Katerih top 10 kriptovalut bo eksplodiralo leta 2021?

Contents

10 najboljših kriptovalut v letu 2021

Načrtujete nakup ali vlaganje v kriptovalute v letu 2021? Z več kot 7000 kriptovalutami izbira najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021 ni lahka stvar. Ne bojte se, pri podjetju Trading Education smo sestavili seznam najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021!

Po mnenju različnih strokovnjakov so najboljše kriptovalute za ogled v letu 2021 Bitcoin, Ethereum, Cardano, in Litecoin.

Če nameravate letos investirati na kripto trgu, imamo za vas dobre novice! Po mnenju mnogih navdušencev nad kripto valutami bo leto 2021 najboljše leto za naložbe v kriptovalute.

Ko gre za odločitev, v katero kripto naložbo vlagati, je izbira lahko nekoliko velika, saj je na trgu na voljo na tisoče kriptovalut.

Težko in dolgotrajno opravite svoje raziskave in razvrstite vredne med “neplodne”.

Zato smo tu, da vam pomagamo. Sledi seznam 10 najboljših kriptovalut, ki naj bi eksplodirale leta 2021 in imele še večji vpliv v prihodnjih letih.

Na koncu ni nobene kriptovalute, ki bi jo lahko izpostavili kot najboljšo med najboljšimi. Preprosto jih je na izbiro in seznam še naprej narašča.

Številne kriptovalute ponujajo precej privlačne naložbene priložnosti, odvisno od tega, kaj iščete in kakšni so vaši naložbeni cilji.

Upoštevati je treba še eno izkušnjo.

Na primer, nekatere kriptovalute so lahko dobra naložba za začetnike, druge pa so primerne za naprednejše kriptovalce.

Upoštevati morate tudi to nakup najboljših kriptovalut ni dovolj za uspešen kripto trgovec.

Oglejte si te najboljše kriptovalute, v katere boste letos vlagali, in začnite svoje leto 2021 na desni nogi.

10 najboljših kriptovalut, ki bodo eksplodirale leta 2021:

1.. Bitcoin

2.. Litecoin

3.. Ethereum

4.. Osnovni znak pozornosti

5.. Cardano

6.. Bitcoin Cash

7.. Binance Coin

8.. TRON

9.. EOS

10.. Valovanje

Kratka beseda o varnosti!

Številni trgovci so bili priča, da se je njihovo kripto potovanje končalo, ker niso bili dovolj pozorni na varnost.

Če resnično resno razmišljate o vlaganju v kriptovalute, truditi se morate za zaščito svoje naložbe s krepitvijo svoje varnosti.

Številne napake, ki jih vlagatelji kriptovalut naredijo, so povezane z varnostjo. Na primer, pozabite omogočiti 2FA (dvofaktorsko preverjanje pristnosti), pustite kovance v menjalnici, ne posedujte strojne denarnice ali preprosto postanite žrtev prevar.

Kratka beseda o altcoinih: kaj so altcoins?

Altcoin je zelo enostavno razložiti. So katera koli kriptovaluta, ki ni Bitcoin. V bistvu so vse kriptovalute, razen Bitcoina, altcoin.

Beseda “altcoin” je bila narejena s kombinacijo besed “alternativa” in “kovanec”.

Danes je altcoinov na tisoče na tisoče. Obstajajo celo altcoin trgovci, ki trgujejo samo s temi kovanci.

Na splošno velja, da altcoini veljajo za bolj tvegane kot trgovanje z bitcoini, vendar niso vsi altcoins enaki.

Relativno novi altcoin predstavljajo veliko več tveganja kot tisti, ki so se začeli uveljavljati v zadnjih desetih letih.

Kljub temu se altcoinov, s katerimi je vredno trgovati, nenehno spreminja. Trg kriptovalut nikoli ne miruje.

A vrnimo se k naši temi razprave!

Torej, v tem članku vam bomo dali vse, kar morate vedeti o najboljših kriptovalutah za nakup za leto 2021.

Do konca članka bi morali dobro razumeti vrhunske kriptovalute v letu 2021, kako vlagati vanje in zakaj bi morali biti vaši glavni premisleki ob začetku, ter nekaj najboljših kriptovalut za začetek potovanja.

Če se želite hitro in enostavno potopiti na kripto trg, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Katerih 10 najboljših kriptovalut bo eksplodiralo leta 2021?

Ta seznam se bo vedno spreminjal, ko kriptovalute prihajajo in odhajajo. Ne morejo vse kriptografije prestati preizkusa časa, čeprav jih je leta 2021 zagotovo nekaj, ki jih boste poznali.

Tukaj je pogled na 10 najboljših kriptovalut, ki si jih je treba ogledati leta 2021:

1. Bitcoin (BTC) – 100.000 USD do konca leta 2021?

bitcoin logotip

Ko govorimo o 10 najboljših kriptovalut, v katere lahko zdaj vlagate, kriptovalute na splošno ali samo pametne kripto naložbe, vse razprave se morajo začeti z Bitcoinom.

Zakaj je tako?

No, to je zato, ker je Bitcoin do zdaj najpogosteje uporabljena kriptovaluta, ki jo pogosto imenujejo “kralj kriptovalut”.

Glavni cilj Bitcoina je postati globalni digitalni denar, ki je enak peer-to-peer, ki je ločen od kakršne koli oblike regulacije in s tem popolnoma decentraliziran. Ideja, ki so jo poskušale ponoviti skoraj vse druge kriptovalute.

Bitcoin je bil tudi prva kriptovaluta in še vedno je veliko tistih, ki verjamejo, da bo na koncu zadnja.

Razen tega je razlog, zakaj bi morali Bitcoin obdržati na svojem investicijskem radarju, ta, da ga ima najvišja likvidnost v kripto prostoru, zaradi česar je tudi najboljša kriptovaluta za nakup, če ste začetnik.

Na koncu ne boste imeli popolnoma nobenih težav nakup ali prodaja Bitcoina. Ljudje neprestano kupujejo in prodajajo Bitcoin.

Na drugem koncu se bo vedno našel nekdo, ki bo pripravljen ustreči vašemu naročilu. Ne samo to, ampak tudi Bitcoin je kljub svoji nestanovitnosti znana kot ena najstabilnejših kriptovalut.

Vpliv, povpraševanje in množično sprejemanje Bitcoinov naj bi se v prihodnjih letih povečali (morda bolj kot kateri koli od njegovih tekmecev).

Ko se bo povpraševanje povečalo, naj bi se cena Bitcoina znatno povečala, saj bo kdaj koli le 21 milijonov kovancev.

Tesla je v Bitcoin vložil 1,5 milijarde USD in bo v prihodnosti morda začel sprejemati kriptovaluto kot plačilo. Ko je novica izbruhnila, se je cena Bitcoina v trenutku zvišala za približno 14% na več kot 44.000 USD na kovanec.

Toda tu se ni ustavilo! Februarja 2021 je Bitcoin prvič presegel 50.000 dolarjev, ko so velika podjetja skočila v kripto in uspela doseči 58.000 dolarjev.

Številni strokovnjaki se strinjajo, da bi lahko cena Bitcoina do konca leta 2021 presegla 100.000 dolarjev in upoštevala najnovejše trende; Zdi se, da so Bitcoin na pravi poti, da izpolnijo ali celo presežejo ta pričakovanja.

Vse to nas vodi do prepričanja, da je Bitcoin najboljša kriptovaluta za leto 2021.

Ste razmišljali o nakupu Bitcoin leta 2021?

2. Litecoin (LTC) Vrnitev na 360 USD in več leta 2021?

Eden glavnih razlogov za vlaganje v Litecoin v letošnjem letu je njegova visoka likvidnost in velika tržna kapitalizacija.

Če se želite izogniti tveganjem, se izogibajte kovancem z manjšimi tržnimi omejitvami in skupnostmi ter pojdite s kriptovalutami, kot je Litecoin.

Zakaj mislimo, da bo Litecoin eksplodiral letos in v prihodnjih letih?

No, na voljo je omejena ponudba 84 milijonov kovancev (v primerjavi z Bitcoinovimi 21 milijoni) in blokovna nagrada 12,5 LTC, kar je zelo visoka blokovska nagrada v primerjavi z drugimi kriptopisi! (s takšno nagrado se bodo rudarji zagotovo držali.)

Tudi, povprečni čas kopanja bloka na Litecoinu blockchain je približno dve minuti, kar je tudi hitreje kot večina drugih kriptos danes.

To, skupaj z dejstvom, da je Litecoin eden od največjih štirih na Coinbase, mnogi strokovnjaki menijo, da bo Litecoin, kar koli se bo zgodilo v prihodnosti, zagotovo ostal eden izmed altcoinov, ki bo močan v celotnem letu 2021.

Leta 2021 še vedno velja Litecoin ena najboljših kriptovalut, kljub močni konkurenci. Čeprav tehnično morda ni najboljši, vseeno ponuja odlične naložbene priložnosti.

Napovedi cen za Litecoin leta 2021 so videti dobro. Po besedah ​​Delme Wilson za CoinPedia, »[Litecoin] bi lahko do decembra 2021 dosegel višjo raven 360 USD«, ravni, ki je nismo videli od leta 2017.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Litecoin leta 2021?

3. Ethereum (ETH) Do konca leta 2021 dosegli 4569 USD?

logotip ethereum

Z Ethereumom ne morete zgrešiti.

Ethereum je ena najboljših kriptovalut za naložbe in je bil prvi večji projekt, ki ga je uvedel pametne pogodbe, omogoča razvijalcem, da na zadnji strani blockchain tehnologije zaženejo namizne in mobilne decentralizirane aplikacije (dApps).

Od takrat Ethereum ostaja ena izmed desetih najboljših kriptovalut do leta 2021 in tako bo verjetno ostal še desetletja naprej.

Ne samo to, ampak Ethereum je tudi druga najbolj likvidna kriptovaluta, uvrstitev tik pod Bitcoin. To pomeni, da ne boste imeli težav z nakupom ali prodajo Ethereuma.

Tako kot Bitcoin tudi na drugi strani vaše trgovine vedno nekdo čaka, da kupi ali proda Ethereum.

Še en razlog, da verjamemo, da bo Ethereum tudi v prihodnjih letih ostala močna naložba, je, da ima zvesta ekipa in skupnost.

To daje Ethereumu boljše možnosti, da ostane stabilen in se dolgoročno le povečuje, tudi po letu 2021.

Prav tako lahko obstaja veliko več etra (žetoni Ethereum) v primerjavi z Bitcoinom ali Litecoinom, kar pomeni, da je manj verjetno, da bo naletelo na težave s skaliranjem in je manj verjetno, da bo postalo “zaprto gospodarstvo”, kjer imajo le redki dostop do žetonov.

Žeton Ether spodbuja ekosistem dApp, kar pomeni, da ga bodo milijoni razvijalcev in podjetij potrebovali za podporo svojih pametnih pogodb in zagon aplikacij.

In to še preden razmislite o vseh drugih različnih žetonih, ki jih Ethereum podpira na svoji verigi blokov (TRON se je na primer začel kot žeton ERC-20)!

62% vprašanih verjame, da bo Ethereum, druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji za Bitcoinom, leta 2021 dosegel vsaj 1900 dolarjev, zato bo kovanec gledal leta 2021.

Agencija za napovedovanje gospodarstva daje Ethereumu napoved cene za leto 2021 med 3.802 in 4.569 USD do decembra!

Po Bitcoinu je Ethereum najverjetneje naslednja kripto valuta, ki bo eksplodirala leta 2021.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Ethereum leta 2021?

4. Osnovni žeton pozornosti (BAT) 30,99% povečanje do konca leta 2021?

Logotip BAT

BAT je bila ena najbolj vročih in najboljših kriptovalut v letih 2018, 2019, 2020 in zdi se, da bo ta trend nadaljeval tudi do leta 2021.

Osnovni žeton pozornosti (BAT) je žeton pomožnega programa, ki ga uporablja Pogumni brskalnik.

Žeton BAT se uporablja za napotitev ustvarjalcev vsebine in tako rekoč vseh, ki se vam zdijo koristni v internetu. To je področje niše, ki je zrelo za obiranje.

Izberete lahko, kako jim dati napotke za vse vpogledne informacije ali vsebino, ki jo prejmete. To ima veliko potenciala, saj je industrija spletnih brskalnikov zelo velika.

Ne samo to, ampak uporabniki, ki gledajo oglase, so lahko nagrajeni tudi z BAT. To je področje, ki ga še ni treba raziskati in bi lahko privedlo do številnih novih priložnosti tako za končnega gledalca kot za pogumnega brskalnika.

Ekipa, ki stoji za tem konceptom, je Brendan Eich, ki je soustanovitelj Mozille Firefox in je pomagal ustvariti JavaScript. S takimi poverilnicami lahko stavite, da je prihodnost BAT svetla.

Ko se toliko drugih kovancev sesuje, BAT ostaja presenetljivo skladen, kar je dober znak zdravega kopičenja.

Pričakuje se, da bo povpraševanje po kovancu naraslo, kar bi verjetno pripeljalo do zvišanja cenovne vrednosti žetona leta 2021.

Končno pa je res odvisno od tega, kako se skupnost razvija okoli brskalnika Brave in ali ljudje v svoji ideji vidijo vrednost.

Digitalcoin napoveduje, da bi lahko BAT do decembra 2021 znašal kar 0,77361743 USD na kovanec, kar je 30,99% več!

Ste razmišljali o nakupu NETOPIR?

trgovski netopir

5. Cardano (ADA) – neverjetnih 10 USD do konca leta?

logotip kardano

Cardano je močan igralec, odkar je leta 2015 vstopil v igro, in zdi se, da bo leto 2021 še eno močno leto za to kripto valuto.

Ključna stvar, ki pri Cardanu izstopa, je njena Ouroboros blockchain, kar sta v resnici dve verigi blokov, ki delujeta skupaj.

En blockchain obravnava splošne, običajne transakcije, drugi pa obravnava pametne pogodbe.

Ideja je, da lahko Cardano z ločitvijo obeh zagotovi razširljivost in hitrost, saj se obe vrsti transakcij ne bosta upočasnili..

Toda s Cardano se dogaja tudi veliko več, kot je prvi videti.

Cardano je kriptovalute tretje generacije zdi se, da počne veliko tega, kar Ethereum že počne, vendar že uporablja algoritem Proof of Stake, korak, ki ga Ethereum načrtuje že dolgo.

Poleg tega Cardano uporablja tudi časovne reže (imenovane “epoha”), kjer morajo bloke transakcij v določenem časovnem okviru ustvariti “vodje slotov”, za katere glasujejo zainteresirane strani.

In tukaj je nekaj zanimivega dejstva o Cardanu: Do 95% ljudi, ki imajo Cardano, ima sedež na Japonskem, Cardano pa včasih imenujejo tudi “japonski Ethereum”.

Februarja 2021 se je Cardano približal tržni omejitvi v višini 30,7 milijarde dolarjev in en kovanec je znašal 1,07 USD (zelo ugodno!).

Nekateri verjamejo, da lahko Cardano ponudi še veliko več. Dare Shonubi, piše za CoinPedia verjame, da bi lahko do konca leta 2021 dosegel tudi 10 ameriških dolarjev, kar bi v primeru resničnosti pomenilo enega najboljših kovancev, ki bi jih daleč vlagali.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Cardano leta 2021?

6. Bitcoin Cash (BCH) Podvojitev do 1.000 USD ali potrojitev na 1.500 USD?

Bitcoin Cash je trn v peti Bitcoinu vse od dne, ko je bil Bitcoin blockchain razcepljen avgusta 2017, in je v svojih treh kratkih letih požel veliko pozornosti nekaterih velikih imen.

“Bitcoin Jesus” – Roger Ver – pogosto velja za obraz Bitcoin Cash-a, ki je bil prej zelo odločen zagovornik Bitcoin-a.

Kot mnogi zagovorniki Bitcoin Casha tudi on verjame, da se je prvotni Bitcoin preveč spremenil od tistega, kar naj bi bil.

Podporniki Bitcoin Cash poudarjajo, kako je Bitcoin sprejel stvari, kot sta Lightning Network in SegWit2x, za katere menijo, da so nepotrebne, in se oddaljujejo od prvotne vizije Nakamota, prikazane v njegovi beli knjigi.

Vendar pa si ekipa Bitcoin Cash zdaj prizadeva za izvajanje pametnih pogodb, za kar mnogi menijo, da je velik krčenje. Nekateri so se tako močno počutili, da so znova preskočili ladjo, tokrat, da bi ustvarili Bitcoin SV.

Druga ključna stvar, ki jo ima Bitcoin Cash nad Bitcoinom, je veliko cenejše provizije za transakcije, pa tudi veliko cenejše za vlaganje.

Kljub vsej drami ima Bitcoin Cash še vedno veliko priložnosti za vlaganje in čudovito bogastvo.

Leta 2020 je bila najvišja točka Bitcoin Casha februarja, kjer je dosegla skoraj 9 milijard dolarjev tržna kapitalizacija in se približa 500 USD na kovanec.

Potem pa leto kasneje februarja 2021 cena BCH doseže 695 dolarjev na kovanec. Strokovnjaki so se strinjali, da bi lahko kovanec do konca leta 2021 ocenili na 1500 dolarjev.

Finančni analitik Crispus Nyaga, ki piše za Vlaganje kocke, dal bolj utemeljeno napoved, saj verjame, da bo BCH letos dosegel 1000 USD.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Bitcoin Cash?

7. Binance Coin (BNB) Biki pravijo, da bomo do konca leta 2021 morda dosegli 505 dolarjev!

logotip binance coin

Binance Coin je ena najboljših kriptovalut za nakup leta 2021, če želite diverzificirati svoj portfelj in že imate v lasti večje kovance, kot sta BTC ali ETH.

Podjetje Binance, ki stoji za kovancem, ima trdno poslovno zgodovino in izkušeno ekipo, ki stoji za svojim glavnim konceptom, ki naj bi biluporabniški žeton‘.

Vrednost Binance Coin izhaja iz tega, kako uporaben je, skupaj s stopnjo povpraševanja po njegovi uporabnosti, to je zagotavljanje popusta trgovcem, ki ga uporabljajo za nakup drugih kriptovalut na borzi Binance..

Uspeh izmenjave Binance je za veliko vlagateljev dokaz, da imajo spretnosti in vire za uspeh tega kovanca.

Binance Coin je trenutno tudi ena najbolj likvidnih kriptovalut, uvrščena med 10 najboljših na CoinMarketCap.

Tudi njen obseg kaže konstantno rast. Kljub nestanovitnosti se je cena Binance Coin v prejšnjem letu trikrat povečala.

Borza Binance je tudi ena najhitreje rastočih borz kriptovalut na svetu in je izjemno priljubljena.

Vse transakcije na borzi se opravijo z uporabo Binance Coin, kar pomeni BNB letos ena najhitreje rastočih kriptovalut glede na obseg trgovanja.

Binance Coin ima neverjetne obete za leto 2021 s Agencija za napovedovanje gospodarstva kar daje precej bikovsko napoved med 439 in 505 dolarjev za december absolutno velik porast.

Bi vlagali va Binance Coin leta 2021?

8. TRON (TRX) – 185,89% povečanje v petih letih?

tron logotip

Razlog, zakaj želimo na seznam dodati TRON, je ta, da je pred nekaj leti pridobil BitTorrent.

Dolgoročno bi to lahko pomenilo velike stvari za podjetje in njihovo vrednost, če jim uspe razviti bolj varne in decentralizirane metode hudourništva.

Nekateri pričakujejo novosti, na primer distribucijo datotek po omrežju in njihovo ponovno kombiniranje, da jih lahko uporabniki prenesejo.

Konec koncev TRON velja za ambiciozno pobudo, ki se bo v prihodnjih letih nabrala veliko.

Drug razlog, zakaj je TRON na našem seznamu, je, da je TRX ali Tronix (ime kriptovalute, ki se uporablja v omrežju Tron) eden redkih žetonov ERC-20, ki je prišel v glavno mrežo. Njegova veriga blokov deluje!

TRON ima od leta 2021 tudi več kot 4 milijone računov (čeprav ni jasno, koliko jih je aktivnih). Rast je precej impresivna in kaže, koliko potenciala ima TRON; veliko drugih kriptovalut ne more trditi, da ima toliko uporabnikov.

Po podatkih CoinMarketCap se je TRX v letu 2020 po tržni kapitalizaciji uvrstil na 15. mesto največjih kriptovalut..

Potrošniki vsebin lahko Tronix uporabljajo tudi za plačilo ustvarjalcem vsebin za dostop do izvirnega gradiva, na podoben način kot BAT.

Kovanci bi nato šli na račune proizvajalcev in jih je mogoče zamenjati za druge kriptos ali uporabiti za plačilo različnih storitev veriženja blokov.

Iz teh razlogov strokovnjaki menijo, da je TRX altcoin s prihodnostjo, zato bi morali vlagatelji razmisliti o dodatnem raziskovanju, preden v njega vlagajo leta 2021.

Vlagatelj v denarnico napovedi TRON doseči 0,0716 USD v enem letu in 0,152 USD v petih letih! To je 185,89%!

Če bi vlagali v TRON leta 2021?

9. EOS (EOS) – blazen potencial 22 USD za leto 2021?

logotip eos

Veliko ljudi, ki so odpravili pomanjkljivosti omrežja Ethereum, svoje naložbe že preusmerja na EOS ali kot mu nekateri rečejo “The Ethereum Killer”.

EOS je že premagal nekatere ovire Ethereuma, kot je zahteva po znanju kodiranja v Solidity za razvoj dApps in je znan po zagotavljanju storitev razvijalcem, vključno s storitvami za upravljanje računov in ustvarjanjem baz podatkov, ki ne zahtevajo znanja programiranja.

Vlagatelji hvalijo tudi številne tehnološke prednosti EOS-a, vključno z dejstvom, da platforma deluje veliko hitreje kot Ethereum in Bitcoin in je bolj prilagodljiva.

Uporabnikom tudi ni treba plačevati pristojbin za plin za uporabo omrežja, namesto tega obstaja centralizirana skupina 21 vratarjev, ki odobrijo transakcije.

Še en razlog, zakaj bi EOS letos pritegnil vašo pozornost, je ogromna in zelo navdušena skupnost.

Poleg tega je EOS zaključil zelo uspešno prodajo žetonov in v letu 2021 in prihodnjih letih pridobil več kot kapital, ki ga mora razviti v celoti..

PrimeXBT napoveduje, da ima EOS a potencialno najnižja vrednost 1 USD in an noro potencialno visoko 22 USD za leto 2021.

Bi vlagali va EOS leta 2021?

10. valovanje (XRP) – Ali se lahko leta 2021 vrne na 1 USD na žeton?

Kar zadeva tržno kapitalizacijo, je Ripple na sedmem mestu in mu natančno sledi Polkadot in Cardano.

Koncept in cilji Ripple se nekoliko razlikujejo od ostalih kriptovalut na tem seznamu, zaradi česar je precej poseben

Ripple je zagonsko podjetje, ki ga podpira podjetje, ki bankam ponuja storitve finančne poravnave, ki jim omogočajo neposredne in takojšnje transakcije prek državnih meja.

Zaradi tega je Ripple bolj kot na posamezne uporabnike usmerjen v velike institucije.

Z leti sodeluje z velikimi bankami po vsem svetu, kot je Bank of America, in več finančnih institucij želi sprejeti protokol Ripple za pospešitev svojih transakcij.

Razlog, da strokovnjaki menijo, da bi Ripple leta 2021 in v prihodnjih letih lahko eksplodiral, je pravni položaj s SEC (Ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo), ki menijo, da je treba Ripple razvrstiti kot vrednostni papir.

Od takrat so cene dramatično padle in ustvarile neverjetno priložnost za nakup, saj mnogi verjamejo, da bo Ripple premagal to začasno krizo.

Shine Li pisanje za Blockchain.news pravi:

“Ripple ima še vedno veliko možnosti, da premaga obleko […] Za začetek je mreža za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj (FinCEN) Ripple že formalno ocenila kot virtualno valuto.”.

XRP bo zagotovo ostal gonilna sila med skupnostjo kriptovalut in res ena najboljših kriptovalut, potrebuje le malo časa, da se postavi na noge.

Mestni telegraf je Rippleu napovedal ceno za leto 2021 za 1 dolar na kovanec leta 2021.

Vse to bi lahko pomenilo, da je Ripple ena najboljših kriptovalut za vlaganje za leto 2021.

Ste razmišljali o vlaganju v Valovanje leta 2021?

Zadnje besede o kriptovaluti leta 2021

Upamo, da ste do zdaj dobro zamislili nekatere top 10 kriptovalut, ki bodo eksplodirale leta 2021 in vam lahko na koncu prinese dobiček, če nameravate v njih vlagati.

Upoštevajte, da je vlaganje vedno tvegan postopek in z njim ni treba hiteti.

Odločitve o naložbah lahko sprejmete šele, ko porabite veliko časa za raziskovanje naložbene priložnosti.

V idealnem primeru bi morali vedeti čim več o tem, kako deluje izbrani kripto, to je možnost uspeha in, kar je najpomembneje, kaj vpliva na njegovo ceno.

Spoštovane omembe: Drugi kriptos, ki jih je treba gledati do leta 2021

Igra kriptovalut se je leta 2020 dramatično spremenila in na začetku leta 2021 se je število novih kovancev dvignilo.

Zdaj, čeprav teh kovancev ne bi nujno priporočili za leto 2021, saj se šele dokazujejo, bi jih zagotovo morali gledati tudi vi.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot je super nov na trgu, saj je po uvedbi avgusta 2020 skočil naravnost med 10 najboljših na CoinMarketCap.

Primarni poudarek Polkadota je na olajšati „čezmejni“ prenos, ki omogoča različna sredstva (ne samo kriptovalute), ki si jih lahko delijo različne verige blokov.

To je zelo kul ideja in res nekaj, kar kriptovaluta potrebuje.

Zdaj imamo toliko različnih kriptovalut in nobena od njih ne more komunicirati med seboj.

Polkadot je nekakšno sprejemanje, da bi morali namesto vseh teh kriptos, ki se borijo za to, da so številka ena, začeti sodelovati drug z drugim.

Treba je omeniti, vendar so to idejo že večkrat predlagale različne kriptovalute, samo zdi se, da Polkadot to počne pravilno.

Edina resnična stvar, ki zadržuje Polkadota, je njegova relativna mladost. In zato je verjetno najbolje, da se zaenkrat držimo ob strani in preverimo, ali lahko Polkadot nadaljuje navzgor in pokaže stabilnost.

Če bo Polkadot še naprej kazal znake stabilne rasti, je to lahko naslednja velika kriptovaluta na našem radarju za konec leta 2021 ali 2022.

2. Zvezdnik (XLM)

Stellar je v zadnjih letih padel iz milosti in njegova prihodnost začenja postajati nejasna.

Toda to ne pomeni, da bi ga morali trgovci s kripto preprosto odložiti.

Zapomni si to ljudje za Stellarjem so nekoč delali za Ripple oba projekta sta si morda najbolj podobna glede na to, kaj skušata doseči.

In to bi lahko pomenilo to Stellar bi se lahko najbolje varoval pred Rippleom, zlasti s trenutnimi razmerami s SEC.

Če se bo Ripple še naprej boril z regulatorji, bomo morda videli, da se trgovci s kripto, ki jim je bil všeč Ripple, preselijo v Stellar.

Preberite naš članek o Stellarju tukaj.

3. Verižna povezava (POVEZAVA)

Po čudovitem letu 2020 se je Chainlink znatno dvignil navzgor in je tudi vrh kovanca DeFi prav tako.

Za tiste, ki ne vedo, Chainlink želi s pomočjo “oraclov” povezati verigo blokov z zunanjim svetom.

Oracle je v bistvu vir informacij in z omogočanjem verig blokov, da jih uporabljajo, pametne pogodbe se lahko odzovejo na dogodke, ki se dogajajo zunaj verige blokov.

To je vsekakor super, vendar je pri tem ena težava: kako lahko Chainlink preveri informacije, da orakule zagotavljajo verigo blokov kot pristno?

Kako smo lahko prepričani, da so te informacije popolnoma pravilne? Kateri mehanizmi obstajajo, da bi lažne ali zavajajoče novice sprožile pametno pogodbo?

To na stran, Digitalcoin daje Chainlink a napoved cen za leto 2021 48,49 USD kar kaže na lepo rast.

Naslednje leto, leta 2022, bomo morda videli Chainlink, ki bo sestavil naš seznam, če bo lahko sledil ostalim 10 najboljših.

Preberite naš članek o Chainlink tukaj.

4. Dogecoin (DOGE)

Meme-coin, Dogecoin, se je začel kot čista šala in nikoli ni bil namenjen resni obravnavi.

Pravzaprav so mnogi od nas mislili, da ga že zdaj ni več, a žal ostaja na kripto sceni.

Dogecoin je postal primarna uporaba način, kako se ljudje med seboj prekuhajo, ko najdejo v spletu kakšno koristno informacijo ali kaj smešnega.

Toda resnični razlog, zaradi katerega bi morali gledati Dogecoin, je drama, ki je nastala po njem Redditorji so v začetku leta 2021 zvišali ceno na noro.

To so storili, ker so verjeli in upravičeno menijo, da več hedge skladov Wall Streeta načrtuje kratkoročno prodajo Dogecoina in so želeli to preprečiti.

Zdi se, da so Redditorji večinoma obupali, vendar so pripravljeni na možnost ponovnega vzpona pozneje leta 2021.

Preberite naš članek o Dogecoinu tukaj.

Ne presojajte kriptovalut samo glede na tržno mejo, ceno kovancev in nestanovitnost!

Medtem ko vsi mečejo denar v nestanovitne visoko tvegane kriptovalute in izgubljajo vse, bi lahko svoje bogastvo vztrajno bogatili z nečim stabilnejšim.

Na koncu se boste smejali vi (trgovanje je resnično to, da ste dosledni in ne tvegate vseh).

Imejte načrt, ko se odločite za naložbo, in si postavite razumne cilje, za katere veste, da jih je mogoče doseči!

Na primer, dobro je znano, da je vstop v altcoin na samem začetku lahko zelo donosen.

Običajno začnejo s skoraj nobeno vrednostjo in ko začnejo dobivati ​​malo pozornosti, dobijo vrednost.

Ljudem ne morete očitati, da bi se radi zapletli z neznanimi altcoin-i, saj vedo, da je to možnost.

Stvar pa je v tem, da deluje v obe smeri.

Čeprav obstaja verjetnost, da bi se novi altcoini močno povečali, obstaja tudi možnost, da popolnoma potonejo in si nikoli ne povrnejo pridobljene vrednosti, tako da boste tam ostali s kovancem, ki je popolnoma neuporaben in verjetno nikoli ne bo povrnil vrednosti.

Zato v podjetju Trading Education predlagamo, da si ogledujemo bolj uveljavljene kovance.

V katero kriptovaluto vlagati za leto 2021?

Vse omenjene kriptovalute mnogi strokovnjaki in vlagatelji za leto 2021 štejejo za varne naložbe.

Navdušujejo s solidnimi ekipami za seboj, močnimi skupnostmi, ambicijami in dokazano zgodovino. Nekateri našteti so odlični tudi za začetnike.

Ne glede na to, ali ste tik pred vstopom v svet kriptovalut ali pa želite svoj obstoječi portfelj popestriti z nekaterimi najboljšimi kriptovalutami v letu 2021, mnogi strokovnjaki za kriptovalute menijo, da se lahko naložba v katero koli od teh kriptovalut spremeni v zgodbo o uspehu.

Ko gre za neznane kriptovalute, pri čemer mislimo na kriptovalute, ki so zelo nove in se o njih malo ve, je treba biti zelo previden.

To še posebej velja za neznane kriptovalute, ki so se povečale brez jasnega razloga, še bolj pa takrat, ko ljudje izrecno trdijo, da je treba ustvariti dobiček.

V idealnem primeru bi morali iskati kriptovalute, ki imajo uveljavljene izkušnje.

In zato ni presenetljivo, da vam je večina kriptovalut, če ne celo vse s tega seznama za leto 2021, dobro znanih; njihova uspešnost nam je zaupala.

Poleg tega je tu dobra ideja, kaj bi verjetno morali storiti, odvisno od vaših ciljev trgovanja s kriptovalutami:

Če se želite držati trdnih kriptovalut, za katere vemo, da se lahko dobro obnesejo, bi bilo najbolje, da vlagate v Bitcoin, Litecoin in Ethereum.

Če pa iščete kaj bolj pustolovskega, si lahko ogledate Basic Attention Token, Cardano, TRON in EOS, ki se bodo prav tako odlično varovali pred Ethereumom.

Kripto trgovci, ki iščejo dobro alternativo Bitcoinu, je Bitcoin Cash najboljša stava.

Trgovci, ki želijo Binance Exchange, bi nedvomno morali vlagati v Binance Coin.

Nazadnje, za tiste, ki resnično iščejo “underdog zgodbo”, je Ripple kremasta krema, ki ponuja neverjetno priložnost za nakup, če premaga SEC in se vrne nazaj..

eToro – Nakup najboljših kriptovalut brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Zakaj bi morali izbrati eToro

Zdaj poznate 10 najboljših kriptovalut, v katere lahko vlagate do leta 2021. Če se počutite dovolj navdihnjeni, da začnete trgovati s kripto, ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja sposobnost trgovanja s kripto sredstvi in ​​CFD-ji na do 90+ kriptovalutah.

Trgovanje s kriptovalutami s sistemom eToro prinaša določene prednosti, na primer zmožnost:

  • Trgujte z uveljavljenim, visoko reguliranim podjetjem. Regulirano v ZDA, britanski organ za finančno poslovanje, avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe ter ciprska komisija za vrednostne papirje in borzo.
  • Dostopajte do večjega števila vrhunskih kriptovalut: Kot globalni pionir pri trgovanju s kriptovalutami platforma eToro že ponuja številne najbolj priljubljene svetovne digitalne valute.
  • Kupite in prodajte ali pojdite na dolge in kratke CFD-je za kriptovalute. To pomeni, da bi lahko imeli koristi od rastočih in padajočih trgov.
  • Bodite del večje kripto skupnosti: Ugotovili smo, da so trgovci s kripto eToro / s inovativni, pametni in napredni misleci, ki so nad prihodnostjo blockchaina navdušeni kot mi! eToro ni samo platforma za vlaganje – je tudi idealen kraj za medsebojno sodelovanje, povezovanje in izmenjavo znanja.
  • Odkrijte najpametnejši način vlaganja v kriptovalute: Inovativni CryptoPortfolio ™ je prvi tovrstni finančni instrument; raznolik in uravnotežen portfelj najuspešnejših kriptovalut, ki ga strokovno upravljajo investicijski strokovnjaki eToro za optimalno naložbo.
  • Izkušeni trgovci s kripto lahko delajo za vas: eTorova ekskluzivna tehnologija CopyTrader ™ omogoča strankam, da primerjajo uspešnost najboljših trgovcev in se odločijo za samodejno kopiranje svojih trgovskih dejavnosti v realnem času.

Ključne točke

Če se spomnite česarkoli iz Kaj bo kriptovalut 10 najbolj eksplodiralo leta 2021, navedite te ključne točke.

  • Nikoli ne spreglejte varnosti, preden vlagate v kriptovalute. Naložbo morate varovati! Hekerji bodo leta 2021 postali samo pametnejši.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS in Ripple; To je naših 10 najboljših kriptovalut za leto 2021.
  • Pri vlaganju se držite uveljavljenih kriptovalut. Izogibajte se neznanim kriptovalutam, zlasti kadar zagotavljajo dobiček.
  • eToro je trenutno najboljši posrednik, ki trenutno vlaga v kriptovalute. Imajo najboljši nabor kriptovalut, s katerimi lahko trgujejo.

10 najboljših kriptovalut, ki bodo eksplodirale leta 2021 (Infographic)

10 najboljših kriptovalut, ki bodo leta 2021 eksplodirale na infografiki

Če ste radi brali Katerih 10 kriptovalut bo eksplodiralo leta 2021, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko zanimalo.

Nadaljnje branje:

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Najboljši Altcoins za trgovanje v letu 2021

Trgovanje s kriptovalutami

Priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

Najboljše kriptovalute za razmislek v Avstraliji

Priročnik za začetnike za stabilne kovance

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Analiza trgovanja ni zanesljiv kazalnik sedanje ali prihodnje uspešnosti, saj se okoliščine sčasoma lahko spremenijo. Pred kakršnimi koli naložbenimi odločitvami se posvetujte z neodvisnimi finančnimi svetovalci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me