7 največjih rastnih zalog za vlaganje v letu 2021

Najboljše zaloge za rast, ki jih je treba razmisliti o vlaganju leta 2021

Rastne zaloge ponavadi presegajo celotni trg zaradi njihovega prihodnjega potenciala.

Želite začeti svojo delniško pot leta 2021? Ali ste korak naprej in iščete najboljše zaloge za rast v letu 2021? Vse imamo pokrito za vas s 7 najboljšimi delnicami za rast do leta 2021.

Ker se leto 2021 po pandemiji COVID-19 po izzivnem in težkem letu za mnoge od nas približuje, tudi finančni trg ni bil izjema, vendar se je dobro odrezal.

Glede na nedavne novice, da je cepivo zdaj tu, je borza nestrpno pripravljena, da se vrne na najvišji vrh, ki ga je vedno vajena iz leta v leto. Zaradi česar je zdaj pravi trenutek, da stopite korak naprej in preverite, katere zaloge so na vrhu in se zdi, da bodo videti močne za nakup leta 2021.

Od najboljših delnic v Združenem kraljestvu do naložb v mednarodne delnice, ki naj bi rasle in dobro poslovale leta 2021, je v prihodnjem letu dovolj zalog za rast. Med nadaljevanjem vam bomo dali vse vpogledne podatke, ki jih potrebujete.

Nasvet: Če že zgodaj opravite raziskavo, v katere zaloge, v katere vlagate, ko se premikamo v novo leto, bi lahko bilo največje izplačilo za vas!

Za vsa tista neodgovorjena vprašanja, ki se vam zdijo v glavi – »Kakšne delnice naj investiram v letu 2021? Katere so najboljše delnice za rast v letu 2021? Kako naj ugotovim, katere delnice so najpomembnejše za vlaganje v letu 2021? “

Nadalje ni treba dvomiti.

7 najboljših rastnih zalog za vlaganje v letu 2021

Poglejmo 7 zalog za rast, ki jih je vredno investirati v letu 2021:

1. Amazonka (NASDAQ: AMZN)

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

3. Netflix (NASDAQ: NFLX)

4. Microsoft (NASDAQ: MSFT)

5. Pinterest (NYSE: PINS)

6. PayPal (NASDAQ: PYPL)

7. Disney (NYSE: DIS)

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Novo na zalogah? Ta odgovor smo zajeli tudi na vaše vprašanje!

Kaj je rastna zaloga?

Če ste nov v naložbah v delnice, potem boste nedvomno seveda želeli, da se pokvarijo in natančno vedo, kaj dejansko predstavljajo zaloge in kako delujejo zaloge.

Preprosto rečeno zaloga je v bistvu podjetje na katerem koli področju, za katero se pričakuje, da bo raslo veliko hitreje in hitreje kot druge zaloge.

Ugotovili boste, da bodo delniške družbe ali podjetja, na primer Adobe Inc, svoj dobiček ponovno vložili nazaj v posel, da bo še večji, tako podjetja rastejo v večjem obsegu.

In to je jasna opredelitev, kaj dejansko predstavlja zaloga.

Še en dober in dober primer je podjetje, ki ga vsi poznajo, Amazon. Zdaj je Amazon eno največjih največjih podjetij na svetu, v letu 2020 pa je bil Amazon uvrščen med 3 najboljše družbe za tržno kapitalizacijo.

Tržna kapitalizacija (tržna kapitalizacija): tržna kapitalizacija preprosto pomeni skupno tržno vrednost delnic podjetja na trgu. To je dober način, da vlagatelji, ko želijo vlagati, vidijo velikost podjetja, ki bo pripravniku pomagalo pri izbiri, kar bo vplivalo na tveganje naložbe v njene delnice..

Torej, za oko vlagatelja to kaže, da je zadevno podjetje dobro podjetje, v katerega lahko vlagamo, saj je v svoji rasti pokazalo veliko moč in moč, zaradi česar je privlačno za vlagatelje, ki želijo biti del takšnega podjetja. rast.

Kot je bilo navedeno zgoraj, lahko vsako podjetje v sektorju postane delnica rasti, vendar so običajno podjetja, ki ponujajo nekaj novega, drugačnega in edinstvenega, kar pritegne pozornost posameznikov, zaradi katerih pripravniki želijo vlagati in se od tam razvijajo.

Ampak, kot morda veste, če se ukvarjate z vlaganjem delnic ali če šele začenjate z delnicami in raziskujete, bodite pozorni, saj se zaloge rasti razlikujejo od vrednosti zalog, ko želite vlagati v.

Zaloge vrednosti

Zaloge vrednosti so podjetja, ki trgujejo pod vrednostjo, ki je v resnici vredna, kar dejansko pomeni, da je donosnost lahko višja. Zaloge vrednosti v primerjavi z rastjo zaloge veljajo za manj tvegane in so z njimi povezane manj nestanovitne.

Če ste investitor ali ste začetnik vlaganja in morda na začetku ne želite tvegati več, bodo vrednostne zaloge bolj primerne za vas, dokler ne pride dan, ko ste pripravljeni na novo pustolovščino v rastočih zalogah..

Rastne zaloge so idealne za vas kot vlagatelja, ki iščete dolgoročne naložbe v podjetju, ki v letih išče veliko rast. Ker pa je to rečeno kot pri vsem v življenju, večja kot je organizacija, večje so tudi nevarnosti, ki jih bo prevzela z njo, zato je vlaganje v delnice rasti bolj tvegano in nestanovitno v primerjavi z vrednostnimi papirji.

Ko gre za vlaganje v rastne delnice samo zato, ker so namenjene rasti in povečanju, ne pomeni nujno, da morate vlagati z velikimi denarnimi zneski. Kot smo že omenili, lahko tveganje in nestanovitnost znotraj rastnih zalog potencialno povzroči izgubo vaše naložbe, ne glede na to, kolikšen je znesek vaše naložbe, vse to lahko hitro izgubimo.

Če pa rečete, da če vlagate modro in z vznemirjenjem in adrenalinom, da ste del takšnega vlaganja, vas to žene, potem so zaloge rasti za vas!

7 najboljših rastnih zalog za vlaganje v letu 2021

Brez nadaljnjih korakov je čas, da skočite in ugotovite, katere zaloge rasti si je vredno lastiti leta 2021.

1. Amazon (AMZN)

Amazon je eno izmed treh največjih svetovnih podjetij na svetu in se še vedno širi za nadaljnje veličine, ki vlagatelje z vsega sveta privlači, da vlagajo v ta globalni zlom podjetja..

Ne samo, da Amazon prevladuje s svojim spletnim nakupovalnim prostorom, ki naj bi od junija 2019 do 2020 samo s prodajo izdelkov ustvaril neverjetnih 163 milijard USD. Sledilo je in poročali so, da je Amazon v tretjem četrtletju leta 2020 ustvaril skoraj 96,15 milijarde ameriških dolarjev čistega dobička od prodaje, pri čemer je največ zaslužka ustvaril na svojem spletnem nakupovalnem trgu. Z bližajočim se črnim petkom in kiber ponedeljkom se ocenjuje, da bo prodaja še bolj naraščala, skupaj z učinki, ki nam jih je povzročil COVID-19, in spletno nakupovanje edina pot naprej v obdobju zaklepanja.

S spletnim nakupovanjem, ki postavlja pot v prihodnost, je Amazon že arhiviral in se še vedno uveljavlja kot vreden vodja v industriji e-poslovanja.

Amazon se dobesedno podaja v skoraj vse. Kot smo že omenili, je trg spletnega nakupovanja prevladujoč v poslu, toda tudi Amazon je močno vpleten in naj bi bil največji udeleženec na trgu računalništva v oblaku, ki ima v industriji veliko rast..

V oblačni tehnologiji domuje večina tehnologij, ki jih imamo in jih večina od nas uporablja vsak dan, med katere spadajo tudi elektronska pošta, pretakanje, družabni mediji in še veliko več. Ker bo imel Amazon velik del tega, bo zagotovo koristila rast industrije.

Za podjetje za e-poslovanje, ki je svoje potovanje prvič začelo kot spletni prodajalec knjig, ki je začel delovati leta 1994, je Amazon od takrat postal eden izmed svetovnih velikanov e-trgovine.

Amazon je velika potencialna rast zalog za naložbe v letu 2021.

Ste razmišljali o nakupu Amazonka zaloga?

2. Tesla (NASDAQ: TSLA)

Ko se v življenju premikamo naprej, se vse ostalo razvija in napreduje z nami, vključno s tehnologijo, prav tako tudi avtomobilska industrija, zato Telsa prihaja kot dobra rast zalog za naložbe v letu 2021.

Novice se širijo, da bodo kmalu električni avtomobili edina vozila, prodana do leta 2040, ki jih Telsa, ki jo vodi izvršni direktor Elon Musk, hitro povečuje, kar je močno spodbudilo dejstvo, da imajo vozila nič emisij.

S prodajo prihaja dohodek, od dohodka pa dobiček in rast. Telsa je že peto četrtletno poročilo, ki prikazuje donosnost, sprejela S&P 500 zaradi hitre rasti podjetja, ki je presegla napovedi, ki so jih za podjetje napovedovali analitiki.

V zadnjem četrtletnem poročilu je poročalo, da je avtomobilska družba dosegla 397 milijonov dolarjev kreditne prodaje, kar je preseglo njene napovedi.

Elon Musk je potrdil načrte za širitev blagovne znamke Telsa z gradnjo tretje tovarne v Nemčiji, ki trenutno poteka, in Musk svetuje, da želi ustvariti in zgraditi 20 milijonov električnih vozil na leto več naslednjih 10 let.

Vendar se s tako hitro stopnjevanjem in rastjo za več Tesla postavlja proti svojim konkurentom, ki imajo ugleden ugled v avtomobilski industriji in iščejo tudi velik uspeh, kot so Ford Motors (F), Volkswagen Group (VWAGY) in BMW ( BMWYY), če naštejemo le nekatere. Ob dosedanjih načrtih tretjega proizvajalnega podjetja na nemškem ozemlju se je Tesla uprl nekaterim svetovnim najboljšim, ki bodo videli in pokazali, kako se bo Telsa primerjala z nekaterimi največjimi imeni.

Ni čudno, da vlagatelji blestijo v Teslo, saj velja za delnico z najvišjo rastjo, ki jo je treba upoštevati in paziti, ko gledamo v prihodnost..

Bi razmislili o nakupu Tesla zaloga?

3. Netflix (NFLX)

Dvomimo, da bo kdo presenečen, ko se bo Netflix uvrstil na seznam. Storitev pretočnega razvedrila, ki se je pretakala v večino gospodinjstev po vsem svetu, je pripravljena nadaljevati s pospeševanjem do leta 2021.

Netflix, družba, ki se je leta 1977 začela ukvarjati z izposojo DVD-jev in naj bi bila razlog, da Blockbuster preneha delovati, se je danes potisnila v spletno pretakanje. Z več kot 195 milijoni prijavljenih naročnikov v svojem četrtletnem poročilu za leto 2020 je podjetje za pretakanje med 3 najboljšimi naročniki, ki so naročeni v ZDA, in ima največ naročnikov, naštetih v državi z nekaj manj kot 75 milijoni.

Ker je v kombinacijo prišlo več konkurentov, kot so Disney +, Amazon Prime Video, HBO max, Apple TV in drugi, je Netflix vseeno uspel povečati medletni zaslužek, saj se je od poročila o četrtletju septembra prodaja povečala na 23% z Netflix ustvarja 18% zaslužek.

Netflix si vedno prizadeva premakniti svoje meje, na primer ponuja svoje prilagoditve “Netflix Original”, ki bodo pomagale pospešiti njegovo rast in bodo nudile svojo edinstvenost, saj si bodo konkurenti prizadevali za približevanje podobnemu uspehu..

Vrhunski primer Disneyja +, ki je nov na pretočni sceni, a je sama po sebi velika, dobro uveljavljena blagovna znamka, ki ima povezave z različnimi drugimi panogami, je konkurenca, ki je ne gre jemati zlahka.

Ali je vredno delnico Netflix vredno vložiti leta 2021?

Čeprav se bo Netflix konec leta končal pod svojimi napovedmi, je Netflix še vedno rast, ki ima velik finančni potencial v letu 2021. S svojimi dosedanjimi podatki in je cevovod prilagoditev Netflix Original to impresivno pretakanje tajkun naj bi kupili leta 2021.

Pripravljen za nakup Netflix zaloga?

trgovina z delnicami neetflix

4. Microsoft (MSFT)

Bill Gates in Paul Allen, velikanska programska oprema Microsoft, sta trdna podlaga za rast v letu 2021.

Zasnovano podjetje, ki nam je prineslo operacijsko storitev Windows, se je skozi leta razvilo in razširilo na različne načine, vključno z video igrami, internetnimi storitvami, strežniško programsko opremo, računalniško strojno opremo in še več, in še vedno vodi na poti.

Zaradi razširjene pandemije koronavirusa je Microsoft s povečanjem prodaje močno izkoristil posledice dela od doma po vsem svetu in opazil porast različnih izdelkov od Microsoftovih osebnih računalnikov do storitve Windows, ki ljudem omogočajo, da delati in se učiti od doma.

Glede na zgoraj navedeno se je Microsoft medletno povečal za 12% glede na septembrsko poročilo in s pričakovanji, ki so vodila skozi praznično obdobje, naj bi se podjetje še povečalo, Microsoft pa naj bi do konca ustvaril 39,95 milijona USD prodaje. zadnjega četrtletja.

Dejstvo: Microsoft je leta 2019 Amazon premagal Amazon in osvojil glavno pogodbo o računalništvu v oblaku ZDA, Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI), ki je v desetletnem obdobju vredna 10 milijard USD.

Glavni Microsoftov konkurent Apple sledi, toda med obema velikanoma ima Microsoft največ moči in je vodilni v industriji programske opreme..

Z naraščajočim delom in učenjem na daljavo, ki naj bi se trajno prilagajali novi običajni resničnosti, je Microsoft bolj kot kdaj koli prej leta 2021 zagotovil jasno rast zalog.

Ste razmišljali o nakupu Microsoft zaloga?

5. Pinterest (PINS)

Pinterest (PINS) je v svetu, kjer so družbeni mediji poravnani z vsemi generacijami, ena izmed platform socialnih medijev, ki je še vedno močan kandidat..

Kaj je Pinterest?

Za tiste, ki se morda ne zavedajo, je Pinterest platforma za družabna omrežja, ki je zasnovala svojo pot v sodobno realnost. Lahko ustvarite svoje vizualne plošče razpoloženja na poljubnih modelih, ki vas bodo navdihnili z neskončnimi idejami in projekti.

Pinterest omogoča tudi nakup izdelkov prek spletnega mesta z mediji in pred kratkim je predstavil nove funkcije, ki omogočajo neposredno nakupovanje najnovejših nožic (elementov, prikazanih na sliki), skupaj s svetovanjem o njihovi razpoložljivosti na zalogi, nenazadnje pa lahko kupujete tudi različne trgovci na drobno za vaš izbrani izdelek.

Za razliko od drugih platform socialnih medijev je Pinterest bolj kreativen kot druge platforme, ki se začnejo s tem namenom, lahko pa vodijo drugam, tj. (Interaktivno), zaradi česar je socialna platforma edinstvena in naložba, s katero se je treba dolgo držati teči.

Prihodki Pinteresta so se v tretjem četrtletju, ki se je končalo septembra 2020, dejansko povečali za dobrih 58,2%, kar je v primerjavi s predhodnim letom prineslo 442,62 milijona dolarjev, kar ni slabo za platformo socialnih medijev, kajne?

Ko gremo v zadnji mesec v letu, ki je za vse nas vedno aktiven letni čas, analitiki napovedujejo, da naj bi se prihodek podjetja močno povečal, potencialno do 60,5%.

Platforma socialnih medijev je ena od zalog za rast leta 2021, katere del je.

6. PayPal (PYPL)

PayPal je največja digitalna platforma na svetu, ki ponuja storitve nakazila denarja.

Za to hitro rastoče podjetje, ki presega številne ovire, ne bi bilo boljšega uvoda.

Tako rekoč v zadnjih desetih letih je PYPL s svojimi velikimi zaslužki in impresivnimi 99 ocenami dobička na delnico (EPS) še naprej močno povečeval prodajo. Letos napovedi analitikov, ki so bili oddani, stremijo k 28-odstotni rasti na medletni ravni, toda ko svet postaja iz dneva v dan bolj digitalen, se za velikansko podjetje ne zdi nemogoče, kajne?

Skupaj z letošnjimi napovedmi ima PayPal tudi drugo visoko napoved za naslednje leto, zato je PYPL na lestvici 7 najboljših 7, ki jih je treba investirati leta 2021..

Tekmovalci, kot so Apple Pay (AAPL), Alphabet (GOOGL) in Amazon Payments (AMZN) in drugi, zaostajajo za močjo, ki jo kaže PayPal.

Dobiček PayPal je poročal, da ima 361 milijonov aktivnih računov, ki so bili objavljeni v zadnjem četrtletnem poročilu.

Ker se razvoj digitalnega sveta še naprej razvija, zato ni treba zamuditi nakupa v PayPalu leta 2021.

Pripravljen za nakup PayPal zaloga?

7. Disney (DIS)

Nekega dne so se Disneyjeve sanje vse uresničile in se še vedno uresničujejo, preraščajo pa se v pretakanje z Disney +, ki se je izkazalo za rešitelja organizacije.

Predstavitev klasičnih izvirnikov, kot so Sneguljčica, Lepotica in zver in še veliko več. Zabavna elektrarna je sodelovala tudi z drugimi velikimi imeni, med katerimi so Pixar, Marvel in National Geographic, da bi privabila več naročnikov.

Disney, ki ima Disneyeve tematske parke v Parizu, Hongkongu, Šanghaju, Tokiu, Kaliforniji in na najbolj razvpiti Floridi, je moral na žalost zapreti svoja vrata, nekateri pa so jih pred kratkim začeli odpirati, vendar imajo stroge omejitve zaradi pandemije koronavirusa, ki je velika izguba za Disneyjevo organizacijo. Da ne omenjam vrhunskih tematskih parkov, ustavitev in prihajajoče filmske produkcije, zastoji in zaprtja križarjenj v trgovinah so Disneyja močno prizadeli.

Disney je vsaj letos z Disneyem zrasel v eno smer+.

Letos je bilo zabeleženih veliko padcev zalog, tudi za Disney. Toda za Disney + še vedno raste in je od marca 2020 dejansko precej zrasel, do konca septembra pa je v omrežje dodalo 73,7 milijona naročnikov..

Ko bo svet začel delovati nekoliko normalno, si Disney ne bo vzel časa, da se elektrarna vrne na vrh.

Podjetje Disney je pred kratkim tudi objavilo, da gre v večji fazi obnove, v kateri so se deleži velikanskih blagovnih znamk povečali za 3%.

Zaradi česar je vstop v leto 2021 najbolj primeren čas za vkrcanje.

Ste razmišljali o nakupu Disney zaloga?

Kako vlagati v najboljše rastne zaloge?

Zdaj smo zajeli sedem najboljših delnic rasti, v katere lahko vlagamo do leta 2021, pametno je vedeti, da obstaja tudi veliko več rastnih zalog, ki si jih lahko privoščite.

Za seznam nadaljnjih zalog, ki naj bi jih leta 2021 nevihta prebrala, preberite 15 Zaloge, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Če ste prepričani, da ste pripravljeni začeti vlagati v delnice z najvišjo rastjo in zdaj iščete idealnega posrednika, si oglejte eToro.

eToro je zaupanja vredna večplatforma, ki je postala izjemno priljubljena pri vlagateljih po vsem svetu in celo opaža naraščanje števila vlagateljev v ZDA. eToro ima v prostem času najboljše in najboljše delnice za rast, ki jih lahko začnete vlagati v delnice, skupaj z veliko več za vas..

Če ste začetnik, ki šele začenjate z delnicami, ali če ste izkušen vlagatelj, lahko s to uporabniku prijazno platformo izveste, primerjate cene trgovanja in začnete trgovati, na kateri poti želite.

Nežen opomin, da si ga je treba vedno zapomniti, je, da se rastoče cene delnic lahko v kratkem času spremenijo. Če je ponudba in povpraševanje podjetja visoka, se bo cena delnic prav tako hitro spremenila.

In zadnja beseda nasveta je, da se tega zapomnite nič je zajamčeno z vlaganjem v delnice vedeti, ali gre za rast ali vrednost delnic, v katere vlagate.

Ne glede na izbrano pot se vedno splača poglobiti se v veliko raziskav in si ogledati oblikovanje strategije obvladovanja tveganj, tako da vedno načrtujete načrt B.

eToro – Vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Spodnja črta

Ključne točke, ki jih je treba odvzeti največjim zalogam za rast do leta 2021:

  • Rast zaloge je delež v podjetju, za katerega se pričakuje, da bo rasla hitreje od povprečne rasti.
  • Prvih sedem rastnih zalog je idealnih zalog za rast v letu 2021.
  • Zaloge Amazon in Microsoft zasedajo naš seznam najboljših delnic za rast v letu 2021.
  • Poleg zgoraj omenjenih sedmih najboljših igralcev, ne pozabite, da obstaja še veliko več zalog za rast, v katere lahko vlagate na nacionalni in mednarodni ravni..
  • Če še niste slišali za določeno podjetje, ki je bilo imenovano za podjetje, ki ga želite opazovati, vedno pred lastnimi naložbami vedno naredite lastne raziskave. Ne pozabite, da se nova podjetja vsak dan potiskajo in se prebijajo na vrh.
  • Lahko kupite poljubne delnice za rast, ki jih želite eToro.

Upamo, da je bil naš seznam najboljših 7 delnic za rast v letu 2021 v pomoč.

Omejitev odgovornosti: Zaloge so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen. Pred odločitvijo za nakup delnic natančno preučite svoje naložbene cilje in nagnjenost k tveganju. Predvsem pa ne vlagajte denarja, ki si ga ne morete privoščiti, da bi ga izgubili.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me