Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji

Contents

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: strategije in nasveti

Trgovanje s kriptovalutami v Združenem kraljestvu je dinamično in potencialno donosno podjetje. Tukaj je vse, kar morate vedeti o trgovanju s kripto dnevi, dnevnih strategijah trgovanja in nasvetih ter kako začeti trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji.

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: Uvod

Kaj je trgovanje z dnevi kriptovalut?

Zakaj so Cryptos odlična dnevna sredstva za trgovanje?

Zakaj dnevno trgovanje v Veliki Britaniji?

Je za vas trgovanje s kriptovalutami v Združenem kraljestvu?

Ali lahko zaslužite s trgovanjem s kriptovalutami v Veliki Britaniji?

Kako začeti trgovanje s kripto dnevi v Veliki Britaniji?

Ali obstajajo kakšna pravila za trgovanje s kripto dnevi, o katerih bi moral vedeti, preden začnem trgovati s kriptopisi v Veliki Britaniji?

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji & Kripto dnevne strategije trgovanja

Najbolj priljubljene strategije trgovanja z dnevi kriptovalut

1. Trgovanje z gugalnicami

2. Tržni popravki

3. Skalping

4. Visokofrekvenčno trgovanje (HFT)

5. Trgovanje na daljavo

6. Strategija stalnega povečevanja dobička (SIPAS)

7. Stop-loss Lov

Nasveti za trgovanje s kriptovalutami

Najboljše kriptovalute za začetek dnevnega trgovanja v Veliki Britaniji

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Valovanje

4. Litecoin

5. Bitcoin Cash

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: pristojbine in predpisi

Katera je najboljša borza kriptovalut za dnevno trgovanje v Veliki Britaniji?

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: sklep

Kriptovaluta Dnevno trgovanje v Veliki Britaniji: Uvod

Vas zanima trgovanje s kriptovalutami v Združenem kraljestvu? Iščete strategije in nasvete za trgovanje s kripto dnevi? Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen trgovec, je to pravi kraj za vas!

Tako je! Celo začetniki lahko obvladajo zapletenost dnevnega trgovanja v Veliki Britaniji. Navsezadnje vam ni treba biti razvijalec blokov ali rudar bitcoinov, da se s tem strinjate kriptovalute so spremenile svet financ in v katere je vredno vlagati.

Trgovanje s kripto dnevi je eden izmed najbolj priljubljenih stilov trgovanja po vsem svetu, zlasti v Veliki Britaniji. Ne, to ni presenetljivo; Združeno kraljestvo je bilo vedno živahno trgovsko središče ki privablja trgovce in vlagatelje z vsega sveta!

Za razvoj uspešne strategije kripto trgovanja vam ni treba biti v Veliki Britaniji. Preprosto se prijavite za enega od naših spletnih tečajev kriptografije od koder koli na svetu in že danes začnite svojo pot kripto trgovanja!

Kaj je trgovanje z dnevi kriptovalut?

Trgovanje s kriptovalutami je finančni svet zajelo. To ni dvoma kripto, kot je Bitcoin, Ethereum, Valovanje, in Dash sta nekaj glavnih igralcev z ogromnim obsegom trgovanja na dan.

Preden začnemo govoriti o trgovanju s kripto dnevi v Veliki Britaniji in strategijah trgovanja s kriptovalutami, pa raziščimo svet kripto trgovanja. Brez pravilnega razumevanja trga ni mogoče razviti uspešne strategije in sčasoma ustvariti dobička.

Kaj je torej kripto trgovanje? Kripto trgovanje je opredeljeno kot nakup in prodaja kriptovalut. Trgovci lahko trgujejo s kovanci, v katerih prevladujejo fiat denarji, ali pa zamenjajo en kripto z drugim.

Dnevno trgovanje se posebej nanaša na nakup in prodajo sredstev v enem dnevu, kar pomeni, da imajo celo sekunde ključno vlogo pri tej obliki trgovanja. Čeprav vam ni treba trgovati vsak dan, dnevno trgovanje zahteva veliko prilagodljivosti, pozornosti in doslednosti.

Zakaj so Cryptos odlična dnevna sredstva za trgovanje?

Dnevno trgovanje ali trgovanje znotraj dneva je običajna praksa na različnih finančnih trgih, med katerimi so kriptos najprimernejša sredstva za dnevno trgovanje. Zakaj so kriptovalute tako priljubljene med dnevnimi trgovci v Združenem kraljestvu in drugod po svetu?

Preprosto je! Kriptoskupine so zelo nestanovitne in nanje vplivajo načela povpraševanja in ponudbe, zaradi česar so imenitna sredstva za dnevno trgovanje. Hlapljivo? Pravilno! Nestanovitnost je opredeljena kot merilo nihanj cen. Kot žaga, ves čas gor in dol!

Preprosto povedano, trgovanje s kripto dnevi je med trgovci priljubljeno, saj cene močno nihajo, kar je odlična priložnost za potencialno ustvarjanje dobička. Nekatere kripto datoteke se lahko v enem dnevu povečajo ali zmanjšajo za več kot 10%.

Trgovanje s kripto je tudi vznemirljiv način za diverzifikacijo vašega portfelja. Kriptos ni treba držati več let in zamuditi priložnosti za trgovanje.

Oh, in ne pozabimo, da večina kriptofonov temelji na tehnologiji veriženja blokov, ki ima potencial revolucijo prenosov in spletne varnosti daleč izven finančnega sektorja. Čeprav trgovcem ni treba natančno razumeti tehnologije, ki stoji za kriptovalutami, bi morali vedeti, da je tehnologijo in funkcije blockchain, kot so decentralizirane aplikacije in pametne pogodbe, mogoče uporabiti v medicini, igrah, glasovanju in številnih drugih področjih..

Zakaj dnevno trgovanje v Veliki Britaniji?

Zdaj, ko vemo, kaj je trgovanje s kriptovalutami in zakaj so kripto pomembne stvari, se osredotočimo na trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji.

Zakaj bi morali začeti dnevno trgovati s kriptografijo v Veliki Britaniji? To je enostavno! Velika Britanija je bila vedno eno najvplivnejših finančnih središč na vsem svetu.

Čeprav spletno trgovanje ljudem omogoča trgovanje od koder koli na svetu, ne da bi imeli določen delovni čas ali šefa za mikro vodenje, Združeno kraljestvo je pravi finančni raj za trgovce. Glede na to, da je Združeno kraljestvo živahno trgovsko vozlišče, ni presenetljivo, da imajo trgovci različne možnosti naložb, med katerimi je tudi trgovanje s kripto dnevi.

Tukaj moramo opozoriti, da so nekatere banke v Združenem kraljestvu tudi kripto prijazne, kar je še en razlog za trgovanje s kriptofoni v Veliki Britaniji.

Je za vas trgovanje s kriptovalutami v Združenem kraljestvu?

Od Avstralije do Slovenije je trgovanje s kripto dnevi priljubljeno podjetje. Zlasti trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji je odličen način za začetek trgovanja in potencialno povečanje vašega bogastva.

Pa vendar, sedež v Združenem kraljestvu ni dovolj za začetek trgovanja s kripto.

Vprašajte se, ali je trgovanje s kripto dnevi v Veliki Britaniji prava stvar za vas. Trgovanje s kriptofoni ni hobi. Gre za resen posel, ki zahteva veliko znanja, prakse in strategij za napovedovanje trga, pa tudi nihanja cen na podlagi novic in potencialne priložnosti. Dnevno trgovanje je povezano z dinamičnimi potezami in kratkoročnimi dobički.

Čeprav je trgovanje s kriptovalutami v Združenem kraljestvu donosna finančna možnost, je treba upoštevati naslednje nasvete za trgovanje s kriptovalutami:

 • Vlagajte v ustrezno izobrazbo, da boste razumeli, kako deluje trg.
 • Razumejte žargon, da postanete profesionalec.
 • Izberite zanesljivega posrednika in uporabniku prijazno platformo, da boste lažje trgovali.
 • Za lažje hitro trgovanje določite par z dobro količino in likvidnostjo.
 • Naučite se brati karte. Osredotočite se na tehnično analizo, vzorce grafikonov in obvladovanje tveganj.
 • Spremljajte kripto novice, ker lahko bistveno vplivajo na kripto trg.
 • Oblikujte načrt trgovanja, ki temelji na realnih pričakovanjih.
 • Praksa za vzpostavitev učinkovite strategije in korakov za obvladovanje tveganj.
 • Sprejmite finančne izgube in tveganja trgovanja.
 • Bodite dosledni in disciplinirani, da boste uspeli.

Ali lahko zaslužite s trgovanjem s kriptovalutami v Veliki Britaniji?

trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji

Mislite, da je trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji za vas? Ja ?! Super!

To nas vodi do drugega pomembnega vprašanja. Če je trgovanje s kripto dnevi namenjeno vam, lahko zaslužite z dnevnim trgovanjem s kripto v Veliki Britaniji?

Odgovor je Da … lahko pa tudi veliko izgubite. Kot je razloženo zgoraj, na kripto trgovanje vplivajo številni dejavniki, vključno s kripto novicami, povpraševanjem in ponudbo, predpisi itd.

Poleg tega bi morali trgovci z dnevi kriptovalut veliko vlagati v stalno usposabljanje in samodisciplino, da bi ustvarili dobiček. Krmarjenje po kripto trgu v Združenem kraljestvu je lahko vznemirljivo, a tudi čustveno naporno. Ukvarjanje z visoko volatilnostjo, nejasnimi globalnimi predpisi in potencialnimi izgubami je lahko stresno: ovira za uspeh trgovanja s kripto dnevi.

Če trgovec razvije dosledno strategijo, učinkovito obvladovanje tveganj in zadostno samokontrolo, lahko poveča svoje bogastvo.

Ne, ne pravimo, da lahko čas obrnete nazaj in postanete eden prvih kripto kraljev in posvojiteljev kriptovalut. Pravimo samo, da če trgovec s kripto dnevi trdo dela, lahko vidi, kako njihov denar raste. Preprosto je treba vlagati stalno izobraževanje in prakso, da sčasoma povečajo svoje bogastvo!

Tu moramo opozoriti, da obstajajo različni načini zaslužite v kripto svetu, pri čemer je trgovanje s kriptovalutami eno izmed njih. Od vložkov in rudarjenja do kapljic in dolgoročnih naložb, kripto trg v Združenem kraljestvu ponuja zanimive priložnosti, da sčasoma zaslužite s kriptovalutami. Vas zanima vložki? Potem tukaj preberite več o razliki med Proof-of-Stake in Proof-of-Work.

V svetu kriptovalut lahko celo zaslužite nekaj ustvarjanje vsebin v družabnih omrežjih in gledanje oglasov.

Navsezadnje kljub visoki volatilnosti kriptos in njihovim vzponom in padcem industrija neprestano raste.. Trgovanje s kripto dnevi ne gre nikamor, zato je na vas, da sprejmete njegove izzive in potenciale.

Kako začeti trgovanje s kripto dnevi v Veliki Britaniji?

Če menite, da imate pogum za začetek trgovanja s kripto dnevi v Združenem kraljestvu, si oglejmo njegove posebnosti. Kaj potrebujete, da postanete uspešen trgovec s kriptovalutami?

Najprej se morate odločiti, ali želite imeti kripto ali špekulirati o njeni ceni. Lahko kupite kripto ali začnete trgovati s pogodbami za razliko (CFD). Če se odločite za nakup sredstva in shranjevanje v denarnici na borzi, to pomeni, da ste dejansko lastnik sredstva. Če se odločite za trgovanje z CFD-ji prek posrednika, to pomeni, da niste lastnik nobenega premoženja, imate pa pravico do razlike v njihovih cenah.

Kripto dnevna borza za trgovanje ali CFD ?? Odvisno je od tebe. Toda ne pozabite, da je trgovanje s CFD-ji idealno za začetnike dnevnih trgovcev. In ne pozabite, da so, kot je navedeno zgoraj, izbira zanesljivega posrednika in enostavne platforme ključnega pomena za uspeh trgovanja s kripto dnevi..

Potem je čas, da se odločimo za kripto par. Upoštevajte, da ko bo več kupcev kupilo par, se bo njegova cena zvišala in obratno. Izbirate lahko med kripto-fiat (običajno USD) ali kripto-navzkrižnim seznanjanjem (bolj primerno za izkušene trgovce).

Verjeli ali ne, tam je na tisoče altcoinov, zato s svojimi raziskavami izberite najboljše kriptos, v katere boste vlagali, in se izognite kripto prevaram in goljufijam. Ker so nekatere kriptovalute za dnevne trgovce v Združenem kraljestvu brez vrednosti, se je bolje držati večjih igralcev, kot so Bitcoin, Ethereum, EOS ali celo IOTA. Več o temi v kratkem!

Po tem morate samo financirati svoj račun in odpreti trgovino.

Tu bi morali to opozoriti ukazi za obvladovanje tveganj so med najpomembnejšimi ukazi. Predstavljajte si, da želite zamenjati par kripto-fiat. Če kupite naročilo po ceni 5000 funtov, vendar ne želite izgubiti več kot 10%, boste imeli naročilo stop-loss v višini 4.500 funtov. Če stvari ne bodo šle dobro in bo vrednost vašega para padla na 4.500 GBP, bo posrednik izstopil v vašem imenu.

Če menite, da potrebujete nekaj več časa za vadbo kripto trgovanja, razmislite o demo računu.

Ali obstajajo kakšna pravila za trgovanje s kripto dnevi, o katerih bi moral vedeti, preden začnem trgovati s kriptopisi v Veliki Britaniji?

Dobra novica je, da trgovanje s kripto dnevi v Veliki Britaniji sploh ni tako kot trgovanje z delnicami ali forex dnevi. Kripto trg je odprt 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in vam omogoča trgovanje s kripto s krajšim delovnim časom.

Ne morete spati? Nato z Bitcoinom trgujte zgodaj zjutraj ali ponoči! Vaših otrok ni? Naj bo vaš vikend produktiven in kupite Tezos, eno najboljših kriptos za nakup v tem mesecu!

Za razliko od trgovanja z delnicami, kripto trgovanje vam omogoča, da greste bodisi dolgo bodisi kratko.

Priložnosti so preprosto impresivne, toliko prožnosti je, Najboljše je, da ne obstajajo pravila za trgovanje z vzorčnimi dnevi, tako da ne potrebujete bogastva za začetek dnevnega trgovanja s kriptosledniki v Veliki Britaniji. Vsak dan lahko kupite in prodate toliko kriptovalut, kot želite.

In ugani kaj? Ne rabiš posebna oprema za začetek dnevnega trgovanja s kripti v Veliki Britaniji. Za sledenje različnim kriptovalutam naenkrat niso potrebni posebni monitorji. Lahko preprosto uporabite svoj pametni telefon. Kako kul je to!

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji & Kripto dnevne strategije trgovanja

Če ste se pripravljeni potopiti v svet pravega trgovanja s kripto dnevi v Veliki Britaniji, je čas, da določite donosno strategijo. Kot je navedeno zgoraj, znanje, praksa in samokontrola imajo ključno vlogo pri doseganju dnevnega uspeha trgovanja. Sprejmite volatilnost trga in bodite pripravljeni na izgubo, preden zmagate.

Tako je! Pozitivna finančna miselnost je del uspešne strategije trgovanja s kripto dnevi. Nadzorovati svoja čustva med trgovanjem pomeni uspeti.

Za oblikovanje uspešne strategije trgovanja s kripto dnevi pa morajo trgovci upoštevati različne kazalnike. Eno najbolj koristnih orodij je podatki tehnične analize, vključno z Bollingerjevimi pasovi, indikatorjem konvergenčne divergencije drsečega povprečja (MACD), indeksom relativne moči (RSI) in indeksom denarnega toka (FMI).

diagram bollingerjevih pasov

Pasovi Bollingerja (vir: StormGain)

Diagram MACD

Diagram MACD (Vir: StormGain)

rsi diagram

Kazalnik RSI (Vir: BuyShares)

Diagram MFI

Kazalnik MFI (Vir: Vodniki po strategiji trgovanja)

Sledenje novicam, tehničnim napovedim in celo ogovarjanjem je tudi odlično orožje, ki vam bo pomagalo zmagati v bitki dneva trgovanja s kriptovalutami v Veliki Britaniji.

Najbolj priljubljene strategije trgovanja z dnevi kriptovalut

Zdaj, ko veste, kaj morate začeti z dnevnim trgovanjem s kriptofoni v Veliki Britaniji, je čas, da vzpostavite donosno strategijo trgovanja in prijeten slog trgovanja. Čeprav ni enotne strategije za vse, nekaj najbolj priljubljenih dnevnih strategij, ki jih trgovci v Združenem kraljestvu lahko upoštevajo, so:

 • Swing trgovanje

Swing trgovanje je primerna strategija trgovanja s kriptovalutami tako za začetnike kot za strokovnjake. Swing trgovanje je mešanica dnevnega in pozicijskega trgovanja; gre za strategijo, pri kateri se trgovci osredotočajo na nove trende in popravke. Upoštevajte, da lahko trgovci z nihanji nekaj tednov ostanejo odprti, kar se precej razlikuje od dnevnega trgovanja.

 • Tržni popravki

Ko gre za trende in popravke, moramo omeniti, da je uporaba tržnih popravkov pomembna strateška poteza, ki jo lahko upoštevajo trgovci z dnevi kriptovalut v Združenem kraljestvu. Ko se trend začasno ustavi, lahko trgovec vskoči in izkoristi bolj znižano vrednost, medtem ko čaka, da se trend vrne v normalno stanje.

diagram korelacije trga

Popravki trga (Vir: BuyShares)

 • Skalping

Skalping je druga priljubljena dnevna strategija trgovanja s kriptovalutami med britanskimi trgovci. Osredotoča se na številna majhna nihanja cen ves dan. Zanimivo, Številni skalarji uporabljajo vzvod, ki lahko poveča zmage in izgubis. Ni čudno, zakaj se mnogi začetniki izogibajo skalpiranju! Upoštevajte, da Evropski organ za vrednostne papirje in trge (ESMA) po podatkih dovoljuje britanskim posrednikom uporabo vzvoda 1: 2.

 • Visokofrekvenčno trgovanje (HFT)

Ko gre za skalpiranje, bi morali več govoriti o visokofrekvenčnem trgovanju. Ta vrsta lasišča pogosto zahteva razvoj in spremljanje različnih algoritmov in kripto trgovalnih botov za pogosto opravljanje poslov. Tukaj govorimo o milisekundah!

 • Trgovanje na daljavo

Trgovanje na daljavo je še ena uporabna strategija trgovanja s kripto dnevi. Vključuje uporaba ravni podpore in odpornosti ter podatkov na grafikonih svečnikov za razumevanje cenovnih razredov. Je precej enostaven, zato je primeren za začetnike.

 • Stalna inkrementalna strategija kopičenja dobička (SIPAS)

Ta strategija je idealna za začetnike, ki želijo zmanjšati tveganja, povezana z nestanovitnostjo, in zagotoviti enakomeren donos. Trgovci, ki uporabljajo to strategijo, običajno stremijo k njej 1-2% donosov, da se izognemo velikim izgubam. Trgovcem kriptofone tudi pomaga, da se osredotočijo na bolj stabilne kovance, vključno s priljubljenim stabilcoin Tether.

 • Stop-loss Lov

Čeprav je ta strategija namenjena kripto kitom v industriji, je dobro vedeti, kaj sploh je lov s stop-loss. Vključuje prodajo velikih količin kovancev za znižanje cen. Nato kiti kupijo znižane kripto, kar ima za posledico okrevanje cen in dobiček.

Nasveti za trgovanje s kriptovalutami

Katero dnevno trgovanje s kriptovalutami bi torej izbrali? Tukaj je nekaj dodatnih, ki vam pomagajo določiti strategijo in uspeti pri trgovanju s kripto dnevi v Veliki Britaniji nasvete za dnevno trgovanje s kriptovalutami, ki jih je treba upoštevati:

 • Ko pridobite dovolj znanja o kripto dnevnem trgovanju in strategijah, je čas, da začnite vaditi.
 • Naučite se brati karte da se filtrira tržni hrup z robov trga. Naučite se na primer prepoznati podatke, ki kažejo na premik signala v razpoloženju trga.
 • Ne pretiravajte s kartami s smernicami trendov, RSI, stopnjami odpornosti na podporo in drugimi kazalniki, ki vas lahko po nepotrebnem motijo. Izberite nekaj, kar vam ustreza ti!
 • Postavite si jasne cilje in jasne roke za vstop in izstop iz trgovine. Bodite dosledni pri sledenju vstopnemu in izstopnemu načrtu, pa tudi svojim omejenim ukazom stop-loss in take-profit.
 • Ostanite z nami in vlagajte v enostavne aplikacije in programsko opremo. Upoštevajte, da je avtomatizirana programska oprema primerna za izkušene trgovce s polnim delovnim časom.
 • Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, se prepričajte, da je trgovalna platforma, ki jo uporabljate, varna in da je vaš denar na varnem.
 • Obvladajte psihologijo trgovanja da se naučijo, kako se spoprijeti s izgubami in zmagami. Ni vredno omeniti, da lahko izgube privedejo do maščevanja, medtem ko zmaga do prevelike samozavesti in pohlepa.

Najboljše kriptovalute za začetek dnevnega trgovanja v Veliki Britaniji

Ko gre za nasvete za dnevno trgovanje s kriptovalutami, bi morali tudi dnevni trgovci v Združenem kraljestvu jasno razumeti različne kripto valute. Kot smo obljubili, tukaj je najboljši kriptografski sistem v Združenem kraljestvu za vašo dnevno trgovinsko strategijo!

S tisoče kriptovalut, Izbira najboljših kriptoslov za začetek dnevnega trgovanja v Združenem kraljestvu je lahko zapletena. Še posebej za začetnike!

Ko izbirate sredstvo za dnevno trgovanje, ga morate prepoznati potencial, razpoloženje na trgu in tehnološki izzivi. Tako je! Spremljanje novic vam lahko pomaga, da ostanete pred igro.

Čeprav obstajajo številni podcenjeni kovanci z velikim potencialom, ne pozabimo, da so nekatere izmed najbolj priljubljenih kriptovalut med dnevnimi trgovci v Veliki Britaniji:

 • Bitcoin

Bitcoin je najstarejši virtualni kovanec, kripto, ki morda nikoli ne bo šel iz mode. Bitcoin – kralj kripto dnevnega trgovanja – kot prvi kriptokrivec bo vedno ostal v spominu kot pojav, ki je revolucioniral ves finančni svet. Ali potrebujemo banke? Ali potrebujemo posrednike? Zaradi bitcoinov smo ponovno premislili o svojem gospodarskem sistemu. Ni presenečenje Bitcoin dnevno trgovanje v Združenem kraljestvu je eno največ!

 • Ethereum

Ethereum je še en močan kripto, ki je spremenil naš svet; najljubši kripto med trgovci z dnevi kriptovalut v Veliki Britaniji. Z uvedbo pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij Ethereum olajša veliko več kot plačila in transakcije. Poleg tega ne pozabimo, da je veliko žetonov in iger zgrajenih na verigi Ethereum.

 • Valovanje

Vas zanima dnevno trgovanje z Rippleom v Veliki Britaniji? No, Ripple je odlična izbira. Nekateri trgovci imajo raje Ripple kot Ethereum! Cilj Ripple je pospešiti in poceniti transakcije, zato je postal močno plačilno omrežje za finančne institucije. Ripple je tudi zelo nestanoviten, zaradi česar je odlično sredstvo za dnevno trgovanje.

 • Litecoin

Kljub močni konkurenci na trgu trgovanja z dnevi kriptovalut v Veliki Britaniji je Litecoin še eno čudovito sredstvo za trgovanje. Zaradi visoke likvidnosti in velike tržne omejitve je privlačna možnost med trgovci s kripto dnevi. Pravzaprav je Litecoin ena najboljših kriptosredin za naložbe v letu 2021.

 • Bitcoin Cash

Trgovanje z bitcoin gotovino je še eno priljubljeno finančno prizadevanje v Veliki Britaniji. Ne, dragi dnevni trgovec, Bitcoin Cash ni Bitcoin. Bitcoin Cash je trda vilica prvotnega Bitcoina, ki je razvil drugačna pravila. Nekateri kripto milijonarji močno podpirajo Bitcoin Cash, zaradi česar je priljubljeno dnevno trgovalno sredstvo.

Če niste prepričani, kateri kripto par izbrati za dnevne trgovalne podvige, ne skrbite! Za trgovanje ni pravih ali napačnih parov. Vse je odvisno od vas. Ali želite zamenjati kripto s fiat denarjem? Kako dobro obvladujete tveganja? Toliko vprašanj si zastavite.

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: pristojbine in predpisi

ureditev kriptovalut v Veliki Britaniji

Medtem ko je trgovanje s kripto dnevi v Veliki Britaniji donosen posel, ki sčasoma lahko vodi do dobička, trgovci na dan ne bi smeli pozabiti, da skrite pristojbine in nejasni predpisi se lahko slabo pošalijo na njihove strategije trgovanja in cilje na dan kriptovalut.

Kot dnevni trgovec v Združenem kraljestvu bi vas morali poznati provizije in provizije, vključno z menjalnimi tečaji, trgovinskimi provizijami ter pristojbinami za polog in dvig.

Na prizorišču trgovanja s kripto dnevi v Združenem kraljestvu se lahko uporabljajo tudi druge netrgovinske provizije financiranje čez noč in mesečne provizije za neaktivne račune. Takšne provizije morda ne veljajo za dnevne trgovalne račune, vendar je nekaj, kar je treba vedeti.

Prepričajte se, da namesto neregulirane menjave uporabljate reguliranega CFD posrednika, kot je eToro. Upoštevati moramo, da ima posrednike v Združenem kraljestvu dovoljenje Financial Conduct Authority.

Čeprav so predpisi o kriptografiji po vsem svetu precej nejasni, HM Prihodki in carina v Veliki Britaniji so precej dejavni pri zagotavljanju, da trgovci plačujejo davek; glede njihovih strank v Združenem kraljestvu se lahko obrnejo na borze.

Podatki dokazujejo, da davka na nakup kriptoskupine ni, so pa prodaje in menjave kriptofosfe predmet davka na kapitalski dobiček. Upoštevajte, da se davek na kapitalski dobiček plača le v višini 12.000 GBP.

Pri trgovanju s CFD-ji in terminskimi pogodbami pa so stvari drugačne. Če je nekdo finančni trgovec, mora plačati davek od dohodka; če niso, položaj ni jasen.

Razširjene stave pa so edina možnost neobdavčenega trgovanja v Združenem kraljestvu.

Prepričajte se, da opravite svoje raziskave, preden začnete dan trgovanja s kriptovalutami v Veliki Britaniji!

Katera je najboljša borza kriptovalut za dnevno trgovanje v Veliki Britaniji?

In ko veste toliko o dnevnem trgovanju s kriptovalutami v Veliki Britaniji in dnevnih strategijah trgovanja ter nasvetih, vam želimo dati zadnji namig za začetek kripto letenja.

Če se sprašujete, katera je najboljša borza kriptovalut za dnevno trgovanje s kripto valutami v Veliki Britaniji, potem razmislite eToro.

Glede na dejstvo, da je eToro ena največjih trgovskih platform po vsem svetu, ni presenetljivo, da je veliko dnevnih trgovcev v Združenem kraljestvu noro na njegove storitve. Dobra novica je, da njeno podružnico v Združenem kraljestvu urejajo prestižne oblasti.

Ko gre za kripto dnevno trgovanje na eToro, dnevni trgovci lahko kupijo sredstvo ali trgujejo s CFD-ji. In ugani kaj?! Z eToro lahko trgujete več kot 90 kriptovalut.

Če ste zdaj pripravljeni na začetek trgovanja z dnevi kriptovalut, predlagamo, da raziščete eToro. The Britanski vrhunski posrednik vam omogoča vlaganje v kriptovalute, pa tudi trgovanje s parom fiat-to-crypto in kripto-navzkrižno. Provizij ni treba plačati in izkoristili boste regulativne zaščitne ukrepe FCA.

Torej, kaj še čakaš? Raziščite spletno platformo za trgovanje eToro, razmislite o tveganjih in danes začnite trgovati s kripto!

eToro – Najboljša platforma za trgovanje z dnevi kriptovalut v Združenem kraljestvu

posrednik etoro

Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: sklep

 • Trg kriptovalut je donosen trg, ki je 24 ur na dan odprt za ljudi iz vseh družbenih slojev.
 • Zlasti trgovanje s kripto dnevi je v Združenem kraljestvu običajen slog, saj trgovcem omogoča nakup in prodajo kripto v enem dnevu.
 • Enostavno je odpreti račun in poiskati nasvete za trgovanje s kripto dnevi; kripto lahko začnete trgovati s samo 100 funtov iz svojega doma.
 • Vendar pa razviti donosno dnevno trgovalno strategijo, najprej je treba vlagati v izobraževanje za usposabljanje in samodisciplino. Dejansko je doslednost pri obvladovanju tveganj in trgovanju ključnega pomena.
 • Nekatere izmed najbolj priljubljenih strategij trgovanja s kripto dnevi med trgovci v Združenem kraljestvu so skalpiranje, nihajno trgovanje in trgovanje z obsegom.
 • Trgovci s kripto dnevi bi morali obvladati, kako uporabljati tehnično analizo in podatke o vzorcih grafikonov, ter spremljati najnovejše novice v kripto svetu.
 • Dnevni trgovci v Veliki Britaniji bi morali na poti do uspeha izbrati tudi kripto par za trgovanje.
 • Upoštevajte likvidnost in obseg trgovanja na trgu kriptovalut, preden začnete dnevno trgovati
 • Drugi vidiki, ki vam bodo v pomoč pri dnevnem trgovanju v Združenem kraljestvu, so uporabnost in varnost programske opreme, pristojbine in provizije ter davki in predpisi.

Mi na Trgovanje Izobraževanje vam lahko pomaga obvladati zapletenost dnevnega trgovanja s kriptovalutami v Združenem kraljestvu, da bi razvili učinkovito strategijo trgovanja s kriptovalutami. Prijavite se na enega od naših spletnih tečajev za dostop do visokokakovostnih strukturiranih informacij in več nasvetov za kriptodnevno trgovanje.

Mislite, da je trgovanje s kripto dnevi v Veliki Britaniji za vas? Katere dnevne strategije trgovanja bi uporabili? Katere druge koristne nasvete lahko delite z nami?

Če vam je bil naš članek všeč Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji. Trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji: strategije in nasveti, prosim, dajte mu všeč in ga delite s svojimi trgovci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me