Najboljše Blockchain igre in simulatorji v letu 2020

Top Blockchain igre

Blockchain tehnologija spreminja naš svet in igralna industrija ni nobena izjema. Glede na neizmerne priložnosti, ki jih blockchain ponuja, ni presenetljivo, da se blockchain igre povečujejo.

Te spremembe niso pomembne samo za igralce in razvijalce; trgovci s kriptovalutami tudi pozorno spremljajo to temo. Konec koncev, blockchain bo kmalu motil naš svet daleč izven finančnega sektorja!

Ne glede na to, ali ste igralec iger ali trgovec s kripto, morate priznati, da je igranje iger odličen način za učenje, sprostitev in zabavo hkrati..

Nadaljujte z branjem in izveste več o nekaterih najboljših blockchain igrah in simulatorjih v letu 2020.

Če ste novinec, brez skrbi! Raziščite našo spletno stran in se prijavite na naš spletni tečaj kripto trgovanja, da postanete profesionalec v igri.

Zakaj so igre Blockchain tako priljubljene?

Igralniška industrija je eden največjih in najbolj inovativnih sektorjev na svetu. Po podatkih bo igralniški sektor do leta 2021 presegel 180 milijard dolarjev. In nedvomno je tehnologija veriženja blokov glavni igralec iger na srečo!

Dejansko ima tehnologija veriženja blokov potencial, da naš svet spremeni do točke brez povratka. Igralna industrija je eno glavnih področij, kjer tehnologija veriženja blokov že bistveno spreminja. Od pravega digitalnega lastništva in prenosljivih sredstev v igri do varnih in decentraliziranih okolij, blockchain lahko veliko ponudi tako razvijalcem kot igralcem iger.

Oglejte si naš članek o blockchainu in igralniški industriji, če želite izvedeti več o uporabi tehnologije blockchain v igrah.

Še več, ali ne bi bilo super zaslužiti med igranjem? Žetoni in kriptovalute so odlične spodbude, ki privabijo igralce (in trgovce) z vsega sveta. Zamislite si le, da zbirate in trgujete z redkimi virtualnimi predmeti … in ustvarjate dobiček!

Najboljše blokchain igre v letu 2020

blockchain igre

Ni skrivnost, da je igralniški sektor ena najbolj spreminjajočih se panog na svetu. Glede na dejstvo, da si številna igralniška podjetja prizadevajo za tehnološke inovacije, je združitev verig blokov in iger na srečo preprosto naravna.

Število blockchain iger se povečuje, postavljanje uporabniške izkušnje in trgovanje s sredstvi v igri na piedestal.

Tu je nekaj najboljših blockchain iger, ki jih lahko preizkusite leta 2020:

 • CryptoKitties

Morda niste presenečeni, ko vidite CryptoKitties na našem seznamu. Ne glede na to, kako preprost in usmerjen v igranje zaslužka, je CryptoKitties ikoničen. To je ena prvih blockchain iger doslej, igra, ki je preoblikovala celotno igralniško industrijo, ki temelji na blockchainu.

Uporabniki lahko zbirajo in gojijo redke mačke, tako kot otroci zbirajo kartice Pokemon. Nekateri igralci ne bodo oklevali in za eno virtualno mačko plačajo tudi do 300.000 USD! Slavni virtualni maček Dragon je bil na primer prodan za 170.000 dolarjev ali 600 ETH v kriptovaluti.

Ta igra na osnovi Ethereuma je bila zelo uspešna. Verjeli ali ne, v prvem tednu je obdelal milijone dolarjev transakcij. Danes je CryptoKitties še vedno priljubljen! Upoštevajte, da se bo igra zaradi težav z razširljivostjo preselila na novo platformo, blockchain Flow.

 • Moji kripto heroji

My Crypto Heroes je še ena priljubljena igra z blockchainom. Dejansko ta igra z več igralci (RPG) na dan privabi več kot 3.000-6.000 uporabnikov in velja za eno najuspešnejših blokchain iger doslej.

Kot že ime pove, se lahko uporabniki igrajo z zgodovinskimi junaki in zbirajo redke predmete, zavarovane z žetoni ERC-721. Kako kul je to?!

 • Uroki Geneze

Druga priljubljena igra vlog je Spells of Genesis. Upoštevati moramo, da nekateri to pustolovsko igro štejejo za prvo mobilno igro blockchain. Spells of Genesis hkrati združuje strateške vidike, arkadne značilnosti in poteze trgovanja.

Uporabniki lahko razvijejo krove redkih kart in jih preizkusijo v primerjavi z drugimi. Seveda igralci svoje kartice pretvorijo v sredstva, ki temeljijo na blockchainu, in jih premaknejo v svoje digitalne denarnice.

Upoštevajte, da je igra, prvotno zgrajena na Bitcoinu, dodala Ethereum, ki omogoča več blokov.

 • OxUniverse

OxUniverse je še ena igra na osnovi Ethereuma, ki vas lahko popelje v drugo dimenzijo. Dobesedno! Uporabniki lahko gradijo vesoljske ladje in raziskujejo vesolje; lahko tudi kolonizirajo planete, da unovčijo svoje izkušnje.

Zanimivo je, da je igra popolnoma zasnovana na verigi Ethereum, zato si lahko ogledate in analizirate svoja pretekla dejanja, da izboljšate svojo strategijo.

 • Bogovi brez verige

Gods Unchained je odlična potezna igra za trgovanje z digitalnimi kartami. Podobno kot priljubljena igra Hearthstone morajo igralci zbirati redke karte in jih zgraditi v bojni krovi.

Gods Unchained je zgrajen na verigi Ethereum (za namen trgovanja z nezamenljivimi žetoni). Tu moramo omeniti, da je ta igra prejela velikodušno financiranje, zaradi česar je glavni igralec v igralniški skupnosti, ki temelji na blockchainu..

Upoštevajte, da smo ni povezan z nobeno od zgoraj naštetih iger; torej, odvisno od svojih interesov, raziščite in ostanite na vrhu igre!

Seveda obstaja še veliko drugih uspešnih iger blockchain in še veliko jih še ni izpuščenih. Medtem ko se morajo razvijalci spoprijeti z različnimi težavami, na primer s prilagodljivostjo, se pričakuje, da se bo število iger, ki temeljijo na verigi blokov, še naprej povečevalo.

Simulatorji za trgovanje s kriptovalutami

blockchain igre in simulatorji

Če govorimo o blockchainu in igrah, bi morali našteti tudi nekaj priljubljenih simulatorjev za trgovanje s kriptovalutami. Zakaj? Preprosto zato, ker po statistiki, kripto trg ima tržno kapitalizacijo več kot 155 milijard dolarjev.

Torej, če vas zanima, kako se med igranjem trgovati s kriptovalutami, je tukaj pet simulatorjev, ki vam lahko pomagajo doseči vaše cilje:

 • Bitcoin rudarski dobiček kalkulator

Bitcoin Mining Profit je simulator za kripto trgovanje, ki je idealen za začetnike. Uporabnikom lahko pomaga razumeti svet trgovanja s kriptovalutami, tako da jim da različne pozive in informacije.

Upoštevajte, da je to poučna igra, nekaj podobnega besedilni pustolovščini, zato ne pričakujte modne grafike in realističnih izkušenj.

 • Bitcoin junak

Bitcoin Hero je odlična aplikacija, ki vam omogoča igranje in trgovanje s štirimi kriptovalutami. Omeniti velja, da so te kriptovalute Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Dash.

Najboljše je, da cene prihajajo iz resničnega sveta trgovanja, tako da lahko bolje razumete svet kripto trgovanja.

 • Altcoin fantazija

Altcoin Fantasy je še ena igra, ki dviguje izobraževanje o kripto trgovanju na novo raven.

Uporabnikom omogoča trgovanje z drugimi za prave nagrade. Prav tako si lahko prislužite točke in jih zamenjate za navidezne predmete, kot je CryptoKitty.

 • Bitcoin Flip

Bitcoin Flip je še en impresiven simulator kripto trgovanja, ki združuje zabavo in znanje. Pomaga vam razumeti osnove sveta kriptovalut.

Uporabniki lahko 24 ur na dan spremljajo cene in trgujejo z različnimi kriptovalutami prek spleta ali z aplikacijo.

 • Iskra Dobiček

Spark Profit je zanimiva igra za napovedovanje kriptovalut. Uporabnike spodbujamo, da napovedujejo o položajih Bitcoinov, Ethereuma in Litecoinov – in celo nekaterih delniških trgov – za osvojitev točk.

In ugani kaj! Uporabniki Spark Profit lahko dejansko dobijo plačilo za svoje napovedi.

Upoštevajte, da je naša objava ni povezan z nobenim od zgoraj naštetih simulatorjev, tako opravite svoje raziskave, preden izberete simulator kripto trgovanja. Ta zgornji seznam seveda ni popoln – obstaja veliko drugih izobraževalnih iger in simulatorjev, ki vam lahko dajo idejo, kaj lahko pričakujete od kripto trgovanja.

Tu pa moramo opozoriti, da se vam lahko simulatorji in predstavitveni računi slabo pošalijo. Čeprav vam lahko dajo jasne informacije o trgovanju, demo računi upoštevajo resnični vidik trgovanja: čustva, pohlep, tveganje in strah.

Navsezadnje razumevanje kripto trgovanje psihologija je eden glavnih ključev do uspeha!

Blockchain igre & Trgovanje s kriptovalutami

Od bančništva in zdravstva do iger na srečo in glasbe, tehnologija veriženja blokov že preoblikuje naš svet s pokanjem.

Najbolj osupljivo je to vse panoge so medsebojno povezane. Če menite, da igralna industrija ne vpliva na vaša prizadevanja za kripto trgovanje, dvakrat premislite! Naraščajoče povpraševanje po kriptovalutah, pa tudi tehnološka vprašanja, kot je razširljivost, lahko močno vplivajo na kripto trgovanje.

Nenazadnje sta si podobna tudi blockchain igralništvo in trgovanje s kriptovalutami – uporabniki lahko zaslužijo, medtem ko delajo tisto, kar imajo najbolj radi!

Ključne točke

 • Blockchain tehnologija bo naredila revolucijo v svetu, ki presega finančni sektor, vključno z igralniško industrijo.
 • Blockchain igre lahko zagotovijo varnost uporabnikov, nove ekonomske predpise in interoperabilnost.
 • Obstaja veliko iger, ki temeljijo na blockchainu, na primer CryptoKitties in Spells of Genesis, ki uporabnikom omogočajo trgovanje s sredstvi v igri in ustvarjanje dobička med igranjem.
 • Za tiste, ki se raje naučijo trgovanja s kriptovalutami skozi igro, obstajajo različni simulatorji, ki so lahko zelo informativni.
 • Brez dvoma bo povpraševanje po kriptovalutah v igrah na srečo vplivalo na svet kripto trgovanja.

Donosni svet kriptovalut se razvija. Tako se prijavite na naš tečaj trgovanja s kriptovalutami in bodite pred igro!

Če vam je bil ta članek všeč, mu dajte všeček in ga delite z vsemi, ki bi se vam zdeli koristni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me