Kaj bo spodbudilo ceno DASH leta 2021?

Analitični vodnik za vlaganje v Dash v letu 2021

Kam bo šla cena Dash leta 2021?

Kaj se bo zgodilo s ceno DASH leta 2021? Kripto vlagatelji so se vedno spraševali: kaj vpliva na ceno DASH?

Vlaganje v kriptovalute je nova norma. Strokovnjaki napovedujejo, da je kriptovaluta prihodnost, zato se vsi trudijo priti na vrsto. Toda nestanovitnost in nepredvidljivost kriptovalut sta tisto, kar odvrne večino vlagateljev. Češnja na vrhu je edinstven in nenavaden sistem, po katerem se odločajo cene.

V nasprotju s tradicionalnimi naložbami tržne sile ne dosegajo ravnotežne ravni cen, optimalne ponudbe in povpraševanja. Model kriptovalut bi lahko spominjal na model s stalno ponudbo. Kriptovalute imajo vnaprej določeno ponudbo. Ta dejavnik razveljavi vse vplive na strani ponudbe.

Trije dejavniki, ki vplivajo na ceno DASH, so:

  • Zaznavanje potrošnikov
  • Konkurenčni kovanci
  • Ugodno okolje

Podrobneje bomo razložili, kako ti dejavniki vplivajo na ceno DASH, najprej pa zakaj DASH?

Zakaj bi morali iskati DASH?

DASH je bil zamisel ustanovitelja Evana Duffielda. Kovanec je izšel 18. januarja 2014. Trenutno je na trgu kriptovalut na petnajstem mestu. DASH je pri lansiranju začel s ceno le 0,213899 USD, vendar je do leta 2017 dosegel ogromnih 1642,22 USD. DASH je danes ocenjen na 100 USD s skupno tržno kapitalizacijo 920 milijonov USD..

grafikon cen pomišljajev

DASH ves čas gibanja cen. Vir: Coinmarketcap

DASH, digitalna valuta, ima svojo osnovo v isti tehnologiji veriženja blokov, ki jo uporablja Bitcoin. Poleg značilnih značilnosti tehnologije veriženja blokov je DASH vključil tudi druge funkcije, ki bi ji pomagale, da izstopa. DASH ponuja večjo zasebnost in večjo hitrost transakcij. Zato je bil DASH priljubljen med vlagatelji. Poleg tega sistem DASH ne potrebuje nobenega zunanjega financiranja ali upravljanja. Model je vzdržen, saj lahko DASH financira svoj sistem brez kakršnega koli zunanjega posredovanja.

DASH se je osredotočil na reševanje vprašanj, ki so predstavljala ovire v splošno sprejetih kriptovalutah & razširljivost, trajnost, enostavnost in stroški transakcij ter varnost. Zaradi te funkcije se DASH loči od vlagateljev in upajo, da se govori o njegovi prihodnosti.

Kaj ločuje DASH?

Tri funkcije, ki DASH-u zagotavljajo bliskovito hitro transakcijo in večjo zasebnost Masternodes, Privatesend in Instasend.

Kriptovalute kopajo uporabniki, ki potrjujejo opravljene transakcije. DASH je sicer izkopan, vendar ima tudi Masternode. Masternode so v bistvu uporabniki, ki so položili vsaj tisoč kovancev DASH, ki trenutno znašajo 100.000 USD. Mreža masternode nenehno raste. Masternodes so odgovorni za Privatesend in Instasend, anonimno funkcijo in funkcijo takojšnje transakcije. Masternode tvorijo osnovno strukturo kovanca in so odločilna značilnost, ki zagotavlja varnost kovanca.

Bitcoin pri transakcijah ne ponuja nobene zasebnosti. Vse podrobnosti, vključno s pošiljateljem, prejemnikom, so javno znane in jih je mogoče zlahka najti na internetu. DASH ponuja alternativo temu. Funkcija Privatesend DASH zagotavlja popolno anonimnost in podrobnosti transakcij nikomur ne razkrijejo. Transakcij Privatesend ni mogoče izslediti nazaj.

Ker je mogoče vsak Bitcoin izslediti do njegovega izvora, lahko trgovci zlahka ugotovijo, ali je bil Bitcoin vpleten v kakršno koli nezakonito dejavnost. Ker pa DASH ponuja večjo zasebnost, ga ločuje po zamenljivosti. Vsak kovanec DASH je zamenljiv in ga ni mogoče razlikovati.

Ena glavnih kritik, s katero se kriptovalute, zlasti Bitcoin, pogosto soočajo, je dolg čas transakcije. To velja tudi za glavno oviro na potovanju Bitcoina, da postane digitalna valuta in široko sprejemanje. Kadar transakcije Bitcoin v povprečju trajajo 10 minut, z možnostjo Instasend se transakcije DASH potrdijo v nekaj sekundah. Vendar pa Instasend zaračunava dodatno. Potrditev običajnih transakcij DASH traja približno 2 minuti.

Edinstveni sistem DASH ima funkcijo samofinanciranja. Bitcoin rudarji dobijo vse nagrade, vendar se 10% nagrade rudarjev DASH vrne v sistem in se vloži v DASH. DASH se tako lahko financira in vzdržuje. O uporabi sklada se odloča z glasovanjem udeležencev mreže DASH. Ta sistem zagotavlja, da mreža DASH ne stagnira in raste in se prilagaja razvoju.

Pripravljen za potop v ČRT trgu?

Dejavniki, ki vodijo DASH ceno

Dejavniki, ki vplivajo na ceno DASH, so vsi na strani povpraševanja. Na trgu kriptovalut dejavniki na strani ponudbe ne igrajo vloge pri določanju ravni cen, saj je ponudba že določena.

Obstajajo številni dejavniki na strani povpraševanja, ki škodijo ceni DASH, vendar je nekaj glavnih:

1. Zaznavanje potrošnikov

Tako kot nevarnost fiat denarja je tudi vrednost kriptovalut v zaznavanju potrošnikov. Povpraševanje je tisto, ki poveča vrednost kriptovalute. Torej, bolj ko trgovci dobro ocenijo DASH, višji bo DASH cenjen.

Vrednost katerega koli blaga se poveča, ker je malo. Ker je ponudba kriptovalut vnaprej določena, jih je že zdaj malo. Manj kovancev DASH je na trgu, več bodo ocenjeni. Skupna ponudba DASH, trda kapica, je 18 milijonov kovancev, medtem ko je v primerjavi s trdno mejo Bitcoina 21 milijonov kovancev. DASH ima torej element pomanjkanja.

Na zaznavanje potrošnikov vplivajo tudi novice in strokovna mnenja. Fundacija DASH si aktivno prizadeva vzpostaviti partnerstva z različnimi podjetji, analitiki pa so optimistični glede prihodnosti DASH. Ti dejavniki zelo pozitivno prispevajo k zaznavanju potrošnikov.

2. Konkurenčni kovanci

DASH je trenutno uvrščen med 15 najboljših, vendar 14 kovancev nad DASH močno vpliva na njegovo vrednost. Bitcoin, kralj kriptovalut, vodi na trgu in za novega vlagatelja bi bil Bitcoin očitna izbira. Na makro ravni se zdi, da se vse kriptovalute gibljejo sinhronizirano z Bitcoini in imajo relativno visoko korelacijo.

Čeprav DASH nima visoke pozitivne korelacije z Bitcoinom, Bitcoin še vedno vpliva na njegove cene. Bitcoin vpliva na tržno razpoloženje celotnega trga kriptovalut. Povečanje vrednosti Bitcoin, ki smo ga videli v zadnjem času, bo dalo bikovske težnje na trgu

Tudi drugi konkurenčni kovanci, ki so zelo podobni DASH, lahko DASH dobijo denar. Ker kritiki DASH-a obstajajo, pogosto opozarjajo na podobne kovance, kot je Monero, ki nekatere stvari upravljajo na veliko boljši način kot DASH. Dvig vrednosti takšnih konkurenčnih kovancev bo zagotovo škodoval tržnim občutkom za DASH. Nadaljnji razvoj dogodkov, ki lahko privede do boljših, hitrejših in cenejših kovancev, lahko povzroči, da je DASH zastarel.

3. Ugodno okolje

Ko se svet premika k digitalizaciji, se zdi, da so kriptovalute in podobni izdelki vedno bolj sprejeti in sprejeti. Splošno mnenje je, da bi nekega dne digitalna valuta bila način plačila po vsem svetu. Zdi se, da se vizija ustanovitelja DASH ujema s prihodnostjo sveta, kot se zdi trenutno.

Po navdušenju nad kriptovalutami leta 2017 so se stvari nekoliko umirile in vlagatelji so nekoliko previdni, toda v začetku letošnjega leta je Bitcoin dosegel najvišjo vrednost, kar kaže, da se trg kriptovalut približuje bikovskim občutkom..

Zakaj bi morali vlagati v DASH?

DASH ima velik potencial. Podprl jo je nekaj dobro premišljenih strokovnjakov za kriptovalute. Naložba v višini 50 ameriških dolarjev v letu 2014 bi se leta 2017 spremenila v neverjetnih 382 826 dolarjev.

DASH ni namenjen hrambi vrednosti; namesto tega gre za delujočo kriptovaluto. DASH je močno vpleten v razvoj digitalnih plačil in nanj vpliva. Večje finančne institucije preučujejo tudi možnosti za gotovino in DASH je z njegovimi lastnostmi izvedljiva možnost. Morda je zelo na poti k vodenju trga digitalnih plačil, kar je eden od razlogov, zakaj bi bilo vlaganje v DASH trenutno dobra izbira.

Katere so prednosti in slabosti vlaganja v DASH

Prednosti vlaganja v DASH

✅ DASH je veljal za eno najvarnejših kriptovalut. Ponuja boljšo zasebnost in večjo varnost, zlasti v primerjavi z Bitcoinom in podobnimi.

Network Omrežje masternode zagotavlja popolno anonimnost in nobene transakcije ni mogoče izslediti nazaj do njenega izvora.

✅ Kovanec je zamenljiv, kar pomeni, da je vsak kovanec edinstven, saj ni mogoče zaslediti nobene zgodovine.

Cost Transakcijski stroški so tudi delček stroškov Bitcoinov.

Proti vlaganju v DASH

❌ Slaba stran povečane zasebnosti, ki jo ponuja DASH, je dovzetnost za nezakonite dejavnosti.

❌ Ker transakcij ni mogoče izslediti nazaj, obstaja možnost, da se DASH uporabi za nezakonite transakcije.

Once To ne bo obetalo nič dobrega, ko se bodo vlade odločile, da bodo kriptovalute postavile na povodec in sprejele predpise, bo DASH nedvomno pod mikroskopom oblasti.

❌ Nekateri strokovnjaki trdijo, da je sistem DASH v nasprotju s centralnim prepričanjem kriptovalut, ki je decentralizacija. Ko masternode sedijo na vrhu piramide, bi nekdo, ki nadzoruje večino masternod, imel popoln nadzor nad celotnim sistemom. Čeprav je ta scenarij neverjeten in težaven, ni povsem nemogoč.

DASH je ob izidu trpel tudi zaradi napake. Napaka je omogočila pridobivanje 2 milijonov kovancev DASH v samo 48 urah po izstrelitvi. Od takrat pa nekateri vlagatelji še vedno niso dvomljivi.

Bi razmislili o vlaganju v ČRT?

DASH v letu 2019 in prej

DASH je imel zelo spremenljivo zgodovino cen in prejšnji trendi nam lahko pomagajo napovedati prihodnje. Ob zagonu je vrednost DASH znašala 0,213899 USD. Zdi se, da je sredi leta 2016 kovanec pritegnil pozornost, cena pa se je povzpela na 16 dolarjev. Kovanec je leta 2017 pretresel svet naložb, ko je dosegel najvišjo vrednost skoraj 1600 dolarjev. To je privedlo do močnih špekulacij o prihodnosti kovanca.

Medvedji trg leta 2018 je močno prizadel vse kriptovalute, vključno z DASH. Kovanec se je ustavil na najnižjih 45 USD v letu. Toda leta 2019 je kovanec začel dobivati ​​zagon in presegel mejo 100 dolarjev in se celo povzpel na 120 dolarjev.

DASH od takrat vzdržuje svoje cene in trenutno znaša 100 USD. Vlagatelji so optimistični glede cen in upajo, da bo novo leto dobro.

Kakšna je prihodnost DASH-a?

Obeti za leto 2021 so pozitivni. Skupina DASH aktivno vzpostavlja partnerstva s številnimi podjetji. DASH ni le enostaven za uporabo kripto; ponuja tudi več funkcionalnosti in je vse prej kot težko porabiti.

Skupina DASH si nenehno prizadeva za izboljšanje uporabniške izkušnje in je vzpostavila obsežno in varno mrežo. Sprejetje kriptovalut v bližnji prihodnosti se zdi neizbežno z DASH, verjetno v ospredju.

Primexbt napoveduje, da bi se lahko DASH leta 2021 povzpel na 2000 dolarjev na kovanec in cena se pri tem ne bo ustavila. Ker se kovanci vse pogosteje sprejemajo, bi lahko cene močno naraščale.

grafikon tehnične analize pomišljaja

Tehnična analiza Dash-a trenutno kaže, da je Dash pripravljen na bikovski donos. Vir: Primexbt.

Po mnenju Primexbta lahko DASH v idealističnih razmerah do leta 2025 stane tudi do 8000 USD, kar je res optimistično. Trdna ekipa DASH Labs Development s svojim nenehnim razvojem omrežja daje močno upanje, da bo DASH spet užival uvrstitev med prvih 10 s tržno kapitalizacijo. Nadaljnje širjenje mreže bo prispevalo tudi k vrednosti kovanca.

Začnite trgovati DASH z eToro

eToro je najboljša platforma za socialno trgovanje na svetu. DASH je eno izmed 90 sredstev kriptovalut, ki jih ponuja eToro, in vi lahko začnete svojo naložbo.

eToro izstopa po svoji enostavni platformi in visoki varnosti. eToro je borznoposredniška družba s tradicijo in ne gre za kakršno koli menjavo, ki jo lahko nepričakovano vdrete in izgubite svoje premoženje.

Z eToro so vaša sredstva na varnem. Lahko celo uporabite "Kopiranje trgovanja" platformo, kamor lahko kopirate svojega najljubšega trgovca.

eToro – najboljši posrednik za nakup DASH

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Trije dejavniki, ki vplivajo na ceno DASH, so zaznavanje potrošnikov, konkurenčni kovanci in ugodno okolje.
  • DASH je bil zamisel ustanovitelja Evana Duffielda, lansiran pa je bil 18. januarja 2014. Trenutno je na trgu kriptovalut na petnajstem mestu..
  • DASH je danes ocenjen na 100 USD s skupno tržno kapitalizacijo 920 milijonov USD.
  • Tri funkcije, ki DASH-u zagotavljajo bliskovito hitro transakcijsko hitrost in večjo zasebnost, so Masternodes, Privatesend in Instasend.
  • DASH je leta 2017 pretresel svet naložb, ko je dosegel najvišjo vrednost skoraj 1600 USD.
  • Primexbt napoveduje, da bi lahko DASH dosegel do 2000 dolarjev na kovanec leta 2021 in 8.000 dolarjev leta 2025.

Nazadnje je DASH eden vodilnih na trgu kriptovalut, omrežje pa se nenehno posodablja in spreminja. Kar ga ločuje od Bitcoina, kralja kriptovalut, je vizija ustanovitelja Evana Duffielda, ki je želel kovanec z vsemi pozitivnimi elementi Bitcoina in značilnostmi, ki jih Bitcoin nima. The enostavnost transakcij, hitrost in varnost, so značilne lastnosti DASH-a. Zdi se, da tesna povezava, ki jo ima DASH z digitalnimi inovacijami, prinaša dobre stvari za njegovo prihodnost.

Vendar so kriptovalute znane po svoji nepredvidljivosti in DASH ima že zelo nasilne cenovne akcije. Čeprav se prihodnost zdi optimistična, lahko DASH sprejme zadetke, s katerimi bo uvrščen med petnajst najboljših klubov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me