Kako trgovati z EOS 2021: vodnik po korakih

Tu smo sestavili obsežen vodnik o tem, kako trgovati z EOS v letu 2021.

Trgovanje z EOS je precej preprosto, ko ga enkrat razumete.

Leto 2020 ni bilo nič kaj zahtevno za tradicionalni delniški sektor. Vendar so se kriptovalute, kot je EOS, pojavile kot eno najuspešnejših sredstev na svetovni ravni.

Z naraščajočo naraščajočo tržno kapitalizacijo je EOS lahko dobrodošel dodatek trgovcem za diverzifikacijo njihovega naložbenega portfelja.

Ta priročnik vam bo pomagal pri tem, kako trgovati z EOS.

Sem spadajo številne strategije trgovanja EOS, ki jih začinjeni profesionalci napotijo ​​k iskanju pravega posrednika za vaše potrebe spletnega kripto trgovanja.

Kako trgovati z EOS v 5 preprostih korakih:

Za trgovanje z EOS je prvi korak odpreti račun z regulirano borzo, naložiti sredstva, izbrati EOS s seznama platform in nazadnje Nakup EOS (pojdite dolg) ali prodaj EOS (pojdite kratek).

Ta priročnik o trgovanju z EOS bo razčlenil vse, kar je v Layan-ovih pogojih, tako da ne trgujete slepo. Ampak, če nimate dovolj časa, da ga preberete, je to tisto, kar morate storiti, da ga zdaj zamenjate.

Korak 1: Odprite račun pri regulirani menjalnici

2. korak: Položite sredstva na svoj račun

3. korak: Izberite, koliko EOS želite trgovati

4. korak: Kupite EOS (pojdite dolgo) ali prodajte EOS (pojdite na kratko)

5. korak: Potrdite trgovino

Vsebina

Kaj je EOS Trading?

Kako deluje trgovanje EOS?

Kako trgovati z EOS na spletu – vzpostavljanje trgovine

Kako zaslužiti z trgovanjem EOS

Kako trgovati z EOS 2021 – korak za korakom

Kako trgovati z EOS Guide – razsodba

Pogosta vprašanja

Kaj je EOS Trading?

EOS je omrežje blockchain z istoimenskim žetonom kriptovalut. Kot digitalna valuta EOS omogoča uporabnikom, da olajšajo transakcije v omrežju ter gradijo, gostijo in spodbujajo izvajanje aplikacij dApps.

Vendar zunaj tega omrežja EOS deluje kot katera koli druga kriptovaluta s finančno vrednostjo. Kot vsa kripto-sredstva tudi njegova vrednost niha v primerjavi s pretoki širšega trga.

Na ceno EOS vpliva vrsta dejavnikov, od splošnih finančnih trendov do širitve tehnologije veriženja blokov.

Preprosto povedano, vrednost EOS reagira na ponudbo in povpraševanje glede razpoloženja na trgu. Če bo EOS prejel podporo vlagateljev, bo to privedlo do višje cene. Po drugi strani pa bo nižje povpraševanje pomenilo znižanje cen.

Preprosto povedano, za tiste, ki se sprašujejo, kako trgovati z EOS, gre za pravilno napovedovanje tržnega razpoloženja. Če lahko napovedujete, ali se bo cena EOS-a zvišala ali znižala, lahko ustrezno sklenete posel in ustvarite dobiček.

Spodaj je primer, kako trgovati z EOS v spletu leta 2021:

 • Recimo, da je trenutna tržna vrednost EOS 2,60 USD na kovanec.
 • Najdete ga kot EOS / USD.
 • Ker verjamete, da se bo cena EOS-a kmalu zvišala, se odločite za nakup naročila v vrednosti 1.000 USD.
 • V naslednjih nekaj mesecih se vrednost EOS dvigne na 3,00 USD
 • To pomeni dobiček v višini 15,38% glede na prvotno plačano ceno.
 • Odločite se za oddajo prodajnega naloga, ki zapre posel in zaklene vaš dobiček.

Za zaključek vam je uspelo zagotoviti prvotni vložek v višini 153.80 USD (15,38% od 1.000 USD).

Kot kaže primer, če je vaša tržna napoved prihodnje vrednosti EOS natančna, bo vaša trgovina donosna. Nasprotno, če se trg obrne proti vam, boste izgubili.

Zato je vedno priporočljivo, da pred trgovanjem z EOS opravite raziskavo, upoštevate najnovejše tržne analize in trende.

Kako deluje trgovanje EOS?

Proces trgovanja ostaja bolj ali manj enak pri skoraj vseh finančnih sredstvih, pri čemer EOS ni nič drugačen. Iz tega razloga, če se že dobro poznate, kako trgovati z delnicami ali forexom, ne boste imeli težav pri učenju trgovanja z EOS.

Za začetek je tukaj seznam temeljnih vidikov trgovanja s tem zelo priljubljenim digitalnim sredstvom.

Gibanje cen trgovanja EOS

Trg kriptovalut je znan po visoki nestanovitnosti. Od uvedbe leta 2017 je EOS doživel več skokov cen, pa tudi znižanje.

Opazili boste celo, da imajo različne platforme za trgovanje s kriptovalutami lahko nekoliko drugačne cene za EOS. Čeprav ima EOS eno spletno mesto ocenjeno na 2,66 USD, boste na drugem morda našli 2,65 USD.

Vendar ne pozabite, da takšne majhne razlike ni treba skrbeti in zgolj naravne razlike med konkurenčnimi borzami kriptovalut..

Namesto tega morate razumeti, kaj povzroča premik cene vrednosti EOS in na koncu – to izkoristiti.

Če je večina trgovcev dolgo na EOS in se tako odloči za nakup, se bo vrednost digitalne valute povečala. Ko se ogromno trgovcev odloči, da bo razpolagalo s svojimi kovanci EOS, bo posledično njegova tržna vrednost padla.

Trgovski pari EOS

trgovanje eos

Finančno vrednost EOS lahko ocenimo na dva načina.

 • EOS-fiat: Trgovanje EOS s fiatno valuto, kot sta ameriški dolar ali evro.
 • EOS-kripto: Trgovanje EOS z drugo kriptovaluto, kot sta Bitcoin ali Ethereum.

Ker so ameriški dolarji referenčna valuta za trgovanje na svetovnem trgu, boste našli EOS / USD kot najpogostejši par EOS.

Kljub temu lahko EOS trgujete tudi z drugimi priljubljenimi fiat valutami, kot so evro (EOS / EUR), britanski funt (EOS / GBP), japonski jen (EOS / JPY), avstralski dolar (EOS / AUD) in druge.

Prav tako je razmeroma lažje špekulirati o parih kripto-do-fiat, zaradi česar je primernejša možnost za začetnike. Poleg tega vam bodo pari kripto-fiat prinesli tudi boljše namaze in visoko stopnjo likvidnosti na trgu.

Pri trgovanju EOS z drugimi kriptovalutami primerjate vrednost enega digitalnega sredstva z drugim.

To zahteva, da temeljito razumete obe kriptovaluti, ki sta vključeni v par. Ni tako presenetljivo, da je to lahko zapleten postopek analize tudi za izkušene trgovce.

Posledično se novi trgovci navadno odločijo za trgovalni par EOS, katerega cena je v primerjavi z ameriškim dolarjem.

Glede na to je odvisno od vas, ali se boste odločili za trgovanje EOS s fiatno valuto ali drugo kripto valuto. Odločitev bo odvisna od vašega razumevanja širšega trga digitalnih sredstev in od tega, ali boste lahko natančno napovedali nadaljnje cenovno gibanje.

Dolgoročno ali kratkoročno trgovanje

Trgovci lahko do EOS dostopajo z dolgoročno ali kratkoročno strategijo. Dolgoročni pristopi običajno vključujejo nakup EOS kovancev neposredno na borzi ali prek spletnega posrednika.

Ko to storite, boste kovance varno shranili v kripto-denarnico, dokler ne nastopi čas za prodajo. Ko je čas, lahko kovance EOS prodate in ustvarite dobiček.

V trgovalnem žargonu se ta metoda pogosto imenuje "HODLing" svojo kripto valuto.

Pomembna prednost takšnih dolgoročnih naložb je, da vam ni treba skrbeti za kratkoročne nestanovitnosti na trgu. Začetniki trgovci se bodo zdeli bolj privlačni, saj se ni treba ukvarjati s tehnično analizo in ocenjevanjem grafikonov.

Poleg tega to "kupi in zadrži" Trgovinska strategija EOS je morda bolj všeč tistim, ki nimajo časa na vsakdanje analize trga.

Na drugi strani kratkoročna strategija uspeva na nestanovitnosti EOS na trgu. Z najmanjšimi spremembami cene EOS-a si boste prizadevali, če boste hkrati sklepali več poslov. To se ne razlikuje od tradicionalnega dnevnega trgovanja.

Če se odločite za to pot, je najbolje, da trgujete z visoko likvidnim parom, kot sta EOS / USD ali EOS / BTC.

Trgovina in lastni EOS

Ko načrtujete dolgoročno strategijo, EOS naravnost kupite v upanju, da se bo njegova cena zvišala, tako da ga boste lahko pozneje prodali za več..

Za to potrebujete zaupanja vredno borzo kriptovalut ali spletnega posrednika, ki bo olajšal transakcijo.

Glede na vključeni postopek je ključnega pomena, da poiščete platformo za stroškovno učinkovit posel..

Potrebujete pooblaščenega posrednika, ki vam ne samo omogoči dostop do likvidnih parov EOS, temveč tudi varno denarnico, s katero lahko varno hranite svoje kriptovalute..

V zvezi s tem priporočamo reguliranega posrednika eToro. S skoraj 100 pari kriptovalut, med katerimi lahko izbirate, vam platforma omogoča trgovanje z EOS brez provizije. Novi trgovci bodo eToro našli enostaven način za povezovanje s 13 milijoni trgovcev in učenje iz njihovih trgovinskih strategij.

Ob istem času, eToro imajo prednost tudi izkušeni trgovci tako za svoje dolgoročne kot kratkoročne naložbe v kriptovalute.

EOS trgovanje

Za tiste, ki se niso pripravljeni zavezati dolgoročni naložbi, a še vedno želijo izkoristiti nestanovitnost trga, je najboljša alternativa trgovanje z EOS prek CFD-jev (Contracts for Difference).

Z trgovanjem s CFD-ji boste špekulirali o gibanju cen EOS-a, ne da bi prevzeli lastništvo kovanca. Poleg tega vam CFD-ji EOS omogočajo, da izkoristite tako naraščajoče kot padajoče delovanje trga.

Tu je kratek pregled, kaj so CFD-ji EOS:

 • CFD-ji so izvedeni finančni instrumenti, ki sledijo resnični vrednosti EOS.
 • Trgovanje s CFD-ji pozdravlja konkurenčne razmike, pa tudi vzvod.
 • Lahko postavite dolg položaj – v upanju, da se bo cena EOS zvišala.
 • Ali kratka pozicija – v upanju, da bo cena padla.

Prednosti je sicer veliko, vendar je treba omeniti, da se trgovanje z CFD-ji šteje tudi za zelo tvegano. Posledično je v ZDA in Veliki Britaniji med številnimi drugimi državami prepovedano trgovanje s CFD v kriptovalutah.

Če ste v državi, kjer je trgovanje s CFD na EOS nezakonito, boste še vedno lahko našli neregulirane posrednike, ki ponujajo vzvod.

Kot lahko uganite, je to odsvetovano, saj boste svoj denar tvegali z nelicencirano in potencialno senčno platformo.

Poleg tega boste lahko trgovali z EOS samo z drugo kriptovaluto – saj se neurejene borze redko dotikajo fiat denarja. To pomeni, da boste morali zamenjati EOS proti USDT (Tether), če želite ponoviti donosni trg EOS / USD.

Bi razmislili o trgovanju EOS?

Kako trgovati z EOS na spletu – vzpostavljanje trgovine

trgovanje z EOS

Vsak trgovec ustvari načrt, ki bo najbolje ustrezal trenutnemu trgu. Ta strategija trgovanja je določena z izbiro ustreznega nabora naročil.

Analizirate trg in spletnemu posredniku poveste, kakšno je vaše stališče do EOS-a. Se pravi – ali želite sredstvo kupiti ali prodati. Posrednik bo ta naročila oddajal v vašem imenu. Potem se usedete in upate, da se bo trg premaknil v vašo korist.

Če ste nov v trgovalnem sektorju EOS, je spodaj seznam najpogostejših vrst naročil, ki jih morate poznati.

Nakup ali prodaja naročila

Naročila za nakup in prodajo so najpomembnejša izmed vseh naročil za trgovanje.

 • Naročilo za nakup je oddano, ko mislite, da se bo cena EOS-a povečala.
 • Naročilo za prodajo se odda, ko menite, da se bo vrednost EOS zmanjšala.

Pri vsaki trgovini EOS boste morali določiti, ali želite sredstvo najprej kupiti ali prodati.

Če boste vstopili na trg prek dolge pozicije, boste oddali naročilo za nakup in ga zaprli s prodajnim nalogom. Če želite vstopiti na trg prek kratke pozicije, oddate naročilo za prodajo in ga zaprete z nakupom.

Vstopna cena

Ker se trg kriptovalut hitro spreminja, lahko med časom oddaje naročila in trenutkom, ko ga izvede vaš posrednik, obstaja majhna razlika v ceni..

Če želite imeti večji nadzor nad temi majhnimi razlikami v cenah, lahko določite, kako želite določiti svojo vstopno ceno.

To vam omogočata dve vrsti naročil:

 • A Tržno naročilo bo zagotovil, da bo naročilo izvedeno takoj ali po naslednji najugodnejši ceni.

Če je na primer EOS ocenjen na 2,60 USD in oddate tržno naročilo za nakup, ga bo posrednik takoj izvedel. To pomeni, da boste EOS kupili po ceni 2,60 USD ali po najbližji razpoložljivi ceni.

 • A Omejeno naročilo posredniku sporoča, da želite vstopiti na trg po določeni ceni.

Recimo, da je trenutna vrednost EOS 2,60 USD, vendar želite oddati naročilo šele, ko doseže 2,69 USD. Tu lahko uporabite omejeno naročilo. To pomeni, da vaše trgovanje ne bo izvedeno, dokler EOS ne doseže cene v višini 2,69 USD ali če ne prekličete omejenega naročila.

Od teh dveh vrst naročil imajo omejena naročila višjo raven nadzora nad vašim položajem na trgu.

Izhodna strategija

Podobno kot vhodne cene lahko tudi določite, kako želite zapustiti trg. Najpogostejši način uvajanja izhodne strategije je prek naročil “take-profit” in “stop-loss”.

 • A Take-Profit order bo vašemu posredniku povedal, kdaj naj zapre trgovino EOS, ko doseže določeno stopnjo dobička. Za ponazoritev lahko v svoji trgovini EOS nastavite 2% dobičkonosnega naročila. To pomeni, da bo vaše naročilo samodejno zaprto, ko bo trgovina z EOS dosegla 2% dobiček.
 • A Stop-Loss vrstni red je nasproten, v tem primeru želite omejiti svoje izgube, če se trg premakne proti vam. Če je vaše naročilo stop-loss nastavljeno na 2%, to pomeni, da se želite izogniti izgubi več kot 2% pri trgovanju z EOS.

Naj vam pokažemo primer:

 • Naročilo za EOS oddate po ceni 2,60 USD.
 • Naročilo za prevzem dobička oddate pri 2% nad 2,60 USD.
 • Vseeno pa želite tudi omejiti svoje izgube.
 • Zato oddate naročilo stop-loss pri 1% pod 2,60 USD.

Ta trgovina lahko poteka na dva načina.

 • Vaša napoved je pravilna, cena EOS pa se poveča za 2%. V tem primeru bo vaš posrednik izvedel naročilo prevzema dobička v višini 2,65 USD z 2-odstotnim dobičkom.
 • Vaša napoved je napačna in cena EOS se je znižala za 1%. Zdaj bo posrednik izvedel naročilo stop-loss pri 2,57 USD in vaše izgube omejil na samo 1%.

Ne glede na to, v katero smer smer gre trg, bo posrednik na podlagi vaših vnaprej določenih ravni cen izvršil naročila prevzema dobička ali stop-loss..

Kako zaslužiti z trgovanjem EOS

trgovanje z EOS

Z oddajo pravih naročil boste odpravili potrebo po ročnem pregledu svojih neporavnanih poslov EOS. Kljub temu vaša naročila niso edini dejavnik, ki določa tveganje vaših položajev EOS.

Ko se učite trgovanja z EOS, je ključnega pomena še nekaj vidikov, ki jih morate upoštevati.

1. Vložek

Vaš vložek je preprosto znesek denarja, ki ga tvegate pri trgovanju z EOS. Kot je običajno, višji delež pomeni večji dobiček, a tudi večje izgube.

Predstavljajte si, da imate 2% dobiček na EOS trgu. Na 50-odstotnem vložku bo vaš dobiček 1 dolar. Če ste tvegali 1000 dolarjev, bo vaš dobiček hkrati 20 dolarjev.

Vendar pa ni tako enostavno, kot da v trgovanje z EOS vložite najvišji znesek, ki ga imate. Prav tako morate izračunati tveganje in ustrezno ravnati s svojimi sredstvi.

Večina trgovcev ima strategijo upravljanja bankrol, ki pomaga pri upravljanju njihovega kapitala. Dejansko boste svoje posle omejili na določen odstotek sredstev, ki so na voljo na vašem trgovalnem računu.

Številni trgovci običajno omejijo svoj delež na 2% na trgovanje. To pomeni, da če imate na svojem računu 2000 USD, boste vložili samo 40 USD v eno trgovino EOS.

Priljubljeni kripto posrednik eToro vam omogoča trgovanje z EOS s samo 25 USD. To je odličen način, da spremljate svoje trgovalne sklade, še posebej, če izvajate kratkoročne strategije.

2. Vzvod trgovanja EOS

Prej smo razpravljali o prednostih CFD-jev EOS. Najbolj privlačna za trgovce je možnost uporabe vzvoda.

To vam omogoča večjo izpostavljenost trgu, tako da plačate le delček želenega deleža, ostalo pa si sposodite pri posredniku.

Če na primer uporabljate vzvod 1:10 za vložek 100 dolarjev, je vaša pozicija vredna 1.000 dolarjev.

Vzvod lahko znatno poveča vaš dobiček. Če pa gre trgovina narobe, bo to tudi povečalo vaše izgube.

Pokažimo vam, kako v praksi deluje vzvod za trgovanje z EOS:

 • Na EOS / USD oddate prodajno naročilo v vrednosti 2.000 USD
 • Uporabite vzvod 1: 5
 • Dobiček pri tej trgovini je 5%.
 • Običajno bi bil vaš dobiček pri tej trgovini 100 USD.
 • Z vzvodom 1: 5 se vaš dobiček poveča na 500 USD.

Čeprav je trgovanje s CFD v vaši državi morda prepovedano, bo še vedno mogoče najti neurejene platforme, ki ponujajo vzvod. V takih primerih lahko najdete celo omejitve vzvoda do 1: 100, ki so na voljo za sredstva kriptovalut.

Kot je razvidno, pa je trgovanje s tolikšnim vzvodom zelo tvegano – zlasti kadar uporabljate nelicencirano borzo. Namesto tega je najbolje, da se držite popolnoma urejene borznoposredniške strani, kot je eToro.

Provizije za trgovanje EOS prek spleta

Kot smo omenili v tem priročniku, je najpomembnejše, da izberete pravega posrednika za svoje potrebe trgovanja z EOS. Pravega posrednika za vas ne določa samo njihov ugled, temveč tudi odvisno od tega, koliko zaračunajo provizije. Navsezadnje so borznoposredniške platforme res posel.

Struktura provizij spletnih posrednikov EOS se razlikuje glede na njihove posamezne politike.

Spodaj je seznam najpogostejših vrst pristojbin, na katere boste naleteli.

Komisija za trgovanje EOS

Provizije zaračuna skoraj vsak posrednik in se izračunajo kot spremenljiva provizija glede na vrednost vašega naročila.

Kot model trenutnih stopenj – posrednik za kriptovalute Coinbase zaračuna 1,49% provizije na vsako naročilo. To pomeni, da boste morali ob vstopu na trg in ob izhodu plačati 1,49%.

Za primerjavo, eToro vam bo omogočil trgovanje brez provizije – ne samo na EOS, temveč tudi na 15 drugih kriptovalutah.

EOS Spread

Namazi so neizogibna kategorija pristojbin.

Razpon se izračuna kot razlika med nakupno ceno sredstva in prodajno ceno. Pri trgovanju z EOS želite, da je širjenje čim bolj omejeno, zato to ne bo vplivalo na vašo sposobnost ustvarjanja dobička.

Za boljšo predstavo:

 • Če je razpon pri izbranem posredniku na EOS 1,50%, potem to pomeni, da morate ustvariti dobiček nad 1,50%.
 • Vse pod tem in še vedno ste v rdečih številkah.
 • Z drugimi besedami, če se je vrednost vaše trgovine EOS povečala za 1%, ste še vedno za 0,5% nižji.

Druge provizije za trgovanje EOS

Spletni posredniki vam zaračunajo tudi vrsto upravnih taks, ki se lahko kmalu seštejejo.

To vključuje:

 • Pristojbine za polog / dvige: Preden lahko začnete trgovati z EOS, morate položiti sredstva na svoj trgovalni račun. Nekateri posredniki vam zaračunajo provizijo vsakič, ko dodate ali dvignete denar, zato to obvezno preverite.
 • Neaktivnost: Ta provizija se zaračuna, če je vaš račun v določenem obdobju miroval. Še enkrat, to ni običajna provizija in se od posameznega posrednika razlikuje.
 • Financiranje čez noč: Provizije za financiranje čez noč, imenovane tudi provizije za zamenjavo, veljajo predvsem za tiste, ki trgujejo s CFD-ji. Te se zaračunajo, če čez noč držite odprte svoje trgovalne pozicije. Nekateri CFD posredniki vam čez vikend zaračunajo tudi nekoliko višjo provizijo.

Poudarimo lahko, da lahko provizije vedno določijo, koliko dobička na koncu ustvarite s svojimi posli. Zato morate pred izbiro spletnega mesta za trgovanje EOS natančno preučiti pogoje in določila.

Pripravljeni za začetek trgovanja EOS?

Kako trgovati z EOS 2021 – korak za korakom

Da, zdaj smo prišli do najučinkovitejšega koraka tega vodnika, kako trgovati z EOS s svojim posrednikom.

Za vas smo ustvarili štiri preproste korake.

1. korak: Izberite spletno mesto za trgovanje EOS

Prvi korak je, da si najdete ugledno spletno platformo za trgovanje. Hitro iskanje v internetu bo razkrilo na stotine možnosti, vendar je lahko težavno najti legitimno spletno mesto, ki ustreza vašim potrebam.

Spodaj je seznam, kaj morate iskati pri spletnem posredniku EOS.

 • Uredba: Ali ima spletni posrednik kakršne koli regulativne licence – na primer tiste iz FCA, ASIC ali CySEC?
 • Struktura provizije: Ali je posrednik pregleden glede provizij? Če je odgovor pritrdilen, za katere pristojbine ste odgovorni?
 • Načini plačila: Kateri načini plačila so na voljo za polog in dvig sredstev na vaš trgovinski račun in iz njega?
 • Minimalni račun: Kolikšen minimalni znesek vplačila in najmanjši možni vložek pri trgovanju z EOS?
 • EOS pari: Kateri trgovalni pari so na voljo za EOS?
 • Navigacija po platformi trgovanja: Kakšna je uporabniška izkušnja na trgovalni platformi?
 • Mobilna aplikacija: Ali obstaja mobilna aplikacija za trgovalno platformo?

Poleg tega je priporočljivo, da preverite tudi ocene uporabnikov spletnega posrednika, ki se mu želite pridružiti. Ta povratna informacija strank vam bo dala vpogled v dejansko uspešnost in verodostojnost spletnega mesta za trgovanje EOS.

Iz naših raziskav smo to ugotovili eToro označi skoraj vsa polja z našega seznama.

Tu je nekaj funkcij, zaradi katerih je eToro eden najboljših posrednikov EOS za trgovanje.

 • eToro je platforma za socialno trgovanje, ki vam omogoča povezovanje in učenje drugih trgovcev.
 • The "Kopiraj trgovec" funkcija vam omogoča kopiranje trgovinskih strategij izkušenih trgovcev.
 • Vsi EOS trgovalni trgi so brez provizije in imajo konkurenčne razmike.
 • Obstaja vrsta možnosti plačila, vključno z bančnimi nakazili, debetnimi / kreditnimi karticami in digitalnimi denarnicami, kot je PayPal
 • EOS lahko trgujete tako s fiat valutami kot z digitalnimi valutami.

2. korak: Odprite račun za trgovanje EOS

Z izbranim spletnim posrednikom lahko zdaj odprete račun. Navesti boste morali svoje osebne podatke, kot so ime, naslov, datum rojstva in kontaktni podatki.

Če vaš spletni posrednik deluje v skladu s predpisi KYC (kar bi moral), bo platforma zahtevala tudi kopijo vašega potnega lista ali vozniškega dovoljenja.

Ta korak je potreben za uskladitev z zakoni o preprečevanju pranja denarja.

3. korak: Depozitna sredstva

Ko platforma preveri vaš osebni dokument, lahko sredstva položite na svoj trgovalni račun.

Izberite najbolj želeno plačilno sredstvo in nakažite želeni znesek.

V eToro lahko izbirate med kreditnimi / debetnimi karticami, bančnim nakazilom ali e-denarnico, kot so PayPal, Skrill ali Neteller.

4. korak: Izberite EOS Trading Market

trgovina eos

Izberite, ali želite trgovati EOS s fiatno valuto ali drugim digitalnim sredstvom. EOS lahko preprosto poiščete na eToro in ugotovite, kateri pari so na voljo za trgovanje.

5. korak: Postavite trgovino EOS

Zdaj je čas, da odprete trgovino EOS. Vse, kar potrebujete, je določiti vstopna in izstopna naročila. Nato bo vaš posrednik opravil posel za vas.

Če potrebujete hitro osvežitev vrst naročil, se prosto pomaknite do našega razdelka naprej "Vzpostavitev trgovine EOS".

Kako trgovati z EOS Guide – razsodba

Trgovanje s kriptovalutami zahteva veliko raziskav in priprav. EOS ni nič drugačen. Preden se odpravite v trgovalni prostor EOS, se pripravite tako, da preberete vodnike, kot je naš.

Za začetek lahko razmislite, ali želite dolgoročno zadržati sredstvo ali ga zamenjati za kratkoročne dobičke. Še pomembneje pa je, da imate načrt trgovanja in pravega spletnega posrednika, ki bo to izvedel namesto vas.

Kot smo že omenili, je eToro odlična izbira za nove trgovce s kriptovalutami. EOS lahko trgujete tako s fiatom kot tudi z drugimi kriptovalutami – vse brez provizije.

Predvsem ste lahko prepričani, da pri izbiri eToro uporabljate močno reguliranega posrednika za spletno trgovanje z EOS.

eToro – najboljši posrednik pri trgovanju z EOS

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja

Kje lahko varno trgujem z EOS?

Z EOS lahko trgujete na stotinah spletnih borz in posrednikov. eToro je eden najboljših spletnih posrednikov v vesolju – z regulativnimi licencami iz Velike Britanije, Cipra in Avstralije.

Kako lahko trgujem z EOS?

EOS lahko trgujete s fiat valuto ali kripto valuto. Spletni posredniki, kot je eToro, olajšajo trgovanje s kriptovalutami z vložkom že od 25 dolarjev.

Koliko denarja lahko zaslužite s trgovanjem z EOS?

Vaš dobiček pri trgovanju z EOS bo odvisen od tega, kako dobro predvidevate gibanje na trgu in znesek vašega vložka. Če so vaše špekulacije pravilne, boste ustvarili dobiček. Če ne, boste izgubili. Ne glede na to potrebujete strategijo upravljanja bankrol za pravilno upravljanje svojih EOS trgovalnih sredstev.

Ali je trgovanje z EOS zakonito v ZDA?

Trgovanje z EOS je v ZDA zakonito. Vendar ne morete sodelovati v trgovanju s CFD EOS kot Američan.

Kako lahko uporabite vzvod za EOS CFD-je?

Pri trgovanju z EOS lahko uporabite vzvod s CFD posrednikom. Prebivalci ZDA in Velike Britanije ne morejo dostopati do CFD-jev za kriptovalute.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me