Poiščite najboljše kriptovalute za trgovanje – kriptovalute za trgovanje

Najboljši trgovski pari za kriptovalute

Najboljši trgovski pari za kriptovalute: Uvod

Katere so najboljše kriptovalute za trgovanje?

9 najbolj dragocenih kriptovalut za trgovanje

 1. Monero (XMR)
 2. Valovanje (XRP)
 3. Zvezdnik
 4. Bitcoin (BTC)
 5. Ethereum (ETH)
 6. EOS
 7. Litecoin (LTC)
 8. Binance (BNB)
 9. Osnovni žeton pozornosti (BAT)

Pet najboljših alternativnih kriptovalut za trgovanje

 1. ChainLink
 2. VeChain
 3. NEO
 4. Tether

Najboljši trgovski pari za kriptovalute

Zakaj & Kako lahko začnem trgovati s kriptovalutnimi pari?

Ključne točke

Pogosta vprašanja

Najboljši trgovski pari za kriptovalute: Uvod

Iščete najboljše pare za kripto trgovanje? Iščete najbolj dragocene kriptovalute za trgovanje? Potem je ta članek samo za vas! Oglejte si 9 najbolj kriptovalut, s katerimi se najbolj trguje, in izveste več o kripto trgovanju.

Najprej pa odgovorimo na še eno vprašanje, ki bi vas ponoči morda oživljalo … “Kaj je kripto trgovanje in zakaj naj sploh začnem trgovati s kriptovalutami?”

No, trgovanje s kriptovalutami, opredeljeno kot postopek nakupa in prodaje kriptovalm ali špekuliranje z njihovimi cenami, je privlačna naložbena možnost.

Poleg tega, če najdete dragocene kriptovalutne pare za trgovanje, lahko kripto trgovanje sčasoma prinese visoke donose. Samo poglejte nekaj najuspešnejših vlagateljev v kripto!

Vendar pa ni samo denar tisti, ki motivira trgovce s kripto. Obstajajo številni profesionalci kripto trgovanja, zaradi katerih ljudje vlagajo v vrhunske kriptovalute.

Za začetek – čeprav so kriptovalute lahko zelo nestanovitne – vzpon tehnologije kriptovalut in blockchain na področjih, ki presegajo finančni sektor je velik motivator za kripto trgovce. Ne preseneča, da nekateri strokovnjaki verjamejo, da se bodo obseg in dejavnosti trgovanja s kriptovalutami še naprej povečevali kljub še vedno pandemiji.

Svet trgovanja s kriptovalutami zaznamuje visoko likvidnost prav tako, kar je še en dejavnik, ki privablja ljudi z vsega sveta.

Trgovanje s kriptovalutami vlagateljem daje tudi določeno neodvisnost, saj se ni treba zanašati na banke ali druge finančne institucije. Si predstavljate, da živite v svetu s popolnoma decentraliziranimi finančnimi sistemi?

In to še ni vse! Naložbe v najboljše trgovalne pare za kriptovalute so nekaj, kar strokovnjaki cenijo zaradi pomembnosti diverzifikacija portfelja.

Čeprav obstaja nekaj razvpitih prevar in negativnega odnosa do kriptov, je kripto trgovanje naložbena niša, ki jo je vredno raziskati.

Ti lahko začnite trgovati z najboljšimi kripto pari že s 100 USD. Torej, ali res potrebujete več razlogov za začetek trgovanja s kriptovalutami??

Pri podjetju Trading Education vam lahko pomagamo izvedeti več o kripto trgovanju in najboljših kripto parih. Preprosto se prijavite na enega od naših spletnih tečajev, ki vam bodo pomagali obvladati kripto trgovanje.

Ko pridobite dovolj znanja o kripto parih in trgovalnih strategijah, lahko hitro in enostavno začnete trgovati z nekaterimi najboljšimi kriptovalutami – preprosto preverite Izmenjava eToro!

Katere so najboljše kriptovalute za trgovanje?

Zdaj, ko ste seznanjeni s prednostmi trgovanja s kriptovalutami, čas je, da izveste več o najboljših kriptih za trgovanje.

Ni skrivnost, da je svet digitalnih valut spremenil ne le finančno industrijo, ampak tudi ves svet.

Kriptovalute, ki jih v času negotovosti vidimo kot alternativo nacionalnim valutam, lahko celo pomagajo družbe rešujejo finančne krize.

Impresivna je tudi tehnologija, ki stoji za kripto (bodisi blockchain ali njegove alternative), kar pospešuje razvoj vedno več kovancev za trgovanje. Zanimivo je, da po navedbah CoinMarketCap zdaj obstaja več kot 5000 kriptovalut.

Za lažje krmarjenje po impresivnem svetu trgovanja s kriptovalutami in iskanje najboljših parov kriptovalut za trgovanje, predstavljamo 9 najbolj dragocenih kriptovalut za trgovanje. Skozi njih lahko greste s svojim tempom, da se informirano odločite o kripto paru, ki vas zanima.

9 najbolj dragocenih kriptovalut za trgovanje

Da bi trgovcem in vlagateljem kriptovalut pomagali pri odločitvi, s katerimi kripto pari naj trgujejo, spodaj obravnavamo 9 glavnih kriptovalut in njihove možnosti:

1. Monero (XMR)

Ste pripravljeni izvedeti več o najboljših kriptovalutah za trgovanje? Začnimo z Monero – enim najzanimivejših in najdragocenejših altcoinov, ki jih letos trgujemo.

Monero je bil predstavljen leta 2014 s poudarkom na decentralizacija in zasebnost. Pravzaprav se ta kripto pogosto imenuje edini pravi kovanec za zasebnost. Za razliko od Dash transakcij, na primer, prehodov Monero ni mogoče objaviti. Tudi zgodovina kovancev ni znana, zato nihče ne more povedati izvora in cilja transakcij.

Monero zaradi svojega potenciala in edinstvene strukture privablja številne trgovce po vsem svetu. V redu, v redu, prav imaš – kovanci za zasebnost lahko privabijo zlonamerne ljudi. Toda kljub uporabi v nedovoljenih dejavnostih, kot je trgovanje na temnem spletu, je Monero eden najboljših kriptoposnetkov za trgovanje. Monero je na 15. mestu CoinMarketCap, s tržno kapitalizacijo v višini 2.266.674.057 USD in obsegom trgovanja v višini 1.552.301.913 USD na dan 13. oktobra 2020.

2. valovanje (XRP)

Ripple je še ena revolucionarna in dragocena kripto za trgovanje. Natančneje, Ripple je eden najstarejših kriptovalutnih projektov, saj je Rippleov žeton XRP med največjimi kovanci po tržni kapitalizaciji.

Rippleova likvidnost na zahtevo omogoča pošiljanje XRP neposredno in hitro, da bi zamenjali dve različni svetovni valuti. Pravzaprav je bil Ripple prvotno zasnovan za olajšati bančne transakcije z nizkimi stroški.

Čeprav so njeni vodilni posvojitelji predvsem velike finančne institucije, ki denar prenašajo po vsem svetu, so možne tudi transakcije med enakimi uporabniki, pri čemer številne vlagatelje z majhnimi računi privlači nizka cena žetona (0,257064 USD v času pisanja).

Vas zanima Trgovanje z valovanjem?

3. Zvezdnik

Če iščete zvezdne kripto za trgovanje, dajte Zvezdnik na vašem seznamu. Zvezdnik je eden najbolj obetavnih možnosti naložb v kriptovalute v letu 2020, po CoinMarketCap.

Glavni namen Stellarja, ki je prvotno temeljil na protokolu Ripple Labs, je bil olajšati čezmejne transakcije. Upoštevajte, da Izvorni kripto zvezdi je Lumen (XLM). Lumeni se ne kopajo, saj sistem ne uporablja dokazil o delu.

Za razliko od Ripplea se Stellar ne osredotoča le na velike finančne organizacije, temveč tudi na posamezne stranke. In ugani kaj? Vsaka transakcija stane samo 0,00001 XLM.

Glede na to, da platforma olajšuje čezmejne transakcije in povezuje plačilne sisteme in trgovce s kripto, ni presenetljivo, da številni trgovci še vedno trdijo, da je to ena izmed najboljših kriptos, ki jih zdaj trgujejo.

4. Bitcoin (BTC)

Morda niste presenečeni, ko vidite Bitcoin na našem seznamu. Bitcoin je že več kot desetletje od uvedbe še vedno ena najvplivnejših kriptovalut po vsem svetu.

Pravzaprav se Bitcoin – eden najboljših kriptosov, ki trgujejo z veliko tržno kapitalizacijo in obsegom trgovanja – pogosto imenuje kralj kriptovalut.

Ker Bitcoin zaznamuje visoka likvidnost, trgovanje z BTC je odlična možnost tudi za začetnike. Kljub nenehni pandemiji je po mnenju vrhunskih strokovnjakov vlaganje v Bitcoin še vedno ena najboljših možnosti trgovanja s kriptovalutami.

Poleg tega pa so bitcoini zelo omejeni, saj so zelo mamljivi. Upoštevajte, da samo 21 milijonov bitcoinov lahko kdaj obstaja. Obstaja že več kot 18.466.006,25 BTC, dnevno pa več kot 900 BTC. Čeprav se te številke spreminjajo vsakih 10 minut, ko se dodajo novi bloki, se pričakuje, da bo zadnji bitcoin izkopan okoli leta 2140.

Obstaja dovolj časa za vlaganje v Bitcoin, zato ne oklevajte in dodajte ta vrhunski kovanec v svoj trgovalni portfelj!

Vas zanima Trgovanje z bitcoini?

5. Ethereum (ETH)

Morda niste presenečeni, ko vidite Ethereum na našem seznamu. Ethereum je druga največja blockchain platforma po tržni kapitalizaciji za Bitcoinom, zaradi česar sodi med kriptovalute, s katerimi lahko trgujete. Za razliko od Bitcoina v etru Ethereuma ni zgornje meje ponudbe, ki privablja številne vlagatelje po vsem svetu.

Opozoriti moramo, da je leta 2016, Ethereum je bil razdeljen na Ethereum (kovanec ETH) in Ethereum Classic (kovanec ETC), zato vedno poskrbite, da poznate okrajšavo kovanca, s katerim želite trgovati.

Dobra novica je, da ima Ethereum številne aplikacije, ki presegajo kripto trgovanje. Ethereum podpira pametne pogodbe in razvijalcem omogoča ustvarjanje decentraliziranih aplikacij, ki lahko podpirajo trgovanje z blagom, podjetja, glasovanje, igre na srečo in interoperabilnost v znanosti.

Ni čudno, da je hrup okoli Ethereuma še vedno impresiven. Pravzaprav je eden najpomembnejših in pričakovanih dogodkov zagon Ethereum 2.0, ki se bo osredotočil na vložke namesto na rudarstvo. Ta dogodek lahko celo zagotovi višjo raven preglednosti in varnosti ter lahko privabi več kripto trgovcev, da vlagajo v Ethereum v letu 2020 in prihodnjih letih.

Vas zanima Trgovanje z Ethereumom?

6. EOS

EOS je še ena dragocena kriptovaluta, s katero lahko trgovci sčasoma povečajo svoje bogastvo. Upoštevajte, da EOS poganja blokovni protokol EOS.IO, ki podobno kot Ethereum uporabnikom omogoča ustvarjanje pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij. Natančneje, EOS.IO je bil prvotno ustvarjen za reševanje težav s hitrostjo in razširljivostjo v Ethereumu in Bitcoinu.

Zaradi svoje inovativne tehnologije je leta 2017 začetna ponudba kovancev EOS dosegla nov rekord v svetu kriptovalut in zbrala več kot 4 milijarde dolarjev. Zdaj EOS privablja številne trgovce z vsega sveta.

Če se sprašujete, kateri kovanec je boljša možnost trgovanja, preberite naš celoten vodnik Ali je EOS boljši od Ethereuma? da se lažje odločite, ali naj trgujete z EOS ali ne.

Vas zanima Trgovanje z EOS?

7. Litecoin (LTC)

Kljub vsem virtualnim valutam in kripto projektom, ki jih imamo tam zunaj, moramo priznati, da je Litecoin še vedno ena izmed najboljših kriptos za trgovanje. Litecoin ostaja varna kripto trgovina, eden od 20 največjih kriptovalut po tržni kapitalizaciji.

Tu moramo opozoriti, da je Litecoin eden prvih altcoinov ali alternativ Bitcoinu; platforma je bila ustvarjena leta 2011 in še vedno raste. Zanimivo je, da ima Litecoin omejitev ponudbe 84 milijonov kovancev ali štirikrat več kot Bitcoin.

Ker ima Litecoin tudi visoke likvidnostne stopnje, strokovnjaki menijo, da ta kriptovaluta v naslednjih nekaj letih ne bo izgubila vrednosti trgovanja. Upoštevajte, da je cena LTC znaša 50,33 USD pri 24-urnem obsegu trgovanja v višini 2.455.796.537 USD, po CoinMarketCap. Zato ne oklevajte in dodajte Litecoin v svoj portfelj.

Vas zanima Trgovanje z Litecoin?

8. Binance (BNB)

Svet kripto trgovanja se nenehno spreminja, pri čemer je Binance coin eden najboljših kovancev v industriji. Številni trgovci pravzaprav verjamejo, da je Binance resnično izmenjevalec iger, saj podpira delovanje na borzi Binance.

Ne pozabimo tega Binance je ena izmed najbolj zaupanja vrednih kripto-kripto-izmenjav po vsem svetu, pri čemer se transakcije izvajajo z uporabo kovancev Binance.

To kripto je zaznamovana z visoko likvidnostjo, saj mnogi trgovci kupujejo in prodajajo kovance Binance. Ni presenečenje Binance je ena najbolj trženih in najhitreje rastočih kriptosredin! Torej, ne oklevajte in dodajte Binance na svoj seznam najboljših kriptov za trgovanje.

Naložbe v BNB bi lahko postale celo donosen podvig, še posebej, če že imate izkušnje z drugimi sredstvi, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Vas zanima Trgovanje Binance?

9. Osnovni žeton pozornosti (BAT)

Čeprav obstajajo različne kriptovalute, ki naj bi eksplodirale v letih 2020–2021, pogovorimo se o BAT, eni izmed najboljših kripto valut, s katero danes trgujemo.

BAT je žeton ERC-20, ki ga podpira Brave Browser; njegov glavni cilj je rešiti problem spletnega oglaševanja in ustvarjanja spletnih vsebin.

Problem? Ja, velik! Ni skrivnost, da lahko nekateri mobilni oglasi vodijo do slabe uporabniške izkušnje in izgube baterije, zato se veliko uporabnikov pogosto obrne na blokiranje oglasov (kar je velika ovira za podjetja). Za rešitev takšnih težav lahko BAT uporabimo za nagrajevanje uporabnikov, ki gledajo oglase, in dajejo napotke spletnim ustvarjalcem.

Zaradi njegovega potenciala, BAT je postal privlačna naložbena možnost, zlasti za mlade trgovce in ustvarjalce spletnih strani po vsem svetu.

Vas zanima Trgovanje z BAT?

Pet alternativnih kriptovalut za trgovanje

Svet kripto trgovanja je kot širi se vesolje tehnoloških inovacij, finančnih predpisov in naložbenih priložnosti. Tako je težko spremljati vse kovance in njihove vloge.

Za pomoč pri iskanju najboljših kriptovalut za trgovanje vam predstavljamo pet alternativ, ki so se okrepile in so tu, da ostanejo.

1. ChainLink

Če iščete dragocenejše kovance za trgovanje, dodajte ChainLink na svoj seznam. ChainLink je inovativno preročišče, katerega cilj je premostiti vrzel med tehnologijo veriženja blokov in resničnim svetom (vključno s farmacevtskimi raziskavami, znanostjo in kmetijstvom) s povezovanjem podatkov iz resničnega sveta s pametnimi pogodbami.

Glede na svoje revolucionarne aplikacije ni presenetljivo, da ChainLink privablja vse več trgovcev z vsega sveta.

Upoštevajte, da je LINK kripto izvorna platforma ChainLink s ceno 11,45 USD, 24-urnim obsegom trgovanja 1,877,017,944 USD in povečanjem za 2,04% v zadnjih 24 urah..

2. VeChain

VeChain je še en dragocen kovanec za trgovanje, ki ima kljub vzponom in padcem močno podporo skupnosti.

Prvotno vilica blokovne verige Ethereum je VeChain razvil svoje edinstvene aplikacije s poudarkom na dobavne verige, upravljanje izdelkov in internet stvari.

Eden najprivlačnejših vidikov je, da ta platforma zagotavlja preglednost ekonomskih podatkov. Posledično velika podjetja, kot je Mastercard, pogosto sodelujejo z VeChainom.

Upoštevajte, da platforma ponuja dva žetona: VeChain Token (VET), ki se uporablja za plačila, in VeChainThor Energy (VTHO), ki se uporablja za izvajanje pametnih pogodb na blokovski verigi Thor.

3. Cardano

Cardano je še ena kriptovaluta, v katero je vredno vlagati leta 2020. Od uvedbe leta 2017 sta ta blockchain platforma in njen kripto ADA pridobili veliko popularnost. Tako kot Ethereum tudi platforma omogoča aplikacije in pametne pogodbe ter uporablja dokaze o deležu.

Opisan kot “blockchain platforma za menjalce, inovatorje in vizionarje z orodji in tehnologijami, potrebnimi za ustvarjanje možnosti tako za številne kot za redke, in za pozitivne globalne spremembe”, želi Cardano svet kriptovalut narediti bolj in bolj decentralizirano.

Z različnimi borzami, ki ponujajo ADA, danes ne bo težko začeti trgovati s Cardanom.

4. NEO

V današnjem svetu kripto trgovanja si prizadevamo za nove kriptovalute in naložbene možnosti, NEO je ena najdragocenejših kriptos za trgovanje.

Pogosto ga imenujejo kitajski Ethereum, platforma uporablja dokaz o deležu in omogoča uporabnikom, da razvijajo aplikacije in pogodbe na verigi blokov. Najboljše je, da se platforma razvija, kar privablja vse več trgovcev.

Upoštevati moramo dva žetona: NEO in PLIN. NEO je naložbeni žeton, medtem ko se GAS uporablja za plačilo pristojbin za plačila na verigi blokov. Glede na svoj potencial je NEO kovanec, ki bi ga morali gledati.

5. Vezava

Nenazadnje se pogovorimo še o Tetherju (USDT) – enem najzanimivejših stabilcoinov za trgovanje. Upoštevajte, da so stabilkovanci zasnovani tako, da niso nestanovitni in en kovanec Tether je skoraj enak ameriškemu dolarju.

Glavni razlog, da je bil Tether ustvarjen, je bil pomagati velikim podjetjem pospešiti transakcije in prenašati denar po vsem svetu. Čeprav Ameriški dolar je vodilna fiat valuta, Ameriške menjave lahko zajemajo veliko časa in regulativne zaplete, zato je Tether preprosto postal bolj koristen.

In prav zaradi varnosti je Tether eden najboljših kriptovalnic za trgovanje, trenutno eden od kovancev z največji obseg trgovine, of 49.702.023.783 USD in tržna omejitev 15.759.080.769 USD.

Zgoraj predstavljeni kovanci spadajo med najboljše kriptos za trgovanje.

Kljub temu je to le vrh ledene gore; obstaja veliko več dragocenih kriptovalut, s katerimi lahko trgujete, in veliko več podcenjenih kovancev, ki bi jih morali gledati.

Od Trona do Bitcoin Casha imajo trgovci različne možnosti za nakup in prodajo kovancev, zato opravite svoje raziskave, preden začnete trgovati s kripto.

Najboljši trgovski pari za kriptovalute

Zdaj, ko bolje razumete kripto trg, je čas, da izberete par. Čeprav obstaja veliko različnih kriptovalut za trgovanje, ne pozabimo, da v svetu trgovanja vedno trgujemo s pari.

Ali se odločite za trgovino kripto-do-fiat ali kripto-navzkrižni pari, raziščite potencial vsakega kovanca za kratkoročne in dolgoročne donose.

Upoštevajte, da trenutna stopnja kriptovalute ni edini kazalnik, ki ga je treba upoštevati. Preprosto zato, ker so ti indeksi zelo spremenljivi!

Pomembno je to vedeti obseg trgovanja in likvidnost sta dva dejavnika, ki prav tako vplivata na priljubljenost katerega koli kripto para. Zato bi morali kripto trgovci oceniti različne tržne dejavnike in vzorce podatkov, vključno tržna kapitalizacija.

Tu moramo omeniti, da visoka tržna kapitalizacija pomeni veliko količino kovancev v obtoku. Kar zadeva likvidnost, imajo vrhunski kovanci, kot sta Ethereum in Bitcoin, nekaj najvišjih likvidnostnih stopenj, kar kaže na dejansko povpraševanje.

Pravzaprav, Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Tether so med najboljšimi osnovnimi valutami, ki jih je treba upoštevati pri izbiri kripto trgovalnega para – dejstvo, povečano z velikim povpraševanjem po teh valutah. Posledično je nekaj najbolj priljubljenih kripto parov za trgovanje na različnih borzah BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC, LTC / USDT in BTC / LTC.

Za odločitev o kripto paru moramo razumeti ne le njegovo donosnost glede drugih sredstev, temveč tudi njegovo razvoj skozi leta. Kot primer, medtem ko sta bili Bitcoin Cash in Ripple med najboljšimi osnovnimi valutami za trgovanje v letu 2018, sta bila leta 2019 največja količina trgovanja EOS in Binance Coin.

Se sprašujete o najboljših kriptovalutnih parih za trgovanje v letu 2021? No, kljub globalnim težavam po vsem svetu se trgovanje s kriptovalutami nenehno širi, pri čemer so USDT / BTC, EOS / USDT, EOS / LTC, EOS / BTC USDT / XRP in USDT / ETH med vodilnimi trgovalnimi pari z velikim obsegom trgovanja.

Zakaj & Kako lahko začnem trgovati s kriptovalutnimi pari?

Decentralizirana narava sveta kriptovalut privablja številne trgovce, ki jih zanimajo različni kripto pari. Kot je bilo že pojasnjeno, kripto trgovanje sčasoma lahko prinese velike donose in je odličen način za diverzifikacijo lastnega portfelja.

Za povrh pa še to, uporaba kriptovalut odpravlja administrativne nevšečnosti, visoke provizije in počasen čas obdelave – vprašanja, povezana s tradicionalnimi bančnimi in fiat valutami. Z drugimi besedami, kriptovalute zaobidejo posrednika in trgovcem dajo določeno neodvisnost.

Oh, in tega ne pozabimo kripto trg je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tako so lahko trgovci prilagodljivi in ​​kripto trgujejo bodisi s polnim ali s krajšim delovnim časom.

Preden se odločite za par kriptovalut za trgovanje, pa bi morali v to vložiti dovolj časa in sredstev izobraževanje o trgovanju, analiza, uspešne strategije trgovanja in čustvena samokontrola. Dejansko ima trgovalna psihologija ključno vlogo pri vašem uspehu pri trgovanju s priljubljenimi kripto pari ali podcenjenimi kovanci.

Za trgovanje z najboljšimi kriptovalutnimi pari se moramo zavedati tudi vseh političnih in gospodarskih sprememb, zato vedno poskrbite, da ste na tekočem z najnovejšimi kripto valutami in objavami.

Torej, če vas zanima trgovanje z najboljšimi kripto pari, vam lahko pri podjetju Trading Education pomagamo začeti in postati pravi kripto trgovec.

Prijavite se na enega od naših spletnih tečajev, da boste razumeli zapletenost trgovanja s kriptovalutami in se odločili za kripto par za trgovanje. Več o tem, kako postati uspešen trgovec, preberite tukaj.

eToro – najboljša borza kriptovalut & Platforma za socialno trgovanje

posrednik etoro

Zdaj veste, kako najti najboljše kripto pare za trgovanje. Če se počutite navdihnjeni za začetek trgovanja s kriptovalutami ali če je ta članek v dodatno pomoč vašemu obstoječemu znanju o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da eToro vam daje možnost trgovanja s kripto sredstvi in ​​CFD-ji do 90+ kriptovalute. Trgovci s kripto, ki uporabljajo storitve eToro, lahko ustvarijo raznolik portfelj in začnejo trgovati z najbolj priljubljenimi kovanci danes.

Ključne točke

 • Trgovanje s kriptovalutami narašča, saj ponuja visoko likvidnost in neodvisnost od tradicionalnega bančništva.
 • Bitcoin, kralj kriptovalut, je prvi virtualni kovanec, ki ponuja alternativo tradicionalnim bančnim in denarnim nakazilom.
 • Druge glavne kriptos za trgovanje vključujejo Ethereum, Monero, Stellar, EOS, Binance, BAT, Litecoin in Ripple.
 • Vsak kripto trgovec bi moral razmisliti o diverzifikaciji svojega portfelja z izbiro alternativnih virtualnih kovancev, kot so NEO, Tether in Cardano.
 • Upoštevajte, da ima tehnologija veriženja blokov številne aplikacije, ki presegajo trgovanje. Platforme, ki temeljijo na blokchainu, lahko na primer omogočajo uporabo pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij, da olajšajo lastništvo in preglednost sredstev.
 • Medtem ko lahko izbirate med različnimi kriptovalutami, kripto trgovanje zahteva veliko znanja in prakse za ustvarjanje uspešne strategije trgovanja.
 • Opravite svoje raziskave, preden izberete par kriptovalut za trgovanje. Vedno upoštevajte tveganja in analizirajte dejavnike, kot so indeksi cen, tržna kapitalizacija in likvidnost.
 • Nenazadnje spremljajte tržne novice in svetovno trgovino, da boste bolje razumeli svet financ.

Ste pripravljeni začeti trgovati s kriptovalutami? S katero od prvih devetih kriptovalut bi se odločili za trgovanje? V kateri kripto par bi vlagali? Ali boste razmislili o trgovanju z alternativnimi kripto?

Če vam je bil naš članek všeč Najboljši trgovski pari za kriptovalute. Poiščite 9 najbolj dragocenih kriptovalut za trgovanje, prosimo, dajte nam všeček in ga delite z vsemi, ki jih zanimajo kripto trgovalni pari.

Pogosta vprašanja

Kateri je najhitreje rastoči kripto?

Čeprav je kripto svet poln inovacij in novih kripto projektov, kot sta BAND in COMP, je eden najhitreje rastočih vrhunskih kriptofonov morda Tether. Ker je Tether skoraj enak dolarju, zagotavlja stabilnost in privablja vse več trgovcev, kar poveča obseg trgovanja in likvidnost.

Kateri kripto ima najsvetlejšo prihodnost?

Svet kriptovalut in tehnologije veriženja blokov je tu, da ostane, pri čemer sta Bitcoin in Ethereum med kripto z največjim potencialom. Kljub temu je Ethereum zaradi svojih edinstvenih funkcij, ki podpirajo pametne pogodbe in decentralizirane aplikacije, morda kripto z najsvetlejšo prihodnostjo s tehnološkimi inovacijami.

Katere kriptovalute bodo narasle leta 2021?

Čeprav svet kripto trgovanja zaznamuje velika volatilnost in spremembe, strokovnjaki verjamejo, da so nekateri izmed najboljših kripto, ki se bodo leta 2021 dvignili skupaj z Bitcoinom in Ethereumom, Litecoin, Bitcoin Cash, TRON, Ripple, Cardano, Tezos, IOTA in Zcash.

Kako uspešno trgovati s kripto pari?

Medtem ko imajo temeljna in tehnična analiza ključno vlogo pri uspehu kripto trgovanja, je za uspešno trgovanje s kripto pari treba vlagati v trgovalno izobraževanje, prakso in disciplino. Strokovnjaki svetujejo, da naložbe razpršite, da zmanjšate tveganja in trgujete le s tistim, kar si lahko privoščite, da izgubite. Vedno raziščite in se naučite opazovati prevare. Oglejte si dolgo sliko, ko imate srednjeročne in dolgoročne zadrževanja, in nastavite stop izgube za svoja kratkoročna zadrževanja – vedno pozorno spremljajte Bitcoin. Nikoli ne vlagajte iz strahu pred pogrešanjem ali pohlepom in ne dovolite, da vas napake in izgube odvračajo na poti do uspeha.

Katere borze so najbolj zaupanja vredne?

Če želite uspešno kupovati in prodajati kripto, izberite varno in zaupanja vredno borzo in bodite pozorni na simbole. To je reklo, izmenjava eToro je ena najvarnejših borz, ki trgovcem omogoča nakup, shranjevanje in prodajo kriptografskih datotek, na platformi pa je na voljo več kot 90 kriptovalut. Upoštevajte, da je eToro znan po napredni platformi za socialno trgovanje, ki je primerna tudi za začetnike; platforma, ki trgovcem omogoča, da špekulirajo o cenah in trgujejo tudi s CFD-ji.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Upoštevajte, da so CFD-ji zapleteni instrumenti in imajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi vzvoda. 62% računov malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Razmislite, ali razumete, kako CFD-ji delujejo, in ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me