Katerih 10 najboljših kriptovalut bo eksplodiralo letos?

Najboljše kriptovalute za vlaganje v tem letu

Ali nameravate letos kupiti ali investirati v kriptovalute? Z več kot 7000 kriptovalutami izbira najboljših kriptovalut za vlaganje za leto 2021 ni lahka stvar. Ne bojte se, v podjetju Trading Education smo uvrstili seznam najboljših kriptovalut, ki so letos eksplodirale.

Če nameravate letos investirati na kripto trgu, imamo za vas dobre novice! Po mnenju mnogih navdušencev nad kripto valutami bo leto 2021 najboljše leto za naložbe v kriptovalute in ni težko razumeti, zakaj.

Želite se hitro in enostavno potopiti na kripto trg 0% provizija? Oglejte si Izmenjava eToro!

Ko gre za odločitev, v kateri kripto boste vlagali, je lahko izbira nekoliko osupljiva, saj je na trgu na voljo na tisoče kripto kovancev.

Težko in dolgotrajno opravite svoje raziskave in razvrstite vredne med “neplodne”.

Zato smo tu, da vam pomagamo. Sledi seznam 10 najboljših kriptovalut, ki naj bi eksplodirale leta 2021 in imele še večji vpliv v prihodnjih letih.

Torej brez nadaljnjega …

10 najboljših kriptovalut, ki bodo eksplodirale letos:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Litecoin (LTC)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Osnovni žeton pozornosti (BAT)
 5. Binance Coin (BNB)
 6. Valovanje (XRP)
 7. Verižna povezava (POVEZAVA)
 8. Zvezdnik (XLM)
 9. Polkadot (DOT)
 10. Dogecoin (DOGE)

Na koncu ni nobene kriptovalute, ki bi jo lahko izpostavili kot najboljšo med najboljšimi. Preprosto ni tako preprosto.

Številne kriptovalute ponujajo precej privlačne naložbene priložnosti, odvisno od tega, kaj iščete in kakšni so vaši naložbeni cilji.

In še ena stvar, ki jo je treba upoštevati, je raven izkušenj, ki jih imate.

Na primer, nekatere kriptovalute so lahko dobra naložba za začetnike (ki imajo osnovno razumevanje, kaj je kripto, in koncept, kako zaslužiti s trgovanjem), druge pa so primerne za naprednejše kriptovalute (poznajo tehnično plat kripto in natančno vem, kdaj vstopiti in izstopiti!).

Upoštevati morate tudi, da nakup najboljših kriptovalut ni dovolj za uspešen kripto trgovec.

Številni trgovci so bili priča, da se je njihovo kripto potovanje končalo, ker niso bili dovolj pozorni na varnost. Če resnično resno vlagate v kriptovalute, se morate potruditi, da svojo naložbo zaščitite s krepitvijo svoje varnosti.

Številne napake, ki jih vlagatelji kriptovalut naredijo, so povezane z varnostjo. Na primer, pozabite omogočiti 2FA (dvofaktorsko preverjanje pristnosti), pustite kovance v menjalnici ali pa si ne posedujte strojne denarnice.

A vrnimo se k naši temi razprave!

V tem članku vam bomo dali vse, kar morate vedeti o najboljših kriptovalutah, ki bodo letos eksplodirale.

Na koncu članka bi morali dobro razumeti najboljše kriptovalute, kako vlagati vanje in zakaj bi morali razmisliti in zakaj bi jih morali kupiti..

Tu je naš seznam najboljših kriptovalut, ki bodo danes eksplodirale:

1. Bitcoin (BTC) – Ali je neustavljivi Goljat na poti do 146.000 USD?!

Ko govorimo o 10 najboljših kriptovalut, v katere lahko zdaj vlagate vse razprave se morajo začeti z Bitcoinom.

Zakaj je tako?

No, to je zato, ker je Bitcoin do zdaj najpogosteje uporabljena kriptovaluta, ki jo pogosto imenujejo “kralj kriptovalut”.

Glavni cilj Bitcoina je postati globalni digitalni denar, ki je enak peer-to-peer, ki je ločen od kakršne koli oblike regulacije in s tem popolnoma decentraliziran. Morda se zdi zdaj to precej preprost cilj, čeprav kljub temu stoji trdno.

Razen tega je razlog, zakaj bi morali Bitcoin obdržati na svojem investicijskem radarju, ta, da ga ima najvišja likvidnost v kripto prostoru, zaradi česar je tudi najboljša kriptovaluta za nakup, če ste začetnik.

Na koncu ne boste imeli popolnoma nobenih težav nakup ali prodaja Bitcoina.

Na drugem koncu se bo vedno našel nekdo, ki bo pripravljen ustreči vašemu naročilu. Ne samo to, ampak tudi Bitcoin je kljub svoji nestanovitnosti znana kot ena najstabilnejših kriptovalut.

Vpliv, povpraševanje in množično sprejemanje Bitcoinov naj bi se v prihodnjih letih povečali.

Februarja 2021, Bitcoin se je prvič prebil skozi 50.000 dolarjev ko je kriptovaluta nadaljevala svoj rally.

Bitcoin je posebej narasel po Tesla je razkril, da je kupil Bitcoin za 1,5 milijarde USD in da namerava v prihodnosti začeti sprejemati bitcoin kot plačilo.

Je rekel Elon Musk: “Mislim, da je na tej točki Bitcoin dobra stvar. In tako sem zagovornik Bitcoina. Kot sem rekel, sem zamudil na zabavo, vendar podpiram Bitcoin. In mislim, da je bitcoin res na robu, da ga bodo ljudje s splošnimi financami široko sprejeli, “

Z naraščanjem povpraševanja naj bi se cena Bitcoina znatno povečala saj bo vedno samo 21 milijonov kovancev.

Januarja 2021 je Bitcojev izvršni direktor Sonny Singh za Bloomberg povedal, da pričakuje, da bo BTC v naslednjih nekaj mesecih dosegel 45.000 dolarjev, ta napoved cen pa je bila popolnoma izpuščena iz vode, ko je Bitcoin dosegel 58.000 dolarjev na kovanec.

Zanimivo je, da je Singh omenil tudi, da če bi Bitcoin presegel ta prag, bi bil na poti, da postane trilion milijard dolarjev in verjetno bi videli, da bi se vlade kmalu začele vključevati.

Ryan Browne, piše za CNBC poročali tudi, da JPMorgan, banka, ki je nekoč Bitcoin imenovala za prevaro, zdaj pričakuje BTC, da doseže 146.000 USD.

Ste razmišljali o nakupu Bitcoin (BTC)?

2. Litecoin (LTC) Bo leto 2021 eksplodiralo na 600 dolarjev na kovanec?

Eden glavnih razlogov za vlaganje v Litecoin v letošnjem letu je njegova visoka likvidnost in velika tržna kapitalizacija.

Če se želite izogniti tveganjem, se izogibajte kovancem z manjšimi tržnimi mejami in skupnosti ter pojdite s kriptovalutami, kot je Litecoin.

Zakaj mislimo, da bo Litecoin eksplodiral letos in v ne tako oddaljeni prihodnosti?

No, ponudba 84 milijonov kovancev je omejena (v primerjavi z 21 milijoni Bitcoinov) in skupna nagrada 25 LTC. To je visoka blokovska nagrada v primerjavi z drugimi kripto.

Prav tako je povprečni čas za kopanje bloka na verigi blokov LTC približno dve minuti, kar je tudi hitreje kot večina drugih kriptoslog.

To, skupaj z dejstvom, da je Litecoin eden od največjih štirih na Coinbase, številni strokovnjaki menijo, da bo Litecoin, kar koli se bo zgodilo v prihodnosti, zagotovo ostal eden izmed altcoinov, ki ostaja močan.

Leta 2021 še vedno velja Litecoin ena najboljših kriptovalut, kljub močni konkurenci.

Napovedi cen Litecoin za leto 2021 se lahko precej razlikujejo glede na to, kje iščete.

Medtem Coinswitch predlaga, da Litecoin “lahko doseže 600 USD” (kar je ogromno!), Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da je lahko konec leta 2021 dosegel 182 USD na kovanec.

Kljub vsemu nemiru, ki se trenutno dogaja, bi bilo mogoče, da je ta napoved nekoliko nizka.

Ste razmišljali o nakupu Litecoin (LTC)?

3. Ethereum (ETH) Podcenjeno in pripravljeno streljanje nad 2000 dolarjev na kovanec?

Z Ethereumom ne morete zgrešiti. S to kriptovaluto se preprosto preveč dogaja, da bi propadla!

Ethereum bo vedno ena najboljših kriptovalut za naložbe, kar koli že v letu.

Kot verjetno že veste, je bil Ethereum prvi večji projekt, ki ga je uvedel pametne pogodbe, omogoča razvijalcem, da na hrbtni strani blockchain tehnologije zaženejo namizne in mobilne decentralizirane aplikacije (dApps) in je v letu 2021 ostala ena izmed desetih najboljših kriptovalut.

Ne samo to, ampak Ethereum je druga najbolj likvidna kriptovaluta, uvrstitev tik pod Bitcoin. To pomeni, da ne boste imeli težav z nakupom ali prodajo Ethereuma. Popolnoma je kot nalašč za vlagatelje.

Večina ljudi, ki se ukvarjajo s kripto, začnejo kupovati Bitcoin, nato vstopijo v Ethereum in nato začnejo iskati druge kriptovalute..

Še en razlog za prepričanje, da bo Ethereum tudi v prihodnjih letih ostala močna naložba, je ta, da ima zvesto ekipo in skupnost. To daje Ethereumu boljše možnosti, da ostane stabilen in se dolgoročno le povečuje.

Poleg tega lahko obstaja veliko več etra (žetoni Ethereum) v primerjavi z Bitcoinom ali celo Litecoinom.

Eter spodbuja ekosistem dApp, kar pomeni, da ga bodo milijoni razvijalcev in podjetij potrebovali za podporo svojih pametnih pogodb in zagon aplikacij.

Lahko bi privedlo do nastanka decentraliziranega spleta oz splet 3.0, kjer se moč vrne uporabnikom in ustvarjalcem vsebin.

Toda morda največji razlog, da bo Ethereum verjetno eksplodiral leta 2021, je preklopite na dokaz o vložku, znan tudi kot Ethereum 2.0.

Ta postopek se je začel decembra 2020 in se bo nadaljeval skozi vse leto 2021, potekal pa bo po stopnjah z natančnimi datumi, ki še niso navedeni.

Če bo Ethereum sposoben dokončati prehod na dokazilo o vložku, bo to velika novica in bo nedvomno vplivalo na njegovo ceno.

Digitalcoin napoveduje za leto 2021, da bo Ethereum dosegel 2087,59 USD. Ko je februarja že dosegel 1,8 tisoč dolarjev, je velika verjetnost, da bi lahko presegel mejo 2000 dolarjev!

Vse to nas je pripeljalo do prepričanja, da je Ethereum najverjetneje naslednja kripto valuta, ki bo eksplodirala leta 2021.

Ste razmišljali o nakupu Ethereum?

4. Osnovni znak pozornosti (NETOPIR) Povečanje za 192,83% v petih letih bi lahko BAT ukradlo!

BAT, ki je bil prvič predstavljen leta 2017, je bil ena najbolj vročih kriptovalut v letih 2018, 2019 in 2020, o njem pa bodo zagotovo še govorili leta 2021 in pozneje.

Osnovni žeton pozornosti (BAT) je uporabni žeton in ga uporablja Pogumni brskalnik. Žeton BAT se uporablja za napotitev ustvarjalcev vsebine in tako rekoč vseh, ki se vam zdijo koristni v internetu.

Izberete lahko, kako jim dati napotke za vse vpogledne informacije ali vsebino, ki jo prejmete. To ima veliko potenciala, saj je industrija spletnih brskalnikov zelo velika.

Ne samo to, ampak uporabniki, ki gledajo oglase, so lahko nagrajeni tudi z BAT. To je področje, ki ga še ni treba raziskati in bi lahko privedlo do številnih novih priložnosti tako za končnega gledalca kot za pogumnega brskalnika.

Tako kot Ethereum je tudi BAT način za decentralizacijo spleta z zagotavljanjem, da sredstva na koncu ostanejo na pravem mestu.

Ekipa, ki stoji za tem konceptom, je Brendan Eich, ki je soustanovitelj Mozille Firefox in je pomagal ustvariti JavaScript. S takimi poverilnicami lahko stavite, da je prihodnost BAT svetla.

Ko se toliko drugih kovancev sesuje, BAT ostaja presenetljivo skladen, kar je dober znak zdravega kopičenja.

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin je ena najboljših kriptovalut za nakup, če želite diverzificirati svoj portfelj in si ogledati vrednost Binance Exchange, največje svetovne borze kriptovalut.

Borza Binance je soliden posel in jo vodi Changpeng Zhao (marsikomu znan kot preprosto “CZ”), ki je zelo vpliven v kripto skupnosti.

Da boste imeli predstavo o tem, kako velik je Binance, od februarja 2021, glede na 24-urni obseg trgovanja je borza Binance vredna več kot 28 milijard dolarjev, dvakrat več kot druga največja borza HBTC Statista.

Binance Coin je “uporabni kovanec”, kar pomeni, da njegova vrednost izhaja iz tega, kako uporaben je, skupaj s stopnjo povpraševanja po njegovi uporabnosti.

In pripomoček Binance Coin je to trgovcem nudi popust, če kovanec uporabljajo za plačilo pristojbin na njihovi izmenjavi.

Torej, kot vidite, ni posebej impresiven v smislu tehničnih sposobnosti, ima pa jasen primer uporabe, ki ga lahko razume vsak.

Sprva popust, ki ga ponuja Binance Coin, naj ne bi trajal dolgo. Od leta 2017 je bila prvotno 50-odstotna popust, nato leta 2018 25-odstotna, nato pa naj bi se leta 2019 ponovno prepolovila na 12,5%..

Toda bilo je napovedano leta 2019 da bi Binance Coin za nedoločen čas ostal s 25% popustom. Edina skrb je, ali bo kasneje Binanceova kovanec v prihodnosti ali bo v bistvu vedno ostal “žeton za popust”?

Uspeh podjetja Binance je za veliko vlagateljev dokaz, da imajo spretnosti in vire za uspeh tega kovanca. In ker več ljudi hiti v Bitcoin, ko strelja navzgor, bo samo Binance Coin povlekel gor.

Binance Coin je trenutno tudi ena najbolj likvidnih kriptovalut, ki je bil zadnjih nekaj let uvrščen med 10 najboljših na CoinMarketCap, kjer bo verjetno ostal.

Borza Binance je najhitreje rastoča borza kriptovalut na svetu. Vse transakcije na borzi se opravijo z uporabo Binance Coin, zaradi česar je BNB ena najbolj uporabljenih kriptovalut v tem letu glede na obseg trgovanja.

Da bi dobili občutek, koliko dobi Binance Coin od konca leta 2021, leta en teden v februarju je narasla za do 102%, glede na CoinMarketCap.

To bi lahko samo postalo Binance Coin trenutno ena najboljših kratkoročnih naložb v kriptovalute.

Digitalcoin napoveduje, da Binance Coin bo leta 2021 vreden 319,75 USD toda glede na nepričakovano povečanje v začetku leta se lahko to izkaže za preveč konzervativno napoved.

Bi vlagali va Binance Coin?

6. valovanje (XRP) – Potencialno najboljša nakupna priložnost za leto 2021?

2021 se ni začel lepo za Ripple. Potem ko je bil tretji v vrsti za kripto prestol takoj za Bitcoinom in Ethereumom glede tržne kapitalizacije, se je SEC odločil, da jim bo obrnil hrbet (več o tem spodaj).

Koncept in cilji Ripplea se nekoliko razlikujejo od ostalih kriptovalut na tem seznamu.

Ripple je zagonsko podjetje s podvigom, ki bankam ponuja storitve finančne poravnave, ki jim omogočajo neposredne in takojšnje transakcije prek mednarodnih meja.

Zaradi tega Ripple pogosto velja za bolj usmerjenega bolj v velike institucije kot pa v posamezne uporabnike.

Od Rippleovih zgodnjih dni je sodelovala z velikimi bankami po vsem svetu, kot npr Bank of America in več finančnih institucij preučuje, kako bi najbolje uporabili protokol Ripple.

A kot smo rekli že na začetku, pri Rippleu trenutno stvari niso tako čudovite. Njun dolgoletni kolega, ameriška SEC (komisija za vrednostne papirje in borzo), je sklenil, da nočeta več biti prijatelja.

SEC trdi, da je Ripple že več let kršil zakone o vrednostnih papirjih s prodajo žetonov XRP malim vlagateljem in je zdaj ki jih tožijo, ob predpostavki, da bi bilo treba Ripple res prepoznati kot vrednostni papir, ne pa kot kriptovaluto.

Že dolgo so vsi v kripto skupnosti ugibali, kdaj se lahko zgodi tak dogodek in katero kripto bo najprej zadelo.

Ni presenetljivo tožba je v zelo kratkem času razbila vrednost Ripplea, padajo na najnižje, ki jih nismo videli že leta.

Zdaj, čeprav se to sliši kot grozljiva novica, ni.

Najprej, Ripple ima veliko možnosti, da v sodnem postopku premaga SEC. Zdi se, da je SEC drastično napačno razumela, kaj je Ripple in kako deluje, in večina podjetij za kriptovalute je takoj za njimi in na to opozorila.

In drugič, tudi če SEC sproži nekaj hrupa z Rippleom, jih na koncu ne bo ustavil. Šli bodo naprej in si opomogli.

Trgovci s kripti bi morali v resnici razmišljati: ‘Vau! SEC nam je pravkar podaril veliko priložnost za nakup! ‘

In tretjič, ne moremo prezreti verjetnosti, da bo nedavni skok Bitcoina na Luno verjetno povzročil tudi Ripplejevo vrednost (doslej je verjetno zmanjšal škodo, ki jo je povzročila SEC).

CoinPedia daje Ripple a Napoved cene leta 2021 do konca leta 0,65 USD, povečanje za približno 0,20 USD od februarja.

Bi vlagali va Valovanje (XRP)?

7. Verižna povezava (POVEZAVA) – 54,795 USD na kovanec v enem letu?

Chainlink je eden najnovejših kovancev, ki se je v zadnjih nekaj letih uvrstil med 10 najboljših in si je zagotovo prislužil svoje mesto.

Dvojčka razlaga Chainlink kot:

“[D] centralizirano omrežje vozlišč, ki prek orakulov zagotavljajo podatke in informacije iz virov zunaj verige verig do pametnih pogodb na verigi blokov. Ta postopek skupaj z izjemno varno strojno opremo odpravlja težave z zanesljivostjo, do katerih lahko pride, če uporabljate samo en centraliziran vir. “.

Za tiste, ki ne vedo, orakuli niso telepatska bitja, ampak so tisto, kar se imenuje “vmesna programska oprema”, ki zajema informacije, kot so novice iz zunanjega sveta, in jih vnaša v programsko opremo. V primeru Chainlink, veriga blokov.

Kaj vse to pomeni, je to Pametne pogodbe Chainlink se lahko odzivajo na novice, ki se dogajajo v resničnem svetu. To je super inovativno in ni nekaj, o čemer se je veliko razpravljalo, preden je Chainlink prišel na sceno.

Še ena zanimivost pri Chainlink je, da vodi v DeFi (več o DeFi spodaj!) po CoinMarketCap z največjo tržno kapitalizacijo. To lahko pomeni, da bo veriga DeFi še naprej rasla, Chainlink pa bo imel prednost pred drugimi kriptovalutami.

Še vedno obstajajo težave s povezavo Chainlink. Eden ključnih možnih problemov, kot je poudaril James Sangalli na Medium, je to wNe moremo biti prepričani v veljavnost informacij, ki jih orakuli hranijo v verigi blokov.

Če napačne informacije preidejo skozi preročišče, lahko aktivirajo pametno pogodbo, ki je ne bi smeli aktivirati.

Kljub temu napovedi cen Chainlink-a za leto 2021 dobro kažejo Vlagatelj v denarnico kar mu daje enoletno napoved 54,795 USD na kovanec. Več kot dvakrat višja od trenutne cene.

8. Zvezdnik (XLM) – Do konca leta 2021 na kovanec 0,586 USD?

Čeprav Stellar ne dobiva več pozornosti kot včasih, ima trenutno tržno 11. mesto po tržni kapitalizaciji, leta 2021 pa bi ta kovanec lahko vnesel malo navdušenja.

V mnogih pogledih je Stellar v primerjavi s številnimi drugimi kriptovalutami precej stabilen in ne ustvarja preveč hrupa.

Kot opisuje Investopedia, Stellar je “decentraliziran protokol za odprtokodno kodo prenos digitalne valute v fiat denar doma in čez mejo“.

Torej, v bistvu Stellar pomaga ljudem medsebojno prenašati denar s pomočjo digitalne valute (XLM) kjer koli na svetu.

Sliši se znano? Moral bi, ker je za Rippleom popolnoma ista ideja. A ključna razlika je; pristop. Stellar se bolj osredotoča na nebančne, medtem ko Ripple bolj sodeluje pri povezovanju finančnih institucij.

Danes ima Stellar veliko število partnerjev, med njimi Deloitte, Stripe in IBM.

Če vas skrbi situacija z Rippleom, je Stellar daleč najboljša živa meja. Zakaj?

Zdaj je morda pravi čas, da zableste za Stellar, medtem ko vsi iščejo alternativo Rippleu.

Zdelo se je, da obstaja možnost, da si Stellar opomore, pridobljen v kripto hipu konec leta 2017, vendar zaenkrat še ni dosegel teh izrednih cen.

Napovedi cen za leto 2021 za Stellar se lahko dramatično razlikujejo, saj dejavniki, ki vplivajo na Stellar, težko povejo, kam točno bo šel kripto.

Medtem Agencija za napovedovanje gospodarstva do konca leta ne napoveduje večjih sprememb, Vlagatelj v denarnico verjame, da bi lahko dosegel 0,586 USD na kovanec.

In potem so bolj optimistične napovedi Monetizirajte ki verjame, da bi se lahko Stellar povzpel nad najvišjo vrednost, ki je znašala 0,62 USD, in dodal, da “XLM za 1 USD na kovanec do decembra 2021 ni nemogoč”.

Tako kot ideja o vlaganju v Zvezdnik (XLM)?

9. Polkadot (DOT) – Na poti do 50 dolarjev na kovanec letos?

Polkadot je najmlajši kovanec na našem seznamu, ki se je kripto svetu pridružil leta 2019, niti pred dvema letoma.

Od takrat je postalo precej agresivno in spada med 10 najboljših kriptovalut najverjetneje naslednja velika kriptovaluta.

Toda, ko boste razumeli, kaj sploh je Polkadot, boste popolnoma razumeli, zakaj je postal tako priljubljen.

Polkadot namerava rešiti velik problem s kriptovalutami – zdaj imamo na tisoče kripto valut in ni možnosti, da bi komunicirali med seboj. Podatkov o enem blockchainu ni mogoče enostavno deliti z drugim.

Rešitev za to je interoperabilnost. Polkadot namerava biti most med vsemi kriptovalutami.

Če želite videti vrednost v projektu Polkadot, morate imeti pogled na to kriptovaluta ne pomeni le zamenjave fiat denarja z eno digitalno valuto, še veliko je mogoče storiti.

Na koncu ne bo obstajala zgolj ena kriptovaluta, ki bi jim vladala, ampak mnogi, ki med seboj delujejo za različne namene.

Z uvedbo interoperabilnosti za skupnost kriptovalut si lahko prizadevamo za ustvarjanje decentraliziranega spleta (splet 3.0, o katerem smo veliko govorili v tem članku).

Super zanimivo vedeti; Polkadot je ustvaril dr. Gavin Wood, eden od soustanoviteljev Ethereuma ki je zaslužen za izum programskega jezika Solidity, ki ga ne uporablja le Ethereum, temveč vse druge kriptovalute z uporabo verige Ethereum.

S tako briljantnim umom, ki stoji za tem projektom, je težko ne videti potencialne vrednosti Polkadota.

Crispus Nyaga, piše za InvestingCube daje Polkadot napoved cene leta 2021 50 dolarjev na kovanec, kar se glede na trenutno ceno vsekakor zdi mogoče.

10. Dogecoin (DOGE) – Ali ga bo nov val Redditorjev vrnil na 0,05 USD?

Že leta 2020 nihče ne bi pričakoval, da bo Dogecoin videl na seznamu top 10 kriptovalut, ki bodo eksplodirale! In resničnega razloga ni bilo, dokler ga Redditors niso prijeli.

Dogecoin je bil prvotno ustvarjen kot šala, dobesedno delujoč mem, če hočete.

Morda bi lahko rekli bolj kot kar koli drugega Dogecoin je satira na razcvet altcoinov v zadnjih nekaj letih.

Konec koncev, ko toliko ljudi ustvarja kriptovalute iz včasih zelo poenostavljenih razlogov in mnogi poskušajo rešiti enaka vprašanja, zakaj ne bi ustvarili kripto na osnovi psa Shiba Inu iz memov ‘Doge’, da bi se smejali celotni situaciji?

Nikoli naj ne bi trajalo. Če si vzamete čas, da si ga podrobneje ogledate, je vse v šali, od blokovske nagrade do krožne oskrbe.

Vendar se je. Dogecoin je postal zabaven način, kako ljudem dati napotke na internetu na forumih, ko so vam dali vpogledne ali koristne informacije ali če so povedali nekaj, kar vas je nasmejalo. Ne glede na to, nihče ni pričakoval, da bo zaslužil dogecoin.

Vse se je spremenilo januarja 2021, ko je klicala skupina Reddit SatoshiStreetBets je načrtoval črpanje Dogecoina kolikor je mogoce.

Želeli so ponoviti, kaj se je zgodilo z zalogami GameStop, le da tokrat s Wall Streeta niso prodali kratkih prodaj.

Očitna podpora Elona Muska na Twitter samo dodatno motiviral skupino, da je nadaljevala in pripeljala več ljudi. V nekem trenutku se je Dogecoin povečal za kar 800%!

Zdaj, ko je navdušenje v veliki meri zamrlo, moramo priznati možnost, da se to ponovi. Seveda pa bo to težko pričakovati.

Napovedi cen za Dogecoin so za zdaj precej stabilne. Coinswitch ocenjuje, da do leta 2025 bi lahko dosegel najvišjo vrednost 0,05 USD na kovanec, “Če ne naleti na nobeno turbulenco”.

Zadnje besede: Katera kriptovaluta bo eksplodirala leta 2021?

Upamo, da ste do zdaj dobro predstavili nekatere od njih top 10 kriptovalut, ki bodo letos eksplodirale in vam lahko na koncu prinese dobiček, če razmišljate o naložbah vanje.

Upoštevajte to naložba je vedno tvegan postopek in ni nekaj, s čimer bi morali hiteti. Odločitve o naložbah lahko sprejmete šele, ko porabite veliko časa za raziskovanje naložbene priložnosti.

Ne glede na to, v katere kovance gledate, v katere vlagate, jih morate poznati od znotraj in od zunaj. Naj vas vznemirjenje ne motivira, naj vas motivira vpogled.

V katero kriptovaluto naj vlagam za leto 2021?

Vse zgoraj omenjene kriptovalute mnogi strokovnjaki in vlagatelji štejejo za varne naložbe.

Navdušujejo s solidnimi ekipami za seboj, močnimi skupnostmi, ambicijami in dokazano zgodovino. Nekateri našteti so odlični tudi za začetnike.

Ne glede na to, ali ste tik pred vstopom v svet kriptovalut ali pa želite svoj obstoječi portfelj popestriti z nekaterimi najboljšimi kriptovalutami v letu 2021, mnogi strokovnjaki za kriptovalute menijo, da se lahko naložba v katero koli od teh kriptovalut spremeni v zgodbo o velikem uspehu.

Zdi se že tako Bitcoin je eksplodiral, vprašanje pa je, ali bo še letos eksplodiral še letos? Številni strokovnjaki verjamejo, da so možnosti za to velike.

Morda sta naslednja dva kovanca, ki bi najverjetneje eksplodirala letos, Ripple in Ethereum.

Ripple se bo verjetno oddaljil od kakršnih koli težav s SEC in zdaj se toliko dogaja z Ethereumom, da je lahko zelo podcenjen.

Drugje bi lahko Litecoin, na katerega so v veliki meri pozabili, na koncu eksplodiral, ko nihče ne išče, in Stellar ima priložnost, da ukrade nekaj Rippleovih žarometov.

Trije drugi veliki igralci so Binance Coin, ki se je februarja 2021 v enem tednu zvišal za 102%, in novca Polkadot in Chainlink, ki oba ponujata rešitev nekaterih naraščajočih bolečin kriptovalut..

In končno, BAT in Dogecoin nam še naprej prikazujeta vrednost kriptovalute, ki deluje izključno za internet.

Prihodnost kriptovalut bi morala biti v ospredju vaših misli

Ne razmišljajte samo o letu 2021, razmišljajte tudi dlje, tudi če želite kriptovaluto trgovati le kratkoročno, bi morali razmišljati o prihodnosti, petih, desetih letih.

Zabava in igre Ripple s SEC bodo verjetno pomenile druge novice za druge kriptovalute – ne samo, če zmaga ali izgubi, ampak SEC bo morda zdaj skušal izvesti več kriptosodb na sodišče.

In potem je tu še uvedba Bitcoin in Ethereum terminske pogodbe CME kaže, da smo zdaj v fazi, ko trg kriptovalut je veliko bolj zrel kot pred nekaj leti. Nedvomno bomo zaradi tega videli več trgovanja s kriptovalutami.

Oboje zgoraj je nekaj, na kar bi morali biti pozorni trgovci s kriptovalutami.

In tudi za leto 2021 je treba razmisliti o marsičem, ko razmišljate o tem, s katerimi kriptovalutami lahko trgujete.

Medtem ko smo omenili več kriptovalut, s katerimi bi bilo morda dobro trgovati, lahko obstajajo tudi druge, pri katerih bi morali prenehati.

Trgovci s kripto storitvami se morajo vedno znova počistiti nekaj kripto izdelkov iz svojega portfelja ko se zdi, da si ne bodo povrnili vrednosti, ki so jo imeli nekoč, in ne bodo pozorni na nove izdaje kriptovalut v letu 2021.

Reddit postaja središče razprav o kriptovalutah

Se spomnite, da smo omenili noro potovanje Dogecoina z Redditom? No, zdi se, da bi takšni dogodki morda postali bolj običajni leta 2021.

Kar začenjamo videti pri zalogah Dogecoin in GameStop, je to Reddit postaja osrednje središče, kjer se lahko amaterski trgovci združijo in delujejo kot ena sila.

To je velik napredek, ker čeprav ti trgovci nimajo enake moči kot velike institucije, so, ko delujejo kot ena, sila, na katero je treba računati, in lahko veliko spremenijo.

Trgovci s kripto podatkov bi morali biti pozorni na možnost, da bi Redditorji poskušali znova izvleči takšno floto.

Pri iskanju najboljše kriptovalute za vlaganje za leto 2021 bo Reddit verjetno še naprej dober kraj za začetek.

Kaj je DeFi?

„DeFi“ pomeni „decentralizirane finance“. Alyssa Hertig, piše za Coindesk, pojasnjuje DeFi kot:

“[Krovni izraz za različne finančne aplikacije v kriptovaluti ali verigi blokov, usmerjene k motenju finančnih posrednikov”.

Trgovcem omogoča neposredno povezavo brez uporabe posrednika med njimi, tretje osebe, ki ima koristi od posla.

Torej, zakaj je DeFi velika stvar?

No, kot je pisal Jeff Kauflin Forbes pojasnjuje: “to je ideja, da lahko kripto podjetniki poustvarijo tradicionalne finančne instrumente v decentralizirani arhitekturi, zunaj nadzora podjetij in vlad”.

Gradijo nezaupljivo arhitekturo, kjer se lahko izognemo velikim podjetjem, ki napihujejo cene in ustvarjajo dobiček in seveda lahko manipulirajo s stvarmi za lastni dobiček, kar je kriptovaluta od samega začetka.

V naslednjih nekaj desetletjih bomo morda videli počasno izginjanje posrednikov in večjo moč posameznih trgovcev.

Pri tem bodo večji dobički za posamezne trgovce, saj bo manj denarja in trg bo lažje vstopiti.

Ali bo trg kriptovalut padel leta 2021?

Lahko se sesuje, vedno obstaja možnost, da se to zgodi. Toda nesreča verjetno ne bo naredila veliko, razen ustvarite nakupno priložnost in verjetno bo še naprej rasla.

Verjetno bomo tu in tam videli kritike, ki se bodo razbijali po kriptovalutah, toda na koncu to v resnici ne bo nič.

Ena stvar, ki bi jo morali dobiti naravnost, je kriptovalut ni v mehurčku. Mehurček se to večkrat ne razširi in ne eksplodira.

Situacija, ki jo trenutno vidimo na trgu kriptovalut, ni enaka kot dotcomov mehurček iz zgodnjih 2000-ih ali tunipan manija.

Že zdaj mora biti jasno kriptovaluta je nastajajoči trg. Seveda je lahko hlapno, toda marsikaj je na začetku.

Pravzaprav bomo letos morda videli zelo drugačen trg, ki kaže znake zrelosti in širše sprejemljivosti.

Ključni dejavnik, ki črpa vrednost Bitcoina in drugih kriptovalut, je, da lahko dejansko shranijo vrednost veliko bolje kot fiat denar.

To še posebej velja, ker pandemija koronavirusa z več centralne banke tiskajo vedno več denarja za spodbujanje gospodarstva. To še posebej velja za Zvezne rezerve v ZDA.

Zdaj prihaja do točke, kjer Bitcoin je videti boljše skladišče vrednosti kot celo zlato!

Torej, če je bilo katero leto videti, kot da bo kdaj dobro za kriptovalute, je vsekakor leto 2021.

Končne besede:

Upamo, da ste do zdaj dobili dobro predstavo o nekaterih top 10 kriptovalut bo letos eksplodiralo in vam lahko na koncu prinese dobiček, če nameravate v njih vlagati.

Upoštevajte, da je vlaganje vedno tvegan postopek in z njim ni treba hiteti. Odločitve o naložbah lahko sprejmete šele, ko porabite veliko časa za raziskovanje naložbene priložnosti.

Katero kriptovaluto vlagati leta 2021?

Vse zgoraj omenjene kriptovalute mnogi strokovnjaki in vlagatelji štejejo za varne naložbe.

Navdušujejo s solidnimi ekipami za seboj, močnimi skupnostmi, ambicijami in dokazano zgodovino. Nekateri našteti so odlični tudi za začetnike.

Ne glede na to, ali ste tik pred vstopom v svet kriptovalut ali pa želite svoj obstoječi portfelj popestriti z nekaterimi najboljšimi kriptovalutami v letu 2021, mnogi strokovnjaki za kriptovalute menijo, da se lahko naložba v katero koli od teh kriptovalut spremeni v zgodbo o uspehu.

Zakaj bi morali izbrati eToro

Zdaj veste, v katerih je 10 najboljših kriptovalut za vlaganje v letošnjem letu. Če se počutite navdihnjeni za začetek trgovanja z najboljšimi kriptovalutami ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost trgovanja s Crypto sredstvi in ​​CFD-ji do največ 90+ kriptovalut.

eToro – Kupite najboljše kriptovalute brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Trgovanje s kriptovalutami s sistemom eToro prinaša določene prednosti, na primer zmožnost:

 • Trgujte z dobro uveljavljenim, visoko reguliranim podjetjem, vključno z uredbami iz ZDA, britanskim organom za finančno poslovanje, avstralsko komisijo za vrednostne papirje in naložbe, ciprsko komisijo za vrednostne papirje in borzo.
 • Dostopajte do večjega števila vrhunskih kriptovalut: platforma eToro kot globalni pionir pri trgovanju s kriptovalutami že ponuja številne najbolj priljubljene digitalne valute na svetu.
 • Kupujte in prodajajte ali pojdite dolgo in kratko CFD-ji za kriptovalute, kar pomeni, da bi lahko imeli koristi od rastočih in padajočih trgov.
 • Bodite del večje kripto skupnosti: Ugotovili smo, da so trgovci s kripto eToro inovativni, pametni in napredni misleci, ki so nad prihodnostjo blockchaina navdušeni kot mi! eToro ni le platforma za vlaganje – je tudi idealen kraj za medsebojno sodelovanje, povezovanje in izmenjavo znanja.
 • Odkrijte najpametnejši način vlaganja v kriptovalute: Inovativni CryptoPortfolio ™ je prvi tovrstni finančni instrument: raznolik in uravnotežen portfelj najuspešnejših kriptovalut, ki ga za optimalno naložbo strokovno vodijo investicijski strokovnjaki eToro.
 • Dovolite, da za vas delajo izkušeni trgovci s kripto-storitvami: eTorova ekskluzivna tehnologija CopyTrader ™ strankam omogoča primerjavo uspešnosti najboljših trgovcev in samodejno kopiranje njihovih dejavnosti v realnem času..

10 najboljših Cryptos za vlaganje v letošnjem letu – Infographic

Ključne točke

Če se še kaj spomnite, kaj bodo najboljše kriptovalute letos eksplodirale? naj bodo te ključne točke.

 • Bitcoin vodi in kaže, da bi lahko bil najboljša kriptovaluta za vlaganje za leto 2021. Bitcoin je morda končno izpuščen in ga je nemogoče ustaviti, da bi se približeval vrednosti zlata!
 • Ethereum se leta 2021 veliko trudi. Ethereum 2.0 je tik pred vrati in zelo verjetno bo zanimanje za Bitcoin vplivalo tudi na cene.
 • Ripple lahko predstavlja najboljšo priložnost za nakup leta 2021. Tožba s SEC je naredila velik udarec, ki bo olajšal nakup. Če ne, je morda najboljša alternativa Stellar.
 • Chainlink in Polkadot sta morda najboljša novinca za leto 2021. Obe kripto sta se uvrstili med prvih 10 kriptovalut leta 2020 in ne kažeta znakov, da bi se odrekli.

Nadaljnje branje:

5 najbolj priljubljenih kriptovalut v ZDA

Kriptovalute v Veliki Britaniji

Najboljše kriptovalute za vlaganje v Avstralijo

10 najpomembnejših kriptovalut razen Bitcoinov

Če ste uživali v branju kakšnih 10 kriptovalut bo eksplodiralo letos, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me