5 Neustavljivih zalog na najvišjih ravneh, ki jih še vedno lahko kupite

Borza je najlažji in najboljši način za pasivni dohodek za zagotovitev dobre prihodnosti.

Naložba v delnice ali nakup delnic je enostavna odločitev, vendar je iskanje prave delnice s časovno preizkušeno strategijo res neverjetno težko delo. V pomoč vam je tukaj 5 najboljših delnic za nakup v letošnjem letu, ki so dosegle vrhunec vseh časov in naraščajo do novih najvišjih vrednosti. Od pandemije so se delniški trgi tako močno okrepili, zato je vlagateljem najboljše, da si naberejo nekaj dobrega dobička za svojo bogato prihodnost.

Top 5 neustavljivih zalog za nakup

Z oceanom izbire na trgu se je težko odločiti, katero zalogo kupiti. Čeprav je delniški trg nepredvidljiv, je tukaj prvih 5 delnic, ki kažejo neustavljivo rast, dosegajo najvišje vrednosti in jih je najbolje kupiti v bližnji prihodnosti..

# 1: Apple (AAPL)

Zaradi izjemne rasti tehnološkega velikana Apple (AAPL) v zadnjih nekaj letih vlagatelji ne morejo vzeti denarja z mize. Tudi med premikom delovne obremenitve in motnjami na poslovnem trgu med fazo COVID-19 se je povpraševanje po napravah Apple na številnih področjih ravno povečalo. Izdelovalci iPhonov so letos uspeli doseči več kot 50-odstotni preskok, s čimer je postala ena izmed prvih 5 delnic, ki so jih kupili za vlagatelje.

2021 bo za Apple cvetoče leto z naraščajočim povpraševanjem po novem Appleovem iPhoneu, ki podpira 5G. Od februarja 2021 ima ta delničar milijonar ves čas visoko tržno kapitalizacijo v višini 2 248 bilijonov dolarjev, kar je izjemno. Vendar Apple ostaja dolgoročna zaloga v knjigi vsakega vlagatelja in je najboljša možnost za nakup.

Apple je resnično dobro ime v vašem portfelju. Pomen Apple kot delnice je med mnogimi tudi njegova tesna integracija celotne tehnologije. Apple se ne osredotoča zgolj na določen izdelek, temveč ima vrsto drugih izdelkov, od pametnih telefonov do drugih elektronskih elementov in nadzora programske opreme. To je razlog, da neustavljiva rast in povpraševanje po Appleu na delniškem in poslovnem trgu povečujeta njegov dobiček.

# 2 PayPal Holdings (PYPL)

Z napredkom tehnologije in povečanim spletnim nakupovanjem zaradi pandemije je PayPal Holdings (PYPL) plodna podlaga za donosne naložbe. PayPal Holdings je lani dosegel skoraj 117-odstotni dobiček in je danes uvrščen med 5 najboljših delnic za nakup. Tudi če se pandemija reši, se povpraševanje podjetij, ki se ukvarjajo z e-poslovanjem, ne bo upočasnilo in se povzpelo na nove višine.

Čeprav PayPal zamuja na fintech trgu, po vsem svetu oskrbuje približno 361 milijonov uporabnikov, kar je izjemno število. Ko se je 11. februarja 2021 povzpel na najvišjo tržno omejitev v višini 333,82 milijarde dolarjev, bo vlagatelju vedno dobil radar za letos in prihodnost. PayPal svojih meja ne omejuje zgolj kot platformo za e-poslovanje; namesto tega se širi, saj njegove aplikacije zdaj podpirajo funkcije QR za nakup izdelkov v trgovinah z opeko in malto.

Še en ključni gonilnik rasti PayPal je Venmo, najhitreje rastoči mobilni plačilni sistem na trgu danes. Ker bo Venmo razširil svoje funkcionalnosti z uvedbo uporabnikove sposobnosti gotovinskega čekiranja z aplikacijo, bo PayPal neustavljiva zaloga, ki naj bi se leta 2021 spet povzpel.

# 3: Teladoc Health (TDOC)

Teladoc Health (TDOC), nedvoumni upravičenec do krize Covid-19, je leta 2020 poskočil na skoraj 139%, letos pa je več kot 40%. Z izbruhom zdravila COVID-19 so bolniki raje izbrali spletno zdravstveno svetovanje, zato so zaloge zdravstva, kot je Teladoc Health, postale med 5 najboljših zalog za nakup.

Od 11. februarja 2021 je tržna kapitalizacija Teladoc Health dosegla rekordno vrednost v višini 283,69 milijarde dolarjev in naj bi v prihodnjih letih narasla višje. Z mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev z več kot 11.000 lokacijami oskrbe, distribucijskimi kanali in inteligentno tehnologijo, ki pomaga bolnikom pri zgodnji diagnozi določenih bolezni in boljšimi možnostmi zdravljenja, se ta zaloga še dolgo vzpenja po svoji poti rasti..

Teladoc ima od leta 2020 pomembno bazo strank, bazo strank pa naj bi povečal v letu 2021 in pozneje. Ker več kot 80% prihodkov izvira iz provizije za dostop in se je število naročnikov skozi leto povečalo, ima Teladoc Health visoko prepoznavnost prihodkov, zaradi česar je ena najboljših delnic za nakup v letošnjem letu.

# 4: Tesla (TSLA)

Tesla je v zadnjih nekaj letih zaznamoval izjemno rast, v prihodnjih letih pa naj bi se povzpel na novo višino. S tržno kapitalizacijo okoli 800 milijard dolarjev je Tesla po vrednosti največji proizvajalec avtomobilov na svetu, celo večji od Toyota Motor Corp. Tudi med pandemijo je Tesla lahko ustvaril precej velik prihodek in ima prostor za večjo rast v prihodnjih letih, kar je eden glavnih razlogov, da je uvrščen med 5 najboljših zalog za nakup.

Od 11. februarja 2021 je Tesla dosegel tržno kapitalizacijo v višini 829,88 USD, kar je kanček upanja za več priložnosti. Eden zadnjih Teslinih zaslužkov in njegova najpomembnejša svetla točka je rekordno število proizvodnje in dobav. Tesla je s svojo zgodnjo proizvodnjo in dobavami na vrhu industrije in zrasel v največje avtomobilsko podjetje na svetu.

V letu 2020 se je podjetje, tudi med motnjami, povezanimi s pandemijo, skoraj približalo 499.647. Vodstvena ekipa v Tesli verjame, da lahko v prihodnjih letih izboljša svoje proizvodne linije. V četrtem četrtletju je Tesla napovedal dobavo 189.750 električnih vozil in postavil nov četrtletni rekord.

# 5 Mednarodni indeksni sklad Fidelity (FSPSX)

Če želite širšo in cenejšo izpostavljenost tujim zalogam, tukaj je. Fidelity International Index Funds (FSPSX) je obsežen indeks, ki predstavlja uspešnost tujih delnic razvitega trga. FSPSX si je letos zagotovil mesto med top 5 delnicami za nakup z zagotavljanjem velike izpostavljenosti finančnim in industrijskim delnicam.

Za razliko od drugih delnic je razmerje stroškov za FSPSX razmeroma nizko, 0,035%, še ena prednost pa je, da nima minimalnega vložka. Od 11. februarja 2021 je dosegla najvišjo tržno kapitalizacijo v višini 47,24 USD, v prihodnosti pa naj bi se povečala..

Pomemben razlog za njegovo priljubljenost je ta, da FSPSX ponuja raznolik portfelj po nizkih stroških za vlagatelje po vsem svetu. Njeni donosi so večinoma izpostavljeni nižji nestanovitnosti, ker se njen sklad izogiba lastniškim vrednostnim papirjem v vzponu. Mednarodni indeksni skladi Fidelity so resnično dragoceno sredstvo v vašem naložbenem portfelju in se v prihodnji prihodnosti nezadržno zbirajo.

Najboljših 5 zalog za nakup – Bottom Line

Letos je idealen čas za začetek vaše naložbene poti. Pandemija se umiri, delniški trgi pa si opomorejo in se okrepijo. Seznam teh 5 najboljših delnic za nakup vključuje vse, kar bi vam lahko pomagalo zagotoviti bogato prihodnost, in lahko izkoristite kar precej pasivnega dohodka.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

Najboljših 9 zalog, ki vas bodo obogatile

Najboljših zalog FTSE 100 za nakup leta 2021

Najboljših 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021

Katerih 10 britanskih delnic je treba razmisliti za leto 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me