Katerih 10 britanskih delnic je treba razmisliti za leto 2021?

Teh 10 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba upoštevati leta 2021, obeta zanimivo leto

Najboljše britanske zaloge za leto 2021

Načrtujete vlaganje v britanske delnice leta 2021? Želite biti v koraku s trendi zalog? Katere britanske delnice bi morali vložiti leta 2021? Katere delnice Združenega kraljestva bodo v letu 2021 z najboljšo donosnostjo naložbe? Oglejmo si!

Vsi vemo, da je bilo leto 2020 za britansko borzo precej naporno in mnogi od nas zaskrbljeni nad tem, kaj bi lahko imelo leto 2021.

Z našim popolnim vodnikom po 10 najboljših delnicah v Združenem kraljestvu, ki jih bomo leta 2021 upoštevali, smo to olajšali.

Veliko britanskih podjetij kljub pandemiji Covid-19, ki je prevzela državo, kaže fantastične rezultate.

Britanski delniški trg je v enem letu vsaj rekel. Toda kljub negativnosti so nekatera podjetja v tem negotovem obdobju delovala fantastično in naj bi še bolj sijala, ko gremo v prihodnost.

Leta 2020 je imel FTSE 100 težko leto, toda konec leta je indeks že leta 2021 nad.

V nadaljevanju so nekateri udeleženci indeksa podjetja, ki jih letos ne smemo zamuditi in si jih je vredno ogledati, da bi jih lahko zadržali na dolgi rok.

Odvisno od tega, kaj iščete pri delnicah v Združenem kraljestvu, ne glede na to, ali gre za delnice z dividendami ali delnice, ki jih imate na dolgi rok. Obstaja dobra mešanica blagovnih znamk, ki bi jih iz številnih razlogov želeli dodati v svoj portfelj.

Če ste delničarji z dividendami, preberite Top 5 delnic z delnicami za nakup leta 2021, ki jih želite dodati v svojo zbirko.

Oglejmo si nekaj najboljših delnic Združenega kraljestva, ki vodijo v začetku leta 2021, za katere bi morali razmisliti o nakupu ali vsaj paziti na te najvišje delnice v Združenem kraljestvu..

10 najboljših britanskih delnic, ki jih boste upoštevali leta 2021:

Preden si podrobneje ogledamo najboljše delnice v Združenem kraljestvu leta 2021, je tukaj naših 10 najboljših izbir:

1.. NASLEDNJI

2.. JD športna moda

3.. Barrattova dogajanja

4.. Skupina Vodafone

5.. Scottish Mortgage Investment Trust

6.. Supermarketi WM Morrison

7.. GlaxoSmithKline

8.. Aviva

9.. B&M Evropska vrednost na drobno

10.. Skupina BooHoo

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Te delnice so se uvrstile na seznam bodisi zaradi uspešnosti v preteklem letu in ker imajo velike možnosti za prihodnji potencial.

In potem so nekatere izbrane zaloge v Združenem kraljestvu, ki se leta 2020 morda niso izkazale briljantno, vendar kažejo dobre rezultate, ko se pomaknemo naprej v začetek prvega meseca novega leta.

10 najboljših britanskih delnic, ki jih je treba upoštevati leta 2021!

Tu je naš seznam 10 najboljših delnic Združenega kraljestva, razporejenih po različnih panogah:

1. NASLEDNJI PLC (NXT)

Številni britanski in mednarodni trgovci so bili v zadnjem letu večinoma močno prizadeti.

Toda blagovna znamka Superzvezde Next Plc je stopila na pot in dokazala, da lahko trgovci še vedno držijo glavo nad vodo tudi v težkih časih.

NXT je zasijal glede na izzive, s katerimi se je svet soočil letos, in celo videl, da je cena delnic presegla 20%.

Ni čudno, da analitiki in vlagatelji pozorno gledajo na to veliko zalogo.

Trenutno znaša cena delnice NXT 80,18, kar glede na potencial družbe verjamemo, da je to poštena cena.

Ob sedanjem 52-tedenskem razponu med 3.390 na najnižji in 8.018 na najvišji ravni.

Ta delnica je fantastična rast zalog, saj napreduje v prihodnosti. Kot so analitiki napovedovali, da bo prodaja v Združenem kraljestvu dosegla 8,8-odstotno rast prihodkov na leto, rast dobička podjetja pa 23,2-odstotna na leto.

Januarja 2020, preden je pandemija koronavirusa začela polno veljati, je družba potrdila, da se je celotna prodaja povečala za 3,3% na medletni ravni.

Dobiček podjetja pred obdavčitvijo se je povečal za 0,8% na 749 milijonov funtov v primerjavi z enakim obdobjem lani, dobiček na delnico (EPS) pa se je povečal tudi za 5,6% na 472,4.

Seveda so se ob prevzemu pandemije številke NXT zniževale. Toda skozi leto je podjetje začelo dobivati ​​zagon.

Izjava o trgovanju, objavljena 5. januarja 2021, je pokazala uspešno četrto četrtletje podjetja v božičnem obdobju.

Družba je poročala o -1,1% skupne prodane cene na medletni ravni, kar je bilo bolje, kot je bilo pričakovano v splošnih smernicah oktobra -8%.

Ampak naprej. Next so podali svoje napovedi, ki vključujejo letni neto dolg, ki se zmanjša za 487 milijonov funtov na 625 milijonov funtov in dobiček pred obdavčitvijo 370 milijonov funtov. To je po seštevanju številk za november in december.

Če pogledamo celotno prihodnje leto, znaša dobiček pred obdavčitvijo 2021/22 670 milijonov funtov.

Od uspešnega leta podjetja, ki upošteva uničenje, ki se je zgodilo, ceno delnice podjetja in potencial rasti, naj bo ta najboljša delnica Združenega kraljestva kupljena za veliko dolgoročno naložbo.

Naslednji finančni izkaz naj bi objavil 1. aprila 2021.

2. JD Sports Fashion PLC (JD)

V redu, podjetje, ki mora doseči največji delež v Združenem kraljestvu, mora biti JD Sports Fashion PLC.

JD je bil priča impresivnemu letu, ko so se številni trgovci borili, nekateri pa so za vedno zaprli svoja vrata.

Podjetju je med spletno prodajo med pandemijo uspelo doseči močne prihodke in se še vedno nadaljuje.

Čeprav so bili polletni rezultati podjetja priča upadu prihodkov, saj so poročali, da so se avgusta od 6,5% znižali na 2,5 milijarde funtov..

Ugotovljeno je bilo, da je bil prihodek ločen od prodaje športne mode, ki se je zmanjšala na 4,6% na 2,4 milijarde funtov, blagovna znamka na prostem pa se je znižala za 30,2% na 142,5 milijona funtov.

Čeprav je družba poročala o večji izgubi v različnih sektorjih, se je dobiček podjetja pred obdavčitvijo in izjemni predmeti povečal na neverjetnih 73,4 milijona funtov, kar je pokazalo pozitivne obete za blagovno znamko.

Skupaj z močnimi finančnimi rezultati JD v letu 2020 je podjetje v iskanju še več.

Decembra 2020 je bilo potrjeno, da je JD kupil Shoe Palace za 325 milijonov dolarjev, kar je povečalo deleže podjetja za 5%.

Ob zaključku pogovorov o nakupu britanske trgovske verige Debenhams, ki naj bi v prihodnjih mesecih zaprl svoja vrata.

Družba ima trenutno delnico danes 829,80 in ima 52-tedensko paleto 293,20 najnižjo in 883,20 najvišjo vrednost z razmerjem P / E 42,55.

Čeprav trg še vedno kaže težave, kaže, da bi lahko prišlo do več neravnin na cesti in potencialne nestanovitnosti za vsa podjetja.

Toda za JD verjamemo, da čeprav bi to lahko nekoliko vplivalo, ne moremo videti, da ima velik vpliv, saj podjetje še naprej raste.

Na podlagi močne uspešnosti podjetja, privlačne cene delnic, močne nacionalne in mednarodne prisotnosti ter rasti in zagona družbe naprej, verjamemo, da mora to podjetje imeti in ohraniti.

JD Sports Fashion PLC naj bi svoje naslednje finančne rezultate objavil 13. aprila 2021.

3. Barratt Developments Plc (BDEV)

V začetku leta in v drugi polovici leta je bila tudi nepremičninska industrija težko zagnana.

Toda v sredini poznega konca leta je industrija dobro poslovala, vključno z največjimi britanskimi razvijalci stanovanj Barratt Developments plc.

Ko je vlada potrdila novico o priljubljeni shemi počitniških dajatev, skupaj z razvijalci, ki lahko obratujejo, je po varnostnih ukrepih, ki so bili uvedeni po sredini leta 2020 kot drugi hitri zaklep, podjetje uspelo.

V nedavni izjavi je BDEV potrdil dobre številke kot rezultat vladne sheme počitnic. Podjetje se je v zadnjih šestih mesecih do 31. decembra dogovorilo za prodajo 13.588 domov, kar je za 14,3% več kot leta 2019.

V zadnjih šestih mesecih so se dokončale tudi gradnje hiš, saj je Barratt Developments potrdil, da je dokončalo 9.077 domov, kar je več kot 8.314 v letu 2019.

Tudi delnice družbe so se povečale za 4,5%.

Za vlagatelje, ki s svojim znanjem nenehno napredujejo, je bilo pričakovati, da bodo te novice pozitivne od domačih razvijalcev in celotne nepremičninske industrije.

Cena delnice družbe znaša 695,60 z 52-tedenskim razponom 364,70 na najnižji in 878,40 na najvišji ravni z razmerjem P / E 17,88.

Čeprav v prihodnjih mesecih obstajajo negotovosti v zvezi z nepremičninsko industrijo, saj se načrt počitniških dajatev ukinja, prav tako pa se spreminja tudi shema Pomoč za nakup. Vlagatelji in analitiki seveda globlje razmišljajo in se poglobijo v to panogo.

Verjamemo, da se bo zagon še naprej nadaljeval tudi v luči sprememb. Ker se potencial rasti še vedno veča naprej, saj imajo vodilni domači razvijalci močno knjigo terminskih naročil in dobro kapitalizirano bilanco stanja.

To podjetje bo leta 2021 postalo ena največjih delnic Združenega kraljestva.

Barratt Developments Plc bo svoj naslednji računovodski izkaz objavil 4. februarja 2021.

4. Vodafone Group Plc (VOD)

Vodafone, eden največjih brezžičnih operaterjev na svetu, je imel najmanj izzive v letu 2020.

Vendar če pogledamo prihodnost britanskih delnic z velikimi kapitalskimi naložbami in dejstvo, da je podjetje letos postalo donosno, je zato na seznamu največjih britanskih delnic za leto 2021..

VOD je bil nedavno priča analitikom različnih raziskovalnih podjetij, vključno z Zacks Investment Research, ki so konsenzno oceno podjetja spremenili iz “Hold” v “Buy”..

Razlogi za spremembo so lahko iz različnih razlogov. Toda en očiten velik razlog mora biti prehod v priljubljeno omrežje 5G.

Poleg napovedi 5G je Vodafone v svoji infrastrukturni enoti Vantage Towers preoblikoval tudi skoraj 50-odstotni delež v Cornerstoneu.

Ta združitev s podjetjem Cornerstone pušča močne obete za VOD, saj se zdi, da ima globlje varen tok dohodka in podjetju omogoča, da se dolg spusti navzdol, kot je bilo obljubljeno.

Vodafone je bil septembra septembra s svojo mrežo 5G v Londonu imenovan za najhitrejšega in najboljšega skupnega izvajalca, ki je premagal velike voditelje EE.

Čeprav je telekomunikacijska družba tekom leta nihala, je cena delnice danes znašala 127,22, 52-tedenski razpon 98,02 najnižji in 156,66 najvišji.

VOD ima tudi privlačen dividendni donos v višini 6,47%, kar je še en razlog za razmislek o tej povezovalni delnici.

V nadaljevanju verjamemo, da je Vodafone največji delež v Združenem kraljestvu, ki ga boste morda želeli odkupiti do leta 2021.

S privlačno ceno delnice in napovedjo dobre letne rasti je to le dva elementa.

Vodafone naj bi naslednje finančne rezultate objavil 3. februarja v posodobitvi trgovanja, ki ji bodo sledili finančni rezultati podjetja 18. maja 2021.

5. Scottish Mortgage Investment Trust plc (SMT)

Scottish Mortgage Investment Trust, edinburška družba za upravljanje naložb, je največji delež Združenega kraljestva za leto 2021.

Začenši z delnicami podjetja, ki so se v tem letu povečale za 107% in bodo verjetno nadaljevale naprej.

Trenutno stanje delnice družbe znaša 1.234,00, 52-tedenski razpon med 468,40 na najnižji in 1,278,00 na najvišji ravni.

Kot mlado podjetje je to investicijsko podjetje pokazalo potencial, kaj lahko dosežete s pametnim in pametnim nakupom.

Podjetje se želi pohvaliti s tem, da je edinstveno in potrpežljivo pri izbiri zalog, razpršenih po vseh panogah in z vsega sveta z mednarodnih trgov.

Oblikovanje raznolikega portfelja, sestavljenega ne le iz najboljših delnic, ampak tudi iz delnic, ki jih sploh ni na prostem trgu.

Investicijsko podjetje ima dobre rezultate. Čeprav odsvetujemo odtekanje pretekle zgodovine podjetja, ne moremo videti, da bi ta delež v Združenem kraljestvu kmalu izginil ali se dramatično spremenil.

Investicijska družba ima trenutno razmerje P / E 2,56, kar velja za dobro vrednost potenciala delnice.

S tržno kapitalizacijo v višini 17,88 milijarde funtov in tečajem delnice družbe s časom solidno narašča, kaže, v katero smer gre prihodnost te delnice.

Če gre za preteklo uspešnost, je treba še deliti to britansko delnico, v katero naj bi vlagali do leta 2021.

6. WM Morrison Supermarkets PLC (MRW)

V zadnjem letu smo bili večkrat zaprti po celotni državi, saj trenutno sedimo v tretjem obdobju zaklepanja.

Toda v bistvenih trgovinah, kot je blagovna znamka supermarketov Morrison’s Plc, so lahko ob upoštevanju izzivov poslovale in poslovale dobro.

Ker je četrti največji supermarket v Veliki Britaniji, je tudi blagovna znamka, ki se je skozi vse leto dobro izkazala in se je izkazala za eno bolj privlačnih blagovnih znamk s seznama blagovnih znamk supermarketov na današnjem trgu..

V zadnji finančni posodobitvi podjetja je blagovna znamka supermarketov MRW potrdila, da je v prazničnem obdobju dosegla dober rezultat. Potrditev izboljšanja prodajne uspešnosti podjetja za 8,0%.

MRW se je s svojo spletno trgovino izjemno dobro odrezal, saj se je zdelo donosno.

Ker je tretja nacionalna zapora v Združenem kraljestvu z negotovostjo še vedno prisotna, bo ta pot še vedno rasla.

Družba je v prihodnjih napovedih izrazila, da bo njen dobiček 2020/21 pred obdavčitvijo in izjemoma v območju od 420 milijonov do 440 milijonov funtov, kot je bilo napovedano.

Družba je tudi potrdila, da načrtujejo naprej, saj so pred brexitom založili zaloge v vrednosti 65 milijonov funtov.

Morrison’s se je tudi strinjal, da bo od aprila zvišal minimalno plačo osebja na 10 funtov na uro, kar je prvi supermarket v Veliki Britaniji, ki je presegel prag 10 funtov.

Zakaj je torej ta blagovna znamka supermarketa pred drugimi??

MRW je videti kot boljša naložba v smislu cene delnice in spletne spletne trgovine, ki se širi od moči do moči, ki temelji na zvestem povpraševanju podjetja..

Podjetje je sodelovalo tudi z Amazonom, ki svoje storitve ponuja prek naročnine Amazon Prime.

Njihov cilj, da olajšajo življenje družinam v teh težkih časih, jim omogočijo, da lahko naročijo vrsto Morrisonovih škatel s hrano. Vsaka škatla je zasnovana edinstveno za skupinsko uživanje.

Ponuja raznolik izbor, vključno z veganskimi, vegetarijanskimi in otrokom prijaznimi možnostmi.

Ta pot je velik in edinstven korak naprej za blagovno znamko supermarketov.

O blagovni znamki so razsodili tudi analitiki, pri čemer so analitiki, ki pozorno spremljajo delnice, blagovni znamki dali soglasno oceno “Hold”, 2 analitika sta delnici dala oceno “Buy” in 1 “Sell”.

Trenutno je cena delnice MRW 182,55, 52-tedenski razpon med 161,75 pa najnižjo do 193,30 najvišjo.

Podjetje ima razmerje P / E 16,75.

Cena delnice družbe se je v zadnjem letu skupaj gibala za 5,37%.

Za stabilnost podjetja, privlačno ceno delnice, rast na vseh področjih, vključno s sodelovanjem z Amazonom in skupaj s povpraševanjem družbe.

Menimo, da je ta delež v Združenem kraljestvu delež, ki ga, če ga še niste upoštevali, upoštevajte, ko gremo naprej v leto 2021.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK)

Britansko multinacionalno farmacevtsko podjetje je delež, ki ga imate na radarju, če ne, in ga dodate k svoji zbirki delnic Združenega kraljestva.

Farmacevtska industrija je panoga, v kateri mnogi verjamejo, da bo še naprej dobro napredovala, še bolj glede na novice v zadnjem letu.

GSK se je specializiral za področja zdravja potrošnikov, zdravil in cepiv, ki so vedno v povpraševanju, ne glede na svetovne učinke, zaradi česar imajo te zaloge v Združenem kraljestvu že dolgoročne potencialne obete..

Glede na pandemijo Covid-19, ko se cepiva vpisujejo po vsem svetu, lahko to podjetje zagotovo koristi samo v prihodnosti.

Kot kdo pravi, da nam v prihodnjih letih ne bo treba imeti dodatnih cepiv, povezanih s to smrtonosno boleznijo.

Farmacevtska divizija podjetja je največja divizija podjetja. Kot boste videli, prevladuje v dohodku podjetja.

V rezultatih tretjega četrtletja družbe so poročali, da je farmacevtska enota znašala 4,2 milijarde funtov – 3% manj, potrošniški izdelki 2% do 2,4 milijarde funtov, njegova cepiva pa 2,0 milijarde GBP nižja za -9%.

Skupna prodaja skupine je znašala 8,6 milijarde GBP -3%.

Čeprav se je družba glede na dobiček na delnico (EPS) znižala, saj je ta padla na 0,25p, prilagojena vrednost EPS pa na 35,6p, naj bi družba pridobila večjo hitrost naprej..

Dobiček GSK’a je v zadnjem letu skupaj narasel za 39,7%.

Tečaj delnice družbe danes znaša 1.413,60, 52-tedenski razpon med 1.291,80 je najnižji in 1.838,00 najvišji.

Razmerje P / E podjetja je 11,19.

Kaj analitiki napovedujejo zaloge GSK v prihodnosti?

No, napovedovali so, da se bo dobiček podjetja povečal za 10,22%, skupaj s povprečnim dvanajstmesečnim ciljnim ciljem za GSK v višini 1.751,13.

Poleg tega je prejel 1.300 kot najnižjo in 2.240 kot najvišjo ciljno ceno.

Soglasno oceno ‘Hold’ je 10 analitikov in 7 ocenilo delnico z oceno ‘Buy’.

Družba izplača tudi dividendo, ki je bila vlagateljem že dolgo privlačna. Kar je tudi dobra močna in zanesljiva dividenda, odličen dodatek k rednemu dohodku.

Dividendni donos družbe je 5,66%.

GSK je trenutno videti obetavno.

Cena delnice družbe je poceni zaradi svojega potenciala in zagotavlja dobro vrednost. Vsi investitorji iščejo delnice za ustvarjanje in doseganje uspeha v vseh oblikah, za kar ima ta delež v Združenem kraljestvu tak potencial.

Glede na vse dejavnike, vključno z razmerjem P / E družbe, je ta delnica v Združenem kraljestvu dobro podjetje, ki se ga lahko lotite zdaj. Donos, ki ga podjetje lahko dolgoročno prinese, je velika prednost te zaloge.

8. Aviva PLC (AV)

Aviva, britanska zavarovalnica, je po našem mnenju dober nakup za leto 2021.

Številne te zaloge leta 2020 morda niso navdušile, vendar ni mogoče zanikati, da so zaloge AV pokazale nekaj dobrih rezultatov.

Za zagon se premika naprej in proti koncu leta 2020, zato je to delnica, ki jo je treba kupiti leta 2021.

V objavi podjetja 26. novembra je Aviva poročala, da je v devetih mesecih od izdaje tega poročila poročala o upadu, mešanica pa je dodala nekaj pozitivnih rezultatov.

Glede na vpliv, ki ga je Covid-19 imel na poslovanje vsesplošno, je AV poročal, da je bila njegova dividenda soliden pozitiven dejavnik za delnice, skupaj z neto zavarovalnimi premijami do 7,1 milijarde funtov v primerjavi z letom 2019 pri 7,0 milijona funtov.

Kot smo že omenili, je za zavarovalnico izstopajoča dividenda.

Družba ima trenutno dividendno donosnost 7,0% in je tudi ena najbolj plačanih dividend v indeksu FTSE 100.

Družba je v zadnjem času pridobila tudi na tečaju delnice, ki je višji za 27%, kar bo prišteto k dividendi družbe.

Glede na napovedi podjetja je AV izrazil, da so v obdobju pretresenja, da bi ustvarili bolj učinkovito poslovanje, s ciljem na trge, kjer se lahko zaloge dobro odlikujejo.

Podjetje je tudi potrdilo, da preučujejo njegov trenutni portfelj, da bi razbremenili nekatera sredstva, ki ne delujejo tako, kot bi morala v skladu s trenutnimi strategijami..

Napovedi napovedi 13 analitikov z Wall Streeta so tej delnici omogočile soglasno oceno “Nakup” 8 analitikov s 5 analitiki, ki so britanski delnici ocenili z “Hold”.

Dvanajstmesečni ciljni cilj podjetja je 374, najvišji ciljni cilj AV je 477, cilj nizke cene pa 325.

Cena delnice Avive danes znaša 348,50, 52-tedensko povprečje se giblje med 211,00 na najnižji in 412,80 na najvišji ravni.

Zdi se, da bodo novi strateški načrti Avive v prihodnjih letih dobro rasli. Kratkoročno ta delnica morda ni ena, saj se še vedno spreminjajo od znotraj. Zagotovo pa boste imeli več koristi, če jo boste dolgoročno imeli v svoji zbirki.

Čeprav za zaloge AV ni nič zagotovo, ko gremo naprej, ko si gospodarstvo opomore. Zaradi vznemirljivih načrtov in izstopajočih dejavnikov je to največji delež v Veliki Britaniji za leto 2021.

9. B&M European Value Retail SA (BME)

Eno britansko podjetje, ki ima čez leto veliko povpraševanje, je B&M Evropska vrednost na drobno.

Družba je bila v zadnjih nekaj mesecih priča povečanju tečajev delnic za več kot 10%, skupaj s pričami stotin potrošnikov okoli države zunaj svojih običajnih trgovin, da bi raziskali.

Podjetje je videti, kot da jim je udobno nameščeno in z veseljem še naprej ustvarjajo in obnavljajo svoj trenutni položaj, namesto da bi si prizadevali za močno rast.

Torej, če kratkoročno razmišljate o tej zalogi, je morda pametno, da jo premislite, saj je ta zaloga dolgoročno videti bolj primerna.

Tako kot je B&M je videti kot dobra vrednost glede na ceno delnice in odsevne podatke.

Takšna je trenutna cena delnice družbe 504,20 z 52-tedenskim razponom 266,50 na najnižji in 550,20 na najvišji ravni. Z razmerjem P / E 17,73.

V objavljeni posodobljeni izjavi Q3 blagovne znamke je BME dokazal, kako močno je bilo božično obdobje za trgovsko podjetje.

Prihodki skupine v 13-tedenskem obdobju do 26. decembra so se povečali za 22,5%, vse trgovine v Združenem kraljestvu pa so povečale rast prihodkov za 26,6%.

Tudi prodaja blagovne znamke se je povečala, saj je narasla na 21,1%.

Priljubljeni trgovci so se tudi osredotočili naprej, saj so v četrtem četrtletju odprli 18 novih trgovin, kar skupno prinese 45 bruto z 10 zaprtji trgovin za celo leto.

Glede na letošnji uspeh podjetja je tudi izvršni direktor podjetja Simon Arora zaslužil osupljiv zaslužek na zadnji strani finančnega uspeha podjetja.

Arora, ki je velik delničar znamke, je bila priča izplačilu dividende v višini 30 milijonov funtov.

Poleg tega je bilo potrjeno, da naj bi znamka 30.000 svojih uslužbencev zaradi “precejšnjih prizadevanj” v izzivnem letu podelila dodaten teden plače.

V posodobitvi trgovanja je B&M je delil njihov pogled na prihodnost znamke.

“Z našo kombinacijo izjemne vrednosti in priročnih lokacij zunaj mesta smo prepričani, da se bo naš poslovni model leta 2021 izkazal za zelo ustreznega potrebam strank.”

Ta maloprodajna blagovna znamka je priljubljena v državi, skupaj z roko na različnih drugih poteh in v mednarodnih prisotnostih. B&M je trden britanski delež, ki bi ga bilo treba dodati v vaš portfelj, še posebej, ker je zaslužek te delnice v zadnjem letu zrasel skoraj 50%.

B&M European Value Retail bo svoje predhodne rezultate za proračunsko leto 21 objavil 26. maja 2021.

10. PLC skupine BooHoo (BOO)

zaloga skupine boohoo

Modni prodajalec BooHoo je imel najmanj impresivno leto in se še vedno zdi močan, da nadaljuje.

Medtem ko so trgovine po vsem svetu večkrat zaprle svoja vrata, je BooHoo navdušil, ko je zaradi svoje spletne prisotnosti opazil povečanje prodaje.

Blagovna znamka se še vedno razvija. Od aprila 2021 naj bi modno podjetje odprlo novo skladišče, saj še naprej vlaga znotraj podjetja.

Toda vse skupaj ni bilo povsem jasno za znamko, kar je sledilo reakciji neetičnega trgovanja aprila 2020.

To je zaznamovalo padce delnic in prihodnost nekoliko naglih znamk.

Vendar pa se je podjetje opravičilo in izjavilo, da preučuje te obtožbe.

Po opravljenih neodvisnih preiskavah je bilo potrjeno, da so vse operacije trgovanja boohoo nad krovom in da ni bilo nobenega nezakonitega početja.

To je seveda povrnilo zaupanje in zanimanje nadaljnjih vlagateljev za pregled te delnice.

Cena delnice družbe se je spet dvignila, saj je družba poročala o povečanju prihodkov v prazničnem obdobju za 40%.

Cena delnic tekstilnega podjetja je bila v letu 2020 zelo spremenljiva in ne samo zaradi pandemije Covid-19.

Različni razlogi, vključno z neetičnimi vprašanji znotraj blagovne znamke, so bili velik dejavnik, skupaj s tem, da se je trg potopil na začetku pandemije, dokler se proti poletju ni začel spet zagon..

Modni trgovci so v svojem nedavnem poročilu o trgovanju napovedali, da je imelo podjetje močan in pozitiven november in december zaradi božičnih praznikov, ki so povlekli prodajo.

Povpraševanje je bilo tako v ZDA kot v Veliki Britaniji močno.

Medtem ko so ZDA poročale o močnih 52% prihodkov, Velika Britanija ni zaostajala, saj je poročala o 40-odstotnem povečanju prihodkov. Zaradi česar je modna znamka povečala svoje celoletne smernice glede prihodkov na 36-38%.

Bruto marže podjetja so se v četrtletju nekoliko znižale na 53%.

Če se vrnemo k ceni delnic modnih trgovcev, se zdi, da je po neetičnih novicah v porastu.

Cena delnice družbe je danes 338,20. Z 52-tedenskim razponom med najnižjimi 157,50 in 415,00 najvišjimi.

Trenutno ima podjetje razmerje P / E 49,23.

Kaj analitiki napovedujejo za modno znamko?

BooHoo je 8 analitikov dobilo soglasno oceno “Buy”, 5 analitikov pa je britanski delnici dalo oceno “Hold”.

Dohodek podjetja naj bi se v prihodnjih letih povečal za 27,99%, dobiček podjetja pa naj bi v prihodnjih letih narasel za 83%.

Ker se modni prodajalec s svojimi modnimi in cenovno ugodnimi sodobnimi dizajni obrača na vrsto različnih starostnih skupin, postaja udobje, da lahko svoje izdelke naročite po spletu, preveč enostavno.

Druga ključna točka, ki jo je treba omeniti, je, da BooHoo gosti druge vodilne modne znamke, med njimi PrettyLittleThing, MissPap in NastyGal, ki imajo posamično lastnega potrošnika..

Ta modna znamka v Združenem kraljestvu še naprej narašča, ko gremo v novo leto.

Glede na to, kar vidimo in verjamemo, bo to veljalo tudi za prihodnja leta, saj se zdi, da bo BooHoo še naprej zagotavljal sveže modne trende po dostopnih cenah po vsem svetu..

Kako izbrati najboljše zaloge v Združenem kraljestvu leta 2021 – Povzetek

Če povzamemo, te najboljše delnice v Združenem kraljestvu, ki jih je mogoče kupiti leta 2021, imajo številne prednosti, saj bodo v prihodnjih letih še naprej dosegale uspeh..

Ne glede na to, ali gre za dividende, ki jih iščete, ali dolgoročne donose, vam teh 10 najboljših delnic v Združenem kraljestvu ponuja nekaj najboljših današnjih zaslužkov na trgu..

Vendar je pametno, da vedno opravite dodatne raziskave, preden se odločite za naložbo v izbrane delnice, saj ima vsako podjetje svoje elemente tveganja.

Pripravljen za potop v Združeno kraljestvo Borza?

Kako vlagati v najboljše britanske delnice?

Če želite vlagati v najbolj uspešne britanske delnice, imamo razčlenitev, kako hitro, preprosto in enostavno je lahko postati del tako vznemirljivega potovanja.

Najprej se morate prepričati, da je ta pot nekaj, kar razumete, zato je priporočljivo, da opravite čim več raziskav, skupaj z učenjem o tem, kaj vključuje trgovanje z delnicami.

Drugič, naslednji korak je poiskati posrednika za začetek potovanja.

Za začetek trgovanja je na voljo veliko posrednikov. Vendar pa toplo priporočamo, da raziskave opravite tudi v tem delu.

Ključna je izbira licenčnega posrednika, ki ima zakonsko dovoljenje za delovanje na trgu trgovanja. Skupaj z zaupanja vredno platformo za spletno trgovanje za vaše potrebe na poti.

Skupaj s posredniki obstaja tudi veliko spletnih platform za trgovanje, na katerih lahko trgujete. Toda vodilna platforma, ki jo toplo priporočamo, je nagrajena platforma, eToro.

eToro, vodilna trgovalna platforma, v kateri živi več kot 17 milijonov vlagateljev, je odlična platforma za začetek vaše trgovinske poti.

Platforma vam ne omogoča samo vlaganja v vodilne britanske delnice, temveč ima dostop do 16 mednarodnih trgov, da lahko postanete del akcije.

Odpiranje trgovalnega računa z eToro je enostavno, hitro in enostavno. Ko sledite vodenim korakom v spletu, lahko račun v nekaj minutah uspešno odprete.

Ko imate svoj trgovalni račun pri posredniku, ste pripravljeni začeti svojo trgovsko pot.

Za začetek trgovanja bo potreben depozit v višini 200 ameriških dolarjev (približno 145 funtov), ​​ki ga je mogoče izvesti na kateri koli napravi in ​​položiti s pomočjo preprostega plačilnega prometa s kartico.

Če menite, da potrebujete več razumevanja, boste ob odprtju trgovalnega računa izkoristili navidezno trgovalno platformo eToro, ki jo boste lahko raziskali..

eToro – Kupite najboljše britanske delnice brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki

Če se spomnite česar koli od najboljših 10 britanskih zalog, ki jih je treba upoštevati leta 2021, navedite te ključne točke.

  • Najboljše britanske delnice, izbrane za leto 2021, imajo močno uspešnost v različnih sektorjih.
  • Najboljše delnice v Združenem kraljestvu so podjetja, ki so dosegla dobre in dobre rezultate ter sčasoma dobro rasla, da so vodila do trenutnega stanja.
  • Upoštevanje teh najbolj uspešnih delnic v Združenem kraljestvu je odličen dodatek vašemu portfelju. Dodajanje raznolikosti, rasti in vrednosti.
  • Skupaj s pozitivnimi lastnostmi teh cvetočih delnic imajo svoje elemente dejavnika tveganja.
  • Toplo priporočamo izvedbo dodatnih raziskav, preden naložite v izbrane zaloge.
  • Ob prihodnjem napredovanju pričakujemo, da se bo več britanskih podjetij kmalu vrnilo v središče pozornosti, ko bomo napredovali leta 2021.
  • Izbira posrednika za vaše trgovsko potovanje je ključnega pomena pri vstopu na borzni trg.
  • Nazadnje, vedno vlagajte pametno in pametno.

Če ste uživali v branju Katerih 10 britanskih delnic je treba upoštevati za leto 2021?, Prosimo, delite jih s kom drugim, za katerega menite, da bo zanimiv.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me