Napoved cene valovanja

Napoved cene valovanja za leta 2021, 2022, 2025 in 2030

 • Strokovnjaki menijo, da bi se lahko Ripple leta 2021 zvišal s trenutne ravni cen od 0,46 do 2 dolarja.
 • Kripto strokovnjaki napovedujejo, da bi lahko do leta 2023 vrednost Ripple dosegla 3 USD.
 • Nekateri strokovnjaki so napovedali, da bi lahko, če se bo sprejetje XRP zgodilo na pričakovanih ravneh, cena Ripplea začela teči, cena XRM pa bi se lahko leta 2024 zvišala na 5 USD.
 • XRP se lahko giblje med 4–8 USD. Večina napovedi navaja, da bo vrednost Ripplea večino leta 2025 nekje 6 USD.
 • Dolgoročna napoved cen XRP navaja, da bi lahko digitalna valuta do leta 2030 dosegla 17 USD.

Kriptovalute postajajo vse bolj priljubljene, pri čemer vlagatelji gledajo dlje od Bitcoina in vlagajo v druge kriptovalute. Ripple je skupaj z Bitcoini, Ethereumom in Tetherjem eden vodilnih v kriptovalutah. Ripple naj bi postal vitalno naložbeno sredstvo in s kriptovalutami, ki naj bi leta 2021 doživele bikovsko fazo, si oglejmo napoved cene valovanja tako kratkoročno kot dolgoročno.

Kaj je valovanje?

Ripple je profitna platforma in kriptovaluta, ki jo je razvil Ripple Labs. Ripple bankam in finančnim institucijam zagotavlja storitve poravnave plačil v realnem času in storitve menjave valut.

Danes več kot 100 podjetij po vsem svetu sodeluje z Rippleom, ki uporablja platformo za njene hitre in brez trenja transakcije. XRP, domača kriptovaluta podjetja Ripple, je tretja največja valuta glede na tržno kapitalizacijo.

Primarna naloga XRP je zagotavljati likvidnost bank in olajšati čezmejne transakcije, čeprav lahko XRP kupijo tudi posamezniki. Vsi žetoni XRP so vnaprej pridobljeni in Ripple Lab nadzoruje, ko se sprostijo novi kovanci. V obtoku je 39 milijard XRP, Ripple Lab pa redno izdaja nove kovance, da ohrani obtok.

Transakcije na platformi Ripple niso omejene na XRP. Platforma podpira tudi tradicionalne valute, kot so dolar, evro, jeni, funt in druge kriptovalute. Ripple deluje kot posrednik pri menjavi valut in tudi kot plačilni procesor. Ripple prinaša tehnologijo veriženja blokov v čezmejno plačilno industrijo in tekmuje s platformami, kot sta Swift in ACH.

Zgodovina cen valovanja

Ripple je na trg vstopil po 0,0058 USD in ohranil to ceno. Rippleova cena se je gibala marca 2017, ko je kovanec skočil na 0,03 USD. Kriptovaluta se je maja še povečala na 0,2 USD. Ta skok cene je spodbudila novica o partnerstvu Ripple z banko Tokio.

Cena Ripplea je večino leta 2017 nihala, preden je šla navzgor, v skladu z rastjo Bitcoina. Zahvaljujoč rasti Bitcoinov v letu 2017 so se zbrale tudi kriptovalute, kot je Ripple. Kot rezultat, se je cena Rippleja zvišala na 1 dolar in januarja 2018 prestopila 3 dolarje, skoraj prestopivši 3,50 dolarja.

Po tem reliju pa je Ripple priča znatnemu padcu vrednosti, ki je padel na 0,07 dolarja, preden se je spet povzpel na 1 dolar. Valuta je aprila padla na 0,5 dolarja in je še naprej padala, dokler se cena ni ustalila na 0,26 dolarja. Ob izdaji xRapida se je Rippleova cena spet zvišala. Kriptovaluta se je do novembra gibala okoli 0,5 USD, preden je padla na 0,28 USD. Maja je Ripple znova okreval in se povzpel na 0,45 USD. Trenutno Ripple trguje pri približno 0,46 USD. Glede na našo napoved cene valovanja naj bi vrednost XRP v naslednjih nekaj letih naraščala.

Analiza valovanja cen

XRP je bil v zadnjih treh mesecih razmeroma dosleden, z nekaj skoki v ceni.

XRP se je 25. novembra 2020 z 0,44 dolarja povzpel na 0,69 dolarja. Valuta se je do 22. decembra 2020 gibala med 0,52 in 0,69 dolarja, nato pa je padla na 0,26 dolarja. Ripple ni mogel preseči meje 0,32 USD do 30. januarja 2021, ko je vrednost valute narasla na 0,50 USD.

Ta rally je mogoče pripisati črpalki množice, ki jo je GameStop doživel. Cena Rippleja je poskočila za 56%, kar so spodbudili člani skupine Telegram z imenom Buy & Drži. Ta skok cene Ripple je izničil izgube, ki so nastale, ko je valuta padla z 0,55 na 0,20 dolarja. Trenutno Ripple trguje po ceni 0,46 USD in naj bi se še povečal.

Napoved cene valovanja 2021

Ripple je izjavil, da namerava ustvariti plačilni sistem, ki ga bodo banke lahko uporabljale za prenos sredstev na mednarodni in domači ravni. Ripple je napovedal partnerstvo z več bankami in finančnimi institucijami, kot so JP Morgan, HSBC Holdings, Banco Santander, Mizuho Financial Group in MoneyGram. HSBC Bank Limited se je avgusta 2020 pridružil tudi mreži Ripple.

Ripple se je postavil kot alternativa plačilnemu sistemu SWIFT. Uradno poročilo foruma monetarnih in finančnih institucij (OMFIF) navaja, da bi tehnologija DLT, na kateri deluje XRP, lahko obravnavala ključna vprašanja bančnega sektorja. Poročilo tudi navaja, da lahko banke nadomestijo SWIFT in namesto tega uporabljajo bazen XRP, s čimer so transakcije učinkovite in hitre.

Moody’s je tudi izjavil, da ima Ripple veliko načrtov. Z mrežo, ki vstopa v partnerstva z več bankami in finančnimi institucijami, strokovnjaki verjamejo, da bi se Ripple lahko povzpel s trenutne ravni cen od 0,46 do 2 USD ali celo več, če bi obstajal trajni institucionalni interes.

Napoved cene valovanja 2022

Napovedovanje cen Ripple navaja, da naj bi Ripple na začetku leta 2022 trgoval po ceni 0,55 USD. Vendar pa strokovnjaki napovedujejo, da bi se Ripple lahko povečal proti koncu leta 2021, če bi institucionalni interesi lahko vplivali na to napoved. Vendar naj bi digitalna valuta znašala med 0,55 in 0,60 USD. Kriptovaluta naj bi se na tej ravni držala večino leta 2022.

Napoved cene valovanja 2023

Vrednost Ripple naj bi se povečala v letu 2023. Skupina Ripple ima kar nekaj projektov, ki bodo luč sveta ugledali leta 2023. Mreža naj bi sodelovala tudi z več finančnimi institucijami in upa, da bo leta 2023 prišlo do večjega splošnega sprejetja To bi lahko potisnilo ceno XRP višje kot kdaj koli prej, saj strokovnjaki napovedujejo, da bi lahko do leta 2023 valuta dosegla 3 USD.

Napoved cene valovanja 2024

Glede na našo analizo in napoved cene Ripple bi XRP morda potisnil mejo 5 dolarjev leta 2024. Strokovnjaki za kripto verjamejo, da bi lahko XRP do leta 2024 prišlo do pomembnega sprejetja. Nekateri strokovnjaki napovedujejo, da bi lahko, če se bo sprejetje XRP zgodilo na pričakovanih ravneh, videli kriptovaluto. nadaljujte in Rippleova cena bi se lahko še povečala.

Napoved cene valovanja 2025

Napovedovanje cen Ripple za leto 2025 je precej optimistično, saj strokovnjaki napovedujejo, da se bo XRP gibal med 4–8 USD. Večina napovedi navaja, da bo vrednost večino leta 2025 približno 6 USD. Zaradi množičnega sprejetja Ripplea bi lahko kriptovaluta postala dostopno naložbeno sredstvo, ki bi lahko še povečalo vrednost. Ripple namerava sodelovati z velikimi evropskimi in latinskoameriškimi bankami, promovirati tako Ripple kot XRP. To bi lahko vodilo do znatnega povišanja cene XRP.

Napoved cene valovanja 2030

Leta 2030 bo Ripple zabeležil znatno rast, zahvaljujoč večji uporabi in večji uporabi. Dolgoročna napoved cen XRP navaja, da bi lahko valuta do leta 2030 dosegla 17 USD.

Napovedi cen valovanja najboljših trgovcev in analitikov kriptovalut

Capital.com

Capital.com je napovedal, da bo XRP trgoval s povprečno ceno 0,60 USD leta 2021. Leta 2022 bo potisnil 0,7 USD in zaključil leto okoli 0,80 USD. Napovedovanje cen Capital.com navaja, da bo do leta 2025 Ripple trgoval po približno 1,50 do 3,60 USD

Investicijski dom

Investment Haven ima bikovsko napoved cene za Ripple. Platforma trdi, da bi lahko Ripple v bližnji prihodnosti dosegel 20 dolarjev, če XRP sprejme banke in druge finančne institucije.

Ripple Coin News

Napovedovanje cen Ripple Coin News navaja, da bo Rippleova cena v letih 2021–2022 stabilna. Rippleova partnerstva s finančnimi institucijami in bankami bodo njegovo ceno do leta 2025 zvišala na 10 USD.

Moody’s

Moody’s Ripple Price Napoved navaja, da bodo zaradi partnerstva Ripple s finančnimi institucijami Ripple in tehnologija vse bolj sprejeti, kar bo njegovo ceno zvišalo. Moody’s napoveduje, da bi se lahko XRP do leta 2021 povzpel na 2 USD.

Oracle Times

Napovedi Oracle Times navajajo, da bi se lahko Ripple dvignil za kar 2000%. Vendar navajajo, da je ta vrsta rasti mogoča le, če bi bila Ripple najboljša možnost za čezmejna plačila.

Večina napovedi Ripple je postavila zgornjo mejo 10 USD na ceno Ripple. Vendar je cena 5 dolarjev bolj realna, kar je 15-kratna donosnost naložbe.

Preberite več: Koliko bo vredna valovanja v letu 2021 in pozneje?

Napoved cene valovanja: sklep

Večina napovedi cen Ripple je navedla, da naj bi kriptovaluta kratkoročno in dolgoročno ostala stabilna.

Ko se bo družba Ripple povezala z več finančnimi institucijami in bankami po vsem svetu, se bo število primerov posvojitev in uporabe povečalo. To je pomembno, saj bi lahko XRP zvišalo ceno.

Ripple je trenutno razmeroma varna naložba, vlagatelji pa lahko vstopijo na trg in s svojimi naložbami ustvarijo potencialni dobiček.

eToro – Najboljša platforma za vlaganje Ripple XRP

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen valovanja

Kaj je valovanje?

Ripple je odprtokodni protokol, izdan leta 2012. Chris Larsen in Jeb McCaleb sta ga ustanovila. Ripple uporabnikom omogoča prenos sredstev v obliki kriptovalut ali tradicionalnih fiat valut. Ripple je decentralizirana platforma, zato ni osrednjega organa, ki bi upravljal platformo ali določal pravila platforme, in se je postavil kot alternativa SWIFT za čezmejne transakcije.

Kaj je RippleNet?

RippleNet je sistem za menjavo valut in nakazila podjetja Ripple. Pomaga varno in brez trenj izvajati čezmejna plačila. Ripple je sodeloval z več kot 200 bankami, finančnimi institucijami in plačilnimi procesorji, s čimer je Ripple med najbolj dostopnimi plačilnimi mrežami na svetu. Ta partnerstva so ključnega pomena za sprejetje RippleNet-a. Nekatere glavne finančne institucije, s katerimi je Ripple sodeloval, so:

 • Barclays
 • American Express
 • Merill Lynch
 • Bank of America
 • Santander
 • TD banka
 • JP Morgan
 • Moneygram
 • Naglas

Kakšne so razlike med valovanjem in XRP?

Ripple je podjetje, ki prek svojega plačilnega omrežja RippleNet ponuja rešitve za čezmejne transakcije. XRP je digitalno sredstvo, ustvarjen je bil neodvisno od Ripplea. Tehnologija XRP je knjiga XRP.

Kaj je XRP in kako lahko z njim trgujem?

XRP je decentralizirano digitalno sredstvo za plačilne sisteme. XRP lahko trgujete na več kot 100 borzah po vsem svetu.

Zakaj je cena XRP tako nestanovitna?

Tudi XRP se tako kot vsako drugo sredstvo zaradi prevladujočih tržnih razmer sooča z nihanjem cene. Ti pogoji se lahko kadar koli spremenijo, kar se odraža v nihanju cen FRP.

Kaj je likvidnost na zahtevo?

Likvidnost na zahtevo uporabnikom RippleNet omogoča, da izkoristijo XRP za premostitev valut. To zagotavlja hitro izvedbo plačil in njihovo pošiljanje / prejemanje v lokalni valuti. XRP je idealen za čezmejna plačila, saj je hitrejši, cenejši in bolj prilagodljiv kot druga digitalna sredstva.

Preberite več o valovanju:

Kako vlagati v Ripple 2021: Končni vodnik za vlagatelje v XRP za začetnike

10 drznih napovedi cene Bitcoinov za leto 2021

Je Ripple dobra naložba in ali naj vlagam v Ripple?

Analiza cen valovanja za leto 2021 (poglobljen pregled)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me