Si želite zagotoviti bogato prihodnost? Tu so tri najboljše kriptovalute, ki jih lahko kupite zdaj

V tem poročilu izberemo tri kripto – Bitcoin, Ethereum, in Cardano – in poglejte, zakaj mislimo, da so trenutno najboljše kriptovalute, ki jih je treba upoštevati.

Kripto trg spet vroče kadi, vlagatelji pa hitijo vedeti, katere trenutno najboljše kriptovalute lahko kupujejo. Digitalne valute so svojo prisotnost na trgu zaznamovale z napredkom v tehnologiji.

Danes je na trgu več kriptovalut in borznih platform, kar moti vlagatelje. Odločitev, v kateri kripto boste vlagali, ni enostavna pot. Namesto tega potrebuje veliko premišljevanja in premisleka.

Najboljše kriptovalute za nakup kot prihodnja naložba

Sestavili smo seznam 3 najboljših kriptovalut, ki vam lahko zagotovijo bogato prihodnost. Ti trije kovanci so si zagotovili mesto na seznamu najboljših kriptos, ki jih lahko zdaj kupite, s svojimi trenutnimi trendi in ceno.

Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj # 1: Bitcoin (BTC)

Bitcoin nikoli ni iz igre. Bitcoin je že nekaj let na vrhu seznama najboljših kriptovalut za nakup in je lahko najboljši v prihodnjih desetletjih. S tržno kapitalizacijo, ki trenutno znaša približno 1.615.878.298.457 ameriških dolarjev in je 21. februarja 2021 dosegla najvišjo vrednost v višini 58.330,57 ameriških dolarjev, Bitcoin znova dosega vlagateljev seznam priljubljenih. Bitcoin ima v obtoku 18.635.656 kovancev BTC in največ 21.000.000 kovancev BTC skupaj.

Bitcoin zagotavlja visoko likvidnost med manjšimi altcoin-i, kar je še en dodatek na njegovem seznamu prednosti. Glede na tržno kapitalizacijo in količino podatkov, shranjenih na njegovi verigi blokov, je Bitcoin največja kriptovaluta na trgu danes. Trg bitcoinov stalno narašča, saj Bitcoin rudarji vsakih 10 minut kopajo nove kovance. To pomaga ekosistemu BTC, da ohrani svoje omrežje z dodajanjem novih podatkov o transakcijah v verigo blokov.

Razlog za priljubljenost Bitcoina je odvisen tudi od sprememb v Bitcoin ekosistemu. Omogoča uporabo v decentraliziranih aplikacijah in različnih platformah za e-poslovanje z izkoriščanjem mreže Lighting. Bitcoin je trenutno najboljši kripto za nakup, saj ima danes velik interes podjetij. Poleg naložb MicroStrategyja je proizvajalec avtomobilov Tesla Tesla v Bitcoin vložil 1,5 milijarde dolarjev, zaradi česar je investitor izvedljiva možnost.

# 2: Ethereum (ETH)

Čeprav je Ethereum prišel po Bitcoinu, je ETH znan po svoji plodni kombinaciji široke uporabe, tehnološke superiornosti in varnosti. Ethereum ni zgolj digitalna valuta, temveč tudi platforma za različne druge borze kriptovalut. Zahvaljujoč svoji napredni tehnologiji in zmožnosti ustvarjanja pametnih pogodb je ETH ena izmed najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj, z dobrim potencialom v prihodnosti. Trenutna tržna kapitalizacija ETH znaša približno 1.555.715.617.835 USD. Tudi Ethereum je 20. februarja 2021 dosegel rekordno uspešnost v višini 2.036,29 USD.

Sistem ETH blockchain lahko odobri ali celo odloži transakcije na podlagi resničnih dogodkov, zaradi česar je danes priljubljen med vlagatelji. Poleg tega je transakcija Ether, kriptovalute Ethereum blockchain, hitrejša od Bitcoina in traja le 15 sekund. Ves čas Ethereum je postati globalna platforma za decentralizirane aplikacije. To bo uporabnikom po vsem svetu še naprej omogočalo pisanje in zagon programske opreme, odporne proti goljufijam, izpadom in cenzuri.

Zaradi hitrosti in tehnologije veriženja blokov Ethereum sta uporabna za sprotno uporabo in ne ostajata zgolj hranilnik vrednosti. Danes večina decentraliziranih aplikacij temelji na Ethereumu, kar predstavlja največji odstotek vseh sredstev, vloženih v projekte DeFi. Naslednji največji napredek, ki se ga investitorji veselijo, je prehod na Proof-of-Stake s soglasnega algoritma Proof-of-Work, s čimer bodo transakcije hitrejše in varnejše.

Oglejte si: Zakaj bi bil Ethereum lahko dobra naložba leta 2021?

# 3: Cardano (ADA)

Cardano je doslej največja kriptovaluta tretje generacije, ki jo je uvedla ustrezna ekipa akademikov in inženirjev. Cardano, zasnovan z edinstvenim pristopom, zlasti pri merjenju in zaščiti tehnologije veriženja blokov, izboljšuje svoje predhodnike. Že ima mehanizem Proof-of-Stake in je napredna platforma, kot je Ethereum. ADA je s svojo razširljivostjo hitrejši od Bitcoina.

Cardano ima v prihodnjih letih dovolj prostora za rast in velik potencial, zato je trenutno ena izmed najboljših kriptovalut za nakup. Domnevni cilj družbe Cardano je, da v prihodnosti postane finančni sistem sveta. To bo dosegel z vzpostavitvijo decentraliziranih finančnih produktov in zagotavljanjem kakovostnih rešitev za goljufije volivcev, interoperabilnost verige in pravno sledenje pogodbam..

Cardano je v zadnjih treh mesecih zabeležil 766-odstotno rast in ima dejanski razlog za to rast. Razlog niso nič drugega kot trije veliki projekti Cardano. Najprej in predvsem je lansiranje Shelleyja. Namenjen je bil povečanju števila vozlišč, ki jih izvajajo udeleženci omrežja. Drugič prihaja posodobitev Goguen, ki naj bi bila privlačna za večje občinstvo uporabnikov. To lahko uporabljajo celo ljudje, ki bistveno manj razumejo tehnologijo veriženja blokov. Zadnje nenazadnje pa pričakovani dvig podjetij za digitalno zaupanje. Na primer, Greyscale je nedavno dodal Cardano Trust. Vse to prispeva k priljubljenosti Cardano med vlagatelji in zakaj je danes najboljši nakup.

Najboljša kriptovaluta za nakup zdaj: Bottom Line

Kripto trg je poln priložnosti za vlagatelje, da si zagotovijo bogato prihodnost. Toda tisto, česar bi se morali vlagatelji zavedati, je njegova nestanovitnost. Če ste goreč trgovec ali vlagatelj, je vedno najbolje, da spremljate vse tržne omejitve, spremembe, trende in posodobitve o kriptovalutah in se nato odločite, kam boste vlagali. To se zgodi v polnosti časa in ne v naglici. S podrobnimi raziskavami in primerjavo drugih dejavnikov so naslednje omenjene kripto valute najboljše kriptovalute, ki jih lahko kupite zdaj za svetlo prihodnost..

eToro – najboljša platforma za nakup kriptos

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

Najboljših 7 Altcoinov za nakup leta 2021

Kripto napovedi za leto 2021: kam vlagati

Bi bil Bitcoin lahko ustvarjalec milijonarjev?

15 najboljših kriptovalut, ki jih je treba poznati in opazovati leta 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me