7 britanskih zalog dividend, ki jih lahko kupite zdaj, ki ponujajo privlačen dohodkovni tok

Teh 7 največjih zalog dividend v Združenem kraljestvu obljublja privlačen dohodkovni tok

Najboljše zaloge dividend v Veliki Britaniji za nakup leta 2021

Ste začetnik trgovanja z delnicami in želite v svoj portfelj delnic dodati raznolikost in nekaj rednega dohodka? Ali pa ste vlagatelj, ki želi v svojo zbirko dodati najboljše delnice dividend v Združenem kraljestvu, vendar niste prepričani, katere delnice dividend so najboljše za izbiro? Oglejte si, saj smo zdaj izbrali 7 delnic dividend v Združenem kraljestvu, ki ponujajo privlačen tok dohodka.

7 najboljših zalog dividend v Veliki Britaniji Kupite zdaj

Preden si podrobneje ogledamo najboljše zaloge dividend v Združenem kraljestvu leta 2021, je tukaj naših 7 najboljših izbir:

1.. PLC PayPoint

2.. Pravno & General Group PLC

3.. GlaxoSmithKline

4.. Unilever PLC

5.. Moneysupermarket.com Group PLC

6.. Tate & Lyle PLC

7.. Supermarketi Wm Morrisons

Vse te najboljše delnice za dividende v Veliki Britaniji, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Zaloge dividend v Združenem kraljestvu s privlačnim dohodkovnim tokom

Za mnoge vlagatelje je dober dobiček tisto, za kar si prizadeva večina vlagateljev, ko želijo začeti vlagati znotraj trga. Toda mnogi vlagatelji spregledajo in se morda ne zavedajo, da vam lahko delnice z dividendami ponudijo velike prednosti, vključno z velikimi donosi, in se štejejo tudi za hitrejše in varnejše stave kot rast delnic.

Dividendne delnice vam kot vlagatelju ponujajo najboljše iz obeh svetov. Biti del nekaterih najbolj znanih vznemirljivih podjetij na planetu, ki imajo prostor za potencialno rast, skupaj z varnostno mrežo, da na tej poti ne bi izgubili veliko denarja.

Glede na to so rastne delnice tudi dobra naložba, saj vam bodo prinesle dobre donose, predvsem iz cene delnic delnic. Rastne delnice pa so daljše naložbe, ko gre za zaslužek, in veljajo za bolj tvegane kot delnice z dividendami. So pa seveda tudi dobre naložbe.

Torej, če ste potrpežljiv vlagatelj, ki želi biti del obeh svetov, potem priporočamo, da imate raznoliko zbirko obeh svetov.

Če želite ugotoviti, katere najboljše delnice za rast za leto 2021 boste prebrali, preberite Top 10 britanskih delnic, ki jih je treba upoštevati leta 2021.

Če pa je na vašem trgovinskem potovanju tisto, kar iščete navadni pasivni dohodek, si oglejmo 7 najboljših delnic za dividende v Združenem kraljestvu, ki jih lahko kupite zdaj in vam lahko ponudijo privlačne donose.

TOP 7 zalog dividend v Združenem kraljestvu, ki jih lahko kupite zdaj in ponujajo privlačen dohodkovni tok

Tukaj je naš seznam sedmih britanskih delnic za dividende, za katere se zdi, da so danes najbolj privlačne delnice na britanskem trgu. Poglejmo si podrobneje, kako uspešne bi bile te zaloge v prihodnjih letih. Pazite zanje! Prihodnje leto jim bo morda uspelo izjemno dobro.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Izplačilo dividende: 6,01%

Prva britanska dividenda, ki je prišla na seznam, je PayPoint plc.

To angleško podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996 in ima sedež v Welwyn Garden City, deluje tudi v Romuniji skupaj z Združenim kraljestvom. Podjetje je zasnovano tako, da pomaga posameznikom plačevati račune na hiter in preprost način, vse z nekaj kliki gumba.

Ne samo, da je družba rasla in pričakuje, da bo v prihodnjih letih še rasla, družba delničarjem izplača tudi zanesljivo dividendo, pri čemer je bila prejšnja dividenda izplačana 29. decembra 2020 v višini 7,80p na delnico, naslednje izplačilo družbe pa naj bi bilo izplačano 8. marca 2021.

Ta zaloga v Združenem kraljestvu je videti, kot da se nadaljuje in se lepo oblikuje za prihodnje leto iz nedavnega poročila o trgovanju, objavljenega 21. januarja 2021.

Družba je poročala, da čeprav se je čisti prihodek od nadaljevanja poslovanja osnovne skupine zmanjšal za 10,8% na 3,0 milijona funtov z 27,5 milijona funtov leta 2020, medtem ko se je neto prihodek od maloprodajnih storitev v Združenem kraljestvu zmanjšal za 1,4% na 10,6 milijona funtov, vendar je družba še vedno pokazala nekaj močne rezultate.

Čeprav so se prihodki od maloprodajnih storitev v Združenem kraljestvu znižali, je še vedno naletel na povečanje plačilnih transakcij s karticami, skupaj z novim poslovnim sektorjem, ki je zmagal pri digitalnih plačilih..

Načrt podjetja v smislu širitve rasti naj bi se nadaljeval, saj je družba napovedala, da naj bi se nakup za Handepay in Merchant Rentals zaključil v začetku leta 2021, vendar mora biti odobren. Skupaj z zaključenim nakupom i-movo konec novembra 2020, ki bo blagovni znamki ustvaril zanimivejše priložnosti.

Ob navedbi, da to podjetje deluje tudi v Romuniji, je podjetje potrdilo, da si prizadeva odsvojiti romunsko stran posla, kar bo družbi omogočilo brezplačen pomemben dobiček, da bo lahko nadaljevalo rast poslovanja v Združenem kraljestvu in se razvijalo. gibanje strategije Združenega kraljestva.

Kakšne misli in napovedi analitikov za to zalogo gredo naprej?

Potrjeno je bilo, čeprav je družba v zadnjem letu še vedno zaostajala za 3,7%.

V nadaljevanju so 4 od 5 mestni analitiki tej zalogi dali soglasno oceno „Nakup“ s povprečno dvanajstmesečno ciljno ceno 880,60p skupaj s ciljnimi razponi med 540p in najnižjo vrednostjo 1,263p..

2. Pravno & General Group PLC (LGEN.L)

Izplačilo dividende: 6,97%

Zavarovalnica Legal & General je zanesljiva in stabilna razdeljena britanska delnica, ki bi jo morali razmisliti o nakupu.

Podjetje ponuja različne zavarovalne produkte in storitve po vsem svetu, ki delujejo v različnih segmentih, vključno z upokojitvijo, upravljanjem naložb, kapitalom in zavarovanjem..

Leta 2020 je družba izplačala dividendo v višini 4,93 p na delnico, ki je bila izplačana 24. septembra 2020.

Po negotovosti, ki jo je vsem pokazalo leto 2020, je ta zavarovalna skupina v zadnjem letu dobro poslovala in v prihodnosti je zavarovalnica dobila napoved rasti 9,24% letnih prihodkov na leto.

Potem ko je zavarovalnica v zadnjem desetletju nenehno prinašala dvomestni zaslužek, je v nedavnih podatkih v poročilih o podjetjih novembra 2020 navedla, da je leto 2020 “premor”, saj si celotno podjetje prizadeva doseči dobiček iz poslovanja v letu 2019 v višini 2,3 funtov. milijard, glede na nedavne dogodke.

Toda ambicije podjetja, ki se bodo gibale naprej na vseh petih močnih poslovnih področjih, naj bi se še bolj razširile po vsem svetu. Od ponudbe novih izdelkov skupaj z rešitvami do njihovih strategij.

Kaj analitiki menijo, da lahko ta zaloga prinese v prihodnosti?

Če spremljate najnovejše novice o naložbah, je ta britanska delnica pravkar dobila revidirano soglasno oceno Zacks Rank na “Hold”. V širši sliki to dejansko pomeni, da bi bil zdaj pravi čas, da skočite na to zalogo.

Od 12 mestnih analitikov je bila tej zalogi bolj naklonjena in jo je 5 analitikov dodelilo oceno “Nakup”, 4 oceno “Zadrži” in 3 “Prodaja”.

Analitiki so tej delnici dodelili tudi dvanajstmesečni ciljni cilj 245,82p skupaj z nizkim cenom 165,00p in visokim ciljem 344,00p.

Čeprav je ta delnica imela obratno oceno, ta dividenda še vedno ponuja veliko potenciala, vključno z dvema velikima dejavnikoma v smislu možnosti rasti in donosa dividend. To je ena izmed sedmih britanskih delnic za nakup dividend.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Izplačilo dividende: 5,51%

Britanska multinacionalna farmacevtska družba je ena od delnic v Združenem kraljestvu, ki ste jo verjetno slišali ali videli v zadnjih nekaj mesecih, saj si zasluži pozornost..

Ker je leto 2020 prevzela okužba s koronavirusom, so bila vsa podjetja v tej panogi pozorna, a GSK ponuja malo več kot druga.

Kot eno največjih farmacevtskih podjetij na svetu danes, je podjetje pred kratkim videlo, da je novi izum „Cabenuva“ pod blagovno znamko ViiV odobren s strani FDA, kar je prvo dolgotrajno zdravilo za zdravljenje okužbe s HIV-1 pri odraslih..

Skupaj s podjetjem, ki je leta 2014 dostavilo prvo cepivo proti malariji RTS, S.

Farmacevtsko podjetje ima veliko pustolovščin in se je leta 2018 celo povezalo z vodilno organizacijo Pfizer, ki je združila njihove oddelke za zdravje potrošnikov..

V nedavnem finančnem poročilu podjetja je jasno razvidno, da je farmacevtski segment ključni nasprotnik globalne blagovne znamke, saj njegov prihodek narašča nad drugimi segmenti s 4,2 milijarde funtov -3% v primerjavi s segmentom cepiv, ki znaša 2,0 milijarde funtov. 9% in njegov potrošniški segment pri 2,4 milijarde funtov + 2%.

Nekaj ​​impresivnih rezultatov kaže zdravstvena znamka leta 2020.

Zadnja dividenda družbe je bila delničarjem izplačana 14. januarja 2021 ob 19,00 p na delnico.

Kaj si analitiki mislijo o tej delnici farmacevtske dividende, ki se premika naprej?

Glede na dejstvo, da je dobiček podjetja v zadnjem letu zrasel za 39,7%, ni čudno, da naj bi podjetje arhiviralo nadaljnjo rast v letu 2021.

Po napovedih naj bi se dobiček povečal za 4,76% na leto, pri čemer je 19 analitikov z Wall Streeta delnicam dalo zavestno oceno ‘Hold’, ki jo je podalo 10 analitikov, 7 analitikov pa je delnicam dalo ‘Buy’ in 2 delnicam ‘Sell’ oceno.

Dvanajstmesečni cenovni cilj je bil podan v višini 1.732,38P skupaj s ciljem nizke cene 1.300,00P in visokim ciljem 1.732,38P.

Skupaj s podjetjem, ki izplačuje zanesljivo 5,51% dividendo.

Glede na to, kaj svet trenutno preživlja, in seveda bomo v prihodnosti potrebovali več cepiv in zdravil, zaradi česar se bo ta britanska dividendna delnica kupila, hkrati pa jo bomo hranili in hranili zelo dolgo, popolna naložba v pokoj.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Izplačilo dividende: 3,4%

V redu, Unilever Plc, britansko multinacionalno podjetje za široko porabo, ima verjetno najmanjši donos dividend na tem seznamu sedmih britanskih dividend za nakup. Vendar je ta delnica na seznam prišla iz številnih razlogov, eden od razlogov pa je seveda zanesljiva dividenda tudi v težkih časih.

Unilever (ULVR) je britansko podjetje za široko porabo, ki je pod svojim pasom nekaj znanih svetovnih blagovnih znamk, med njimi Dove, Hellman’s in Lipton, če naštejemo le tri od petnajstih podjetij, ki samo prinesejo več kot milijardo evrov. To ne omenjamo, da ima vodilna potrošniška znamka skupaj pod svojim okriljem več kot 400 blagovnih znamk.

V sektorju potrošnih izdelkov je ta zaloga impresivna zbirka blagovnih znamk, po katerih povprašujejo potrošniki po vsem svetu, in ne samo znotraj Združenega kraljestva..

Leta 2020 je družba v luči dogovora o brexitu sprejela odločitev o združitvi Unilever N.V. z Unilever plc, ki je bila objavljena 30. novembra 2020 in potrdila, da ima zdaj en razred delnic..

Podjetje je izkazalo tudi podporo zdravstvenim delavcem in po vsej državi v luči pandemije Covid-19, saj so pomagali z več kot 100 milijoni EUR donacij za mila, razkužila, belila in hrano.

V poročilu družbe iz oktobra 2020 je družba poročala o osnovni rasti prodaje za 4,4% v primerjavi z letom 2019 in 9-mesečni ameriški ameriški porast za 1,4%.

Podjetje si želi spremeniti obete in si prizadeva postati bolj okolju prijazno, saj so potrdili svoje načrte za povečanje letne prodaje rastlinskih proizvodov za meso in mlečne izdelke na 200 milijonov EUR med 5-7 leti. Poleg tega, da želijo uvesti strategijo blagovnih znamk CleanFuture, saj želijo do leta 2030 iz čistilnih izdelkov odstraniti ogljik iz fosilnih goriv.

Kot je družba napovedala, da se osredotočajo na “rast, zagotavljanje absolutnega dobička in prosti denarni tok”.

Kako izgleda prihodnost podjetja?

Unilever je prejel napoved rasti zaslužka v višini 5,63% letno, skupaj z zanesljivo dividendo v višini 3,4%.

Po mnenju 10 analitikov Wall Streeta in mest, ki pokrivajo te delnice, je bila zavestna ocena ‘Hold’ s 5 analitiki, ki so delnicam ocenili ‘Buy’, 2 ‘Hold’ in 3 ‘Sell’ ocene. Za delnice je napovedan dvanajstmesečni ciljni cen 4822,00, pri čemer je najnižja cena 3.800P in visoka cena 5.500P

5. Skupina PLC Moneysupermarket.com (MONY.L)

Izplačilo dividende: 4,33%

Primerjalna spletna stran v Združenem kraljestvu je nedvomno ena najbolj znanih, skupaj z eno od držav, ki so danes izbrale primerjalne spletne strani na trgu.

Specializirani za finančne storitve, ki vključujejo omogočanje posameznikom, da primerjajo najboljše ponudbe za zavarovanje, storitve na domu, hipoteke, potovalna zavarovanja, kreditne kartice in še več. Podjetje je uspelo po vsej državi, saj posamezniki vedno iščejo dober ali boljši posel, zlasti v težjih časih.

Finančni guru Martin Lewis, eden od držav, ki se ukvarja z zmanjševanjem in varčevanjem stroškov, je bil lastnik Money Saving Expert, dokler ni leta 2012 prodal podjetja Moneysupermarketu.

Zadnja dividenda družbe je bila izplačana 11. septembra 2020 pri 3,10 p na delnico.

Kako izgleda prihodnost te zaloge?

Prihodnji izgledi za to zalogo so še vedno pozitivni. Družba je v ugodnem finančnem zdravstvenem položaju, skupaj z možnostmi za rast in dolg je dobro pokrit.

Analitiki so delnicam napovedali dobiček v višini 12,84% letno, skupaj s konsenzno oceno “Hold”, ki jo je podelilo 6 od 11 mestnih analitikov, 5 pa delnicam “Buy”.

Ta delnica je videti kot dober nakup, glede na vso negotovost, ki jo obdajajo ti izjemni in zahtevni časi, bodo posamezniki iskali najboljše ponudbe na vseh poteh. In ko postanejo časi bolj običajni, je v človeški naravi, da se dobro dogovorimo.

Družba ima trenutno dividendni donos 4,33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

Tekmovalec FTSE 250 Tate & Lyle Plc je zanesljiva delnica za dividende, ki jo želimo kupiti v letu 2021.

Svetovni dobavitelj hrane in pijače ponuja hranilna sladila skupaj s sestavinami za zdravje in dobro počutje, da poimenuje dve kategoriji izdelkov..

V zadnjih novicah je blagovna znamka potrdila načrte za rast podjetja, saj je razširila svojo linijo škroba na osnovi tapioke. To je namenjeno izboljšanju in zagotavljanju vrhunskih izdelkov z izboljšanim postopkom.

Poleg dodajanja portfelja podjetja je znamka napovedala tudi finančnega direktorja, ki bo na oblast prišel maja 2021.

Z namenom ustvariti boljše življenje je v finančnem poročilu podjetja za leto 2020 prodaja družbe znašala do 2.882 milijonov funtov, njen dobiček pred obdavčitvijo pa do 296 milijonov funtov na letni ravni, s prilagojenim prostim davčnim tokom pa je pokazala veliko razliko do 247 milijonov funtov več kot 212 milijonov funtov leta 2019 in nazadnje donosnost kapitala pri 17,5%.

Kako je videti napoved zalog za prihodnost?

V prihodnosti ta zaloga trdno išče najboljše in zdrave prehrambene sestavine in pijače po vsem svetu, saj je povpraševanje očitno.

Ker so v zadnjem letu zaslužki zrasli za 6,9%, je bila napoved rasti dohodka določena na 4,84% na leto.

Od 9 analitikov jih je 5 dalo delnicam soglasno oceno „zadrži“, 3 je ocenilo delnico z oceno „kupi“ in 1 „prodaj“. Povprečna dvanajstmesečna ciljna cena je 706,67P, pri nizki ceni 630, pri visoki pa 770P.

Ker trenutno obstajajo meritve zaklepanja v Združenem kraljestvu in se več posameznikov odloča za bolj zdrav življenjski slog, je ta delnica dividend videti popolna kot dolgoročna naložba.

7. Supermarketi Wm Morrisons (MRW.L)

Izplačilo dividende: 4,1%

Zadnja delniška dividenda v Združenem kraljestvu, ki je prišla med zadnjih 7 najboljših delnic, ki lahko ponudijo privlačen dohodkovni tok, je Wm Morrisons Supermarket (MRW).

Britanska blagovna znamka supermarketov postaja močan kandidat za izplačilo dividende, saj je podjetje 25. januarja 2021 izplačalo posebno dividendo v višini 4,00 GBP..

MRW naj bi naslednjo dividendo izplačal 24. junija 2021.

Ta posebna dividenda izhaja iz impresivnih rezultatov prihodkov, ki jih je vodilna znamka supermarketov prinesla skozi leto, še bolj pa v poznejših mesecih podjetja in je dobra božična praznična prodaja.

Poleg tega so v Morrisonovem supermarketu napovedali, da bodo nacionalno minimalno plačo svojih zaposlenih povišali na 10 funtov na uro, pri čemer je MRW edini vodilni supermarket, ki osebju plačuje to plačo, pri čemer se najbolj drži nacionalne minimalne plače..

Morrison’s išče nove načine, kako doseči svoje stranke v teh zahtevnih in težkih časih, ki jih je povzročil Covid-19, saj je njihova spletna trgovina dobro delovala skupaj z družinskimi ovirami, ki jih je mogoče naročiti prek naročnine Amazon Prime..

V zadnjih novicah so supermarketi Morrisons potrdili, da še bolj podpirajo banke s hrano, saj se zavezujejo, da bodo banke hrane v teh negotovih in zahtevnih časih založene v višini 5 milijonov funtov..

Kaj si analitiki mislijo o tej zalogi, ki gleda v prihodnost?

Trije od šestih analitikov so delnici dali oceno „Nakup“, pri čemer sta 2 delnici prejela „Zadrži“ in 1 delnici oceno „Prodaja“.

Povprečni dvanajstmesečni ciljni cen za blagovno znamko supermarketov je 194P z nizkim cenovnim ciljem 175P in visokim 221P.

Skupaj z napovedjo zaslužka naj bi se povečala za 16,27% na leto.

Ta blagovna znamka supermarketa je ena delnica dividend v Združenem kraljestvu, ki je v zadnjih desetih letih tekmovala s svojo dividendo in si prizadeva nadaljevati tudi v prihodnosti.

Zaloge dividend v Združenem kraljestvu – Povzetek

In tu imate na voljo 7 izbranih zalog dividend v Združenem kraljestvu, ki bi jih lahko razmislili, kar bi vam lahko prineslo privlačen tok dohodka skozi celo leto in postavilo dobro dolgoročno naložbo.

Teh 7 najboljših delnic dividend v Združenem kraljestvu v izzivnem letu 2020 ni le pokazalo dobrih rezultatov, saj so še naprej rasle, temveč so že vrsto let dokazovale močno uspešnost in še naprej rastejo, ko gremo naprej v prihodnost.

Če sklepamo, da te delnice kažejo rast, varnost in privlačen donos dividend, tri ključne elemente, ki jih je treba upoštevati pri naložbah v delnice dividend..

Čeprav so te delnice v preteklosti že pokazale impresivne rezultate, je pametno, da ne gremo v preteklost delnic, če želimo investirati. Čeprav vam nakazuje, kako lahko delnice delujejo in so se obnesle, še vedno obstaja element tveganja, na katerega je treba razmisliti, preden naložite.

Kako vlagati v delnice dividend v Združenem kraljestvu?

Zdaj smo pregledali 7 najboljših delnic za dividende v Združenem kraljestvu, zdaj pa si oglejmo, kako začeti svojo pot v naložbe v njih in pridobiti del akcije.

Danes vlaganje v delnice ni le vznemirljivo in zelo priljubljeno, ampak je tudi preprosto, preprosto in enostavno. Dokler imate prave smernice in pravilno miselnost, bo to veljalo skozi celotno trgovsko pot.

V zvezi s tem je pametno, da posamezniki ne sprejemajo nasvetov ali nasvetov, razen če ste sami opravili raziskavo in trdno razumete, da je ta del nekaj, česar želite sodelovati. od.

Prvič, vaš prvi korak je poiskati posrednika, ki bo vlagal v vaše izbrane delnice.

Izbirate lahko med številnimi borznimi posredniki, saj sem prepričan, da če ste opravili nekaj raziskav, boste videli, da lahko izbirate med številnimi trgovalnimi platformami in posameznimi posredniki..

Toda en velik koristen nasvet je, da pametno izberete svojega posrednika in se prepričate, ali ima posrednik ali trgovalna platforma ustrezne licence za trgovanje..

Predpisane licence lahko najdete na spletnem mestu spletnih trgovinskih platform, skupaj z dovoljenji za posrednike, ki so na voljo ali na zahtevo.

Ko najdete izbranega posrednika ali spletno platformo za trgovanje, ste realno pripravljeni na pot.

Če pa želite dolgo in uspešno pot do trgovanja z delnicami, si morate vložiti čas in trud, da si vzamete čas za raziskovanje izbranih zalog ali zalog, ki vas zanimajo.

Če iščete zaupanja vredno platformo za spletno trgovanje, da začnete svojo naložbeno pot, toplo priporočamo nagrajeno platformo za spletno trgovanje, eToro.

Zaupanja vredna platforma za spletno trgovanje eToro je odlična platforma, če ste vlagatelj začetnik, ki šele začenja svojo pot. S preprosto postavitvijo in koristnimi smernicami boste kmalu uresničili svoje trgovsko potovanje. Skupaj z dodatno koristjo veliko izobraževalnega gradiva od tečajev do bralnega gradiva, s spletnimi tečaji za mentorje, da boste lahko na vse svoje dvome odgovorili strokovnjaki.

V Etoro je zdaj več kot 19 milijonov strank po vsem svetu, z dostopom do več kot 16 mednarodnih trgov, kjer lahko trgujete, kar vključuje tudi teh 7 britanskih delnic dividend in še veliko več. Vse skupaj z dodatno ugodnostjo ponudbe provizije brez provizije, ko vlagate v izbrane zaloge.

Če želite odpreti račun pri eToro vse kar morate storiti je, da sledite naravnost naprej na domači strani podjetja. V nekaj minutah boste ugotovili, da imate skupaj z izbranim posrednikom tudi trgovalni račun z dostopom do virtualne spletne platforme, da se lahko učite in vadite z virtualnimi sredstvi v vrednosti 100.000 USD, da se lahko naučite, vadite in ustvarite portfelj vlagatelja.

Za nemoteno, preprosto in enostavno transakcijo v svet trgovanja z delnicami je eToro vaša zaupanja vredna platforma, s katero lahko vaša prizadevanja za trgovanje nemoteno tečejo in se uresničijo.

eToro – Kupite najboljše zaloge dividend v Združenem kraljestvu brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključne točke:

Če se spomnite česar koli od 7 najboljših zalog dividend v Združenih državah, ki jih lahko kupite zdaj, navedite te ključne točke.

  • 7 delnic za dividende v Združenem kraljestvu, ki jih lahko kupite danes, ponuja privlačen tok dohodka, ki ga lahko dodate k dodatnim finančnim prihodkom.
  • Dividendne delnice so delnice, ki vam ponujajo finančna izplačila, znana kot Dividende.
  • Dividenda se njihovim delničarjem pogosto izplača vsako četrtletje (3 mesece), ki izvirajo iz zadržanega dobička podjetja.
  • Šteje se, da so zaloge dividend varnejše in da so nekoliko bolj zanesljive v primerjavi z rastjo zalog.
  • Dividendne zaloge ponujajo veliko raznolikost vašega portfelja, če želite v mešanico dodati tudi zaloge rasti.
  • Dividende so fantastične dolgoročne naložbe.
  • Čeprav imajo delnice z dividendami veliko prednosti, prihajajo z lastnimi elementi tveganja, zato svetujemo, da pred naložbo v izbrane delnice izvedejo dodatne raziskave.
  • Izberite zaupanja vrednega posrednika in platformo za trgovanje, ki se vam bo pridružil na poti do trgovanja z delnicami.
  • Vedno vlagajte v okviru svojih zmožnosti.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me