Kriptovalute v Avstraliji – najboljše kriptovalute za vlaganje v Avstralijo leta 2021

Se sprašujete, katere kriptovalute bodo najboljše za vlaganje v Avstralijo leta 2021? V tej objavi bomo raziskovali trende kriptovalut, da bi vam v prihodnjih letih predstavili deset potencialno eksplozivnih kriptovalut.

Katerih je 10 najboljših kriptovalut za vlaganje v Avstralijo leta 2021?

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. valovanje (XRP)

5. Litecoin (LTC)

6. Cardano (ADA)

7. IOTA (MIOTA)

8. TRON (TRX)

9. Zvezdnik (XLM)

10. EOS (EOS)

Najboljših 4 kriptovalute za nakup in prodajo v avstralskih dolarjih

Izvedite več o tem, kako vlagati v kriptovalute v Avstraliji

Najboljši posrednik za kriptovalute v Avstraliji

Ključne točke

Obstaja več kot 7000 kriptovalut in njihovo število vsak dan narašča. Izbira prave kriptovalute za vlaganje je eden bistvenih dejavnikov za odlično donosnost naložbe.

Če ste iz Avstralije in iščete pravo kriptovaluto za vlaganje, ste ob pravem času na pravem mestu. V tem članku smo našteli 10 najboljših kriptovalut za vlaganje v Avstralijo leta 2021, zato boste imeli idejo, kje začeti.

Warren Buffet ima dva pravila glede vlaganja: "1. pravilo: Nikoli ne izgubljajte denarja. 2. pravilo: Nikoli ne pozabite na pravilo št".

In tu smo zato, da ne boste izgubili denarja z neprimernimi naložbami. Čeprav 7000 je resnično veliko, pri vlaganju v kriptovalute v Avstraliji ljudje običajno gredo z najuglednejšimi kovanci. Obstaja več dejavnikov, zakaj bi se človek odločil za ugledno kriptovaluto, vendar je glavni razlog v tem varnost.

Vendar se ne zavajajmo. Velikokrat novi kovanci rastejo največ. Torej se izkaže, da je vlaganje vanje prava odločitev, kljub pomanjkanju gotovosti.

Poleg tega je leto 2020 za kriptovalute kompulzivno. S prepolovitvijo, ki se je zgodila maja in s pojavom pandemije koronavirusa, je volatilnost prišla do izraza. Zaradi pandemije koronavirusa so cene kriptovalut padle, nato pa so se pobrale.

Upoštevajte, da se razpolovitev Bitcoinov odvija na vsaka štiri leta in se je v zgodovini kriptovalut zgodilo že trikrat. Običajno potem kriptovalute drastično naraščajo.

In to je glavni razlog, zakaj bi lahko bilo leto 2021 leto, ko bodo kriptovalute eksplodirale. Strokovnjaki napovedujejo znatno rast vrednosti kriptovalut, velika podjetja pa vlagajo ogromno denarja v kriptovalutah, kar je znak, kaj bo prišlo.

Torej, spremljajte in nadaljujte z branjem članka in poiščite najboljše kovance za vlaganje v Avstralijo leta 2021.

Se želite naučiti trgovanja s kriptovalutami? Tukaj v podjetju Trading Education smo pripravili najboljše tečaje trgovanja s kriptovalutami, kjer se lahko naučite trgovati s kriptovalutami od najvidnejših posameznikov v panogi.

Katerih je 10 najboljših kriptovalut za vlaganje v Avstralijo leta 2021?

Tukaj je pogled na 10 najboljših kriptovalut za nakup v Avstraliji leta 2021.

1. Bitcoin (BTC)

Tržna kapitalizacija: 302.165.391.228 USD

Govoriti o kriptovalutah in ne omenjati Bitcoina je kot govoriti o delih avtomobila in ne omenjati motorja. Bitcoin je ena najboljših kriptovalut za naložbe v Avstraliji. To je bila prva kriptovaluta, ki je bila izdana leta 2009, s čimer se je začelo obdobje kriptovalut. Pogosto se imenuje "nova vrsta denarja". Bitcoin ostaja najprimernejša kriptovaluta za vlaganje Avstralcev.

Bitcoin se je letos večino časa zadrževal okoli 10.000 ameriških dolarjev, a po mnenju strokovnjakov grafikoni kažejo bikovske znake.

Alistair Milne, glavni direktor za naložbe Altana Digital Currency, je na Twitterju objavil grafikon, v katerem je napovedal, da lahko Bitcoin doseže ceno 120.000 USD do leta 2021. Po Milnevih besedah ​​je bil grafikon poslan Citibank FX Wire poštni seznam.

Bitcoin je leta 2017 dosegel najvišjo vrednost v višini 20.000 ameriških dolarjev in morda zveni nekoliko pretirano, če rečemo, da bo kmalu skočil čez 100.000 dolarjev. Vendar Bitcoin zna presenetiti. Torej, ostanite z nami!

2. Ethereum (ETH)

Tržna kapitalizacija: 51 507 291 691 USD

Ethereum je ena najboljših kriptovalut za naložbe v Avstraliji. Z izidom Ethereuma je bilo v svetu kriptovalut uvedeno nekaj novega; pametne pogodbe. Uvedba platforme je ljudem omogočila ustvarjanje Žetoni ERC-20.

Ethereum je navduševalce nad kriptovalutami presenetil, ko je 2. septembra dosegel 480 dolarjev, kar je bila dejansko najvišja cena za leto 2020.

Razvijalci lahko gradijo aplikacije v omrežju prek verige Ethereum. Te se v kripto jeziku imenujejo tudi dApps; decentralizirane aplikacije. Ključni razvoj v zadnjem času je rast DeFi, ki se zavzema za to "decentraliziranih financ". To lahko štejemo za dodaten razvoj dApps.

Podjetja DeFi so ponudniki storitev, ki na primer zagotavljajo kreditne storitve v verigi Ethereum, kjer je za izvoz potrebna le pametna pogodba.

Po navedbah DigitalCoin do maja 2021 bo cena Ethereuma dosegla približno 1.040 ameriških dolarjev.

Vitalik Buterin je Ethereum razvil leta 2015, priljubljen pa je bil leta 2017, ko je njegova vrednost dosegla od 10 do skoraj 900 dolarjev..

3. Bitcoin Cash (BCH)

Tržna kapitalizacija: 4.630.146.203 USD

Bitcoin Cash je ena izmed najbolj priljubljenih kriptovalut za vlaganje v Avstralijo. Bitcoin Cash je vilica Bitcoina, ki je bila ustvarjena leta 2017, včasih pa se imenuje tudi Bcash.

Bitcoin Cash je elektronski gotovinski sistem, katerega cilj je postati globalni denar s hitrimi plačili, nizkimi provizijami, zasebnostjo in visoko transakcijsko zmogljivostjo (veliki bloki).

Po navedbah Primexbt januarja 2022 naj bi Bitcoin Cash stal približno 318 dolarjev, do konca leta 2021 pa 405 dolarjev.

Leta 2017 je obstajala zaskrbljenost glede razširljivosti Bitcoina in Bitcoin Cash je bil ustvarjen kot trda vilica za izvajanje poslanstva Bitcoin-a kot "sistem enakovrednih elektronskih plačil". Namen Bitcoin Casha je povečati obseg, da lahko zadosti svetovnemu povpraševanju po digitalnih plačilih.

4. valovanje (XRP)

Tržna kapitalizacija: 12.393.914.767 USD

Ripple ni le kriptovaluta. To je digitalno sredstvo, ki je zgrajeno za plačila. Edinstveno pri Rippleu je, da gre za nedovoljeno in decentralizirano tehnologijo veriženja blokov, ki lahko poravna transakcije v 3-5 sekundah.

Ripple je znan po svoji nizki ceni, ki vsem, ki imajo majhen proračun, omogoča, da prispevajo k Rippleu. Zaradi tega je XRP dejansko odlična naložbena priložnost za ljudi, ki želijo vložiti majhne količine denarja.

Glede na Crypterium s tehnologijo veriženja blokov, ki dobiva večjo prepoznavnost in XRP ohranja ali nadgrajuje svoj trenutni položaj na trgu, je mogoče leta 2021 opaziti premike nad mejo 2 USD, predvsem če bodo institucionalni interesi še naprej rasli.

Napoved cene valovanja: koliko bo vredna valovanja v letu 2021 in pozneje?

5. Litecoin (LTC)

Tržna kapitalizacija: 4.451.393.965 USD

Litecoin je ena najvidnejših kriptovalut v Avstraliji. Litecoin je leta 2011 izdal Charle Lee, nekdanji inženirski direktor pri Coinbase, in je le delitev Bitcoina. Litecoin je novembra 2013 dobil veliko priznanja, ko je doživel ogromno rast, vključno s 100-odstotnim preskokom v 21 urah.

Litecoin je znan po hitrih transakcijah, katerih namen je obdelati blok vsake 2,5 minute, medtem ko Bitcoin to počne vsakih 10 minut.

Čeprav se Litecoin zdi kriptovaluta mirne narave, je njegova skupnost aktivna, kar obeta svetlo prihodnost altcoinu. Po navedbah CoinSwitch do leta 2021 bi lahko cena Litecoina dosegla 600 USD. To so povsem nove višine za altcoin.

6. Cardano (ADA)

Tržna kapitalizacija: 3.192.136.382 USD

Cardano je bil izdan leta 2015 in je preizkusna platforma blockchain. Cardano je tehnologija, ki se nenehno razvija in privablja pametne trgovce in vlagatelje. To je kriptovaluta ADA, ki je s pozitivnimi rezultati presenetila vse v Avstraliji in po vsem svetu.

Cardano ima za seboj posebno ekipo, ki gradi "decentralizirano prihodnost brez posrednikov, v katerem se moč vrne posamezniku".

Glede na Coinmarketcap, Cardano trenutno znaša 0,10 USD. Po navedbah Primexbt, nov dvig cen lahko Cardano pripelje do 2,18 USD. Potem se napoveduje padec nazaj na najnižjih 0,10 USD pred prihodom leta 2023.

7. IOTA (MIOTA)

Tržna kapitalizacija: 703.892.418 USD

IOTA uporablja usmerjeni aciklični graf, imenovan Tangle, za shranjevanje transakcij na svoji knjigi. IOTA je zasnovana za snemanje in dokončanje transakcij med stroji in napravami v ekosistemu interneta stvari (IoT).

Pri IOTA verjamejo, da je Tangle hitrejši in učinkovitejši od običajnih verig blokov, ki se uporabljajo za druge kriptovalute.

IOTA je 19. decembra 2017 dosegla najnižjo vrednost v višini 5,25 USD. Trenutno je cena IOTA 0,25 USD..

Po navedbah Coinswitch, IOTA bi lahko do leta 2023 narasel in dosegel 5,62 USD. Zato se zdi vlaganje v IOTO leta 2021 prava odločitev z dobrimi možnostmi za odlično donosnost naložbe..

8. TRON (TRX)

Tržna kapitalizacija: 1.825.286.288 USD

TRON je še ena platforma, ki temelji na blockchainu in si prizadeva zgraditi globalni sistem za zabavo z digitalnimi vsebinami. Ta kovanec je bil ustvarjen za spremembo načina objavljanja vsebine in publikacij. Leta 2017 ga je našel kitajski podjetnik Justin Sun. Njegova kriptovaluta TRX ostaja ena najljubših med naložbami v Avstraliji.

TRX je 5. januarja 2018 dosegel najnižjo vrednost pri 0,23 USD. Trenutno je cena TRX 0,025 USD..

TRX je eden najbolj rastočih kovancev in po mnenju Coinswitch, ima velik potencial za rast na trgu v bližnji prihodnosti. Do leta 2023 naj bi cena TRON znašala 0,54 USD.

Cena TRX je odvisna od stopnje sprejemljivosti njegove platforme, ki temelji na verigi blokov – TRON. Ko več organizacij sprejema tehnologijo, postane kovanec bolj dragocen.

9. Zvezdnik (XLM)

Tržna kapitalizacija: 1.695.085.952 USD

Stellar je leta 2014 ustanovil Jed McCaleb, ustanovitelj Mt. Gox in soustanovitelj podjetja Ripple skupaj z nekdanjo odvetnico Joyce Kim. Zvezdnik je drugače znan kot "Tajni projekt Bitcoin" saj je tako McCaleb najprej poklical spletno stran, kjer je iskal alfa testerje.

Njeno domače sredstvo, kriptovaluta, se imenuje Lumen (XLM). XLM napaja omrežje Stellar in vse njegove operacije, podobno kot eter (ETH) napaja omrežje Ethereum.

Cena Stellarja trenutno znaša 0,08 USD in se morda zdi prenizka, vendar glede na to Digitalcoin do novembra 2021 bi se cena Stellarja lahko povzpela na 0,21 USD.

Stellar je eden tistih kovancev, ki ima nizko ceno, toda kot smo rekli na začetku članka, niso vedno najbolj ugledni kovanci najboljši za vlaganje. Torej, Stellar nas lahko v prihodnjih letih preseneti.

10. EOS (EOS)

Tržna kapitalizacija: 2.371.458.834 USD

Čeprav so Avstralci najpomembnejše kriptovalute, kot je Bitcoin, tiste, v katere vlagajo Avstralci, kovanci, kot je EOS, niso izpuščeni. EOS je pametna pogodbena platforma, katere cilj je odpraviti provizije za transakcije in obdelovati milijone transakcij na sekundo.

Zasebno podjetje block.one je 1. junija 2018 izdal odprtokodno programsko opremo, ki je začela ponujati žetone EOS. V EOS-u želijo biti najmočnejša infrastruktura za decentralizirane aplikacije.

Cena EOS trenutno znaša 2,53 USD. 29. aprila 2018 je EOS dosegel rekordnih 22,71 USD. Po navedbah PrimeXBT, Cena EOS-a lahko doživi še en izjemno močan vzpon navzgor in postavi novo najvišjo vrednost blizu 100 USD na EOS v letih 2021 ali 2022.

Najboljše 4 kriptovalute za nakup in prodajo v avstralskem dolarju

1. Bitcoin za avstralski dolar – BTC / AUD

bitcoin v Avstraliji

BTC / AUD vam omogoča, da kupujete in prodajate Bitcoin v avstralskih dolarjih.

Kako kupiti in prodati Bitcoin v Avstraliji

Če ste Avstralec in želite kupovati in prodajati Bitcoin, imate srečo. Bitcoin lahko kupujete in prodajate v AUD. Trgovci, ki verjamejo, da se bo cena Bitcoina zvišala proti AUD, bodo morda želeli odpreti dolgo pozicijo in kupiti, medtem ko bodo tisti, ki mislijo nasprotno, odprli kratko pozicijo in prodali.

Če vlagate v Bitcoin / avstralski dolar?

Trgovanje z bitcoini za avstralski dolar

2. Ethereum Classic v avstralski dolar – ETC / AUD

ethereum classic

ETC / AUD vam omogoča nakup in prodajo Ethereum Classic v avstralskih dolarjih.

Kako kupiti in prodati Ethereum Classic v Avstraliji

Avstralci lahko kupujejo in prodajajo ETC v svoji valuti, kupujejo in prodajajo pare ETC / AUD glede na to, ali menite, da se bo cena ETC zvišala v primerjavi z AUD.

Če vlagate v Ethereum Classic / avstralski dolar?

Trgovanje z Ethereum Classic za avstralski dolar

3. Ripple v avstralski dolar – XRPAUD

valovanje v Avstraliji

XRPAUD vam omogoča nakup in prodajo Ripple v avstralskem dolarju.

Nakup in prodaja Ripple v Avstraliji

To je valutni par, ki predstavlja ceno vsakega Ripple kovanca v avstralskem dolarju.

Na XRP resnično vpliva, kako dobro se z drugimi kriptovalutami trguje po vsem svetu, pa tudi na njegovo sprejemanje s strani vodilnih finančnih ustanov.

Odprite dolgo pozicijo za nakup teh kovancev ali kratko za prodajo na podlagi njihove predvidene uspešnosti in vaše presoje.

Če vlagate v valovanje / avstralski dolar?

Trgovina Ripple z avstralskim dolarjem

4. Ethereum za avstralski dolar – ETH / AUD

ethereum v Avstraliji

ETH / AUD vam omogoča nakup in prodajo Ethereuma v avstralskih dolarjih.

Nakup in prodaja Ethereum v Avstraliji

ETHAUD je valutni par, ki predstavlja ceno vsakega kovanca Ethereum v avstralskih dolarjih. Ethereum je druga priljubljena kriptovaluta v Avstraliji in po vsem svetu. Avstralski dolar (AUD) je uradna valuta Avstralije. Oba kovanca sta priljubljena, pri čemer ETH po tržni kapitalizaciji velja za drugega bitcoina, AUD pa je najvišja svetovna rezervna valuta.

Trgovci, ki napovedujejo, da se bo cena Ethereuma zvišala, lahko odprejo dolgo pozicijo in kupijo ETCAUD, tisti, ki pa menijo, da bi lahko odprli kratko pozicijo in prodali ETCAUD.

Če bi vlagali v Ethereum / avstralski dolar?

Trgovanje z Ethereumom v avstralski dolar

Ključne točke

  • Izbira prave kriptovalute za vlaganje ob pravem času je ključnega pomena za zaslužek.
  • Bitcoin in ethereum ostajata največji kriptovaluti za vlaganje v Avstralijo.
  • Prepolovitev bitcoinov bi lahko v naslednjih nekaj letih privedla do rasti cen kriptovalut.
  • Vrednost Ethereuma naj bi se povečala in do konca leta 2021 dosegla 1040 USD.
  • Cena EOS-a naj bi do leta 2022 dosegla 100 USD.
  • Avstralski trgovci lahko kupujejo in prodajajo najboljše kriptovalute v avstralskem dolarju

Izvedite več o tem, kako vlagati v kriptovalute v Avstraliji

Še enkrat obstaja veliko kriptovalut, ki bi jih lahko izbrali in investirali, toda vlaganje v pravo je odločilni dejavnik za povečanje možnosti za uspeh.

Tukaj na Trading Education učimo najboljše strategije in tehnike trgovanja s kriptovalutami. Če se vam zdi, da ste se pripravljeni začeti učiti, si oglejte naše tečaje trgovanja tukaj.

Omeniti velja, da se vam zgornje napovedi cen morda zdijo nerealne, toda kriptovalute nas znajo presenetiti. Ne pozabimo, da med razcvet kriptovalut v letu 2017, veliko ljudi je bilo obnemelo in začudeno.

Najboljši posrednik za kriptovalute v Avstraliji

No, zdaj veste, katere so najboljše kriptovalute za vlaganje v Avstralijo. Torej, če ste pripravljeni začeti svojo trgovsko pot, boste potrebovali posrednika za kriptovalute.

eToro podpira vse zgoraj omenjene kriptovalute. Skupaj lahko vlagate v sredstva za kriptovalute, CFD pa do 90+ kriptovalut na eToro. Poleg tega je eToro izglasovan za najboljšega posrednika v Avstraliji.

eToro ima edinstveno funkcijo trgovanja s kopijami, pri kateri lahko kopirate trgovca in vsa posla, ki jih odprejo, se samodejno odprejo na vašem računu s sorazmernim odstotkom določenih sredstev.

eToro je eden najvarnejših posrednikov, saj elitne finančne oblasti urejajo njegovo avstralsko orožje v Avstraliji in je dobro znano podjetje Fintech.

Številne države ne dovoljujejo trgovanja s CFD, v Avstraliji pa lahko CFD trgujete z eToro. eToro AUS Capital Pty Ltd. je imetnik avstralske licence za finančne storitve (AFSL) 491139, ki jo je izdala avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe (ASIC) in je urejena z Zakonom o družbah (Commonwealth)..

Ne glede na to, da nikoli niste trgovali s kriptovalutami ali ste izkušeni trgovec, vendar želite oblikovati svoje veščine trgovanja, upamo, da se vam je ta članek zdel koristen in koristen. Če vam je bil všeč, nam dajte všeček in ga delite, če bi kdo želel vlagati v kriptovalute v Avstraliji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me