Prednosti in slabosti naložbe v Tezos XTZ, bo to ustvarjalec milijonarjev?

Prednosti in slabosti naložbe Tezos

Prednosti in slabosti vlaganja v XTZ: Uvod

Tezos (XTZ) štejete za naložbo? Iščete potencial milijonarja? Če vas zanima Tezos in njegov naložbeni pridih, se morate seznaniti z vsemi prednostmi in slabostmi vlaganja v XTZ.

Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o Tezosu – enem najbolj inovativnih zvonarjev na področju kriptovalut – in se sami odločite, ali morebitne nagrade odtehtajo možna tveganja.

Z vrsto izobraževalnih materialov in interaktivnih tečajev smo pri podjetju Trading Education tu, da vam pomagamo na poti do uspeha pri trgovanju s kriptovalutami. Kdo ve: naložba v XTZ je morda vaš prvi korak k temu, da postanete naslednji kripto kralj!

Kaj je Tezos?

Tezos je inovativna platforma, ki temelji na verigi verig, ki podpira čezmejne transakcije, pametne pogodbe in decentralizirane aplikacije, znane tudi kot dApps.

Leta 2014 sta ga predlagala Arthur in Kathleen Breitman, Tezos je bil predstavljen leta 2018 po neverjetni začetni ponudbi kovancev (ICO). ICO Tezos je potekal leta 2017; trajalo je 13 dni, v katerih je bilo prejetih 232 milijonov dolarjev.

Zdaj, le nekaj let po prvi izdaji, je Tezos eden vodilnih kripto behemotov glede tržnega razpoloženja in tržne kapitalizacije. Upoštevajte, da je Tezos trenutno na 19. mestuth, po CoinMarketCap.

tezos zgodovinski grafikon cen

Tako kot druge kriptovalute se tudi Tezos zanaša na decentralizirano upravljanje omrežij – zaradi česar je XTZ tudi odlična alternativa tradicionalnim bančnim in finančnim sistemom.

Toda Tezos ne izstopa samo zaradi njegove decentralizirane narave in napredne tehnologije: Tezos je svojo infrastrukturo naredil še korak naprej, ki uporabnikom omogoča glasovanje o predlaganih nadgradnjah v dejanski verigi blokov.

Kot je navedeno na uradni spletni strani, je “Tezos odprtokodni protokol za verigo blokov za sredstva in aplikacije, podprt s svetovno skupnostjo potrjevalcev, raziskovalcev in graditeljev.”

Upoštevajte, da Izvorna Tezosova kriptovaluta je XTZ, pogosto imenovano tez ali tezzie. V času pisanja enega XTZ trguje po 2,10 USD.

Zdaj, ko poznate podrobnosti Tezosa, raziščimo prednosti trgovanja z XTZ – najsodobnejšo samopopravljivo kriptovaluto.

Bi razmislili o vlaganju v Tezos XTZ?

vlagajte v tezos

Prednosti vlaganja v Tezos

prednosti valovanja

Kakšne so prednosti vlaganja v Tezos?

Tezos ima številne prednosti pred drugimi digitalnimi velikani, vključno z Ethereum, EOS in Cardano; prednosti, zaradi katerih vlagatelji verjamejo, da lahko ta prilagodljivi altcoin potencialno postane donosen finančni podvig.

Spodaj je nekaj glavnih prednosti Tezosa:

✅ Tezos je več kot le kriptovaluta:

Tezos je zelo razširljiva platforma, ki temelji na pametnih pogodbah. Glede na dejstvo, da Tezos ni le kriptovaluta, temveč inovativna platforma blockchain, nekateri vlagatelji verjamejo, da ima Tezos nekaj obetavnega potenciala za rast. Tezos se lahko uporablja v kakršnem koli poslu, tudi igralništvo, ki je ena največjih in hitro rastočih industrij po vsem svetu.

✅ Tezos ima impresivno upravljanje v verigi:

Ena največjih prednosti Tezosa je dejstvo, da ima impresivno upravljanje v verigi. To pomeni, da lahko vsi imetniki kovancev Tezos predlagajo spremembe in glasujejo za njih ter tako ustvarijo skupnost, kjer bodo vsi uporabniki slišani in odpravili odločitve od zgoraj navzdol. Za razliko od drugih kriptoslov je Tezos v mrežo uporabnikov vgradil odločanje, zato se Tezosu ni treba zanašati samo na razvijalce in rudarje. Njena demokratična narava omogoča tudi izvajanje nenehnih sprememb brez radikalnih trdih vilic.

✅ Tezos je samozadostna veriga blokov:

Tezos je zelo fleksibilen in ima avtomatizirano nadgradnjo, ki jo pogosto imenujejo samo-spreminjajoča se. S samo-spreminjajočo se naravo pomeni, da se nadgradnje zgodijo, ne da bi se morali razdeliti na dva različna blockchaina. Z drugimi besedami, ko o spremembah odločajo uporabniki, se pojav trdih vilic odpravi. Ta ugodna lastnost dejansko odpravlja stagnacijo in izboljša izvajanje izboljšav, ko se pojavijo.

✅ Tezos se zanaša na inovativen postopek, znan kot peka:

Zgoraj opisani postopek upravljanja edinstvene mreže se imenuje peka. Tezos peko opisuje kot “dejanje podpisovanja in objavljanja blokov v verigi blokov Tezos.” Peka je večstopenjski postopek, ki od uporabnikov zahteva, da položijo varščino in vložijo znesek v višini 8.000 XTZ. Postopek peke ni samo dostopen, temveč tudi odličen način za ustvarjanje dohodka z zaslužkom v XTZ, kar je odličen za naložbe v XTZ.

✅ Tezos uporablja izboljšan mehanizem dokazov o vložku:

Tezos združuje najboljše od tradicionalnih dokazov o deležu in delegiranih dokazil o deležu. Pekarji, ki sodelujejo v Tezosovem sistemu soglasja o dokazovanju vlog, lahko ne samo nagrajujejo, temveč tudi prispevajo k mreži. Tukaj moramo opozoriti, da je tradicionalno dokazovanje deleža, ko vozlišča zaklenejo lastne žetone za preverjanje blokov, delegirano dokazovanje deleža pa dovoli besedo tudi premožnejšim uporabnikom. Tezos omogoča pekarjem, da sprejmejo delegirane žetone, s čimer lahko sodelujejo tudi uporabniki z manjšim imetjem.

Varni programski jezik za pametne pogodbe:

Tezos uporablja jezik Michelson, ki omogoča formalno preverjanje pametnih pogodb. Najpomembnejši vidik je, da lahko Michelson matematično dokaže pravilnost kode, ki ureja transakcije. To formalno preverjanje – pogosto se uporablja v kritičnih okoljih (npr. v vesoljski industriji) – lahko tudi prepreči pojav napak v sistemu. Ta programski jezik je kot tak tudi bolj varen in prilagodljiv kot drugi jeziki.

Varen in zanesljiv sistem:

Z vključitvijo jezika, ki izboljšuje formalno preverjanje, velja Tezos za varen projekt. Kar zadeva pravilnost kode, je Tezos idealen za primere visoke vrednosti in zagotavlja odpornost proti napadalcem in kripto prevaram..

✅ Tezos je med vlagatelji cenjeno sredstvo:

Zaradi svoje inovativne tehnologije in ideologije je Tezos med vlagatelji zelo cenjen. Kot primer je, ko je Tezos izbruhnil, pridobil odmevne naložbe v podjetjih, kot je PolyChain Capital. Tezos je sklenil tudi raznolika partnerstva z velikimi finančnimi institucijami, kot je ena vodilnih brazilskih bank, Banco BTG Pactual. Zanimivo je, da je tvegani kapitalist Tim Draper eden vlagateljev, ki verjamejo v XTZ.

Naraščajoča skupnost navijačev:

Eden najboljših profesionalcev Tezosa je dejstvo, da ekipa razvijalcem ponuja velikodušne dotacije za preučevanje platforme. Z univerzo Kingsland sodelujejo pri usposabljanju tistih, ki jih zanima XTZ, in so dejavni tudi na družbenih omrežjih. Glede na statistiko Hacker Noon ima Tezos več kot 1.600 naročnikov na Facebook, 25.000 sledilcev na Twitterju in 22.600 članov Reddita.

Proti naložbam v Tezos

slabosti valovanja

Čeprav ima Tezos številne prednosti pred drugimi kripto, je poznavanje slabosti vlaganja v Tezos ključnega pomena za pomoč vlagateljem sami se odločite, ali lahko Tezos vodi do zadovoljivih donosov.

Tu je nekaj največjih pomanjkljivosti vlaganja podjetja Tezos:

Tezos ICO so sledile zamude, boje in tožbe:

Uspešni Tezos ICO v letu 2017 so sledila številna nesoglasja in tožbe, kar še vedno velja za veliko pomanjkljivost. Na primer, fundacija Tezos in Breitmans sta doživela številne konflikte, ker fundacija Tezos ni sodelovala pri uporabi zbranih sredstev za izboljšanje verige blokov. Ves notranji konflikt je privedel do zamude pri izdaji žetonov, kar je povzročilo preiskave XTZ in različne tožbe.

❌ Zmanjšanje priljubljenosti:

Zaradi svojih notranjih težav je priljubljenost Tezosa trpela. Pravzaprav nekateri vlagatelji Tezos še vedno štejejo za nezrelo platformo, ki se raje drži velikih igralcev, kot sta Ethereum in Bitcoin. Čeprav je Tezos uspel obnoviti svojo javno podobo, s Tezosom je najvišjo vrednost dosegel sredi februarja letos, platforma ima še veliko pot do množičnega sprejemanja.

❌ Tezos je mlada knjiga:

Kljub impresivni tehnologiji je Tezos še vedno mlad in mu primanjkuje komercialne podpore. Čeprav je XTZ privlačna naložba, bi morali tisti, ki želijo svoje kriptos uporabiti za vsakodnevne transakcije, vedeti, da Tezos v komercialnih transakcijah ni široko podprt. Platforma še ni dosegla svoje zmogljivosti in se mora še vedno ukvarjati s prihodnjimi transakcijskimi provizijami, hitrostjo in prenosom pravic, saj mreža še naprej raste.

Je Tezos dobra naložba?

vlagati v tezos

Zdaj, ko poznate prednosti in slabosti podjetja Tezos, se lahko vprašate tudi, ali je podjetje Tezos dobro sredstvo, v katero se je vredno vlagati. Resnica je, da se vse naložbe nanašajo na preprost dejavnik: tako imenovano razmerje med tveganjem in nagrado ali če potencialne koristi odtehtajo možna tveganja.

Tezos ima nekaj tveganj, res! V primerjavi s tržnimi tekmeci, kot so EOS, NEO in druge blockchain platforme, ki podpirajo pametne pogodbe in dApps, mora še veliko storiti v smislu komercialne podpore in sprejetja..

Hkrati ima Tezos impresivno tehnologijo in se je uspel uveljaviti kot eden vodilnih kripto na trgu. Pravzaprav ima Tezos zaradi nekaterih težav z razširljivostjo, s katerimi se Ethereum trenutno ukvarja, odlično priložnost, da postane vodilni na področju naložb v kriptovalute in celo naslednji kralj pametnih pogodb.

S sposobnostjo podpiranja upravljanja na verigi in več kot 80-odstotno stopnjo razpršenosti med 450 potrjevalci in 13.000 pooblaščenci, Tezos je vsekakor dobra naložba.

Če ste torej pripravljeni vlagati v XTZ, ne odlašajte z lastnimi raziskavami in vlaganjem v obvladovanje tveganj. Preprosto zato, ker bi XTZ vlaganje res lahko delovalo tudi pri vas!

Spomnite se samo pomembne mantre v finančnem sektorju: nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da izgubite, in nikoli ne tvegajte več kot 1% svojega računa v eni sami trgovini.

Pripravljeni začeti vlagati vanjo Tezos XTZ?

vlagajte v tezos

Bo Tezos postal ustvarjalec milijonarjev?

S tržno mejo 1.586.468.102 USD, v nekem smislu je Tezos že proizvajalec milijonarjev.

Ker je vedno dobro primerjati kovanec z Bitcoinom, nedvomno kriptovaluto št. 1, lahko rečemo, da je Tezos v primerjavi z BTC-jem posloval ne le dobro, ampak je imel velik razvoj cen. Na primer, 1. januarjast, 2019 je en XTZ znašal 0,47 USD, medtem ko je 1. januarjast, 2020 je dosegel 1,35 USD (povečanje za + 186%).

primerjava cen kriptovalut

Vir: Hacker opoldne

Vrednost Tezosa se bo verjetno še povečala, ko bo protokol širše sprejet.

Glede na njegove prednosti pred drugimi kriptovalutami strokovnjaki menijo, da je Tezos donosna naložba. Na podlagi temeljite tehnične analize Wallet Investor napoveduje, da lahko dolgoročno vlaganje v Tezos v prihodnjih petih letih prinese okoli 318,51% donosa. Z drugimi besedami, trenutna naložba v višini 100 USD lahko do leta 2025 znaša do 418,51 USD.

Kljub neravni poti do uspeha in slabim odnosom z javnostmi ima Tezos potencial, da skoči v središče pozornosti in kmalu postane ena izmed 10 najboljših kriptovalut. Po besedah ​​kapitana Altcoina, če Tezos prinese načrtovani izdelek in ustvari stabilno bazo uporabnikov, lahko zraste do 10-100-krat več kot prejšnja najvišja vrednost vseh časov.

Medtem ko napovedi cen, zlasti za nova in nestanovitna sredstva, ostajajo špekulativne in jih je treba vedno jemati z rezervo, nekateri strokovnjaki trdijo, da lahko Tezos v prihodnjih letih doseže 1000 USD.

Pravzaprav ne smemo pozabiti, da lahko projekti dokazov o deležu, kot je Tezos, povzročijo naslednji trg kripto bull. Tako je! Mehanizem vložka Tezos lahko postane glavno gonilo cen in pomaga Tezosu, da se reši finančnega pretresa, ki ga povzroča koronavirus, s katerim se zdaj borijo gospodarstva.

Kljub temu ne pozabite, da so cene kriptovalut odvisne tudi od načel povpraševanja in ponudbe, predpisov, sprejetja in kripto novic, zato Tezos in vse druge naložbe v kripto valuto ostajajo nepredvidljive, zato tvegane!

Ključne točke

  • Tezos je ena najbolj inovativnih platform, ki temelji na verigah blokov, ki se uporablja za spletna plačila, pametne pogodbe in dApps.
  • Čeprav se je Tezos začel grobo, zaznamovali so ga številni notranji problemi in tožbe, je Tezos vlagateljem v tehničnem smislu zelo všeč: ponuja izboljšan mehanizem dokazovanja vlog, varnost pametnih pogodb in postopke samostojnega spreminjanja.
  • Ena glavnih prednosti vlaganja v Tezos je njegova demokratičnost, ki še manj premožnim uporabnikom omogoča sodelovanje pri odločanju in glasovanju, da bi izboljšali celoten ekosistem.
  • Tezos ima tudi podporno skupnost in precejšnjo količino pekov – dejavnik, ki lahko Tezosu pomaga, da postane prevladujoča lastnost kripto prostora.
  • En XTZ trenutno trguje po 2,10 USD, zaradi česar je tudi cenovno ugodna naložba za začetnike.
  • S tržno kapitalizacijo 1.586.468.102 USD lahko Tezos v prihodnjih letih postane milijonar.
  • Nekateri strokovnjaki trdijo, da lahko XTZ v naslednjih nekaj letih doseže 1000 USD.

Zdaj poznate prednosti in slabosti naložbe v XTZ. Če se počutite dovolj navdihnjeni, da začnete vlagati v Tezos, ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste z veseljem vedeli eToro ponuja možnost trgovanja s kripto sredstvi, vključno z XTZ, in CFD-ji za do 90+ kriptovalut.

eToro – najboljši posrednik za nakup Tezos XTZ

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Mislite, da nagrade Tezos odtehtajo njegove neuspehe? Sporočite nam!

Če vam je bil naš članek všeč Prednosti in slabosti naložbe v Tezos (XTZ), ali bo Tezos milijonar? prosimo, delite ga z vsemi, ki bi jih zanimalo tudi vlaganje v kriptovalute.

Pogosta vprašanja

Je Tezos boljša naložba kot Ethereum??

V tehničnem smislu bi Tezos lahko veljal za boljšo naložbo kot Ethereum. Tezos je veriga blokov, ki je vedno delovala znotraj ekosistema z dokazili o deležu, zaradi česar je močnejši od trenutnega konsenza Ethereuma o dokazovanju dela. Kljub temu je Ethereum, ki ga pogosto imenujejo kralj pametnih pogodb, po tržni omejitvi, sprejetju in tržni kapitalizaciji še vedno druga največja kriptovaluta za Bitcoinom..

Ali je vredno vlagati v Tezos?

Da, Tezos je vredna naložba med nenehno pandemijo. Čeprav v času pisanja Tezos trguje po 2,10 USD, kar ni mogoče primerjati z drugimi vodilnimi kripto, je Tezos odprl vrata za delegirano udeležbo in ima trden položaj glede likvidnosti. Nekateri strokovnjaki trdijo, da lahko XTZ v naslednjih nekaj letih doseže 1000 USD.

Koliko morate speči XTZ?

Za peko XTZ potrebujemo vrsto XTZ ali najmanj 8000 XTZ. Več kot imate XTZ, večje so možnosti za preverjanje blokov in zaslužek nagrad. Kljub temu lahko tisti, ki nimajo dovolj kapitala, svoj delež prenesejo na peka, ki bo naključno izbran med drugimi peki.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me