Spletna mesta z novicami o kriptovalutah: Najboljših 10 spletnih mest z novicami za kriptovalute, ki jih je treba prebrati

10 najboljših strani Crypto News

Spletna mesta z novicami o kriptovalutah so bistveni viri, ki tako začetnikom kot strokovnjakom omogočajo sledenje kripto novic, napovedi cen in trgovinske strategije.

Ker se svet kripto trgovanja in tehnologije veriženja blokov hitro razvija, so kripto novice eden glavnih virov, ki trgovcem pomagajo slediti kripto svetu. Za potop v svet kripto trgovanja vam ni treba biti kriptominer ali poklicni vlagatelj.

V podjetju Trading Education vam lahko pomagamo dostopati do najnovejših finančnih informacij, najti zanesljivega posrednika in razviti uspešno strategijo trgovanja. Preprosto se prijavite na enega od naših tečajev trgovanja in postanite profesionalec v svetu kripto trgovanja!

Zdaj pa si oglejmo 10 najboljših kripto strani z novicami, ki vam lahko pomagajo ukrotiti hitro in neprestano razvijajočo se panogo trgovanja s kriptovalutami:

1. CoinMarketCap

Če iščete zanesljivo in bogato spletno stran s kripto novicami za sledenje cen, potem ne oklevajte in raziščite CoinMarketCap! CoinMarketCap je eno izmed najbolj priljubljenih kripto spletnih mest, ki zagotavlja natančne in zanesljive informacije, vključno s tržno kapitalizacijo, kripto cenami in konverzijami, količinami izmenjave ter novicami o verigi blokov..

Upoštevajte, da je CoinMarketCap, ki se je začel leta 2013, Binance prevzel leta 2020 in zdaj velja za eno najzanesljivejših platform za kripto novice, ki vam lahko pomaga obvladati umetnost trgovanja s kriptovalutami.

2. CoinTelegraph

CoinTelegraph je še eno aktivno in zaupanja vredno kripto novico, ki zajema številne teme, povezane s kriptovalutami. Od trgovanja z bitcoini do blockchain projektov lahko bralci vsak dan najdejo različne zanimive napovedi in članke. Odlična novica je, da so informacije na voljo v različnih jezikih, vključno z angleščino, španščino, japonščino in srbščino.

Omeniti velja, da je CoinTelegraph od začetka objavljanja leta 2012 postal prednostni vir informacij za vse, ki jih zanima prihodnost denarja, vključno z vplivnimi kripto youtuberji in kripto kralji..

3. CoinDesk

Ste nov v svetu trgovanja s kripto? Potem je CoinDesk – eno najboljših spletnih mest, namenjenih kripto trgovanju in tehnologiji veriženja blokov – ravno za vas. CoinDesk ponuja najnovejše informacije o Bitcoinu in drugih kriptovalutah, vključno s podatki o indeksih cen Bitcoinov, trendi in kripto dogodki.

Zanimivo je, da ima CoinDesk dolgo zgodovino; ustanovljena je bila leta 2013 in od takrat naprej raste. Bralci cenijo tudi dejstvo, da je spletno mesto optimizirano za različne naprave in ga je mogoče prenesti kot aplikacijo.

4. CCN

CCN (drugačen od CNN) je drugo kripto spletno mesto, ki postaja vse bolj priljubljeno. To spletno mesto s kripto novicami s sedežem na Norveškem ponuja najnovejše članke o različnih kripto, kot sta Bitcoin in Ethereum, ter informacije o seznamih koledarjev prve ponudbe kovancev (ICO) in napovedih koledarjev dogodkov..

Omeniti velja, da ima CCN vse več blogov, kar ga uvršča med najbolj uporabniku prijazna kripto spletna mesta po vsem svetu.

5. Bitcoinist

Naj vas ime ne zavede! Bitcoinist je informativno kripto spletno mesto, ki vsebuje podatke ne samo o Bitcoinu, temveč tudi široko paleto priljubljenih kriptovalut in blockchain dogodkov..

Ni presenečenje, da je od izdaje leta 2012, Bitcoinist je vse bolj priljubljen, vsak mesec ga uporablja več kot 2 milijona uporabnikov. Če torej iščete natančno tehnično analizo in kripto novice, ne oklevajte in preverite Bitcoinist!

6. Bitcoin Magazine

Bitcoin Magazine je drugo priljubljeno kripto mesto, ki je bilo prvotno namenjeno Bitcoin-u. Pravzaprav, Bitcoin Magazine je eno najstarejših spletnih mest s kriptovalutami, in eden njegovih ustanoviteljev je bil Vitalik Buterin – ustvarjalec tehnologije Ethereum, ki spreminja igre. Verjeli ali ne, revija je bila tiskana do leta 2015, leta 2019 pa se je vrnila s posebno izdajo ob 10. obletnici bitcoina.

Zdaj Bitcoin Magazine pokriva številne kriptovalute in ponuja poglobljene raziskave, analizo cen in smernice. Preberite, kolikor želite!

7. CryptoSlate

CryptoSlate je nedvomno med 10 najboljšimi kripto spletnimi mesti, ki si zaslužijo vašo pozornost. Ta blockchain medij ponuja pregledne informacije o ICO, kripto lestvice in blockchain novice.

Poleg tega CryptoSlate ponuja posodobljene cene na tisoče kovancev, ki lahko trgovcem pomagajo pri premišljeni odločitvi in ​​razvoju uspešne strategije.

8. Nič TX

Prej imenovan The Merkle, je Null TX eno najboljših kripto spletnih mest, ki lahko kripto navdušencem pomaga razumeti svet kriptovalut. Najdete verodostojne kripto novice, pa tudi izobraževalne članke o številnih kriptovalutah in sektorju finančne tehnologije.

Zanimivo je, da je Null TX od svoje ustanovitve leta 2014 postal eden najbolj zaupanja vrednih virov v svetu kripto trgovanja in tehnologije veriženja blokov..

9. DailyCoin

Eno najboljših spletnih mest s kripto novicami, ki lahko trgovcem pomaga razumeti zapletenost tehnologije kriptovalut in blockchain, je DailyCoin. Ponuja široko paleto člankov o trgovanju s kriptovalutami, tehnologijo veriženja blokov in finančni tehnologiji.

In ugani kaj? Uživate lahko celo v zabavni vsebini, vključno s kripti, povezanimi z memi!

10. NewsBTC

Nenazadnje si oglejmo NewsBTC – še eno vrhunsko platformo za kripto novice. To verodostojno spletno mesto je bilo ustanovljeno leta 2013; zdaj BTC ponuja natančne kripto informacije, vključno z novicami, tehničnimi analizami, izobraževalnimi članki, pregledi, podatki o zagonskih podjetjih in koledarji dogodkov.

Dobra novica je, da članki izhajajo vsak dan, tako da lahko nadaljujete z branjem in ostanete pred igro.

Kripto novice kot pomemben vir informacij

Glede na dejstvo, da se kripto svet nenehno in hitro spreminja, ni dvoma, da so kripto novice in blogi neprecenljivi viri informacij. Kripto novice, kot je navedeno zgoraj, lahko trgovcem pomagajo, da ostanejo na tekočem s svetom kripto trgovanja, blockchain tehnologijo in naložbenimi strategijami. Dostop do takšnih informacij lahko trgovcem pomaga tudi pri obvladovanju veščine trgovanja s tržnimi novicami.

Kripto strani pa niso namenjene samo novicam, tehnični analizi in izobraževalnim člankom. Trgovcem lahko na primer pomagajo tudi platforme, kot je CryptoBriefing ločiti prevarante kriptovalut iz zakonitih izdelkov za dostop do preglednih podatkov.

Po drugi strani, Reddit s svojimi kripto povezanimi podreditami in drugimi diskusijskimi platformami lahko trgovcem pomaga pri povezovanju s somišljeniki in si izmenjujte dragocene kripto informacije o trgovanju, podjetjih, blockchain igrah in celo kripto prijaznih mestih po vsem svetu.

Tu moramo opozoriti, da lahko priljubljene revije, kot je Forbes, nudijo tudi dragocene informacije o svetu tehnologije distribuirane knjige, olajšanje razumevanja in dostopnosti javnosti za kripto trgovanje in tehnologijo veriženja blokov.

Spletna mesta Crypto News kot odlično izhodišče za začetnike

Če želite postati uspešen kripto trgovec, ni nobenega dvoma, da je treba vlagati v ustrezno izobrazbo in spremljati kripto novice, da ostanete pred igro. Ker je veliko o kriptovaluti in tehnologiji veriženja blokov, postanejo verodostojni viri in posodobljene informacije bistvenega pomena.

Zanimivo je, da lahko združevalci novic, kot je TodayOnChain, koristijo tako začetnikom kot strokovnjakom, ki trgujejo s kriptovalutami.. TodayOnChain ponuja informacije in kripto novice iz različnih virov, vključno s CoinDesk, CCN, Forbes, CNBC in številnimi drugimi. Tako lahko obiščete eno samo spletno mesto, ki posreduje kripto novice in dostopa do informacij iz različnih virov. Ker so podrobne informacije in natančni podatki najdragocenejši viri v današnjem svetu; vire, ki vam lahko utirajo pot do uspeha!

Upoštevajte, da v podjetju Trading Education nismo povezani z nobenim zgoraj navedenim spletnim mestom za kripto novice, zato vedno preglejte uporabniške preglede za dodatne podrobnosti in informacije.

Najboljša spletna mesta Crypto News: ključne točke

  • Če želite postati uspešen trgovec v svetu kriptovalut, morate vlagati v ustrezno izobraževanje o trgovanju, saj so spletna mesta s kripto novicami dragocen vir informacij.
  • Spletna mesta za kripto novice omogočajo trgovcem s kripto dostopom do visokokakovostnih informacij o kriptovalutah, kripto dogodkih, cenah in blockchain projektih. So tudi neprecenljivi viri informacij za tiste, ki želijo trgovati z novicami.
  • Nekatere izmed najboljših kripto strani z novicami vključujejo Bitcoin Magazine, CoinTelegraph, NewsBTC, CryptoSlate, Null TX, Bitcoinist, CCN, CoinDesk, DailyCoin in CoinMarketCap.
  • Verodostojni agregatorji kripto novic, kot npr Danes OnChain, lahko pomaga trgovcem začetnikom, da ostanejo na tekočem z nenehno spreminjajočim se svetom kriptovalut in tehnologije veriženja blokov.
  • Razpravljalne platforme in blogi, povezani s kripto, ponujajo tudi dragocene informacije o podjetjih, pregledih in koledarjih dogodkov ter kripto navdušencem omogočajo, da se povežejo s somišljeniki z vsega sveta..

Če želite postati uspešen član kripto trgovalnega sveta, vam lahko v podjetju Trading Education pomagamo razumeti osnove kripto trgovanja. Preprosto se prijavite na enega od naših spletnih tečajev trgovanja, ki vam lahko pomagajo izvedeti več o svetu trgovanja in razviti uspešno strategijo trgovanja.

Vam je bil všeč naš članek Novice o kriptovalutah: Top 10 novic o kriptovalutah? Nato nam dajte všeček in ga delite z vsemi, ki bi jih tema morda zanimala. In čeprav ljudje pravijo, da »Nobena novica ni dobra novica«, bi radi slišali, katero spletno mesto za kripto novice bi izbrali. Delite v spodnjih komentarjih!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me