Najboljši 3 kriptos, ki bi jih lahko investirali, bi vas lahko naredili za milijonarja

O prihodnosti kriptovalut na trgu obstaja več razprav. Za nekatere ljudi kripto trg ni dolgotrajna faza. Toda za druge bo tu za vedno.

Po Bitcoinu je sledila legija drugih priljubljenih kriptovalut, ki imajo več odličnih lastnosti. Z vsemi vrstami kriptos, ki so na voljo na trgu, se vlagatelji težko odločijo, katera je najboljša kripto, ki je dobra za dolgo pot. Ne skrbite, tukaj je najboljših 3 kriptos, v katere lahko investirate in vam lahko pomagajo zagotoviti milijonsko prihodnost.

3 velike kriptos, ki bi vas lahko naredile za milijonarja

Veliko vprašanje je, kot vedno, katere najboljše kripto je mogoče kupiti?

Odgovor bi lahko bili le naslednji trije veliki kripto. Ta digitalna sredstva ne samo, da lahko vlagateljem zaslužijo, temveč imajo tudi inovacije, potrebne za ustvarjanje milijonarjev iz dolgoročnih kripto vlagateljev.

# 1: Bitcoin (BTC)

Če ste nov v kripto svetu, bo Bitcoin verjetno prvo in morda edino ime, za katerega bi že slišali.

Bitcoin je res prva kriptovaluta in ima še vedno visoko likvidnost v kripto prostoru.

Bitcoin, znan kot “kralj kriptovalut”, je še vedno eden najbolj priljubljenih in povpraševanih kripto valut med vlagatelji. S skoraj 40-odstotnim deležem v celotni kapitalski tržni kapitalizaciji uspeva kot najvidnejša današnja kriptovaluta.

Če nameravate vlagati v kriptovalute leta 2021, je Bitcoin izvedljiva možnost, da začnete svojo naložbeno pot.

Cena Bitcoina, kot katera koli druga kriptovaluta, ni stabilna in se spreminja vsak dan. Decembra 2017 je cena Bitcoina dosegla najvišjo vrednost okoli 20.000 USD, kar je bilo izjemno. Toda v letu 2018 je prišlo do popolnega kolapsa in do konca leta je padel na približno 3.234 dolarjev. Od takrat se je cena Bitcoina zvišala in do januarja 2021 je narasla na več kot 40.000 USD s tržno kapitalizacijo več kot 1 bilijon USD. Predstavljal je več kot 69% celotnega trga kriptovalut.

Vedno je pomembno, da se zavedate tehničnih izboljšav na trgu, preden naložite v katero koli kriptovaluto. Uporaba mreže Lightning je v sistem BTC prinesla nekaj večjih sprememb.

Zdaj nemoteno omogoča uporabo Bitcoina v decentraliziranih aplikacijah in platformah za e-poslovanje, zaradi česar je nedvomno ena izmed najboljših kripto za vlagatelje novega razreda sredstev. Ker institucije, kot sta Tesla in MicroStrategy, kupujejo BTC v vrednosti milijard dolarjev, je prihodnost za vrhunsko kriptovaluto videti zelo svetla.

Ne gre za domišljijo, da bi se lahko cena Bitcoina letos še dvignila, kar prinaša razburljivo rast v portfelje vlagateljev.

# 2: Ethereum (ETH)

Prva Bitcoin alternativa, Ethereum, ni zgolj digitalna valuta, temveč napredna decentralizirana platforma, ki temelji na blockchainu. Korak naprej od decentralizacije valute, ki je glavna teorija kriptovalut.

Cilj Ethereuma je decentralizirati internet z zamenjavo strežnikov s svetovnim sistemom vozlišč. Natančno, ustvarjanje “enega računalnika za ves svet.” Ether, kovanec Ethereum, ima tržno kapitalizacijo okoli 199.826.863.309 USD in je postal najbolj priljubljena kriptovaluta v svetu verig blokov.

Če nameravate dolgoročno vlagati v kriptovalute, bi moral biti Ethereum na vašem seznamu. Število transakcij, ki se zgodijo v enem dnevu za Ether, je skoraj okoli 659.000. Skupaj s povečanjem vrednosti valute bo Ethereum leta 2021 spremenil svoj algoritem soglasja iz Proof-of-Work v Proof-of-Stake.To bo omogočilo hitrejšo hitrost transakcije z ničelnimi vilicami.

Ethereum kaže svetel trg za vlagatelje in ga je mogoče izkoristiti za zagotovitev milijonske prihodnosti. Tržna kapitalizacija Ethereuma je približno približno 19% velikosti Bitcoina in naj bi se v prihodnosti z nadaljnjim razvojem tehnologije veriženja blokov povečala..

Vlagatelji, ki iščejo vrhunske kriptos za nakup, bi morali razmisliti o Ethereumu.

# 3: Cardano (ADA)

Cardano, an "Dokaz o vlogi Ouroboros" kriptovaluta, je bila ustvarjena kot alternativa Ethereumu.

Stopi korak stran od običajnih kriptoslov na trgu, saj jih je skupina znanstvenikov, inženirjev in kriptografskih strokovnjakov ustvarila z znanstvenim pristopom. Po metodi, ki temelji na podrobnih raziskavah, je Cardano z znanstvenim pristopom izšel kot prvi recenzirani decentralizirani protokol blockchain. Ustvarjen je za obdelavo več transakcij z nižjimi stroški in si prizadeva postati svetovni finančni operacijski sistem.

Z integracijo tehnologije porazdeljene knjige in infrastrukture pametnih pogodb Cardano zagotavlja popolno zaščito uporabnikov in nižje transakcije. Gradnja pametnih pogodb, ustvarjanje decentraliziranih aplikacij in protokolov ter takojšnje transakcije z minimalnimi provizijami so glavne značilnosti blockanove verige Cardano. Uporabniški žeton Cardano ADA se od ostalih kriptovalut razlikuje po svojih zanimivih funkcionalnostih. Poleg prenosa vrednosti ADA uporabljajo operaterji zbiranja deležev v sistemu vložkov za zagotavljanje varnosti protokola.

Od januarja 2021 ima ena ADA tržno kapitalizacijo 9,8 milijarde USD, kar je res izjemno število. Za tiste, ki želijo vlagati v kriptovalute, da bi si zagotovili milijonsko prihodnost, je Cardano res tretji vnos na vaš seznam.

Najboljše 3 kriptos za vlaganje: sklep

Če si želite zagotoviti bogato prihodnost, je danes verjetno najboljša možnost vlaganje v kriptovalute. Za to je pomembno, da si zabeležite vse spreminjajoče se trende in dogajanja v svetu verig blokov. Je hitro rastoč nestanoviten prostor, kjer lahko pobirate plodno prihodnost, če ga vlagate na pravi način.

Zgoraj omenjene tri kriptovalute kažejo znatno rast v naslednjih nekaj desetletjih in so lahko znak za prihodnost vašega milijonarja.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

5 razlogov, zakaj bi lahko Bitcoin leta 2021 podvojil vaš denar

Če bi morali vlagati v Ethereum leta 2021?

Cardano Price Napoved

Kripto napovedi za leto 2021: kam vlagati

Bi lahko Bitcoin leta 2021 dosegel ceno 100.000 USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me