Prednosti in slabosti naložbe v Binance Coin, bo to ustvarjalec milijonarjev?

Prednosti in slabosti vlaganja v BNB

Kakšne so prednosti naložbe Binance Coin (BNB)? Katere so slabosti naložbe Binance Coin? Ali lahko BNB postane milijonar??

Preberite več o prednostih in slabostih naložbe v Binance Coin, ki vas potiska naprej, če želite vedeti, ali je dobra naložba v Binance Coin BNB.

Če se ukvarjate z naložbami v kriptovalute – finančni trg, za katerega se predvideva, da bo rasel na Sestavljena letna stopnja rasti (CAGR) 60,2% v naslednjih štirih letih – potem ni dvoma, da je Binance Coin na vašem radarju.

Zakaj si Binance Coin zasluži drugi pogled? Preprosto zato, ker je Binance Coin ena najboljših kriptovalut glede tržne omejitve in priljubljeno sredstvo trgovanja z visoko likvidnostjo!

Mi v podjetju Trading Education smo tu, da vam pomagamo razumeti vse prednosti Binance Coin in izvedeti več o prednostih in slabostih vlaganja v BNB tako da se lahko sami odločite, ali je ta kripto vredna naložba.

Začnimo torej!

Kaj je Binance Coin?

Binance Coin je priljubljeno digitalno sredstvo, ki ga je Binance ustvaril leta 2017. Sprva je bil Binance Coin predstavljen v verigi Ethereum, vendar se je preselil v svoj blockchain, Binance Chain.

Binance Coin, ki ga je izdala ena največjih svetovnih platform za izmenjavo kripto – z vodjo kripto vizionarja Changpeng Zhao, je imel uspešno začetno ponudbo kovancev (ICO) v višini 100 milijonov BNB..

Samo v treh tednih je Binance zbral približno 15 milijonov dolarjev (uporabljenih za izgradnjo platforme, za blagovne znamke in tudi za nujne sklade).

Binance Coin, ki trguje s simbolom BNB, ima omejeno ponudbo 200 milijonov žetonov.

Zanimivo je, da ima Binance edinstven načrt, da z 20% dobička odkupi žetone BNB in ​​jih uniči, dokler ne odkupi največ 50% kovancev BNB.

Ta postopek se imenuje “izgorevanje” in njegov cilj je pustiti v obtoku le 100 milijonov žetonov, da bi Binance Coin pomagal ohranjati svojo vrednost in postopoma rasti.

Kar zadeva tehnične značilnosti, Binance uporablja Tendermint Bizantinsko prenaša napak (BFT) mehanizem za soglasje, ki vključuje različne tipe vozlišč (vozlišča za potrjevanje, priče in pospeševalnik).

Eden glavnih ciljev BNB je podpirati operacije na borzi Binance in olajšati široko paleto javnih služb, vključno s trgovanjem z novimi žetoni.

Odlična novica je, da se BNB obnaša kot kupon za popust prav tako. Trgovci bodo prejemali popuste na provizije za trgovanje, pri čemer se bodo odstotki popustov vsako leto zmanjšali za polovico. Upoštevajte, da je bil v letu 2017 popust 50%.

Katere druge prednosti pa ponuja BNB?

Prednosti vlaganja v Binance Coin

Glede na priljubljenost BNB je vredno razložiti prednosti vlaganja v Binance Coin, da bi vlagateljem pomagali, da se sami odločijo, ali bi BNB lahko ustvarjal milijonarje..

Tu je nekaj najvidnejših prednosti nakupa Binance Coin:

✅ Binance Coin je eden najboljših žetonov:

BNB velja za enega najboljših uporabniških žetonov v letu 2021. Čeprav je žeton mogoče uporabljati za trgovanje in plačevanje pristojbin na borzi Binance, moramo omeniti, da se BNB lahko uporablja tudi zunaj ekosistema Binance: lahko se uporablja za načine plačila v različnih storitve, vključno z računi za kreditne kripto kartice, spletnimi nakupi, potovanji, zabavo in prenosi. Kot primer lahko nekatere aplikacije uporabnikom dovolijo, da delijo račune in plačujejo prijateljem z BNB.

Binance Coin uporablja edinstveno pravilnik o izgorevanju:

Kot je razloženo zgoraj, je gorenje bistvena značilnost BNB za zagotavljanje rasti in stabilnosti. Binance bo 20% dobička uporabil za pridobivanje žetonov BNB in ​​jih zapisal, da bo zmanjšal skupno ponudbo, dokler ne ostane 100 milijonov kovancev (ali 50% celotne ponudbe). Upoštevajte, da lahko ta deflacijska metoda sčasoma povzroči zvišanje cen, kar bo vlagateljem v daljšem časovnem obdobju tudi pomagalo pri špekulacijah glede cen.

Binance Coin deluje kot kupon za popust:

Ena glavnih prednosti vlaganja v BNB je dejstvo, da uporabniki Binance prejmejo popuste pri plačilu provizij na borzi. Ta spodbuda – za znižanje pristojbin – je pameten način za ustvarjanje naraščajoče skupnosti podpornikov in tudi olajševalna sila za trgovce, ki opravljajo vsakodnevne operacije.

✅ Binance je zelo priljubljen:

BNB je zaradi priljubljenosti Binance dosegel stalno mesto med najboljšimi kriptos na Coin Market Cap. Binance je visoko rastoče podjetje in ena največjih kripto borz na svetu. Ne preseneča, da je žeton dobil podporo iz različnih partnerstev, vključno z Uplive – eno največjih platform za zabavo v družabnih videoposnetkih. Poleg tega Binance kljub nekaterim kršitvam varnosti v preteklosti jemlje varnost tudi zelo resno – dejavnik, ki žetonu doda še eno stopnjo verodostojnosti in olajša njegovo sprejetje.

Binance ponuja hitre transakcije in nizke provizije:

Binance ponuja hitre transakcije in eno najnižjih provizij v panogi, in sicer 0,1% provizije za vse trgovce. Binance lahko na sekundo obdela do 1,4 milijona transakcij. Poleg tega Binance rednim trgovcem omogoča, da dobijo nagrade.

Proti naložbam v Binance Coin

Čeprav so prednosti BNB očitne, je lahko vlaganje v Binance Coin tvegan podvig in ima nekatere pomanjkljivosti. Poznavanje slabosti naložbe v BNB je ključnega pomena, da se boste lažje odločili, ali je nakup te kriptografije prava poteza za vas.

Nekaj ​​resnih slabosti vlaganja v BNB:

❌ Popusti se še naprej zmanjšujejo:

Čeprav Binance ponuja popuste trgovcem, ki na borzi sklepajo transakcije z Binance Coin, se popusti še naprej zmanjšujejo, kar je lahko neugodno. Po njihovem dokumentu se bo v 4. letu popust še znižal na 6,75% – kar naj bi se zgodilo leta 2021.

❌ Predpisi lahko vplivajo na lastništvo in trgovanje BNB:

Rdeče oči regulatorjev v matični državi Binance – Kitajski – je le ena od težav, ki lahko dolgoročno vplivajo na žeton. Tudi odnos z družbo Binance US je zapleten in lahko škoduje imetnikom ameriških potnih listov, saj je več kot 15% prometa na spletnem mestu prej iz ZDA. Tu moramo opozoriti, da je Binance odprl posebno ameriško borzo za reševanje vprašanj v zvezi s svojo zakonitostjo.

❌ Binance je pravkar dovolil vloge in dvige fiat:

Za razliko od drugih platform, ki sprejemajo tradicionalne načine plačila, vključno z bančnimi nakazili in PayPal, Binance ni uporabljal za sprejemanje fiatnih vplačil ali dvigov. To običajno onemogoča začetnikom, da bi začeli trgovati s kripto.

❌ BNB je omejen na borzo Binance:

BNB je močno odvisen od ugleda borze Binance, kar ji lahko prepreči, da bi letela sama. Poleg tega so nekateri uporabniki delili mešana mnenja o storitvah za podporo strankam, ki jih zagotavlja Binance (včasih so zaznamovane z velikimi zamudami in brez telefonske podpore).

Binance je ena glavnih tarč kibernetskih napadov:

Binance je mamljiva tarča kibernetskih napadalcev. Marca 2018 je bil en neuspešen poskus preobremenitve in vdora sistema, kar je privedlo do Binanceovega programa hekerskih nagrad. Binance je za informacije o hekerjih ponudil 250.000 dolarjev. Na žalost se je maja 2019 zgodil še en napad, ki je privedel do izgube okoli 40 milijonov dolarjev. Čeprav ekipa, ki stoji za podjetjem Binance, varnost jemlje resno, lahko nekatere vlagatelje moti tveganje.

Binance Chain ne podpira pametnih pogodb:

Kot smo že omenili, je bil BNB lansiran na verigi Ethereum, kasneje pa se je preselil v svojo verigo blokov. Vendar je to ena od slabosti vlaganja v BNB – preprosto zato, ker v nasprotju z Ethereumom Binance Chain ne podpira pametnih pogodb. In kot vemo, imajo pametne pogodbe in decentralizirane aplikacije velike potencialne koristi za podjetja in vlagatelje.

Naj vlagam v Binance Coin?

trgovalni binance kovanec

Zdaj, ko veste prednosti in slabosti naložbe v Binance Coin, na vas je, da se odločite, ali njene prednosti odtehtajo možna tveganja in ali je BNB lahko potencialno donosno sredstvo za vaš portfelj.

Binance Coin, ki je domača kriptovaluta ene največjih kripto borz, nima dvoma, da ima številne prednosti in je vreden vlaganja. Poleg tega Binance ponuja različne aplikacije za trgovanje, popuste in nagrade.

Hkrati je pomembno omeniti, da nakup in prodaja Binance Coin predstavljata določena tveganja, vključno s tveganjem izguba kapitala. Samo zato, ker lahko enostavno investirate v BNB, še ne pomeni, da bi morali.

Če ste pripravljeni vložiti čas in energijo za raziskovanje in analizo potenciala BNB za tveganje nagrajevanja, pa bi lahko vlaganje v BNB delovalo tudi za vas.

Koliko vlagati v Binance Coin?

Če menite, da prednosti Binance Coin presegajo njegove slabosti, se lahko vprašate tudi “Koliko vlagati v BNB?”

No, če se odločite dodati BNB v svoj portfelj, ne pozabite, da je njegova trenutna cena nizka ovira za vstop v kripto začetnike in privlačna lastnost za uveljavljene vlagatelje.

Dobra novica je, da lahko začnemo trgovati s kriptovalutami že s 100 dolarji.

Samo ne pozabite vložiti samo denarja, ki si ga lahko privoščite, da ga izgubite. Kot predlagajo strokovnjaki, nikoli ne vlagajte več kot 1% svojih sredstev v eno samo trgovino!

Bin Binance Coin bo ustvarjal milijonarje?

S tržno mejo 5.676.540.952 USD v času pisanja tega članka je Binance Coin v določenem smislu že ustvarjalec milijonarjev.

Poleg tega se bo vrednost BNB ob omejeni ponudbi žetonov (200 milijonov kovancev) verjetno še povečala, saj ponavadi pomanjkanje ponavadi spodbuja rast kripto cen.

Kot primer lahko navedemo, da se je BNB v začetku leta 2019 v nekaj mesecih zvišala s 6 na 38 dolarjev, v začetku leta 2020 pa s 15 na 25 dolarjev., kar je približno 66% več.

eToro – Nakup Binance coin BNB

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Prednosti in slabosti naložbe v Binance Coin – ključne točke

  • Binance Coin je leta 2017 ustvaril Binance.
  • Binance – z odgovorno kripto legendo Changpeng Zhao – je ena največjih kripto borz na svetu.
  • BNB je simbol oznake Binance Coin.
  • Binance Coin, prvotno predstavljen na verigi blokov Ethereum, se je preselil v svoj verižni verigi Binance Chain.
  • Binance Coin uporablja mehanizem soglasja za bizantinsko-tolerantno napako (BFT).
  • BNB ima tudi edinstveno politiko izgorevanja in deluje kot kupon za popust, kar je nekaj največjih koristi naložb v Binance Coin.
  • Binance pa je tarča kibernetskih napadov in ima lahko regulativne težave (zlasti v ZDA), kar je nekaj resnih pomanjkljivosti vlaganja v BNB.
  • Binance Coin je s svojo impresivno tržno kapitalizacijo več kot 5 milijard dolarjev na nek način že proizvajalec milijonarjev, nekateri strokovnjaki pa napovedujejo, da bo BNB v prihodnosti dosegla nove višine.

Če ste z veseljem prebirali naš članek Prednosti in slabosti naložbe v Binance Coin. Bin Binance Coin bo ustvarjal milijonarje, potem prosim delite to z vsemi, ki bi jih zanimalo tudi trgovanje s kriptovalutami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me