Se Ripple splača kupiti leta 2021?

Se sprašujete, ali je Ripple letos vredno investirati? Uporabite spodnji vodnik in dobite odgovor na svoje vprašanje!

  • Ripple išče regulativno jasnost po tekoči tožbi SEC.
  • Kiti XRP polnijo svoje vreče z veliko hitrostjo, kar izjemno povečuje nakupni pritisk.
  • Preboj nad 1 dolarjem bo sprožil FOMO, ko si bodo vlagatelji prizadevali za dobiček proti najvišji ravni vseh časov.
  • Rippleove perspektive se na podlagi MVRV na dolgi rok zdijo bikovske, kar pomeni vredno naložbo leta 2021.

V tem priročniku bomo govorili o Rippleu – kaj bo Ripple vredno leta 2021 in zakaj bi morali razmisliti o vlaganju v Ripple. Do konca tega vodnika boste bolje razumeli Ripple – in lahko boste odgovorili na vprašanja “ali se Ripple letos splača kupiti?”, In če je tako., "katera je najboljša menjalnica za nakup XRP?".

Svet kriptovalut je nenehno v porastu. Kot verjetno že veste, se ocene računalniških denarnih obrazcev od predstavitve Bitcoina korak za korakom širijo. Dejansko so tudi v kratkem časovnem obdobju na tisoče dvignili oceno cen kripto valut in kriptovalute so postale privlačno premoženje za vlaganje v.

Bikovski cikel kriptovalut 2020/2021 je pustil marsikateremu slinjenju, medtem ko navdušenci v industriji sedijo na robu in ne morejo odmakniti pogleda s kart. Ripple je rally začel s svojimi vrstniki, vendar je po tožbi Združene državne komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC) proti izdajateljski družbi Ripple Labs Inc. in njenim vodstvenim delavcem resno nazadoval. V podrobnosti se bomo podali nekoliko kasneje.

Decembra se je zgodil ogromen zlom, pri čemer se je XRP potopil za 80% na 0,17 USD. Tožba je bila pomembna pomanjkljivost, zlasti med bikovskim ciklom. Medtem je XRP močno napredoval proti 1 dolarju, vendar je bil letni vrh dosežen pri 0,75 dolarja. V času pisanja tečaja se XRP zaradi splošnega trenda na trgu znižuje na 0,56 USD.

Pregled valovanja

Ripple je že od samega začetka izstopal kot spletna platforma za čezmejne prenose, ki so hitri in dostopni. XRP je bil najdlje tretja največja kriptovaluta na trgu. Vendar ga je prehitel Tether (USDT) in pozneje izgubil več položajev zaradi negotovosti, ki jo je povzročila tekoča tožba.

Mednarodni prenosni žeton je bil zasnovan za rešitev problema, s katerim se trenutno soočajo vodilni sistemi za prenos vozil, kot je SWIFT. Zato je Ripple leta 2013 zaživel kot svetovni sistem, ki podpira plačila, mednarodne poravnave in trgovalni instrument. Žeton XRP izvira iz verige blokov, XRP Ledger.

Pomembno je vedeti, da se Ripple razlikuje od Bitcoina (BTC) in Ethereuma (XRP) kot most med fiatom in digitalnim svetom. Poleg tega Ripple verjame, da je sposoben reševati resnične probleme. Upoštevajte, da XRP ni kovanec, kot sta BTC in ETH, ker je bilo vseh njegovih 100 milijard žetonov ustvarjenih na začetku projekta.

Edina ovira je, da XRP izide kot centralizirana kriptovaluta in ni decentraliziran kot njegovi vrstniki, predvsem zato, ker je 55 milijard celotne ponudbe v lasti Ripple Labs.

Kaj je Ripple dosegel do zdaj?

Ripple je v preteklih letih zgradil različne sisteme, ki so mu v pomoč pri doseganju ciljev. Na primer, RippleNet je blockchain platforma, ki strankam omogoča uporabo XRP pri pridobivanju likvidnosti, zlasti na mednarodnih trgih. Platforma že povezuje več kot 300 bank in plačilnih institucij, da zagotovi takojšnje poravnave ob znižanju menjalnih provizij.

Najnovejši vodilni izdelek podjetja je likvidnost na zahtevo (ODL), ki ljudem, bankam in drugim institucijam za prenos denarja omogoča takojšnja čezmejna plačila brez predhodnega financiranja novih trgov.

Glavne svetovne organizacije, kot je MoneyGram, so podprle ODL. Še naprej uspeva v državah, kot so Brazilija, Filipini in azijska regija. Poleg tega ljudem omogoča hitro in cenovno dostopno pošiljanje in prejemanje denarja.

Številni strokovnjaki menijo, da je Ripple napreden kovanec, ki je na seznamu Coimarketcap postavljen kot 6. kripto sredstvo. Ripple, ustanovljen leta 2012, je ena izmed najbolj dragocenih kriptovalut med kriptoskupnostjo.

Ripple je pred kratkim doživel padec cen, ko se je soočil z obtožbami SEC, vendar kripto analitiki menijo, da se Ripple splača kupiti leta 2021, saj naj bi njegova vrednost rasla.

Zakaj bi morali vlagati v Ripple leta 2021?

XRP je eno izmed digitalnih sredstev, ki kljub bikovskemu teku na trgu še vedno trgujejo po razmeroma nizki ceni. Družba Ripple Labs Inc. in njeni najvišji izvršni direktorji se soočajo s tožbo SEC zaradi domnevne prodaje neregistriranih vrednostnih papirjev strankam. Ameriška SEC trdi, da se je družbi blockchain več kot sedem let izognilo regulaciji, medtem ko je kršilo zakon o vrednostnih papirjih.

Hkrati je Ripple že streljal proti SEC, pri čemer je regulator zahteval, naj dokaže, da Bitcoin in Ethereum nista vrednostna papirja. Ripple je pripravljen na boj in ne bo udaril regulatorja na kolena, da skrajšam zgodbo.

Zato bo negotovost, ki lebdi okoli Ripplea, sčasoma izginila, kar bo XRP omogočilo, da se zbere kot njegovi vrstniki. Omeniti velja, da se je XRP pred kratkim zaprl na 1 USD, vendar je popravil okoli 0,75 USD. Razčlenitev je našla podporo pri 0,35 USD, kar je bikom omogočilo, da so se borili za odboj. Ovira pri 0,7 dolarja trenutno omejuje gibanje kot čezmejni žetonski boj za preboj nad 0,6 dolarja.

Rippleov bikovski pogled z vidika verige

Meritve na verigi omogočajo odličen vpogled v cenovno delovanje kriptovalut. Po modelu distribucije imetnikov imetnikov Santiment so kiti v divjini. Na primer, število naslovov med 10.000 in 100.000 XRP se je z decembrskih najnižjih 95.022 povečalo na skoraj 104.500. Hkrati so se tisti, ki vsebujejo med 100.000 in 1 milijonom XRP, povečali s 15.860 na približno 17.225.

Naraščanje kitov je močan bikovski signal, ki bi lahko XRP letos povečal vrednost. Upoštevajte, da bo volumen, ki ga premaknejo kiti, povečal zadnji veter za XRP.

Model MVRV razkriva, da je XRP še vedno v območju nakupa. Santiment pojasnjuje, da meritev izpostavlja povprečni dobiček ali izgubo tistih, ki imajo XRP žetone, ki so v zadnjih 30 dneh zamenjali lastnika in temeljijo na ceni, ko se je vsak žeton nazadnje premaknil. Zato MVRV, enak dvema, kaže, da imajo imetniki XRP trenutno dvakrat več naložb.

Z drugimi besedami, vlagatelji verjetno ne bodo prodali, če imajo denar ali izgubo. Visoka vrednost MVRV pomeni, da je popravek verjeten, saj bi vlagatelji raje unovčili dobiček. V času pisanja XRP-jev model MVRV drži 0,459, kar pomeni, da je čezmejni žeton še vedno v območju nakupa.

Ripple postaja priljubljen postopoma, kar je eden redkih razlogov, podkrepljenih s splošno širitvijo kovanca v preteklih letih. Naraščanje števila uporabnikov, ki se omrežju pridružijo šele konec leta 2020, pušča pozitiven vtis na pričakovanjih kripto. Šele januarja 2021 se je povečanje števila uporabnikov v omrežju povečalo na odstotek 240%.

Ripple nikoli ni bil namenjen denarju ali plačilni strategiji. Zaradi tega je nekoliko povprečen kovanec, v katerega lahko vlagate. V vsakem primeru obstaja malo propad trgov, ki priznavajo plačilo v žetonih XRP v spletu..

Z njim lahko na primer kupite različno blago, zaradi česar je bolj privlačno za kupce. Lahko odkrijete seznam trgovcev, ki očitno lahko priznajo Rippleov XRP, vendar se stvari nenehno spreminjajo in nekateri znani trgi tega trenutka ne priznajo.

Predlaga se najpomembnejši primer uporabe XRP za gibanje različnih denarnih standardov (ali zanesljivih predmetov, na primer zlata ali nafte) po organizaciji Ripple. Poleg tega bi bila naložba v Ripple leta 2021 dobra poteza, saj je cena XRP trenutno nizka in naj bi se v bližnji prihodnosti zvišala.

Kaj bo vredno valovanja leta 2021?

Rippleova napoved cen leta 2021 je precej nad najvišjo vrednostjo vseh časov v višini 3,56 USD. S tehničnega vidika se XRP veseli, da bo dosegel letno najvišjo vrednost pri 0,75 USD. Biki se bodo lahko osredotočili na odpravljanje ovire iz aprila 2018 na 0,99 USD. Trgovanje nad 1 dolarjem bo verjetno sprožilo strah pred izpuščanjem (FOMO), kar pa bo katapultiralo ceno proti rekordno visoki.

XRP / USD tedenski grafikon

Konvergenčna divergenca drsečega povprečja (MACD) ima bikovski impulz, ki nakazuje, da bo XRP nadaljeval z naraščajočim trendom. Poleg tega bo 50 preprostih drsečih povprečij (SMA) kmalu prešlo nad 100 SMA na tedenskem grafikonu in ustvarilo bikovski zlati križni vzorec. Če se vzponski trend nadaljuje, bi XRP lahko presegel najvišjo vrednost vseh časov in dosegel 10 USD. Pripomoček Ripple še naprej raste, dejavnik, ki bo podpiral pričakovani velik skok vrednosti.

Ker je cena Bitcoina zdaj presegla mejo 50.000 USD, posamezniki, ki želijo vlagati manjše številke in imajo višje donose, raje vlagajo v kovance, kot je Ripple. To bi lahko dodatno pomagalo Rippleu dvigniti vrednost, saj bo povpraševanja več.

Toda, kaj bo Ripple vreden leta 2021? Longforecast je napovedal, da bi lahko vrednost XRP do leta 2021 dosegla 1,29 USD. Digitalcoin napoveduje, da bi Ripple že marca lahko dosegel 0,89 USD, nato pa do decembra 2021 padel na 0,86 USD..

Ali je XRP vredno investirati leta 2021?

XRP ostaja vredna naložba tudi v letu 2021. Edini kamen spotike je, kot kaže, tožba proti družbi izdajateljici. Vendar se je Ripple Labs pripravljen boriti za zmago, ki bo zaradi regulativne jasnosti tudi povečala vrednost žetona. Hkrati se Ripple predstavlja kot stabilna platforma za podporo in bi lahko imel koristi od centralnih bank, ki nameravajo lansirati suverena digitalna sredstva.

XRP, napredni žeton, ki so ga ustvarili ustanovitelji podjetja Ripple, je razveselil nekaj strmih dobičkov, ki so se januarja 2021 z navadno povečali z 0,25 na več kot 0,75 dolarja.

Ripple bi lahko leta 2021 ocenili na 1 dolar, kot je povedal Nigel Green, organizator in izvršni direktor denarnega svetovanja deVere Group. Green se je pri omenjeni napovedi skliceval na pozornost, ki zajema žeton XRP, prav tako na njegovo razumno pripravljenost. Zaradi tega bi bil žeton zelo privlačen za vlaganje.

Bo Ripple cena narasla leta 2021?

Če želite biti zmerni, lahko XRP doseže 1,20 USD pred koncem leta 2021. Po mnenju mnogih kripto opazovalcev lahko celo doseže 2 USD.

Kot zagon so ga financirali različni finančni podporniki. Ta finančni zagon ima ime svetovno znanih organizacij, vključno z Googlom. Ker se ocena Ripplea širi, so se številne druge redne in realizirane organizacije dodatno odločile, da bodo v prihodnje vložile sredstva v to naložbo..

To Rippleu daje moč, da prispeva in gradi zaupanje za svoje finančne podpornike. Poleg tega navedeno dejstvo povečuje možnost, da bi ta kovanec lahko leta 2021 doživel rast cen.

Ripple Coin News ocenjuje, da bi lahko prihodnja leta Ripple po nepredvidljivem vzorcu nastopila kot gladka doba. Ker bo prišlo do dogovarjanj in naraščajočih inovacij, ki bi lahko XRP-jevo ceno dvignili na 8 ali 10 USD. Zaradi tega je privlačno mesto za naložbe za vse posameznike, ki jih zanima kripto vladavina. Zato je logično, da bi se lahko njegova cena v bližnji prihodnosti zvišala, in sicer do konca leta 2021.

eToro – Najboljša platforma za nakup Ripple XRP

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne besede

  • Longforecast je optimističen, ko napoveduje ceno Ripple leta 2021 in napoveduje, da bo do oktobra lahko dosegla 1,09 USD.
  • Dvig cene Ripple na višjo vrednost, in sicer približno 1,20 USD do konca leta 2021.
  • Logično je, da se bo Rippleova cena v bližnji prihodnosti zvišala, in sicer do konca leta 2021.

Kaj je Ripple? Vodnik za začetnike

Napoved cene valovanja

Kaj bo spodbudilo Ripple XRP ceno leta 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me