Kripto napovedi za leto 2021: kam vlagati

Kriptovalute obstajajo že nekaj let in postajajo nekatere najbolj donosne in donosne naložbene priložnosti. Premoženje s kriptovalutami je vedno boljše od tradicionalnih naložbenih sredstev, kot so delnice in blago, kot sta zlato in nafta.

Če iščete naložbene priložnosti, potem so kriptovalute vaša najboljša stava, vendar je lahko zastrašujoča naloga izbrati, v katero kripto bi morali vlagati, zato smo pripravili nekaj kripto napovedi za leto 2021, ki bi vam morale pomagati ugotoviti, kam vlagati.

Obstaja več možnosti, ki si jih lahko pogledate kot vlagatelj. Bitcoin je najbolj očitna izbira, vendar obstajajo tudi druge kriptovalute, ki presegajo Bitcoin. XRP se med vlagatelji vse bolj zavzema v skladu s napovedjo cene XRP, kar jim prinaša zvezdniško donosnost naložbe. Druge naložbene možnosti med kriptovalutami so Ethereum, Litecoin, BAT in Cardano. Če vas zanima malo več podrobnosti, si oglejte naš seznam kripto napovedi, da se boste lažje odločili, kam želite vlagati v letu 2021.

Najboljša sredstva za kripto za leto 2021:

Oglejte si te vrhunske kriptovalute, ki jih želite investirati v letu 2021, in naložbo začnite na desni nogi.

Valovanje (XRP)

Ripple je odlična naložbena izbira za posameznike, ki želijo vlagati v kriptovalute, ne da bi porabili preveč denarja. Trenutna cena trgovanja Ripple je 0,42 USD, zaradi česar je privlačna za vlagatelje. Kriptovaluta je četrta največja svetovna valuta in odlična možnost za vlagatelje, ki so ponavadi nekoliko previdni. Ripple je ustvarjen kot alternativa tradicionalnim plačilnim sistemom in želi preoblikovati čezmejna plačila z nizkimi menjalnimi tečaji in takojšnjo potrditvijo nakazil.

Cena Rippla naj bi se zvišala leta 2021, strokovnjaki pa napovedujejo, da bi lahko kriptovaluta do konca leta dosegla 3 dolarje.

V partnerstvu podjetja Ripple s svetovnimi finančnimi institucijami v več kot 40 državah se Ripple predstavlja kot alternativa plačilnemu sistemu SWIFT. Kriptovaluta obravnava glavna vprašanja, kot so hitrost, varnost, razširljivost in preglednost.

Z naraščajočo podporo kriptovalutam, kot je Ripple, se zdi, da je leto 2021 pravi čas za vlaganje v Ripple in znaten dobiček.

Cardano (ADA)

Cardano je odlična kratkoročna in dolgoročna naložbena možnost. Cardano je opisan kot kriptovaluta tretje generacije, ki rešuje vprašanja, kot sta hitrost in razširljivost, ki pestijo kriptovalute prve in druge generacije. Cardano je prva recenzirana kriptovaluta, ki s svojo večplastno arhitekturo ponuja boljšo razširljivost.

Cardano je ustanovil Charles Hoskinson, ki je pred tem že sodeloval z Vitalikom Buterinom v Ethereumu. Hoskinson se je skupaj s soustanoviteljem Ethereuma ustanovil Input Output Hong Kong (IOHK), podjetje, ki stoji za Cardano. Cardano uporablja Ouroboros, mehanizem soglasja Proof-of-Stake, ki z uporabo matematične teorije iger, kriptografije in kombinatorike zagotavlja celovitost, zmogljivost in dolgoživost protokola..

Trenutno Cardano trguje po 0,67 dolarja in ima tržno kapitalizacijo okoli 21,5 milijarde dolarjev. Ta naj bi se povišal v letu 2021, večina strokovnjakov za vesolje za kriptovalute se strinja, da bo Cardano neprestano podražil cene, ki bodo v povprečju leta 2021 znašala približno 0,70 USD, do leta 2023 pa bi lahko narasla na 1,50 USD.

Litecoin (LTC)

Litecoin je ena najboljših kriptovalut, v katero lahko vlagate, odlična možnost za začetnike in izkušene vlagatelje. Tržna kapitalizacija Litecoina trenutno znaša približno 9,8 milijarde USD in naj bi se še povečala.

Litecoin ima veliko podobnosti z Bitcoinom, vendar Litecoin obravnava nekatera kritična vprašanja, ki pestijo Bitcoin. Zahteva manj računalniške moči kot Bitcoin, celo običajni prenosniki in namizni računalniki ga lahko rudarijo.

Litecoin je tudi veliko hitrejši od Bitcoina, saj za obdelavo enega bloka potrebuje le dve minuti in pol. Bitcoin traja deset minut, da obdela blok.

Litecoin trenutno trguje po cenah 152 dolarjev, njegova cena pa naj bi se povišala leta 2021 in pozneje. Kriptovaluta se je leta 2020 močno razvila, njen vrhunec pa je bil Litebringer, RPG, ki deluje na verigi Litecoin. Litebringer je potrojil transakcije na platformi Litecoin, kar predstavlja več kot 70% vseh transakcij, kar je privedlo do zvišanja cene valute.

Podobnosti Litecoina z Bitcoinom so tudi odlično naložbeno sredstvo.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin je največja in najbolj priljubljena kriptovaluta po vsem svetu in brez nje noben seznam ni popoln. Čeprav je kriptovaluta do leta 2020 preživela grob začetek z občutnim padcem cen, se je spektakularno zbrala, potem ko je marca padla na najnižjo točko. Bitcoin je najvišjo zabeleženo ceno dosegel januarja 2021, ko je cena kriptovalute narasla na 40.519 dolarjev.

Bitcoin je postavljen za bika v letu 2021 zaradi povečanega institucionalnega zanimanja, kar bo po mnenju strokovnjakov pomemben dejavnik pri ceni Bitcoin.

Pomembni nedavni dogodki, kot je avtomobilsko podjetje Elona Muska, je objavilo, da je januarja kupilo približno 1,5 milijarde dolarjev (1,1 milijarde funtov) kriptovalute Bitcoin in pričakuje, da jo bo v prihodnosti začelo sprejemati kot plačilo. od 100 milijonov dolarjev Bitcoinov kažejo znesek obresti, ki jih Bitcoin ustvari.

Strokovnjaki napovedujejo, da bodo Bitcoin množično sprejemanje videli kot način plačila leta 2021, zahvaljujoč PayPalu, ki napoveduje, da lahko uporabniki platforme kupujejo in prodajajo Bitcoin ter kupujejo z uporabo Bitcoinov. Ta napoved naj bi odprla velik trg za Bitcoin.

Splošno soglasje znotraj industrije kriptovalut je, da bi lahko Bitcoin do konca leta presegel 100.000 dolarjev, do konca leta 2022 pa 300.000 dolarjev. S takšnimi napovedmi je zdaj odličen čas za naložbe v Bitcoin.

Ethereum (ETH)

Ethereum je druga največja kriptovaluta v tržni kapitalizaciji za Bitcoinom. Pogosto se imenuje "Kralj DeFi-ja," Ethereum je zabeležil naval več projektov DeFi naslednje generacije, pri čemer je več institucij postavilo Ethereum svojo izbrano platformo za svoje izdelke DeFi. Strokovnjaki menijo, da Ethereum 2.0 in rast DeFi. Platforma je postala sestavni zobnik v prostoru DeFi.

DeFi je leta 2020 zabeležil neverjetno rast, Ethereum pa je bila platforma, ki je od njega največ pridobila. Pričakuje se, da bo leto 2021 bolj ali manj enako za Ethereum, njegova cena pa naj bi se še povečala.

Ker bo v sliko prišel tudi Ethereum 2.0, naj bi bilo leto 2021 za kriptovaluto zelo bikovsko. Ethereum 2.0 obljublja boljšo hitrost in razširljivost s prehodom s soglasnega mehanizma Proof-of-Work (PoS) na mehanizem soglasja ProF-of-Stake (PoS).

Trenutna cena Ethereuma je okoli 1630 USD, kar bi se lahko še povečalo, zahvaljujoč DeFi in Ethereum 2.0, ki pozitivno vplivata na ceno Ethereuma.

Osnovni žeton pozornosti (BAT)

Osnovni znak pozornosti je razvil eden od soustanoviteljev Mozilla Firefox.

BAT je priljubljen med IT-strokovnjaki, spletnimi razvijalci, tržniki in pisci. BAT je v kriptovalutah znana kriptovaluta in od svojega nastanka stalno raste..

Ustvarjen je bil za izboljšanje varnosti in poštenosti digitalnega oglaševanja. Žeton BAT je zgrajen na platformi Ethereum in je izvorni žeton brskalnika Brave. Žeton BAT trenutno trguje po ceni 0,41 USD in bo, čeprav je še v razvoju, v letu 2021 pričakoval stalno rast. BAT vlagateljem ponuja razmeroma nizko tvegano naložbeno priložnost.

Zaključek: Najboljša kripto sredstva za leto 2021

Natančno napovedovanje cene kriptovalut je zapleteno podjetje, saj na ceno vpliva več dejavnikov. Tržna razpoloženja se lahko kadar koli spremenijo in negativno vplivajo na ceno digitalnih valut.

Cene kriptovalut so odvisne tudi od uspešnosti drugih kripto valut, uspešnost drugih valut pa bi lahko pozitivno ali negativno vplivala na vaše naložbe. Pred vlaganjem je treba temeljito raziskati.

Kljub temu pa naj bi večina kriptovalut v letu 2021 in kasneje pričakovala znatno rast. Vlagajte pametno, upoštevajoč svoje naložbene cilje in videli boste znatno donosnost svojih naložb.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

7 napovedi kriptovalut za leto 2021, s katerimi bi se vsi strinjali

Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj

Kakšna je prihodnost kriptovalut – če vlagate v kriptovalute?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me