Najboljših 7 Altcoinov za nakup leta 2021

Ali želite preskočiti branje in priti do naših najboljših izbir? Najboljši altcoin leta 2021 je Ethereum ali Litecoin.

Iščem najboljše altcoine za nakup v tem letu?

Večina vrhunskih kriptovalut je tik pred začetkom leta zabeležila nove vzpone in od takrat nihanja cen niso bila tako slaba. Kovanci, kot sta Cardano, ki je dosegel najvišje lestvice, in Polkadot, ki se je uvrstil med top 5 kriptovalut, je kripto trg opazil nekaj zgodovinskih značilnosti ravno v prvem mesecu..

V letu 2021 bodo verjetno doseženi mejniki na področju kriptovalut in digitalne valute. Ne glede na to, ali ste začetnik ali iščete najboljše altcoine za nakup leta 2021, so karte za kriptovalute letos precej zanimive.

Zato smo za vas sestavili seznam najboljših altcoinov leta 2021.

Torej brez nadaljnjega …

7 najboljših Altcoinov za nakup v letu 2021:

1.. Ethereum (ETH)

2.. Litecoin (LTC)

3.. Valovanje (XRP)

4.. Cardano (ADA)

5.. Polkadot (DOT)

6.. Stellar XLM

7.. Bitcoin Cash (BCH)

Če se želite hitro in enostavno potopiti na kripto trg, si oglejte Izmenjava eToro!

Tu smo pri Trading Education izbrali najboljših 7 altcoinov, ki jih bomo upoštevali leta 2021.

1. Ethereum (ETH)

Pri naštevanju altcoinov za nakup leta 2021 je Ethereum nedvomno eden najboljših kovancev za vlaganje. Pregled najboljših altcoinov bi se moral začeti z Ethereumom, ki je druga najpomembnejša kriptovaluta za Bitcoinom..

Trenutna tržna kapitalizacija Ethereuma je 64,35 milijarde USD. Ustanovila jo je julija 2015 zdaj priljubljeno čudo kripto sveta. Čeprav se Bitcoin šteje za “napreden denar”, Ethereum kljub temu ponuja še več. Ethereum vlagateljem daje platformo, na kateri lahko sestavljajo pametne pogodbe in decentralizirane aplikacije, ki temeljijo na blockchainu.

Ethereum je prvi uvedel pametne pogodbe, ki trenutno veljajo za zelo inovativno nadgradnjo. Ethereum je prav tako najbolj priljubljena platforma za uvajanje začetnih ponudb kovancev (ICO). Verjetno največja prevara za Ethereum je bila stabilnost. Trenutno organizacija Ethereum vsako sekundo podpira približno 15 transakcij.

Na Ethereum se zanaša, da bo leta 2021 prenovil svojo inovacijo iz Proof-of-Work v Proof-of-Stake.To bo njegovo razširljivost zelo povečalo.

2. Litecoin (LTC)

Litecoin, predstavljen leta 2011, je bil med prvimi digitalnimi valutami, ki so bili izdani dve leti po izidu Bitcoina leta 2009. Izdelal ga je Charlie Lee, diplomant MIT in prejšnji Googlov inženir. Od januarja 2021 je imel Litecoin tržno omejitev 10,1 milijarde dolarjev in oceno 153,88 dolarja, s čimer je postal 6. največja digitalna kriptovaluta.

Litecoin je znan kot srebro digitalne valute; gre za prizemljen oder z neverjetnimi sledilci in vlagatelji.

Cena Litecoina je januarja 2021 znašala okoli 130 USD. Zanimiva izbira, ki jo je treba upoštevati, glede na neverjetne rezultate je bilo ugotovljeno, da je Litecoin lahko eden najbolj donosnih altcoinov za nakup leta 2021.

Oktobra 2020 je bil ta kovanec ena največjih digitalnih oblik denarja. Pravzaprav novembra natančno leto se je izboljšal in se spremenil v osmega največjega. Odličen resen izid za posebej kratek časovni okvir je pokazal Litecoin (LTC).

Med prednostmi Litecoin-a – ima veliko višje stopnje nagrajevanja blokov v primerjavi s konkurenco. Potrebujete le 2 minuti, da izkopljete en blok Litecoin.

3. valovanje (XRP)

Ripple je znan po svoji kriptovaluti XRP. Pomembne prednosti tega trenutnega kovanca vključujejo neverjetno nizko lestvico pretvorbe in spontane prilagoditve vaših borz zaradi metod validacije, ki zaobidejo običajne centralnobančne sisteme. Poleg tega Ripple širi svoje avtoritativne storitve za pomoč bankam in drugim denarnim fundacijam, kar posledično prispeva k njegovi neomajni kakovosti in podpira dobre domneve ob razvoju stroškov.

Najboljša in idealna priložnost za nakup Ripple je v letu 2021, medtem ko je cena še vedno zelo nizka in razumna, zlasti v nasprotju z različnimi kovanci.

4. Cardano (ADA)

Cardano je "Dokaz o vlogi Ouroboros," digitalna valuta, ki so jo po metodologiji izpitov izdelali strokovnjaki, matematiki in strokovnjaki za kriptografijo. Podjetje je pomagal ustanoviti Charles Hoskinson, eden od petih ustanoviteljev Ethereuma. Po nekaj konfliktih je odšel in kasneje pomagal pri izdelavi Cardano.

Skupina Cardano je svoj blockchain ustvarila s širokim eksperimentiranjem in spremljevalnimi raziskavami. Strokovnjaki, ki stojijo za podjetjem, so sestavili več kot 90 člankov o blockchain inovacijah na različnih področjih. Ta izpit je osnova za Cardano.

Zaradi tega temeljitega cikla se Cardano loči med svojimi kolegi, ki dokazujejo delež, tako kot druge ogromne digitalne valute. Cardano je bil prav tako imenovan "Morilec Ethereuma" saj naj bi bil njen blockchain pripravljen narediti več. Če upoštevamo vse, je Cardano še v začetni fazi. Čeprav je Ethereum premagal z modelom dokazov o vloženih deležih, je pri decentraliziranih kripto aplikacijah še daleč..

Cilj družbe Cardano je postati združljiva svetovna finančna platforma z izgradnjo decentraliziranega sistema, primerljivega z Ethereumom, ki poleg drugih stvari daje rešitve za interoperabilnost verige in zakonite dogovore..

5. Polkadot (DOT)

Polkadot je ena izmed znanih kriptovalut z dokazili o deležu, ki temelji na posredovanju interoperabilnosti med drugimi verigami blokov. Njegova konvencija je namenjena povezovanju verig blokov na podlagi dovoljenj in brez dovoljenj.

Polkadot temelji na osrednji komponenti svoje relejne verige, ki omogoča interoperabilnost menjalnih organizacij. Dodatno upošteva "paracains," ali enake verige blokov z njihovimi lokalnimi žetoni za primere izrecne uporabe.

Kjer je ta okvir v nasprotju z Ethereumom, je, da lahko inženirji v nasprotju s samo decentraliziranimi aplikacijami na Polkadotu ustvarijo svojo verigo blokov, hkrati pa izkoristijo varnost, ki jo ima zdaj Polkadotova veriga. Z Ethereumom lahko inženirji ustvarijo nove verige blokov, vendar se morajo potruditi za varnost, kar lahko pušča nove in bolj skromne dejavnosti za napad, saj večja kot je veriga blokov, večjo varnost ima. Ta ideja v Polkadotu je znana kot skupna varnost.

Polkadota je ustvaril Gavin Wood, še en posameznik iz uglednih začetnikov projekta Ethereum, ki je imel nasprotujoče si domneve o prihodnosti naloge.

6. Zvezdni XLM

Stellar XLM je odprto omrežje verig blokov, namenjeno izmenjavi in ​​finančnim dogovorom s povezovanjem finančnih institucij s končnim ciljem ogromnih izmenjav. Ogromne izmenjave med bankami in tveganimi podjetji, ki bi običajno potrebovale nekaj dni, različne ljudi in bi stale dostojno ureditev gotovine, bi morale biti zdaj mogoče skoraj hitro brez delegatov in za tiste, ki bi zamenjale, stale skoraj nič.

Čeprav se je Stellar opredelil kot zavezujoča veriga za institucionalne izmenjave, je še vedno odprta veriga, ki jo lahko uporablja kdorkoli. Okvir upošteva čezmejne izmenjave med katerimi koli denarnimi oblikami. Organizacija pričakuje, da bodo stranke, ki imajo Lumens, imele možnost izvršitve v organizaciji.

Ustanovil ga je Jed McCaleb, uveljavljeni posameznik iz Ripple Labs in inženir Ripple konvencije. Na koncu je zapustil službo pri podjetju Ripple in pomagal ustanoviti Fundacijo za razvoj zvezd.

7. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) in Bitcoin Satoshi Vision (BSV) sta bila trda vilica prvotne kriptovalute Bitcoin. Slednjega je vodil Craig Wright, ki je trdil, da je Satoshi Nakamoto, in zato v resnici ni več na kriptovalutni sceni. Bitcoin Cash pa v senci Bitcoina napreduje.

Sprva je bila kriptovaluta sprejeta z utemeljitvijo, da je Bitcoin poleg težav z razširljivostjo v protokolu SegWit2 odstopal od prvotnega Satoshi Nakamoto. Nastala veriga blokov je bila očitno hitrejša od protokolov Bitcoin in še naprej ohranja položaj v prvih desetih kriptovalutah s tržno kapitalizacijo.

Skozi leto 2020 je Bitcoin Cash ohranil svoj položaj nad vrednostjo okoli 200 dolarjev, po dvigu cen decembra 2020 pa je dosegel celo 600 dolarjev. Od vzpona BCH ohranja stalno visoko vrednost nad 400 USD z občasnimi padci na 360 USD. Nakup dip se lahko izkaže za uspešen nakup.

Značilnosti Altcoinov za nakup leta 2021

Obstaja nekaj lastnosti, zaradi katerih altcoin-i izstopajo od drugih. Pri nakupu katerega koli altcoina je treba te lastnosti upoštevati in natančno upoštevati, da se prepričate, da ste pravilno izbrali.

Med najbolj ugledne funkcije, zaradi katerih je katera koli kriptovaluta zelo donosna, so visoko stopnje posvojitve, visok tržni kapital, funkcije zasebnosti in industrijska korist.

1. Stopnja posvojitve

Najboljši altcoini, ki jih je treba kupiti leta 2021, bi morali imeti visoke stopnje posvojitve. Bolje ko se valuta prilagaja trgom, je več možnosti za njen dvig cen. Z boljšimi stopnjami posvojitve je kriptovaluta bolj združljiva.

2. Tržna kapitalizacija

Višja tržna kapitalizacija je ugodna za donosnejše donose. Če iščete boljše altcoine za nakup leta 2021, se prepričajte, da ste temeljito preučili trge. Altcoins z veliko tržno kapitalizacijo veljajo za najvarnejše naložbe.

To so kovanci s tržno kapitalizacijo več kot 10 milijard dolarjev. Dajanje virov v kovance z ogromnimi tržnimi mejami je običajno tradicionalističen sistem. Ti kovanci bodo verjetno manj nestabilni kot drugi kovanci, hkrati pa bolj nepredvidljivi kot običajni viri, kot so delnice.

Kriptografije s srednje veliko kapico so bolj nepredvidljive, poleg tega pa imajo veliko več razvojnega potenciala kot ogromne kriptografske oblike denarja.

Majhni ali majhni kovanci so redno zelo nestabilni in se jim zdi tvegana naložba, toda tu in tam se lahko s tono potenciala izkažejo za dobre naložbe..

3. Funkcije zasebnosti

Tehnološke novosti, kot so pametne pogodbe, ki jih najdemo v Ethereumu in nekaterih drugih kriptovalutah, omogočajo varnejše transakcije. To ustvari nabor specifikacij za varnejše transakcije, kot so anonimni prenosi in šifrirane izmenjave. Nekatere kriptografske oblike denarja, kot je Monero, močno poudarjajo brezimnost in zamegljujejo osebnost pošiljatelja in prejemnika sredstev.

4. Industrijska korist

Kriptovalute začenjajo postajati bolj praktične. Če kdo namerava lansirati nov kovanec, je treba upoštevati, da bi moral imeti isti kovanec v določenem trenutku druge namene, razen menjave – uporabnost kovancev v industriji.

Bottom Line: Top Altcoins za nakup leta 2021

Altcoini so začeli leto 2021 s posebno pozornostjo vlagateljev in pričakovano bodo podražili. Medtem ko je bilo leto 2020 leto, ko se je kripto institucionalizacija začela z Bitcoinom kot vodilno vlogo, bi lahko bilo leto 2021 leto za najboljše altcoin-e.

Za nakup morate samo izbrati prave altcoinse. Kot je dejal Lark Davis Twitter: “Vem, da se altcoini včasih počutijo kot Pokemoni, vendar jih res ni treba ujeti vseh. Samo dobre. ” Razen naših zgoraj izbranih 7 altcoinov zgoraj, med drugimi častnimi omembe za leto 2021 spadajo Binance Coin, Monero, Chainlink in Uniswap.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

  • 2021 je eno najboljših let za trgovanje in vlaganje v kriptovalute, saj so leto začeli s posebno pozornostjo.
  • Če iščete altcoinov za nakup leta 2021, bi bil odličen izbor Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano, Polkadot, Stellar in Bitcoin Cash.
  • Ethereum je bil prvi altcoin, ki je uvedel pametne pogodbe, ki trenutno veljajo za zelo inovativno nadgradnjo
  • Vsak kovanec ima lastnosti, zaradi katerih je donosnejši. Pri izbiri altcoinov za nakup leta 2021 iščite njihovo visoko stopnjo posvojitve, visok tržni kapital, značilnosti zasebnosti in industrijsko uporabnost.
  • Kovanci z velikimi tržnimi kapitali so najboljše in najvarnejše naložbe. Kovanci z nizkim tržnim kapitalom so tvegani, vendar se lahko zaradi visoke volatilnosti izkažejo za zelo donosne.
  • 2021 bi lahko bilo leto altcoinov; samo izbrati morate prave, v katere boste vlagali.
  • Častne omembe za leto 2021 vključujejo Binance Coin, Monero, Chainlink in Uniswap.

Preberite tudi: Splošni pogled na trg kriptovalut – kaj pričakovati leta 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me