Kako kupiti TRON – Priročnik za začetnike 2021

Kako kupiti TRON – vodnik za začetnike

Kje kupiti Tron & Poiščite najboljšo ceno

Pojav kriptovalut zajema svet in ne kaže nobenih znakov upočasnitve. Kot tak nakup TRON-a (TRX) iz vašega doma še nikoli ni bil lažji.

Ali se želite pridružiti digitalni valuti in se naučiti, kako kupiti TRON? Če je tako, ste prišli na pravo mesto.

V tem priročniku, pokažemo vam, kako kupiti TRON. Poleg tega, da vas popeljemo skozi postopni postopek naložbe TRON, raziskujemo tudi prihodnost te digitalne valute.

Ne samo to, temveč vas tudi vodimo skozi postopek iskanja zanesljivega spletnega posrednika, kjer lahko TRON kupite na varen, začetnikom prijazen in priročen način.

Kako kupiti TRON v 5 korakih

Za nakup lahko sledite spodnjim 5 korakom.

Korak 1. Prvi korak je prijavite se s posrednikom, ki ponuja dostop do TRON-a

2. korak. Financirajte svoj račun

3. korak. Izberite TRON (TRX) s seznama platforme

Korak 4. Naprej, vnesite znesek TRON-a, ki bi ga radi kupili

5. korak. Potrdite podatke vstopili ste – in vaši kovanci TRX se bodo skoraj takoj pojavili v vašem portfelju eToro

Kako kupiti TRON danes

Ste zdaj pripravljeni kupiti TRON z debetno / kreditno kartico ali e-denarnico? V tem primeru boste v spodnjih korakih izvedeli, kako opraviti nakup brez provizije pri posredniku FCA eToro!

če iščete korak za korakom, si oglejte spodnje. Predstavljamo vam, kako danes kupiti TRON z eToro brez provizije v manj kot 10 minutah!

1. korak: Izberite spletnega posrednika TRON ali borzo

Kot je razvidno iz zgoraj naštetega koraka s 5 koraki – priporočljivo je, da TRON kupite prek spoštovanega spletnega posrednika.

S prijavo na regulirano kripto platformo, kot je eToro, boste lahko TRX kovance kupili na neposreden in varen način.

Nagrajeni posrednik je tako varen, da se ponaša z licenco ne enega, ampak treh regulativnih velikanov. Ne samo to, ampak za ameriške stranke je eToro registriran pri FINRI.

Nazaj na temo, kako kupiti TRON, obstajajo še drugi načini.

Nekateri se odločijo za nakup kriptovalut od tuje spletne kripto izmenjave. Na borzi lahko digitalne valute, kot sta Ethereum in Litecoin, zamenjate za TRON.

Težava pri tem je, da so ti prostori običajno neurejeni, kar pomeni, da jim ni treba upoštevati nobenih pravil, kar zadeva skrb za stranke.

eToro oskrbuje neverjetnih 13 milijonov strank, urejajo pa ga FCA, CySEC in ASIC – vsi so velika imena po vsem svetu glede finančne ureditve. Prebivalci ZDA lahko od FINRE pričakujejo raven zaščite in stroge standarde.

Bistveno je, da lahko pri eToro TRON varno kupite, saj veste, da so vaše digitalne valute varne, in podjetje vsakodnevno posluje celovito.

1. Uredba

Brez predpisov bi bil prostor za spletne posrednike brezplačen za vse. Omogočanje brezličnim prevarantom in neprimernim posrednikom, da se hitro potegujejo in izkoristijo nedolžne vlagatelje.

Ne samo, da morate biti previdni zaradi likov, ki so v ozadju menjave, temveč so zgodbe o ljudeh, ki uspešno vdirajo in izpraznijo neurejene izmenjave, vse pogostejše.

Druga pot je paziti in shraniti lastne digitalne valute tako, da kupite in nato dvignete kovance TRX na svojo kripto-denarnico.

Pomanjkljivost bi lahko bila ta, da je ne samo tvegan, ampak nekoliko zavlečen postopek v svetu, kjer želimo, da se stvari naredijo hitro in udobno.

Poleg tega ste odgovorni za zaščito lastne kripto denarnice pred hekerji. Pa tudi varovanje svojega dolgotrajnega “zasebnega ključa”. Če bi vaš ključ končal v napačnih rokah, bi lahko izgubili vse.

Močan kontrast med menjalnico in eToro je, da bo eToro shranil vaš TRON. Platforma za to hrambo ne zaračunava ničesar, in kot smo rekli, je platforma pod strogimi predpisi.

2. Načini plačila

Ko želite nekaj kupiti, je povsem naravno, da razmislite, kako boste to plačali. V zvezi s tem, kako kupiti TRON, ne bi smeli imeti težav pri iskanju sodobnega posrednika, ki bi sprejel vaš način plačila.

V začetnih letih kriptovalut ljudem pogosto ni preostalo drugega, kot da so uporabili najpočasnejši način – elektronski prenos.

V eToro, ki je najljubši za začetnike, lahko TRON kupite z različnimi kreditnimi / debetnimi karticami, pa tudi z zelo hitrimi in priročnimi e-denarnicami, kot so Klarna, PayPal, Skrill in Neteller..

3. Pristojbine in provizije

Preden se potopite in se prijavite pri spletnem posredniku za nakup TRON-a, se je pomembno poučiti o morebitnih honorarjih, ki se od vas pričakujejo.

Ponudniki kriptovalut morajo ustvarjati dobiček, da lahko še naprej ponujajo dostop do trgov in učinkovito poslujejo. Ta dobiček je ponavadi v obliki provizije.

Velika večina spletnih posrednikov zaračunava provizije, čeprav se med različnimi platformami razlikujejo. Ugotovili smo, da je provizija ponavadi spremenljiva kot odstotek vašega položaja.

Oglejmo si, kako delujejo provizije in provizije pri nakupu TRON-a:

 • Kripto platforma Coinbase zaračuna pristojbino v višini 1,49% pri vsakem vstopu in izstopu
 • Če vstopite na trg s 1500 USD, boste Coinbase plačali 22,35 USD (1,49% od 1500 USD)
 • Če bi v svoj položaj TRON vstopili pri 10.000 USD, bi bili odgovorni za 149,00 USD

Zdaj pa ponazorimo, kako lahko enaka pristojbina vpliva na vas, ko se odločite za nakup TRON-a:

 • Na TRON oddate naročilo v vrednosti 1.000 USD
 • Plačate 1,49% provizije, kar ustreza 14,90 USD
 • Ko pride čas za prodajo, je vaša TRON pozicija vredna 1500 USD
 • Ponovno plačate 1,49%, kar je 22,35 USD
 • Vsega skupaj ste plačali samo 37,25 USD

Kot je očitno iz zgornje ilustracije, čeprav 1,49% zveni nepomembno, lahko sčasoma te provizije močno vplivajo na vaš dobiček.

Pri eToro bi prihranili 37,25 USD, saj spletni posrednik zaračuna 0% provizije za nakup TRON – ali katerega koli premoženja za to

Kar zadeva provizije za polog, kaj boste morali plačati, je odvisno od platforme. Coinbase na primer zaračuna provizijo v višini 3,99%, če položite prek debetne kartice.

Licenčni posrednik eToro zaračuna 0,5% za vloge in se zaračuna, če ne plačujete v ameriških dolarjih.

4. Drugi pomembni dejavniki

Zdaj, ko smo govorili o predpisih, provizijah in provizijah za trgovanje, moramo omeniti še nekatere ključne metrike, ki jih je treba upoštevati pri iskanju mesta za nakup TRON.

 • Prijaznost do uporabnika: To se nanaša na to, kako enostavno je krmariti po spletnem posredniku. Ali se počutite samozavestno pri uporabi platforme? Še posebej kot začetnik je pomembno, da najdete naročila in se znajdete v razmeroma preprostem postopku.
 • Minimalna naložba: Preden se prijavite na platformo za nakup TRON-a, preverite pogoje in se prepričajte, da je najmanjši znesek naložbe v mejah vašega proračuna. Če bi na primer vaš posrednik želel najmanj 500 USD za vsak nakup, morda ne boste mogli kupiti TRON-a tako redno, kot bi želeli. V eToro lahko vlagate že od 25 USD.
 • Skladiščenje: Pri nakupu TRON-a je ključno, kako ga shraniti. Prevzem odgovornosti za shranjevanje lastnih digitalnih valut je za novince zastrašujoč, zato se mu je najbolje izogniti. Poleg tega, če kupite TRON pri eToro, bo posrednik varno shranil vaša kripto-sredstva, dokler ne želite izplačati svoje naložbe.

2. korak: pripravite naložbeni načrt

vlaganje v TRON

Ko razmišljate o nakupu TRON-a, je naš nasvet, da začnete z naložbenim načrtom. Navsezadnje je pri vsakem novem podvigu priprava ključna.

Trg kriptovalut je lahko zelo nestanoviten kraj, zato je smiselno razmisliti o svojih ciljih. Glavni načrt je odlično orodje za preverjanje investicijskih čustev.

Oglejmo si nekaj lahko uporabnih strategij, ki jih bomo uporabili pri izbiri nakupa TRON-a.

1. Dolgoročno ali kratkoročno

Razmislite – ali menite, da bi bili pri nakupu TRON-a bolj primerni za dolgoročno ali kratkoročno vlaganje?

Če se vam zdi, da je kratkoročno morda najboljša možnost za vas, potem boste jahali valove kratkoročnih cenovnih premikov TRON-a v upanju, da boste ustvarili dobiček.

To se ponavadi doseže z oddajo več naročil za nakup in prodajo na kriptovalutah (v tem primeru TRON) in njihovo prodajo v nekaj minutah, urah ali dneh.

Če pravilno določite čas na trgu in prodate TRON po višji vrednosti, kot ste jo plačali – lahko izkoristite dobiček, ki ga zagotavljajo kratkoročna nihanja cen.

Ko že govorimo o nihanjih, je znano, da se digitalne valute v enem trgovalnem dnevu dvigujejo ali znižujejo za dvomestni odstotek. Prav tam je zelo nestanovitnost, ki privablja številne vlagatelje v to vrsto finančnega sredstva. Dejstvo je, da svet včasih nagrajuje tiste, ki prevzemajo tveganje.

Z drugimi besedami – bolj ko tvegate, več bi lahko bili nagrajeni.

Če se vam zdi, da vam je bolj všeč dolgoročna strategija za nakup TRON-a, boste oddali naročilo za nakup in nato tedne, mesece ali leta držali svoje TRON-ove kovance. Ta strategija se iz očitnih razlogov pogosto imenuje “kupi in zadrži”.

Sprejetje strategije „kupi in zadrži“ namesto kratkoročne odpravlja potrebo po zaskrbljenosti zaradi kratkoročnih sprememb vrednosti TRON.

2. Ciljna cena TRON

Poleg uporabe naložbenega načrta boste morda želeli razmisliti tudi o vključitvi „ciljne cene TRON“.

 • Recimo, da je vaš cilj podvojiti začetno naložbo.
 • Če bi kupili TRON po 0,0266 USD, bi ga izplačali, če bi dosegel 0,0532 USD.
 • Če želite naložbo povečati petkrat, bi se moral TRON povzpeti z 0,0266 na 0,1330 dolarja.

Zdaj, čeprav se to sliši zelo malo verjetno, upoštevajte to – leta 2017 so bili kovanci TRX ocenjeni na 0,001 USD.

Hitro naprej do leta 2018 – cena TRON-a je bila 0,300 USD. To znaša skoraj 30.000% dobička.

3. Razmislite o rednih naložbah

Kot lahko vidite od zgoraj, se v svetu kriptovalut lahko zgodi karkoli.

Ob tem velja razmisliti o rednih naložbah za nakup TRON-a. Namesto da bi sprejeli pristop “gung ho” in v celoti naložili sredstva na svojem trgovalnem računu.

Redne naložbe vam omogočajo, da neprestano gradite svojo košarico kriptovalut, ne da bi tvegali vse naenkrat. V iskanju učenja nakupa TRON – zakaj svoji strategiji ne bi dodali tedenske ali mesečne naložbe?

Začetnikom prijazen posrednik eToro vam bo omogočil nakup TRON od zgolj 25 dolarjev – kar, kot lahko vidite, olajša redne naložbe za vašega povprečnega Joe Public.

3. korak: Odprite TRON posredniški račun

Če ste se že kdaj ukvarjali s trgovanjem s katerim koli drugim finančnim sredstvom (razmišljajte po vzoru forex ali delnic), boste videli, da je postopek nakupa TRON enak.

Ko se odločite za posrednika, lahko obiščete spletno stran in se prijavite. To je običajno zelo vidno na glavni strani večine platform.

Preden lahko kupite TRON – spletni posrednik mora vedeti vaše ime, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko in datum rojstva. Nato boste za potrditev, kdo ste, morali dobiti osebni dokument s fotografijo v obliki potnega lista ali vozniškega dovoljenja.

Če želite dokazati svoj naslov, naložite kopijo uradnega pisma – na primer telefonskega / komunalnega računa ali izpiska o bančnem računu.

Pri eToro tega koraka ni treba izvesti, dokler ne želite dvigniti sredstev (ali nakazati več kot 2225 USD). Vendar pa boste morda želeli, da ga ob prijavi odstranite s poti.

To se morda sliši kot dolgotrajen postopek, toda dejstvo je, da kripto izmenjave pogosto niso varne. Poleg tega boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da pri reguliranem posredovanju eToro ta postopek traja manj kot 10 minut!

eToro ponuja storitev za več kot 13 milijonov strank po vsem svetu, ima licenco, registracijo in nadzor nekaterih najbolj spoštovanih finančnih organov na svetu.

Tam smo omenili, da postopek prijave traja nekaj minut. Nekatere platforme lahko trajajo več dni, da obdelajo ID. V nasprotju s tem eToro uporablja samodejno tehnologijo za preverjanje identitete za hitrost in udobje.

Pripravljen za nakup TRON?

4. korak: položite nekaj sredstev

Po naslednjih korakih od 1 do 3 – in ko ste že zagotovili, da je vaša vrsta plačila sprejeta – lahko svoj račun položite za nakup TRON.

Najbolj priljubljen, da ne omenjamo najhitrejšega načina nakazila sredstev je uporaba kreditne ali debetne kartice. Ne samo to, e-denarnice hitro postajajo način za spletno plačevanje.

eToro tega dela postopka prijave ni mogel olajšati. Spletni posrednik sprejema kartice Visa, Mastercard in Maestro ter druge. Pri e-denarnicah je na voljo impresivna izbira, vključno s PayPal, Klarna, Skrill, Rapid Transfer in Neteller.

Priporočamo, da se izognete bančnemu nakazilu, kjer je to mogoče – saj gre za najpočasnejši način plačila.

Kar zadeva minimalne vloge, znaša to med 0 in 1000 USD – v nekaterih primerih tudi več. Na eToro lahko TRON kupite z minimalnim pologom 200 USD in minimalno naložbo samo 25 USD!

5. korak: Nastavite trgovalni nalog

trgovski tron

Zdaj, ko ste uspešno financirali svoj novi račun eToro, lahko ustvarite naročilo, s katerim posrednik seznani z vašim položajem na TRON-u..

Sestavili smo seznam priljubljenih naročil, ki jih lahko sami uporabite pri razmišljanju o nakupu TRON-a.

1. Kupite naročilo

Naročilo ‘kupi’ ali ‘prodaj’ je vaš vstop na trg kriptovalut.

Preden lahko kupite katero koli digitalno valuto, se morate najprej odločiti, ali verjamete, da se bo cena zvišala ali znižala.

Če menite, da se bo cena TRON-a zvišala – oddajte naročilo za nakup s kripto platformo.

Če spletni posrednik strankam omogoči, da “poidejo”, lahko preprosto oddate naročilo za prodajo, če mislite, da bo cena TRON padla.

To vam omogoča, da pridobite tako od vzpona kot od padca TRON-a.

2. Omejitev ali tržno naročilo

To nas pripelje do ‘tržnih’ in ‘omejenih’ naročil. Kot smo že rekli, če boste postali kratkoročni vlagatelj, boste s kratkoročnimi cenovnimi konicami zadevnega sredstva želeli pridobiti dobiček..

S tem v mislih, če vam pri izbiri nakupa TRON-a kotirajo 0,0264 USD in vam je ta cena všeč – oddajte tržno naročilo. Vaš posrednik bo takoj izvedel to naročilo, kar pomeni, da kovance kupite po 0,0264 USD ali čim bližje.

Pomembno je vedeti, da bosta ponudba in povpraševanje vplivali na ceno, ki jo dobite, vendar je to ponavadi majhna razlika. Če na primer izberete tržno naročilo pri 0,0264 USD, vendar dobite 0,0262 USD, se temu ne morete izogniti.

Omejena naročila so povsem drugačna, saj se vaše naročilo ne izvrši takoj. Namesto tega lahko določite ceno, po kateri želite vstopiti na trg TRON.

Za nadaljnjo podrobnost si oglejte primer, kako se lahko uporabi mejni vrstni red:

 • TRON je ocenjen na 0,0264 USD – naročila za nakup ne želite izvesti, dokler ne doseže 0,0274 USD
 • S tem v mislih oddate naročilo z omejitvijo 0,0274 USD
 • Če ali kdaj TRON doseže cilj 0,0274 USD, bo posrednik izvršil vaše omejeno naročilo za nakup
 • Vaša pozicija ostaja enaka, dokler ne prekličete naročila ali TRON doseže zgoraj omenjeno cenovno točko.

Kot lahko vidite, se tržna naročila izvršijo takoj. Medtem ko omejena naročila ostanejo, dokler ne dosežete cilja ali ga prekličete. Ne glede na to je oboje zelo koristno, če se zavedamo.

3. Vložek

Zdaj, ko imate osnovna naročila navzdol, boste morali razmisliti o tem, kako kupiti TRON glede na delež. Laično rečeno – koliko TRON-a bi radi kupili ali prodali?

Dotaknili smo se dejstva, da je za začetnike smiselno malo vlagati in pogosto zmanjšati tveganje za vsak nakup.

V eToro lahko hitro in udobno kupite od samo 25 USD TRON, kolikor želite.

4. Potrdite naročilo

Ko se odločite, potrdite naročila. eToro bo zdaj izvršil vaše naročilo za nakup ali prodajo, trženje ali omejeno naročilo in vložek.

Če si ogledate svoj portfelj eToro, boste videli, da so tam na novo kupljeni kovanci TRX.

6. korak: Shranjevanje TRON-a

V tem priročniku za začetnike smo večkrat omenili shranjevanje. Navsezadnje gre za ključni premislek, kako kupiti TRON.

Denar, s katerim vsak dan plačujemo blago, je shranjen v velikih bankah. Digitalne valute je treba hraniti v decentralizirani knjigi.

Kot smo že povedali, lahko shranite lastne digitalne valute in kupite TRON prek borze, vendar bo verjetno brez budnega očesa finančnih organov. To pomeni tudi, da boste morali lastne kovance TRX skrbeti v zasebni kripto-denarnici.

Namesto da postavite sebe in svoja digitalna sredstva v ranljiv položaj, lahko TRON preprosto shranite na eToro brez dodatnih stroškov.

Tu ste zaščiteni s predpisi CySEC, ASIC in FCA. Ne samo to, tudi eToro je registriran pri FINRI v ZDA.

7. korak: Prodaja TRON-a

V nevarnosti, da boste zveneli kot pokvarjena plošča, je celoten pouk, kako kupiti TRON, tako da lahko zaslužite s prodajo pozneje.

Ergo, v nekem trenutku boste želeli unovčiti svojo naložbo. Nedvomno je to najlažje narediti za katerega koli vlagatelja, če to storijo prek reguliranih spletnih posrednikov.

Če se odločite za nakup in prodajo TRON-a na tuji borzi kriptovalut, boste morali TRON najprej zamenjati z digitalno valuto, kot je Bitcoin – ki se plača. Naslednji korak je običajno vložitev zahteve za umik in čakanje na navodila.

Če TRON kupite prek eToro, ko je čas primeren za izplačilo – preprosto pritisnite prodaj. Nato bo vaš denar nakazan na vaš prvotni način plačila, kot zahteva KYC.

Pripravljen vlagati v TRON?

Drugi načini nakupa TRON-a leta 2021

Če še vedno niste prepričani, kako želite kupiti to špekulativno sredstvo – spodaj si oglejte nekaj alternativnih načinov, na katere lahko zdaj kupite TRON.

1. Kupite TRON debetno kartico

Debitne kartice dnevno uporabljajo milijoni ljudi za spletno nakupovanje – TRON lahko kupite tudi na ta način.

Če vam to plačilno sredstvo ustreza, morate le izpolniti podatke o svoji kartici, kot običajno, in “potrditi”.

Ko želite unovčiti svojo naložbo, preprosto kliknite gumb prodaj in eToro bo sredstva poslal na vašo debetno kartico.

2. Kupite kreditno kartico TRON

eToro sprejema kreditne kartice tudi za nakup TRON-a. Vendar se pri svojem ponudniku kreditnih kartic pozanimajte, koliko zaračuna “pristojbino za predplačilo v gotovini”. To pa zato, ker nekatera podjetja s kreditnimi karticami menijo, da posredniške vloge obravnavajo enako kot dvige na bankomatih.

Ta provizija se lahko giblje od 3% do 5% vašega nakupa, zato vedno preverite T&Cs, preden se zavežete, da boste TRON kupili s kreditno kartico.

3. Kupite TRON Paypal

PayPal je po vsem svetu znan po tem, da ponuja hitre in super varne spletne nakupe. TRON lahko kupite tudi s PayPal-om.

Niso vse platforme združljive s to e-denarnico, vendar eToro sprejema PayPal, Skrill in vrsto drugih ponudnikov.

4. TRON ATM

Bankomati TRON in tradicionalni bankomati se precej razlikujejo. Medtem ko dvigujemo denar iz tradicionalnih bankomatov, denar vstavljamo v bankomate TRON.

Po vsem svetu je na tisoče bankomatov za kriptovalute.

Evo, kako to deluje – v bankomat vnesite fiat gotovine, zaslon vam pove, koliko TRON-a boste prejeli, pritisnite potrditev in prejmite potrdilo.

Upoštevajte, da lahko pristojbine na teh strojih presegajo 10%. Torej je regulirani posrednik eToro stroškovno učinkovitejša možnost z 0% provizije za nakup TRON-a.

Kako kupiti TRON 2021 – razsodba

trgovalni tron

V našem začetnem priročniku o nakupu TRON-a smo govorili o vseh vidikih nakupa tega zelo špekulativnega digitalnega sredstva.

Če podrobno zajamete predpise, vrste naročil, provizije in naložbene načrte – upate, da se boste pripravljeni začeti na svojem potovanju v svet TRON-a.

Kar zadeva varno nakup TRON-a, osvetlimo eToro. Tu vas bo zaščitila peščica spoštovanih regulatorjev po vsem svetu.

Poleg tega je posrednik povsem primeren za začetnike, vaše TRON kovance bo shranil brezplačno, z dobrim izborom načinov plačila pa se lahko prijavite v manj kot 10 minutah.

eToro – najboljša platforma za nakup TRON

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Kako enostavno je kupiti TRON?

TRON je zelo enostavno kupiti. Izberite se, da se pridružite eToro, financirajte svoj račun z 200 USD ali več in oddajte naročilo za nakup TRON od 25 USD navzgor.

Kako najvarneje kupiti TRON?

Najvarnejši način nakupa TRON-a je prek licenčne platforme, kot je eToro. Posrednik je registriran pri FINRI in ga urejajo FCA, CySEC in ASIC.

Ali lahko kupim 100 dolarjev TRON-a?

Da, lahko kupite TRON za 100 USD. Če ste začetnik, boste bolje, če namesto tega redno vlagate. Na eToro lahko TRON kupite že od 25 USD.

Ali lahko izgubite denar na TRON-u?

Da. Podobno kot lahko s katerim koli sredstvom ustvarite izgubo. Kot tak se naučite trga in nikoli ne vložite več, kot vam omogoča naložbeni načrt.

Kaj je bilo največ vrednega TRON-a?

Največ TRON-a, ki je bil kdajkoli vreden, je bilo leta 2018 0,300 USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me