10 britanskih delnic za nakup leta 2021 bi lahko podvojilo vaš denar

Najboljše britanske zaloge bi lahko podvojile vaš denar

Ste začetnik trgovanja z delnicami in želite vlagati na britanski delniški trg? Ste morda vlagatelj, ki se rad drži mednarodnih delnic, vendar razmišljate o nakupu britanskih delnic? Ali bo leto 2021 dobro za naložbe na britanski delniški trg? Katere delnice Združenega kraljestva bi lahko bile najboljša donosnost naložbe v letu 2021? Oglejmo si!

V tem članku si bomo ogledali potencialno nekaterih 10 najboljših delnic Združenega kraljestva, ki bi se lahko leta 2021 podvojile!

Najboljše britanske delnice, ki bi vam lahko podvojile kapital

Leto 2020 je bilo težko za britanski delniški trg in za posamezne britanske delnice.

Zdi se, da je britanski trgovinski trg eden ali ne najbolj nepriljubljen trgovski trg zaradi uničujočega vpliva pandemije koronavirusa na nas v začetku leta 2020.

Vključno z indeksom FTSE 100, ki je bil najhujši po letu 2008, saj je britanski indeks padel za skoraj 14,5%.

Po tem se je trg začel vračati proti koncu leta in se bo leta 2021 skupaj z mnogimi britanskimi zalogami spet postavil v normalno stanje, da bi si pridobil nazaj ali uveljavil svoj uspeh.

Vključno z britanskim indeksom FTSE 100, ki je do zdaj v začetku leta 2021 v porastu.

Katere britanske zaloge naj bi torej leta 2021 in pozneje potencialno podvojile vaš denar? Poglejmo, saj smo izbrali 10 najboljših britanskih delnic, ki bi vam lahko podvojile denar.

Torej brez nadaljnjega …

10 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki bi lahko podvojile vaš denar v letu 2021:

 1. Bančna skupina Lloyds
 2. HSBC Holdings PLC
 3. EasyJet
 4. BP PLC
 5. Barclays PLC
 6. PLC Auto Trader Group
 7. Taylor Wimpey Plc
 8. Barrattova dogajanja
 9. Skupina BT
 10. Burberry Group PLC

Naš seznam 10 delnic za nakup v Združenem kraljestvu, ki bi lahko podvojili vaš denar, ponuja mešanico raznolikosti, močnih preteklih uspešnosti in zdravih pozitivnih potencialov za prihodnje vodilne blagovne znamke.

10 britanskih delnic za nakup leta 2021 bi se lahko leta 2021 podvojilo:

1. Lloyds Banking Group PLC (LLOY)

Bančna družba Lloyds Banking Group je na seznamu ene od 10 britanskih delnic, ki bi lahko podvojile vaš denar. Če ne kratkoročno, potem je ta zaloga zagotovo ena za dolgoročno naložbo.

Tako kot vse letošnje sektorje je tudi bančno industrijo prizadela pandemija Covid-19 in je imela nekaj uničujočih učinkov. Verjamemo pa, da bodo izzivi, ki jih je Covid-19 prinesel tej bančni družbi, samo okrepili blagovno znamko, ki napreduje.

29. oktobra je Lloyds objavil rezultate podjetja v tretjem četrtletju, ki so pokazali drugačne rezultate, ki jih je vodilna banka navajena predstavljati.

Čisti dohodek v višini 3,4 milijarde funtov v tretjem četrtletju se je v primerjavi s prejšnjim četrtletjem zmanjšal za 2%, na druge prihodke podjetja v višini 1,0 milijarde funtov pa je vplivalo nižje stopnje aktivnosti strank in zaračunavanje AMMR2.

Skupaj z dejstvom, da je bilo v zadnjih treh mesecih znotraj blagovne znamke veliko prodanih njihovih delnic, je bil opozorilni znak tudi za bančne delnice.

Toda med velikimi pozitivnimi notami za bančno družbo LLOY je poročala o neto rasti hipotek v obdobju tretjega četrtletja v višini 3 milijarde funtov, ki bi jo spodbudila vladna shema počitniških dajatev, ki je začela veljati, da bi posameznikom pomagala pri sanjah o vstopu v nepremičnin ali za nov začetek lastnikov stanovanj.

Družba ima tudi odprto hipotekarno knjigo za 3,5 milijarde funtov, močan plinovod in 22-odstotno odobritev tržnega deleža. In ima izboljšan zakonski dobiček v tretjem četrtletju s 7,4-odstotnim donosom naložb.

Podjetje ima od leta 2020 rekordne digitalne stopnje zavzetosti in zadovoljstva strank, kar dokazuje, da njihova strategija deluje.

Blagovna znamka je potrdila strateške načrte za napredno razmišljanje, pridobljene iz pandemije koronavirusa, da si bo prizadevanje za naprej prizadevalo v korist znamke.

Predvideva se, da bo dobiček podjetja naraščal 51,61% letno, skupaj z Lloydsom, ki bo imel zdrav finančni položaj z vrednostjo, skupaj s prihodnjo rastjo.

Podjetje so analitiki napovedovali s povprečno enoletno napovedjo 0,14 funtov za 2,02% in dvoletno napovedjo 0,21 funtov za 58,47%.

Poleg tega ima podjetje trenutno 52-tedenski razpon od 23,98, najnižji do 58,50 najvišji z 0,04 funtov čistega dobička na delnico (EPS).

Tudi ROE zalog LLOY velja za močnega, saj ima napoved 32,95%.

Znano je tudi, da Lloyds Banking Group izplačuje dividendo, kar pa je, če dividenda postane močnejša, to tudi druga ugodnost za te delnice. Stanje donosnosti dividend Lloyds Banking Group znaša 3,6%.

V nadaljevanju verjamemo, da je Lloyds Banking Group delnica, ki bi vam lahko ponudila potencial za podvojitev denarja, če ne kratkoročno, kot zagotovo verjamemo, da bo podjetje v dolgoročno naložbo.

2. HSBC Holdings plc (HSBA)

HSBC Holdings, ki se drži bančne industrije, je naslednja kot delnica, ki bi lahko podvojila vašo naložbo.

Trenutno Združeno kraljestvo trenutno izvaja tri cepiva po vsej državi, da bi pomagali zaseči ali preprečiti, da bi izbruh koronavirusa v prihodnosti postal tako smrtonosen.

Zato se zdi, da se bo bančna industrija obnovila, saj se ta pozitivna dogajanja premikajo naprej, finančne številke pa bodo videti privlačne.

HSBC Holdings je imel zahtevno leto, kot kažejo družbe, ki so poročale o rezultatih v tretjem četrtletju.

Podjetje je poročalo o zmanjšanju različnih poti, vključno s prijavljenim dobičkom po obdavčitvi, in sicer za 2,0 milijarde USD za 46%, dobiček podjetja pred obdavčitvijo pa za 36% na 3,1 milijarde USD. Mednarodna prisotnost podjetja je prav tako močno prizadela virus, ko se je virus hitro povečeval.

Brexit je tudi rahlo vplival na poročila znamke, toda zdaj, ko je bil dogovor dogovorjen, bi to moralo stabilizirati prihodnje možnosti podjetja.

HSBC ima dobro in zdravo bilanco stanja glede na učinke, ki jih je prineslo leto 2020. Podjetje ima tudi velik prostor za rast, ko gremo v leto 2021 in naprej.

Na podlagi 19 poročil analitikov menijo, da se bo prihodnja rast podjetja HSBC dobro dvignila, in je družbi HSBC Holdings zagotovil 48,6-odstotno napovedno letno rast dobička, saj bo podjetje v prihodnjih treh letih dobičkonosno.

Čeprav ima družba morda soglasno oceno „Hold“, ki so jo podale različne raziskovalne družbe in analitiki, to še ne pomeni, da ta zaloga ni mogla doseči ali preseči svojega potenciala letos in je vodilna v prihodnjih letih.

‘S HSBC ne kupujete le delnic. Kupujete tudi udobje, zanesljivost, varnost in zaupanje. ’- Vodstvo HSBC.

3. Easyjet PLC (EZJ)

Letošnje leto bi lahko bilo leto, v katerem letalska industrija začne priča, da so mednarodna potovanja pogostejša, kot jih poznamo. Glede na to je resnično videti, da je sredi leta 2021 bolj videti, da se bo letalska industrija pogosteje gibala.

Ker v Veliki Britaniji poteka vpis cepljenja države, je to korak bližje realnim sanjam vseh letalskih družb. Zato je Easyjet na voljo kot delnica, ki bi lahko podvojila vaš denar in dolgoročno privedla do tega.

V zadnjih dneh je družba EZJ prejela posojilo v višini 1,8 milijarde USD (1,4 milijarde USD), razporejenega v 5 letih, da bi jih lahko prebrodila skozi krizo Covid-19, saj zmanjšuje in upravlja svoja izplačila v breme ter se ponaša s bilanco stanja podjetja.

Izvršni direktor EZJ Johan Lundgren je v izjavi o objavi posojila za blagovno znamko potrdil pozicijo podjetja, ko se znamka vrne v zrak.

„Posojilo, zagotovljeno pod komercialnimi pogoji, odraža konstruktivno in sodelovanje med EasyJetom, več bankami in UK Export Finance. Z našo neprekosljivo mrežo za kratke razdalje in zaupanja vredno blagovno znamko je EasyJet dobro pozicioniran, ko se stranke leta 2021 vrnejo na nebo. “

Trenutno Easyjet že raste s svojo ceno delnice, čeprav včasih izkazuje volatilnost.

Letalska družba ima tudi 52-tedensko povprečje med 470,70 in 1.152,00, kar je najvišje.

Prihodnja rast je tisto, kar trdi za te delnice, kar vam lahko, ko kupite te delnice po pravi ceni, prinese velik potencialni donos.

Če pogledamo potencial podjetja za prihodnjo rast, smo zato to zalogo izbrali za zalogo, ki bi lahko dolgoročno dodala pomembno vrednost, saj bomo lahko spet potovali po nebu.

4. BP Plc (BP)

V letu 2020 BP. delnice za vlagatelje in sedanje delničarje niso priljubljene. Toda naftno-plinska družba bi lahko šla v pravo smer, ko bi stopila v leto 2021 v luči pozitivnih novic o cepivih, ki nas bodo vse bolj približale normalnosti.

Skupaj s številnimi vplivi, ki jih je koronavirus prinesel na številne panoge, je za BP Plc načrtoval ustavitev proizvodnje in ustavitev velikega sektorja, ki BP dobavlja in dobavlja svoje naftne storitve letalski industriji..

Drugo področje, ki je močno vplivalo na znamko, je bila uporaba avtomobilov, ki jih vozimo.

Ker so bili ukrepi za bivanje doma vsiljeni po svetu in so omogočali le bistveno potovanje, je bilo to še ena dodatna negativna točka za podjetje.

Poleg tega, da je na cesti manj avtomobilov, se zdaj šteje, da so električna vozila prihodnost, ki potuje, saj v prihodnja leta vodimo svoje okolju prijazne načine, ki bi lahko nato močno vplivali na zaloge v prihodnosti..

Toda glede na to realno svet potrebuje nafto, ne glede na to, kako jo gledate, in takšna, kakršna je, danes večino vozil na cesti še vedno poganja fosilna goriva.

Torej, kako lahko zaloge BP v prihodnosti podvojijo vaš zaslužek?

Čeprav je zaloga BP močno povezana z zgoraj omenjenima sektorjema, je podjetje vključeno tudi na druge načine, saj je njegov glavni pridevnik zagotavljati raznoliko paleto energentov po vsem svetu tako podjetjem kot posameznikom..

Družba je tudi naslovila, da naj bi spomladi 2021 objavili nove načrte za novo iznajdbo BP. Ker se želi novi poslovni model v prihodnjih letih razširiti, saj je znamka prisluhnila in se prilagodila spremembam, ki so jih zaskrbljene zaradi potrebe potrošnikov, vlagateljev in vlad.

Izvršni direktor BP-ja Bernard Looney je posameznikom dal priložnost, da vidijo načine, na katere podjetje vodi in se bo v prihodnosti nadaljevalo. Looney je svetoval, da so strateški načrti podjetja večinoma usmerjeni v energetske rešitve prihodnosti, in svetoval, da bo podjetje drugačno energetsko podjetje, ko smo dosegli leto 2030.

Na koncu je dodal še, da je strategija, ki je bila izdana leta 2020, zgrajena na treh glavnih področjih delovanja in treh virih diferenciacije za povečanje vrednosti.

Po napovedih naj bi se dobiček podjetja povečeval za 77,29% na leto, prav tako pa je dobil povprečno enoletno napoved zaslužka na delnico v višini 1,32 GBP + 51%, pri čemer se bo v treh letih še povečeval, donosnost kapitala družbe ( ROE) je bilo v obdobju 4 let napovedano tudi v dobri luči na 60,26%.

Glede na to, da je povpraševanje po nafti še vedno očitno in se je podjetje spomladi 2021 začelo pojavljati na novo, verjamemo, da BP. zaloga je dobra potencialna zaloga, ki bi lahko povečala vaš kapital.

5. Barclays PLC (BARC)

Zadnje podjetje za finančne storitve, ki se je uvrstilo na seznam, je Barclays PLC.

Ker FTSE 100 dobiva zagon v začetku leta 2021, je BARC ena od delnic, ki bi ji lahko sledila.

Barclays PLC trenutno igra delnico pri 151,32, ki je bila ob koncu igre 14. januarja 152,86. Razmerje P / B (cena-na-knjigo) 0,4%, kar kaže na prepričanje, da so zaloge trenutno podcenjene.

V poročilu družbe za tretje četrtletje je podjetje delilo nekaj pozitivnih novic in nekaj negativnih rezultatov, kar so pravično vlagatelji več kot verjetno pričakovali glede na vpliv, ki ga je imel Covid-19 v vseh panogah..

V poročilu za tretje četrtletje je družba Barclays ustvarila dobiček skupine YTD pred obdavčitvijo v višini 2,4 milijarde funtov od tretjega četrtletja 2019 do konca leta, RoTE 3,6% v primerjavi s 5,1% Q3 1019 in dobiček na delnico (EPS) podjetja 7,6 p v primerjavi s tretjim četrtletjem 2019 str.

Podjetje je potrdilo tudi prihodek v višini 5,6 milijarde funtov, kar je za 6% manj kot v enakem obdobju lani.

Če ga omejimo samo na Združeno kraljestvo, se prihodek Združenega kraljestva v primerjavi z enakim obdobjem zniža za 12% na 4,7 milijarde funtov, ROTE pri 2,5% v primerjavi z 17,2% v tretjem četrtletju 2019, dobiček pred obdavčitvijo brez 300 milijonov funtov v primerjavi na 1.899 milijonov funtov v tretjem četrtletju.

Podjetje je zabeležilo hiter porast, tako kot druge banke pri hipotekarnih posojilih, toda Barclays je RWA (tveganju prilagojena sredstva) povečala na 76,2 milijarde funtov s 74,9 milijarde funtov decembra 2019.

Kar zadeva mednarodno prisotnost banke, se je prihodek Barclays International v primerjavi z letom 2019 trenutno povečal za 11% na 12,4 GBP.

Kot lahko vidite, ima Barclays več prostora za rast, ko gremo naprej v leto in pozneje, in ker naj bi napoved dohodka podjetja rasla 40,85% na leto, saj so potrjeni dohodki v zadnjem letu zrasli za 12%.

Barclaysovi nedavni nastopi, njihovi obeti in napovedane napovedi dokazujejo, da bi ta bančna zaloga v Združenem kraljestvu lahko bila delnica, ki bi vam lahko podvojila denar, če bi leta 2021 dolgoročno.

6. Auto Trader Group PLC (AUTO)

Britanski avtomobilski oglaševalski posel bi bil lahko dobra zaloga v letu 2021 in dolgoročno, saj upamo, da se bomo glede na uvedbo cepljenja počasi vrnili v normalno stanje..

Ko avtomobilski saloni zapirajo vrata po vsej državi v tretji nacionalni državi, naj bi Auto Trader gledal na izgubo, saj podjetje nakazuje brezplačno oglaševalsko storitev, ki bi podjetju lahko vrnila približno 7 milijonov funtov poslovne izgube na mesec..

Ker imamo veliko prednost, da je vodilna spletna oglaševalska platforma za avtomobile v Združenem kraljestvu, je jasno, da je ta zaloga pred nami nerodno pot, ko gremo skozi negotovo 3. zaporo brez jasne luči na koncu predora.

Toda po tem, ko bo potrditev konca 3. zaklepanja in ko potrošniki preživijo čas doma, ko bodo raziskovali in se odločili, da bodo iskali novo vozilo ali potencialno več vozil, bo to povečalo delež podjetja in bo videlo napovedujejo se finančne številke podjetja.

V zadnjem četrtletnem računovodskem poročilu družbe se je večina področij zmanjšala.

Potrjeno je bilo, da so se prihodki podjetja znižali za 37% na 118,2 milijona funtov v primerjavi s 186,7 milijona funtov v prvi polovici leta, prihodki od trgovine pa na 100,2 milijona funtov, 38% v primerjavi s 161,8 milijona funtov, kar je bilo potrjeno da je upad nastal po lastni izbiri podjetja, da strankam omogoči brezplačno oglaševanje v obdobju zaklepanja med aprilom in junijem, da se pomaga in prilagodi potrebam potrošnikov.

Čisti dobiček na delnico (EPS) se je prav tako zmanjšal za 50% na 5,6 p v primerjavi z 11,1 p v prvi polovici leta.

Auto Trader je aprila tudi potrdil, da je družba plasirala 46 milijonov delnic, ki so zbrale izkupiček brez vseh provizij, kar je potrdilo, da je okrepilo bilanco stanja in likvidnostni položaj družbe.

Trenutno AUTO prikazuje privlačno razmerje PE 35%. Povprečje 52-tedenskega razpona se giblje med 364,70, ki je najnižja, in 609,80 najvišja cena.

Udoben finančni položaj Auto Traders iz bilance stanja je za avtomobilsko blagovno znamko močan pozitiven učinek, saj bi se lahko še vedno znašla navzgor in navzdol, zlasti ker trenutno nismo prepričani, kdaj bo končni datum za L3.

Po pregledu zalog AUTO, ki dokazujejo finančni položaj, pretekle rezultate v prvi polovici leta 2020 in analitike, ki so dali zavestno oceno “Hold”, in privlačno razmerje PE, smo prišli do te zaloge kot tiste, ki ima velik potencial za podvojitev vaše naložbe v 2021.

7. Taylor Wimpey (TW)

Hiša za gradnjo hiš Taylor Wimpey je objavila zgodnji računovodski izkaz pred poročilom o številkah iz marca 2021.

Od objave številk podjetja je spremenila napovedi analitikov o delnicah, pri čemer je ocena Zacks Rank spremenila svojo soglasno oceno iz ocene „Kupi“ v „Zadrži“.

Podjetje je sicer v skladu s tržno vrednostjo in naj bi doseglo napovedane napovedi za leto 2021.

Iz letnega poročila podjetja, objavljenega 14. januarja, je podjetje potrdilo mešanico novic, saj je pokazalo, da so se celotni zaključki stanovanj v Združenem kraljestvu leta 2020 zmanjšali za 39% na 9.609 zaradi drugega obdobja blokade, ki je povzročilo zamudo pri proizvodnji v primerjavi s 15.719 v 2019.

Tudi stopnje odpovedi so bile nad letnimi stopnjami 20% v primerjavi z letom 2019 pri 15%, vendar je to velik vpliv, ki ga je Covid-19 dal na podjetje, a se je proti koncu leta uravnotežil na 16%..

Nazadnje je družba potrdila, da je leto končala z močno neto denarno vsoto v višini 719 milijonov funtov v primerjavi s 545,7 milijona funtov neto denarja v letu 2019. Toda potrdila je, da bodo načrti družbe za nadaljnji razvoj videli, čeprav ostaja v močnem položaju. znesek gotovine se zmanjša, ker želijo kupiti novo zemljišče.

Poleg tega je družba tudi potrdila, da pričakuje nadaljevanje izplačila dividend, začenši z dividendo 2020, skupaj s pregledom posebne dividende v letu 2021 za izplačilo v letu 2022.

Nedavni rezultati stanovanjske družbe kažejo, da je še vedno mogoče izboljšati, saj se je pandemija koronavirusa v drugem četrtletju ustavila v procesu gradnje.

Družba je leto zaključila z knjigo naročil v vrednosti 2,68 milijarde funtov, ki se je konec decembra 2019 povečala za 2,18 milijarde funtov. Od 16. decembra pa TW. je začel sprejemati rezervacije po shemi Pomoč za nakup in do 31. decembra 2020 ima 650 rezervacij, pripravljenih za dokončanje v drugem četrtletju 2021.

Čeprav je podjetje leta 2020 ustavilo proizvodnjo, je stanovanjski trg dobil zeleno luč, da ostane odprt in varno deluje po varnostnih ukrepih Covid-19. Ker se podjetje načrtuje širitev, bi ta zaloga lahko dolgoročno obetala več.

8. Barratt Developments plc (BDEV)

Eden največjih razvijalcev nepremičnin v Združenem kraljestvu je tudi delnica, ki bo v prihodnosti videla dober potencial za zaslužek, tako kot TW.

Seveda je ta zaloga bolj dolgoročna zaloga kot kratkoročna, saj si gospodarstvo prizadeva napredovati, saj bo več ljudi poskušalo skočiti, da bi kupili svoje prve domove ali spremenili kulise.

Delnice BDEV v zadnjem času dobro oglašajo, saj je pred kratkim prejelo ocenjeno Zacksovo oceno št. 2 z naslovom “Nakup” za delnice s prejšnjega položaja “Zadrži”.

Ko je povpraševanje po hišah naraščalo zaradi sheme počitniških dajatev, ki jo je uvedla vlada, je Barratt Developments leta 2020 v drugi polovici leta zagotovil “boljšo od pričakovane”.

V nedavno objavljenem poročilu o finančnem trgovanju za leto 2020 naj bi ta zaloga arhivirala več uspeha, ko gremo naprej, ena pa bo del.

Družba je poročala, da se je celotna terminska prodaja (vključno z JV-ji) na dan 31. decembra 2020 povečala za 14,3% na 13.588 domov v primerjavi z 11.885 domovi leta 2019, kar je za 3.212,1 milijona funtov več kot za 19,4% glede na predhodno leto. Kot je že razvidno, se podjetje Barratt Developments v tem poslovnem letu proda več kot 90% naprej.

Podjetje je tudi potrdilo, da so se v letu 2019 povečali za 9,2% glede dokončanja stanovanj, saj so jih dostavili 9.077 v primerjavi z 8.314 v 2019.

Družba za razvoj domov je še bolj v dobrem položaju, saj vlada Združenega kraljestva dovoljuje razvijalcem nepremičnin, da še naprej delujejo v vseh obdobjih blokade, ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov..

Kar je v središču pozornosti podjetja, saj so njihove prodajne pisarne odprte le po dogovoru, gradnja še vedno poteka v skladu z varnostnimi ukrepi, naložbe pa se načrtujejo za prihodnost zemljišč za prihodnost.

Barratt Developments ima 52-tedensko povprečje 364,70 najnižje do 878,40 pri najvišjem in PE razmerje 17,84.

Druga pozitivna nota za blagovno znamko je nadaljevanje izplačevanja dividende, kar bo potrjeno v vmesnih rezultatih družbe 4. februarja 2021.

Zdrav finančni položaj podjetja, vključno z razmerjem P / E, se zdi obetaven, spodbuja več uspeha in ugled znamke na nepremičninskem trgu, verjamemo, da bi vam zaloge Barratt lahko prinašale dobre donose, ko se podjetje premika v prihodnost.

9. BT Group plc (BT)

Britanska multinacionalna telekomunikacijska družba BT Group je videti kot dobra zaloga, ki bi lahko še naprej cvetela leta 2021 in bi vam lahko tudi dobro zaslužila..

Cena delnice BT se je v zadnjih dveh mesecih močno zvišala in ima 52-tedenski razpon 97,86 na najnižji in 184,12 na najvišji ravni z razmerjem P / E 9,27%.

S temi podatki se šteje, da so zaloge podcenjene zaradi svojega potenciala.

Trenutno se z BT Group dogaja veliko. Družba je potrdila načrte za napredovanje v novi generaciji z ustanovitvijo nove tehnološke digitalne enote, ki bo spodbujala in vodila svojo digitalno prisotnost, ki bo začela veljati 1. aprila 2021. Nova digitalna tehnologija naj bi se osredotočila na razvoj in izvajanje inovativnih izdelkov in storitev na področjih, kot so podatki in zdravstveno varstvo.

Poleg napovedi za prihodnje možnosti se je skupina pretresla tudi pri svojem vodstvu, saj je bilo potrjeno, da Mike Sherman, glavni direktor za strategijo in preoblikovanje zapušča skupino BT.

Nedavne menedžerske novice, strateški načrti podjetja in finančni obeti podjetja so dokaz, kako bi lahko te zaloge v prihodnjih letih cvetele.

Trenutno so analitiki s soglasno ciljno ceno 148,80 GBP, potencialno povečanje 5,83%, dali delnici soglasno oceno “Hold”..

Delnica ima tudi dividendni donos 13,27%. Vendar pa je zaradi vpliva koronavirusa na številne panoge družba spremenila svojo dividendo, vendar jo namerava obnoviti v prihodnjem letu.

Skupina BT ima tudi druge načine, ki jih je treba upoštevati v finančnih rezultatih znamke, vključno z BT Consumer, ki ima priljubljene kanale BT Sports, ki prav tako prinašajo primerne prihodke od predvajanja večjih športnih dogodkov. Tudi zaradi udarca Covid-19 je bila ta pot močno prizadeta. Ker pa se obeta 2021/2022, upamo, da bo tudi ta tok pospešil tempo.

Predvideva se, da se bodo prihodki podjetja v prihodnje povečali za 7,87%.

Ta delnica FTSE 100 želi še naprej vlagati v prihodnost in bi se dolgoročno lahko dobro izplačala.

10. Burberry Group plc (BRBY)

Zadnja zaloga, ki je prišla na naš izbrani seznam 10 britanskih delnic, ki bi se lahko leta 2021 podvojile, je Burberry Group Plc.

Vodilna znana britanska modna znamka s sedežem v Londonu pritegne dobro pozornost in prihodek po vsem svetu.

Toda v luči pandemije koronavirusa je bila blagovna znamka, tako kot večina modnih trgovcev, zelo prizadeta. Resda ne tako uničujoč zadetek, kot smo bili priča zapiralnicam nekaterih znanih blagovnih znamk v Združenem kraljestvu, kot je uveljavljeno maloprodajno podjetje Debenhams, ki je v tej panogi že več kot 250 let..

Skupina Burberry je bila leta 2020 močno prizadeta, ko je morala zapreti vrata številnih svojih trgovin po vsem svetu in se je morala zanašati samo na digitalno prisotnost podjetja v spletu.

Toda podjetje je imelo nekaj pozitivnih rezultatov med negativnimi vidiki, vključno z novimi in svežimi modeli, ki so bili usmerjeni naprej in so postali dostopni na spletu. Cilj predstavitve modelov in njihove dostopnosti na spletu je bil povečati prodajo, medtem ko je fizična prisotnost blagovnih znamk v trgovinah ostala zaprta, na kar so novi modeli dobili pozitivne povratne informacije..

Ko gre z modo naprej, je BRBY videti kot močan kandidat, ki želi dobro uspevati z novimi modnimi obeti znamke. Nobenega dvoma ni, da bodo novi modeli pritegnili nove potrošnike, saj so njihovi modeli privlačni za širši krog posameznikov, hkrati pa nadaljujejo z močnim azijskim povpraševanjem..

Cena delnic Burberry Group ima 52-tedenski razpon med 1.085,00, ki je najnižja in 2.329,00, najvišja.

Skupaj z dohodki, za katere napovedujejo, da bodo letno rasli 30,59%, kar potrjuje, da naj bi se dohodek podjetja močno povečal v obdobju 1-3 let. Tudi prihodnja donosnost kapitala (donosnost kapitala) podjetja naj bi se povečala za 26,8%.

Čeprav je imelo Burberry leto dni najmanj zahtevno leto, modna zaloga narašča, saj vlagatelji to zalogo že iščejo ali dodajajo v svoj portfelj za potencial za rast dobička..

Kako vlagati v 10 najboljših delnic v Združenem kraljestvu?

Zdaj imate razumevanje in bolj temeljito razčlenitev 10 najboljših britanskih delnic, ki bi se lahko leta 2021 podvojile, zdaj je čas, da preučimo, kako postati del njihovega uspeha.

Naložbe v delnice na trgu, tako na britanskem kot mednarodnem trgu, še nikoli niso bile tako preproste in enostavne kot danes.

Prvič, najpomembnejša točka je raziskati in izbrati posrednika za svojo trgovsko pot. Lahko pa izberete tudi vodilno trgovalno platformo, kjer boste lahko odprli račun pri zaupanja vrednem licenciranem posredniku in tako rekoč imeli vse svoje trgovske storitve pod enim pasom..

Platforma, ki jo priporočamo, je vodilna spletna in nagrajena trgovalna platforma, eToro.

Povezava več kot 15 milijonov aktivnih vlagateljev z njihovimi izbranimi zalogami, ki se razprostirajo na 16 mednarodnih trgih, ki so na voljo. S čudovitim dodatkom, da nimate provizij, kar pomeni, da lahko vlagate v izbrane delnice brez provizij, ki jih morate plačati.

Odpiranje računa v eToro je hitro, enostavno in enostavno.

Vse, kar morate storiti, je preprosto slediti vodenim korakom na spletu in vaš račun bo odprt in pripravljen, posrednik pa bo pripravljen na trgovanje v nekaj minutah.

Ko odprete svoj trgovalni račun, lahko po lastni hitrosti začnete trgovati z delnicami.

eToro – Kupite najboljše delnice v Združenem kraljestvu z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki:

 • 10 britanskih delnic za nakup, ki bi lahko podvojile vaš denar, ima obe pozitivni perspektivi, vendar predstavljajo lastne dejavnike tveganja.
 • Skupina Auto Trader, HSBC in Lloyds Bank so trije od 10 najboljših delnic Združenega kraljestva bi se lahko leta 2021 podvojilo. Oba še naprej kažeta veliko moči v prihodnjem letu.
 • Vseh teh 10 zalog v Združenem kraljestvu ponuja zdrave finančne napovedi za zdravje skupaj s prihodnjo rastjo.
 • Čeprav ima 10 zalog v Združenem kraljestvu preteklost, je pametno raziskati in razumeti, kako je podjetje poslovalo v preteklosti. Ker ne kaže vedno, je to primer za zaloge v prihodnosti.
 • Pred vlaganjem svetujemo nadaljnje raziskovanje izbranih zalog.
 • Nazadnje pri naložbah v trgovanje z delnicami ni nobenih jamstev. Biti razumen, moder in si vzeti čas je najboljši element, ki ga lahko prenašate skozi svojo trgovsko pot.

Preberi več:

1. 7 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba iskati v letu 2021 in pozneje

2. 7 rastnih zalog za vlaganje v letu 2021

3. Najboljših 5 delnic dividend, v katere je treba vlagati do leta 2021

4. Katerih 10 najbolj podcenjenih zalog je mogoče kupiti v Veliki Britaniji do leta 2021?

Če ste z veseljem prebirali 10 britanskih delnic, ki bi jih kupili leta 2021, bi lahko podvojili svoj denar, prosimo, delite jih s kom drugim, za katerega menite, da ga bo zanimalo.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me