7 najboljših dolgoročnih zalog ‘milijonarjev’, ki jih je mogoče kupiti leta 2021

7 najboljših zalog za nakup milijonarja

Če ste vlagatelj, ki išče najboljše delnice, ki vam lahko zagotovijo stabilnost, zanesljivost in velik potencial za zaslužek, poglejte, saj imamo 7 najboljših izbir Millionaire-Maker, ki se zdijo popolne naložbe.

Ena gotovost glede rastnih zalog je, da zdaj vlagatelji bolj kot kdaj koli prej, ko sedimo v izzivnih časih, želimo dodati in biti del nekaterih najboljših dolgoročnih rastnih zalog na tem trgu danes.

Kažejo, da rastne zaloge ne ponujajo le privlačnih donosov, ampak je ključno iskanje najboljših rastnih zalog na trgu, ki ponujajo mešanico zanesljive, stabilne in fantastične prihodnje perspektive, še posebej, kot smo videli do leta 2020, dokazuje, da se lahko zgodi kar koli. Če pogledamo leto 2021 in pozneje, je lahko del takšnih delnic izjemno koristno in vznemirljivo, saj še naprej rastejo do novih višin, vendar so udobno obkroženi z močnimi finančnimi elementi.

Čeprav delnice z velikim kapitalom, kot je Microsoft (MSFT), ponujajo odlične donose in stabilnost, takšne delnice ne bodo povečale vaših donosov toliko kot ti “ustvarjalci milijonarjev”. Poleg tega so zaloge z majhno kapitalizacijo v drugem merilu, čeprav imajo te zaloge velik potencial za velik uspeh v rasti, vendar imajo močne dejavnike tveganja in so zelo nestanovitne, v tem zelo izzivnem času pa morda ni čas, da začnite tvegati.

Seznam 7 zalog milijonarjev, ki jih je treba kupiti leta 2021:

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Kaj naredi zalogo “ustvarjalca milijonarjev”?

Če naložbe ne poznate, se boste morda vprašali, kaj pomeni delnico “izdelovalca milijonarjev”, in ta odgovor je precej jasen. Stalež, ki leži v zdravem finančnem položaju, ki ima velik potencial za rast, skupaj z dodano varnostno mrežo stabilnosti pod nogami.

Seveda je priporočljivo, da pri domačih nalogah ugotovite, ali je v delnico vredno vložiti svoj zaslužek. Toda če želite posebej raziskati zaloge, ki bi vas dolgoročno lahko obogatile, se je vredno pozanimati, ali je vaš dolgoročni milijonar dolgoročno dosegljiv..

Katere ključne elemente je treba iskati znotraj zaloge milijonarjev?

Kot smo že omenili, je preučevanje temeljnih elementov delnice ključnega pomena pri naložbah v katere koli delnice. Toda kaj iskati znotraj zaloge, je morda vprašanje, ki ga želite ugotoviti.

Prvič, vsaka zaloga, ki vas zanima, je vredna ogleda industrije, v kateri je zaloga. Na primer industrija konoplje, ta panoga, ki naj bi se povzpela, ko bomo vodili skozi leto 2021 in naprej, predstavlja ogromen potencial rasti ne samo za posamezne zaloge ampak za celotno industrijo.

Drugič, preden natančno preučimo splošne finančne osnove delnice, je vredno pogledati tržno kapitalizacijo delnic, kar je velik pokazatelj, ali lahko delnice bistveno naraščajo. Na primer, vzemimo Amazon (AMZN), ki ima tržno kapitalizacijo 1,6 bilijona, v resnici se ta zaloga ne bo pomnožila niti do 10-krat več, kar ima gledanje delnic z razumno veliko tržno kapitalizacijo realni potencial doseganje dvomestnih številk znotraj milijard, je to dober dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri iskanju takšnih zalog za začetek.

Ob tem je na trgu veliko delnic, ki imajo manjšo tržno kapitalizacijo, ki vsebuje veliko elementov tveganja, medtem ko imajo delnice srednje kapitalizacije stabilnejši položaj z velikimi obeti za rast..

Potem je čas, da si ogledamo temeljne elemente delnice, med njimi tudi prihodke od delnic, da ugotovimo, kako dobro podjetje raste, kot da bi delnice v preteklih letih dosegle privlačno in vidno dobro rast prihodkov, to je dobro znak, da ima zaloga potencial za nadaljnje rast.

Druge ključne osnove, ki si jih je treba ogledati, vključujejo bilanco stanja delnic, da bi ugotovili, kako finančno stanje stoji, z uporabo različnih kazalnikov razmerja, vključno s P / E (razmerje med ceno in dobičkom), P / S (razmerje med ceno in prodajo) in ROE ( razmerje donosnosti kapitala). Ta razmerja vam bodo omogočila jasnejše razumevanje, če je ta delnica previsoka ali podcenjena na podlagi cene delnice družbe, pomešane z dobičkom na delnico družbe, medtem ko razmerje ROE kaže, koliko dobička ustvari vsak dolar lastniškega kapitala, medtem ko P / S razmerje je še ena metrika, ki jo je treba uporabiti za preučitev potenciala rasti, saj prikazuje, kako se podjetje vrednoti glede na prodajo.

Poleg najboljših elementov, ki jih je treba preučiti, da bi ugotovili, ali je delnica potencialni “ustvarjalec milijonarjev”, je dobra strategija za poenostavitev ocene delnic “pravilo 72”. Pravilo 72 se lahko uporabi za vse, kar se lahko poveča, samo delite 72 s stopnjo donosa delnice, da boste lahko ocenili čas, ko bodo zaloge podvojile vaš zaslužek..

Potem ko smo jasno navedli, kaj a naredi zalogo “Izdelovalec milijonarjev”, kaj iskati znotraj zaloge in kako oceniti, kako dolgo bo trajalo, da zaloga raste, je zdaj čas, da si ogledamo 7 najboljših delnice, ki se zdijo postavljene, nadaljujejo pot do uspeha.

1. Starbucks Corp (SBUX)

Ameriška večnacionalna kavarna in pražarna, ki je ujela srca milijonov po vsem svetu, medtem ko za svojo kavo in edinstvenost še vedno črpa milijone, je Starbucks Corp (SBUX).

Ameriška korporacija s sedežem v Seattlu v Washingtonu je bila izjemna zaloga za vlaganje in tista, v kateri so njeni vlagatelji sčasoma postali bogati, saj je podjetje prehajalo iz moči v moč. V zadnjih dneh ta zaloga ne kaže nobenih znakov upočasnitve, pravzaprav ravno obratno, saj zaloga še naprej prinaša vrhunsko kavo in ustvarja več unikatnosti.

Za začetek Starbucks Corp, kot so številna podjetja na trgu danes v letu 2020 prizadela težke trenutke, ko je prišlo do pandemije koronavirusa, so se zaprle trgovine razširile po vsem svetu, vključno s številnimi trgovinami do danes, ki so trenutno zaprte v prizadevanjih za zaseg in preprečevanje širjenja tega virusa , saj številne trgovine sploh ne ponujajo nobenih storitev.

Ob tem pozitivni učinki odtehtajo negativne za to blagovno znamko. Odkar je težava prizadela to zalogo kave v letu 2020, se ji je uspelo vrniti v pozitivno smer, ko gremo k novemu normalnemu stanju. Očitno je bilo videti, da je bilo povpraševanje po vsem svetu močno, saj so prodajalne, prevozi in storitve naročanja mobilnih naprav močne prodajne točke za blagovno znamko in prinašajo fantastične prihodke po vsem svetu, kar Starbucks Corp pušča v dobrem položaj, ko gremo naprej.

V prvem četrtletju podjetja, objavljenem 26. januarja 2021, je kljub trenutnim svetovnim razmeram trden premik naprej, na Kitajskem je bila prodaja v trgovinah 5-odstotna, medtem ko je segment Starbucks International 5-odstotno medletno končal z dodatnim spodbudo s Kitajske. , ki je ustvaril 1,7 milijarde dolarjev neto prihodka, nadaljnjih 1038 novih trgovin pa je povečalo prodajo. Prihodki iz poslovanja v mednarodnem segmentu so bili skoraj enaki kot leta 2020, saj so bili v prvem četrtletju potrjeni na 274,8 milijona dolarjev v primerjavi z 275,9 milijona dolarjev v letu 2020.

Ameriška stran posla je nekoliko zaostajala zaradi omejitev in zaradi vpliva Covid-19 na blagovno znamko kave, čisti prihodek se je v primerjavi s prvim četrtletjem 2020 zmanjšal za 6% na 4,7 milijarde USD, prihodki iz poslovanja so se seveda zmanjšali zaradi manj operacija, ki se je zmanjšala za -26% na 813,5 milijona dolarjev v primerjavi z 1,1 milijarde dolarjev leta 2020. Po ZDA se je odprlo 105 novih trgovin, vendar bo to brez dvoma dolgoročno povečalo prihodek znamke.

Na splošno je Starbucks potrdil, da je bilo v prvem finančnem četrtletju 2021 odprtih 278 novih trgovin, kar je 4-odstotna medletna rast enote. Zbiranje čistih prihodkov je prineslo skupno 6,7 milijarde dolarjev, vloženih za te zaloge v prvem četrtletju, se je rahlo znižalo za 5%, predvsem zaradi pomanjkanja potrošniške prodaje zaradi Covid-19, vključno z zmanjšanjem operativne marže za 3,7% na medletni ravni in dobiček na delnico GAAP (EPS) znaša 0,53 dolarja, kar je za 0,21 dolarja manj kot v enakem obdobju lani.

Vse delnice so poročale o dobičku, čeprav poleg mednarodnega segmenta kaže slabost, je dejansko pozitivna novica za delnice. Ko pogledate povpraševanje v teh zahtevnih časih, vključno s programom zvestobe Starbucks Rewards, ki se je v ZDA povečal na 28 milijonov, je to 15-odstotno povečanje na letni ravni, tudi v negotovih časih z omejitvami.

Če pogledamo v prihodnost, želi Starbucks dodajati in napredovati s pomembno rastjo v letu 2021 in nedvomno v preteklih letih, saj je na tem trgu tudi veliko ljudi. Starbucks je v svojih fiskalnih smernicah za leto 2021 podrobno navedel, da naj bi v globalni rasti prodaje trgovin arhiviral med 10% in 23%, grobe smernice 2150 novih odprtj trgovin z 1110 neto novimi trgovinami na mednarodni ravni in konsolidirani prihodek med 28 in 29 milijardami USD za povzetek ob koncu leta.

Potencial rasti je vsekakor viden. Zdaj pa je glede na vrednotenje te delnice, vključno z njeno ceno delnice in razmerjem EPS, za katero se zdi, da se nekoliko drži na višji strani, saj ima ceno delnice 105,30 USD in EPS 0,56 USD, dejansko nastavljeno skoraj pravilno, glede na to, kaj to zalogo lahko dosežemo, ko vodimo naprej.

Starbucks verjetno ne bo videl velike slabosti v svoji ceni delnice, še posebej, ker se približujemo olajšanju omejitev v prihodnjih mesecih, kar je zdaj idealen čas, da začnemo iskati in vlagati v to vodilno zalogo kave, ki ima vsekakor podlago milijonske zaloge za vlagatelje, kar je dokazal s svojimi močnimi preteklimi rezultati.

2. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

Zaloga GTBIF

Ne preseneča, da zaloge v tako težko pričakovani panogi uvrščajo na seznam najboljših zalog, zaradi katerih bi lahko postali bogati. Green Thumb Industries Inc (GTBIF) je ta seznam uvrstil med zaloge konoplje, ki bi jih morali kupiti za leto 2021.

Green Thumb Industries se ponaša z zagotavljanjem najvišjih standardov za rast in oskrbo potrošnikov z varno in kakovostno konopljo tako za medicinsko kot rekreacijsko uporabo, s ciljem, da uživa konopljo za zdravje, srečo in udobje.

Podjetje konoplje ponuja vrsto svojih izdelkov prek različnih blagovnih znamk, kot so Pasji sprehajalci, Beboe terapije, neverjetne in segajo od sladkih dobrot do olj. Nahaja se v 11 zveznih državah ZDA in z novo delujočo proizvodno tovarno v Oglesbyju v državi Illinois, ki je delovala, proizvajala in distribuirala izdelke za vse svoje povezave, skupaj z zmogljivimi obrati v New Jerseyju in Ohiu. Toda prisotnost te konoplje v državi Illinois je ena od matičnih držav, drugič pa je povpraševanje po konoplji pri potrošnikih naraslo, kar je še en močan bonus za te zaloge, saj imajo trenutno več trgovin v tej državi. država kot katera koli druga v ZDA.

Čeprav je bil poslovni razvoj potrjen, zdaj gledamo na te zaloge ključne številke v poročilu podjetja o tretjem četrtletju, kot da je ta zaloga konoplje tista, s katero bi se morda želeli seznaniti in hitro.

V poročilu družbe za tretje četrtletje je bilo zapisano, da je bilo četrtletje “odlično” trimesečno obdobje, saj je podjetje v tretjem četrtletju doseglo odlične rezultate, ki so se povečali za 31,3%, kar je prispevalo k 131-odstotnemu vrtoglavemu povečanju na 157,1 milijona dolarjev. Rast prihodkov je spodbudilo močno povečanje potrošniškega embalažnega blaga in maloprodaje, zaradi česar se je bruto marža v drugem četrtletju povečala na 55,4% s 53,2%.

Država Illinois je postala enajsta država, ki je legalizirala uporabo rekreacijske konoplje v letu 2020. To je povzročilo velik porast povpraševanja, ki je številke prodaje potisnilo skozi streho tega staleža konoplje in ker več držav želi potrditi zakonodajo o rekreacijski uporabi marihuane, glede na te zaloge pozitiven finančni položaj in države, v katerih trenutno posluje, bodisi prek lastnih trgovin bodisi prek različnih partnerskih blagovnih znamk, bi to moralo delovati v korist zalog za vedno večji uspeh.

Podjetje je 30. septembra 2020 potrdilo, da je njegov finančni položaj nedvomno močan s kratkoročnimi sredstvi v višini 159,1 milijona dolarjev, vključno z denarnimi sredstvi in ​​njihovimi ustrezniki v višini 78,1 milijona dolarjev z neporavnanim dolgom v višini 97,1 milijona dolarjev, zaradi česar je ta zaloga konoplje zelo privlačen finančni položaj.

V lasti trenutne cene delnice 36,44 USD, ki se je v zadnjem letu zaradi nedavnega dogajanja v panogi in dogajanja znotraj tega podjetja vedno bolj dvigovala, ima delnica 52-tedenski razpon med 4,08 USD in najnižjo vrednostjo 38,45 USD.

To je zagotovo ena zaloga marihuane, ki ima dolgoročne napovedi in naloge, da postane zaloga milijonarja in da bo del tako cvetoče industrije, ki naj bi se v prihodnjih letih hitro dvignila.

3. Square Inc (SQ)

Ameriško podjetje za finančne storitve je naslednje na seznamu kot delnica, ki ima velik potencial.

Ko se svet še naprej močno premika v digitalni svet, se Square Inc (SQ) izkazuje kot eno podjetje s svojimi močnimi ekosistemi, zasnovanimi za oba konca spektra, prodajalce in kupce, skupaj z novimi dodatki, ko želi izboljšati ali dodati nove prednosti za njihove ustvarjalne stvaritve.

Od trenutka, ko se je pri tej zalogi z napravo Square Reader vse začelo, je danes napredoval in se razširil na različne poti in se izkaže za uspeh, še posebej v letu 2020, ko je pandemija koronavirusa lastnikom podjetij po vsem svetu prinesla številne izzive.

Z najnovejšo ustanovitvijo podjetja Cash App, ki je začela delovati konec leta 2013 pod imenom Square Cash, se ta aplikacija v zadnjih letih prilega iz številnih pozitivnih razlogov, saj posameznikom ponuja enostavnost in preprostost, da imajo svoje račune. . Aplikacija je zasnovana tako, da lahko prejema in pošilja denarna nakazila prek aplikacije ali spletnega mesta, skupaj z novimi ugodnostmi, vključno z nedavno funkcijo, ki posameznikom, organizacijam in lastnikom podjetij omogoča, da si sami uredijo in razvrstijo davke. To je le eden izmed mnogih Lastnosti.

Česar morda ljudje ne vedo, poleg tega zaloga, ki ima svoje roke na številnih uspešnih poteh, obstaja tudi veliko trgovcev z gostinstvom, ki uporabljajo Square Register, ki se uporablja za obdelavo transakcij za stranke, ki plačujejo z debetnimi ali kreditnimi karticami..

Na tej opombi je to v tem letu močno prizadelo to zalogo, saj je gostinski sektor močno prizadel pandemijo Covid-19, ki je na tej poti dosegla, da je zaloga SQ dosegla zadetke. Toda kaj se je v tem naklonjenosti zalog spremenilo skozi leto? Sposobnost zalog, ki pomaga posameznikom, ki poslujejo na daljavo s svojimi organizacijami in podjetji po vsem svetu, vključno z aplikacijo Cash.

Iz rezultatov tretjega četrtletja te delnice je jasno razvidno, da je pandemija Covid-19 tej zalogi bistveno pomagala videti njen resnični potencial, saj so bila skoraj vsa finančna področja daleč v pozitivnih barvah. Bruto dobiček je dosegel 794 milijonov ameriških dolarjev za 59% več kot v enakem obdobju lani, bruto dobiček prodajalca je dosegel 409 milijonov dolarjev za 12% več kot v enakem lanskem letu, skupni čisti prihodek pa se je povečal za neverjetnih 140% na medletni ravni in je znašal 3,03 milijarde USD, medtem ko je bruto dobiček iz Cash App dosegel 212% na 385 USD. milijonov. Družba je bila priča tudi prilagojenemu povečanju EBITDA za 38% na 181 milijonov USD.

Te številke so milo rečeno impresivne in zdaj, ko so posamezniki na dobri poti, da nemoteno poslujejo, ima ta delnica še vedno velik potencial za rast, tako da so analitiki Wall Streeta zavestno ocenili “Kupi” 18 od 36 analitikov Wall Streeta je tej delnici dalo oceno “Močan nakup”.

Toda tudi to podjetje, tako kot številna, drži svoje spodnje točke, ki so videti kot njegova visoka ocena. Ob upoštevanju družb, ki imajo dvanajstmesečno razmerje P / E 373,63, ocena za te delnice kaže, da je nedvomno precenjena.

Čeprav je ta delnica zagotovo tista, ki lahko prinaša obetavne in bogate donose, se splača potencialno obesiti, dokler cena te delnice ne doseže razumnejše vrednosti.

4. Fiverr International LTD (FVRR)

Vodilna izraelska spletna tržnica za samostojne storitve ponuja edinstveno silo, ki je ne gre sprejeti zlahka, saj je ta zaloga neverjetno dobro poslovala.

Zasnovan tako, da pritegne tako kupce kot prodajalce z vrsto različnih storitev, ki vključujejo pisanje v grafično oblikovanje in vse vmes, je od takrat uvrstil seznam 200 najbolj priljubljenih spletnih mest na svetu in od februarja 2020. Poročali so, da je podjetje prineslo v letnem prihodku v višini 107,1 milijona dolarjev za proračunsko leto 2019, ki se za podjetje, ki je začelo poslovati leta 2010, približuje močno naraščajočim zalogam.

V zadnjih novicah se ta zaloga še naprej pospešuje in prerašča v nova obzorja, saj je Fiverr International pravkar potrdil nedavno pridobitev podjetja Working Not Working, ki je ameriška ustvarjalna platforma, podobna Fiverrju, ki ustvarjalnim posameznikom pomaga najti svoje naslednje samostojne priložnosti, ki jim ta zaloga sodeluje z nekaterimi največjimi in najmočnejšimi blagovnimi znamkami na trgu danes.

Po tej novici je prišlo do zvišanja cene delnice te družbe, ki danes znaša 323,10 USD, in cene delnice, ki se je v letu 2020 enakomerno dvigovala do novih najvišjih vrednosti.

Znotraj najnovejših rezultatov v tretjem četrtletju je ta zaloga dokazala, da je mogoče arhivirati zaslepljujoče številke, za katere ni dvoma, da jih je pandemija Covid-19 spodbudila in pospešila do teh novih višin. Podjetje je poročalo o 88-odstotni rasti prihodkov v primerjavi z enakim obdobjem leta in doseglo neverjetnih 52,3 milijona dolarjev, njegovi aktivni člani pa so se povečali za 37 do 3,1 milijona, ko posamezniki iščejo več možnosti za samostojno delo..

Glede na širšo sliko zalog FVRR naj bi finančni obeti medletno dosegli slabih 80% na približno 186 milijonov dolarjev, prilagojena EBITDA pa med 8,5 milijona dolarjev – 9 milijonov dolarjev več kot pred prihodom FT 2020 smernice 4,5 do 6,5 milijona dolarjev.

Kot smo že omenili, se družba izkaže, da ima trden tržni delež, saj se zdi, da se bo širila in je to že storila, saj želi postati največja samostojna tržnica na trgu do zdaj in prostora za to je več kot dovolj. zaloge, ki se bodo še naprej gojile.

Tudi FVRR je, tako kot druge ambiciozne žareče delnice na tem seznamu, videti bogata tudi z vidika njegovega vrednotenja. Njegova cena delnic se je od marca do trenutka, ko danes stoji na trgu, skoraj 14-krat povečala, zato čakanje na skok na to zalogo v idealnem času je najboljša rešitev.

Če pogledamo druge ključne osnove te zaloge, prikazujemo naravno ravnovesje, vključno z zdravim stanjem denarnega toka iz poslovanja v višini 9,45 milijona dolarjev, stopnja dobička delnic se povečuje, kar dosega donosnost in je v zadnjem letu skoraj doseglo 25%, vendar dolg FVRR do -koeficient kapitalske ustreznosti kaže, da je zaloga na visoki strani pri 0,45.

Ni mogoče zanikati, da je še dovolj prostora za gibanje, saj ta zaloga še naprej sodeluje s kreativnimi samostojnimi posamezniki po vsem svetu, svet pa se še vrsto let poglablja globlje v digitalni svet, ta zaloga ima resnično dober značaj postajajo delnice, ki si lahko dolgoročno obetajo status milijonarja. Toda biti del te zaloge po pravi ceni je največji nasvet pred skokom naravnost.

5. Brookfield Asset Management Inc (BAM)

Brookfield Asset Management Inc (BAM) doda več raznolikosti na seznam in se uvrsti na seznam najboljših delnic, ki lahko dolgoročno prinašajo dobre donose.

Družba za alternativno upravljanje premoženja, ki ima svojo pisarno v New Yorku, Torontu, Londonu, Sydneyu in Riu De Janeiru, svoje privlačnosti osredotoča na nepremičnine, obnovljive vire energije, infrastrukturo in zasebni kapital, podjetje pa dosega s svojimi spektakularnimi rezultati.

Za začetek je podjetje v letu 2021 pospešilo svoje načrte za prihodnje možnosti rasti in v podjetje vložilo ogromnih 44 milijard dolarjev, saj si prizadeva za dolgoročno širitev, hkrati pa ima prost denarni tok iz poslovanja za morebitne dodatne dodatke na tej poti..

Drugič, če pogledamo najnovejše podatke podjetja v četrtem četrtletju, je njegov čisti dohodek dosegel 1,8 milijarde dolarjev, rekordna sredstva pa so dosegla 2,1 milijarde dolarjev zaradi rasti in prodaje. To ne omenja dodatnih tretjih strani, pri katerih je tudi podjetje vključeno, ki so v letu zbrale približno 40 milijard dolarjev kapitala neodvisnih skladov.

Družba je tudi močna dividenda, ki se je solidno povečala na 8%, 0,13 USD na delnico, ki naj bi bila delničarjem izplačana 31. marca 2021.

O tej zalogi upravljanja premoženja je treba veliko navduševati, prihaja pa tudi s svojimi negativnimi točkami, ki si jih je vredno ogledati, vključno z njenim razmerjem med dolgom in lastniškim kapitalom, ki trenutno znaša 5,92, če pa bo ta del še naprej vozil in silil naprej čeprav v tem obdobju niža ravni dolga, to ne bi smelo biti zaskrbljujoče za te zaloge.

Na podlagi cene delnice te delnice, ki znaša 42,95 USD, je bila v letu ocenjena kot spremenljiva, saj je naraščala tako hitro, kot se je zdelo, da se zmanjšuje. Toda na podlagi drugih metričnih razmerij, vključno s PB (cena na knjigo) in razmerjem P / E 22,49, je ta zaloga dobra vrednost za skok na.

Brookfield Asset Management Inc je zagotovo delnica, ki ima močne in obetavne možnosti, da postane delnica, ki lahko doseže velik čas, v resnici pa analitiki celo menijo, da je ta zaloga po ocenah vredna 40% več, kot je trenutno na zalogi trenutno sedi, kar potrjuje zgornjo točko, da je zdaj idealen čas za vlaganje v to zalogo.

6. Illumina Inc (ILMN)

Ameriško zdravstveno podjetje Illumina Inc (ILMN) je biotehnološko podjetje, ki je postalo milijonar, kar je dokazalo.

Podjetje, ki razvija, proizvaja in trži različne sisteme za analizo genskih variacij in bioloških funkcij ter ponuja izdelke in storitve, ki služijo različnim trgom, je delovalo na takšni ravni, da mu je uspelo doseči tržno kapitalizacijo v višini 73,69 milijarde USD z njen nadaljnji uspeh.

Čeprav se ta zaloga šteje za zdravstvenega giganta, za kar je, ima še vedno potencial, da vlagatelje postane zelo bogate, kot je bilo omenjeno, saj se še naprej razvija in raste, kar je do zdaj vlagatelje že precej obogatilo. . Analitiki Wall Streeta so napovedali, da bodo te zaloge zdravstvenih zalog povečale prihodke za 20% na leto, medtem ko bodo imele 6 ocen “Močan nakup”, kar bo privedlo do splošnega konsenza “Hold” za zaloge.

Če pogledamo nedavni zaslužek podjetja v četrtem četrtletju, je presegel številna pričakovanja. V četrtem četrtletju so se prihodki podjetja povečali za 20% na 953 milijonov dolarjev, presegli so napovedi, 1,22 dolarja na delnico pa so presegli tudi pričakovanja in se s tem še ne bodo končali, saj se svet približuje izstopu iz sence pandemije koronavirusa, ki omogoča večjo moč biti vožen.

Danes ima družba Illumina Inc ceno delnice 504,76 ameriških dolarjev, ki je v zadnjem letu poskočila nad 75% in spet kot druge delnice tudi te delnice trgujejo nad tržnimi in industrijskimi povprečji, ki temeljijo na razmerju P / E te delnice, vendar je videti dobro, ko v primerjavi z razmerjem P / B 15,68. Kljub bogatemu vrednotenju te zaloge vsebuje celotno količino dostave in dostave v impresivnih količinah, če jo zalovite po pravi ceni.

7. Splunk Inc (SPLK)

Zadnja delnica, ki je prišla na seznam 7 najboljših delnic v lasti, je Splunk Inc (SPLK).

Splunk Inc je podjetje s programsko opremo s sedežem v San Franciscu, specializirano za proizvodnjo programske opreme za iskanje, spremljanje in analizo strojno generiranih podatkov.

Iz zadnjega poročila družbe Q3 v izjavi, ki povzema to zalogo programske opreme, ki jo je objavil predsednik uprave Doug Merritt, govori skupaj s poročili o zalogi..

“Splunk tudi ob negotovih tržnih pogojih ostaja eno najhitreje rastočih podjetij v zgodovini poslovne programske opreme.” je izjavil Doug Merritt, izvršni direktor Splunk Inc..

Če pogledamo, kako dobro so se zaloge izkazale, so skupni prihodki, čeprav so se medletno zmanjšali za 11% na 559 milijonov USD, povečali različni sektorji, vključno z ARR v oblaku za 71% na 630 milijonov USD, prihodki iz oblaka za 80% na medletni ravni na 145 milijonov USD, Skupni ARR za 44% Medletno na 2,07 milijarde dolarjev.

To je le nekaj najpomembnejših točk v poročilu za tretje četrtletje, skupaj s potrditvijo novih poslovnih poudarkov, saj je podjetje na poti k pridobivanju več podjetij v mešanici in dodaja več potenciala za rast v prihodnosti znotraj podjetij, razširjenih po vsem svetu..

Če pogledamo četrto četrtletje za te delnice, je družba podala smernice, katerih skupni prihodki naj bi znašali med 650 in 700 milijoni dolarjev, operativna marža, ki ni v skladu z GAAP, pa naj bi bila med -4% in 3%, kar daje zalogi realne obete.

Nobenega dvoma ni, da se bodo Splunkove podatkovne storitve še naprej razvijale in potencialno številna vodilna podjetja, ki želijo izkoristiti njihovo programsko opremo, ni razloga, da analitiki napovedujejo, da se bodo te zaloge do leta 2025 potencialno podvojile.

Glede na soglasno oceno “Nakup” bo ta delnica nedvomno prizadela donosnost, saj si prizadeva za doseganje, zlasti če doseže napoved prihodkov v višini 24% na leto.

Povzetek

In tam imate 7 največjih delnic, ki sedijo v položaju, zaradi katerega bi lahko vlagatelji dolgoročno zaslužili milijone.

Vse te obetavne delnice sedijo v položaju stabilnosti, v dobrem finančnem položaju, čeprav nekatere morda še niso donosne, še vedno imajo zmožnost, da to postanejo, ko se čas premika naprej. Te fantastične naložbe so odličen dodatek, da se dolgoročno obdržite, ko želite doseči to šestmestno vsoto, hkrati pa je dodajanje raznolikosti z drugimi delnicami v vašo zbirko vedno vredno.

Če naložbe teh izbranih delnic še ne želite dodati v svoj portfelj, je delnica, kot je Starbucks Corp (SBUX), lahko odlična odskočna deska za začetek, saj ponuja veliko rast, ko gremo naprej, zlasti ob dobri cena, ki lahko vodi do velikih donosov.

Če ste izkušen vlagatelj, poleg industrije konoplje, je Fiverr International LTD (FVRR) videti kot delnica z veliko perspektivo, ki gleda naprej, saj želi prevladovati.

Čeprav imajo te delnice pozitivne obete, je pametno, da pred naložbami v izbrane delnice opravite dodatne raziskave, tako kot pri vseh delnicah predstavljajo lastne elemente tveganja.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

Kako izbrati delnice: Popoln vodnik za nove vlagatelje

7 britanskih zalog dividend, ki jih lahko kupite zdaj, ki ponujajo privlačen dohodkovni tok

Katere so naslednje zaloge, ki bodo eksplodirale leta 2021?

Katerih 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me