Napoved napovedi cen Cardano – Koliko bo Cardano vreden leta 2021 in pozneje?

Napoved napovedi cen Cardano:

 • DigitalCoinPrice.com pričakuje, da bo Cardano močno podražil, pri čemer bo ADA trgoval v povprečju 1,72 USD v letu 2021, 2,98 USD v 2023 in 12,54 USD v 2025.
 • Long Forecas je napovedal, da bo cena Cardano kasneje leta 2021 dosegla 1,7 USD.
 • WalletInvestor je dal neverjetno optimistično napoved za ceno ADA leta 2021. Njegova največja napoved kaže, da bi lahko bila vrednost ADA do konca leta 2021 3,775 USD..

Koliko bo Cardano vreden leta 2021 in pozneje?

Se bo Cardano povzpel ali strmoglavil? Preberite našo napoved cen za Cardano ADA 2021 – 2025

Na lovu na napoved Cardano 2021 – 2025? Ali pa ste se trudili odgovoriti na vprašanje, “ali je Cardano dobra naložba? Na pravem ste mestu. Delili bomo najboljšo napoved cen za Cardano za leto 2021 in pozneje. Ogledujemo si Cardano ADA, da ugotovimo, kaj bodo strokovnjaki povedali o njegovi prihodnji uspešnosti in koliko bo Cardano vreden leta 2021 in pozneje.

Novembra 2020 je cena Cardano (ADA) znašala 0,107182 USD, njegova tržna kapitalizacija pa 3,335,479,936 USD. Samo dva meseca kasneje je sredstvo vredno 1,073 USD in ima neverjetno tržno kapitalizacijo 32,5 milijarde USD. Še bolj vznemirljivo je to, da je Cardano presegel štiri konkurente. Včasih je bila to deseta največja kriptovaluta na svetu, zdaj pa je zasedla šesto mesto in prehitela velika imena, kot sta Litecoin in Bitcoin Cash! Torej, kako je to spremenilo kratkoročne in dolgoročne napovedi cen?

V tem članku si bomo še enkrat ogledali, kaj vrhunski analitiki menijo, da se za ceno ADA v letih 2021–2025 obeta. Če se sprašujete, ali je Cardano dobra naložba?, Preberite, če želite izvedeti več.

Cardano je leta 2017 predstavil Charles Hoskinson, eden od soustanoviteljev Ethereuma, in je znan kot kriptovaluta tretje generacije. To mu je dalo priložnost, da vidi, kje se borijo starejši tekmeci, in posledično izboljša lastno premoženje. Toda ali bo to dovolj za zagotovitev svetle prihodnosti?

Če želite izvedeti, ali je Cardano dobra naložba, preberite. V tem članku bomo raziskali nekaj najboljših napovedi cen Cardano, da bi ugotovili, ali bo altcoin v naslednjih petih letih pridobil vrednost. Ne glede na to, ali ste trenutni vlagatelj, ki se želi odločiti, ali bo vaš ADA obdržal ali prodal, ali nekdo, ki razmišlja o dodajanju sredstva v svoj portfelj, smo tukaj zbrali vse, kar morate vedeti.

Če želite kupiti Cardano ADA hitro in enostavno, z 0% provizije, si oglejte Izmenjava eToro!

Kaj je Cardano?

Cardano je dokaz o vložku (PoS) blockchain platforma. V sistemu POS lahko uporabniki dodajo nove transakcije v verigo blokov, tako da svojo kriptovaluto ‘zastavijo’ kot zavarovanje za potrditev prehodov. To je veliko manj energetsko zahtevno kot platforma, ki uporablja dokaz o delu algoritem, kar pomeni, da morajo rudarji rešiti zapletene matematične enačbe s pomočjo računalniške strojne opreme, preden lahko dodajo v verigo blokov.

Tako kot je Ethereum Eteru, Ripple pa XRP, je Cardano ADA. Skratka, to pomeni, da je Cardano ime platforme, na kateri deluje izvorna kriptovaluta ADA. Cardano je odprtokodna blockchain platforma, ki je bila zgrajena z dvema različnima plastema. Prvi se imenuje Sloj poravnave Cardano (CSL), včasih preprosto znan kot plast kriptovalut, in tu lahko uporabniki izvajajo kripto transakcije.

Druga plast je Cardano Computation Layer (CCL). Ta plast razvijalcem omogoča zagon aplikacij, kot so decentralizirane aplikacije (dApps) in pametne pogodbe. Pametne pogodbe so samodejne pogodbe, ki kodirajo posebne pogoje pogodbe, na primer ceno, ki jo plačujete, in stranko, ki ji plačate znesek. Podobno kot postopek rudarjenja Bitcoinov je zaradi tega plačilni sistem neverjetno pregleden in pomeni tudi, da ljudem ni treba iti prek tujih organizacij, kot so banke.

Edinstvena arhitektura Cardano je ena od značilnosti, ki ga ločuje od kriptovalut prve in druge generacije. Dve različni plasti bosta v prihodnosti veliko olajšali potencialne trde vilice in na splošno izboljšali njeno dolgoročno razširljivost.

Se sprašujete, kaj se je zgodilo s Cardanom v nedavnem teku bikov? Na pravem ste mestu. V tem članku bomo raziskali, kaj vrhunski analitiki zdaj pričakujejo za ceno Cardano ADA v letih 2021–2025 in kako so se spremenile napovedi za ceno Cardano.

Napovedi kratkoročnih cen Cardano: 2021

Napoved cen Cardano za leto 2021

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za Cardano ADA leta 2021?

Ko smo povzeli, kaj točno je Cardano, si poglejmo, kaj bi lahko pričakovali, da se bo zgodilo z njegovo ceno v celotnem letu 2021. Čeprav je normalno, da opazimo stopnjo razlike med napovedmi o kriptovalutah, se napovedi ADA, ki smo jih zbrali tukaj, v veliki meri strinjajo da se bo cena ADA povečala – čeprav v zelo različni meri.

(Pomembno je vedeti, da je svet kriptovalut zelo težko napovedati, zato vedno poskrbite za lastno skrbnost, preden kar koli dodate v svoj portfelj).

Začeli bomo z izmenjavo projekcij Cardano Ryana Selkisa, izvršnega direktorja spletnega mesta za sledenje kripto valut Messari. Selkis na Twitterju pogosto napoveduje velika imena, kot sta Bitcoin in Ethereum, zato so nekateri privrženci presenečeni prebrali njegove nedavne napovedi za Cardano. Verjame, da bo leta 2021 cena Cardano-a na 10. mestu zasedla 5. mesto na seznamu največjih kriptosvetov na svetu..

Čeprav je bilo to takrat naletelo na splošno nejeverno, je ADA že blizu doseganja tega cilja, zaradi česar so številni potencialni vlagatelji resneje jemali sredstvo.

Po navedbah Digital Coin Price so kratkoročni obeti za Cardano razmeroma močni. Investicijska platforma je objavila naslednji graf za ponazoritev svojih napovedi:

Kot lahko vidimo, Digital Coin Price pričakuje, da bo cena ADA nihala med najvišjimi vrednostmi okoli 0,58 USD in najnižjimi vrednostmi okoli 0,47 USD. Čeprav ni veliko dokazov o linearnem napredku (za graf so značilni pravilni vrhovi in ​​korita v nasprotju z opaznim bikovskim ali medvedjim trendom), to še vedno kaže znatno izboljšanje v primerjavi z napovedmi iz novembra.

Takrat je Digital Coin Price pričakoval, da bo ADA vse leto ostal pod 1,3 USD.

Njegova posodobljena napoved je najvišjo ciljno ceno zvišala z 0,3 na 0,585494 USD – z drugimi besedami, skoraj podvojila. Čeprav bomo morali gledati naprej do leta 2022–2025, da bomo ugotovili, ali bo ta napovedana dejavnost prinesla kakšen pomemben dolgoročen dobiček, je dejstvo, da je cena digitalnih kovancev tako drastično spremenila svojo napoved, obetaven znak..

Naša druga kratkoročna napoved cen prihaja iz WalletInvestorja. Platforma za analizo naložb je dala neverjetno optimistično napoved za ceno ADA v letu 2021 – potencialno dobra novica za vse, ki se sprašujejo, “ali se bo cena Cardano dvignila?”

Za razliko od grafa Digital Coin Price ta kaže na močan bikovski trend. Če so te napovedi pravilne, bi lahko Cardano po letu 2018 zasedel drugo najvišje leto.

Največja napoved WalletInvestorja nakazuje, da bi lahko ADA do konca leta 2021 znašal 2.575 ameriških dolarjev, potem ko se je strmo zvišal z najnižje letne ravni novembra. (Najnižja, največja in povprečna napoved platforme sta letos najnižji na 0,131 USD, 0,361 USD in 0,254 USD).

Zanimivo je, da se zdi, da korita, ki jih je napovedal WalletInvestor, sovpadajo z vrhovi, ki jih napoveduje Digital Coin Price. Obe platformi sta ugotovili, da bi lahko v določenih mesecih – in sicer marcu in oktobru – prišlo do pomembnih sprememb cen. Čeprav eden verjame, da bo to bikovsko, drugi pa napoveduje, da bo medvedji, bi bilo vredno pozorno spremljati te prelomnice, če ste trenutni ali bodoči vlagatelj.

Po relativni stabilnosti v prvi polovici leta 2021 Previsioni Bitcoin napoveduje, da bo cena ADA od julija 2021 naprej naraščala. Če so te napovedi pravilne in ADA avgusta 2021 doseže 1,48424 USD, potem algoritem Previsioni Bitcoin predlaga, da bi to lahko vodilo k veliki rasti, saj bi cene septembra septembra 2121 skočile na 1,62009 USD, do konca 2021 pa neverjetnih 1,838 USD..

Končno kratkoročno napoved ADA smo prevzeli od podjetja Trading Beasts.

Na podlagi teh napovedi bi lahko pričakovali, da se bo cena ADA gibala med 1,64 in 1,85 USD do konca decembra 2021. Glede na trenutno ceno sredstva 1,07 USD, to ni najbolj spodbudna napoved v tem članku – še posebej, če se osredotočimo o napovedi najnižje cene. Kljub temu je to še vedno nekoliko višje od najbolj medvedje napovedi, ki smo jo vključili v novembrski članek (0,214689 USD, glede na Digital Coin Price).

Pripravljen vlagati v Cardano ADA?

Ali je Cardano dobra naložba do leta 2021?

Da, po napovedih se bo vrednost Cardano verjetno povečala tekom leta 2021. Dolgoročne napovedi se nekoliko manj strinjajo. To pomeni, da bi lahko bil Cardano dobra naložba za leto 2021, vendar je navsezadnje odvisno od vašega načina trgovanja in tega, ali imate raje kratkoročne ali dolgoročne pozicije.

Poenostavljeno povedano, Cardano je naložba z majhnim tveganjem z veliko potencialnimi koristmi. To bi morali vsekakor raziskati, preden ga dodate v svoj portfelj.

Kakšna bo cena Cardano leta 2021?

Ali bo ADA šel gor leta 2021?

Zdi se, da naj bi se Cardano zvišal leta 2021. Investitorji ADA bi lahko v kratkem videli 1,62 USD, do konca 2021 pa 1,9 USD..

Long Forecas je napovedal, da bo cena Cardano kasneje leta 2021 dosegla 1,7 USD.

Po napovedih Previsioni Bitcoin se bo Cardano leta 2021 zvišal in dosegel cenovno točko 1,88 USD.

Napoved cene kovancev meni, da bi se lahko cena ADA do konca leta 2021 zaprla na 2,2 USD.

Napovedi Cardano za leto 2021 so neverjetno raznolike. Če ste naklonjeni dolgoročni naložbeni strategiji, si oglejmo napovedi cen Cardano za obdobje 2022–2025.

Dolgoročne napovedi cen Cardano: 2022-2025

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za Cardano ADA v letu 2022 in pozneje?

Številni trgovci in vlagatelji želijo vedeti, kaj bi lahko v prihodnjih petih letih prihranilo za ceno Cardano ADA. Če iščete napoved cen za Cardano 2025 ali se celo sprašujete, “naj vlagam v Cardano?”, Nadaljujte z branjem.

Zdaj, ko smo videli, kaj bi lahko ostalo leto pričakovalo za ceno ADA, poglejmo naprej v obdobje 2022-2025. Bo Cardano šel gor? Ali je ADA dobra naložba? In koliko bo Cardano vreden leta 2025? Poiskali smo nekaj najbolj prepričljivih dolgoročnih napovedi, da vam ponudimo odgovore na ta vprašanja.

Po navedbah italijanske kripto strani Previsioni Bitcoin se zdi, da rast Cardano ni muha. Do leta 2023 napovedujejo, da bi bila vrednost ADA lahko vredna do 3,5 USD, čeprav bo ta številka sredi leta nekoliko upadla.

Glede na to, da je bila cena Cardano-a nedolgo tega 0,25 USD, je 3,5 USD spodbuden cilj za leto 2023. (Čeprav je to nižje od številk, ki jih je Previsioni Bitcoin napovedal za leto 2022, ko na kratko pričakuje, da bo ADA dosegel kritično vrednost 3 USD!). Ko se je v obdobju 2017–2018 zgodil zadnji bikovski tek na trgu, je veliko kriptovalut začelo hitro upadati – zato je dejstvo, da platforme, kot je Previsioni Bitcoin, verjamejo, da bomo v naslednjih 3-5 letih še vedno opazili povišanje cen, odlična novica za veliko vlagateljev.

Torej, ali Long Forecast pričakuje tudi rast ADA? Na žalost prihodnost po njihovi analizi ni videti tako svetla. Po razmeroma stagnirajočih letih 2021-2 Long Forecast verjame, da bi Cardano lahko izgubil vrednost v celotnem letu 2023 in zaključil leto na najnižjih 0,12 USD.

2023 Nadaljevanje

Mesec odprto Nizko-visoko Zapri Mo,% Skupaj,%
Februar 0,42 USD 0,41–0,47 dolarja 0,44 USD 4,8% 144%
Mar 0,44 USD 0,34–0,44 USD 0,37 USD -15,9% 106%
Apr 0,37 USD 0,29–0,37 USD 0,31 USD -16,2% 72,2%
Maj 0,31 USD 0,24–0,31 USD 0,26 USD -16,1% 44,4%
Junij 0,26 USD 0,20– 0,26 USD 0,22 USD -15,4% 22,2%
Jul 0,22 USD 0,21–0,25 USD 0,23 USD 4,5% 27,8%
Avg 0,23 USD 0,18–0,23 USD 0,19 USD -17,4% 5,6%
September 0,19 USD 0,15– 0,19 USD 0,16 USD -15,8% -11,1%
Okt 0,16 USD 0,16–0,20 USD 0,19 USD 18,8% 5,6%
Nov 0,19 USD 0,15– 0,19 USD 0,16 USD -15,8% -11,1%
Dec 0,16 USD 0,12– 0,16 USD 0,13 USD -18,8% -27,8%

Ta novica ne bo razveselila trenutnih vlagateljev v Cardano in je daleč od najvišjih vrednosti, ki jih napoveduje Previsioni Bitcoin. Ta medvedja napoved se je prepolovila med februarjem in junijem in je nižja od vseh kratkoročnih napovedi, vključenih v ta članek. Dolga napoved ne navaja ciljne cene za leto 2025 – zato lahko samo upamo, da so te razočarajoče cene, če so točne, del medvedje prilagoditve, ki bi lahko odprla pot novemu bikovskemu teku v prihodnosti.

Po napovedih DigitalCoinPrice bo ADA v letih 2021 in 2022 zaznala skromno rast. Januarja 2022 kripto platforma predvideva ceno 1,68 dolarja. Najvišja vrednost (ATH) leta 2022 bo julija 2022 znašala 1,87 USD.

Od tega trenutka napovedi DigitalCoinPrice nakazujejo, da bi se vlagatelji lahko malo potrudili. Leto 2023 bo veliko bolj bikovsko kot leto 2022, cena ADA pa bo ostala nad 0,3 USD. Vlagatelji bodo morali to nevihto prebroditi, da bodo lahko uživali v potencialnih dobičkih leta 2025.

Od januarja 2025 naprej je veliko bolj spodbudno. Padec leta 2024 bo odprl pot za bikovski tek, ki bo Cardano novembra 2025 povzpel na skoraj 1,5 USD. To pomeni, da ne glede na to, kakšna je vaša prednostna naložbena strategija, se boste verjetno želeli izogniti prodaji ADA v 2024, če je DigialCoinPrice pravilna!

Na srečo Prime XBT meni, da te cene sploh niso točne. Dalo je veliko bolj bikovsko napoved za obdobje 2022–2025 in trdilo, da bi lahko Cardano dosegel cilj 2,50 in še več.

Kot kaže ta graf, je Prime XBT določil vzorec levega in desnega ramena, ki bi lahko nakazoval, da je cena Cardano za nov ATH. Ta vzorec se delno opira na domnevo, da bi lahko sredstvo leta 2021 doseglo vrednost 1,56 USD – cena, ki se trenutno zdi zelo dosegljiva!

Torej, kako se primerjajo druge napovedi Cardano s tem? Po navedbah Cryptoground.com bo cena Cardano ADA leta 2022 dosegla 1,57 USD in bo od tam naprej rasla.

Glede na napovedi bi lahko Cardano leta 2025 dosegel 3,87 dolarja. To bi morala biti dobrodošla novica za vse, ki se sprašujejo, ali bo Cardano dosegel 1 dolar? – navsezadnje bi lahko ADA ob tej stopnji rasti v naslednjih petih letih pred letom 2030 izvedljivo dosegel 1 dolar..

Zdi se, da Coinliker.com meni, da so te napovedi nekoliko preveč skromne. Skriptno spletno mesto je podalo naslednje napovedi za ceno ADA v letih 2022–2025:

2021-2022: Cena: 1,55 USD

2022-2023: Cena: 2,31 USD

2025: Cena: 5,35 USD

Procentualno povečanje rasti za 6.680% bi bilo impresivno, vendar ne brez primere.

V letih 2017-2018 je Cardano doživel ogromno stopnjo rasti, saj je njegova cena naglo naraščala na ATH, le 1,18 dolarja. To pomeni, da naj bi Cardano po napovedih Coinlikerja do leta 2025 presegel prejšnji rekord.

Coinswitch.com je šel še dlje. Na svoji spletni strani je podjetje za kriptovalute trdilo, da bi Cardano lahko dosegel 12,88 dolarja.

To bi bila odlična novica za vse vlagatelje, ki se sprašujejo, “ali je Cardano dobra naložba?”.

Zdaj, ko smo videli, kaj strokovnjaki menijo, da bi se lahko zgodilo s ceno Cardano v letih 2021–2025. Dolgoročni obeti za kakršno koli naložbeno priložnost so pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati, še posebej, če želite več let držati pozicije, namesto da bi izkoristili kratkoročno nestanovitnost.

Kot dolgoročna naložba načrtuje, da bi lahko Cardano deloval veliko bolje. Po napovedih bi se lahko vrednost žetona Cardano do konca leta 2021 povzpela na 2,82 USD, leta 2022 na 3,42 USD in do leta 2025 dosegla povprečno ceno 15.700 USD.

Kar zadeva ceno ADA za naslednjih pet let, algoritem napovedovanja Cardano predlaga, da se bo cena Cardano v treh letih zvišala za 885% in dosegla ceno 1,98 USD. Leta 2025 smo lahko opazili nenehno rast vrednosti ADA in dosegli psihološko oceno 4 USD. Leta 2030 se bo ADA ponovno podvojila v ceni in dosegla še en rekord – 18 USD.

Dodatne napovedi cen Cardano za 2023 – 2025

Cardano Price Napoved 2023:

Cena digitalnih kovancev: 2,61918560 USD

Kriptozemlje: 5,54608 USD

Coinswitch: 4 USD

Cardano Price Napoved 2025:

Elevenews: 15 dolarjev

Kriptozemlje: 5.8792 USD

Napoved cene kovancev: 7,17 USD

Zaključek: Napoved napovedi cen Cardano

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial najvišja in najnižja napoved napovedi cen Cardona ADA v letih 2021, 2022, 2023 in 2025, ki jih ponujajo tehnični analitiki in industrijski strokovnjaki.

Leto Visoko Nizko
2021 2,85 USD 0,52 USD
2022 4,52 USD 1,60 USD
2023 8,82 USD 3,90 USD
2024 12,54 USD 5,10 USD
2025 22,75 USD 7,50 USD

Kako se je cena Cardano sčasoma spremenila?

Da bi razumeli veljavnost teh napovedi Cardano, je pomembno analizirati preteklo uspešnost cene ADA. Vendar je Cardano za razliko od kriptovalut prve in druge generacije na trgu relativno nov. To pomeni, da vlagatelji ne morejo preučevati let in let volatilnosti, da bi našli dolgoročne ponavljajoče se vzorce.

Ko je ADA leta 2017 začel delovati na borzah kriptovalut, je bil ravno pravi čas, da izkoristi ogromno rast, ki je kripto trg obvladala konec leta 2017 in v začetku leta 2018. To obdobje je na tem grafu jasno razvidno iz Nomije:

napoved cen kardano

Med 20. novembrom 2017 in 1. januarjem 2018 se je cena ADA zvišala z 0,029892 do 0,970563 dolarja. Glede na to, da sredstvo dolgo ni živelo, je njegovo nadaljnje upadanje (skupaj s preostalim kripto trgom) vlagatelje razočaralo. ADA se je do 5. februarja 2018 znižal na 0,351552 USD in ta medvedji trend se je nadaljeval skozi vse leto, z izjemo ostrega majskega porasta. Do konca leta so ceno celo vrnili za eno decimalno mesto natančno, vlagatelji pa so se poslovili od leta 2018 s ceno ADA le 0,029341 USD na najnižji.

Čeprav se je cena leta 2019 nekoliko okrevala, je Cardano že marca 2020 doživel še en zlom. Tudi ta nestanovitnost je bila v celotni panogi. Ko je svet zapustil sistem, da bi nadziral hitro širijoči se koronavirus, je pomanjkanje zaupanja vlagateljev povzročilo strmoglavljenje trga (v tem, kar je zdaj imenovano zrušitev koronavirusa).

Od 10. februarja do 16. marca 2020 je cena ADA padla z 0,065333 na 0,027386 dolarja. To je bila najnižja vrednost sredstva po decembru 2018. Vendar je dobra novica, da se je trg hitro okreval in Cardano je bil eden izmed kriptofonov, ki se ni vrnil le na svojo ceno pred COVID, ampak jo je tudi presegel. Julija je ADA spet dosegel 0,1 USD in od takrat ostaja razmeroma močan. Toda zadnji tek bikov konec decembra je zagotovil novo obdobje rasti.

Ta graf nam omogoča, da natančno vidimo, kako se je cena Cardano spreminjala v zadnjih treh mesecih:

Med 21. decembrom in 7. januarjem, ki je trajalo le dva tedna, je cena ADA naglo zrasla z 0,137885 na 0,341884 dolarja. V naslednjem razdelku bomo raziskali še en dejavnik, ki pomaga razložiti, zakaj je prišlo prav do tega zvišanja cen.

Ste razmišljali o vlaganju v Cardano ADA?

Kateri dejavniki vplivajo na ceno Cardano?

Cena Cardano ADA se lahko spreminja glede na različne dejavnike. Da bi kar najbolj natančno napovedovali cene Cardano 2021–2025 in odgovorili na vprašanje „ali je Cardano dobra naložba?“, Je najbolje, da se teh dejavnikov zavedate že na začetku. Tako boste lažje napovedovali obdobja rasti ali upada na podlagi trenutnih trendov kriptovalut in drugih svetovnih dogodkov, ki lahko vplivajo na ceno ADA.

1. Ponudba in povpraševanje

Razmerje med ponudbo in povpraševanjem je morda največji krovni dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri sredstev za svoj portfelj. Ko je povpraševanje po kriptovaluti večje od ponudbe (na primer, ko veliko vlagateljev išče nakup, a jih malo prodaja), to dvigne ceno. Ko bo ponudba večja od povpraševanja (ko veliko vlagateljev skuša prodati svoja sredstva, vendar jih nihče ne želi kupiti), bo to imelo nasprotni učinek.

Po raziskavi Adastata je nedavni bik sprožil ponovno zanimanje za Cardano. Spodnji graf prikazuje število obstoječih denarnic ADA – in kot vidimo, se je število novih vlagateljev v januarju 2021 močno povečalo..

4. januarja je bilo na primer vsako uro ustvarjenih neverjetnih 121 novih denarnic! To se je neverjetnih 98% povečalo od 1. januarja, ko so vsako uro ustvarili le 63 novih denarnic.

Naslednji dan, 5. januarja, je bilo neverjetno 4.000 na novo registriranih denarnic ADA – in to vse večje zanimanje očitno podpira trden prevzem družbe Cardano.

Če se vrnemo na zgornji 3-mesečni graf cen, lahko jasno vidimo vpliv, ki ga je imel na ceno ADA!

2. Uporaba platforme Cardano

Kot smo že omenili v članku, je Cardanoova dvoslojna arhitektura zgrajena tako, da omogoča dApps in pametne pogodbe na svojem CCL. To pomeni, da uspeh družbe Cardano ni odvisen le od povpraševanja po ADA – nanj bo vplivalo tudi povpraševanje po drugih kriptografih, zgrajenih na njegovi porazdeljeni knjigi. Z naraščanjem povpraševanja po dApps bi to lahko v bližnji prihodnosti pozitivno vplivalo na ceno ADA.

3. Cena Bitcoina

Morda se zdi nerazumljivo, da bi imela cena Bitcoina korelacijski učinek na ceno drugih kriptovalut, vendar je res. Številni analitiki so opazili, da ko Bitcoin trpi zaradi bikov, se ta vzorec odraža v mnogih altcoinih. To je zato, ker ima večina vlagateljev, ki sploh imajo katero koli kriptovaluto, Bitcoin. Če je zaupanje vlagateljev v BTC veliko, se to zaupanje pogosto filtrira do altcoinov, kar ima za posledico široke konice na trgu.

Preberi več: 10 najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021

Napoved napovedi cen Cardano – ključne točke

 • V samo treh mesecih je Cardano od 10. do 6. največje kriptovalute na svetu. To podpira prepričanje Ryana Selkisa, da bo leta 2021 ADA vstopil med najboljših 5.
 • Skozi leto 2021 Digital Coin Price pričakuje, da se bo cena ADA nihala med najvišjimi vrednostmi okoli 0,58 USD in najnižjimi vrednostmi okoli 0,47 USD – kar je izrazito izboljšanje glede na novembrske napovedi.
 • Največja napoved WalletInvestorja kaže, da bi lahko ADA do konca leta 2021 znašal 0,575 USD.
 • Na podlagi napovedi Trading Beast bi lahko pričakovali, da se bo cena ADA do konca decembra 2021 gibala med 0,24 in 0,35 USD..
 • Leta 2023 je Previsioni Bitcoin napovedal, da bi bil ADA vreden do 2,5 USD.
 • Po drugi strani Long Forecast verjame, da bi Cardano lahko izgubil vrednost skozi vse leto 2023 in zaključil leto na najnižjih 0,12 USD.
 • Prime XBT verjame, da bi lahko Cardano dosegel cilj 1,50 dolarja pred letom 2025, kar bi sredstva pripeljalo do novega najvišjega časa.
 • Dejavniki, ki bi lahko vplivali na ceno Cardano, vključujejo ponudbo in povpraševanje, priljubljenost platforme Cardano in ceno Bitcoin.
 • 5. januarja 2021 je bilo ustvarjenih 4.000 novih denarnic ADA.
 • Cardano je kriptovaluta tretje generacije, ki je bila zgrajena z dvema ločenima plastema: Cardano Settlement Layer in Caradno Computation Layer
 • Za obdobje 2022–2025 so DigitalCoinPrice napovedali nestanoviten, a na splošno bikovski tek, z letom 2024 pa medvedjo izjemo
 • Cryptoground, Coinliker in Coinswitch menijo, da so te napovedi preveč pesimistične in predvidevajo, da bo cena ADA do leta 2025 dosegla 2 in celo 3 USD.
 • Zaradi nepredvidljivosti trga je lahko napovedovanje cen Cardano ADA neverjetno težko

Če ste iskali zanesljivo napoved cen za Cardano za leta 2021, 2022, 2025 in pozneje, upamo, da ste v tem članku dobili jasnejšo predstavo o prihodnosti ADA. Čeprav so napovedi zelo raznolike, je spodbudno videti, da večina kripto platform predvideva bikovski trend, zlasti v obdobju 2022–2025. S pomočjo tehnične analize je peščica različnih analitikov ugotovila, da bi lahko Cardano pred koncem leta 2025 potencialno presegel prejšnji ATH.

Vendar je kriptovalute težko znano napovedati. Če razmišljate o dodajanju ADA v svoj portfelj, je vedno pomembno, da opravite lastno skrbnost in pripravite dobro strategijo upravljanja tveganj. Obeti so za zdaj morda dobri, toda kot smo videli že marca, se trg zlahka spremeni čez noč.

Če menite, da je ADA dobra naložba za vaš portfelj in želite začeti trgovanje ADA, eToro ponuja možnost trgovanja s sredstvi Crypto, vključno s Cardano, in CFD-ji do 90+ kriptovalute.

eToro – Kupite Cardano ADA z 0% provizije

trgovski kardano

Prijavite se za eToro in začnite trgovati s Cardanom ali kopirati najboljše vlagatelje brez doplačila. Pri tem ni provizije za upravljanje ali drugih skritih stroškov.

posrednik etoro

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Cardano Price Napoved – Pogosta vprašanja

Kaj bo vreden Cardano čez 5 let?

Na splošno se ocene cen za Cardano v 5 letih gibljejo med 5,8 in 15 USD.

Ali lahko Cardano doseže 2 $?

Glede na njegovo nedavno izvedbo se ne zdi nerazumno, da bi lahko Cardano v bližnji prihodnosti dosegel 2 USD.

Ali lahko Cardano doseže 10 USD?

Odgovor na vprašanje, ali lahko Cardano doseže 10 dolarjev, je potencialno – vendar je neverjetno verjetno, da bomo to videli v naslednjih dveh letih. Če ADA leta 2025 doseže 10 USD, bi moral doseči več kot 10 krat, da bi dosegel dvojne številke.

Je Cardano boljši od Ethereuma?

Kot tretja generacija kriptovalut so se ustanovitelji Cardano lahko naučili iz nekaterih napak starejših kripto valut, vključno z Ethereumom. Številni analitiki zaradi dvoslojne arhitekture verjamejo, da je Cardano “boljši” od Ethereuma, saj je bolj prilagodljiv. Prav tako že uporablja algoritem dokazov o vlogi, medtem ko Ethereum šele prehaja v del svoje težko pričakovane posodobitve Ethereum 2.0.

Ne zamudite: Ethereum vs Cardano: Kateri kripto morate kupiti

Kakšen je bil Cardanov rekord vseh časov?

Najvišja vrednost Cardano je bila 1,18 dolarja, kar je dosegla že januarja 2018. Po različnih napovedih smo lahko videli, da je ADA ponovno obiskal in presegel ta mejnik v naslednjih petih letih.

Kakšna je napoved cen za Cardano leta 2021?

Do konca leta 2021 bo ADA dosegel ciljno ceno 2,58 USD.

Kaj bo vreden ADA čez 5 let?

Do leta 2025 bo Cardano dosegel ogromen dobiček, ki bo ceno povzpel do 22 dolarjev.

Kakšna bo cena ADA leta 2030?

Čez 10 let bo cena ADA 60 USD.

Nadaljnje branje:

15 najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite ta mesec

15 razlogov za vlaganje v kriptovalute

Najbolj priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

Najboljše kriptovalute za vlaganje v Avstralijo leta 2021

Kako trgovati s kriptovaluto s 100 dolarji

Najpomembnejše kriptovalute, razen Bitcoinov

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Izjava o omejitvi odgovornosti: Cardano in druge kriptografije so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov. Napovedi in analize odražajo stališča različnih zunanjih in notranjih analitikov kadar koli in se lahko kadar koli spremenijo. Poleg tega ne morejo predstavljati zaveze ali jamstva s strani Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me