Prednosti in slabosti naložbe v Bitcoin Cash, ali bo to ustvarjalec milijonarjev?

Preberite več o prednostih in slabostih vlaganja v Bitcoin Cash, ki vas potiska naprej, če želite vedeti, ali je dobra naložba v Bitcoin Cash BCH.

Vas zanima naložba v Bitcoin Cash? Se sprašujete o prednostih in slabostih vlaganja v Bitcoin Cash in njegovem potencialu za ustvarjanje milijonarjev? Tukaj je vse, kar morate vedeti o vlaganju v BCH.

Mi v podjetju Trading Education smo tu, da predstavimo prednosti in slabosti vlaganja v Bitcoin Cash da se lažje odločite na podlagi informacij in se sami odločite, ali V Bitcoin Cash je vredno vlagati.

Glede na to, da je Bitcoin Cash priljubljen kovanec, ki dobro posluje na trgu – trenutno na sedmem mestu po tržni kapitalizaciji – jasno je, da ima Bitcoin Cash številne prednosti in je lahko ustvarjalec milijonarjev. Hkrati je treba upoštevati tudi slabosti Bitcoin Casha, ki vlagateljem pomagajo pri natančnih kripto napovedih.

Potopimo se torej v zapletenost Bitcoin Casha – enega najbolj kontroverznih kovancev v kriptovalutnem sektorju.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali investirati v Bitcoin Cash BCH, z 0% provizije, si oglejte Izmenjava eToro!

Kaj je Bitcoin Gotovina?

Torej, kaj je Bitcoin Cash sploh? Bitcoin Cash je kriptovaluta, ki se je začela leta 2017 kot vilice Bitcoina da bi rešili težave s skaliranjem, ki jih povzroča lastna priljubljenost Bitcoina (ali kadar zaledje ne more obvladati naraščajočega dela dela in uporabnikov).

Tu moramo opozoriti, da se hard fork nanaša na pomembno spremembo omrežnega protokola, ki vodi do razvoja dveh verig blokov. Zanimivo je, da je bil zadnji blok, ki sta ga delila Bitcoin in Bitcoin Cash, blok 478558.

Bitcoin Cash je bil zasnovan, kot je navedeno zgoraj, za pomoč Bitcoinu pri reševanju težav s skaliranjem ter izboljšanju njegove hitrosti in učinkovitosti. Bloki Bitcoin Casha so bili zasnovani osemkrat (8 MB) večji od Bitcoinov in se še povečali na 32 MB.

Večji bloki lahko podaljšajo čas preverjanja transakcij in omogočijo omrežju, da obravnava več transakcij na sekundo.

Nasprotno pa ima Bitcoin blokov po 1 MB, katerih namen je izboljšati varnost namesto hitrosti. Težava je v tem Bitcoin obdeluje le približno sedem transakcij na sekundo, blokov po 1 MB se doda vsakih 10 minut. Zaradi tega je Bitcoin neučinkovit za svetovno gospodarstvo, zlasti v primerjavi z Visa in drugimi plačilnimi sredstvi.

Čeprav ima Bitcoin različne pomembne vilice, vključno z Bitcoin XT, Bitcoin Classic in Bitcoin Gold, je Bitcoin Cash po tržni kapitalizaciji še vedno največja vilica Bitcoin.

Domača valuta Bitcoin Cash BCH je veliko cenejša kot Bitcoin (BTC). En BCH trguje po 247,63 USD, v primerjavi z BTC-jem pa več kot 17 000 USD – dejstvo, zaradi katerega je Bitcoin Cash privlačna naložba med navdušenci nad kripto.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Bitcoin Cash?

Prednosti vlaganja v Bitcoin Cash

prednosti vlaganja v bitcoin gotovino

Kakšne so prednosti vlaganja v Bitcoin Cash BCH?

Z inovativnim načrtom je jasno, da je Bitcoin Cash razburkal skupnost kriptovalut. In čeprav se Bitcoin Cash po tržni omejitvi ne more primerjati s svojim prednikom Bitcoinom, je resnica, da obstajajo različni prednosti vlaganja v Bitcoin Cash.

Tukaj je hiter pogled na prednosti vlaganja v Bitcoin Cash.

✅ Bitcoin Cash je decentraliziran:

Tako kot Bitcoin in druge kriptovalute je tudi vrednost Bitcoin Casha v tem, da je omrežje decentralizirano, odpravlja potrebo po centralnih bankah in oblasti odvzema denarno ponudbo. Z vozlišči, ki se širijo po vsem svetu, je Bitcoin Cash odporen tudi na politične napade, kar je glavni pro BCH vlaganja.

✅ Bitcoin Cash je prilagodljiv:

Ena glavnih prednosti Bitcoin Casha v primerjavi z Bitcoinom je njegova razširljivost. Ekipa, ki stoji za Bitcoin Cashom, hitro uvede spremembe in jih naredi bolj prilagodljive, kar pomeni, da lahko več ljudi izvrši transakcije in plačila hkrati. Od novembra 2020 ima Bitcoin Cash velikost bloka 32 MB (glede na CoinMarketCap). Visoka razširljivost pomeni, da je velik tudi prihodnji potencial Bitcoin Cash za posvojitev.

✅ Je zelo učinkovit:

Eden glavnih prednosti Bitcoin Casha je njegova visoka učinkovitost. Z veliko večjimi bloki kot Bitcoin lahko Bitcoin Cash zabeleži več transakcij v vsakem bloku in plačila izvede hitreje in z nižjimi stroški v primerjavi z Bitcoinom. Skupina, ki stoji za Bitcoin Cash, je postavila jasen načrt in razmišlja o ponovnem povečanju velikosti blokov, da bi rešila morebitne težave z razširljivostjo. Ob trenutni obremenitvi omrežja je vrsta nepotrjenih transakcij razmeroma nizka in običajno ne presega 200–250 transakcij.

✅ Bitcoin Cash ima nizke transakcijske stroške:

S povečanjem splošne razširljivosti Bitcoin Cash se časi preverjanja in provizije za transakcije zmanjšajo. Provizije za transakcijo v višini 236 bajtov lahko pošiljatelje stanejo od 0,001 do 0,008 USD, kot poroča Bitcoin.com.

✅ Bitcoin Cash je zelo populariziran:

Čeprav je Bitcoin – izvor Bitcoin Cash – še vedno eden najbolj priljubljenih kovancev glede obsega trgovanja in tržne omejitve, ne moremo prezreti enega največjih prednosti naložbe Bitcoin Cash: njegove priljubljenosti. Bitcoin Cash so popularizirali številni kripto guruji, tudi Roger Ver, znan kot Bitcoin Jesus. Ver poskuša prepričati svet, da je Bitcoin Cash pravi Bitcoin, še posebej, če se Bitcoin še naprej spopada s težavami razširljivosti in izgubi prevlado nad drugimi kovanci.

✅ BCH je enostavno pridobiti:

Domačo valuto BCH Bitcoin Casha je enostavno pridobiti. Uvrščen je na vrh borz, kot so eToro, ki spodbuja množično sprejemanje in povečuje svoj naložbeni potencial na trgu kriptovalut.

Proti naložbam v Bitcoin Cash

slabosti pri vlaganju v bitcoin gotovino

Čeprav ima Bitcoin Cash različne prednosti pred Bitcoinom in drugimi kriptovalutami. Vendar kot vsaka naložba tudi vlaganje denarja v Bitcoin Cash BCH ni varno.

Torej, tukaj je tisto, kar bi morali vedeti o tveganjih vlaganja v Bitcoin Cash.

❌ Bitcoin Cash je slabo sprejet:

Kljub priljubljenosti in potencialu Bitcoin Cash ima Bitcoin Cash relativno nizko stopnjo sprejemanja. V primerjavi z Bitcoinom Bitcoin Cash še vedno nima veliko zaupanja vlagateljev in kaže manjšo prodornost na trg. Čeprav Roger Ver skuša aktivno promovirati Bitcoin Cash, je množično sprejemanje še vedno nizko. In vsi vemo, da so stopnje sprejemanja ključne za spodbujanje rasti katere koli kriptovalute.

❌ Bitcoin Cash ima težave z blagovno znamko:

Eden glavnih slabosti pri vlaganju v Bitcoin Cash so težave z blagovno znamko, ki lahko negativno vplivajo na vero vlagateljev. Bitcoin Cash se težko loči od Bitcoina in je imel tudi več delitev, vključno z Bitcoin SV. Medtem ko se pisani Roger Ver trudi, da bi podprl Bitcoin Cash in njegovo prepoznavnost blagovne znamke, je resnica, da je Bitcoin Cash dolga pot.

Mining Rudarstvo Bitcoin Cash je manj donosno:

Računalniška zahtevnost omrežja je velika pomanjkljivost, saj vpliva na hitrost pridobivanja podatkov. Dejansko je Bitcoin Cash rudarstvo podobno kot Bitcoin. Glavna razlika je v tem, da rudarji Bitcoin Cash dobijo manj dobička, kar lahko vpliva na njihovo motivacijo. In čeprav vam ni treba biti IT-strokovnjak ali rudar, da bi vlagali v Bitcoin Cash, ni skrivnost, da rudarstvo vpliva na vrednost katere koli kriptovalute.

❌ BCH ima nižjo likvidnost kot BTC:

Če med drugimi finančnimi dejavniki upoštevamo obseg transakcij v verigi in nestanovitnost dnevnih donosov, je jasno, da je transakcij Bitcoin Cash manj kot transakcij Bitcoin. To pomeni, da ima BCH nižjo likvidnost v primerjavi z BTC, pri čemer se z BCH-pari trguje manj kot z BTC-pari – pomanjkljivost, ki lahko vpliva na prihodnje cene in množično sprejemanje.

Ali je Bitcoin Cash dobra naložba?

Da, Bitcoin Cash se je izkazal za dobro naložbo, ki je trenutno na sedmem mestu po tržni kapitalizaciji – pomembno dejstvo, ki povečuje njen naložbeni potencial.

Čeprav nekateri kritiki menijo, da Bitcoin Cash dolgoročno ni dobra naložba, ampak kratkoročno špekulativno orodje, številke kažejo, da Bitcoin Cash raste. Upoštevajte, da v času pisanja, Bitcoin Cash ima 24-urni obseg 1.925.093.750 USD.

grafikon cen denarnih sredstev Bitcoin

Glede na to, da je Bitcoin Cash ena najvidnejših vilic Bitcoina, se vse več vlagateljev zanima za ta kovanec. BCH je zaželeno sredstvo, pri čemer se od 19. novembra 2020 en BCH trguje pri 247,63 USD.

Navsezadnje je Bitcoin Cash ambiciozen projekt, katerega namen je nadomestiti Bitcoin. Kot Ver nedavno tvitnil: ”Predstavljajte si, da danes investirate v Bitcoin, vendar se ne zavedate, da je bil to vedno denar. Bitcoin Cash ”

Kot tak, naložbe v Bitcoin Cash imajo obetavno prihodnost, še posebej za tiste, ki verjamejo v prihodnost trgovanja s kriptovalutami. Po nekaterih napovedih, BCH bi lahko do konca leta 2020 dosegel 320 USD – leto, ki je bilo burno ne le za vlagatelje, temveč tudi za gospodarstva po vsem svetu.

Zlasti Roger Ver meni, da se lahko Bitcoin Cash leta 2021 celo podvoji.

Tudi drugi kripto vlagatelji predlagajo, da bi lahko BCH bil priča naraščajočemu trendu in dosegel nov vrh. DigitalCoinPrice je ena vodilnih platform, ki je napovedala možno bikovsko prihajajoče leto za BCH, pa tudi pozitivne perspektive za obdobje 2021–2025.

Preprosto povedano, Bitcoin Cash BCH je naložba z majhnim tveganjem z veliko potencialnimi koristmi. To bi morali vsekakor raziskati, preden razmišljate o dodajanju BCH v svoj portfelj.

Ali je Bitcoin Cash BCH varna naložba?

Da, lahko domnevamo, da je vlaganje v Bitcoin Cash varna naložba. Ta temelji na treh dejavnikih: posvojitvi, razvoju in podpori.

Natančneje, eden od dejavnikov, ki lahko vpliva na dolgoživost Bitcoin Casha, je njegova praktična uporaba ali zmožnost uporabnika za plačilo blaga in storitev. Dobra novica je, da ima Bitcoin Cash resnične aplikacije in ga sprejema več kot 945 spletnih in 670 trgovcev na drobno, kar poveča njegov naložbeni potencial.

Druga dva dejavnika, ki lahko vplivata na Bitcoin Cash kot varno naložbo – aktivna razvojna skupina in velika skupnost podpornikov – sta prav tako na dobri ravni. Kot je navedeno zgoraj, ima Bitcoin Cash impresivno medijsko prisotnost med vlagatelji v Bitcoin, pri čemer je sporni Roger Ver aktivni zagovornik.

Glede na to je vlaganje kriptovalut v visoko tvegan finančni podvig.

Ali je vredno vlaganje v Bitcoin Cash?

Da, naložba v Bitcoin Cash se lahko splača. Preprosto zato, ker je Bitcoin Cash najbolj razširjena vilica Bitcoina, ki raste glede na tržno omejitev in obseg trgovanja!

Poleg tega imajo njegovi razvijalci in podporniki številne ambiciozne načrte za prihodnost in aplikacije za razširljivost.

Čeprav Bitcoin trenutno predstavlja več kot 50% celotne kripto industrije, mnogi vlagatelji raje trgujejo z altcoini. Investitor Brian Kelly je na primer nekoč dejal, da je Bitcoin Cash kripto, ki jo je treba imeti v lasti.

Kljub temu je naložba v Bitcoin Cash enostavna in ima številne prednosti, to ne pomeni, da bi morali vlagati v Bitcoin Cash.

Preden začnete vlagati v kriptovalute, morate razviti naložbeno strategijo in se odločiti, ali vas bolj zanima kratkotrajno trgovanje ali dolgoročno vlaganje. Upoštevajte, da mnogi vlagatelji menijo, da je Bitcoin virtualno zlato odlično sredstvo za dolgoročno vlaganje, saj trdijo, da je Bitcoin Cash preprosto bolj primeren za kratkoročno trgovanje, pa tudi za praktično uporabo kriptovalut brez zamud..

Koliko naj vlagam v Bitcoin Cash?

Splošno pravilo v sektorju kripto naložb je, da vlagate samo denar, ki si ga lahko privoščite in nikoli ne tvegate več kot 1% svojega računa v en sam posel.

Upoštevati morate tudi profil nagrajevanja tveganj Bitcoin Cash in razviti uspešno strategijo upravljanja tveganj za zmanjšanje tveganj in potencialno povečanje dobička.

Zaradi nestanovitnosti trga nekateri finančni strokovnjaki predlagajo, da je treba v kriptovalute vložiti le do 5% kapitala.

Navsezadnje je nestanovitnost trga kriptovalut razvpita. Vzemimo za primer Bitcoin. Nakup televizorja za 500 dolarjev bi morda pred desetletjem (na primer decembra 2011) stal približno 250 bitcoinov in zdaj le majhen del Bitcoina.

Bo Bitcoin Cash ustvarjalec milijonarjev?

S tržno kapitalizacijo 4,578,427,768 USD lahko rečemo, da je Bitcoin Cash že proizvajalec milijonarjev.

Če bi bili eden od vlagateljev, ki so imeli Bitcoine, preden so se leta 2017 razdelili na Bitcoin Cash, bi zagotovo povečali svoj dobiček s prejemanjem Bitcoin Cash. Dejstvo je, da bodo imeli imetniki originalnega kovanca, ki imajo zasebne ključe, dostop do sredstev v obeh verigah, ko pride do trde vilice..

Če zdaj razmišljate o naložbah v Bitcoin Cash, ne pozabite, da obstaja velika stopnja tveganja. Če ste na primer Bitcoin Cash 15. decembra 2018 kupili za 75,03 USD, bi njihova današnja prodaja prinesla približno 200 USD dobička. Cilj tukaj je počakati, da se cene dvignejo in zamenjati za dolarje.

Čeprav so napovedi cen zaradi velike volatilnosti na kripto trgu v glavnem špekulativne, se lahko vrednost BCH v prihodnjih letih še poveča saj pomanjkanje spodbuja rast. In vsi vemo, da ima Bitcoin Cash tako kot Bitcoin omejeno ponudbo 21 milijonov kovancev, v valuti, ki kroži 18.576.031 kovancev.

Zdaj poznate prednosti in slabosti vlaganja v Bitcoin Cash. Če se počutite dovolj navdihnjeni za vlaganje v BCH, boste to z veseljem vedeli eToro ponuja možnost vlaganja v kripto sredstva, vključno z Bitcoin Cashom in CFD-ji, ki trgujejo na do 90+ kriptovalutah.

eToro – Nakup Bitcoin Cash BCH z 0% provizije

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Ključne točke

  • Bitcoin Cash je vilica Bitcoina, ki se je začela leta 2017. Pravzaprav je Bitcoin Cash ena izmed najbolj priljubljenih vilic Bitcoina.
  • Bitcoin Cash je bil zasnovan z večjimi bloki kot Bitcoin za reševanje težav z razširljivostjo Bitcoina ter za hitrejše in učinkovitejše transakcije.
  • Bitcoin Cash ima številne prednosti, zaradi katerih vlagatelji verjamejo, da bo Bitcoin Cash šel v povsem drugo smer kot Bitcoin. Nekatere prednosti vlaganja v Bitcoin Cash vključujejo nizke provizije za transakcije, hitrejše čase in visoko stopnjo razširljivosti.
  • Čeprav mnogi verjamejo v nove funkcije in načrt Bitcoin Casha, trdijo, da lahko nadomesti Bitcoin, obstajajo nekatere slabosti, ki bi jih morali vlagatelji upoštevati. Nekatere pomanjkljivosti BCH vključujejo težave z blagovno znamko, nizko stopnjo sprejetja in veliko nestanovitnost.
  • Čeprav je Bitcoin Cash morda ustvarjalec milijonarjev, je treba razmisliti o profilu Bitcoin Cash-a in se sam odločiti, ali je vlaganje v Bitcoin Cash primerno za njihove finančne cilje in strokovno znanje..

Bi razmislili o naložbi v Bitcoin Cash ali druge kriptovalute?

Če ste z veseljem prebirali naš članek Prednosti in slabosti naložbe v Bitcoin Cash, ali bo to ustvarjalec milijonarjev, prosimo, delite z vsemi, ki bi jih zanimalo vlaganje v Bitcoin Cash in kriptovalute.

Naj kupim Bitcoin Cash ali Bitcoin?

To je odvisno zgolj od vaših naložbenih ciljev in prepričanj. Upoštevajte, da so nekatere glavne prednosti Bitcoin Cash pred Bitcoinom povečana razširljivost, cenejše transakcijske provizije in hitrejši čas obdelave. Po drugi strani pa je Bitcoin na prvem mestu po tržni omejitvi in ​​ima razširjeno prepoznavnost imen. Ne glede na to, ali se odločite za nakup BCH ali BTC, ne pozabite, da je vlaganje v kriptovalute tvegana naložba.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me