Kakšne so prednosti trgovanja TRON?

Trgovanje s Tronom omogoča trgovcem, da ugibajo, ali se bo cena TRX zvišala ali znižala, ne da bi si morali prevzeti lastništvo TRON-a.

Tron (TRX) je omrežje blockchain, uvedeno kot osnova skupnega sveta zabave. Tron, ki ga je ustanovila polarizirajoča osebnost Justina Sun, načrtuje povečanje povpraševanja po decentraliziranih digitalnih medijih s ponudbo platforme za enostavno izmenjavo in objavo medijskih vsebin.

Blockchain privzeto vključuje infrastrukturo za anonimno in preverljivo odstranjevanje posrednika iz transakcij. V Tronovih razmerah je bil koncept odpraviti tretje posrednike znotraj interaktivnega zabavnega sveta med ustvarjalci vsebine in uporabniki vsebin.

Zakaj trgovati s TRON-om?

Trgovanje s kovancem TRX ima danes številne prednosti. Kot ena izmed najboljših kriptovalut danes je nekaj spodnjih razlogov pripisano njenemu ugledu kot močnega digitalnega kovanca, ki se ga lahko v bližnji prihodnosti veselimo.

Trgovanje s TRON-om omogoča izkušenim trgovcem, da lahko stavijo na kripto trgu, ne glede na to, ali imajo TRX ali ne. Velik del načrta trgovanja je predhodna analiza pogojnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo izbiro. Oglejmo si nekatere od njih.

Vir slike: stormgain.com

Bi radi vedeli, kako lahko izkoristite trgovanje s TRX? To lahko stori na različne načine. Da se prepričate, da bo vaše zanimanje ustrezalo najboljšim možnim informacijam, vam bomo natančno razložili prednosti trgovanja s TRON-om.

Prednosti trgovanja s TRON vključujejo:

 1. Vzvod prek CFD-jev
 2. Gremo dolgo ali gremo kratko
 3. Pravne davčne ugodnosti
 4. Minimalistično trgovanje in manjše tveganje inflacije
 5. Razpoložljivost TRON-a na trgu
 6. TRON volatilnost
 7. Izboljšana likvidnost

1. Vzvod prek CFD-jev

Ena od prednosti prodaje CFD-jev na TRON je bližina višjega vzvoda. Upoštevajte, da to velja za stave na nihanje cen v TRON-u in ne za vlaganje in nakup dejanskih TRON-kovancev prek standardnih borznih platform. CFD-ji samo sledijo ceni TRON-a, trgovci, ki prodajajo CFD-je, pa dejansko nimajo TRON-a.

TRX v resnici niste lastnik, ko kupujete Tron CFD-je, zato boste ob zvišanju cene TRON-a ustvarili tudi dobiček in izgubili, ko bo cena TRON-a padla. S CFD-ji se trguje po marži (vzvodu), kar pomeni, da trgovec porabi le del dejanskega obsega nabave in si sposodi saldo na borzi. To ima za posledico povečanje vseh dobičkov in izgub, pri čemer bo na primer manjše povišanje cen pri nakupu CFD na marži povzročilo velik dobiček.

Pomembno je, da ne pozabite zagotoviti, da imate kot vlagatelj vzpostavljeno ustrezno strategijo obvladovanja tveganj, ki mora imeti ustrezne previdnostne ukrepe. Če niso previdni, lahko vzvodi povečajo vaš dobiček, hkrati pa lahko tudi podvojijo vaše izgube. Vendar pa lahko močno vpliva na končni rezultat vlagatelja, zato lahko vzvod štejemo za vidno prednost trgovanja s TRX.

2. Gremo dolgo ali gremo kratko

Trgovanje s kovanci TRX pomeni, da boste morali izbrati določen čas, kdaj boste dejansko trgovali s kovanci. Tako kot cena delnice tudi TRON vključuje vrednost. To pomeni, da lahko svoje TRX kovance monetizirate, ko se tržna cena zviša in lahko TRON zaslužite.

Ko kupite valuto TRX in pričakujete, da se bo cena zvišala, se to imenuje dolgo. Po drugi strani pa, ko se pogajate s ceno TRON-a in izkoristite stopnje, ki hkrati upadajo in naraščajo, je to tisto, kar se imenuje zniževanje.

Obstaja več borz, kjer boste dobili možnost, da grete dolgo ali kratko s TRX. Hkrati lahko napovemo naraščajoči ali upadajoči trend. Na večini platform, kjer lahko trgujete s maržo, boste vedno imeli možnost, da greste bodisi dolgo bodisi kratko.

Preberite tudi: Kaj bo spodbudilo ceno TRX leta 2021?

3. Zakonite davčne ugodnosti

Ogromne davčne ugodnosti pri trgovanju z navideznimi valutami bi ustvarila možnost širjenja stav in trgovanja s CFD na TRON. V tem primeru, če načrtujete trgovanje s TRON-om, ste zavezani CGT-ju ali davku na kapitalski dobiček. ZDA so se nekaj let nazaj odločile za lastnino, kar pomeni, da se vaš dohodek zdaj šteje za davek od kapitalskih dobičkov (15%) in ne kot običajni davek od dohodka (25%).

Z razširjenimi stavami pa iz izračuna izključite dolgovanost davka, ker v resnici niste lastnik kovancev TRON, temveč stavite na napovedi cen in tržne trende za kovanec.

V drugem scenariju, ko gre za zmanjšanje vaših davčnih obveznosti pri trgovanju s TRON, je pogodba za razliko ali CFD prav tako odgovorna CGT, vendar po precej nižji stopnji. S tem lahko pred tveganji zavarujete pred svojim zaslužkom zaradi odgovornosti CGT, zaradi česar so CFD-ji koristni za varovanje pred tveganji. Pomembno je upoštevati, da če želite pridobiti izkušnje s TRON-om na CFD-je, je pomembno, da predhodno pridobite nekaj izkušenj s celotnim trgovanjem s TRON-om..

4. Minimalistično trgovanje in manjše tveganje inflacije

Ko želite kupiti tradicionalne delnice ali delnice podjetja, ki kotira na borzi, obstajajo obsežni postopki, ki zahtevajo, da predložite potrdila ali garancije, ki pomenijo vašo sposobnost trgovanja in nakupa delnic. V večini primerov boste šli prek posrednika za zamenjavo delnice ali obveznice. Kljub temu je nakup TRON-a vse lažji.

TRX dobesedno kupujete ali prodajate na spletnih borzah platform, ki zahtevajo le nastavitev računa, in ko končate trgovanje, TRX preprosto položite v spletno denarnico. Nikoli ni bilo lažje trgovati s TRX. Poleg tega so TRX prenosi tudi takojšnji.

Za razliko od drugih običajnih valut, ki jih urejajo centralizirani organi, kot so banke in / ali vlade, TRON kot kriptovaluta ni nagnjen k inflaciji. Tehnologija, ki stoji za blokovno verigo TRX, je neskončna in ni treba skrbeti zaradi njene dolgoročne pomanjkljivosti.

5. TRON dostop do trga

Druga prednost trgovanja s TRX je, da boste vedno imeli dostop in možnost trgovanja s svojimi kovanci, kadar koli želite in kjer koli želite. Trg za trgovanje s TRX je odprt in ves čas na voljo. 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Za razliko od običajnih delniških trgov to pripisujejo temu, da nobena centralizirana tržna uprava ne bi prevzela regulacije tržnih ur. Trgovanja TRX lahko potekajo neposredno med kupcem in prodajalcem v svetovnem merilu, ne da bi bil potreben posrednik ali posrednik, ki bi odložil postopek menjave.

6. TRON volatilnost

TRON je 9,5-krat bolj nepredvidljiv od industrijskega povprečja Dow Jones (DOW) in ima volatilnost 6,65. Približno 56% lastniških vrednostnih papirjev in portfeljev je celo manj nestanovitno kot TRON. Variacija TRON-ovih preteklih rednih donosov v preteklem mesecu je večja od 56% tako za globalne delnice kot portfelje glede na celotne delniške trge.

7. Povečana likvidnost

Likvidnost kovanca je povezana s sposobnostjo hitrega in učinkovitega trgovanja z drugo valuto, vendar brez vpliva na tržno ceno tega kovanca. Likvidnost je pomembna vrednost ukrepa pri raziskovanju različnih kriptokovancev, saj prinaša večjo razpoložljivost, krajše čase obnove in večjo natančnost znanstvenega testiranja.

Septembra 2020 je TRON začel svoj projekt rudarjenja likvidnosti, SUN. V 17 urah je skupni znesek zaklenjenega SUN presegel 1,5 milijarde TRX ali 180 milijonov dolarjev. Kljub širšemu upadu trga je izjemno povpraševanje doseglo najvišjo ceno TRX za 0,87 odstotka, kar presega omembe vredno.

Na splošno velja, da je trgovina TRON-a razpršena po številnih trgih, kar pomeni, da je trg TRON nelikviden, kar pomeni, da bodo razmeroma majhni posli izjemno vplivali na tržne cene, kar bo povzročilo nestanovitne zahteve TRX.

Ne zamudite: Tron Price Napoved

Naj kupim ali zamenjam TRON?

Preden se odločite za trdno naložbo, morate upoštevati razlike med nakupom in trgovanjem TRON-a. Uporaba CFD-jev bi olajšala določitev sposobnosti preživetja ob vlaganju v TRX z nižjimi pragovi tveganja. Vsi vidiki, kot so likvidnost, izpostavljenost finančnega vzvoda in razpoložljiv dostop do trga, morajo biti v prvi vrsti vaše odločitve, preden začnete igrati svojo igro..

Če želite izvedeti več o TRON-u, si oglejte ta TRON-ov vodnik.

Morda vas zanima nakup TRON-a, če …

 • Želite v celoti prevzeti lastništvo zneska TRON, ki ga kupite
 • Z veseljem vnaprej plačate celotno vrednost sredstva
 • Ne moti vas plačilo davka na kapitalski dobiček od morebitnega dobička
 • Ne moti vas čakanje na menjalni račun, preden lahko kupite ali prodate
 • Ne moti vas uvodnih omejitev ali največjih vlog
 • V redu je, da plačate dodatne pristojbine za pologe ali dvige

Morda vas zanima trgovanje s TRON, če …

 • Želite špekulirati o ceni TRON-a, ne da bi ga imeli v lasti
 • Svoj položaj želite izkoristiti tako, da vnaprej postavite le del stroškov
 • Želite izkoristiti davčne ugodnosti razpršenih stav ali CFD trgovanja s TRON-om
 • Takoj želite začeti trgovati
 • Ne marate največjih omejitev nakazila
 • Ne marate plačevanja polog ali dvigov

eToro – najboljši posrednik za nakup TRON

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke:

 • Prednosti trgovanja s TRON-om vključujejo povečano likvidnost, zmanjšane davčne stroške, izpostavljenost pod vzvodom, nestanovitnost TRON-a, minimalistično trgovanje in manjše tveganje inflacije, razpoložljivost TRON-a na trgu in možnost, da gremo dolgo ali kratko.

 • Tron (TRX) je omrežje blockchain, uvedeno kot osnova skupnega sveta zabave.

 • Trgovanje je namenjeno ugotavljanju, ali se bo cena TRX povečala ali zmanjšala vrednost.

 • TRON je 9,5-krat bolj nepredvidljiv kot DOW (industrijsko povprečje Dow Jones)

 • Trg TRON je običajno odprt za trgovanje, ki vam je na voljo 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

 • Za razliko od drugih običajnih valut, ki jih urejajo centralizirani organi, kot so banke in / ali vlade, TRON kot kriptovaluta ni nagnjen k inflaciji.

Oglejte si: Koliko bo TRON vreden leta 2021 in pozneje?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me