu.

2. Samodejno spreminjajoča se veriga blokov

Tezos je samozadostna veriga blokov; kar pomeni, da lahko razvijalci izvajajo nadgradnje in spremembe Tezosa, ne da bi se blokovni verigi morali razdeliti na dva ločena verižna bloka. Ker se o spremembah odloča z glasovanjem, odpravlja potrebo po trdih vilicah blockchaina.

3. Mehanizem tekočega dokazovanja deleža in edinstven postopek upravljanja

Tezos uporablja edinstven in inovativen postopek upravljanja, imenovan "Peka." Tezos peko opisuje kot dejanje podpisovanja in objavljanja blokov na Tezosovi verigi blokov. Za sodelovanje v postopku pečenja morajo uporabniki predložiti varščino in vložiti 8000 XTZ.

Peka je odličen način, da uporabniki zaslužijo nagrade in ustvarijo dohodek, zaradi česar je prednostna naložba v XTZ. Tezos je združil tudi tradicionalni dokaz o deležu in delegirani dokaz o deležu, kar je pekom, ki sodelujejo v mehanizmu soglasja, omogočilo ustvarjanje nagrad in prispevanje k mreži..

4. Vrednost med vlagatelji

Tezos je dragoceno sredstvo v skupnosti vlagateljev zaradi svojih nenehnih inovacij. Zavaroval je več odmevnih naložb podjetij, kot je PolyChain Capital. Tezos je sklenil tudi partnerstva z več finančnimi institucijami, vključno z vodilno brazilsko banko Banco BTG Pactual. Tudi tvegani kapitalist Tim Draper je Tezosa podprl in vanj investiral.

5. Velika in vedno rastoča skupnost

Ena najpomembnejših prednosti Tezosa je, da ekipa, ki stoji za platformo, razvijalcem ponuja nepovratna sredstva za preučevanje in izboljšanje platforme. Tezos aktivno sodeluje z univerzo Kingsland za usposabljanje tistih, ki jih zanima XTZ.

Vsi ti dejavniki pozitivno vplivajo na ceno Tezosa.

Ne zamudite: kaj bo Tezos spodbudilo leta 2021?

Nova obvestila in Edo

Od začetka leta je Tezos objavil več napovedi, ki so v skupnost vlagateljev poslale val pozitivnosti.

Tezos je sporočil, da se je StablyUSD prebil do verige blokov Tezos. Prej je bil na Ethereumu izdan StablyUSD.

Tezosov vgrajeni mehanizem omogoča razvijalcem, da na platformo uvedejo nove funkcije in funkcionalnosti, ne da bi ogrozili dolgoročno stabilnost. Stabilno se je tudi odločil za uvedbo USDS na Tezosu zaradi naraščajočih stroškov plina na Ethereumu.

Tezos je tudi sporočil, da se je pridružil OpenSea, največji NFT tržnici in platformi za izmenjavo. NFT-ji so od začetka leta narasli, OpenSea pa dominira v prostoru NFT z več kot 30% deleža.

Najpomembnejši razvoj za Tezos je bila uspešna nadgradnja na Edo. To je peta nadgradnja Tezosa v zadnjih dveh letih in je najbolj ambiciozna in najpomembnejša nadgradnja Tezosa. Edo doda več novih funkcij, odpravlja napake, izboljšuje delovanje in porabo plina. Najdete celoten seznam sprememb, ki jih prinaša Edo tukaj.

Pripravljen vlagati v Tezos XTZ?

vlagajte v tezos

Torej, bo Tezos postal ustvarjalec milijonarjev??

Tezos ima več prednosti pred drugimi kriptovalutami, zaradi česar strokovnjaki menijo, da je lahko zelo donosna naložba. Nekatere napovedi navajajo, da bi naložba v Tezos v naslednjih petih letih prinesla več kot 300-odstotni donos, zato si predstavljajte, koliko bi bila vredna vaša naložba v Tezos, če bi vložili danes.

Tezos naj bi rasel, če bo lahko izpolnil svoje obljube in bo lahko razvil stabilno bazo uporabnikov. Lahko rečemo, da bi Tezos lahko postal milijonar.

Trenutno ima Tezos tržno kapitalizacijo 3,77 milijarde USD, zaradi česar je ena največjih kriptovalut s tržno kapitalizacijo. Tezos se je v zadnjih nekaj mesecih dobro izkazal, celo bolje kot večina drugih kriptovalut. Ko bo Tezos pridobil večjo prepoznavnost in videl množično sprejemanje, se bo cena Tezosa znatno povečala.

Končne misli

Z velikim potencialom rasti ni dvoma, da je Tezos naložba, ki jo je vredno razmisliti. Tezos kot naložbeno sredstvo postaja vse bolj priljubljen med vlagatelji. Kot dolgoročna naložba lahko Tezos postane milijonar, nekateri analitiki pa v petih letih napovedujejo več kot 300%.

Cena Tezosa naj bi se dvignila leta 2021, saj je pritegnila zanimanje večnacionalnih korporacij in finančnih institucij. Vendar vlaganje v kriptovalute prinaša svoje tveganje, zato morate biti pred investiranjem zelo temeljiti pri raziskavah..

eToro – najboljši posrednik za nakup Tezos XTZ

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me