3 najboljše zaloge, zaradi katerih bi lahko postali milijonar

Vlagajte v te 3 neustavljive zaloge

Z naložbami na borzi postajanje milijonarja ni zgolj sanjska sanja, ampak izvedljiva možnost, tudi za tiste z zelo skromnimi sredstvi.

Leto 2020 je pokazalo, kaj je nestanovitnost in kako se lahko stvari čez noč obrnejo na glavo. Čeprav je povečalo stopnjo brezposelnosti, je bilo leto pandemije in medvedjih trgov nedvomno najboljši čas za vlaganje denarja. Bikovske tržnice so v primerjavi z medvedjimi trpele dolgo. Potrpežljivi vlagatelji so omogočili, da so se njihove naložbe tekom leta izkazale, in ugotovili zaloge, zaradi katerih bi lahko postali milijonar tudi v negotovih časih.

Večletno vprašanje, ki se zdaj pojavlja, je, kam vlagati in katere so najboljše delnice, ki lahko izpolnijo sanje o milijonarju na dolge razdalje. Tu so tri najboljše zaloge, ki bodo vaše milijonske sanje uresničile. Relativno te zaloge imajo inovativnost in nematerialnost, ki zagotavljajo dolgoročne naložbe in potencial rasti.

Top 3 najboljše zaloge, ki bi vas lahko naredile za milijonarja

1. Pinterest

Pinterest, ustanovljen leta 2010, je po devetih letih postal javno podjetje. Biti družba za družabna omrežja, ki vodi podjetje, ni bilo lahko, ampak v teh negotovih časih je bilo precej težko. Za Pinterest je bila resnično vožnja z vlaki navzgor in navzdol, na videz odličen začetek, a razočaranje v tretji četrtini, ki mu je sledil močnejši Q4.

Med izbruhom Covid-19 so se zaloge povečale na skoraj 500% glede na najnižjo marčno stopnjo. Tako je za vlagatelje Pinterest dejansko delnica z veliko potenciala.

Pinterest uporablja skoraj 60% tisočletnikov, kar ustvarja dobro moč zaradi prihodkov od oglasov. To je pomagalo Pinterestu, da se je v tretjem četrtletju v skupnem prihodku povzpel na rekordnih 443 milijonov dolarjev. Dokaz za trdnost primera bika za Pinterest je razviden iz mesečno aktivnih uporabnikov (MUA). V zadnjih letih, vključno z dnevi pandemije, so dodali 116 milijonov uporabnikov, njen MAU pa narasel na 416 milijonov, kar je 39-odstotno povečanje.

Več kot 90% novih uporabnikov prihajajo z mednarodnih trgov, kar je res pomemben dejavnik, ki ga je treba opozoriti, saj je Pinterestu pomagalo podvojiti njihov mednarodni ARPU (povprečni prihodek na uporabnika). Recesija v Pinterestu je zelo nizka, kar pomeni, da so tuji uporabniki pričakovani vir dolgoročne rasti.

Razširjena prisotnost e-trgovine je najbolj zanimiv katalizator za Pinterest. Podjetje poskuša povezati svoje uporabnike z majhnimi podjetji, ki so specializirana za izdelke in storitve, ki ustrezajo njihovim interesom. Z neodvisno platformo, s katero lahko uporabniki delijo svoje interese, Pinterest še naprej širi svojo vejo tako, da svoje uporabnike povezuje z različnimi drugimi storitvami.

Partnerstvo Shopify in številne druge integrirane funkcije, kot so gumbi za nakupovanje, privlačni video oglasi itd., Omogočajo, da ima Pinterest dosleden dvomestni letni potencial rasti. Po mnenju raziskovalcev bo to do leta 2023 na trgu zlahka preseglo 100 milijard dolarjev, zaradi česar bo donosen delniški trg za vlagatelje po vsem svetu.

2. Teladoc Health

Zdravje Teladoc je bilo eno od nedvoumnih koristi krize Covid-19. Potreba po ohranjanju socialne oddaljenosti in grozeči strah pred širjenjem virusa sta privedla do hitrega povečanja števila obiskovalcev telezdravstva za naročnike in nenaročnike v omrežju Teladoc. To je ustvarilo revolucionarno spremembo v poslovnem prihodku, zdaj pa je telemedicinski velikan opremljen z briljantnimi orodji, s katerimi boste postali milijonar.

Teladoc je poleg povečanja prodaje zaključil več milijard dolarjev kupljene premierne družbe za upravljanje s sladkorno boleznijo Livongo Health. To je njegovo zalogo pripeljalo do vseh najvišjih vrednosti in jo uvrstilo na vrh prodajalčevega seznama priljubljenih. Tako Teladoc Health kot Livongo Health sta združitev v posel z denarjem in zalogo.

Rešitve Livongo za zdravstveno varstvo pacientom s kroničnimi zdravstvenimi težavami omogočajo bolj zdravo življenje. Čeprav je število registriranih le 1,2% vseh diabetikov v ZDA, se je število sladkornih bolnikov Livongo v primerjavi s predhodnim letom nenehno podvajalo. Družba je ustvarila tudi tri zaporedne četrtletne dobičke. Z razširitvijo na nove indikacije, kot sta uravnavanje telesne teže in hipertenzija, se bo potencial bolnikov povečal, kar bo povečalo njegovo vrednost na trgu. Ta smrtonosna kombinacija Teladoca in Livonga bo prihodnji obraz natančne medicine in zalog, ki bi vas lahko naredile za milijonarja.

Trg navidezne oskrbe raste s polno hitrostjo, do leta 2023 pa Teladoc in Livongo pričakujeta, da bosta ustvarila več kot 3 milijarde dolarjev prodaje in več kot 600 milijonov dolarjev prihodkov iz poslovanja brez negotovinskih stroškov, poročilo.

3. Kvadrat

Svet gre proti brezgotovinskim transakcijam in ta trend bo eden najmočnejših in najhitreje rastočih v prihodnjih desetletjih. Visa in Mastercard bosta še naprej imeli pomembno vlogo pri kreditnih in debetnih transakcijah. Toda družba Square za rešitve plačil in prodajnih mest ponuja obetavno rast in je pomembna zaloga v prihodnjih letih. V zadnjih petih letih so njeni prihodki zrasli s kombinirano letno stopnjo rasti 40,9%, pri čemer je zvezdna prodaja medletno dosegla 140%.

Leta 2012 se je bruto plačilo prodajnega ekosistema prodajalca (GPV) povečalo s 6,5 milijarde na 106,2 milijarde dolarjev v letu 2019. Dva trenda dokazujeta, da bo prodajni ekosistem Square še naprej dosegal višino tudi v negotovih časih. Eno je trajnost gospodarske rasti v primerjavi s krčenjem, ki dobro služi potrošnji. Drugi dejavnik je, da Square dobiček GPV dobi od večjih podjetij z najmanj 125.000 USD letne GPV. Če je pospeševalec plačil za mala podjetja mogoč, če lahko prodremo v večja podjetja, bodo provizije za trgovce dosegle neskončne višine.

Platitvena platforma za enakovredno plačevanje, Cash App, igra ključno vlogo pri trenutni rasti. Število mesečnih aktivnih uporabnikov (MUA) v aplikaciji Cash se je med decembrom 2017 in junijem 2020 povečalo s 7 milijonov na več kot 30 milijonov. Preneseno stanje se pospeši, ko uporabnik za nakup blaga ali storitev uporablja tradicionalno debetno kartico, povezano s posameznim saldom v aplikaciji Cash. Tako Square ustvari velik del svojih prihodkov od Cash App. Z vrednostjo več kot 100 milijard dolarjev analitiki pričakujejo 38-odstotno letno rast dobička na delnico v naslednjih petih letih, zaradi česar je idealen podlaga za razmislek o naložbah, saj bi te delnice lahko postale milijonar.

V zaključku

Borza je za vlagatelje resnično plodna podlaga za pasiven dohodek in je praktičen, najbolj neposreden način za zagotovitev dobro financirane prihodnosti. Ta tri neustavljiva podjetja z dobro stopnjo rasti in razmeroma pomembno tržno vrednostjo so najboljše zaloge, zaradi katerih bi lahko postali milijonar na dolge razdalje.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

Katerih 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

Kako izbrati najboljše zaloge za nakup

10 britanskih delnic, ki bi jih kupili leta 2021, bi vam lahko podvojilo denar

Kateri so 7 najboljših izbir za leto 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me