Osnovni znak pozornosti: Zakaj je vsak trgovec nor nad BAT?

Osnovni žeton pozornosti ali, kot ga pogosto imenujemo BAT (simbol oznake), je priljubljen med mnogimi v svetu trgovanja s kriptovalutami.

BAT je kriptovaluta, ki je zagotovo ne boste pozabili, in to ne samo zaradi svojega smešno zvenečega imena.

Tam je zunaj revolucionirali delovanje digitalnega oglaševanja, uvedbo novega sistema, za katerega pravijo, da je pravičnejši.

V tem članku bomo preučili, kaj naredi BAT tako posebnega in ali je dobra izbira za trgovce s kriptovalutami ali ne.

Se želite naučiti, kako trgovati s kriptovalutami kot profesionalci? Vzemi naše tečaj kriptovalut!

Kaj poskuša doseči BAT?

Tako kot mnogi drugi dobri projekti s kriptovalutami tudi oni niso usmerjeni zgolj v nadomestitev tradicionalne valute, temveč poskušajo odpraviti še eno pomembno težavo.

BAT je ciljanje oglaševalske niše, nekaj, kar ni bilo preveč raziskano v kriptovalutah in daje BAT konkurenčno prednost in potencialno celo monopol.

Skratka, BAT poskuša učinkoviteje meriti pozornost uporabnikov do digitalnih oglasov, tako da jih monetizira v korist obeh uporabnik (občinstvo) in založnik (ustvarjalci vsebine).

To počnejo na dva načina:

  • Prvič, uporabniki dobijo žetone BAT, ker so pozorni na oglase.
  • Drugič, oglaševalci plačujejo žetone BAT založnikom, da pridobijo pozornost uporabnikov.

Najboljša razlaga, kaj BAT počne, je Spletno mesto BAT:

»Osnovni znak pozornosti je nov žeton za industrijo digitalnega oglaševanja. Založnikom plača za njihovo vsebino, uporabnikom pa pozornost, hkrati pa oglaševalcem ponuja več v zameno za njihove oglase. “

Učinkovito, BAT želi decentralizirati splet in ustvariti splet 0,3; bolj decentraliziran splet, kjer je nadzor v rokah ustvarjalcev vsebin in ne v mogočnih elektrarnah, kot sta Facebook in Google.

Menijo, da je krivično, da se internetni velikani bogatijo, medtem ko založniki prenehajo poslovati.

Menda, Google in Facebook predstavljajo do 73% vseh prihodkov od oglaševanja in 99% celotne rasti.

Poleg tega BAT pravi, da “digitalno oglaševanje preplavijo posredniki, sledilci in prevare”, zaradi česar je digitalno oglaševanje neučinkovita panoga, kar je slabo za poslovanje..

Ta neučinkovitost ima neposreden vpliv na uporabnike, saj BAT trdi tudi, da se preveč naših virov uporablja za oglaševanje in da to ni pravično za uporabnike.

To trdijo do 21% življenjske dobe baterije našega telefona zavzamejo oglasi in kar 50% mobilnih podatkov je oglasov. Ampak to je vse vrh ledene gore.

Z ustvarjanjem mehanizma nagrajevanja lahko oglaševalci jasneje vidijo, kateri založniki so učinkovitejši. Pomagal jim bo tudi bolje ciljati na svoje občinstvo.

BAT se prav tako poskuša zoperstaviti goljufijam in zlonamerni programski opremi ter zaščititi zasebnost svojih uporabnikov.

BAT vodi Brendan Eich, ki je tudi ustvarjalec JavaScripta in soustvarjalec Mozilla Firefox.

Kako deluje BAT?

Osnovni znak pozornosti

BAT je žeton ERC-20, kar pomeni, da nima lastne verige blokov in je namesto tega zgrajen na verigi Ethereum. Tako kot pri vseh drugih žetonih ERC-20, BAT je decentraliziran in odprtokoden.

To s seboj prinaša številne prednosti in slabosti. Najbolj jasna prednost je, da BAT uporablja vire Ethereuma in lahko pospeši razvojni proces.

Na primer, ni jim treba skrbeti za ustvarjanje in vzdrževanje povsem nove verige blokov. Namesto tega se lahko osredotočijo na oblikovanje BAT v tisto, kar želijo.

Uporaba Ethereumove verige blokov pomeni tudi, da BAT zlahka sprejmejo številne druge denarnice za kriptovalute, kar lahko pospeši njegovo uporabo in priljubljenost.

Vendar pa je uporaba Ethereuma lahko problematična, če želi ekipa, ki stoji za BAT, kriptovaluto razvijati na drugačen način.

Najbolj očiten problem je ta Ethereum še vedno uporablja algoritem dokazov o delu, za katerega mnogi menijo, da je neučinkovit, zlasti v primerjavi z dokazilom o vložku.

Uporabniki, založniki in oglaševalci

V sistemu BAT so tri glavne komponente, uporabnik (ki si ogleduje vsebino), oglaševalec (ki želi oglaševati izdelke) in založnik (ki ustvarja vsebino).

Žeton BAT je mogoče zamenjati med uporabniki, založniki in oglaševalci v predlaganem ekosistemu BAT.

Uporabniki lahko dajejo žetone svojim najljubšim spletnim mestom (založnikom). Žetoni BAT se lahko uporabljajo tudi za vrhunske storitve in vsebine na platformi BAT.

BAT tudi zasebnost jemlje zelo resno in ščiti podatke uporabnikov pred razkritjem založnikom ali oglaševalcem.

Uporabnikova pozornost se meri, ko si uporabniki ogledujejo oglase na aktivnih zavihkih, in se izračuna glede na trajanje in slikovne pike glede na sorazmerno z ustrezno vsebino.

Skupina za BAT še vedno razvija več metod za merjenje pozornosti uporabnikov do oglasov.

Ali je BAT trgovalno sredstvo?

BAT trdi, da ni digitalna valuta, vrednostni papir ali blago, seveda pa to ljudem ne bo preprečilo, da bi ga gledali in uporabljali na tak način. Če ga je mogoče zamenjati, se z njim lahko trguje.

Obstaja skupna ponudba 1.500.000.000 žetonov BAT, v času pisanja pa že obstajajo 1.457.527.137 v obtoku.

Možno je, da BAT poveča svojo ponudbo, da se bo nadaljevala, ali pa se bo v bližnji prihodnosti soočil s težavami.

Vendar je treba omeniti, da ustvarjanje novih žetonov bi lahko negativno vplivalo na njegovo ceno.

Omeniti velja tudi, da je projekt še v razvoju, verjetno še veliko drugih kriptovalut, tako da se lahko danes sam opredeli kot drugačen kot jutri..

Če želite razumeti več o tem, kako deluje BAT, lahko preberete beli dokument tukaj.

Brskalnik Brave

BAT je močno povezan z Pogumni brskalnik, ki trdi, da je hitrejši, varnejši in bolj zasebno usmerjen kot drugi brskalniki.

Zaenkrat je pogumen edini brskalnik, s katerim BAT deluje, in zaradi tega je lahko uspeh ali neuspeh BAT odvisen od tega, kako uspešen je brskalnik Brave.

Če postane Brave bolj priljubljen, bo to verjetno pozitivno vplivalo na BAT, če pa se ne bo prijel, bi lahko bil učinek uničujoč.

Pomembno je tudi razmisliti o možnosti, da BAT sprejme drug večji in bolj znan brskalnik, kot so Google Chrome, Safari ali Mozilla Firefox.

Tak dogodek bi res lahko pospešil napredek BAT, vendar smo trenutno verjetno daleč od te točke.

Omeniti je treba tudi, da Če želite zaslužiti BAT od Brave, se morajo uporabniki prijaviti za svoje oglase, ki spoštujejo zasebnost. Brskalnik Brave deluje za Windows, Mac OS in Linux.

Kako dobro se je izkazal BAT?

Uspešnost BAT

V času pisanja tega članka je BAT 32. največja kriptovaluta, navedena na seznamu CoinMarketCap, z tržna kapitalizacija 302.449.916 USD.

Trenutno vas bo en žeton BAT stal približno 0,20 USD, vendar je januarja 2018 dosegel najvišjo vrednost okoli 0,98 USD.

Ključno je poudariti to BAT je relativno stabilen v primerjavi z drugimi kriptovalutami. To še posebej velja za novejše mesece. Za nekatere trgovce je to zelo privlačno in je lepa sprememba.

Vendar pa je BAT zaradi pomanjkanja nestanovitnosti lahko boljša dolgoročna naložba kot kratkoročno premoženje za dnevno trgovanje.

Druga ključna stvar, na katero je treba opozoriti, je, da od približno marca 2019, Najboljša razpoložljiva tehnologija se je izjemno povečala obseg trgovanja.

To je super, ker pomeni, da z njim trguje več ljudi, kar pomeni, da bo z njim lažje trgovati.

Manj verjetno je, da bodo trgovanja propadla, ker vas posrednik ne more povezati s kupcem ali prodajalcem.

Poleg tega lahko pomeni, da morda na skrivaj narašča priljubljenost.

Običajno ne bi svetovali trgovanja s tako majhno kriptovaluto, toda BAT v zadnjih letih zelo obeta in ga je vsekakor treba gledati.

Če BAT doseže prvih 10 glede na tržno kapitalizacijo, bi moral biti na radarjih vseh trgovcev.

Ključno pa je poudariti, da je BAT vezan na ceno etra. Torej, če se cena etra dvigne ali pade, se bo tudi BAT. Kar pomeni, da bi morali trgovci, ki jih zanima BAT, spremljati tudi Ethereum.

Ključne točke

Če se česa iz tega članka spomnite, navedite te ključne točke.

  • BAT plačuje založnikom za njihovo vsebino, uporabnikom za pozornost in oglaševalcem daje več v zameno za njihove oglase. Zanje je to veliko bolj pravična razporeditev sredstev pri digitalnem oglaševanju.
  • Brendan Eich, ustvarjalec JavaScript in Mozilla Firefox, vodi projekt. Z odličnim tehničnim vodstvom BAT zelo obeta.
  • BAT je močno povezan z brskalnikom Brave. Njegov uspeh je lahko zelo povezan z uspehom Brave.
  • Do zdaj se je BAT izkazal za relativno stabilno izbiro. V času pisanja tega članka ima BAT tržno kapitalizacijo 302.449.916 USD.

Naučite se trgovati s kriptovalutami z našim tečajem trgovanja s kriptovalutami

Bi radi izvedeli več o drugih kriptovalutah in kako z njimi trgovati? Nato se prijavite na naš tečaj trgovanja s kriptovalutami!

Če ste z veseljem prebirali ta članek iz Trgovanje Izobraževanje, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me