Napovedovanje cen zvezdnih lumen 2021, bomo videli odmev XLM?

Stellar Lumens (XLM) pritegne zanimanje vlagateljev v kriptovalute in novice o napovedovanju cen za leto 2021 se segrevajo. Kriptovaluta, ki jo je razvila fundacija Stellar Development Foundation, je postala priljubljena med balonom kriptovalut 2017.

Stellar Lumens XLM je močno povečal svojo tržno kapitalizacijo in svojo vrednost ter postal ena najbolj zaupanja vrednih valut na trgu. Kriptovaluta XLM se je zaradi upada na trgu kriptovalut soočila z upadom premoženja. V zadnjih mesecih se je uspešnost izboljšala. Poglejmo kratkoročne in dolgoročne napovedi cen zvezdnih lumen.

Če želite hitro in enostavno kupiti Stellar XLM, si oglejte Izmenjava eToro!

Namen tega vodnika je vse od poglobljene tehnične analize do temeljne analize, da dobimo popoln 360-stopinjski pogled na lumene Stellar, ponudili pa bomo tudi napovedi cen Stellar XLM od strokovnjakov iz finančne industrije. Do konca boste imeli boljšo predstavo o tem altcoinu in videli, ali je Stellar Lumens dobra naložba ali ne.

Kaj je zvezdni lumen?

Jed McCaleb je ustanovil Stellar Lumens leta 2014. Čeprav ni blizu tako težkega udarca, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ali Ripple (XRP), je med 20 najboljšimi kriptovalutami. McCaleb je tudi ustanovitelj podjetja Mt.Gox in soustanovitelj podjetja Ripple. Jed McCaleb je zaslužen za pionirstvo kripto prostora, ki je danes takšen, kot je. McCaleb je sodeloval z Joyce Kim pri lansiranju Stellarja.

Po zagonu podjetja Stellar so v sodelovanju s Patrickom Collinsonom, izvršnim direktorjem podjetja Stripe, ustanovili Stellar Foundation. Fundacija Stellar je neprofitna organizacija, ki podpira razvoj in sprejetje plačilne mreže Stellar Lumens.

Stellar je od Patricka Collinsona in Stripea prejel 3 milijone ameriških dolarjev. Od takrat je fundacija Stellar financirala tudi druge partnerje. Uveljavil se je kot rešitev čezmejnega plačevanja, saj posameznikom, ki nimajo dostopa do bančnega sistema, ponuja bogastvo in način prenosa sredstev z minimalnimi provizijami za transakcije..

Stellar je znan tudi po partnerskem sodelovanju z IBM-om in izgradnji IBM World Wire – globalne mreže za regulirane finančne institucije za hkratno čiščenje in poravnavo čezmejnih plačil v realnem času.

Kaj je XLM?

XLM je domača kriptovaluta Stellar Lumens, ki poganja verigo blokov Stellar. Skupaj je bilo ustvarjenih 100 milijard XLM. Število naj bi se povečevalo, dokler ne bi dosegli 105 milijard ponudbe. Uporabniki Stellar pa so na ta načrt postavili veto leta 2019. Stellar Foundation je uredil XLM gospodarstvo in zmanjšal XLM s 105 milijard na 50 milijard.

Uporaba XLM kot goriva za transakcije v omrežju Stellar Lumens kriptovaluti zagotavlja tudi vrednost. Od 50 milijard žetonov XLM je 20 milijard v prometu na trgu, preostali pa so v skrbništvu Stellar Foundation.

Napovedovanje cen zvezdnih lumen in zgodovina cen

Stellar Lumens že nekaj časa doživlja težko obdobje, saj vrednost kriptovalut pade pod predvideno raven. Vendar pa stvari iščejo kripto. Stellar Lumens ponuja tehnologijo čezmejnih plačil, vse večja priljubljenost kriptovalut pa naj bi dolgoročno spodbujala rast.

Trenutno XLM trguje po 0,239064 USD, njegova tržna kapitalizacija pa je 25,2 milijarde USD. Ta kriptovaluta je bila na najnižji cenovni točki leta 2017 in je trgovala pri 0,002 USD. Naredil je oživitev in dosegel najvišjo ceno vseh časov, 0,93 USD.

Trg kriptovalut je v celoti padel in XLM ni bil nobena izjema. Zahvaljujoč medvedjemu trgu je bila kriptovaluta med najslabše delujočimi kriptovalutami v kripto prostoru, ki je izgubila več kot 90% vrednosti od rekordnih cen, ki jih je določila leta 2018. XLM je leto 2018 končal po ceni 0,09 USD.

Tudi leto 2019 se je začelo s podobno noto za XLM, s kriptovaluto pa si je prislužil nezavidljiv ugled, da spada med najslabše izvedene valute. Najvišja cena XLM, dosežena leta 2019, je bila 0,16 USD in je zabeležila nizko ceno 0,04 USD. Cena XLM se je dvignila leta 2020, a kmalu padla na 0,03 USD.

grafikon zvezdnih cen

Glede na napovedovanje cen Stellar Lumens pa naj bi XLM doživel bik, zahvaljujoč ponovnemu zanimanju vlagateljev za kripto trg in povečanju projektov DeFi. Težko je napovedati, kako visoko bo kriptovaluta šla natančno. Vendar napovedi cen navajajo, da bi lahko XLM do konca leta 2021 presegel 1 USD.

Preberite več: Kaj bo spodbudilo zvezdniško ceno leta 2021?

Tehnična analiza zvezdnih lumen

Tehnična analiza vlagateljem in strokovnjakom pomaga razumeti dolgoročno rast sredstva in njegovo predvideno vrednost. To počne z vzorci grafikonov, trendi in drugimi tržnimi signali. Ker je XLM dokaj nova kriptovaluta, lahko doživi nestanovitnost in postavlja nove visoke in nizke rekorde. Oglejmo si napoved cen zvezdnikov Lumens s strani strokovnjakov za kriptovalute in napoved cen za obdobje 2021-2025.

Bi razmislili o vlaganju Stellar XLM?

Napovedovanje cen zvezdnih lumen s strani strokovnjakov za kriptovalute

Strokovnjaki za kriptovalute so podali lastno napoved cen za Stellar Lumens in vlagateljem pomagali pri odločitvi, ali naj vlagajo v Stellar Lumens (XLM) ali ne in koliko se lahko vrednost XLM poveča.

poglejmo, kaj pravijo strokovnjaki za napovedovanje cen Stellar Lumens za leto 2021. Tu je nekaj napovedi cen za Stellar Lumens.

Kripto ocena je napovedal, da se bo XLM leta 2021 povzpel na 0,46 USD.

Daljše napovedi cen trdijo, da bi lahko zvezdni lumeni dosegli 0,69 USD. Večina strokovnjakov meni, da so te napovedi glede na uspešnost XLM v preteklosti precej umirjene in skromne.

CoinSwitch je napovedal, da bo partnerstvo podjetja Stellar Lumen z IBM-om in različnimi vladami leta 2021 zvišalo ceno XLM na 1 ameriški dolar.

Trgovanje z zveri je konservativno napovedal ceno zvezdnih lumen. Po napovedih bo XLM kratkoročno okoli 0,10 USD.

CryptoGround je napovedal, da bo XLM leta 2021 trgoval okoli 0,74 USD

Napoved cene zvezdnih lumen 2021

Tu je nekaj napovedi cen XLM za leto 2021:

Vlagatelj v denarnico je napovedal enoletno napoved 0,3045 USD in petletno napoved 0,459 USD.

Vlaganje v Haven je bil precej optimističen glede cene XLM in napovedal, da bi lahko njegova cena leta 2021 dosegla 4 USD. Ta cena je dosegljiva, če ni varnostnih napak in kriptovalutni sektor deluje dobro.

Monetize.info meni, da bi se cena XLM lahko leta 2021 dotaknila 3 dolarjev, zahvaljujoč partnerstvu z IBM, Stripe in Deloitte.

Napovedovanje cen zvezdnih lumen 2022-2023

Vrednost XLM bo med večino leta 2022 znašala med 0,60 in 0,70 USD. Vrednost bi lahko prišlo okrog avgusta nekje, vendar naj bi XLM znašala med 0,60 in 0,70 USD. Do leta 2023 bomo verjetno videli, da se bo vrednost XLM povečala na 0,80 USD. . Do konca leta naj bi se Stellar povzpel na nekje med 1 in 1,5 USD.

Napovedovanje cen zvezdnih lumen 2024-2025

Večina strokovnjakov verjame, da bo do konca leta 2025 cena XLM približno 3 USD. Če jo primerjamo s trenutno vrednostjo, gre za 600-odstotno povečanje.

Napoved cene zvezdnih lumen: Zaključek

Stellar Lumens ima pomemben potencial in videli smo, da se njegova cena hitro povečuje. To je odvisno od pogojev, kot sta stabilnost trga in delovanje Bitcoinov.

Več modelov napovedovanja cen Stellar Lumens napoveduje, da bi lahko kriptovaluta postala ena najbolj iskanih kriptovalut v kriptoprostoru, njena vrednost pa bi lahko segala do 5 dolarjev ali več.

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial visoka in najnižja napoved cen Stellar Lumens XLM v letih 2021, 2022, 2023 in 2025, ki jih ponujajo tehnični analitiki in strokovnjaki za kripto industrijo.

Leto Visoko Nizko
2021 0,75 USD 0,17 USD
2022 1,25 USD 0,36 USD
2023 2,5 USD 0,80 USD
2025 4,2 USD 1,32 USD

Če ste iskali zanesljivo napoved cen Stellar Lumens in se sprašujete, ali je XLM dobra naložba?, Upamo, da vam je bil ta članek v pomoč. Glede na napovedi, ki smo jih tukaj vključili, bi XLM lahko čakala svetla prihodnost.

eToro – najboljši posrednik za nakup Stellar XLM

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me