Kako kupiti kriptovaluto v letu 2021 – za začetnike

Kako danes kupiti kriptovaluto – Vodnik po korakih

Bi radi skočili naravnost na odgovor? Cryptos lahko kupite naprej eToro

Še naprej poslušajte o kriptovalutah in se sprašujte, kako lahko kupite kripto valute? Preberite naš vodnik za začetnike o tem, kako danes kupiti kriptovalute!

V tem priročniku bomo razložili vse, kar morate vedeti o nakupu kriptovalut in si oglejte najboljše kripto borze, kjer lahko danes kupite kripto.

Nakup kriptovalut je v zadnjem času v trendu od revolucije v tehnologiji in digitalnih platformah. Izbruh kriptotrgov z novimi digitalnimi kovanci in vzpostavitev novih in pametnih aplikacij za podporo kripto, nikoli ni bilo lažje kupiti kriptovalut.

Amaterji bi morali izčrpno in konkretno razumeti kriptovalute. Osnovno znanje o eminentnih kovancih na trgu in dojemanje platform, kot je eToro, za vlaganje v te kriptovalute so bistvenega pomena. Tu smo pri podjetju Trading Education pripravili kratek vodnik za nakup kriptovalut v letu 2021.

Kako kupiti kripto sredstvo v 5 korakih

Če nimate dovolj časa za branje tega poglobljenega vodnika, spodaj razlagamo 5 korakov, potrebnih za nakup katere koli kriptovalute zdaj.

Nakup kriptovalute v 5 preprostih korakih:

1. Odprite račun pri regulirani kripto izmenjavi

2. Takoj položite sredstva z debetno / kreditno kartico ali e-denarnico

3. Pojdite na območje trgovanja s kriptovalutami in izberite kovance

4. Vnesite znesek, ki ga želite kupiti

5. Potrdite naročilo za nakup kripto sredstva in dodajte kovance v denarnico eToro

Če imate na voljo način takojšnjega plačila, zgornji koraki omogočajo nakup katerega koli kripto v manj kot 5 minutah!

Kateri so osnovni koraki za nakup kriptovalut?

Običajne korake, ki jih je mogoče uporabiti za nakup sredstva kriptovalut, lahko opišemo na naslednji način:

1.. Spoznavanje kriptovalut.

2.. Razumevanje dejavnikov, ki vplivajo na ceno kriptovalute.

3.. Preverjanje razpoložljivosti vašega prednostnega kovanca na borzi kriptovalut.

4.. Odločanje, koliko vlagati v kripto.

5.. Izbira kriptovalute & Spoznavanje tega.

6.. Nastavitev računa Crypto Exchange.

7.. Nakup denarnice za shranjevanje vašega kovanca.

8.. Odločanje o vaših trgovalnih strategijah.

Spodaj, pokažemo vam, kako kupiti kriptovalute. Sprehodili vas bomo skozi korake izbire posrednika, razumevanja potencialnih tveganj in koristi ter najvarnejše izvedbe vaše naložbe v kriptovalute.

1. Spoznavanje kriptovalut pred nakupom

Kot navaja Coinmarketcap, obstaja več kot 8000 kriptovalut. Zato je morda idealno, če izberete tiste, o katerih nekaj veste, in postanete strokovnjak za njihov razvoj vrednosti, v nasprotju s sprejetjem strategije, ki bi se za vas morda izkazala za drago. Več znanja kot o kriptovalutah, lažje boste izbrali pravega za nakup. Tukaj v podjetju Trading Education imamo obsežen sektor člankov in tečaje trgovanja, ki bi vam pri tem pomagali.

2. Razumevanje dejavnikov, ki vplivajo na ceno kriptovalute

Ko boste porabili za kripto, morate najprej razmisliti o ključnih dejavnikih, ki vplivajo na cene teh valut. Ti gonilniki se razlikujejo za različne vrste valut, ključni vplivni dejavniki pa so nekoliko enaki. Cena kriptovalute na trgu dejansko niha zaradi naslednjih dejavnikov:

Dobava & Povpraševanje

Kot vsaka običajna naložba tudi ponudba in povpraševanje določenega kovanca na trgu določa, ali je pametno in donosno kupiti in vlagati vanj. Bitcoin že nekaj časa vlada nad trgom, saj je od nekdaj matična kriptovaluta. Dejstvo, da na svetu eksplodira le 21 milijonov bitcoinov s približno sedem milijardami prebivalcev; zato so krivulje povpraševanja in ponudbe precej nestabilne.

Konkurenčna prednost

Ostra konkurenčna prednost določenega kovanca na trgu je zelo pomembna za njegovo umestitev v grafikone za prekomerne potrošnike. Aplikacije, kot so eToro so v tem primeru zelo priročni, saj pomagajo takoj slediti cenam. Večji kot je obseg kriptovalute na trgu, večje so možnosti za njeno donosnost. Na primer, nedavno je Bitcoin podrl vse rekorde cenovne hipe in 8. januarja 2021 dosegel najvišjo vrednost 41.941 ameriških dolarjev..

Bitcoin se je po četrtletju leta 2020 povzpel na nov rekord. Vir: Refinitiv.

3. Preverjanje razpoložljivosti vašega prednostnega kovanca na borzi kriptovalut

Tako kot fiat valuta, ki ima opečnate in maltne platforme za izmenjavo valut, tudi kriptovalute potrebujejo ustrezno platformo, na kateri jih je mogoče zamenjati. Zelo pomembno je upoštevati razpoložljivost določene valute na teh platformah.

Primerjalno, všeč eToro, NYSE, FTSE in Nasdaq obstajajo platforme, kot so Coinbase, Gdax in druge. Razmislite o preverjanju evidence o njihovi odtočni in izvedljivi razpoložljivosti teh kovancev na borznih platformah, tako da boste lahko učinkovito izvajali transakcije in ustvarili večjo vrednost svojih naložb..

4. Odločitev, koliko vlagati v kripto

Odločitev za naložbo v kriptovalute je ključnega pomena. S svojim premoženjem morate prevzeti izračunano tveganje, s čimer se prepričate, da veste, koliko ste pripravljeni tvegati na trgu. Poskrbite, da boste prispevali razumno, da bo donosnost naložbe za vas donosna.

Prav tako je pametno, če začnete vlagati majhne zneske pri katerem koli podjetju, v katerem ste novi. Ugotovimo lahko, da vlaganje v majhne zneske pomaga ustvariti priročno strukturo za vaše začetne naložbene postavitve. Ustanovitelj Enostavno kripto grainger hvali ta vidik kriptovalut s tem, da pravi, "del privlačnosti kriptografskih oblik denarja je, da za začetek ni treba niti tone. Bitcoine je mogoče ločiti do osem decimalk, zato je možno kupiti le majhno količino Bitcoina."

Kadarkoli se prijavite na svoj račun za kripto trgovanje, izberite znesek denarja, ki ga želite vložiti. Takrat izberite računalniško gotovino, ki jo potrebujete za nakup. V kratkem je vaša zahteva pripravljena in vi ste avtoritativno strokovnjak za finančne storitve digitalnih valut!

Kot pravi Grainger: "Dajanje virov v kriptovalute je veliko manj zapleteno kot izmenjava delnic. Tudi rezultati so lahko izpolnjujoči."

5. Izbira kriptovalute & Spoznavanje tega

Ko končate z osnovnimi raziskavami, je naslednji korak, da izberete vrsto kriptovalut, v katere ste pripravljeni vlagati. Številne platforme vam bodo pomagale določiti osnovni splošni okvir za vaše trgovanje ali nakupe. Večina ljudi običajno kupi najuglednejše kovance, kot sta Bitcoin ali Ethereum. A tudi drugi altcoini so se izkazali za donosne. Torej, opravite raziskavo in se odločite, s katero se boste odločili!

6. Nastavitev računa Crypto Exchange

Za nakup kriptovalut morate zamenjati za nakup in prodajo. To pomeni, da morate nastaviti račun za izmenjavo in shraniti svoje kripto kovance v napredni digitalni račun, znan kot “denarnica”.

Nato boste morali izbrati račun za menjavo kripto trgovanja. Ti so posredniki med fiat denarnimi oblikami – uradnimi gotovinami, kot je ameriški dolar, in digitalnimi valutami, na primer Bitcoin, Ethereum ali Ripple.

Vse kripto borze zaračunavajo provizije in to je nekaj, kar morate raziskati, da vidite, katera vam bo bolj ustrezala. Nekateri prav tako zahtevajo dodatne stroške za trgovine in dvige. Ključno je razumeti, kdaj se zaračunajo stroški in znesek, ki ga boste plačali.

Če želite zamenjati digitalno valuto, preprosto potrebujete račun posrednika, namesto da bi takoj prišli do osnovne trgovine. Posrednik se bo zaradi vas predstavil trgu. Običajno je to hitreje in enostavneje nastaviti.

7. Nakup denarnice za shranjevanje kovancev

Začetni korak je pridobitev digitalne denarnice za kriptovalute. Računalniška digitalna denarnica deluje podobno kot spletni račun za bančništvo, s katerim bi zamenjali delnice in druge valute. Denarnica vam ponuja okvir za organiziranje in pregled vaših kriptovalut. Preko teh digitalnih denarnic lahko dobite temelj, saj digitalne valute nimajo dejanske strukture, kot so kovanci ali bankovci. Vse, kar obstaja, so zapisi o izmenjavah, shranjeni na verigi blokov.

Ko kupite kriptovaluto, prodajalec zapre odgovornost za kovance na lokaciji vaše denarnice. Šokantno bolje je, da geslo ali ključ vaše denarnice varuje tankosti.

Napredne digitalne kripto denarnice segajo od pripomočkov do programov za programiranje ali spletnih platform, kot je eToro.

8. Določanje strategij trgovanja

Vsakdo ima strategijo za vlaganje v kripto kovance. Zagotoviti morate, da poznate in razumete svoj trg. Ocena cene kriptovalut temelji na celotnem nizu dejavnikov in komponent dokončne kriptovalute..

V preteklem letu so na stroške kriptovalut vplivale kriza v vladah, medijska vključenost tega območja in bogastvo ameriškega dolarja – tako kot pojasnila prepričljivih finančnih strokovnjakov ali vladnih pastirjev. Več kot se posameznikov poveže s svojimi kripto premoženjem; bolj prepričljivi se bodo ti različni dejavniki obrnili namesto vas.

Izmenjava kriptovalut in trgovanje na digitalnih finančnih platformah ni otroška igra. V zadnjih mesecih stroški Bitcoina drastično nihajo. Druge digitalne valute so pokazale večjo varnost, vendar je to drugo in energično območje in neizogibno privlači teoretike.

Če ste v večji meri “denar pod posteljo”, to verjetno ni ozemlje za vas. V vsakem primeru, če se z veseljem soočite s kakšnim izzivom ali vas spodbuja raziskovanje novega napredka, je to lahko zanimiva regija za preiskavo.

Če bi morali vlagati v kriptovalute?

nakup kriptovalut

Eden od razlogov, zaradi katerih vsi razmišljajo o vložitvi virov v digitalni denar, je ta, da bi bilo 1.000 dolarjev, vloženih v Bitcoin leta 2013, danes vrednih več kot 400.000 dolarjev. V zadnjem času so organizacije ICO v kratkem času prinesle različne izjemne donose. Stratis je med ICO junija 2016 zbral 600.000 ameriških dolarjev, od takrat pa se je strošek povečal za 63.000 odstotkov. Spectrecoin je januarja 2017 med ICO prinesel 15.000 ameriških dolarjev in se je od takrat povzpel na več kot 13.000 odstotkov.

Ker so digitalne valute nestanovitne, priporočamo proaktivno vlaganje. Datum je svoj ICO poslal konec oktobra 2017, ko je ravno ustvaril 1,5 milijona dolarjev rezerv pred ICO. Ker kriptografske oblike denarja temeljijo na omrežju in je Datum pravkar dobil pomoč, se špekulanti skoraj zagotovo zavedajo, da lahko začnejo svoje naloge spreminjati zmerno hitro.

Nakup kriptovalut z eToro

eToro je eno najboljših borznoposredniških družb na svetu. Platforma je skoraj nerazločljiva, privlačno razprta in enostavna za raziskovanje. Vlagatelji lahko zaznajo, kaj počnejo drugi na platformi, in dosledno spremljajo menjave, da bodo tudi njihove naložbe donosne, v skladu z zahtevami trga.

eToro vam pomaga pri ustvarjanju denarnice za shranjevanje vaših kriptovalut. Ima ekskluzivne funkcije, kot so nizke transakcijske provizije in boljša varnost eToro je veliko bolj priročna za uporabo.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • Če želite kupiti kriptovalute, morate poznati nekaj osnovnih korakov glede izbire valut, v katere ste pripravljeni vlagati.
  • Prvi korak nakupa kriptovalut je preučevanje osnov digitalnih kovancev in njihovega položaja na trgu.
  • Začnite z iskanjem dejavnikov, ki vplivajo na cene različnih valut na trgu.
  • Odločite se, koliko želite investirati, saj na tej podlagi; sami se boste odločili, kateri kovanec želite kupiti.
  • Izberite vrsto kripto kovancev, ki ste jih pripravljeni kupiti na podlagi njihove lestvice na trgu.
  • Nastavite svoj račun za izmenjavo kriptovalut; to je običajno v obliki platforme za podjetje.
  • Uporabite platformo, kot je eToro, ki vam bo pomagala pri nakupu kriptovalut.
  • Kriptovalute so se izkazale za zelo donosne. 1.000 dolarjev, vloženih v Bitcoin leta 2013, bi bilo danes vredno več kot 400.000 dolarjev.

Preberite tudi:

Katerih je 9 najboljših Altcoinov za vlaganje v letu 2021?

Katera je najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021?

Kakšne so prednosti trgovanja s kriptovalutami?

Altcoins vs Tokens: Kakšna je razlika?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me