Trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji – 10 nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji

10 najboljših nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji

Iščete nasvete za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji? Ne glede na to, ali želite začeti trgovati s kriptovalutami v Avstraliji ali ste že poklicni trgovec, tukaj pri Trade Education smo za vas pripravili 10 nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji.

Avstralija močno spodbuja razvoj kriptografije in tehnologijo Blockchain

Katerih je 10 najboljših nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji?

 1. Začnite s tem, da se naučite pravilno trgovati s kriptovalutami
 2. Narediti načrt
 3. Kriptovalute so povezane – Nadaljujte z gledanjem Bitcoinov
 4. Morda razmislite o raznolikosti
 5. Poskusite biti čim manj čustveni
 6. Izberite kripto izmenjavo, ki ima dovoljenje za delovanje v Avstraliji
 7. Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami in dogodki v svetu kriptovalut
 8. Zavedajte se, da morate plačevati davke, ko vlagate v kriptovalute v AU
 9. Naj vas izgube ne odvračajo
 10. Včasih ustavite

Zakaj trgovati s kriptovalutami z eToro Australia?

Ključne točke

Naučite se trgovati s kriptovalutami v AU

Avstralija je ena izmed držav, ki ima pozitiven pristop glede kriptovalut, saj ni pokazala nobenih znakov, ki bi ovirali rast kripto valut. Poleg tega je Avstralija ena od držav, katere vlada podpira razvoj kriptovalut in blokov.

Avstralija močno spodbuja razvoj kripto tehnologij in tehnologijo Blockchain

Blockchain tehnologija je po vsem svetu sprejeta ne le v finančnem sektorju, temveč tudi na drugih področjih. Pravzaprav avstralska vlada nenehno podpira tehnologijo Blockchain. V zadnjem času so napovedali a Nacionalni načrt za blockchain. Ta načrt opisuje in pojasnjuje, kako pomembna je tehnologija Blockchain in koristi, ki jih bo imela Avstralija, če jo bo sprejela na različnih področjih. Izvajanje novega nacionalnega načrta Blockchain v naslednjih petih letih bo Avstralcem omogočilo rast resnično pomembnih in temeljnih zmogljivosti Blockchain, poleg tega pa bo pritegnilo nove tuje naložbe in partnerstva.

Poleg tega se je drastično povečalo povpraševanje po zaposlenih v IT-spretnostih v tehnologiji kripto in blokchain, saj je avstralska vlada v okviru načrta za oživitev gospodarstva od koronavirusa namenila 800 milijonov dolarjev za digitalne tehnologije..

No, treba je povedati, da je pri vseh teh odločitvah in dogodkih očitno, da ima Avstralija jasne in resnične načrte glede kriptovalut in Blockchaina. Tisti, ki so v Avstraliji že investirali v kriptovalute, so v koraku s časom.

Če se želite tukaj v podjetju Trading Education naučiti, kako vlagati v kriptovalute v Avstraliji, smo pripravili najboljše tečaje trgovanja, ki olajšajo in pripravijo učenje trgovanja s kriptovalutami. Udeležite se enega od tečajev in začnite se učiti trgovanja s kriptovalutami v Avstraliji. Nikoli ni prepozno, da se začnemo učiti, a kot pravijo, zgodnji ptič dobi črv.

Katerih je 10 najboljših nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji?

Ljudje so ustvarili izjemno bogastvo s trgovanjem z bitcoini in drugimi kriptovalutami. Zdaj moramo priznati, da ima vsaka naložba svoje tveganje, vendar brez vsaj poskusov ne moremo nikamor priti. Upoštevati je treba tudi, da imajo nekateri ljudje srečo. Toda sreča ni glavni dejavnik, ki določa vaš uspeh pri trgovanju s kriptovalutami. Najbolj štejejo spretnosti.

Visoko usposobljeni trgovci redko delajo napake, kar pomeni, da redko izgubljajo denar, saj poznajo najboljše trike in nasvete za uspešno služenje denarja s kriptovalutami.

Želimo, da ste uspešni in naredite čim manj napak, zato smo spodaj za vas našteli deset najboljših nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji.

10 nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji

1. Najprej se naučite pravilno trgovati s kriptovalutami

»Povej mi, in pozabil sem. Nauči me in spomnim se. Vključi me in naučil se bom, «je citat, s katerim je Benjamin Franklin opisal pomen učnih metod. Pri trgovanju bi bilo lepo, če bi začetniki dobili mentorja, ki bi jim povedal bližnjice in skrajšal pot do uspeha. V digitalni dobi je veliko priložnosti za učenje trgovanja s kriptovalutami.

Obstaja veliko tečajev, do katerih lahko dostopate po spletu. Ključno pa je, da izberete tečaj, ki vas bo resnično pripravil na izzive, s katerimi se lahko srečate na svoji trgovalni poti. Tukaj v podjetju Trading Education svoje učence pripravljamo na uspeh pri trgovanju, tako da jim ponudimo orodja in pojasnimo najboljše načine in tehnike trgovanja z našimi dobro pripravljenimi tečaji trgovanja..

2. Naredite načrt

“Norec z načrtom je bolje kot genij brez načrta” je eden najbolj znanih citatov ameriškega poslovnega magnata in podjetnika Thomasa Boonea Pickensa. Pri trgovanju s kriptovalutami morate imeti načrt. Trgi kriptovalut so odprti 24 ur na dan, vendar to ne pomeni, da bi morali ves dan sedeti pred zaslonom in poskušati ujeti dobre posle. Ohraniti morate svoje duševno zdravje. Moramo biti pošteni; ves dan ni nič čudovitega, kar sedi pred zaslonom. Postane dolgočasno in osamljeno. Zato morate določiti svoj čas trgovanja in sestaviti načrt. Tam ne morete sedeti in gledati lestvic, ki želijo, da se cena določene kriptovalute poveča. Naredite svoj načrt, ustvarite vstopne in izstopne točke in ne bodite preveč pod vplivom premikov grafikona.

3. Kriptovalute so v korelaciji – Nadaljujte z gledanjem Bitcoinov

Na borznem trgu na primer korelacija pomeni, ko gre vrednost obeh sredstev v podobno smer. Na trgu kriptovalut se to lahko zgodi za vsa sredstva. Bitcoin, znan kot “kralj kriptovalut”, je prva kriptovaluta, ki je bila izdana leta 2009, s čimer se je začela kripto doba. Kot trgovec s kriptovalutami morate biti vedno pozorni na ceno Bitcoina, ker so drugi kovanci povezani z Bitcoinom. Ko se cena Bitcoina pogosto poveča ali zniža, se tudi cena drugih kovancev poveča.

Bitcoin in Ethereum sta močno povezana. Novembra 2019 je Skew predstavil a grafikon kjer se je pokazalo, da je bila korelacija med Bitcoinom in Ethereumom skoraj dve leti približno 90-odstotna. Poleg tega Bitcoin ostaja najbolj zaželena kriptovaluta za vlaganje Avstralcev.

Nadaljnje branje:

10 najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021

Kriptovalute, ki jih lahko kupujete, gledate in se jim izogibate

Kako trgovati s kriptovaluto s 100 dolarji

10 najpomembnejših kriptovalut razen Bitcoinov

4. Razmislite o raznolikosti

“Ne tvegajte vse na eni ladji”, pravi latinski pregovor, ki pomeni “Ne zaupajte vsega blaga eni ladji”. Čeprav so vodilne kriptovalute povezane, obstaja veliko drugih, ki imajo nizko korelacijo. Pri naložbah vedno obstaja tveganje. Razlog, zakaj boste morda želeli diverzificirati z vlaganjem v različne kovance, je boljše upravljanje naložbenega tveganja.

Cena nizko koreliranih kovancev se med seboj giblje v nasprotni smeri. Torej, če en kovanec pade v ceno, se bo drugi dvignil. Kot investitor bi morali počakati, da se cena najprej poveča, na drugi pa očitno ustvarili dobiček. Če raje vlagate v takšne kovance, so Bata, CanYaCoin in Power Ledger kriptovalute s sedežem v Avstraliji..

5. Poskusite biti čim manj čustveni

Čustva so skupni sovražnik trgovcev, še posebej začetnikov. Očitno si vsi želijo ustvarjati dobiček, toda čustva so trgovcem povzročila velike izgube skozi njihovo trgovsko pot. Nekateri posamezniki so bolj občutljivi in ​​jih jeza ali strah bolj prizadeneta. Če se jezite, lahko pohitite s svojo odločitvijo, ki bi lahko privedla do prodaje ali nakupa v nepravem času. Na področju kripto trgovanja je še en pojav, znan kot FOMO – strah pred zamudo. Običajno se FOMO pojavi na velikih trgih, ko je trgovec navdušen in kupuje, nato pa zaradi strahu ali tesnobe v poznem napačnem trenutku proda. Če tako ravnate dosledno, lahko postanete nestrpni in cikel se bo še naprej ponavljal. Da bi se izognili FOMO, morate biti potrpežljivi. Izkušeni trgovci se držijo svojega načrta, kot smo že omenili, in med svojimi trgovinskimi dogodivščinami ne postanejo žrtev čustev.

6. Izberite kripto borzo, ki ima dovoljenje za delovanje v Avstraliji

Tam delujejo številne borze kriptovalut, vendar niso vse pooblaščene za delo v Avstraliji. Za delovanje kripto borz v Avstraliji se morajo registrirati pri Avstralskem centru za poročila in analize transakcij (AUSTRAC). eToro je najboljše borznoposredniško podjetje, pooblaščeno za delovanje v Avstraliji. Na eToro lahko vlagate v več kot 90 kriptovalut in CFD-jev. eToro je bil ustanovljen leta 2007 in je vodilna mreža socialnih trgov z več kot 13 milijoni uporabnikov po vsem svetu. eToro ustvarjen eToroX izmenjava v letu 2018, namenjena izključno trgovcem s kriptovalutami in navdušencem. eToro se ponaša z visoko stopnjo varnosti, nizkimi provizijami in likvidnostjo, ki jo ponuja. Zato je eToro najboljša možnost za vlaganje v kriptovalute v Avstraliji.

Povezano: eToro Review – Socialna platforma za trgovanje za trgovce in vlagatelje

7. Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami in dogodki v svetu kriptovalut

Popolnoma razumljivo je, da morate kot trgovec strmeti v kripto karte in biti pozorni na premike svečnikov, vendar to ni dovolj, da dosežete najvišjo stopnjo uspeha. Pomagalo bi vam, če bi bili vedno na tekočem z branjem vsebine kriptovalut in ogledom videoposnetkov in pretočnih predvajanj v živo na YouTube. Obstajajo spletna mesta, ki so v celoti namenjena avstralskemu trgu kriptovalut, na primer cryptonews.com.au, veliko informacij pa lahko dobite tudi tako, da preberete cointelegraph.com, coindesk.com, ccn.com, Forbes, Investopedia itd. Tukaj na Trading Izobraževanje poskušamo dati najbolj iskrene in podrobne nasvete o vlaganju v kriptovalute. Naš odsek člankov o kriptovalutah je poln člankov in analiz izkušenih pisateljev in izkušenih trgovcev, ki vam po najboljših močeh pomagajo na vaši poti do uspeha pri trgovanju s kripto valutami.

8. Zavedajte se, da morate pri naložbah v kriptovalute v AU plačati davke

Različne države kriptovalute urejajo različno. V Avstraliji so kriptovalute obdavčene. Do leta 2017 so bile transakcije Bitcoin v Avstraliji dvojno obdavčene, vendar je avstralska vlada istega leta odpravila to oviro, ko se je odločila, da bo kriptovalute obravnavala kot lastnino in zavezan za davek na kapitalski dobiček (CGT). Z isto odločitvijo so bile kriptovalute popolnoma legalizirane in tako lahko po tej odločitvi vsakdo brez skrbi vlaga v kripto sredstva v Avstraliji. Razen davka na kapitalski dobiček so tudi druge dejavnosti s kriptovalutami, kot so rudarstvo ali vložki, pod rednim davkom na dohodek.

9. Naj vas izgube ne odvračajo

Na koncu smo ljudje in delamo napake. Sprejeti moramo, da ne bomo vedno zmagali. Napačna odločitev lahko privede do izgube. Ampak tako se učite kot trgovec. Na svojih napakah se morate učiti in ne dovolite, da vas odvračajo in spodbujajo jezo ali brezizhodnost. Preprosto povedano, uživajte v svoji trgovski poti in izgube vzemite kot lekcije in del svojega uspeha.

10. Včasih se ustavite

Včasih postanemo preobremenjeni s trdim delom določenega obdobja. Še posebej, če govorimo o trgovanju, ki je utrujajoče, zahteva veliko časa na zaslonu, pozornosti in zbiranja informacij. Torej, razmislite o tem, da bi se včasih oddaljili od prenosnika, grafikonov, telefona, Twitterja itd. Morda se vam zdi, da ste zanič v trgovskem svetu, in ko si oddahnete, bo videti, kot da zunaj doživljate nov svet.

Zakaj trgovati s kriptovalutami z eToro Australia?

eToro je najboljše borzno posredništvo v Avstraliji. eToro je imetnik avstralske licence za finančne storitve (AFSL), ki jo je izdala avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe (ASIC) in je urejena v skladu z Zakonom o družbah (Commonwealth). V eToro lahko trgujete s kriptovalutami, blagom, valutami, indeksi in ETF-ji.

Pred kratkim je eToro začel zagotavljati nagrade za kriptovalute Cardano in TRON. Ta nova storitev vložkov na eToro vam bo omogočila, da zaslužite nagrade, če ste lastnik podprte kriptovalute. Poleg tega je eToro eno izmed borznoposredniških družb z najnižjimi provizijami na trgu. Široko se uporablja in je prepoznaven po svoji visoki varnosti in zaščiti uporabnikov.

eToro – najboljša platforma za kripto izmenjavo v Avstraliji

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Ključne točke

 • Avstralija aktivno podpira kripto razvoj in tehnologijo Blockchain.
 • Avstralska vlada je v okviru načrta za oživitev gospodarstva od koronavirusa za digitalne tehnologije namenila 800 milijonov dolarjev.
 • Pri trgovanju s kriptovalutami je ključnega pomena, da imate načrt in se ga držite.
 • Bitcoin je močno povezan z Ethereumom.
 • Diverzifikacija – vlaganje v kovance z nizko korelacijo je metoda za boljše upravljanje tveganih naložb.
 • Med trgovanjem naj vas ne prizadenejo čustva, saj lahko sprejmete napačne odločitve.
 • Bodite na tekočem z najnovejšimi kripto novicami in se zavedajte, da so kriptovalute v Avstraliji obdavčene.
 • Učite se na svojih napakah.

Naučite se trgovati s kriptovalutami v Avstraliji

Ponovno moramo poudariti, da so prave veščine in tehnike tiste, ki vam zagotavljajo največji dobiček pri trgovanju s kriptovalutami v Avstraliji. Vsakdo lahko začne svojo trgovsko pot, toda tisti, ki imajo prave informacije in orodja, bodo vedno korak naprej.

Naši tečaji na Trading Education vas bodo naučili najnovejših tehnik kripto trgovanja in vam pomagali oblikovati vaše veščine trgovanja. Izobraževanje o trgovanju ne ponuja zgolj tečajev trgovanja, ampak gre za celotno trgovsko akademijo z veliko skupnostjo študentov, ki se želijo naučiti trgovanja. Postanite del te skupnosti in začnite trgovati z avanturami!

No, to je bilo deset nasvetov za trgovanje s kriptovalutami v Avstraliji, ki smo jih izbrali za vas. Vsekakor upamo, da se vam zdijo koristni. Če je tako, nam dajte všeček in delite ta članek, saj se komu lahko zdijo koristni tudi drugi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me