Naložbe v TRON: kaj bo vodilo ceno TRX leta 2021?

Analitični vodnik za vlaganje v TRON v letu 2021

Kam bo šla cena TRX leta 2021?

Kaj se bo zgodilo s ceno Tron leta 2021? Ker so kriptovalute decentralizirane, se tradicionalni vlagatelji vedno sprašujejo: kaj vpliva na ceno Tron?

Ena najvidnejših nastajajočih kriptovalut: Tron je svoje korenine vzpostavil že leta 2017 kot veljaven digitalni kovanec, s katerim je sprožil posle, posle in druge gospodarske zadeve. Tron je imel strma nihanja od nastanka in je vedno zagotovil svojo vrednost med 20 najpomembnejšimi kriptovalutami za tisti čas. Njegovo ime se vrti okoli glavnih kriptovalut, kot so Bitcoin, Tether, Stellar in XRP.

Na samem začetku potovanja je Tron postavil svoj položaj tako, da je zagotovil vrednost 2-4 centa in se še vedno vrti okoli njega. To je bilo razmeroma dobro, čeprav gre za novo valuto z mlajšim izvršnim direktorjem.

Za kosilo leta 2019 je Justin Sun, ustanovitelj platforme za kriptovalute Tron, za kosilo z Warrenom Buffettom, enim najuspešnejših vlagateljev na svetu, ponudil neverjetnih 4,6 milijona dolarjev. To ekstravagantno kosilo je Tronu prineslo takojšnje priznanje in vlagatelje dvignilo obrvi, da bi lahko investirali v to odlično priložnost.

Ta trenutna spodbuda se je izkazala za zelo koristno za tiste, ki se veselijo vlaganja v kriptovalute. Ne glede na to, ali ste vi, jaz ali kdo drug okoli nas, Tron zdaj lahko pritegne koga.

Kar se tiče napovedi Trona po internetu, naj bi se do leta 2021 nekoliko povečalo na 10 centov.

S kratkim vpogledom v zgoraj omenjeni ugled in statistiko o Tronu verjetno lahko sklepamo, da je Tron zagotovo kriptovaluta, ki si zasluži vašo pozornost.

Zakaj TRON?

Kriptovalute so v središču pozornosti uživale kot vroča novost za vlagatelje, vendar so od takrat kritično prizadele svoje vrednosti. Najbolj priljubljen kup Bitcoin je z neverjetnih 19.000 dolarjev padel na pičlih 7000 dolarjev. Nestanovitnost naložb v kriptovalute ni za tiste s srcem.

Platforma TRON je bila ustvarjena leta 2017 v Singapurju in je namenjena zabavi in ​​vsebinam. Z drznim ciljem decentralizacije spleta želi odstraniti posrednike, kar bo ustvarjalcem vsebin na koncu omogočilo, da zaračunavajo nižje in hkrati zaslužijo višje.

TRON poganja kriptovaluta TRX, ki naj bi odpravila potrebo po posrednikih tudi v finančnem sektorju in omogočila bolj neoporečne transakcije.

Po nekaterih navedbah naj bi bil Tron hitro med prvimi desetimi kriptovalutami. Trenutno se uvršča na šestnajsto največje mesto s tržno kapitalizacijo 1,7 milijarde dolarjev.

Trenutno ni najuspešnejša kriptovaluta, zakaj torej pridobiva priljubljenost s tako eksponentno stopnjo? Vlagatelji izkazujejo vse večje zanimanje za Tron, saj je nekoliko bolj edinstven kot druge znane kriptovalute, kot je Bitcoin. Medtem ko si je Bitcoin prizadeval za popolno preobrazbo spletnega plačilnega sistema, se je Tron lotil preoblikovanja ustvarjanja vsebin. Tronov ekosistem trenutno deluje kot platforma za izmenjavo vsebin.

V ekosistemu Tron so registrirani uporabniki nagrajeni v kovancih Tron, kadar koli ustvarijo vsebino. Ta edinstveni sistem zagotavlja preglednost pri monetizaciji, zlasti glede na druga priljubljena omrežja socialnih medijev.

Trosov ekosistem je na poti, da opolnomoči ustvarjalce vsebin z odpravo posrednikov, kot sta Apple play store in Google play store. Tronov ekosistem spodbuja decentralizirane aplikacije in vodi na trgu.

Ekosistem je vladal tudi ustvarjalcem vsebin v nasprotju s podjetji, kot je Google, ki imajo preveč moči in nadzora nad spletom. Tron ekosistem vzpostavlja neposredno povezavo med kupci in dobavitelji ustvarjalcev vsebin; to bo povzročilo znižanje stroškov zaradi odprave posrednikov.

Ekosistem TRON je zasnovan tako, da resnično podpira vizijo fundacije TRON o decentraliziranem spletu. Lahko obdela do 2000 transakcij v samo sekundi. Predvsem platforma TRON ponuja nič transakcijskih stroškov. Ta stopnja hitrosti in skoraj nobenih transakcijskih stroškov daje TRON-u nekaj prednosti.

Eden od vrhuncev kriptovalut je zagotovo njen mlad in živahen izvršni direktor. Generalni direktor Justin Sun si je prizadeval za različne naloge in predvsem z njegovimi prizadevanji je TRON že nekaj časa v središču pozornosti, čeprav morda ni deloval tako dobro kot nekatere druge kriptovalute..

tron grafikon cen

Podatki vljudni Crypto.com

Faze TRON-a

Prva faza TRON-a, imenovana Exodus, je platforma za izmenjavo vsebin, ki ustvarjalce vsebin neposredno povezuje s kupci. Platforma ne uporablja tehnologije veriženja blokov. Namen tehnologije je vključiti v naslednjo fazo, Odisejo. Odisejo naj bi prevzeli v začetku leta 2019, vendar je začela delovati sredi leta 2018.

Od takrat je bila programska oprema Odyssey že veliko nadgrajena, od Odyssey do Mainnet Odyssey 2.0 do Odyssey 3.0. Odiseja ne ponuja običajnih pogledov ali klikov na podlagi spodbud, temveč je sistem zasnovan tako, da ponovi koncept “odlaganja”.

Great Voyage, imenovan tudi TRON 4.0, je začel delovati 7. julija 2020. TRON 4.0 je nadgrajen s prvim protokolom o zasebnosti pametnih pogodb, ki je nedvomno najbolj varen in varen. Opravljene so bile manjše nadgradnje TPOS, kar je še skrajšalo čas potrditve blokov in povečalo varnost.

Ker TRON-ova vizija ni le decentralizacija spleta, to še ni vse; Veliko potovanje ima tudi nekaj za finančne institucije in poslovne razvijalce, kar bo prispevalo k krepitvi finančne infrastrukture. Njihova ponudba je rešitev blockchain, ki je prilagodljiva glede na potrebe razvijalcev podjetij in finančnih institucij.

Pot TRON-a se tu še ne konča. Naslednja faza naj bi se začela nekje sredi leta 2021 in se bo imenovala Apollo. Ustvarjalci vsebine bodo lahko oblikovali svoje blagovne znamke in ponudili začetno ponudbo kovancev, kar je enakovredno začetni javni ponudbi, svojim občinstvom..

Poleg tega naj bi Star Trek (TRON 6.0) izšel leta 2023, Eternity pa 2025. Zadnji & zadnja faza je namenjena uresničevanju vizije decentralizacije in dvigu igralniške industrije na višjo raven. Poleg tega, da bodo ustvarjalci lahko ustvarili svoje lastne igralne platforme, bodo imeli ustvarjalci dostop do napovednih tržnih platform in celo do možnosti zbiranja sredstev..

Fundacija je že začrtala celotno potovanje TRON-a in ne glede na prihodnost kriptovalut je povsem očitno, da bodo nekatere nadgradnje industrijo zajele v njeno jedro..

Bi razmislili o vlaganju v TRON TRX?

Kaj vodi TRON-ovo ceno?

Trend gibanja cen TRX že od samega začetka kaže stalno rast, vendar se je leta 2019 okrepil z več dejavniki, ki vplivajo na njegovo vrednost. Pridobitev priljubljene torrent strani BitTorrent je pripomogla k postavitvi TRX na zemljevid in prispevala k načrtom in projektom podjetja.

Drugi dejavniki, ki vplivajo na ceno TRX, vključujejo dobro postavljena partnerstva za razširitev dosega TRON-a, skupaj z PR-ji, ki jih je objavil skrivnostni vodja podjetja Justin Sun. Skoraj vsak njegov tvit navije na novo partnerstvo ali nov projekt povzroči dvig cen za TRX.

Na primer, ko je Sun doniral milijone dolarjev dobrodelni organizaciji, ki je bila v lasti Warrena Buffeta, se je cena TRX-a občutno zvišala, saj je imel TRON pomemben družbeni učinek. Podobno se je TRX zvišal, ko je bil TRON povezan s Keystore, projektom Samsungove verige blokov.

Razumevanje zapletenega trga trgovanja s kriptovalutami ni lahka naloga. Hkrati je v igri veliko dejavnikov, ki na koncu odločajo o ceni kriptovalut.

Med drugimi dejavniki sta dva ključna dejavnika, ki usmerjata ceno TRON-a:

 • Tržne sile
 • Izvedljivo naložbeno okolje

Tu smo v podjetju Trading Education analizirali ta dva in nekatere druge dejavnike, ki vplivajo na ceno TRON-a. Spodaj smo podrobneje opisali, kaj smo ugotovili.

Faktor 1: Tržne sile

Po besedah ​​Adama Smitha, očeta ekonomije, The "nevidna roka" je na trgu na trgu. Ta nevidna roka je tista, ki določa cene. Nevidna roka so v bistvu tržne sile povpraševanja in ponudbe. Pomanjkanje elementa povečuje njegovo vrednost. Torej, bolj ko bo Tron oskuden, višja bo njegova cena.

Ker je ponudba vsake kriptovalute omejena, povečanje povpraševanja potisne cene navzgor, da se prilagodijo omejeni ponudbi. V ekonomskem smislu tisto, čemur pravimo inflacija za povpraševanje.

Toda, ko zaradi dejavnikov povpraševanje pade, pride do presežka ponudbe, ki potegne ceno navzdol. V primeru Trona se bo ustvarjanje digitalnih vsebin še naprej povečevalo, povpraševanje pa se bo povečevalo.

S temi tržnimi silami je mogoče z različnimi ukrepi prilagajati tržne cene Trona.

Faktor 2: izvedljivo naložbeno okolje

Ne samo za naložbe v kriptovalute, ampak tudi za kakršne koli naložbe, je treba ugodno naložbeno okolje. Cilj vlad po vsem svetu je spodbuditi okolje, ki spodbuja vlagatelje.

Podobno bo kriptovalute ugodno okolje spodbudilo naložbe. V primeru Trona, ker je Tron usmerjen v industrijo digitalne zabave, se zdi, da je okolje naklonjeno.

Svet gre proti globalizaciji, industrija digitalne zabave pa naj bi v bližnji prihodnosti eksponentno rasla. In z edinstvenim predlogom Tron, ki odpravlja posrednike & posrednikom in daje večji nadzor ustvarjalcem vsebin, bo Tron nedvomno v bližnji prihodnosti pridobil oprijem.

Čeprav je COVID-19 s seboj prinesel številne negotovosti in celo najnaprednejša svetovna gospodarstva strašno trpijo. Torej, okolje trenutno morda ni ravno naklonjeno vlagateljem.

Drugi dejavniki

V investicijskem svetu imajo ustna beseda večji pomen, kot bi ga morali. V kaj vlagajo vroči vlagatelji in kaj vplivneži mislijo o določeni kriptovaluti, se širi kot požar.

Namenske novice ponujajo posodobitve in napovedi o cenah kriptovalut. Številni vlagatelji, zlasti amaterji, nasedajo kontroverznim in pretirano pretiranim novicam teh uveljavljenih prodajnih mest. Vlagatelje v kriptovalute na novo slepo spremljajo, povpraševanje pa se dviguje navzgor.

Ker ni na voljo veliko zavor in ravnotežij, je tudi trgovinska manipulacija zelo pogosta praksa. Cene je mogoče manipulirati tudi s črpanjem in odmetavanjem. Nekateri vlagatelji z zavajajočimi ali pretiranimi izjavami zvišujejo cene kriptoslov, samo da bi lahko svoje kovance prodali po dvigu cen. Kar nato vodi do trkov na trgu.

V dobi trženja je izvršni direktor Justin Sun trženje izkoristil zelo učinkovito. Aktivno je sodeloval pri promociji Trona in s svojimi prizadevanji je Tron vedno bolj priljubljen.

Pripravljen vlagati v TRON TRX?

Je TRON v omrežju Ethereum?

Tron naj bi bil zelo podoben Ethereumu, tako da je bil Tron prvič predstavljen v omrežju Ethereum. Toda Ethereum je tu že dlje kot Tron in je zato bolj priljubljen. Pri blagu imajo nadomestki bistveno vlogo pri njihovem povpraševanju. Za Tron igrajo cena in povpraševanje Ethereuma pomembno obratno sorazmerno vlogo. Ko bo Ethereum pridobil večjo priljubljenost, bo Tron izgubil povpraševanje. Na Etronovo povpraševanje poleg Ethereuma vplivajo tudi druge konkurenčne valute.

Zakaj bi morali vlagati v TRON?

Trenutna cena Trona je 0,024168 USD. Ker je Tronova cena v decimalnih mestih, bo imela že rahla sprememba cene pomembne posledice za Tronovo naložbo. Napovedi DigitalCoinPrice kažejo, da bi se lahko cena Trona presegla na 0,09 USD. Njihove ocene so zelo upalne in v sedmih letih bi Tron lahko dosegel ceno 1 dolar.

grafikon napovedovanja cen

Podatki vljudni DigitalCoinPrice

Napovedi WalletInvestor.com kažejo tudi, da bi lahko bila cena omejena na približno 0,7 do 0,8 USD.

Prednosti in slabosti naložbe v TRON

Kot vsaka druga kriptovaluta, ki ima prednosti in slabosti za vlaganje vanjo, ima tudi TRON svojo. Spodaj vam jih predstavljamo.

Prednosti vlaganja v TRON:

✅ Tron se osredotoča na napredek zabavne vsebine. Tron ima profesionalno, predano ekipo, katere cilj je ustvariti decentralizirano platformo za zabavo. Ta platforma bo pokrivala področja, kot so plačilo, pretakanje, video gostovanje in igralniški portal. Zato je prihodnost Trona zelo obetavna.

✅ Tron podpirajo razvijalci, ki imajo močno znanje. Nekateri od njih so bili strokovnjaki v Ripple Labs, preden so se pridružili podjetju Tron.

✅ Tron ima izredno nizke provizije za transakcije. Če opravite transakcijo s podjetjem Tron, morate plačati 0,000005 USD, kar je zelo nizko.

✅ Tron lahko obdela sekunde 2000 transakcij na sekundo, kar pomeni, da lahko njegova platforma obravnava veliko število delujočih aplikacij.

Ko bo zabavni sektor postajal bolj digitalen, bo Tron morda prvi, ki bo uporabil tehnologijo veriženja blokov v industriji. Posledično bo platforma morda v prihodnosti imela več pozornosti, cena TRX pa se bo lahko zvišala.

Proti vlaganju v TRON:

❌ Približno polovica žetonov TRX je shranjenih na majhnem številu naslovov, zaradi česar je platforma preveč centralizirana. Zato bi lahko lastniki teh naslovov vplivali na gibanje cen TRX.

❌ Platforma je še v povojih. Čeprav mreža že obstaja in je bil izveden prvi del lansiranja verige blokov, je platforma Tron še vedno v začetni fazi razvoja, še ni popolnoma pripravljena za uporabo, o kovancu pa je že preveč razburjenja.

❌ Največja ponudba TRX je 101 milijarde, kar se šteje za visoko in slabost, saj bo trajalo nekaj časa, da dosežemo število.

❌ Tron je imel ves čas obstoja nekaj škandalov, ki so škodovali njegovemu ugledu. Nekateri programerji so na belem listu Tron opazili elemente plagiatstva, kar je generalni direktor Justin Sun zanikal. Takšni škandali Tronu niso prinesli nič dobrega, zaradi česar vlagatelji neradi vlagajo v TRX.

Pripravljen skok v TRON TRX vlaganje?

Začnite vlagati v TRON z eToro

trgovalni tron

eToro izstopa po svoji varnosti in "Kopiranje trgovanja" funkcija, ki vam omogoča kopiranje vašega najljubšega trgovca. Kot najboljša platforma za socialno trgovanje eToro izstopa tudi po enostavni uporabi spletnega mesta, ki začetnikom omogoča enostavno vlaganje v naložbe. Če želite v eToro vlagati v kriptovalute, lahko začnete tako, da izberete katero koli izmed 90 kriptovalut, ki jih ponuja platforma.

eToro – Nakup TRON z 0% provizije

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

 • Platforma TRON je bila ustvarjena leta 2017 v Singapurju in je namenjena zabavi in ​​vsebinam.
 • TRON poganja kriptovaluta TRX, ki naj bi odpravila potrebo po posrednikih tudi v finančnem sektorju in omogočila bolj neoporečne transakcije.
 • TRON lahko v samo sekundi obdela do 2000 transakcij z nič transakcijskimi stroški. Ta stopnja hitrosti in skoraj nobenih transakcijskih stroškov daje TRON-u nekaj prednosti.
 • Prva faza TRON-a, imenovana Exodus, je platforma za izmenjavo vsebin, ki ustvarjalce vsebin neposredno povezuje s kupci.
 • Programska oprema Odyssey je zasnovana tako, da posnema koncept »prevrnitve«.
 • Great Voyage, imenovan tudi TRON 4.0, ponuja rešitev blockchain, ki je prilagodljiva glede na potrebe razvijalcev podjetij in finančnih institucij.
 • TRON bo lansiral še tri etape: Apollo, Star Trek in Eternity.
 • Ceno TRON-a usmerjata dva ključna dejavnika: tržne sile in izvedljivo naložbeno okolje.
 • Napovedi DigitalCoinPrice kažejo, da bi lahko cena TRON dosegla 0,09 USD. Njihove ocene so zelo upalne in v sedmih letih bi TRON lahko dosegel vrednost 1 USD.

Upajmo, da se po branju tega članka počutite nekoliko motivirano, da začnete svojo naložbeno pot. Če vam je bil všeč, nam dajte všeček in ga delite, če bi kdo želel izkoristiti to možnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me