Katerih je 15 najboljših kriptovalut za nakup marca 2021?

Contents

Najboljše kriptovalute za nakup tega meseca: marec 2021

Katero kriptovaluto je najbolje kupiti ta mesec? Iščete 15 najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite marca 2021? Pokrili smo vas!

Trg mladih kriptovalut se zelo hitro spreminja. Tedne ali celo dni kasneje se lahko vrednost kriptovalute močno spremeni.

Dobre kriptovalute, ki jih lahko kupite v enem mesecu, bi lahko naslednji že strmo padale, možno pa je tudi nasprotno. Kovanec, ki so ga vsi zamišljali, lahko čez noč postane nepomemben in ob strani naših spominov.

Torej, kaj je najbolje kupiti kriptovalute za marec 2021? Za vas smo sestavili seznam 15 možnosti in razložite, zakaj so najboljši, kar jih lahko dosežete.

Če se želite hitro in enostavno potopiti na trg kriptovalut Izmenjava eToro!

Vedno morate biti ves čas pozorni na naslednjo kripto, ki prihaja.

15 najboljših kriptovalut za nakup marca 2021:

 1. Ethereum (ETH)
 2. Bitcoin (BTC)
 3. Binance Coin (BNB)
 4. Pomišljaj (pomišljaj)
 5. Zcash (ZEC)
 6. Tezos (XTZ)
 7. Valovanje (XRP)
 8. Cardano (ADA)
 9. Litecoin (LTC)
 10. Bitcoin Cash (BCH)
 11. Zvezdnik (XLM)
 12. Neo (NEO)
 13. EOS (EOS)
 14. TRON (TRX)
 15. IOTA (MIOTA)

S na trgu je že več kot 7000 kriptovalut, izbira najboljših kriptovalut za nakup ni lahka stvar.

Ne bojte se, v podjetju Trading Education smo objavili seznam najboljših kriptovalut za nakup v tem mesecu.

Vsak mesec vam bomo posredovali informacije o najboljših kriptovalutah za nakup. Torej, poskrbite, da boste to stran dodali med zaznamke! Tukaj boste vedno našli najboljše kriptovalute za nakup!

Ne pozabite! Čeprav so to morda najboljši digitalni kovanci, ki jih je mogoče razmisliti o nakupu za marec 2021, kriptovalute so še vedno zelo nestanovitna sredstva in niso primerne za vse vlagatelje!

Prepričajte se, da razumete tveganja!

(Poleg tega imamo na koncu še nekaj dodatnih kriptos, na katere boste pozorni!)

Najboljše kriptovalute za nakup marca 2021:

1. Ethereum (ETH) – Na poti do 2.754,80 USD na kovanec marca letos?

Ethereum ukrade vrhunsko mesto strokovnjakov za najboljšo kripto valuto za marec 2021! Ethereum je zabeležil nekaj najmočnejših dobičkov (razen Bitcoinov, do katerih bomo prišli v trenutku!), In to je zelo verjetno, da Ethereum ni izkoristil vseh svojih možnosti še.

Prav zares, Ethereum je lahko celo zelo podcenjen, postaja vse bolj očitno, bolj ko pogledate, kaj se obeta za leto 2021.

Prvič, Ethereum je še vedno kralj pametnih pogodb, decentraliziranih aplikacij in Žetoni ERC-20, iz katerih so narejene številne druge priljubljene kriptovalute (gostujejo v blokovni verigi Ethereum). Zaradi tega je Ethereum ena izmed najboljših kriptovalut za nakup.

Kar nas pripelje do razcveta DeFi. DeFi je kratica za „decentralizirane finance“ in je način za neposredno povezovanje trgovcev brez uporabe tretje osebe, na primer posrednika. V omrežju Ethereum je zgrajena večina aplikacij DeFi.

Vsa ta dejavnost, ki poteka v omrežju Ethereum, kaže, kako koristna je za širšo skupnost kriptovalut, in ko bo DeFi naraščal, bo zagotovo vplival na Ethereum.

Potem drugič in morda še pomembneje je Ethereum 2.0, težko pričakovana poteza do dokaza o vložku. Zdaj je treba omeniti, da bo to potekalo v več fazah, postopek pa se bo začel decembra 2020.

In tako verjetno marca verjetno ne bomo videli ničesar pomembnega, morda pa bi bilo dobro kupiti in držati Ethereum, dokler ne.

Nenazadnje ne pozabimo tega Dramatično povišanje cene Bitcoina bo najbolj vplivalo na Ethereum. Veste, mnogi kripto trgovci začnejo z Bitcoinom, Ethereum pa običajno kupi naslednje.

In to verjetno pomeni, da bo ob vsem navdušenju okoli Bitcoina prišlo do priliva novih trgovcev, ki ga bodo začeli odkupovati in ko bodo enkrat okusili kripto, bodo najverjetneje požrli Ethereum..

Če menite, da je Ethereum še vedno kralj pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij, potem je Ethereum lahko najboljša kriptovaluta za nakup.

Napovedi cen Ethereuma za leto 2021 izgledajo dobro. Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da bi Ethereum lahko dosegel znaša do 2.277 dolarjev za kovanec ali najnižje do 1.313 dolarjev marca 2021.

Poleg tega napovedujejo tudi, da bo do decembra 2021, Ethereum bi lahko dosegel najnižjih 1.850 dolarjev in najvišjih 4.500 dolarjev. Zanimivo je, da je tudi najmanjša od obeh možnosti zvišanje trenutne cene Ethereuma.

previsioni bitcoin je veliko bolj optimističen za marec, kar napoveduje Ethereum bo dosegel do 2.754,80 USD na kovanec!

Preberite naš članek o Ethereumu tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Ethereum (ETH)?

2. Bitcoin (BTC) – Na poti, da bo do konca leta dosegel 100 tisoč dolarjev?

Če ste presenečeni, da nas Bitcoin marca 2021 ni uvrstil na prvo mesto, pa ne bodite! Ne pozabite, iščemo najboljše kriptovalute za nakup, ne pa najdražjih kriptovalut!

In po našem mnenju je Ethereum ta mesec nekoliko boljši nakup. Konkretno iščemo, kaj se ponuja za marec.

Samo zato, ker je kriptovaluta najbolj cenjena in najbolj znana, še ne pomeni, da vam bo prinesla največ dobička.

Kar v resnici želite iskati, so kriptovalute, ki ponujajo največ možnosti, ki imajo dovolj volatilnosti, ne da bi bile preveč tvegane.

Zdaj po neverjetnem januarju in februarju, Zdi se, da so Bitcoin našli nove točke podpore in odpora – 40.000 in 50.000 dolarjev. In še bomo ugotovili, ali se lahko Bitcoin premakne mimo tega in nas pripelje do tiste zlate točke, o kateri vsi sanjamo.

Ni presenetljivo, da so napovedi Bitcoinov za leto 2021 včasih lahko malo nore. Marca 2020 Anthony Pompliano, ustanovitelj in partner podjetja Morgan Creek Digital, napovedal, da do decembra 2021 bo Bitcoin vreden 100.000 USD!

Gov Capital je bolj realistično napovedal, saj verjame, da najboljši možni napoved cene za Bitcoin do konca leta 2021 znaša 67.947 USD, kar je še vedno brezbožna rast.

The BTC cena je začel ponoreti februarja 2021, ko je Tesla kupil 1,5 milijarde dolarjev bitcoinov in začel sprejemati BTC kot plačilo za svoje izdelke. Cena Bitcoina se je po novicah zvišala na 56.000 USD na kovanec.

Začelo se je videti, kot da se uresničujejo Pomplianove napovedi, da bo Bitcoin dosegel 100 tisoč dolarjev!

Čeprav se mnogi zdijo, da je Bitcoin dokončen nakup, si tega morate zapomniti vedno obstaja možnost, da se cena spet zruši. Zato bodite pripravljeni na to možnost!

Glavna stvar, ki bi jo morali zdaj iskati trgovci s kripto, je, če lahko Bitcoin spet doseže to točko v višini 50.000 USD in se premakne mimo nje. Če se to zgodi, bo to za mnoge trgovce dokončen nakup, vendar nihče ne more zares ugotoviti, kje se bo cena verjetno ustavila po tej točki.

Morda je trenutno najboljša ideja za trgovanje z bitcoini nakup približno 40 tisoč dolarjev in prodaja okoli 50 tisoč dolarjev. Vendar ne pozabite, da ste pripravljeni na možnost padca cene Bitcoinov!

Preberite naš članek o Bitcoinu tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Bitcoin (BTC)?

3. Binance Coin (BNB) – Največji dobiček leta 2021 doslej?

Leta 2021 se bo tik pred Binance Coinom začela popolna nevihta, marca pa je videti, da je morda najboljši čas, da se vkrcate na to ladjo, ko križari po neoznačenih vodah.

Zakaj?

No, če Bitcoin resnično poveča vrednost v letu 2021, bo borza Binance – največja svetovna borza kriptovalut z veliko prednostjo – deležna velike pozornosti in za trgovce s kripti bo zelo priročno nekaj Binance Coin-a, ki leži okoli.

Čeprav v resnici na tem kovancu ni nič tehnično zanimivega, kot Tether, to je uporabni kovanec. Njegov namen je dati vam popust, če kovanec na borzi Binance uporabljate za plačilo pristojbin.

Dokler se Binance Coin še naprej aktivno uporablja na borzi Binance, bo vedno imel dober obseg. In prav ta obseg trgovanja Binanceu močno poveča vrednost.

Če pogledate katere koli diagrame, je korelacija precej jasna; velik obseg trgovanja povzroči še večje zvišanje cene BNB, in februar 2021 ni bil nobena izjema.

Pravzaprav, v enem tednu v februarju se je Binance Coin povečal za kar 102% in se povzpel, da je začasno postal 3. največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji (nadomestil ga je Cardano konec meseca).

Paziti je treba le, če Binance Exchange kdaj namerava zmanjšati popust, ki ga ponuja kovanec. Toda od leta 2019 se zdi, da tega ne nameravajo storiti.

Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da bi Binance Coin lahko dosegel marca 2021 najnižjih 217 do najvišjih 335 dolarjev na kovanec.

Medtem Gov Capital napoveduje, da bo BNB dosegla 347,42 USD do konca leta 2021 in 504,99 USD v petih letih.

Če iščete kriptovaluto, zaradi katere bi bilo poceni uporabljati borzo Binance ali preprosto zaslužiti od vsega zlorab, ki trgujejo na Binance, potem je Binance Coin najboljša kriptovaluta za nakup marca 2021. Binance coin bi lahko bil eden najboljših kriptovalute za nakup zdaj.

Preberite naš članek o Binance Coin tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Binance (BNB)?

4. pomišljaj (pomišljaj) – Ali lahko posodobitve pripeljejo to kripto na 489 USD?

Medtem ko so vsi govorili o Ethereumu 2.0, se sploh niso zavedali, da bi jih lahko Dash zgolj povezal.

Dash je večinoma znan po svojihZasebno pošlji’, Ki lahko pošiljajte transakcije anonimno, v zadnjem času pa se pripravlja na izdajo nove različice Dash, Dash platforma, ki bo razvijalcem omogočil ustvarjanje decentraliziranih aplikacij na vrhu omrežja Dash, na zelo podoben način kot Ethereum.

Toda to še ni vse. Da zagotovimo, da vsi ti DAppi ne ovirajo vsakodnevnega pošiljanja transakcij, dodali bodo drugo plast za DApps. (Ali to ne zveni nekoliko kot Cardano, kajne?)

Menda bo tudi posodobitev izboljšati hitrost in varnost tudi v aplikaciji DashPay.

Prav tako ne smemo pozabiti, da je bil Dash ustvarjen s forkingom Litecoin, ki je tehnično gledano v več pogledih naprednejši od Bitcoina.

Kot da je Dash samo pogledal, kaj vse počnejo v kripto skupnosti in ukradel vse njihove najboljše ideje! (S tem ni nič narobe, če vse deluje!)

Poleg tega je Dash ena redkih kriptovalut, ki je resnično razbila tretji svet in prišla do nebančnih bank, česar so si številne kriptovalute želele, da bi to lahko storile.

Takšno, kot je trenutno, Dash je še posebej priljubljen v Latinski Ameriki, Venezuela pa je ena njegovih glavnih vročih točk.

Vse to bi lahko pomenilo, da je Dash precej pripravljen skočiti na izstrelitveno ploščo na poti v vesolje, zato je marec 2021 videti najboljši trenutek za zgodnji nakup.

Februar 2020 je bil najbolj trden, kar smo videli od leta 2017, Dash je pridobil veliko vrednost in nato precej izgubil. V času pisanja članka je Dash po navedbah CoinMarketCap 24. največji po tržni kapitalizaciji.

Za marec 2021, Trgovanje z zveri napoveduje to Najvišja cena Dash-a bo 235,40 USD, najnižja pa 160,07 USD.

Ker Dash že trguje nad najvišjo vrednostjo, ki jo napovedujejo Trading Beasts, je ta napoved morda preveč konzervativna.

Agencija za napovedovanje gospodarstva marca vidi veliko več potenciala, napoveduje, da bo Dash dosegel 489 USD na najvišji in 180 USD na najnižji.

Če Dash marca izda novo posodobitev, je ta napoved morda bolj v skladu z resničnostjo.

Za kripto trgovce, ki sprašujejo, katera je trenutno najboljša vsestranska kriptovaluta, v katero lahko vlagate, Pomišljaj morda precej dobra možnost v več pogledih.

Preberite naš članek o napovedih cen Dash tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Pomišljaj (pomišljaj)?

5. Zcash (ZEC) – Halving pred nekaj meseci bi lahko povzročil, da bo ta kripto streljal na Luno!

Tako kot Dash je tudi Zcash še en kovanec s poudarkom na zasebnosti in anonimnosti, ki ga je vredno razmisliti.

Zcash izstopa kot odličen nakup za marec 2021, predvsem nad kovanci za zasebnost, je, da so pravkar šli skozi prepoloviti novembra 2020, in tako se je nagrada bloka na izkopani blok zmanjšala za polovico.

Torej, samo vprašanje časa je, kdaj bomo videli nekaj takšnih ukrepov, tako kot prej od Bitcoinov.

Upoštevajte pa, če iz Zcash-a opazimo kakršno koli eksplozijo, bo verjetno veliko pozneje v letu, da je nakup v marcu popoln čas. (Trenutno je le številka 51 na CoinMarketCap, kar olajša izbiro.)

Za tiste, ki se sprašujejo, kako deluje Zcash, uporablja tehnologijo zk-SNARK zero-knowledge proof, ki je metoda za preverjanje transakcij brez razkrivanja občutljivih informacij.

„Ničelno znanje“ pomeni, da jim ni treba vedeti ničesar o vas, da odobrijo transakcijo, kar preprečuje uhajanje informacij.

Še ena super stvar, ki jo morate vedeti o Zcashu, zaradi česar je zrel za eksplozijo, je njihov protokol zaščitene transakcije, ki bo izboljšal komunikacijo na platformi.

Edina glavna skrb v zvezi z Zcashom je, da je več borz kriptovalut začelo odstranjevati zasebne kovance, najbolj znano bitje Bittrex (Prizadeta sta tudi Dash in Monero), zato bodite previdni, kje nameravate kupiti Zcash.

Torej, če menite, da bi morala biti zasebnost in varnost glavna dejavnika kriptovalute, bi lahko bila Zcash vaša najboljša kriptovaluta za nakup marca 2021.

Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da bo marca 2021 Zcash dosegel med 93 USD na najnižji in 204 USD na najvišji na kovanec.

Trgovanje z zveri ni tako optimističen, saj napoveduje 138,79 USD na najvišji in 94,37 USD na najnižji.

To je povsem pričakovano, saj bo povišanje cen Zcash-a zaradi razpolovitve verjetno le nekaj mesecev, zaradi česar bodo njihove nizke cene precej privlačne.

Preberite naš članek o Zcash-u tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Zcash (ZEC)?

6. Tezos (XTZ) – Povišanje za 40,19% v marcu?

Popolna priložnost za nakup tukaj! Konec februarja je Tezos začel izgubljati veliko vrednosti, medtem ko so drugi altcoini naraščali. Pravzaprav po besedah ​​Bensona Totija piše za Coinjournal, Tezos je v enem dnevu izgubil kar 30% vrednosti.

Tezos vodijo nekateri najpametnejši ljudje v kriptovaluti – mož in žena Arthur in Kathleen Breitman – in veliko obeta.

Tisti, ki vedo za Tezos, vedo, da je imel enega največjih ICO doslej, saj je zbral 232 milijonov dolarjev Bitcoin in Ether. Ampak Tezosova glavna prodajna točka je, da je zasnovan tako, da je zelo prilagodljiv pri svojem razvoju.

Tezos se osredotoča na „upravljanje“. To v bistvu pomeni, da verjamejo, da lahko z močnim, decentraliziranim postopkom odločanja postanejo močnejši od vseh drugih kriptovalut..

Teoretično se bodo lahko prilagodili kakršnim koli spremembam in vključili ali opustili tisto, kar deluje in ne deluje. Zelo pomembno je, da se spomnimo, kaj danes mislimo kot inovativno, morda ne bo jutri in kriptovaluta na to ni imuna.

Kljub težkemu februarju so obeti za Tezos še vedno zelo dobri, saj mnogi še vedno napovedujejo nadaljnje povečanje v letu.

In pogled nazaj na novejšo zgodovino, Tudi leto 2020 je bilo za Tezos dobro. Povpraševanje po Tezosu je raslo, kar je povzročilo zvišanje cen XTZ, ki je celo doseglo svoje najvišja najvišja vrednost 4,44 USD avgusta 2020.

Če se uresničijo vizije, kako Bitcoin pospešeno narašča in res privede do vrednosti altcoinov, bi Tezos lahko močno narasel in marca bi bila investicija lahko odlična ideja.

Po navedbah Vlagatelj v denarnico, cena Tezos bi lahko v enem letu dosegel 5,96 USD, v petih letih pa do 11,55 USD.

Medtem, Digitalcoin napoveduje, da bo do marca 2021, Tezos bo dosegel povprečno ceno 4,60 USD, kar je 40,19% več.

Če verjamete, da je kriptovaluta, ki se osredotoča na decentralizirano odločanje, prava pot, je Tezos morda ena izmed najboljših kriptovalut, ki jih je mogoče kupiti marca 2021.

Preberite naš članek o Tezosu tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Tezos (XTZ)?

vlagajte v tezos

7. valovanje (XRP) – Kljub tožbi SEC je še vedno v porastu!

24. decembra 2020 je SEC (ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo) ustvarila najboljšo priložnost za odprtje pozicije pri Rippleu dolgo in dolgo.

V bistvu, SEC vodi Ripple na sodišče, ker menijo, da je XRP pravzaprav vrednostni papir in ne kriptovaluta, zato je ves denar, ki so ga zbrali do zdaj, trgovcem na drobno nezakonit (saj ni bil registriran).

Pred tem debaklom se je zdelo, da ima Ripple precej dobre odnose s SEC, kar je bilo zaman drugim kriptovalutam, ki jim ni bilo všeč, kako se tako približujejo regulatorjem, ali pa je bilo navdihujoče, da poskušajo sodelovati z njimi.

A žal je SEC kljub implicitni tesnosti njunih odnosov še vedno šel za Rippleom, kar je gotovo zmedlo marsikoga na vrhu Ripple Labs.

Kakor koli že, čeprav je zunaj ta situacija videti precej zaskrbljujoča (številne borze so v ZDA začasno nehale ponujati XRP), mnogi verjamejo, da je SEC presegla in to precej slabo, saj obstajajo tone dokazov v korist Ripplea. (Več o kripto regulaciji na koncu tega članka!)

Torej, na koncu, zelo verjetno je, da bo Ripple zmagal v zadevi, kar bo verjetno izboljšalo cene. Seveda pa tega nihče ne more zagotoviti. Vedno obstaja možnost, da bi se ameriški pravni sistem umazal in bi rad zgledal Ripple.

Konec februarja se zdi, da Ripple okreva, celo videti močnejše glede na dolar, kot je bil pred slabimi novicami. Za zdaj bi bilo pametno, da tisti, ki že imajo Ripple, zdržijo malo dlje.

Za tiste, ki o Rippleu ne vedo veliko, gre veliko več kot le za kriptovaluto, temveč za izmenjavo ki vam omogoča, da vse vrste sredstev prenesete hitreje in čez meje veliko hitreje kot tradicionalne banke in institucije.

Tako edinstveno je, da lahko nekomu pošljete na primer plačilo v britanskih funtih, ki bi ga Ripple pretvoril v XRP, in ko pride do prejemnika, je lahko v njihovi valuti, recimo evru.

Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje to XRP bo dosegel najmanj 0,27 USD in največ 0,50 USD, kar je dejansko povečanje v primerjavi s pred nekaj meseci, ko jim je SEC potopila zobe in bomo kmalu lahko videli naraščajoči trend.

Mestni telegraf slika povsem drugačno sliko, ki verjame v to Ripple se bo začel marca 2021 pri 0,98 USD in bi lahko dosegel najvišjo vrednost od 1,22 USD. Takšni vzponi bodo mogoči le, če bo močan trend naraščanja.

Če menite, da lahko kriptovaluta uspe le s podporo bank, potem bo Ripple verjetno najboljša kriptovaluta za nakup marca 2021. Kljub vsej drami Ripple ostaja ena najboljših kriptovalut za nakup.

Preberite naš članek o napovedovanju cen Ripple tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Valovanje (XRP)?

8. Cardano (ADA) – Biki menijo, da je ta mesec možnih 4,22 USD!

Cardano je prikradeno stopil v 3. mesto v najvišji kriptovaluti po tržni kapitalizaciji konec februarja 2021. Nekateri bodo rekli, da je končno napočil čas, da jih prepoznajo.

V primerjavi z drugimi kovanci so med redkimi, ki kažejo košček stabilnosti in rasti v zadnjem delu meseca in nazadnje prvič po letu 2017 prebil oviro za 1 dolar, in ne kaže, da so še končali.

Cardano izstopa po svoji verigi ouroboros. Skratka, Cardano tehnično ima dve verigi blokov, ena za obdelavo osnovnih transakcij in druga za pametne pogodbe.

Ta iznajdljiva ideja preprečuje preobremenitev omrežja Cardano s preveč transakcij, kar bi teoretično moralo biti hitrejše in preprečiti težave z razširljivostjo.

Po navedbah Capital.com, po počasnem nizkem obdobju januarja, Cardano se je zvišal za kar 329%. Na splošno se je Cardano za leto 2020 podražil za 200%!

Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da bo marca 2021, Cardano bo dosegel najnižjo vrednost 0,92 USD in najvišjo 2,36 USD (precej velika vrzel, kar kaže na nekaj nestanovitnosti).

Medtem previsioni bitcoin je še bolj bikovsko, če verjamem v to ADA lahko doseže do 4,22 USD na kovanec. Upoštevajte, da Cardano trenutno znaša približno 1 ameriški dolar, kar pomeni, da je 4 ameriške dolarje ogromno!

Če menite, da je Cardano najboljša kripto za odpravljanje težav s hitrostjo in razširljivostjo, potem je to lahko ena izmed najboljših kriptovalut za nakup.

Preberite naš članek o Cardanu tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Cardano (ADA)?

9. Litecoin (LTC) – 360 USD do decembra 2021 je videti kot možnost!

Včasih je bil Litecoin velika novica in je bil ena izmed najboljših kriptovalut za nakup, toda ko je na prizorišče vdrlo več kripto valut, je počasi začel odmirati v ozadje, vendar to še ne pomeni, da se ga ne splača več kupovati!

Še vedno je veliko možnosti za zaslužek od Litecoina. Še vedno je gospodinjsko ime in ena izmed vodilnih kriptovalut, ki jo danes kupujemo.

Da ne omenjam, je 8. največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in ima zgodovino daljšo od večine drugih kriptovalut, zaradi česar je bolj zanesljiva in zanesljiva. To je morda eden najvarnejših altcoinov za trgovanje.

Litecoin je dejansko najboljša meja pred Bitcoinom, ponuja skoraj enako funkcionalnost, vendar z nekoliko boljšimi funkcijami, vključno z nižjimi pristojbinami, boljšo varnostjo, hitrejšimi hitrostmi transakcij in omejitvijo 84 milijonov kovancev, ki jih je mogoče kadar koli ustvariti (štirikrat več kot Bitcoin).

Po mnenju Connorja Sephtona iz Currency.com, Tako kot mnoge druge kriptovalute je tudi Litecoin okoli marca 2020 izgubil veliko vrednosti, nato pa se je povečal 57,2%.

Potem smo decembra 2020 začeli opazovati nekaj resničnega gibanja Litecoin-a in to že Februarja 2021 je začel dosegati raven, ki je ni bilo od marca 2018. Torej smo lahko na vrhuncu vzpona.

Trgovanje z zveri’Napovedi cen Litecoinov za marec 2021 povedo dobro zgodbo. Napovedujejo, da bo Litecoin dosegel a najvišja cena 187,26 USD in najnižja 127,33 USD marca 2021. In Coinpedia napoveduje, da Litecoin lahko doseže 360 ​​USD do decembra 2021.

Če ste še vedno ljubitelj stare šole, prvi na bloku altcoinov, potem bi bil Litecoin lahko najboljša kriptovaluta za nakup marca 2021.

Preberite naš članek o Litecoin tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Litecoin (LTC)?

10. Bitcoin Cash (BCH) – Posodobitev Scaleneta bo do julija dosegla ceno 952 USD?

V razmeroma kratkem času je Bitcoin Cash po tržni kapitalizaciji zdrsnil s 5. na 12. mesto. Toda to lahko koristi v korist trgovcev s kripto!

Tako kot Dash, Bitcoin Cash ima nekaj novih posodobitev, ki prihajajo bodisi letos bodisi leta 2022, kar lahko poveča njegovo vrednost, kar pomeni, da je nakup zdaj dobra ideja.

Po navedbah GlobeNewswire, primarna posodobitev, za katero vemo, je uvedba “Scaleneta”, ki lahko domnevno proizvaja bloke velikosti 256 MB. Teoretično bi to moralo drastično pospešiti čas transakcij.

In še ena kul posodobitev je uvedba „dokazov o dvojni porabi“, funkcije, ki se dodaja tako vozliščem kot denarnicam. Njihov namen je povečati varnost brez zaupanja v omrežju Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash je morda najboljša alternativa za tiste, ki niso prepričani v Bitcoin; ljudje, ki bi se raje vrnili k bivšim bitcoinom, vendar niso tako ekstremni kot navijači Bitcoin SV (med temi skupinami je veliko sovražnosti!).

Po navedbah Agencija za napovedovanje gospodarstva, Bitcoin Cash bi lahko bil do konca leta 2021 vreden kar 760 USD na kovanec. Za marec posebej napovedujejo najnižje 299 USD do najvišjih vrednosti 581 USD.

Zanimivo je, da se glede na napovedi agencije The Forecast Forecast zdi, da verjamejo, da bo cena najvišji okoli sredine leta 2021, najvišjih 952 ameriških dolarjev do julija, preden začne proti koncu leta ponovno upadati.

To bi lahko nakazovalo, da bi bilo zdaj vredno kupiti Bitcoin Cash s ciljem prodaje poleti.

Trgovanje z zveri napovedujejo, da za marec 2021 pričakujejo najvišja cena 530.655 USD in najnižja cena 360.846 USD.

Če iščete primerno alternativo Bitcoinu, je Bitcoin Cash morda ena najboljših kriptovalut za nakup v letu 2021.

Preberite naš članek o Bitcoin Cashu tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Bitcoin Cash (BCH)?

11. Zvezdnik (XLM) – Če ustvarimo kripto za Ukrajino, bi lahko prišli do 0,55 USD!

Zdi se, da je Stellarina usoda vezana na Rippleovo. Stellar se je pojavil, ko je soustanovitelj Ripple Jed McCaleb (tudi ustanovitelj Mt. Gox) ustanovil Stellar z Joyce Kim, potem ko se ni strinjal s smerjo, ki jih je Ripple jemal in odhajal.

Od takrat sta si tekmeca.

Tehnično gledano sta si zelo podobna in cilj obeh je zagotoviti čezmejne prenose, ki jih olajša žeton (Lumens ali XLM, v primeru Stellar). A tu se podobnosti večinoma končajo.

Stellar zagotavlja tudi decentralizirano izmenjavo kjer je mogoče trgovati z različnimi sredstvi, plačilne aplikacije, ki uporabljajo žetone, zavarovane z valuto, in so prav tako ustvarile a storitev za mikroplačila ki bi ga lahko uporabili za napotitev ljudi na spletu.

Čeprav je vse lepo in prav, je resničen razlog, da smo nad Stellarjem navdušeni, prav ta Januarja 2021 je bilo napovedano, da Ukrajina namerava uporabiti Stellarjevo tehnologijo veriženja blokov razviti digitalno valuto centralne banke (CBDC).

Številne države raziskujejo možnost ustvarjanja takšne digitalne valute (Kitajska je v tej igri že v prednosti), če bo to dobro šlo Ukrajini, videli smo, da druge centralne banke Stellar bolj uporabljajo za ustvarjanje drugih CBDC. Zaenkrat še nismo povsem prepričani, kdaj se bo ta projekt začel.

Če se vrnemo k razmerju Stellar z Rippleom, je Stellar morda najboljša živa meja za tiste, ki iščejo alternativo, zlasti zaskrbljene ameriške trgovce.

Trgovci, ki so si že ustvarili položaj pri XRP, bi morali razmisliti tudi o vlaganju v nekaj zvezd. Razmere s SEC se bodo verjetno zavlekle nekaj časa, dokler ne bomo videli neke rešitve.

To bi lahko negativno vplivalo na Ripple v tistem obdobju ali pa bo dolgo trajalo le malo aktivnosti. Jasno je, da je Stellar najboljša možna alternativa. Čeprav se cena še ni dvignila, je morda pravi čas, da se vključite.

previsioni bitcoin napoveduje lepo gibanje navzgor do 0,55 USD na kovanec marca 2021, medtem ko Agencija za napovedovanje gospodarstva ocene med 0,24 USD na najnižji in 0,44 USD na najvišji ravni.

Preberite naš članek o Stellarju tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Zvezdnik (XLM)?

12. Neo (NEO) – Posodobitev Preview5 bi nas lahko pripeljala do 63,25 USD?

Mnogi so pozabili na moč, ki jo je nekoč imel Neo. Leta 2017 se je med zadnjim razcvetom kriptovalut Neo z nizkih 0,14 dolarja povzpel na skoraj 200 dolarjev na kovanec!

Si lahko predstavljate, da bi začeli s tem zgodaj? No, to bi lahko bilo mogoče, če bi se zgodovina res ponovila. Ker smo morda tik pred tem, da vstopimo v nov kripto boom, bo Neo morda naredil nov rekord.

Neo je zasnovan tako, da je prijazen regulatorjem se lahko uporablja za označevanje različnih vrst sredstev. Ponujajo tudi bolj centraliziran pristop, ki se razlikuje od drugih kripto, ki se temu skušajo izogniti.

Številni so verjeli, da bo po napovedi poostrene regulacije kriptovalut in razvoju lastne digitalne valute (DCEP) Kitajska kriptografske izdelke, ki so narejeni na Kitajskem, bodisi ustavili bodisi morali zapustiti (TRON se je na primer preselil v San Francisco.

Zaradi te novice so številni kripto trgovci dvomili, da bi se povezali z Neo, za vsak primer, če bi ga zaprli. Toda niso. A v resnici ni bilo tako, Neoova osredotočenost na regulacijo jih je rešila.

Prav tako je zelo verjetno, da je kitajska vlada videla, da Neo ne poskuša nadomestiti renminbija (kitajske valute) in Verjetno je bilo privlačno tudi dejstvo, da so bili centralizirani v nasprotju z decentraliziranimi kot večina drugih kriptografskih datotek saj bi ga lahko zaznali kot bolj stabilnega.

Neo se je zaračunal kot rastoči ekosistem, katerega cilj ni le postati vodilni v razvoju pametnih pogodb, temveč osnova za naslednjo generacijo interneta in medsebojne interoperabilnosti. Njeni cilji niso enaki ciljem Bitcoinov, biti zgolj digitalni denar.

Zdi se, da bo Neoova sposobnost tesnega sodelovanja s kitajsko vlado verjetno pomenila imeli bodo monopol nad DApps in pametnimi pogodbami v državi, medtem ko se večje ribe, kot je Ethereum, lahko borijo z uredbo.

Največji razlog za navdušenje nad Neom marca 2021 je izdaja Predogled5, ki omogoča prvič uporabo oracle na blockchain. To bo močno spodbudilo njihove sposobnosti pametne pogodbe.

Liteforex napoveduje, da bo Neo dosegel najnižjih 15 USD in najvišjih 19 USD na kovanec marca 2021, vendar je zelo verjetno, da sta obe napovedi prenizki.

Medtem, Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje najnižjih 25,16 USD in najvišjih 63,25 USD, kar bi bilo morda bolj smiselno.

Če verjamete, da ima Neo potencial za spreminjanje prihodnosti naložb v kriptovalute, je to morda kripto za vas.

Preberite naš članek o napovedih cen Neo tukaj.

Ste razmišljali o nakupu Neo (NEO)?

13. EOS (EOS) – Prekinitev simetričnega trikotnika bi lahko privedla do povečanja za 480%!

‘Ethereum Killer’ se je vrnil z maščevanjem! Leto 2020 je bilo res dobro leto za EOS in marec 2021 nadaljuje ta pozitivni trend, ki sledi nadaljevanju cene konec februarja.

EOS je resnični kandidat za strmoglavljenje Ethereuma s prestola kot kralja pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij. Seveda pa morajo kripto trgovci sprejeti, da gre za precej konkurenčno panogo.

Trdi, da v bistvu dosega iste stvari kot Ethereum, vendar na boljši, učinkovitejši in uporabniku prijaznejši način.

PrimeXBT daje trgovcem s kripto zelo zanimiv razlog, da želijo trgovati z EOS marca 2021. To poudarjajo večji del obstoja EOS tvori ogromen simetrični trikotnik.

Značilno je, da ko se taki vzorci pojavijo na kartah, se najvišji in najnižji nivoji začnejo vedno bolj približevati, to pomeni, da bi lahko bil na pomolu velik preboj.

PrimeXBT verjame, da če se EOS lahko izbije iz tega trikotnika, pričakujejo, da se bo povzpel do 480%! To bi lahko pomenilo celo višino 160 USD na žeton.

Upoštevajte pa, da se takšen preboj morda ne bi zgodil letos in za povrh, takšni vzorci imajo lahko tudi nasprotni učinek, kjer cena dramatično pade.

Tudi druge napovedi cen so zelo pozitivne za EOS. 3Commas daje EOS visoka ocena 6,05 USD in nizka 5,56 USD za marec 2021, ki sta obe višji od trenutne cene.

Če iščete alternativo Ethereumu, je EOS lahko ena najboljših kriptovalut, ki jo je treba razmisliti marca 2021.

Preberite naš članek o EOS tukaj.

Ste razmišljali o nakupu EOS (EOS)?

14. TRON (TRX) – Prehod na DeFi bi lahko pomenil velike spremembe!

TRON je februarja 2021 navdušil trgovce s kripto, ko je napovedal, da bo imel hackathon dogodek v San Franciscu ob praznovanju petega leta, imenovanega „Velika vožnja: TRON 2021 Global DeFi Hackathon“.

Medtem ko je dogodek izjemno zanimiv za razvijalce, ki bi morda želeli graditi na vrhu TRON (ki uporablja Solidity, programski jezik Ethereuma), dogodek je namenjen predvsem spodbujanju zanimanja za TRON-ove zmožnosti DeFi in rastejo njihov ekosistem.

Do zdaj je to bil trg, v katerem prevladuje Ethereum, TRON pa je morda le najboljši možni nasprotnik, da bi to dominacijo izpodbijal.

Medtem ko se je postopek registracije začel februarja, bo marca predpregled, novi zanimivi projekti pa bodo lahko vbrizgali nekaj energije v TRON, ki je trenutno na 24. mestu po tržni omejitvi.

Za tiste, ki TRON-a ne poznajo preveč dobro, njihov glavni cilj je decentralizirati splet in ustvarjalcem vsebine vrniti moč stran od založnikov in platform, kot je Facebook, in zagotoviti, da se dobiček enakomerneje porazdeli. Z začetkom na Ethereumu pred nekaj leti prestop na mainnet.

Za marec 2021, Trgovanje z zveri napovedujejo, da bo imel TRON najvišja cena 0,07 USD in najnižja 0,05 USD.

Agencija za napovedovanje gospodarstva Zdi se, da kaže na več volatilnosti, ki daje večjo razdaljo med možnimi najvišjimi in najnižjimi vrednostmi. Ocenjujejo 0,32 USD na najnižji in 0,62 USD na najvišji.

In končno, previsioni bitcoin pričakuje najmanj 0,07 USD za marec 2021.

Preberite naš članek o Tronu tukaj.

Ste razmišljali o nakupu TRON (TRX)?

15. IOTA (MIOTA) – Posodobitev Chrysalisa bi nas ta mesec lahko pripeljala do 1,67 USD?

IOTA je mešana vreča oreščkov, nekateri jo obožujejo, drugi se ji gnusijo. Zamisel za tem je precej dobra; izkoristite internet stvari za ustvarjanje ekosistema, v katerem lahko stroji opravljajo mikroplačila za storitve. Genij!

Na internet je povezanih več milijard naprav in storitev, kar pomeni, da je potencial IOTA več kot impresiven.

Ampak IOTA struktura neposrednega acikličnega grafa (DAG), imenovana Tangle, je za nekatere problematična. DAG-i dejansko obstajajo že nekaj časa in mnogi v kripto skupnosti se ne počutijo tako učinkovite kot tehnologija veriženja blokov. Zanje se zdi kot korak nazaj.

Poleg te razprave obstaja ključni razlog, da nas IOTA zanima marca letos in se imenuje Chrysalis, “Največja nadgradnja v zgodovini omrežja IOTA”.

Medtem ko je 1. del te posodobitve potekal junija 2020, se pričakuje, da bo 2. del letos končan in bo od uporabnikov IOTA zahteval, da svoje žetone preselijo iz enega omrežja v drugo..

Posodobitev naj bi bila ogromna in naj bi izboljšala zmogljivost, stabilnost, zanesljivost in varnost.

Poleg tega želijo tudi “nadomestiti eksotične vidike protokola z uveljavljenimi standardi”, kar bo razvijalcem pomagalo pri učinkovitejši uporabi IOTA.

Torej, če se bo vse izšlo, bomo morda opazili nekaj izboljšanja vrednosti IOTA.

Agencija za napovedovanje gospodarstva napoveduje, da bo marca 2021, IOTA bo dosegla najnižjo vrednost 0,83 USD in najvišjo 1,86 USD. Medtem Digitalcoin napoveduje, da bo IOTA dosegla 1,67 USD za marec 2021.

Če tudi vi verjamete, da MIOTA ponuja veliko več kot drugi voditelji na trgu, kot sta Bitcoin in Ethereum, potem je MIOTA pravo sredstvo za vaš portfelj.

Preberite naš članek o IOTA tukaj.

Ste razmišljali o nakupu IOTA (MIOTA)?

Druge kriptografije na našem radarju za marec 2021

V podjetju Trading Education radi iščemo prihajajoče kriptovalute, ki jih večina ljudi verjetno še ni opazila.

Običajno svetujemo, da se ne držite nezaslišanih šifrantov, dokler ne pokažejo nekaterih obljub da bi se izognili prevaram ali nesrečnim situacijam (na primer, kadar je kripto preveč nestanoviten ali ne kaže resničnih znakov, da bi lahko ustvaril dobiček – “zombi kovanec”).

Vsekakor pa morate paziti na naslednje kripto, ko se uveljavijo. V naslednjih mesecih so morda celo najboljše kriptovalute za nakup na naslednjem seznamu!

Če pa jim to ne bo uspelo, bomo ugotovili, zakaj in se naučili izogibati se podobnim kriptos (pa naj bo še tako sirast, učenje je vedno najpomembnejše!).

Ta mesec se osredotočamo predvsem na Kovanci DeFi ki so se res izkazali leta 2020, a morda še vedno potrebujejo nekaj več časa, preden pridejo v mainstream. Trenutno so nekatere najcenejše kriptovalute za nakup.

Aave

Ta kovanec DeFi ljudem omogoča posojanje in izposojo kripto drug z drugim z lahkoto.

S brez premoženja ali bonitetnih ocen, daje nadzor tako posojilojemalcu kot posojilodajalcu na način, ki ga tipična posojila podjetja nikoli ne bi ponudila. Pri podjetju Aave obstajata le posojilodajalec in posojilojemalec.

To vam omogoča, da izposodite kripto, medtem ko jo držite, in se malo zanimate ob strani.

Ena najbolj kul lastnosti Aave (kar v finskem jeziku pomeni “duh”) je možnost “hitrih posojil”, ki so hitra posojila, ki jih je treba odplačati v isti transakciji, prihranek časa in denarja pri honorarjih.

Poleg tega lahko posojilodajalci izberite, kakšne obresti želijo uporabiti tudi za posojilo, kar jim daje še več nadzora. Da bi se izognili nestanovitnosti, lahko uporabnik sredstva, ki so si jih izposodili, premaknejo tudi v stablecoin.

Tudi Aave je pred kratkim doživel posodobitev in uporabnikom vse bolj omogoča sodelovanje pri upravljanju, kar je odličen način za ohranitev decentraliziranosti platforme.

Odstrani

Tu je primer tega, za kar mnogi verjamejo, da bo prihodnost financ. Uniswap je „Decentralizirana izmenjava“ (ali DEX) ki deluje na verigi Ethereum.

Kot karkoli decentraliziranega tudi Uniswap ni v lasti ali pod nadzorom enega samega organa in uporablja dvoslojno verigo blokov tudi za obdelavo transakcij.

Na Uniswap, žetone lahko naštejete brezplačno in uporabnikom ni treba predati svojega kriptoplana platformi, da bi z njim trgovali, kar jim omogoča, da ostanejo pod nadzorom.

Od začetka leta 2018 je Uniswap zdaj eden največjih kovancev DeFi in ena največjih borz. Leta 2020, Skozi platformo je šlo 58 milijard dolarjev trgovanja.

Celzija

Celsius je fintech platforma za posojanje, varčevanje in plačila s poudarkom na skupnosti uporabnikov, ne posredniki, ki spodbujajo, da skupnost še naprej uporablja platformo.

Deluje predvsem prek mobilne aplikacije, kjer lahko uporabniki zaslužijo nagrade na svojih kovancih, si izposodijo denar, hkrati pa hranijo svoja sredstva, ali preprosto plačajo in nakažejo denar.

Balanser

Podobno kot Uniswap je tudi Balancer drugačen decentralizirana borza, ki deluje brez posrednika na verigi Ethereum.

Balancer uporabnikom omogoča ustvarite lastne bazene po meri, omogočanje številnim drugim kripto storitvam, da veliko lažje ustanovijo svoje projekte, in morda bomo naleteli na ta kovanec, ko se začne pojavljati več novih projektov.

Zaključek: Katere kriptovalute naj kupim za marec 2021?

Vse skupaj je videti kot pravi čas za pametne naložbe v kriptovalute. Iz različnih razlogov, morda bomo videli, da nekateri kripto dosegajo nove višine.

Vidimo dva največja kovanca, Bitcoin in Ethereum sta videti, kot da sta na mestih, kjer bosta eksplodirala.

Denar se vliva v Bitcoin, ki se bo verjetno napajal v altcoinov in Ethereum je v najboljšem položaju, da izkoristi ta priliv.

podobno, Zdi se, da bi lahko Binance Coin koristil tudi tej kapitalski naložbi, omogoča nakup in prodajo večine teh kovancev.

In potem smo veliko število kovancev, ki izdajajo nove posodobitve, vključno z IOTA, Dash, Neo in Bitcoin Cash.

Seveda bomo morali počakati in preveriti, ali te posodobitve prinašajo resnično vrednost uporabnikom, a že dejstvo, da obstajajo posodobitve, bi lahko izboljšalo cene.

Druge odlične novice vključujejo Zcashova razpolovitev, zaradi česar bi lahko postal najbolj cenjen kovanec za zasebnost, in potem imamo Ripple in Tezos, ki bi morali teoretično delati veliko bolje kot oni.

In potem imamo kripto, ki se širijo na povsem nove načine, na primer Stellar, ki sodeluje z Ukrajino pri ustvarjanju nove digitalne valute in TRON, ki se bolj premika v DeFi.

Torej, tisto, kar bi lahko gledali marca 2021, je bogastvo kovancev, ki bi morali biti vredni veliko več, kot so, in samo vprašanje časa je, kdaj jim bodo ljudje začeli pravilno dodeljevati vrednost in bodo začeli naraščati.

Glede na to pa ne bo ustrelil vsak kovanec na našem seznamu najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj! Kdo ve, kaj se bo zgodilo v naslednjih tednih in mesecih.

In, seveda, ne pozabite ne pozabite tudi na naraščajočo skupnost DeFi!

Naj me skrbi SEC?

Verjetno ne. Seveda bi bilo razumljivo, če bi bili nekoliko zaskrbljeni, če ste investirali v Ripple, ampak primer proti Rippleu je precej šibek.

Resnično zaskrbljujoče je, da bi SEC in drugi regulatorji s celega sveta še naprej poskušali ovirati razvoj drugih kriptovalut, tako da bi jih poskušali prilagoditi svoji zamisli, kakšne bi morale biti, namesto da bi priznale, da je kriptovaluta nov trg.

Morda pa bo to ostalo le nadloga. Na koncu moč SEC ni ničesar spremenila z Rippleom.

Poleg tega, da so ustvarili priložnost za nakup (malo več kot majhen udrtina, če pogledate grafikone), so prikazali, kako daleč so od razumevanja kriptovalut.

To nerazumevanje je žal še vedno globoko vpeto v to, koliko vrhunskih političnih osebnosti misli, in mnogim v kripto skupnosti daje migreno.

Ameriški zakladnik, Janet Yellen, uteleša to težavo in meni, da je Bitcoin “neučinkovit”, pri čemer navaja količino energije, ki je potrebna za delovanje omrežja (in se ne širi naprej na temo).

Prav tako se “boji”, da se Bitcoin uporablja predvsem za “nedovoljeno financiranje”, fraza, ki je tako preobremenjena, da vam zavije v oči. Kot vam bodo povedali številni navdušenci nad kripto, se nezakonitih plačil dogaja s fizičnimi gotovinami veliko več kot z Bitcoini, kar je mogoče izslediti.

Torej, leta 2021 imamo še vedno opravka z ljudmi, ki ne razumejo, kaj kripto v resnici je, in zdi se, da imajo bolj ali manj enako miselnost kot politiki 10 let prej.

Ne glede na to, kako se to sliši nenavadno, ravno zaradi tega se zanje ne bi smeli skrbeti, saj bodo v zgodovinskih knjigah videti nespametno..

Kriptoskupnost mora plužiti naprej in manj časa skrbeti za tako prazne komentarje, za katere vedo, da so napačni.

Ali je dobra ideja, da vlagate v stabilne kovance?

Tu in tam dobimo veliko vprašanj o stabilkovancih in se odločili, da bomo ta mesec predstavili svoje stališče do njih.

Nikoli jih ne boste videli na naših seznamih in za to obstaja poseben razlog – niso zasnovani tako, da bi bili donosni.

Počakaj, kaj so stabilkovanci?

Stablecoins so kriptovalute, ki so oblikovane ne biti nestanoviten. Običajno so vezani na vrednost nečesa drugega, kar je precej manj spremenljivo.

Mnogi trgovci uporabljajo stabilizatorje, zlasti tiste, ki so vezani na ameriški dolar Tether in USD kovanec, za shranjevanje vrednosti v kaj bolj stabilnega, ko prenehajo trgovati.

Na primer, trgovec s kripto lahko dnevno trguje z Bitcoini in ko konča z dnevom, s kripto izmenjavo dobiček postavi v stabilno valuto za vsak primer, kolikšna je vrednost rezervoarjev Bitcoin ponoči, ko ne iščejo.

Pri vlaganju v stabilne kovance vam verjetno ne bo prineslo nobenega pravega dobička, ker so zasnovani tako, da niso nestanovitni. Ni veliko padcev, ki bi jih lahko kupili, niti veliko najvišjih vrednosti, ki bi jih prodali. Lahko tudi samo trgujete s forexom.

Najbolj znan stabilcoin je Tether (USDT), ki je vezan na ameriški dolar. Bila je precej uspešna in je bila dolgo časa tretja največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji na CoinMarketCap.

Kljub temu uspehu, Priporočljivo je, da bodite previdni pri trgovanju z omrežjem Tether. To je posledica škandalov, ki so izbruhnili v zvezi z njo, in borze kriptovalut Bitfinex (ki imata isto matično podjetje).

Kratka zgodba, Tether in Bitfinex je bilo prizadetih z več tožbami ki jim očitajo, da poskušajo manipulirati s ceno Bitcoina.

Verjame se, da se je vse začelo, ko je Bitfinex borza je bila vdrta in si nato denar sposodila pri Tetherju (približno 900 milijonov USD), ki naj bi vsak USDT podpiral z enim USD.

S posojanjem USD niso bili več plačilno sposobni, kar bi Tether lahko strmoglavilo in izgubilo veliko trgovcev na milijone.

Škandali so tako veliki, da nekateri verjamejo, da je imel Tether morda celo nekaj opraviti s skokom cene Bitcoin v letu 2017, saj se domneva, da je bil Tether uporabljen za umetno črpanje cene Bitcoina v poskusu izterjave izgub.

Če želite uporabiti stablecoin, je Dai (DAI) verjetno najboljši, kažejo najmanj volatilnost.

In če namesto menjalnice kriptovalut uporabljate posrednika za CFD, vam tega ne bo treba skrbeti.

Ključne točke

Če se spomnite česar koli od glavnih kriptovalut, ki bi ga morali upoštevati marca 2021, navedite te ključne točke.

 • Ethereum je morda trenutno ena najboljših kriptovalut. Strokovnjaki menijo, da bo do konca leta 2021 morda dosegel najvišjo vrednost v višini 3.850 ameriških dolarjev.
 • Bitcoin, Ethereum in Binance Coin zasedajo prva tri mesta. Za odstranitev teh velikanov bo treba veliko!
 • Pazite na kovance DeFi Aave, Uniswap, Celsius in Balancer. V bližnji prihodnosti bodo morda resno spremenili igro.
 • Mnogi izmed 15 najboljših kriptovalut za nakup za marec 2021 so v postopku spreminjanja. Nove posodobitve in funkcije lahko močno izboljšajo vrednost kriptografije … če delujejo!

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

Zdaj poznate 15 najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite za marec 2021!

Če ste navdihnjeni, da začnete kupovati kriptovalute, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost nakupa kripto sredstev in CFD-jev do 90+ kriptovalute pari. Trgovci s kripto lahko ustvarijo raznolik portfelj z najbolj priljubljenimi kovanci.

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Najboljše kriptovalute marca 2021 – Infographic

najboljših kriptovalut za nakup infografike

Če ste uživali v branju What are the top 15 najboljših kriptovalut marca 2021, prosim, delite ga s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me