Napoved napovedi zvezdnih cen – koliko bo vredna zvezda XLM v letu 2021 in pozneje?

Napoved napovedi cen Stellar XLM:

Koliko bo zvezda vredna leta 2021 in pozneje?

Se bo Stellar povzpel ali strmoglavil? Preberite našo napoved cen Stellar XLM 2021 – 2025

Če iščete zvezdno napoved 2021 – 2025? Ali pa ste se trudili odgovoriti na vprašanje, “ali je Stellar dobra naložba? Na pravem ste mestu. Delili bomo najboljšo napoved cen zvezd 2020 in pozneje. si ogledujemo Stellar XLM, da ugotovimo, kaj bodo strokovnjaki povedali o njegovi prihodnji zmogljivosti in koliko bo Stellar vreden leta 2021 in pozneje.

Sprva imenovan “Tajni projekt Bitcoin”, Zvezdnik (XLM) je leta 2014 ustanovil soustanovitelj Ripple Jed McCaleb. Od takrat naprej je postala 11. največja kripto valuta na svetu. Njegova trenutna tržna kapitalizacija znaša 3.307.763.271 ameriških dolarjev, cena domače valute Lumens pa skromnih 0,152991 ameriških dolarjev..

V zadnjih šestih letih je mreža Stellar pritegnila pozornost različnih odmevnih podjetij. Stellar od IBM-a do Deloitta poganja aplikacije in plačilne sisteme za nekatera največja podjetja na svetu. Toda kaj naj pričakujemo, da bomo v prihodnosti videli velike stvari?

Cena Stellar (XLM) še nikoli ni bila tako visoka. Toda potem, ko je nedavni bikovski nastop oktobra poslal svojo ceno z 0,152991 USD na 0,3258 USD danes (in tržno kapitalizacijo s 3,307,763,271 USD na 7,567,856,726 USD), se morda sprašujete, ali naj bi se v naslednjih petih letih povečala.

Hlapnost panogi ni tuja. V letih 2017/18 se je v celotnem tržnem biku večina premoženja dosegla najvišji čas (ATH). Vendar učinki niso trajali dolgo in razumljivo je, da marsikoga skrbi, da se bo ponovilo enako. Torej, ali panožni strokovnjaki pričakujejo, da bodo cene XLM padle? Ali pa bi lahko čakali na nov ATH?

Ne glede na to, ali ste trenutni vlagatelj podjetja Stellar ali nekdo, ki želi izvedeti, „ali je zvezda dobra naložba“ in izvedeti več o tehnologiji, preberite v nadaljevanju. V tem članku bomo raziskali nekaj najboljših napovedi cen zvezd, da bi ugotovili, ali bo cena XLM v naslednjih petih letih pridobila na vrednosti. Ne glede na to, ali ste trenutni vlagatelj, ki se želi odločiti, ali bo XLM obdržal ali prodal, ali nekdo, ki razmišlja o dodajanju sredstva v svoj portfelj, smo tukaj zbrali vse, kar morate vedeti.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali investirati v Stellar XLM, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Kaj je Stellar XLM?

Preden raziskujemo, kaj 2021-2025 pripravlja za Stellar, ponovimo, kako ta kriptovaluta deluje. Kot smo že omenili v uvodu, je Stellar XLM sestavljen iz dveh ključnih komponent: svoje odprtokodne decentralizirane plačilne mreže Stellar in matične valute Lumens (XLM)..

Glede na dejstvo, da je Jed McCaleb že ustanovil Ripple, verjetno ne boste presenečeni, ko boste izvedeli, da je Stellar močno osredotočen na omogočanje čezmejnih plačil. Ključna razlika med zvezdama in valovanjem pa je njihova ciljna skupina. Medtem ko Ripple bankam olajša prenos denarja, ne da bi morali skrbeti za menjalne tečaje in provizije, se je Stellar postavil kot digitalna rešitev za ljudi, ki želijo vsak dan plačevati.

Kriptovaluta je v lasti neprofitne organizacije, ki trdi, da je njen glavni cilj ponuditi finančno svobodo tistim z omejenim dostopom do zanesljivih institucij. Na koncu upa, da bo ustvaril svetovno mrežo. To bi pomenilo, da bi lahko nekdo izvedel mednarodno plačilo v svoji valuti in prejemnika doseglo v svoji, brez provizij in počasnih rokov transakcij, ki so tradicionalno povezani s čezmejnimi plačili..

Vsaka transakcija Stellar stane le 0.0001 XLM provizij in traja manj kot šest sekund. (Primerjajte to z Bitcoinom, ki lahko traja celo eno uro za obdelavo ene same transakcije). In to ni edina razlika med Bitcoinom in tako imenovanim ‘Secret Bitcoin Project’. Ker naj bi se njena celotna ponudba vsako leto povečala za 1%, je bila Stellar znana kot inflacijska valuta. Teoretično bi to postalo veliko bolj prilagodljivo kot Bitcoin, ki naj bi trenutno dosegel največjo ponudbo okoli leta 2030.

Ne glede na to, ali ste obstoječi vlagatelj ali nekdo, ki išče dodaten zagon, da Stellar dodate v svoj portfelj, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več. V tem posodobljenem članku smo zbrali nekaj najbolj prepričljivih napovedi cen za Stellar XLM v naslednjih petih letih.

Kratkoročne napovedi zvezdnih cen: 2021

Zvezdna napoved cen za leto 2021

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za Stellar XLM leta 2021?

Se bo Stellar XLM dvignil leta 2021? Številni vlagatelji se po zadnjem bikovnem tečaju na trgu kriptovalut sprašujejo, kaj ima 2021 za ceno XLM. Če se sprašujete “ali je Stellar XLM dobra naložba v letu 2021?”, Preberite, če želite izvedeti, kaj imajo povedati vrhunski kriptoanalitiki.

Torej, ko smo povzeli, kaj točno je Stellar, si poglejmo, kaj bi lahko pričakovali, da se bo zgodilo s ceno XLM v celotnem letu 2021.

Ko smo oktobra prvič delili članek o napovedih cen Stellar XLM, je WalletInvestor imel eno najbolj medvedjih napovedi. Platforma je verjela, da bo sredstvo v celotnem letu sledilo splošnemu trendu upadanja in se zaključilo leta 2021 v vrednosti približno 0,08 USD. Torej, kako so se njegove napovedi spremenile v zadnjih nekaj mesecih?

Kot lahko vidimo iz zgornjega grafa, je WalletInvestor drastično spremenil svoje napovedi! Glede na raziskave je cena XLM določena za drugo najuspešnejše leto vseh časov, za november-december pa je napovedan še en pomemben bik. Čeprav pričakuje, da bo cena nihala skozi vse leto, ne verjame, da bo Stellar kdaj padel pod 0,2 dolarja.

Konec leta 2021 smo lahko opazili zvezdne cene 0,448 USD – najvišjo ceno sredstva po letu 2018.

Če je to res, bi bila odlična novica za vlagatelje, ki se sprašujejo, “ali bo Stellar XLM šel gor?”. V času pred bikovskim trkom je imela kriptovaluta dve precej razočarani leti. To je celo povzročilo, da so se nekateri vprašali, „ali je zvezdni lumen mrtev?“ Toda, kot lahko vidimo iz napovedi WalletInvestorja, bi bilo to premoženjsko sredstvo mogoče postaviti v veliko svetlejšo prihodnost.

Naša druga kratkoročna napoved cen prihaja od Trading Beasts.

Po mnenju Trading Beasts bi bila zvezdna prihodnost lahko svetlejša. Trgovinska platforma napoveduje, da bi lahko cena XLM do decembra 2021 dosegla najvišjo ceno 0,53 USD.

Podobno kot WalletInvestor tudi Trading Beasts pričakuje, da se bo cena zvezdnih lumen proti koncu leta 2021 zvišala, najvišje stopnje sprememb pa bodo načrtovane novembra in decembra. Čeprav njene minimalne napovedi niso osupljivo bikovske, vseeno kažejo izboljšanje glede na trenutno ceno, medtem ko so povprečne napovedi neverjetno spodbudne. Kažejo, da bi lahko Stellar prišel v posebno uspešno leto, pri čemer bi celotno leto 2021 ostal nad 0,4 USD. To bi sredstvo povišalo na najvišjo raven od samega začetka leta 2018.

Napovedi trgovalnih zveri so opazno statične. Ne pričakuje, da bo cena Zvezde v nobenem trenutku padla pod 0,2 dolarja.

Platforma se strinja z idejo, da bi lahko XLM leta 2021 dosegel 0,7 USD.

Za končno kratkoročno napoved cene smo se obrnili na Digital Coin Price. Njeni obeti so precej bolj nestanovitni kot obe WalletInvestor in Trading Beasts, vendar platforma še vedno verjame, da bo Stellar XLM zaključil leto po višji ceni od trenutnih 0,3258 USD.

Čeprav ta graf ni videti tako spodbudno, je pomembno, da se osredotočimo na dejstvo, da Digital Coin Price verjame, da bo Stellar skoraj celo leto 2021 znašal 0,475 USD..

(Očitno je nekaj dni, ko se bo konec avgusta in v začetku septembra cena znižala na 0,471647 USD). Zaradi tega je to ena najbolj optimističnih napovedi, kar smo jih videli! Ker je platforma napovedovala množičen bikovski tek – in poznejšo medvedjo prilagoditev – proti koncu februarja, se bodo nekateri vlagatelji morda počutili, kot da jih čaka skalnata vožnja. A če je letna najnižja vrednost zares nekaj več kot 0,47 USD, so obeti še vedno neverjetno pozitivni.

Številni vlagatelji se sprašujejo, ali je Stellar XLM dobra naložba v letu 2021? Po napovedih DigitalCoinPrice so obeti pozitivni. Meni, da bo cena Stellar XLM v letu 2021 dosegla najvišjo vrednost 0,99 USD.

Na splošno so napovedi cen Stellar XLM 2021 različne. V enem skrajnem primeru DigitalCoinPrice predvideva visoko stopnjo volatilnosti in najvišjo ceno XLM v zadnjih letih. Po drugi strani WalletInvestor verjame, da se bo cena XLM povišala v celotnem letu 2021 in na koncu trgovala z daljšimi cenami od trenutne cene.

Torej, ali je Stellar dobra naložba za leto 2021? Kratkoročne napovedi cen zvezd, ki smo jih vključili v ta članek, kažejo, da bi lahko bile. Nobena ne napoveduje, da se bo XLM leta 2021 zaprl po nižji ceni od trenutne vrednosti, kar bi moralo biti pomirjujoč znak za vlagatelje.

Zdaj je ključno vprašanje, ali so njene dolgoročne možnosti tako obetavne kot kratkoročne. Če ste naklonjeni dolgoročni naložbeni strategiji, si oglejmo napovedi cen Stellar za obdobje 2022-2025.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Stellar XLM?

Dolgoročne zvezdne napovedi cen: 2022-2025

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za Stellar XLM v letu 2022 in pozneje?

Mnogi kripto vlagatelji želijo vedeti, kaj bi lahko v prihodnjih petih letih prihranilo za ceno zvezdnega XLM. Če iščete napoved cen za Cardano 2025 ali se celo sprašujete, “naj vlagam v Stellar?”, Nadaljujte z branjem. Pomembno je, da pogledamo naprej in ugotovimo, kako se lahko njegova cena spremeni v naslednjih nekaj letih. V tem razdelku bomo raziskali morebitne spremembe cen XLM med letoma 2022 in 2025.

Kot kažejo te napovedi, bi lahko Stellar Lumens (XLM) postavili za eno najboljših let doslej. Kaj pa bi lahko dolgoročno pričakovali? Za leto 2022 je italijanska kripto platforma Previsioni Bitcoin podala naslednjo napoved:

Previsioni Bitcoin upravičuje svoje (nadvse bikovske) napovedi, saj verjame, da bo svet v naslednjih nekaj letih znatno povečal sprejemanje številnih kriptovalut. Kot vidimo, ne misli, da so Zvezdni lumeni izjema od tega pravila.

Po napovedih Previsioni Bitcoin bi se cena Stellar XLM med januarjem in majem 2022 lahko zvišala z 1 na 2 USD! Tudi 1 dolar je neverjetno optimistična napoved, zato je to potencialno razburljiva novica za vlagatelje.

Po avgustovskem najvišjem letnem avgustu 2,130037 USD, Previsioni Bitcoin verjame, da se bo Stellar XLM zaprl leta 2021 po ceni 1,719757 USD.

Glede na to, da je prejšnji ATH XLM leta 2018 znašal le 0,897472 USD, bi bil to neverjeten nov rekord. Marsikdo se morda zdi preveč ambiciozen. Vendar je Stellar že dokazal, da se lahko njegova cena v enem mesecu podvoji, zato morda ni tako nerealna, kot se morda zdi na prvi pogled.

Za drugo dolgoročno napoved cen smo se vrnili k ceni digitalnih kovancev. Kaj napoveduje platforma po napovedih spodbudnega leta 2021 v letih 2022–2025??

Napoved Digital Coin Price za Stellar XLM je neverjetno pozitivna. Za naslednjih nekaj let napoveduje naslednje mejnike:

Leto Zvezdna cena
2021 $0,52
2022 0,62 USD
2023 0,72 USD
2024 0,83 USD
2025 1,25 USD

Kot dolgoročna naložba načrtuje, da bi Stellar lahko izkazal neverjetno pozitivne rezultate. Po napovedih bi se lahko vrednost zvezdne cene do konca leta 2021 povzpela na 0,65 dolarja, leta 2022 bi se povzpela na 0,75 dolarja, 2023 do 0,84 dolarja, leta 2024 pa 0,91 dolarja in do leta 2025 dosegla povprečno ceno 1,50 dolarja.

Glede na tehnično analizo Digital Coin Price pričakuje, da bo cena zvezdnih lumen v naslednjih petih letih dosegla nov ATH. Pričakuje, da se bo njegova največja stopnja rasti zgodila v letih 2024–25, z dvigom cen za približno 0,2 USD.

Če se sprašujete, “kaj bo vreden zvezdni lumen leta 2030?”, Boste verjetno z veseljem ugotovili, da Digital Coin Price verjame, da bi lahko do leta 2030 imel vrednost več kot 2,5 USD.

Na žalost Long Forecast meni, da bi se morali vrniti na zemljo. V popolnem nasprotju s ceno digitalnih kovancev (in zlasti Previsioni Bitcoin) je ta platforma podala mračno medvedjo napoved, da bi lahko cena XLM zdrsnila pod 0,2 USD med letom 2023. Za leto 2024 so navedene naslednje cene:

Zvezdne cene leta 2024

Jan: 0,14 USD

Februar: 0,11 USD

Marec: 0,09 USD

April: 0,10 USD

Maj: 0,12 USD

Junij: 0,14 USD

Julij: 0,12 USD

Avgust: 0,11 USD

September: 0,13 USD

Oktober: 0,15 USD

November: 0,17 USD

Dec: 0,20 USD

Stalno negativne stopnje rasti so neverjetno odvračilne, saj nobena od drugih napovedi, vključenih v ta članek, ne pričakuje, da bo cena XLM padla pod svojo trenutno vrednost. Dolga napoved z letno najnižjo vrednostjo 0,09 USD za februar in marec 2024 očitno ne pričakuje, da se bikovski trend XLM dolgoročno nadaljuje. Čeprav verjame, da se bo sredstvo predvidoma zbralo v obdobju do leta 2025, je komaj napovedano napovedovanje vlagateljev.

Glede na to, da je število pozitivnih napovedi daleč večje od tega medvedjega obeta, vseeno ne smemo izgubiti upanja za dolgoročne perspektive Stellar. Pomembno je imeti v mislih potencialno najslabši scenarij, da bi ustvarili trdno strategijo trgovanja, zlasti ker je trg trenutno bolj nestabilen kot kdaj koli prej. Kot se pogosto govori v svetu trgovanja: načrtujte najhujše, pričakujte najboljše!

Kripto platforma Prime XBT je s tehnično analizo podala naslednje napovedi, prikazane na tem grafu:

Trije trikotniki, ki jih vidimo zeleno označene, so reprezentativni za vzvratni vzorec glave in ramen. Kriptoanalitiki so ta vzorec prepoznali kot vzorca, ki je običajno pred bikovskim tekom – zato je močan trend naraščanja napovedi Prime XBT.

Platforma napoveduje neverjetno optimistično prihodnost za Stellar XLM. Kot lahko vidimo, tehnična analiza Prime XBT postavlja Stellar XLM do možne vrednosti 1,25 USD do leta 2023.

Če so te napovedi pravilne, bi to pomenilo, da naj bi Stellar XLM prehitel prejšnjo najvišjo vrednost (ATH) v višini 0,897328 USD.

Po Coinlikerjevi analizi vlagatelji, ki se sprašujejo, “ali se bo cena Stellar XLM zvišala?”, Nimajo kaj skrbeti. Verjame, da bo Stellar medletno naraščal med letoma 2021 in 2025:

2021-2022: cena XLM: 0,64 USD, rast: + 1,130%

2022-2023: cena XLM: 1,52 USD, rast: + 2,820%

2025: cena XLM: 3,35 USD, rast: + 6,340%

Coinliker trdi, da čeprav se nam zdijo te napovedi skrajne, niso tako divje, kot se zdijo. Platforma kot ključne dejavnike, ki bi lahko spodbudili to rast cen, navaja razvijajočo se tehnologijo omrežja Stellar ter povečano uporabo XLM v različnih primerih uporabe. To je trditev StormGain se strinja z. Glede na platformo je ocena dolarjev do leta 2025 “konzervativna”.

Stellar XLM bi lahko dosegel, da bo presegel prejšnji ATH v višini 0,897328 USD. Pravzaprav bi se po napovedih Coinlikerja njegov ATH v naslednjih petih letih lahko več kot potrojil.

Kot dolgoročna naložba načrtuje, da bi lahko Stellar posloval zelo dobro. Po napovedih bi se lahko vrednost zvezdne cene do konca leta 2021 povzpela na 0,75 dolarja, leta 2022 na 0,95 dolarja in do leta 2025 dosegla povprečno ceno 2,50 dolarja.

Koliko bo zvezda vredna leta 2025?

Glede na napoved cene zvezd, ki jo je ponudil WalletInvestor.com, naj bi se XLM do konca leta 2021 povzpel na 0,782 dolarja, do konca 2022 pa na 0,96 dolarja, da bi se do decembra 2025 povzpel na 2,35 dolarja..

Na podlagi zvezdnih napovedi DigitalCoinPrice.com naj bi se vrednost XLM v prihodnjih letih znatno povečala in se bo leta 2021 trgovala pri približno 0,63 USD, decembra 2023 pri 0,71 USD in decembra 2025 pri 1,255 USD..

Longforecast napoveduje, da bo XLM do konca leta 2025 dosegel 1,69 USD.

Dodatne napovedi cen zvezd (XLM) 2023-2025:

Napovedi zvezdnih cen 2021:

Društvo kriptokovancev: 1,332967 USD

Naložba Haven: 4 USD

Mega kripto cena: 5 dolarjev

Napovedi zvezdnih cen 2023:

Prime XBT: 1,25 USD

WalletInvestor: 0,613 USD

Trgovanje z zveri: 0,5554100 $

Napovedi zvezdnih cen 2025:

Stikalo za kovance: 5 USD

Ripple News: 3 USD

Kapitan Altcoin: 5 dolarjev

Zaključek: Napoved napovedi cen Stellar XLM

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial visoka in najnižja napoved napovedi cen Stellar XLM v letih 2021, 2022, 2023 in 2025, ki jih ponujajo tehnični analitiki in strokovnjaki za kripto industrijo.

Leto Visoko Nizko
2021 0,82 USD 0,22 USD
2022 0,95 USD 0,46 USD
2023 1,32 USD 0,60 USD
2025 2,20 USD 0,90 USD

Kako se je cena zvezde sčasoma spremenila?

Če želite najti najbolj natančen odgovor na vprašanje „ali je Stellar XLM dobra naložba?“, Je odličen začetek analiziranje napovedi kriptovalut. Pomembno pa je tudi gledati tako nazaj kot naprej. Pretekla uspešnost je lahko ključni pokazatelj prihodnjega uspeha, zato smo pripravili kratek vodnik o ceni XLM skozi čas.

Kot smo že omenili, je Stellar XLM prvič prišel na trg leta 2014. To pomeni, da moramo preučiti šest let sprememb cen. Ta graf iz Nomije sledi ceni XLM:

Kot lahko vidimo, je bila cena Stellar XLM neverjetno statična pred letom 2017. Po prvih letih svojega življenja, ko je trgovala med 0,001 in 0,004 USD, je bila njegova nenadna rast aprila, maja in junija 2017 povsem brez primere. Vendar je bil to šele začetek.

Trg kriptovalut je kot celota v začetku leta 2018 doživel neverjetno stopnjo rasti. To je bilo deloma posledica števila novih kripto valut tretje generacije, ki so sprožile ogromno zanimanje vlagateljev. Povečan obseg trgovanja v celotni industriji je povzročil dvig cen skoraj vseh kriptovalut – in Stellar XLM ni bil nobena izjema.

Pod 1 dolarjem (0,897328 dolarja) se Stellarjev ATH morda zdi impresiven v primerjavi z bitcoinovim ATH z neverjetnimi 20.000 dolarji. Vendar je bilo to še vedno neverjetno povišanje glede na prejšnje cene v višini 0,001–0,004 USD. Čeprav se je ta cena v letu 2018 hitro znižala, se ni nikoli vrnila na enake nizke cene, ki je večinoma ostala nad 0,05 USD..

Nenavadno med kriptovalutami cena XLM ni padla že marca 2020. Do svetovnega zrušenja koronavirusa je prišlo, ko je zaupanje vlagateljev padlo po svetovnem zapiranju, zaradi česar je cena skoraj vseh večjih valut strmo padala med 1. in 16. marcem. Presenetljivo je, da se je cena XLM v tem obdobju dejansko zvišala in se zvišala z 0,081985 USD na 0,100722 USD.

To bi lahko pomenilo, da na XLM ne vplivajo vsi isti dejavniki, ki običajno vplivajo na nihanja cen v industriji. Na primer, analitiki že dolgo opažajo, da številne druge valute odražajo nihajnosti Bitcoinov, saj je to lahko dober pokazatelj razpoloženja vlagateljev. (Več dejavnikov, ki bi lahko vplivali na ceno Stellar XLM, bomo raziskali v naslednjem oddelku članka).

Čeprav se vrednost XLM marca ni ujemala s preostalim trgom, na srečo ni bil izvzet iz bikovskega teka, ki se je razvil decembra 2020. Med 16. novembrom in 25. januarjem se je Stellar povečal z 0,0870 USD na 0,278334 USD – impresivno odstotno povečanje za 219,92414%! Ker cena XLM še vedno narašča, mnogi vlagatelji upajo, da so zvezdnikovi dnevi Stellar v veliki meri končani.

Pripravljen vlagati v Stellar XLM?

Kateri dejavniki vplivajo na ceno Stellar XLM?

Cena Stellar XLM se lahko spreminja glede na številne notranje in zunanje dejavnike. Da bi naredili najbolj natančne napovedi cen Stellar 2021–2025 in odgovorili na vprašanje „ali se bo cena Stellar XLM zvišala?“, Je pomembno razumeti, kateri so ti dejavniki. Tako boste lažje napovedovali obdobja rasti ali upada na podlagi trenutnih trendov kriptovalut in drugih svetovnih dogodkov, ki lahko vplivajo na ceno XLM.

Ponudba in povpraševanje

Razmerje med ponudbo in povpraševanjem vpliva na ceno vsake posamezne kriptovalute (in valute na splošno). Ko več ljudi poskuša kupiti XLM kot prodati, to pomeni, da je ponudba večja od povpraševanja. To dvigne ceno XLM navzgor. Ko več ljudi poskuša prodati kot kupiti, to pomeni, da je povpraševanje večje od ponudbe, kar negativno vpliva na ceno.

Na ponudbo in povpraševanje vplivajo številni različni dejavniki. V nadaljevanju smo opisali nekaj najpomembnejših.

Vzpon decentraliziranih aplikacij (dApps)

Po vsem svetu se zanimanje za decentralizirane aplikacije (dApps) povečuje. Omrežje Stellar poganja številne finančne aplikacije, katerih cilj je ljudem olajšati vsakodnevno pošiljanje čezmejnih plačil. Stellarjevo partnerstvo z IBM je privedlo do plačilne platforme, ki bo kmalu lahko upravljala sedem fiat valut (vključno z britanskim funtom in fidžijskim dolarjem) ter XLM.

Večja uporaba teh aplikacij, ki so okrepljene zaradi odmevnega partnerstva s podjetji, kot je IBM, bo pozitivno vplivala na ceno Stellar XLM.

Posodobitve sistema

Posodobitve kriptovalutnih omrežij vlagatelji običajno nestrpno pričakujejo, včasih tudi več let vnaprej. Napetost glede posodobitve je pogosto dovolj, da ohrani ceno sredstva pred objavo, vendar se lahko cene, ko je posodobitev uspešno uvedena, resnično dvignejo.

Najnovejši primer tega za XLM je bil v začetku tega tedna, 23. novembra. Vrhunski izvršni direktor Stellarja Justin Rice je na spletnem dnevniku objavil, da je Stellar svoj protokol nadgradil s številke 13 na številko 15, kar je povzročilo, da se je cena XLM v samo enem tednu zvišala za 68%.

Kriptovalute so podvržene številnim notranjim in zunanjim dejavnikom, zaradi česar lahko cene narastejo ali padejo. pomembno je razumeti, kaj so ti dejavniki. Tako boste lažje napovedovali morebitna obdobja preloma (ali zrušitve).

eToro – Nakup Stellar XLM z 0% provizije

Prijavite se za eToro in začnite trgovati s Stellar ali kopirati vrhunske Stellar vlagatelje brez doplačila. Pri tem ni provizije za upravljanje ali drugih skritih stroškov.

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Stellar XLM Napovedovanje cen – Ključne točke

 • Do konca leta 2021 WalletInvestor verjame, da bi lahko videli cene 0,44 USD.
 • Trgovalne zveri napovedujejo, da bi lahko cena XLM do decembra 2021 dosegla najvišjo ceno 0,5335535 USD.
 • Digital Coin Price verjame, da bo Stellar XLM zaključil leto po višji ceni od sedanjih 0,3258 USD.
 • Po poročanju Previsioni Bitcoin bi se cena Stellar XLM med januarjem in majem 2022 lahko zvišala z 1 na 2 USD..
 • Digital Coin Price pričakuje, da bo cena zvezdnih lumen v naslednjih petih letih dosegla nov ATH v višini 1,046891 USD.
 • Dolga napoved je dala najbolj medvedjo napoved in napovedala, da bi lahko XLM leta 2024 padel na 0,09 USD.
 • Prime XBT je uporabil tehnično analizo, pri čemer je navedel inverzni vzorec glave in ramen Stellar, da bi lahko predlagal, da bi njegova cena do leta 2023–25 znašala 1,25 USD..
 • XLM je bil nenavaden, saj njegova cena med padcem koronavirusa ni bistveno padla.
 • Med 16. novembrom in 25. januarjem se je Stellar povečal z 0,0870 na 0,278334.
 • Dejavniki, ki lahko vplivajo na ceno XLM, vključujejo ponudbo in povpraševanje, porast dApps in začetek nadgradnje sistema.
 • Stellar je leta 2014 ustanovil eden od soustanoviteljev podjetja Ripple in se osredotoča na olajšanje čezmejnih plačil za vsakdanje ljudi.
 • Njegova partnerstva vključujejo IBM in Deloitte, ki sta v omrežju Stella zgradila plačilne aplikacije in sisteme.
 • Vsaka transakcija Stellar stane le 0.0001 XLM provizij in traja manj kot šest sekund (veliko ceneje in hitreje kot Bitcoin).
 • Coinliker daje najbolj optimistično napoved v višini 3,35 USD v petih letih.
 • ATH Stellar XLM je leta 2018 znašal 0,897328 USD.

Če ste iskali zanesljivo napoved cen Stellar XLM za leta 2021, 2022, 2025 in pozneje in se sprašujete, ali je Stellar XLM dobra naložba?, Upamo, da se vam je ta članek zdel koristen. To sredstvo je na trgu od leta 2014 in je v tistem času videlo vrsto odmevnih partnerstev. Njegova pred kratkim statična cena je bila morda nekoliko premajhna, toda glede na napovedi, ki smo jih tukaj vključili, bi lahko bila pred nami svetla prihodnost.

Ne glede na to, ali ste naklonjeni najnižjim napovedim iz Dolge napovedi ali izjemno pozitivnim napovedim Previsioni Bitcoin, je jasno, da analitiki pretežno pričakujejo, da se bo cena Stellarja v naslednjih petih letih zvišala. Kljub temu se je trg v preteklosti čez noč spremenil in bi to zlahka ponovil. Kot rezultat tega je ključnega pomena, da opravite lastne raziskave, da ustvarite trdno naložbeno strategijo.

Če vam ta članek daje samozavest, morate začeti trgovati Stellar XLM zase bi vas morda zanimalo, da posrednik za trgovanje z več sredstvi eToro ponuja možnost trgovanja s kripto sredstvi (vključno s Stellarjem) in CFD-ji do 90+ kriptovalute.

Zvezdne napovedi cen – pogosta vprašanja

Bo Stellar dosegel 1 dolar?

Glede na posodobljene napovedi se zdi zelo mogoče, da bi Stellar v naslednjih dveh letih dosegel 1 USD. Najzgodnejše napovedi verjamejo, da bi se to lahko zgodilo pred koncem leta 2021, medtem ko drugi to pričakujejo v času do leta 2025.

Zdi se mogoče, da bi Stellar lahko dosegel 1 dolar. Glede na tehnično analizo Prime XBT, Coin Liker in StormGain bi bil XLM v naslednjih nekaj letih vreden več kot 1 USD. Coinliker celo pričakuje, da bo do leta 2025 dosegel 3 dolarje!

Ali je Stellar XLM dobra naložba?

Napovedi v veliki večini nakazujejo, da bi lahko bila Stellar dobra naložba. Dolga napoved je izjema od pravila, saj verjame, da bo XLM padel v vrednosti in leta 2024 dosegel 0,09 USD.

Zakaj je Stellar tako poceni?

Čeprav se cena Stellarja povečuje, je še vedno ena najcenejših kriptos na trgu. Nekateri verjamejo, da je sredstvo preprosto podcenjeno, toda del razloga, da je tako nizko, je, da platforma Stellar zaračunava zelo nizke provizije.

Je XLM boljši od XRP?

Na vprašanje, ali je XLM boljši od XRP, ni enostavnega odgovora. Stellar je bil zgrajen za lažje čezmejno plačevanje vsakodnevnim ljudem, medtem ko je bil Ripple zasnovan tako, da bankam olajša pošiljanje velikih vsot denarja, ne da bi postali žrtve neugodnih menjalnih tečajev in visokih provizij. Stellar je boljši ali bolj primeren za posameznike, medtem ko je Ripple boljši za velika podjetja in banke.

Ali se bo Zvezdnica dvignila?

Napovedi o kriptovalutah, ki smo jih vključili v ta članek, se strinjajo, da da, cena Stellarja se bo zvišala. Večina platform predvideva bikovski tek proti letu 2025, čeprav z obdobji nestanovitnosti pred tem.

Je Stellar vilice Ripple?

Ne, Stellar ni vilica Ripplea. Pravzaprav, čeprav ga je sprožil eden od soustanoviteljev podjetja Ripple, je bil pred izdajo imenovan “The Secret Bitcoin Project”.

Če se sprašujete, ali se bo cena XLM zvišala?, Upamo, da se je ta članek izkazal za koristnega. Po vrsti medvedjih let, ki so kljubovala odmevnim partnerstvom, se obeti za XLM začenjajo svetleti.

Nekaterim vlagateljem se lahko zdijo Coinlikerjeve optimistične napovedi preveč ambiciozne. Vendar je treba omeniti, da se tako XBT kot StormGain strinjata, da bi lahko cena XLM v naslednjih petih letih dosegla 2 USD. Ne glede na to, ali ste obstoječi vlagatelj XLM ali nekdo, ki razmišlja o dodajanju sredstva v svoj portfelj, je ta novica zagotovo spodbudna.

Nadaljnje branje:

15 najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite ta mesec

15 razlogov za vlaganje v kriptovalute

Najbolj priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

Najboljše kriptovalute za vlaganje v Avstralijo leta 2021

Najpomembnejše kriptovalute, razen Bitcoinov

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Izjava o omejitvi odgovornosti: Zvezdne ali druge kriptografije so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov. Napovedi in analize odražajo stališča različnih zunanjih in notranjih analitikov kadar koli in se lahko kadar koli spremenijo. Poleg tega ne morejo predstavljati zaveze ali jamstva s strani Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me