7 zalog marihuane, ki bi jih lahko ocenili leta 2021

7 zalog marihuane naj bi leta 2021 povečalo vrednost

Ali želite vlagati v največje zaloge marihuane v letu 2021? Ali želite vlagati v najboljše zaloge marihuane, ki vam bodo omogočile najboljšo vrednost?

Za vas imamo na voljo 7 zalog marihuane, ki jih želite kupiti v prihodnjem letu.

Zaloge marihuane bodo leta 2021 začele ceniti

Leto 2021 je leto za industrijo konoplje.

Razburljiv občutek, ki obkroža ta sektor, je očiten, saj vlagatelji po vsem svetu vedno bolj opažajo žareče predstave te panoge. Še bolj, ko naj bi izvoljeni predsednik Joe Biden prevzel oblast in demokrati v naslednjih tednih vodili ZDA.

Letošnje leto se bo zdelo potencialna prelomnica za industrijo konoplje in ZDA, ki bi lahko naredile več, ali pa ne, vse države ZDA nameravajo legalizirati marihuano za rekreacijsko ali medicinsko uporabo izdelka..

Če se zgodi zgoraj navedeno, kar je bolj verjetno s časom, potem ni mogoče zanikati, da bo ta panoga ena najuspešnejših panog, ki napreduje na trgu..

Da bi začeli igro, smo se odločili, da si ogledamo 7 zalog marihuane, ki bi se lahko zvišale leta 2021, kar bi lahko bil tudi popoln dodatek k vašemu portfelju.

Če so vaše zaloge zanimive zaloge marihuane, preberite še dva članka o žarečih zalogah, ki preučujejo predstave podjetij 2020 v The Best 11 Performing Cannabis Stocks v 2020

Tukaj boste našli seznam cvetočih zalog konoplje, skupaj z razčlenitvijo nekaterih najbolje izkazanih zalog marihuane.

7 najboljših zalog marihuane za nakup leta 2021:

1.. GrowGeneration Corp (GRWG)

2.. Cresco Labs Inc (CL)

3.. Tilray Inc (TLRY)

4.. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

5.. Aphria Inc (APHA)

6.. Canopy Growth Corp (CGC)

7.. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Ali bodo zaloge marihuane končno zaživele leta 2021? V tem primeru bi bilo teh 7 najboljših izbir nekaj najboljših naložbenih možnosti v letu 2021.

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

Ocena soglasja: “Močan nakup”

Prva zaloga na seznamu zalog konoplje, ki bi jo lahko cenili leta 2021, je GrowGeneration Corp.

Ker je začetek leta v teku, je ta zaloga že v dobrem in pozitivnem položaju, saj naj bi bila industrija letos lepo ‘eksplodirala’.

GrowGeneration Corp je pokazal in imel impresivno leto 2020, ki ga potrjujejo četrtletna finančna poročila podjetja, zadnje poročilo družbe Q3 pa potrjuje močan položaj podjetja v letu 2021.

GRWG je leta 2020 poročal o rekordnih prihodkih v višini 55 milijard ameriških dolarjev, da ne omenjamo, da je podjetje doseglo in je še vedno v postopku dokončanja različnih prevzemov, kar je vse dodatne prihodke, ki naj bi v prihodnost prinesli širši skupni prihodek, ko se podjetje premika naprej.

Sliši se impresivno kajne? Je in ne kaže kmalu upočasniti.

Podjetje ima več kot 36 trgovin na drobno, vključno z distribucijskimi pisarnami, zaradi česar je največji dobavitelj hidroponike v ZDA.

Ker se je bruto dobiček GRWG v prvih devetih mesecih leta 2020 povečal tudi za 27%, so napovedi za leto 2021 skoraj dvakrat večje od uspešnosti podjetij v letu 2020.

GrowGeneration Corp daje celotne smernice za leto 2021 v višini od 280 do 300 milijonov USD v primerjavi z navodili za leto 2020 med 185 in 190 milijoni USD.

Trenutna cena delnice danes znaša 50,31 USD, analitiki Wall Streeta pa so ji objavili enoletno povprečno ceno 31,17 USD, najvišja cena delnice je 45,00 USD, najnižja pa 8,00 USD.

Ta zaloga vam ne more samo ponuditi vrednosti, temveč se z roko v roki povečuje in zagon ter zaloge, ki naj bi bile izjemna dolgoročna naložba, saj industrija konoplje uspeva z uspehom.

2. Cresco Labs Inc (CL)

Zaloga CRLBF

Ocena soglasja: “Nakup”

Cresco Labs Inc je ameriška družba za konopljo, ki dobavlja marihuano tako za medicinsko kot rekreacijsko uporabo.

Podjetje ima edinstveno podjetje, ki s svojimi dodatki privablja ne le vlagatelje, temveč tudi potrošnike. Ko se ZDA približujejo več državam, da bi legalizirale uporabo rekreacijske marihuane, blagovne znamke podjetij svojim izdelkom dodajo tudi svoje edinstvene prednosti.

Izdelki podjetij, ki se prodajajo pod blagovno znamko “Mindy’s”, ponujajo sladko marihuanovo kolekcijo, kjer je bila marihuana stisnjena v čokoladne ploščice, sadne žvečilke in še več, kar se je izkazalo za potrošniški uspeh v legaliziranih zveznih državah ZDA..

Cilj družbe Cresco je poleg edinstvene prodaje njihovih izdelkov tudi “normalizacija, profesionalizacija in revolucija konoplje” in izdelkov iz nje..

Ko gre za veleprodajni pot podjetja v letu 2021 in pozneje, ima Cresco dostop do več kot 550 ambulant, kjer je mogoče njegove izdelke prodati in kupiti ob odprtju in obratovanju lastnih trgovin.

Kar zadeva finančno zdravje, objavljeno v zadnjem četrtletnem poročilu podjetja, je Cresco dosegel rekordni prihodek v višini 153,3 milijona dolarjev, povečanje za 59 milijonov dolarjev in impresivno rast prihodkov od prodaje na drobno za 62,8 milijona dolarjev, kar je 60% več kot v lanskem četrtletju 2019.

Potrdili, da je bilo to podjetje že tretje zaporedno četrtletje z več kot 40-odstotno rastjo prihodkov. Verjamemo, da se ta zapis še ne bo končal.

Trenutna cena delnice je 12,08 USD, analitiki, ki so v zadnjih letih opazovali razvoj te delnice, pa so jo označili kot zalogo konoplje, ki je lahko “donosna naložbena možnost”..

Analitiki so podali tudi napovedi za delnice, pri čemer naj bi petletna naložba v prihodke znašala približno + 28,66%, napoved cene delnic pa 15,54 USD, kar bi vodilo do leta 2026.

Cresco Labs Inc je čudovita vrednostna zaloga, ki naj bi uspevala leta 2021 in je tudi dober dodatek za dolgoročne naložbe.

3. Tilray Inc (TLRY)

Ocena soglasja: “Zadrži”

Kanadska farmacevtska družba Tilray Inc se je uvrstila na seznam ene od sedmih zalog, ki bi jih lahko ocenili leta 2021.

Kanadsko podjetje s sedežem v Torontu v državi Ontario deluje tudi na mednarodni ravni, močno pa je prisotno v Kanadi in na ameriškem trgu..

Ne samo, da je čutiti njeno edino prisotnost, ampak se je podjetje prejšnji mesec decembra 2020 tudi združilo z Aphrijo, ki je zdaj imenovana za največjo družbo za marihuano na svetu.

Čeprav nedavna poročila in številke kažejo, da je ta zaloga zaostala za konkurenti, to še ne pomeni, da je to zalogo konoplje treba zavreči. Pravzaprav verjamemo, da je ta delnica, ki bi jo lahko leta 2021 lepo cenili.

Cena delnice družbe se je v zadnjih dneh zvišala in je dokazala, da se je delnica v zadnjem mesecu povečala za 38,1% v skladu z Zacksovim poročilom, prav tako pa je dobila tudi povečano oceno Zacksovega soglasja, ko se dnevi premikajo, kar kaže, da zaloga postaja vse večja priljubljeni in trdni s časom.

Leta 2020 so medicinske zaloge TLRY poročale o skupnih prihodkih v višini 51,4 milijona dolarjev, kar je ostalo na ravni prejšnjih prihodkov. Ugotovljeno je bilo, da se je prihodek v segmentu konoplje znižal za 11%, kar je bilo potrjeno iz številnih razlogov, vključno z ukinitvijo glavnega dela prodaje in zmanjšanjem prodaje kanadske medicinske opreme. Vendar pa se je prodaja medicinske opreme za odrasle in mednarodna prodaja povečala za 26% oziroma 46%.

Glede na izjemen delež pandemije koronavirusa tudi po svetu, je to lahko nekoliko prispevalo tudi k rezultatom zalog konoplje..

Kljub temu verjamemo, da ima TLRY za seboj še več rasti in moči, zaradi česar je ta zaloga dobra vrednost zalog v letu 2021.

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

Zaloga GTBIF

Ocena soglasja: “Nakup”

Druga ameriška zaloga konoplje, ki naj bi leta 2021 ponujala veliko rast in vrednost, je Green Thumb Industries Inc..

Leta 2020 so poročali, da je GTBIF s svojimi finančnimi rezultati v letu “odpihnil ulična pričakovanja”.

Podjetje je v tretjem četrtletju poročalo o 31,1-odstotnem povečanju prihodkov na 157,10 milijona dolarjev in s prilagojenim EBITDA na 48,7 milijona dolarjev..

Toda nenazadnje poročilo podjetja o neto dohodku, ki je bilo prijavljeno v tretjem četrtletju 2020, znaša 9,6 milijona dolarjev, kar je močno povečanje glede na njegovo neto izgubo v letu 2019, ki je znašala 14,6 milijona dolarjev. Že ta rezultat zgovorno govori o tem, kako želi podjetje nadaljevati v letu in naprej.

Torej, kaj naredi Green Thumb Industries dobro zalogo?

Večdržavni operater Green Thumb Industries ima veliko potencialne rasti, ki gleda v prihodnost.

Čeprav podjetje ponuja in upravlja več kot 50 ambulant, ima podjetje tudi možnost odpreti skoraj 100 trgovin in ima 13 proizvodnih obratov. Vse trgovine so znotraj licenčnih držav, kot jim omogoča trenutna licenca za trgovanje.

Drugi dejavnik, ki ga je treba poznati pri zalogah GTBIF, je, da gre za zelo poslovno usmerjene zaloge, ko gre za poslovanje, kar pomeni, da so selektivni glede tega, kje se odločijo za poslovanje v državah po ZDA, saj želijo iskati kjer lahko skupaj s tržnim deležem pridobijo velike prihodke potrošnikov.

Ko gre za izdelke podjetja, ti nimajo nobenega vprašaja. In očitno je videti, da so po medicinskih in rekreacijskih izdelkih zdaj bolj kot kdaj koli prej povpraševanje.

Današnja industrija Green Thumb Industries velja za vrednostno zalogo z velikim potencialom rasti v prihodnjem letu in pozneje. Ta zaloga je ena izmed naših najljubših zalog konoplje za nakup leta 2021.

5. Aphria Inc (APHA)

Ocena soglasja: “Nakup”

Kanadski proizvajalec konoplje, ki iz tega trenutka raste, je tudi zaloga, ki naj bi bila dobra naložba za dolgoročne obete.

Kot smo že omenili, se je ta zaloga Aphria decembra 2020 združila z družbo Tilray (TLRY), ki je danes ena največjih zalog konoplje na trgu po prihodkih ali če ne..

Toda podjetje še ni ustavilo svoje pustolovščine, da bi v mešanico dodalo še več podjetij. Leta 2020 je APHA kupila tudi podjetje StreetWater Brewing, eno največjih ameriških obrtnih pivovarn.

In kdo bi rekel, da se podjetje s časom ne bo še naprej širilo. Kot je bil imenovan za kralja prevzema na trgu konoplje.

Aphria je samo po sebi dosegla dobro rast in v zadnjem letu zrasla za 75%.

Analitiki, ki se premikajo naprej, so delnici podelili soglasno oceno “Nakup”.

Zaradi možnosti za rast podjetja so te zaloge dobra vrednost zalog za nakup.

6. Canopy Growth Corp (CGC)

Ocena soglasja: “Zadrži”

V redu, čeprav se šteje, da je ta zaloga največja zaloga konoplje na trgu, je ta zaloga še vedno tista, ki lahko vlagateljem vrne donos, zato je ta zaloga uvrstila med 7.

Če te delnice ne poznate, je ta delnica postala bogata z denarjem zaradi kapitalskih naložb podjetja Constellation Brands (STZ). In za tiste, ki niso prepričani, kdo so STZ, je Constellation Brands Inc ameriški proizvajalec in prodajalec alkoholnih pijač in je po navadi največje podjetje za uvoz piva v ZDA..

Po poročilih je STZ trenutno v lasti približno približno 38% ali več odprtih delnic družbe Canopy.

Zaloge CGC, ki se štejejo za popolno dolgoročno naložbo, imajo tudi denar, da lahko napredujejo in napredujejo, zlasti še bolj glede na prihodnje leto za industrijo konoplje..

Več denarja ponuja več prostora za širitev pri novih projektih, kot je več naprav za ustvarjanje in delovanje ter celo širitev na mednarodne trge. Po mnenju vodstvene ekipe Canopy Growth je osredotočenost na ZDA, Kanado in nemški trg trdna pozornost, saj te države predstavljajo več kot 85% svetovnega trga konoplje..

Seveda pa je samoumevno, da večja kot je delnica, večja je možnost, da izgubi več denarja, vendar je povečanje v tem primeru večje za delnice CGC, saj se s svojimi izgubami in negativnimi rezultati za velike -zaloga kapice.

Kar zadeva prihodnje možnosti zalog, je napovedano in povprečna enoletna napoved 430,5 milijona USD + 19,94% do napovedanega 3-letnega povprečja, ki znaša 945,5 milijona USD + 163,44%.

Trenutna cena delnice se je na podlagi osnov delnic štela za podcenjeno.

Za obete za rast te zaloge, saj se želi razširiti na vseh področjih, vključno z njenim tržnim deležem in mednarodno prisotnostjo, se strateški načrt podjetja premika naprej, ki družbo ohranja v čim bolj pozitivnem finančnem zdravju in ko se bo industrija marihuane vzpenjala, verjamemo, da je ta delnica velika rast in vrednost delnic, ki jih je treba ceniti leta 2021.

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Ocena soglasja: “Nakup”

Manjše in nekoliko podcenjeno podjetje za konopljo, ki spada med 7 najboljših konopljin, ki naj bi ga letos cenili, je Planet 13 Holdings Inc.

Mnogi morda sploh niso slišali za to zalogo marihuane pred letom 2021, razen če ste obiskali zabavno mesto Las Vegas ali če ste navdušen vlagalec v panogi, potem ste več kot verjetno slišali za PLNHF.

Podjetje s sedežem v Nevadi v Las Vegasu je ena največjih ambulant za konopljo na svetu, blagovna znamka pa deluje tudi prek Planet 13 Cannabis Superstore & Zabavni kompleks skupaj z drugimi blagovnimi znamkami, ki distribuirajo izdelke iz konoplje in kave.

Ko je svet zavladala pandemija koronavirusa, so mnogi morda mislili, da se bo Planet 13 vsaj malo boril, saj podjetje s turizmom prinaša veliko prihodkov.

A temu očitno ni bilo tako.

Podjetje je poročalo, da je zaloga 186% večja kot lani, saj je prodaja leta 2020 nenadoma narasla in povečala prodajo za 36% pred COVID-19.

Prihodki podjetja so znašali 22.797.338 USD v primerjavi z enakimi četrtletnimi rezultati leta 2019, prihodki pa 16.696.932 USD.

Ker se navdušenje nad podjetjem še naprej povečuje za znamko konoplje, se dogaja tudi naslednja dogodivščina. Letos naj bi Planet 13 odprl svojo drugo lokacijo, ki se razprostira na impresivni maloprodajni prodajalni s 40.000 kvadratnimi čevlji, ki se nahaja v mestu Santa, Ana, Kalifornija, ZDA..

S svojo tečajem delnice pri 5,89 USD in z 52-tedenskim razponom med 0,63 USD in 6,40 USD je najvišja. Ta delnica ponuja vrednost, rast in zagon, ko gremo v leto 2021.

Povzetek

Če povzamemo, teh sedem največjih zalog marihuane želi dodati nadaljnjo uveljavljeno rast na različnih področjih, kar je očitno in bi lahko v prihodnjem letu prineslo velike prihodke in vodi v še mnoga leta, ki prihajajo.

Ne glede na to, katera zaloga konoplje s seznama sedmih se vam zdi svetlejša, imajo vse zaloge marihuane svojo lastno edinstvenost in dolgoročne perspektive, kar svetujemo, preden se odločite za naložbo v izbrano zalogo za izvedbo dodatnih raziskav. da pokrijejo vse angele.

Opomba – Za pojasnitev vseh zgoraj omenjenih zalog prihaja z lastnimi elementi tveganja, ki jim svetujemo, da vedno izvedejo nadaljnje raziskave, preden se odločijo za naložbe v izbrane zaloge.

Zdaj pa poglejmo, kako vlagati v vodilne zaloge konoplje.

Za vlaganje v uspešne zaloge marihuane je vse, kar potrebujete, posrednik za začetek vašega trgovinskega potovanja. In to je mogoče storiti brez osebnih sestankov in brez prevelikih zamud pri čakanju; preprosto lahko to storite iz udobja lastnega bivalnega prostora.

Pomembna je pametna izbira in izvajanje raziskav posrednikov in spletnih platform. Če ste že pogledali to pot, boste videli, da lahko izbirate med različnimi trgovalnimi platformami, skupaj s številnimi posredniki, s katerimi se lahko povežete.

Vendar vam toplo priporočamo, da se za trgovanje držite regulirane licenčne platforme in posrednika. Na dnu spletne strani trgovskih platform boste našli ustrezne licence za trgovanje, skupaj z licenco posameznih posrednikov, če ne na spletu, pa na zahtevo.

Čeprav lahko izbirate med številnimi platformami, toplo priporočamo nagrajeno trgovalno platformo eToro.

eToro ima stranko več kot 17 milijonov vlagateljev po vsem svetu in ima danes dostop do več kot 800+ zalog na trgu, vključno z najvišjimi zalogami konoplje.

Ko ste uspešno odprli svoj trgovalni račun, ste pripravljeni začeti in začeti svojo naložbeno trgovsko pot. Preden začnete trgovati, je potreben majhen prenosljiv denarni depozit, nato pa ste pripravljeni za odhod.

Po odprtju vašega trgovalnega računa, če potrebujete več prakse in razumevanja, je v prostem času na voljo brezplačna virtualna predstavitvena platforma z virtualnimi sredstvi v višini 10.0000 USD, s katerimi lahko ustvarite navidezni portfelj in si ogledate, kako spletno trgovanje deluje. Med sodelovanjem boste lahko tudi bolje razumeli strategije trgovanja.

Če gre za vlaganje na poti, ki ga iščete, eToro ponuja možnost 24-urnega investiranja iz katere koli naprave.

Odkrijte vse to in še več z vodilno trgovsko platformo eToro. Najboljša platforma za začetek vašega trgovinskega potovanja.

eToro – vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki:

  • 7 zalog marihuane, ki bi se lahko zvišale leta 2021, se zdi, da bodo trdne zaloge za rast v letu 2021, ki bodo povečale vrednost.
  • Vrhunske zaloge marihuane, ki jih bomo ocenili leta 2021, naj bi bile tudi dobre dolgoročne finančne naložbe.
  • Industrija konoplje naj bi se dvignila leta 2021, ko ZDA začnejo voditi demokrati, ki pripravnike podpirajo uporabo marihuane.
  • Industrija konoplje je bila razglašena za najbolj podcenjeno industrijo, ki naj bi v letu 2021 in v prihodnjih letih arhivirala velik potencial.
  • Naložba v 7 zalog marihuane je hitra, preprosta in enostavna z vodilno trgovsko platformo eToro.
  • Pred naložbo se prepričajte, da se popolnoma zavedate, v kaj vlagate.
  • Nazadnje, vedno vlagajte v okviru svojih zmožnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me