Kakšne so prednosti trgovanja z Litecoin?

Trgovanje z Litecoinom omogoča trgovcem, da ugibajo, ali se bo cena LTC zvišala ali znižala, ne da bi morali prevzeti lastništvo digitalnega sredstva.

Litecoin (LTC), ki temelji na decentraliziranem, odprtokodnem, blockchain omrežju, je enakovredna kriptovaluta, ki jo je zasnoval in oživil prejšnji uslužbenec Googla in nekdanji uslužbenec MIT-a Charlie Lee.

Eden prvih altcoinov, ki se je pojavil, je bil Litecoin. Najprej je bila prodana, zdaj pa jo včasih povezujejo kot srebrno dvojico Bitcoinovega zlata. LTC je že od začetka prodaje v letu 2011 doživel vzpone in padce, vendar je na koncu zaradi gibčnega pristopa in hitrega sprejemanja tehnologij uspel zgraditi močno povpraševanje..

Zakaj trgovati z Litecoin?

Ne glede na to, ali ste že nekaj časa v trgovalni igri ali ste svež na prizorišču, trgovanje z LTC ponuja številne prednosti.

Trgovanje z Litecoini pomaga usposobljenim trgovcem pri stavah, če se bo cena povečala ali znižala. Z uporabo izvedenih pogodb, kot so razpršene stave in CFD-ji, lahko to dosežete. Oglejmo si nekatere prednosti trgovanja z Litecoini.

Prednosti trgovanja z Litecoinom vključujejo:

 1. CFD-ji, ki zagotavljajo vzvod
 2. Volatilnost
 3. Nizko tveganje inflacije in preprosto trgovanje
 4. Popoln dostop do trga LTC, kadar koli in kjer koli
 5. Izbira med visokim ali nizkim
 6. Ne pozabite na davčne predpise
 7. Zgornja plat likvidnosti

1. CFD-ji, ki zagotavljajo vzvod

Bližje višjemu vzvodu je ena ključnih prednosti trgovanja s CFD-ji na Litecoin. Upoštevajte, da se to nanaša na stave na nihanja trga LTC in ne na nakup tradicionalnih digitalnih kovancev prek rednih borznih platform. CFD-ji so preprosto namenjeni spremljanju cene LTC, trgovci, ki prodajajo CFD-je, pa preprosto nimajo nobenega LTC-ja..

Ključnega pomena je, da še naprej zagotavljate, da kot investitor vnaprej pripravite učinkovito strategijo obvladovanja tveganj, da zmanjšate tveganje za globoki padec. Na mestu morate sprejeti potrebne previdnostne ukrepe. Vzvodi bodo povečali vaš dobiček, če ne bodite pozorni, čeprav lahko podvojijo tudi vaše stroške.

2. Volatilnost

Upoštevajoč, da je trg Litecoin precej mlad, je bil izpostavljen precejšnji negotovosti zaradi velike količine kratkoročnih trgovinskih dejavnosti. V zadnjih letih je cena Litecoina postala razmeroma nepredvidljiva. Čeprav se je cena Litecoina v zadnjem času zvišala, je na poti pogosto doživljal nihanja, zaradi česar je ena izmed nestanovitnih kriptovalut.

3. Nizko tveganje inflacije in preprosto trgovanje

Trgovanje s kriptovalutami, kot je LTC, pomeni prizanesljivost, da preprosto izberete spletno platformo in kjer svoj LTC kupujete in prodajate neposredno od kupca do prodajalca, na ravni svetovnega občinstva, brez potrebe po posredniku, kot je na tradicionalnih borzah . Poleg tega ni treba predložiti dodatnih nepotrebnih certifikatov, ki potrjujejo vašo sposobnost trgovanja za trgovanje z LTC. V tem primeru se preprosto prijavite za račun na platformi za izmenjavo in s preprostim postopkom preverjanja odstopite.

Dejstvo, da je Litecoin decentraliziran, pomeni, da ni prostora za inflacijo. Tehnologija, ki stoji za verigo blokov LTC, je neskončna, kar zmanjšuje perry zaradi njegovega dolgoročnega zmanjšanja vrednosti.

4. Popoln dostop do trga LTC, kadar koli in kjer koli

Programska oprema za avtomatizirano trgovanje je eden najpogostejših in najbolj zanimivih načinov, kako ljudje uporabljajo Litecoin. Litecoin je mogoče prodati 24 ur na dan, za razliko od borze. Trgovci iz domačih računalnikov in osebnih naprav lahko v spanju zaženejo programe za trgovanje in ugodnosti. Trgovanja z LTC lahko potekajo neposredno med posameznimi trgovci na kripto borzah po vsem svetu.

Vsekakor ni nič novega v praksi izvajanja samodejnih aplikacij za izmenjavo LTC, vendar v zadnjem času ti sistemi še vedno dobivajo veliko pokritosti..

5. Izbira med visokim ali nizkim

Ko začnete trgovati s svojimi kovanci LTC, boste lahko sami izbrali, ali želite s svojo odločitvijo o naložbi iti dolgo ali kratko. Dolgotrajanje pomeni, da kadar koli kupite LTC, takrat pričakujete, da se bo cena kovanca zvišala. Po drugi strani gre kratko, ko se odločite izkoristiti in trgovati z LTC v trenutku, ko se cene hkrati znižujejo in rastejo.

Obstajajo številne platforme za izmenjavo, ki vam omogočajo, da naredite eno ali. Možno je napovedati naraščajoči ali padajoči trend hkrati. Na večini platform se lahko zavežete tudi trgovanju z maržami.

Preberite tudi: Napoved cene Litecoin

6. Davčne predpise, ki jih je treba upoštevati

Medtem ko zvezni sodnik v ZDA na Litecoin in druge določene kriptovalute gleda kot na premoženje, jih davčna uprava dejansko ne bi obravnavala tako. Zanj velja enaka davčna obravnava kot za vse druge naložbe. Davke na Litecoin lahko obračunate s prodajo, zamenjavo ali dejansko porabo (če je vrednost narasla po prvem nakupu).

Ogromne davčne ugodnosti pri trgovanju z LTC bi zagotavljala možnost širjenja stav in CFD trgovanja na Litecoin. Z razširjenimi stavami zmanjšate odgovornost za plačilo davka, saj dejansko niste lastnik sredstva. S CFD-ji lahko izgubo zmanjšate z davki.

7. Zgornji del likvidnosti

Na kapitalskih trgih se izraz likvidnost pogosto uporablja za opis sposobnosti, s katero je mogoče blago brez težav spremeniti v denar. Likvidnost za Litecoin je zmožnost hitre menjave v gotovino ali druge kovance.

Za vse tržne lastnosti in premoženje, vključno z Litecoinom, je likvidnost ključnega pomena. Nizke ravni likvidnosti pomenijo, da je prisotna nestabilnost trga, zaradi česar se vrednosti LTC povečujejo. Po drugi strani pa močna likvidnost pomeni, da obstaja stalen trg z majhnimi nihanji cen.

John Kim, glavni evangelist pri Litecoin evangelistu, trdi, da se lahko LTC, tako kot nakup skodelice kave, uporablja za majhne vsakodnevne nakupe. LTC ne bi smeli obravnavati kot finančno blago, temveč kot valuto, ki ljudem pomaga, da kupujejo izdelke in storitve v resničnem svetu. Prav tako verjame, da je LTC najbolj likvidna kriptovaluta po Bitcoin.

Ne zamudite: kaj bo spodbudilo ceno Litecoina leta 2021?

Naj kupim ali trgujem Litecoin?

Pomembno je razumeti razlike med nakupom in trgovanjem z Litecoini, preden se pravilno odločite za naložbo. Pri naložbah v dolgoročno dolgoročno zavarovanje z nižjo stopnjo tveganja bi uporaba CFD-jev olajšala oceno izvedljivosti. Preden postavite svojo pot naravnost, bi morali biti v središču vaše presoje vsi dejavniki, kot so likvidnost, izpostavljenost finančnega vzvoda in davčne obveznosti. Če želite izvedeti več o Litecoinu, si oglejte ta podroben Litecoin vodič.

Morda vas zanima nakup Litecoin, če …

 • Želite v celoti prevzeti znesek Litecoin, ki ga kupite
 • Z veseljem vnaprej plačate celotno vrednost sredstva
 • Ne moti vas plačilo davka na kapitalski dobiček od morebitnega dobička
 • Ne moti vas čakanje na menjalni račun, preden lahko kupite ali prodate
 • Ne moti vas uvodnih omejitev ali največjih vlog
 • V redu je, da plačate dodatne pristojbine za pologe ali dvige

Morda vas zanima trgovanje z Litecoin, če …

 • Želite špekulirati o ceni Litecoina, ne da bi ga imeli v lasti
 • Svoj položaj želite izkoristiti tako, da vnaprej postavite le del stroškov
 • Želite izkoristiti davčne ugodnosti razpršenih stav ali CFD trgovanja z Litecoinom
 • Takoj želite začeti trgovati
 • Ne marate največjih omejitev nakazila
 • Ne marate plačevanja polog ali dvigov

eToro – Najboljša platforma za Nakup Litecoin

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke:

 • Prednosti trgovanja z Litecoinom vključujejo povečano likvidnost, zmanjšane davčne stroške, izpostavljenost pod vzvodom, nestanovitnost Litecoinov, minimalistično trgovanje in manjše tveganje inflacije, razpoložljivost trga Litecoin in možnost, da gremo dolgo ali kratko.

 • Litecoin (LTC), ki temelji na decentraliziranem, odprtokodnem, blockchain omrežju, je enakovredna kriptovaluta.

 • Trgovanje je namenjeno ugotavljanju, ali se bo cena LTC povečala ali znižala.

 • John Kim, glavni evangelist pri Litecoinu, meni, da je LTC najbolj likvidna kriptovaluta za Bitcoinom.

 • Dejstvo, da je Litecoin decentraliziran, pomeni, da ni prostora za inflacijo.

 • Ogromne davčne ugodnosti pri trgovanju z LTC bi zagotavljala možnost širjenja stav in CFD trgovanja na Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me