Napoved cene zvezdnih lumen

Napovedovanje cen zvezdnih lumenov 2021 in pozneje, bomo videli ponovni skok kriptovalut?

Stellar Lumens je kriptovaluta, ki jo je razvila fundacija Stellar Development Foundation. Kriptovaluta si je priljubljenost pridobila med mehurčkom kriptovalut 2017. Kriptovaluta je znatno povečala svojo tržno kapitalizacijo in svojo vrednost ter postala ena najbolj zaupanja vrednih valut na trgu.

Stellar se je zaradi upada na trgu kriptovalut soočil z upadom bogastva. V zadnjih mesecih se je uspešnost izboljšala. Poglejmo kratkoročne in dolgoročne napovedi cen zvezdnih lumen.

Kaj je zvezdni lumen?

Jed McCaleb je ustanovil Stellar Lumens leta 2014. McCaleb je tudi ustanovitelj podjetja Mt.Gox in soustanovitelj podjetja Ripple. Jed McCaleb je zaslužen za pionirstvo kripto prostora, ki je danes takšen, kot je. McCaleb je sodeloval z Joyce Kim pri lansiranju Stellarja. Po zagonu podjetja Stellar so v sodelovanju s Patrickom Collinsonom, izvršnim direktorjem podjetja Stripe, ustanovili Stellar Foundation. Fundacija Stellar je neprofitna organizacija, ki podpira razvoj in sprejetje plačilne mreže Stellar Lumens.

Stellar je od Patricka Collinsona in Stripea prejel 3 milijone ameriških dolarjev. Od takrat je fundacija Stellar financirala tudi druge partnerje.

Uveljavil se je kot rešitev za čezmejna plačila, saj posameznikom, ki nimajo dostopa do bančnega sistema, ponuja bogastvo in način prenosa sredstev z minimalnimi provizijami za transakcije..

Stellar je znan tudi po partnerstvu z IBM-om in izgradnji IBM World Wire – globalnega omrežja za regulirane finančne institucije za hkratno čiščenje in poravnavo čezmejnih plačil v realnem času.

Kaj je XLM?

XLM je domača kriptovaluta Stellar Lumens, ki poganja verigo blokov Stellar. Skupaj je bilo ustvarjenih 100 milijard XLM. Število naj bi se povečevalo, dokler ne bi dosegli 105 milijard ponudbe. Uporabniki Stellar pa so na ta načrt postavili veto leta 2019. Stellar Foundation je uredil XLM gospodarstvo in zmanjšal XLM s 105 milijard na 50 milijard.

Uporaba XLM kot goriva za transakcije v omrežju Stellar Lumens kriptovaluti zagotavlja tudi vrednost. Od 50 milijard žetonov XLM je 20 milijard v prometu na trgu, preostali pa so v skrbništvu Stellar Foundation.

Zgodovine cen zvezdnih lumen In Napovedovanje

Stellar Lumens že nekaj časa doživlja težko obdobje, saj vrednost kriptovalut pade pod predvideno raven. Vendar pa stvari iščejo kripto. Stellar Lumens ponuja tehnologijo čezmejnih plačil, vse večja priljubljenost kriptovalut pa naj bi dolgoročno spodbujala rast.

Trenutno XLM trguje po 0,529123 USD, njegova tržna kapitalizacija pa je 53,4 milijarde USD. Kriptovaluta je bila na najnižji cenovni točki leta 2017 in je trgovala pri 0,002 USD. Naredil je oživitev in dosegel najvišjo ceno vseh časov, 0,93 USD.

Leta 2018 je trg kriptovalut kot celota doživel padec in XLM ni bil nobena izjema. Zahvaljujoč trgu medvedov je bil XLM med najslabše delujočimi kriptovalutami v kripto prostoru izgubil več kot 90% vrednosti od rekordnih cen, ki jih je določil leta 2018. XLM se je leta 2018 končal po ceni 0,09 USD.

Tudi leto 2019 se je začelo s podobno noto za XLM, s kriptovaluto pa si je prislužil nezavidljiv ugled, da spada med najslabše izvedene valute. Najvišja cena XLM, dosežena leta 2019, je bila 0,16 USD in je zabeležila nizko ceno 0,04 USD. Kriptovaluta se je dvignila leta 2020, vendar je kmalu padla na 0,03 USD.

V skladu s napovedjo cen Stellar Lumens naj bi kriptovaluta doživela bik, zahvaljujoč ponovnemu zanimanju vlagateljev za kripto in povečanju projektov DeFi. Težko je napovedati, kako visoko bo kriptovaluta šla natančno. Vendar napovedi cen navajajo, da bi lahko XLM presegel 1 USD.

Tehnična analiza zvezdnih lumen

Tehnična analiza vlagateljem in strokovnjakom pomaga razumeti dolgoročno rast sredstva in njegovo predvideno vrednost. To počne z vzorci grafikonov, trendi in drugimi tržnimi signali. Ker je XLM dokaj nova kriptovaluta, lahko doživlja nestanovitnost in postavlja nove visoke in nizke rekorde.

Stellar Lumens je proti koncu leta 2019 upadel s hitrostjo trgovanja s kriptovalutami na 0,131299 USD 31. decembra 2020. Toda 2021 je Stellar Lumensu vdahnilo novo življenje in cena je do 7. januarja 2021 narasla na 0,314850 USD. Valuta je januarja zaznala nekaj nestanovitnosti. vendar se je znova zvišal z 0,238419 USD 28. januarja 2021 na 0,549358 USD 13. februarja. Trenutno kriptovaluta trguje po ceni 0,529123 USD.

IBM-ova platforma za čezmejno plačevanje World Wire v partnerstvu s Stellar Lumens je prav tako zelo pozitivno vplivala na ceno Stellar Lumens. Projekt upa, da bo finančnim institucijam pomagal izboljšati storitve z optimizacijo deviz, nakazil in čezmejnih plačil. Platforma za čezmejno plačevanje World Wire je na voljo v več kot 50 državah.

Bi razmislili o vlaganju Zvezdni lumeni XLM?

Oglejmo si napoved cen zvezdic Lumens s strani strokovnjakov za kriptovalute in napoved cen za obdobje 2021-2025.

Napovedovanje cen zvezdnih lumen s strani strokovnjakov za kriptovalute

Strokovnjaki za kriptovalute so podali lastno napoved cen za Stellar Lumens in vlagateljem pomagali pri odločitvi, ali naj vlagajo v kriptovaluto ali ne in koliko se lahko vrednost XLM poveča.

Tu so glavne napovedi cen zvezdnih lumen:

Kripto ocena je napovedal, da se bo XLM v enem letu povzpel na 0,46 USD. Daljše napovedi cen navajajo, da bi valuta lahko dosegla 0,69 USD. Večina strokovnjakov meni, da so te napovedi glede na uspešnost kriptovalut v preteklosti precej umirjene in skromne.

CoinSwitch je napovedal, da bo partnerstvo podjetja Stellar Lumen z IBM-om in različnimi vladami do konca leta 2021 zvišalo ceno XLM na 1 ameriški dolar.

Trgovanje z zveri je izdelal konzervativno napoved cene zvezdnih lumenov in napovedal, da bo XLM kratkoročno okoli 0,10 USD.

CryptoGround je napovedal, da bo XLM trgoval po ceni 0,74 USD.

Napoved cene zvezdnih lumen 2021

Tu je nekaj napovedi cen XLM za leto 2021

Vlagatelj v denarnico je napovedal enoletno napoved 0,3045 USD in petletno napoved 0,459 USD.

Vlaganje v Haven je bil precej optimističen glede cene XLM in napovedal, da bi lahko njegova cena dosegla 4 USD do konca leta 2021. Po njegovi napovedi je vrednost Stellar dosegljiva, če ni varnostnih napak in kriptovalutni sektor dobro deluje.

Monetize.info meni, da bi se cena XLM lahko dosegla 3 dolarje, zahvaljujoč partnerstvu z IBM, Stripe in Deloitte.

Napovedovanje cen zvezdnih lumen 2022-2023

Vrednost XLM bo med večino leta 2022 znašala med 0,60 in 0,70 USD. Vrednost bi lahko rahlo padla nekje okoli avgusta 2022, vendar naj bi XLM znašala med 0,60 in 0,70 USD..

Do leta 2023 bomo verjetno videli, da se bo vrednost XLM povečala na 0,80 USD. Kriptovaluta naj bi se do konca leta povzpela na nekje med 1 in 1 dolarjem.

Napoved cene zvezdnih lumen 2025

Večina strokovnjakov verjame, da bo do konca leta 2025 cena XLM približno 3 USD. Če ga primerjamo s trenutno vrednostjo, gre za 600-odstotno povečanje.

Napovedovanje cen zvezdnih lumen: Zaključek

Stellar Lumens ima pomemben potencial in videli smo, da se njegova cena hitro povečuje. To je odvisno od pogojev, kot sta stabilnost trga in delovanje Bitcoinov.

Več modelov Stellar Lumens Price Prediction meni, da bi XLM lahko postal ena najbolj iskanih kriptovalut v kripto prostoru, njegova vrednost pa bi lahko segala do 5 dolarjev ali več. Če želite več informacij o napovedih cen Stellar Lumens, lahko malo raziskujete.

eToro – najboljši posrednik za nakup Stellar XLM

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Kako trgovati z zvezdnimi lumeni 2021: vodnik po korakih

Napoved zvezdnih cen za obdobje 2021-2025

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me