Kateri so 7 najboljših izbir za leto 2021?

Najboljši izbori delnic za leto 2021

Želite vstopiti na borzni trg v letu 2021? Iščete najboljše zaloge, ki jih lahko kupite za leto 2021?

Oglejte si 7 najboljših delnic, ki so fantastični dodatki, ki bodo del tega leta.

7 izbir zalog za leto 2021

Nova pustolovščina v trgovanju z delnicami?

Potem ste prišli na pravo mesto, saj imamo 7 najboljših izbir zalog, v katere lahko vlagate do leta 2021, ki so bleščeči dodatki, ki jih boste dolgoročno obdržali.

Tu so najboljše delnice, ki bi jih morali imeti v letu 2021 in pozneje, od prevzema nemirnega leta 2020 do napredovanja v novo resničnost..

Najboljših 7 zalog za leto 2021:

1.. Morgan Stanley (MS)

2.. Amazon (AMZN)

3.. PayPal Holdings Inc (PYPL)

4.. Pinterest (PINS)

5.. Etsy (ETSY)

6.. Teladoc Health Inc (TDOC)

7.. Žetev zdravje & Recreation Inc (HARV)

Vse te najboljše delnice, kot tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Kateri so 7 najboljših izbir za leto 2021?

Seznam 7 najboljših delnic na trgu danes, ki bi lahko dokazovale pametne dodatke vašemu portfelju leta 2021.

1. Morgan Stanley – MS

Ameriška večnacionalna investicijska banka izkazuje zaupanje, ko se seli v leto 2021.

Trenutno ima MS oceno Zacks Rank # 2 a (Buy), nadaljnjih 27 raziskovalnih podjetij pa je dobilo močno soglasje “Buy”. Investicijska banka je ena od bank, ki vodi pot pred novimi tekmeci v novo leto.

Decembra je bil odobren in odobren nadaljevanje programov odkupa, na kar je Morgan Stanley skočil naravnost in bil odobren odkup delnic v višini 10 milijard dolarjev, ki naj bi delničarjem izplačevali od januarja 2021.

Ta novica bo seveda povečala gibanje deleža družbe naprej, kar se je potrdilo po objavi novice decembra, ko se je cena delnic držav članic zvišala za 5,2% in je bila v primerjavi z letom višja za 25%.

Od danes je cena delnice družbe 76,47 USD.

V zadnjih četrtletnih rezultatih so države članice, ko smo prišli v leto 2021, poročale o 25-odstotnem povečanju rasti neto dohodka in rasti prihodkov le malo nad 16%..

Družba ima tudi zanesljivo in dobro dividendo z dividendnim donosom 2,04%.

V nadaljevanju analitiki državam članicam dajejo tudi povprečno soglasje glede „preseči uspešnost“, kar pomeni, da analitiki verjamejo, da se pričakuje, da bodo delnice poslovale bolje od napovedane tržne donosnosti.

Morgan Stanley načrtuje močno okrevanje v obliki črke V za leto 2021 in prihodnja leta, na podlagi rezultatov podjetja za leto 2020, ki pripravlja temelje, da bo leta 2021 dosegel in dosegel 6,4-odstotno rast BDP, kar je nad napovedano napovedjo 5,4%.

Ko se svet počasi začenja odpirati, kot je bilo pričakovano letos, se bo rast držav članic po vsem svetu povečala.

Ameriško gospodarstvo v skladu z raziskovalnim poročilom Morgan Stanley kaže, da je statistika ZDA uspela ostati na svojem mestu in naj bi se leta 2021 napovedala 5,9-odstotna rast BDP.

Čeprav je Evropa večji poudarek na blagovni znamki, saj se stopnje novih okužb znatno povečajo in gospodarstvo počasneje raste, ima država članica napoved za 5-odstotno rast BDP.

Z razmerjem PE 12,32%, donosom neposredne dividende 2,04%, močne napovedi analitikov, je delnica Morgan Stanley najboljši izbor za leto 2021.

2. Amazon – AMZN

Amazon, globalno multinacionalno tehnološko podjetje, ki je še veliko več. Njihove roke so vključene v različne načine, vključno z e-poslovanjem, digitalnim pretakanjem in računalništvom v oblaku.

Imenovan kot eno največjih petih podjetij v ameriški industriji informacijske tehnologije, skupaj z drugimi svetovnimi blagovnimi znamkami, kot so Microsoft, Google, Apple in Facebook.

Amazon je nedvomno in je bil imenovan za “najdragocenejšo” blagovno znamko na svetu.

Če pogledamo finančne podatke Amazona, bomo videli, da AMZN ni najcenejša delnica, v katero bi lahko vlagali, vendar sta dolgoročnost, stabilnost in rast podjetja dva ključna dejavnika, s katerimi lahko ugotovite, kako uspešne so delnice..

Trenutno je Amazon dobil oceno Zacks Rank z zadržkom # 3. Vendar to ne pomeni, da se delnice ne splača kupovati; to preprosto pomeni, da je priporočljivo, da se ne priporoča, če ste trenutni delničar, ki ohranja svoj položaj, dokler se ne zgodi nadaljnje gibanje.

Glede na to je bila delnica AMZN ocenjena z oceno “Strong Buy” za nakup 35 Wall Street analitika, pri čemer je delnica svetovala delnici. Analitiki so v zadnjih 3 mesecih ponudili tudi 12-mesečno ciljno ceno s povprečno ciljno ceno 3.810,18 USD, kar je 21,41-odstotno povečanje glede na prejšnjo ceno, z visoko napovedano ciljno ceno 4.350,00 USD.

Ob koncu 6. januarja je Amazonova cena delnice znašala 3.138,38 USD in danes znaša 3.186,02 USD.

Glede na to, da so leta 2020 podjetja po vsem svetu in v vseh panogah postala velika uspešnica, je Amazon izjemno koristil. S svojo impresivno in opazno rastjo in evolucijo v nove tehnologije, vključno z novimi storitvami za pretakanje glasbe, se selijo v novo leto.

AMZN je v nedavnih novicah tudi potrdil, da je doslej dosegel največji rekord do zdaj, ko je v praznični sezoni po vsem svetu dosegel več kot 1,5 milijarde pošiljk, in pričakuje, da se bodo rezultati četrtega četrtletja podjetja izjemno povišali za pričakovanih 38%.

Napovedi za podjetje so dolgoročno visoke, zato je Amazon vroča zaloga z velikim kapitalom v vašem rastočem portfelju.

3. PayPal Holdings Inc – PYPL

PayPal Holdings, sistem za spletno plačevanje je koristil in postal bolj priljubljen kot kdaj koli prej. Seveda je trenutna pandemija spodbudila podjetje, da postane bolj priljubljeno, saj se posamezniki zaradi meritev zaklepanja obračajo na spletna plačila, posamezniki pa zahtevajo spletno nakupovanje, saj so njihovi takojšnji denarni prenosi velika prednost.

Delnice PayPala so lahko, tako kot Amazon, drage, toda na splošno, če pogledamo statistiko podjetja, ali so res tako drage, kot so posamezniki svetovali? Ne verjamemo, da je temu tako.

Delnica z veliko kapico ima trenutno Zackovo oceno “Hold”, 23 od 29 analitikov Wall Streeta svetuje delnico kot “močan nakup”, 3 delnicam priporoča “nakup” in 5 dajanjem je “zadrži” oceno.

Ko gre za napovedi analitikov za prihodnja leta, je PayPal dobil povprečno triletno napoved v višini 34,4 milijarde USD, kar je za 63,39% več. Dobiček družbe na delnico je prav tako dobil ustrezno povprečno povečanje na 4,77 USD in 78,65% povečanje.

Skupni zaslužek PayPala v letu 2020 je znašal 3.142 milijard USD, na podlagi 13 napovedi analitikov Wall Streeta pa je podjetje dobilo potencialni zaslužek za leto 2021 4.084 milijard USD, nagibanje v leto 2022 pa je napovedano, da bo zaslužek PYPL 5.084 milijard USD..

Cena delnice PYPL od danes znaša 233,86 USD.

Tudi finančno zdravje PayPal-a je zeleno, premoženje družbe do obveznosti je nad in dobro pokrito, PYPL-ov EBITDA v višini 4,06 milijarde USD pa lahko udobno zniža obrestne mere za dolg podjetja v višini 8,94 milijarde USD.

V zadnjih četrtletnih rezultatih PayPala novembra je družba pokazala, da je presegla vse napovedane napovedi, saj je imela prihodke v višini 5,46 milijarde dolarjev v primerjavi z napovedanimi 5,41 dolarji analitikov in njegov EPS (dobiček na delnico) pri 1,07 dolarja nad napovedmi analitikov o 0,94 USD.

Premik v leto 2021 in prihodnja leta je PayPal zaloga, ki bo dolgoročno obstajala, in zaloga, ki bo skupaj z vrednostjo močno rasla, saj se podjetje še naprej širi in posamezniki še naprej uspevajo in kupujejo na spletu.

4. Pinterest – PINS

Pinterest Inc, nedvomno ena izmed najbolj ustvarjalnih platform socialnih medijev, ki so do zdaj na voljo svetu. Izvirna, edinstvena, kreativna zasnova podjetja, ki omogoča pripenjanje ustvarjalnih slik in videoposnetkov za skupno rabo na lastno imidž, privlači milijarde, da postanejo del negativnosti nekaterih družbenih platform in se usmerjajo stran od pozitivnosti.

Leta 2020 so bili posamezniki prisiljeni ostati doma ali pa so bili omejeni zaradi pandemije koronavirusa, zato so se posamezniki po vsem svetu prijavili na socialno platformo za ustvarjanje in pridobivanje ustvarjalnega navdiha.

Poleg navdiha lahko izbrane kreativne modele kupite tudi prek aplikacije za družabna omrežja, pri čemer podjetja, kot sta IKEA in Shopify, dodajajo svoje nakupovalne kataloge na družabno platformo..

Poročali so, da se je zaloga socialnih aplikacij v letu 2020 povečala za 290%, kar je pritegnilo vlagatelje po vsem svetu, da so pozorno pogledali in se osredotočili na ustvarjalno družbeno platformo..

Konec zadnjega dne 31. decembra je cena delnic PINS znašala 65,90 USD, do danes pa trenutna cena delnic družbe znaša 67,11 USD..

Ker mnogi verjamejo, da bo podjetje izboljšalo svoj pogled na digitalno oglaševanje, je ena od prednosti skupaj s finančnimi elementi, od katerih ima socialna platforma koristi.

19 Analitiki z Wall Streeta so napovedali, da je treba delnic PINS vključiti, 14 pa trenutno daje delnicam “močan nakup”. Ocena Zacks Rank za Pinterest je bila potrjena kot “zadrževanje” delnic.

Če pogledamo podatke podjetja za leto 2020, so prihodki podjetja rasli hitreje kot povprečje ZDA za 36,5% in ameriške internetne vsebine & Povprečje informacijske industrije.

V nasprotju z letom 2021 naj bi podjetje rastlo z veličastno stopnjo 64,96% na leto, v četrtem četrtletju pa naj bi se po napovedih strokovnjakov povečalo, da bi se medletno povečalo na približno 60%.

Kar zadeva celoletno napoved podjetja, so strokovnjaki napovedali 43-odstotno povečanje v letih 2020/2021 z nadaljnjim povečanjem na 2,4 milijarde USD v naslednjem letu.

Tudi razmerje med zadolženostjo in lastniškim kapitalom PINS se šteje za razumno, če je izračunano na 0,19.

Dolgoročno dobijo zeleno luč iz analiz in leto 2020 je uspešno, saj ljudje postajajo vedno bolj ustvarjalni in njegove cvetoče številke naredijo ta mehurček za popoln dodatek za dolgoročno naložbo.

5.. Etsy Inc – ETSY

Priljubljeno spletno mesto za e-poslovanje Etsy je bilo v letu 2020 močna sila in naj bi se še naprej premikalo v novo leto in prihodnja leta.

Tako kot druga podjetja za e-poslovanje na seznamu je tudi Etsy izkoristil pandemijo, saj so imeli potrošniki dodaten čas, da so lahko nakupovali unikatne, ročno izdelane modele, od izdelkov za oblikovanje priložnosti do poročnih oblek, Etsy pa ima vse.

Etsy deluje po vsem svetu in povezuje oblikovalce po meri s svojimi potrošniki od koder koli na svetu.

Dodatni izdelki, po katerih so letos povpraševali, so edinstveni modeli mask za obraz ustvarjalcev, ki so dobro prodali po vsem svetu..

Kot delnica, ki je bila zaradi cene poštene vrednosti in denarnega toka klasificirana kot podcenjena za 4,92%, boste morda želeli videti, če boste sodelovali pri: to rastoče podjetje.

Ocena Zacks Rank je delnico ETSY trenutno ocenila kot “Kupi”, skupaj z 11 od 13 vlagateljev z Wall Streeta, ki so delnico ocenili kot “Močan nakup”, ki napreduje z 1 “Kupi” in 1 “Zadrži”.

In obstaja razlog, zakaj analitiki napovedujejo takšne napovedi, saj je bruto blago podjetja leta 2020 doseglo samo 10 milijard dolarjev, kar je skoraj dvakrat več kot v prejšnjem letu.

Po poročanju The Wall Street Journal je tudi Etsy na Cyber ​​ponedeljek zabeležil boljšo rast digitalne prodaje, saj je 73% preseglo nekatera imena večjih blagovnih znamk, vključno z Amazonom..

Iz poročila podjetja iz tretjega četrtletja kaže pozitivne napovedi.

Po 30. septembru so se prihodki podjetja s 451.478 ameriškimi dolarji v primerjavi z letom povišali za 128,1%, tržni prihodki pa za 341.623 ameriških dolarjev za 141,2% več kot v letu 2019.

Poleg finančnega povečanja podjetja je Etsy zabeležil 55,4-odstotno povečanje števila aktivnih kupcev, in sicer s 44.807 v letu 2019 na 69.649 od leta 2020.

Napoved, ki se premika v prihodnost in jo napovedujejo analitiki, je za ETSY videti dobra.

Prihodki podjetja naj bi se povečali za 24,72% letno, povprečni 3-letni prihodki od napovedi pa naj bi znašali 2,7 milijarde USD, kar je + 99,2% od letošnjih napovedi.

Tudi napoved dobička na delnico ETSY ima velikodušne napovedi, saj ima povprečno enoletno napoved 2,04 USD, kar vodi do povprečne 3-letne napovedi 4,55 USD za + 135,65%.

Za zaključek naj bi zaslužek Etsyja naraščal za 31,81% na leto.

Ker naj bi prihodek podjetja narasel za 24,72% hitreje od povprečja ameriškega trga, se bodo prihodki v prihodnjih letih začeli iskati, meritve blokade pa bodo po vsem svetu napovedovale, kar bo ustvarilo večjo prodajo, ki temelji na spletu, zaradi česar delnice Etsy prispevajo k naložbi kupujte in hranite v bližnji prihodnosti.

6. Teladoc Health Inc – TDOC

Teladoc Health Inc je bil leta 2020 na pravem mestu ob pravem času, saj si telemedicinska industrija prizadeva za napredovanje v prihodnost.

Večnacionalno podjetje za telemedicino in navidezno zdravstveno varstvo, ustanovljeno leta 2002, se je stopnjevalo skozi vse leto 2020, saj so ljudje ostali doma in še vedno to počnejo po vsem svetu z učinki zaklepanja, ki naj bi preprečili širjenje okužbe s koronavirusom..

Ker posameznikov ni bilo mogoče videti na fizičnih sestankih, stopite v Teladoc Health, da prihranite dan, saj blagovna znamka ljudem omogoča, da imajo zdravniške sestanke pri zdravstvenih delavcih skoraj na spletu..

Lani so se zaloge Teladoca povečale za 139%, saj se je trg telemedicine začel širiti v prihodnosti.

Trenutno podjetje ima približno 51,5 milijona aktivnih članov po vsem svetu, ki lahko izkoristijo storitve podjetja.

Čeprav lahko uspeh podjetja čez leto vpraša ljudi, da verjamejo, da je imelo podjetje koristi samo zaradi izbruha Covid-19, to v resnici ni tako.

TDOC že vrsto let narašča, saj industrija s svojo virtualno medicinsko prisotnostjo vodi v prihodnost. Leta 2005 je Teladoc opravil več virtualnih sestankov kot katera koli druga družba v tej panogi s 15 milijoni virtualnih sestankov.

Ocena Zacks Rank je določena kot “Hold” za podjetje z oceno “A” za rast, skupaj s 15 od 24 analitikov Wall Streeta oceno “Strong Buy” in 9 z oceno “Hold”.

Napovedani prihodki od rasti podjetja so videti močni z izjemno stopnjo rasti 76,31% letno.

Povprečna stopnja rasti medicinske zaloge v prvem letu znaša 2,0 milijarde USD za + 125,44% in se veseli 3-letne povprečne napovedi, ki naj bi znašala 3,5 milijarde USD in se bo povečala za + 307,4%..

Analitiki Wall Streeta so prav tako napovedali, da bi se lahko delnica Teladoca do januarja 2022 potencialno zvišala na 230,04 USD, medtem ko znaša delnica družbe danes 219,29 USD..

Čeprav Teladoc Health še vedno čaka, da bo podjetje dobičkonosno, je dokazano in kaže, kam vodi blagovna znamka.

Uspešnost te zaloge še zdaleč ni končana in naj bi v prihodnjih letih naraščala, ko gremo v digitalno prihodnost. Zaradi česar je Teladoc Health zaloga za nakup leta 2021.

7. Zdravje pridelka & Recreation Inc – HARV

Ko bo leta 2021 novo izvoljeni predsednik Joe Biden prevzel krmilo v Beli hiši, se bo industrija konoplje potencialno dvignila.

Kanadsko podjetje HARV je ena zalog z manjšo kapico v primerjavi z drugimi zalogami konoplje na trgu danes, vendar ima pomembne prednosti pred drugimi.

Trenutno analitiki in vlagatelji, ki so že na trgu konoplje, trgujejo po 2,56 dolarja na delnico, zato delnice zaradi potencialne rasti podjetja v prihodnjih letih svetujejo kot “ukraden nakup”..

7 Analitiki z Wall Streeta so glede na finančne podatke družbe trenutno podali povprečno konsenzno oceno “Nakup” s ciljno ceno trenutno 4,99 USD za delnice..

Leta 2020 se je prodaja povečala za 229 milijonov dolarjev, čeprav se je neto prodaja nekoliko znižala za – 45,5 milijona dolarjev, medtem ko je neto dolg podjetja znašal 167 milijonov dolarjev.

V finančnem poročilu HARV v drugem četrtletju so se prihodki podjetja povečali za 55,7 milijona dolarjev za 109% glede na leto 2019, kjer so znašali 26%.

Glede na poročilo družbe iz tretjega četrtletja je HARV v tretjem četrtletju objavil 61,6 milijona dolarjev, kar je za 86% več kot leta 2019 skupaj s prilagojenim EBITDA v višini 10,5 milijona dolarjev v primerjavi z rezultatom 4,1 milijona dolarjev v drugem četrtletju..

Čista izguba družbe je bila v poročilu tudi bistveno bolj razsvetljujoča, saj je HARV v tretjem četrtletju objavil neto izgubo v višini 2,1 milijona dolarjev v primerjavi z 39,1 milijona dolarjev v tretjem četrtletju 2019.

Korak naprej, Harvest Health & Rekreacija je leta 2020 ustavila nekatere njihove načrte za zmanjšanje stroškov zaradi učinka pandemije, vendar naj bi se širitve trenutno izvajale leta 2021, saj industrija pridobiva večjo rast in pozornost, ki si jo zasluži..

Ko je novo leto v polnem razmahu, je industrija konoplje panoga, ki naj bi se povzpela s Harvest Health & Recreation Inc je ena izmed najboljših ponudb zalog v dokaj novi industriji konoplje.

Izbire zalog: Povzetek

Ti izbrani 7 najboljših izbir delnic za leto 2021 ponujajo vrsto raznolikosti, saj so te zaloge razporejene po različnih panogah, imajo in arhivirajo fantastične rezultate rasti in so dolgoročno bolj uspešne, kot napovedujejo analize in vodstvo vsakega podjetja.

Kako vlagati v najboljših 7 najboljših delnic?

Ko boste zadovoljni z izbranimi zalogami, boste naslednji korak na svojem trgovskem potovanju poiskati pravega posrednika, primernega za vaše naložbene potrebe..

Ko imate prave povezave, je vlaganje enostavno, hitro in enostavno.

Ne, ni vam treba organizirati fizičnih sestankov ali tekočih telefonskih klicev, preprosto lahko vse to storite iz domačega spleta.

Vodilna platforma za spletno trgovanje eToro ima na voljo vse in še več za vaše naložbeno potovanje. Če ste začetnik vlaganja, do danes na trgu ni boljše platforme.

Z več kot 12 milijoni strank po vsem svetu, dostop do več kot 800+ delnic, v katere lahko vlagate, dostop do več kot 16 mednarodnih trgov, vključno z dvema največjima trgima v Združenem kraljestvu in ZDA, vse z dodatno veliko koristjo ponudbe ničelna provizija– pristojbin.

Če potrebujete več časa in raziskav, vam eToro ponuja spletne tečaje, s katerimi lahko izpopolnite svoje znanje o trgovanju z delnicami, po potrebi pa tudi tečaje z zrušitvijo z ročnim mentorjem, da lahko odgovorite na pomisleke in vprašanja. morda imate.

Ko odprete svoj trgovalni račun, se sprostite, kdaj želite začeti svojo trgovsko pot.

Če na poti iščete napotke, čeprav je pametno, da posameznikov ne dovajate od ust do ust dobesedno, vam eToro daje prednost, da lahko vidite in dostopate do portfeljev drugih vlagateljev, če želite nadaljevati navdih..

eToro – vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki:

  • 7 najboljših izbir zalog za leto 2021 je tudi zalog, ki jih je treba zadržati dolgoročno.
  • Izbranih 7 najuspešnejših delnic je še vedno opremljenih z lastnimi elementi tveganja, zato je pametno izvesti dodatne raziskave, ko preučite izbrane zaloge..
  • Če ste začetnik, se vam pri ustvarjanju portfelja priporoča velika raznolikost zalog.
  • Pametno izberite svojega posrednika, ko želite začeti trgovsko pot, saj bi to lahko stalo.
  • Vedno imejte nežen opomin, da pri vlaganju nič ni zagotovljeno, zato je pametno, da se vedno zavedate, v kaj se spuščate, preden daste svoj denar.

Upamo, da je bil naš seznam najboljših delnic, ki jih je mogoče investirati v letu 2021, koristen. Ne glede na vašo naložbeno strategijo je sledenje trenutnim trendom in napovedim najboljši način za oblikovanje močnega portfelja, polnega najboljših delnic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me