Prednosti in slabosti naložbe v Ethereum, ali bo ustvarjalec milijonarjev?

Prednosti in slabosti vlaganja v Ethereum

Preberite več o prednostih in slabostih vlaganja v Ethereum, ki vas potiska naprej, če želite vedeti, ali je dobra naložba v Ethereum.

Vas zanima naložba v Ethereum? Ali želite vedeti vse prednosti in slabosti vlaganja v Ethereum ETC, tega legendarnega drugega najbolj trgujenega digitalnega sredstva? Se sprašujete, ali je Ethereum lahko milijonar? Potem ste na pravem mestu!

Ethereum je morda le manjkajoči del vašega naložbenega portfelja. Evo, zakaj bi lahko razmislili o vlaganju v Ethereum, prednosti in slabosti ter kaj natančno iskati.

Sektor kriptovalut se hitro širi, celo hitreje kot vesolje. Zato v podjetju Trading Education ponujamo široko paleto izobraževalnih člankov in celovite tečaje trgovanja, ki lahko vlagateljem pomagajo razviti dragocene veščine in pozitivno finančno miselnost..

Pred naložbo v Ethereum je nujno, da razumete, v kaj se spuščate. Ethereum ni le druga oblika valute, kot sta Litecoin ali Bitcoin. Ethereum ni vaša povprečna kriptovaluta. Namesto tega ponuja nekaj povsem drugega kot katera koli druga vrsta digitalne ali kriptovalute. In čeprav to predstavlja dobro naložbeno priložnost, je bistvenega pomena, da razumete, kaj je Ethereum, kaj počne in morebitne rdeče zastave, na katere morate biti pozorni kot špekulant.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali investirati v Ethereum ETH Izmenjava eToro!

Torej, nadaljujte z branjem in ugotovite, ali prednosti naložbe v Ethereum odtehtajo njegove slabosti, in se sami odločite, ali je Ethereum dobra naložba.

Kaj je Ethereum?

Preden preučimo prednosti in slabosti vlaganja v Ethereum, pošteno je govoriti o Ethereumu in njegovem mestu v industriji kriptovalut, kjer se na tisoče digitalnih sredstev bori za prevlado.

Ethereum je inovativna odprtokodna tehnologija veriženja blokov ki lahko podpirajo ne le finančne transakcije, temveč pametne pogodbe in decentralizirane aplikacije (dApps).

Njegov eter v domači valuti je v času pisanja druge največje kriptovalute po tržni kapitalizaciji.

Če ste novinec, lahko vprašate, kaj je odprtokodna tehnologija veriženja blokov – včasih pretirano uporabljena fraza ostane brez pojasnil. Blockchain, imenovan tudi tehnologija porazdeljene knjige (DLT), je decentralizirana platforma (ki jo vodijo različni računalniki po vsem svetu) in shranjuje bloke informacij, da bi transakcije in shranjeni podatki postali pregledni. Odprtokodna beseda preprosto pomeni, da je platforma dostopna, tako da lahko podatki sledijo vsem s katerega koli konca sveta.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Ethereum?

Ethereum cenijo tudi številni navdušenci nad kripto, saj platforma podpira različne žetone, vključno z BAT – enim najbolj priljubljenih kovancev na svetu digitalnega oglaševanja in ustvarjanja vsebin.

Zaradi svojega tehnološkega potenciala je vlaganje v Ethereum priljubljen finančni podvig tako kratkoročno kot dolgoročno.

Tukaj so prednosti in slabosti naložbe v Ethereum, da se boste lažje odločili o svoji naslednji premiki na trgu.

Prednosti vlaganja v Ethereum

prednosti vlaganja v ethereum

Kakšne so prednosti vlaganja v Ethereum?

Tukaj je hiter pogled na prednosti vlaganja v Ethereum.

✅ Dobro znani ustanovitelj in razvijajoča se skupnost razvijalcev:

Ethereum, ustanovljen leta 2015, je dokaj hitro uspel revolucionirati sceno naložb v kriptovalute. Čeprav Ethereum ni prva kriptovaluta, je ETH postal eno najbolj priljubljenih digitalnih sredstev. Ekipo, ki stoji za Ethereumom, zlasti mladega Vitalika Buterina, imajo mnogi radi.

Preprosto zato, ker jim je uspelo določiti jasen in pregleden načrt! Eden glavnih ciljev letošnjega leta je denimo osredotočiti se na dokaz o vložku in zagnati Ethereum 2.0. Razvijalni ekosistem Ethereuma se tudi širi, z več kot 250.000 aktivnimi razvijalci, kot je določeno v Soglasja. Tako močna podpora je vsekakor prednost pri naložbah v Ethereum.

✅ Ethereum je decentraliziran:

Morda je ena glavnih prednosti naložb v Ethereum njegova decentralizirana struktura. Kot smo že omenili, je tehnologija veriženja blokov decentralizirana in pregledna, prvotno ustvarjena, da ponuja alternativo tradicionalnim bančnim sistemom.

Nenavadno dejstvo o Ethereumu je, da obstaja brez prevelike koncentracije uporabnikov, s 15.7911 vozlišči, razširjenimi po vsem svetu. Ker Ethereum ljudem omogoča, da sklepajo posle in transakcije brez centralnih bank ali tretjih oseb, lahko to uporabnikom pomaga tudi pri spopadanju z omejevalnimi predpisi, nepoštenimi provizijami za transakcije in celo cenzuro po vsem svetu.

✅ Ethereum je več kot le kriptovaluta:

Ko govorimo o prednostih, bi morali poudariti dejstvo, da je Ethereum več kot le kriptovaluta. Platforma podpira pametne pogodbe, dApps (ali aplikacije, ki obstajajo na verigi blokov) in številne projekte decentraliziranega financiranja (DeFi), kar je ena glavnih prednosti vlaganja v Ethereum.

Kot tak se Ethereum lahko uporablja v različnih sektorjih (na primer igre na srečo, zdravila in distribucija energije); lahko spodbuja tokenizacijo umetnosti, patentov, zgodovine glasovanja, zdravstvenih kartotek, preverjanja osebnih podatkov, kripto zbirateljskih predmetov in drugih zapletenih sporazumov.

✅ Ethereum privablja več podjetij:

Številna velika podjetja podpirajo razvoj Ethereuma s Ethereum Enterprise Alliance kot ena vodilnih organizacij, ki spremlja Ethereum. Ko je potreba po tretjih osebah odpravljena, vedno več vlagateljev vstopa v naložbe v Ethereum.

Ena glavnih osebnosti, ki jo na primer zanima Ethereum, je finančni guru Andreessen Horowitz. Poleg tega je še en strokovnjak za vlaganje v Ethereum dejstvo, da Ethereum omogoča številne ponudbe začetnih kovancev (ICO). Žetoni ERC-20 se pogosto obravnavajo kot standard za zbiranje sredstev in mednarodne organizacije ICO. Če govorimo o tem, ni skrivnost, da so Crypto Kitties – z možnostjo za izboljšanje digitalnega lastništva – nevihto zavzeli svet in dosegli znesek financiranja 12 milijonov dolarjev, kot na Tech Crunch.

✅ Eter ni omejen:

Za razliko od Bitcoina eter (ETH) ni omejen in ima praktično korist. Transakcije imajo samoizvajajoče se pogodbe in hiter čas transakcij. Zanimivo je, da ko je Vitalik dejal, da bo Ethereum kmalu lahko obdelal več kot milijon transakcij na sekundo. Ali ni to velika prednost za vlaganje v Ethereum?

Pripravljeni vlagati v ETH?

Proti naložbam v Ethereum

slabosti pri vlaganju v ethereum

Obstajajo nekatere slabosti, ki bi se jih morali vlagatelji zavedati. Kot vsaka naložba tudi vaš denar v Ethereum ni varen. Tukaj je nekaj, kar bi morali vedeti o tveganjih, ki jih prinaša naložba v Ethereum.

❌ Ethereum se bori s skaliranjem:

Za razliko od Bitcoina, ki ima eno samo funkcijo, Ethereum deluje kot knjiga, platforma za pametne pogodbe itd., Kar lahko vodi do napak, okvar in vdorov. Čeprav je njegova večnamenskost morda privlačna lastnost, so nekateri vlagatelji preprosto previdni pri vlaganju v ETH. Poleg tega se mora Ethereum še vedno ukvarjati s težavami pri spreminjanju obsega in prezasedenosti omrežja, da bi pritegnil več vlagateljev v kriptovalute..

❌ Ethereum uporablja zapleten programski jezik:

Medtem ko je Ethereum Turing popoln in uporablja programski jezik, podoben C ++, Python in Java, se lahko Ethereumov lastni jezik Solidity nauči precej zapleteno. Ena glavnih težav je, da ni enostavno najti začetnikom prijaznih vaj. Tu moramo opozoriti, da Solidity ni le programski jezik; ustvarja tudi kode na ravni stroja in deluje kot prevajalnik za navidezni stroj Ethereum.

❌ Eter je bolj podoben plinu:

Za razliko od Bitcoina, ki se pogosto šteje za kripto zlato, nekateri trdijo, da je eter bolj podoben plinu, ki se uporablja za izvajanje pametnih pogodb. Kot vemo, pristojbine za plin opisujejo stroške, potrebne za izvedbo transakcije. Takšne podcenjevanja bi lahko predstavljale veliko težavo za nekatere vlagatelje v kriptovalute.

❌ Naložbe v Ethereum so lahko tvegane:

Tako kot katera koli druga kriptovaluta je tudi vlaganje v Ethereum lahko tvegano. Kriptovalute so zelo nestanovitne, kar lahko poveča dobiček, a tudi večkratne izgube. Eterove cene so v preteklosti doživele številne vzpone in padce, kar je lahko za nekatere vlagatelje, zlasti začetnike, velika pomanjkljivost. Poleg tega tudi provizije Ethereuma nihajo, kar je prav tako problematično.

Ali je Ethereum dobra naložba in ali bi morali vlagati v Ethereum?

Večina naložb se nanaša na dejavnik tveganja in koristi. Z drugimi besedami, ali morebitne koristi naložb v Ethereum odtehtajo možne posledice tveganj?

Ni presenetljivo, da zaradi svoje inovativne tehnologije in velike tržne omejitve Ethereum privablja velika podjetja. Za povrh pa je Ethereum cenovno ugodnejši od bitcoinov.

Na koncu pa so prednosti naložbe v Ethereum večje kot slabosti. Z drugimi besedami, koristi Ethereuma veliko presegajo njegova tveganja.

Preprosto povedano, Ethereum je naložba z majhnim tveganjem z veliko potencialnimi koristmi. To bi morali vsekakor raziskati, preden razmislite o dodajanju Ethereuma v svoj portfelj.

Pravo naložbeno vprašanje Ethereuma je torej, ali to res deluje? Če ste pripravljeni vložiti čas in energijo, bi to lahko storili tudi vi.

Čeprav je naložba v Ethereum lahko tvegana – s številnimi konkurenti – je resnica, da je Ethereum revolucioniral trg kriptovalut in je odličen način za diverzifikacijo vašega portfelja.

Končna odločitev je odvisna od vas. Edini ste, ki se odločite, ali boste vlagali v Ethereum ali ne

Koliko vlagati v Ethereum?

Če menite, da so prednosti vlaganja v Ethereum privlačne, lahko vprašate tudi “Koliko vlagati v Ethereum?”

Eden glavnih pravila v naložbenem svetu je vlagati samo denar, ki si ga lahko privoščite, da ga izgubite.

Dobra novica je, da je danes vlaganje v kriptovalute zelo dostopno. Začnemo trgovati že s 100 dolarji in vlagati v le delček Ethereuma.

Na primer z eToro lahko enostavno kupujete in prodajate ETH ter trgujete s CFD-ji več kot 90 kriptovalutnih parov.

Bo Ethereum ustvarjalec milijonov? | Zaključek

vlaganje v ethereum

Morda boste želeli vedeti če bo Ethereum milijonar.

že je – Vrednost Ethereuma se bo verjetno še povečala, saj pomanjkanje ponavadi spodbuja rast cen. Medtem ko so napovedi cen Ethereuma špekulativne zaradi visoke nihajnosti na trgu kriptovalut, lahko preprosto poskusimo analizirati dejavnike, ki vplivajo na naložbe v Ethereum.

Dva glavna dejavnika, ki vplivata na vlaganje kriptovalut, sta povpraševanje in ponudba ter razpoloženje na trgu. Ko gre za Ethereum, mnogi menijo, da je to altcoin številka ena vseh časov. Sentiment spodbujajo vse večje tehnološke inovacije in projekti. Z milijoni etra v aplikacijah DeFi se bo tudi povpraševanje po Ethereumu še naprej povečevalo. Na primer izdaja Ethereuma 2.0 lahko pritegne nove vlagatelje in povzroči veliko povpraševanje.

In ugani kaj! Strokovnjaki pozitivno gledajo na njegovo prihodnost. Guru Simon Dedic na primer trdi, da bi Ethereum lahko dosegel 9000 dolarjev na kovanec.

Čeprav ne moremo vrniti časa nazaj in kupiti ETH pri njegovi prodaji žetonov, da bi si ustvarili bogastvo, lahko z dovolj usposabljanja naložba v Ethereum sčasoma postane donosna naložba.

Ne pozabite, da vsaka naložba vključuje določeno tveganje. Zato vlagajte samo tisto, kar si lahko privoščite, in čim več raziskujte, preden sprejmete končno odločitev

Zdaj poznate prednosti in slabosti vlaganja v Ethereum. Če se počutite dovolj navdihnjeni, da začnete vlagati v ETH, ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost trgovanja s kripto sredstvi in ​​CFD-ji do 90+ kriptovalute.

eToro – najboljša platforma za kriptovalute tako za trgovce kot za vlagatelje

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Ključne točke

  • Ethereum je ena izmed najbolj priljubljenih naložbenih možnosti na kripto trgu. Po tržni kapitalizaciji je takoj za Bitcoinom na drugem mestu.
  • Eden glavnih prednosti Ethereuma je njegova inovativna tehnologija, ki podpira pametne pogodbe, aplikacije DeFi in različne žetone.
  • Ethereum se lahko uporablja v različnih sektorjih, ki presegajo finance, vključno z zdravili, glasovanjem in igrami na srečo.
  • Čeprav ne moremo zanikati dejstva, da je Ethereum revolucioniral svet, ga čaka še dolga pot. Eden glavnih dogodkov, ki ga kripto navdušenci in vlagatelji pričakujejo letos, je uvedba Ethereuma 2.0, ki se bo osredotočil na dokaz o deležu.
  • Čeprav nihče ne more napovedati prihodnosti Ethereuma in zagotoviti, da bo Ethereum dobra naložba, mnogi finančni strokovnjaki pozitivno ocenjujejo njegovo rast.
  • Ethereum je naložba z majhnim tveganjem z veliko potencialnimi koristmi.

Če vam je bil naš članek všeč Prednosti in slabosti naložbe v Ethereum, ali bo to ustvarjalec milijonarjev prosimo, delite ga z vsemi, ki bi jih zanimalo tudi vlaganje v Ethereum.

Ne zamudite:

Katerih 10 kriptovalut bo eksplodiralo leta 2021?

Najbolj priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

Ethereum VS. Ripple: Kateri naj bo v vašem portfelju?

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me