Katerih 10 najboljših britanskih zalog bo eksplodiralo leta 2021?

10 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba upoštevati leta 2021

Načrtujete vlaganje v britanske delnice leta 2021? Katere zaloge v Združenem kraljestvu bi morali vložiti leta 2021? Ali bo leto 2021 dobro za naložbe na britanski delniški trg? Katere britanske delnice bodo leta 2021 najboljše donosnost naložbe? Oglejmo si!

Vsi vemo, da je bilo leto 2020 za britansko borzo precej naporno in mnogi od nas zaskrbljeni nad tem, kaj bi lahko imelo leto 2021.

Z našim popolnim vodnikom po 10 najboljših britanskih delnicah smo olajšali naložbe do leta 2021.

Ne glede na to, ali ste nov pri naložbah ali ste izkušen vlagatelj, je iskanje in izbira najboljših delnic Združenega kraljestva za vlaganje lahko izziv ali pa je videti veliko lažje, kot si morda mislite. Prihaja samo do vašega razumevanja trga in poznavanja posameznih zalog.

Leto 2020 je bilo najmanj zahtevno leto, toda številna podjetja so še vedno imela koristi od takega težkega leta, zaradi katerega je veliko zalog v Združenem kraljestvu bodisi v močnem položaju, saj so v tem letu močno narasle in se bodo nadaljevale naprej, ali pa je veliko delnic, ki sedijo v dobrem položaju, vendar samo ponujajo svoj čas in so pripravljene na ta pravi čas.

Realno je, da je pravi čas za te delnice, ki spadajo v to kategorijo, ko se svet začne odpirati in obratovati v bolj običajnih časih, kar pa je videti optimistično ne zdi tako daleč.

Seznam 10 britanskih zalog, ki naj bi eksplodirale leta 2021:

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Kako izbrati najboljše britanske zaloge?

Izbira takšnih najuspešnejših delnic v Združenem kraljestvu je lahko enostavna, rezervirati si morate le čas in svojo zavzetost za iskanje različnih delnic na trgu.

Potrebno je več kot le ogled pretekle zgodovine delnic, čeprav vam to pomaga ugotoviti, kako dobra in povpraševana je delnica. Čeprav boste več kot verjetno videli, da so se mnogi zaradi pandemije koronavirusa odrezali, saj manjše povpraševanje kaže manj aktivnosti, toda za te zaloge se je še vedno uspelo preoblikovati in čakajo na upanje o novicah o normalnosti, ki se vrnejo v svetloba.

Poleg tega obstajajo zaloge, ki so se izkazale zelo dobro in še vedno ponujajo velik potencial rasti, da tudi tekom leta eksplodirajo.

Pri izbiri takšnih zalog je treba upoštevati različne dejavnike. Prvič, če pogledate različne panoge, boste dobili dobro in jasno sliko o tem, kako očitna je rast in povpraševanje v različnih sektorjih. Na primer, finančna in tehnološka industrija sta bili vedno solidni sektorji, čeprav sta se skozi leto znašla v vzponih in padcih, kljub temu pa gledamo naprej po Covid-19.

Potem je čas, da pogledamo finančne elemente delnice, vključno s Top Line delnicami, prihodki, da ugotovimo, kaj je dosegla v zadnjem času. To vam bo dalo jasno sliko o povpraševanju po delnicah in tudi o tem, česa je delnica potencialno sposobna glede na možnosti rasti.

Drug element, ki ga je treba upoštevati, je pogled na prihodnje možnosti podjetja glede na to, kaj želi doseči, in če so investirali, da bi lahko dolgoročno rasli, skupaj s tem, kaj so analitiki navedli tudi na teh zalogah. lahko tudi koristno za vas.

Če vzamemo modnega trgovca ASOS PLC (ASC), je bila ta modna znamka močan igralec, kar je v poročilu podjetja Q3 2020, ki se je končalo 31. decembra, prineslo do 23% več prihodkov. To je brez prihodka, ki ga bo blagovna znamka zdaj prejemala s prevzemom blagovnih znamk Arcadia Group, kot je Topshop. Tudi zato je ta zaloga na seznamu kot zaloga, ki bo nedvomno še eksplodirala leta 2021 in v prihodnjih letih, čeprav bo verjetno večina najdražjih za nakup.

Drug dejavnik, ki ga je treba upoštevati, je tržna kapitalizacija delnic, s čimer boste razumeli, koliko je vredno podjetje, kar je opredeljeno kot skupna tržna vrednost izdanih delnic. Skupaj s prikazom cene delnice lahko nakazuje tudi njen potencial. Bodite pozorni, včasih ni vedno tako, zato je pametno, da opravite svoje lastne raziskave.

Nato si lahko natančneje ogledate meritve delnic, vključno z razmerjem P / E delnic, razmerjem P / B in razmerjem ROE. Vse to so dobre meritve, ki jih je treba upoštevati pri ugotavljanju, ali delnica sedi v dobrem položaju. Vse te metrike omogočajo vlagatelju, da oceni, kako dobro zaloga deluje in koliko je mogoče pridobiti iz zaloge, hkrati pa prevzame obveznosti iz zalog, zaradi katerih ROE (razmerje donosnosti kapitala) postane dobro metriko za prikaz donosa čistih sredstev.

Potem ko smo navedli vse elemente, v katerih je treba preučiti, kako izbrati najuspešnejše delnice, je pametno tudi razmišljati in gledati naprej, saj pri vlaganju nič ni gotovo, da bo delnica ostala močna in prinesla, kar je tudi razlog za dodatne raziskave. igra.

Zakaj izbrati te najboljše britanske zaloge in kako bodo leta 2021 eksplodirale?

Naslednje vprašanje, ki ga je treba preučiti, je, zakaj izbrati teh 10 najboljših delnic Združenega kraljestva, v katere boste vlagali, in kako naj bi eksplodirali v letu 2021.

Kot boste videli s seznama 10 najboljših britanskih delnic, za katere je videti, da bodo eksplodirale, imajo vse te delnice veliko podobnosti, vključno s svojo močno zgodovino uspešnosti do novejših dni, skupaj z močnimi možnostmi za dolgoročno potencialno rast obeti.

Čeprav je jasno, da so te zaloge določene v različnih panogah, so vse te panoge, ki naj bi znova naraščale ali pa se bodo nadaljevale, kot dokazujejo..

Potrditev eksplozije teh zalog leta 2021 temelji predvsem na tem, kako se svet približuje normalnosti, je prvi odgovor. Zaloge, kot je Rolls-Royce Holdings (RR.), Ki je uvrstilo na seznam, bodo imele velike koristi v letalskem sektorju in bolj očitno, ko bo več avtomobilov spet zapeljalo na pot. Podobno je pri skupini InterContinental Hotels Group (IHG), ki je imela leta 2020 veliko pozornosti, saj je cena delnic naraščala, toda ko se približujemo, je ta delnica zagotovo tista, ki lahko eksplodira, ko posamezniki hitijo po vodnjak zasluženi dopust ali mini oddih iz enega izmed številnih hotelov po vsem svetu.

Te izbrane delnice vlagateljem nudijo velike možnosti glede vrednosti. Dolgoročni obeti za te zaloge so videti dobro, saj so trenutno v dobrem finančnem položaju, čeprav upoštevamo, kako uničujoče je bilo leto 2020 za nekatere od teh zalog in ker se zdi, da bodo s časom rasli. Poleg tega, ker te delnice želijo prejemati visoke donose, se zdaj zdi pravica, da se vlaga v te eksplozivne najvišje delnice v Združenem kraljestvu..

Zdaj pa si oglejmo najboljše delnice Združenega kraljestva, ki so uvrstile seznam 10 britanskih delnic, ki naj bi eksplodirale v letu 2021.

1. Dunelm Group Plc (DNLM.L)

Čeprav ima ta delnica in še naprej deluje, to ne pomeni, da ta zaloga v prihodnosti ne bo mogla zasenčiti samega sebe. Je zelo priljubljena izbira za britanske prodajalce na drobno in še posebej, ker se je dobro obnesla že leta 2020, kar bi lahko vodili številni dejavniki, vključno z novimi lastniki stanovanj, saj je Dunelm znan po kakovostnih izdelkih z nižjimi stroški, na primer Next PLC (NXT).

Britanske delnice so medletno povečale prodajo za 23% na 719,4 milijona funtov, kar je spodbudilo 14,6-odstotno povečanje digitalne prodaje, ki se je zaradi stalne pandemije v primerjavi z enakim obdobjem lani povečala za 111%..

Všečne novice se pri zalogi za dom ne ustavijo, saj so objavile 52-odstotno bruto maržo v primerjavi s prvim polletjem lani pri 51,5%, razmerje med obratovalnimi stroški in prodajo za 100 baznih točk, močan položaj prostega denarnega toka v višini 98 milijonov funtov v primerjavi z letom 2020 na 63,9 milijona funtov.

Čeprav se morda sprašujete, zakaj, če je ta zaloga že ugotovljena, da že eksplodira, zakaj potem ta seznam? Toda v prihodnosti se pričakuje, da se bodo te zaloge v prihodnosti povečale za 12,25% na leto, medtem ko je v močnem finančnem položaju, vendar lahko prinese večjo rast.

V zadnjih dneh se je ta delnica globoko poglobila, ker je namestnik predsednika prodal delnice v višini 192 milijonov funtov, kar vlagatelje sprašuje, zakaj je bila ogromna notranja prodaja delnic, medtem ko so ji dali soglasje “oceno 9 analitikov, ki pokrivajo delnice.

S takimi novicami je ta priljubljeni britanski trgovec vsekakor tisti, ki si želi prizadevati za dobre koristi naprej. Kar tej delnici pusti paziti, še posebej, če se njena delnica še naprej znižuje, saj danes znaša 13,12 GBP, potem ko je po zadnjih naslovih novic padla za 7%, ki je trenutno precenjena glede na pošteno vrednost.

2. Whitbread PLC (WTB.L)

Whitbread PLC je britanska restavracijska družba, ki je znana po svoji največji hotelski verigi, Premier Inn, skupaj z Beefeater, Table Table in Brewers Fayre.

Kot vemo, je bilo leto 2020 v gostinstvu močno prizadeto, saj so danes vsi zaprti za jedilnice v zaprtih prostorih in na voljo samo za dostavne službe. Toda v luči široko razširjene cepljenja se takšne znamke približujejo ponovnemu odprtju. In ko se to zgodi, je to videti kot zaloga, ki naj bi eksplodirala, ko bodo posamezniki še enkrat pozdravili in ponovno cenili užitke v restavraciji.

V poročilu družbe Q3 FY21 je bilo očitno videti, da je hotelska veriga Premier Inn te družbe dobro ohranila Whitbread, kljub učinkom pandemije Covid-19 in celo arhiviranju dobička na tržnem deležu v ​​Združenem kraljestvu, medtem ko se je še naprej Nemčija.

V poročilu podjetja Q3, ki se je zaključilo 13-tedensko obdobje 26. novembra, je Whitbread Plc poročal, da se je celotna prodaja nastanitve Premier Inn UK povečala za 8,9 odstotka pred pričakovanji, kar je pripeljalo do 11,4-odstotne rasti tržnega deleža. Kljub temu da se je celotna prodaja nastanitve v Združenem kraljestvu zaradi pandemije zmanjšala za 55,2%, so očitno pozitivni znaki še vedno v mešanici.

Blagovna znamka je v Nemčiji pospešila rast s plinovodom 68 hotelov, ki so od Skupine Centro pridobili 13 hotelov, medtem ko so britanske delnice trdno držale denarne odtoke. Če pustite to zalogo sedeti, je to odličen položaj za dolgoročne obete.

Ker je družba potrdila, da so kratkoročni obeti za te zaloge zaradi velikih omejitev nekoliko zahtevni, dolgoročne napovedi pa pričakujejo, da bodo te zaloge večje od napovedi dobička, da bo ta zaloga rasla za 105% na leto..

Trenutna cena delnice znaša 34,29 GBP, kar je trenutno spet precenjeno, vendar ima pozitivne napovedi, ko gre za razmerje PB 1,5. Drugi dejavniki, vključno z razmerjem P / E zaloge in razmerjem ROE, vam ne bodo dali jasnega razumevanja te zaloge, seveda zaradi vpliva Covid-19 na te zaloge.

Toda brez vprašanja je Whitbread PLC britanska delnica, ki naj bi se dvignila, ko se približujemo svetu, ki ponovno postane normalen. In čeprav je v vedno bolj zdravem položaju, je ta zaloga zagotovo tista, ki bi jo lahko dodali v svojo zbirko z razvojem leta.

3. Rolls-Royce Holdings PLC (RR.L)

V redu, ena britanska delnica, ki je bila v zadnjem letu izjemno prizadeta, je Rolls-Royce Holdings PLC (RR). Britanska letalska in vesoljska družba je v 12-mesečnem obdobju izgubila za več kot 62% delnico.

Razlog, zakaj je temu tako za zaloge RR, je Rolls-Royce, če navedemo enega ključnih elementov, drugi največji proizvajalec letalskih motorjev na svetu. In seveda, da je nenehna smrtonosna bolezen, proti kateri se svet trenutno bori, priča kot še nikoli doslej potovalna in letalska industrija v primerjavi z običajnimi časi skoraj zastala.

To je bil in je velik udarec za zaloge RR, vendar ima britansko podjetje še vedno roke na drugih področjih, vključno z morskim pogonom in energetskim sektorjem, pa tudi s proizvodnjo in izdelovanjem elektroenergetskih sistemov v različnih drugih panogah..

Zaloga danes znaša nekaj manj kot 1 £, kar je občutno podcenjeno, če jo primerjate s tržnim povprečjem. Ta delnica ima 52-tedenski razpon 0,90 na najnižji in 711 na najvišji ravni, kar kaže, kako volatilna je lahko cena delnice v resnici. Toda kljub temu ima ta zaloga velik potencial za napredovanje.

Druga pot za to zalogo bi lahko bili električni reaktivni motorji, to bi lahko bila naslednja “velika stvar”. Ker naj bi električni avtomobili prevladovali na cesti do leta 2040, to vodi k RR. pogledati novo generacijo v letalstvu.

Morda lahko novi finančni direktor, partner Deloitteja Kakoullis, pomaga pri sprostitvi koles na to naprej usmerjeno pot.

Rolls-Royce Holdings je kot nobena druga, njegova klasična britanska proizvodnja izstopa po številnih poteh, zato se vodilne družbe, kot sta Emirates Airlines in Air France, odločijo, da bodo koristile RR. močni motorji, ki pa niso poceni.

Čeprav bo ta zaloga morda potrebovala nekaj časa, da bo eksplodirala, čeprav bo v letu 2021 bolj verjetno, da ne bo eksplodirala, pa bo v prihodnjih letih začela dobivati ​​zagon, da bo pravočasno eksplodirala, zato je bila ta zaloga vključena delnico, ki bi jo lahko kupili ali pozorno spremljali te vrhunske britanske delnice.

4. InterContinental Hotels Group PLC (IHG.L)

Gostinska skupina, ki ima v lasti nekatere vodilne svetovne hotelske blagovne znamke, kot so InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza, Holiday Inn in mnoge druge, ki se nahajajo na različnih celinah, si prizadeva za arhiviranje dobrega zaslužka, ko se bodo mednarodna potovanja lahko nadaljevala kot te blagovne znamke so močne med potrošniki po vsem svetu.

V zadnjih dneh je zaloga še naprej vzpostavljala možnosti za rast, saj je z Immohold Hospitality podpisala sporazum o širitvi in ​​rasti InterContinental Rabat v Maroku. Poleg tega naj bi se z IMG prijavili za razširitev luksuznega portfelja na ključnih področjih v regiji Bližnjega vzhoda. Ta predvideni načrt naj bi odprl svoja vrata v začetku leta 2022, popoln čas za delovanje, če se bodo mednarodna potovanja spet začela normalno.

IHG je tudi potrdil, da trenutno v pripravi čaka 53 hotelov, ki naj bi jih odprli v prihodnjih treh do petih letih.

Na podlagi prihodnjih obetov družbe so delnice IHG dobile napovedano 67-odstotno stopnjo rasti dohodka na leto, ob predpostavki, da svet v celoti ali bolj deluje.

Poleg te napovedi o rasti je 18 analitikov z Wall Streeta izrazilo napovedi za InterContinental Hotels Group, zaradi česar je imela delnica splošno oceno “Hold” glede na rezultate 11 analitikov..

Delnica trenutno ima delnico v višini 50,74 GBP, ki je bila v zadnjih treh mesecih razmeroma stabilna, zato lahko pričakujemo, da se bo cena delnice še povečala, ko bomo napredovali v leto. Skupaj z 52-tedenskim razponom med 23,85 GBP na najnižji in 51,46 GBP na najvišji ravni.

Ker se te delnice skozi vse leto trgujejo z negativi, vam ob upoštevanju zalog različne druge meritve, vključno z razmerjem ROE in razmerjem P / E, ne bodo dale veliko za odhod.

Če pogledamo dosežke te zaloge v običajnih časih, lahko ugotovimo, kako lahko te zaloge rastejo; v letnem poročilu podjetja za celotno leto 2019 so se prihodki medletno povečali za skoraj 7% na 4627 milijonov funtov, dobiček iz poslovanja pa se je povečal za 8,2% 630 milijonov funtov.

Ta britanska hotelska veriga podpira, da ta zaloga eksplodira, ko smo v letu, skupaj s to zalogo, glede katere so bili vlagatelji v zadnjih mesecih optimistični. Verjamemo pa, da ima IHG določen znak, da bo leta 2021 postal hit.

IHG je tudi dividendna delnica, ki ima trenutno dividendni donos 1,5%.

5. British American Tobacco PLC (BATS.L)

Če ste korak naprej, boste videli, da je ta močna britanska tobačna družba objavila svoje predhodne rezultate od 17. februarja 2021, ki je potrdil, da je ta zaloga “pospešujoča preobrazba” kljub učinkom Covid-19 na svet imela vodil to zalogo do dostave.

Prihodki, dobiček iz poslovanja in dobički so se povečali skupaj s prilagojenim dobičkom iz poslovanja za 4,8%, prilagojenim popravljenim dobičkom na delnico za 5,5% in nazadnje denarnim tokom iz poslovanja dosegel 90% cilja, dosegel konverzijo 103%.

Delnica je prav tako potrdila dvig dividende za 2,5% na 215,6 p na delnico.

Kljub velikim izzivom je doseganje 3,3-odstotnega povečanja prihodkov v primerjavi z letom 2019, saj znaša 25,7 milijarde funtov, odličen rezultat za podjetje. Poleg tega so za zaloge negorljivih izdelkov prešteli 13,5 milijona celotnih potrošnikov, kar je konec leta za 3 milijone več, da bi dosegli prihodnji cilj podjetja, da v 9 letih doseže 50 milijonov..

Koristila so tudi podjetja, ki so pridobila načrte, saj so se znotraj ZDA razširila z ameriško družbo Dryft, ki je prevzela BME.

Kaj pričakuje ta zaloga?

Zaloga je napovedala, da je trenutno pred tem, kje naj bi prinesla milijardo funtov prihrankov na letni ravni do leta 2022, za razvoj operativnih zmogljivosti in vlaganje v nove kategorije.

Delnica ima trenutno delnico v višini 26,27 GBP danes, 52-tedenski razpon med 23,82 GBP in najnižjo vrednostjo 33,52 GBP. Po tej ceni je trenutno pod pošteno vrednostjo, kar je še en močan razlog za razmislek o tej zalogi, medtem ko ima družba razmerje P / E nekaj pod 10, kar je dobro v primerjavi s tržnim povprečjem.

Ta delnica ima donosnost, močan položaj v letu 2021 glede rasti skupaj z napovedmi, ki naj bi rasle, omogoča, da ta delnica izgleda v vašem portfelju.

6. AstraZeneca PLC (AZN.L)

Nekateri bodo morda presenečeni, ko bodo to opazno in uspešno biofarmacevtsko podjetje na seznamu uvrstili med zaloge, ki lahko eksplodirajo v letu 2021, saj bi si mislili, da bi se temu že zgodilo leta 2020, kar je do neke mere prav.

A čeprav se je ta zaloga zaradi pandemije Covid-19 strmoglavila do novih višin, ima še vedno dovolj prostora za rast, ko napredujemo v svetu Post Covid-19.

V letu 2020 so zaslužki AZN narasli za ogromnih 140% zaradi močnega povpraševanja po cepivu, ki bo pomagalo zaseči ali preprečiti ta smrtonosni virus, ki je med nami. In tu se ne ustavi, saj je predvidena napoved zaslužka, da se bo ta zaloga še povečala za 22,50% na leto.

Ne samo, da je cepljenje Covid-19 eno glavnih pogovorov na ustnicah večine ljudi, AstraZeneca PLC je močna tudi v svojem sektorju novih zdravil, ki je dokazano mirna sila za doseganje velikega uspeha vodilnega vodilnega podjetja..

V nedavnem letnem poročilu podjetja za leto 2020 je bilo mogoče videti dokaze za sektor nove medicine, saj so se skupni prihodki povečali za 33% na 13.950 milijonov USD. Nato si oglejte še upoštevanje tega v drugih poročilih podjetja, kjer se je skupni prihodek, vključno s prihodki od prodaje izdelkov in sodelovanja, povečal za 9% na 26.617 milijonov USD, prodaja izdelkov pa se je povečala za 10% na 25.890 milijonov USD.

Če pogledamo neto denarni tok te delnice iz operativnih dejavnosti, je bil zaloga velik, saj je zrasla za 62% in je arhivirala 4,8 milijona dolarjev.

Iz teh rezultatov je razvidno, da ta zaloga lahko prinese in napoved naj bi dosegla več. Medtem ko je bila napoved dobička določena, kot je navedeno zgoraj, so bile napovedi za dobiček na delnico (EPS) določene tudi na 4,75 do 5,00 USD, približno približno 20-odstotno rast v letu 2020.

Ta zaloga dosega prave note, hkrati pa je močna zaloga za doseganje trajnosti, saj si prizadeva za trajnostne zdravstvene rešitve med vsemi načini zdravljenja in zajemanja ali preprečevanja novih in znanih bolezni v okolici..

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Ta žareča farmacevtska družba ima že vrsto let močan britanski delež zaradi svojih oddelkov za cepiva in farmacevtske izdelke.

Ta zaloga se zdaj krepi na višine, saj so se po lanski združitvi znamke z biotehnološkim podjetjem Vir pripravljena skupaj spoprijeti s tekočim bojem proti virusu Covid-19 in drugim cepivom, ki jih potrebujejo druge bolezni, kot je gripa, ki je bila ves čas na nizki ravni, predvsem zaradi manjše socialne interakcije.

V petletnem obdobju so zaslužki zrasli za slabih 30%, po napovedih pa naj bi se še povečali za nadaljnjih 6,20% na leto..

Ta rast je za znamko dosegljiva, saj je njen segment cepiv v poročilu o celotnem letu in četrtem četrtletju dosegel 7 milijard funtov prihodkov. Čeprav ta sektor zaostaja za svojim farmacevtskim in potrošniškim segmentom, ni dvoma, da bo v prihodnosti postal eden najuspešnejših, zlasti ker so cepiva po vsem svetu vedno zelo zahtevna..

Napovedujemo, da se bo delnica te delnice z dvomom na podlagi številnih trdnih dejavnikov zvišala s časom naprej, pri čemer bo eden od njih močno usmerjen oddelek cepiv. Delnica trenutno ima ceno delnice 12,70 GBP z dobrim razmerjem P / E 11,1 in razmerjem PB 4,5, kar, če te dejavnike kombinirate z možnostmi za rast delnic, znaša razmeroma dobro.

Poleg teh pozitivnih rezultatov GSK izplača tudi močno in zanesljivo dividendo v višini 6,2%, ki ponuja velik pasivni tok dohodka.

8. J Sainsbury PLC (SBRY)

Seveda velja, da je ta panoga varna stava v tako zahtevnih časih, saj je bistven prodajalec. Vendar pa je tudi pri J Sainsbury PLC (SBRY), tako kot pri drugih vodilnih maloprodajnih znamkah, povpraševanje po prodaji skozi vse leto močno, saj posamezniki želijo biti kreativni v svojih domovih ali pa preprosto na nakupovanje bistvene hrane..

Iz poročila podjetja Q3 je bilo jasno, da je blagovna znamka arhivirala pozitivne rezultate, saj se je celotna maloprodaja povečala za 7,1%, prodaja živil za 8,2%, digitalna prodaja za 117%, na 5,8 milijarde funtov, skoraj 40% celotne prodaje prek spleta prodaja s 102% večjo prodajo živil.

Ob potrditvi Prostega denarnega toka v višini 943 milijonov funtov in osnovnega dobička pred obdavčitvijo v višini 301 milijonov dolarjev.

Ti rezultati kažejo močno povpraševanje potrošnikov in, kot je omenjeno zgoraj, gre v okviru strateških načrtov podjetja britanska veriga supermarketov, da bi znižala cene hrane, da bi se osredotočila na to, da bo strankam ponudila dosledno vrednost, pospešila vsako leto nove izdelke, hkrati pa povečala število udobja trgovin v soseskah v naslednjem triletnem obdobju. Skupaj z drugimi podjetji podjetja, ki so sama po sebi trdna.

Ta delnica ima velik potencial in je z napredovanjem dobila napoved zaslužka nekaj nad 70% na leto, saj trenutno trguje po 2,31 GBP na delnico, kar je videti, kot da je ta delnica podcenjena za to, kaj lahko izgleda za arhiviranje naprej.

9. ASOS PLC (ASC)

Naslednja zaloga na seznamu je zaloga modnega spletnega prodajalca ASOS PLC (ASC).

Podjetje ASOS je nedvomno imelo veliko leto, ko je izkoristilo pandemijo Covid-19, ko je prodaja zajadrala streho in za piko na i, zdaj je Asos prevzel tudi druge blagovne znamke, vključno z Arcadia’s Topshop, Miss Selfridge in HIIT. več kot 330 milijonov funtov.

To je seveda povzročilo, da je cena delnice skočila po objavi novice, ki danes znaša 57,12 GBP, ki je od konca januarja skočila za skoraj 20% in znaša nekaj manj kot 45,00 GBP. To je posledica zalog nedavnih nakupov, zaradi katerih so se te delnice povečale znotraj svojih delnic, pravzaprav se je ocenilo, da je zaslužek v zadnjem letu celo zrasel za slabih 360%.

V zadnji izjavi podjetja, ki se je končala 31. decembra 2020, se je družba povečala za 24,5 milijona aktivnih kupcev, kar je 23-odstotno povečanje prodaje na drobno in 16-odstotno povečanje prodaje na drobno.

Če pogledamo naprej za delnice ASOS, naj bi napoved zaslužka dosegla 18% letno, 14 analitikov Wall Streeta, ki pokrivajo delnice, pa daje 14 ocen za nakup, ki dajejo konsenzno oceno “Nakup”. Poleg povprečne dvanajstmesečne ciljne cene 57,66 GBP.

Ta spletni modni trgovec že sedi v dobrem trdnem položaju in v katerem se zdi, da se bo povzpel višje, saj je blagovna znamka ASOS še vedno dom številnih posameznikov, ki kupujejo najnovejše in cenovno dostopne modne trende po vsem svetu..

10. Vivo Energy (VVO.L)

Bencinsko podjetje Vivo Energy (VVO) je dobavilo več kot leta 2020, saj še naprej distribuira bencin ne le v Veliki Britaniji, temveč tudi v državah po vsem svetu, saj naj bi bilo leta 2021 dobro postavljeno za doseganje novih najvišjih vrednosti.

Znotraj najnovejših posodobitev trgovanja je bilo obkroženo s pozitivnostjo, ki je temeljila na zagonu v prejšnjih četrtletjih. Količina goriva je znašala 9,6 milijarde litrov, kar je za 7% manj kot leto prej zaradi Covid-19, medtem ko je prilagojena EBITDA po pričakovanjih na koncu dosegla trenutna tržna pričakovanja od 331 do 354 milijonov dolarjev. Družba je leta 2020 delničarjem razdelila dividendo v višini 3,8 centa na delnico (48 milijonov).

Močno poslovno uspešnost podjetja je močno pripomogel močan poslovni model, ki je na mestu.

Britanska delnica trenutno trguje bistveno pod pošteno vrednostjo, saj ima delnico 0,87 GBP, skupaj z dobrim razmerjem P / E 18,7 in dobrim PEG (razmerje med ceno in dobičkom) 0,9.

Kljub temu, da je zaloga bencina v rezultatih upadala, je predvsem zaradi pandemije Covid-19 ta zaloga lepo postavljena in je trenutno v veliko korist za to, kar bi lahko prišlo za to zalogo bencina..

Letos ena britanska zaloga za ogled

PLC skupine CVS (CVSG.L)

CVS Group (CVSG) je močno britansko podjetje, ki je danes svoje ime postalo bolj prepoznavno na trgu, predvsem zaradi večjega števila gospodinjstev, ki so svojim družinam dodale nov dodatek.

V najnovejšem poročilu podjetja so prihodki narasli za 5,2% na 427,8 milijona funtov, prilagojeni EBITDA pa za 30% na 71 milijonov funtov, Denar, ustvarjen iz poslovanja, se je povečal za ogromnih 82% na 94,8 milijona funtov, prodaja pa je za 9,4% šestmesečno obdobje kaže veliko povpraševanje. Povečevala so se tudi aktivna članstva, saj jih je decembra 2020 slabih 4% novih članov doseglo 430.000.

Ta delnica je v letu 2020 dobro naraščala, saj je njena delnica občutno narasla od najnižjih najnižjih najnižjih vrednosti v višini 7,06 GBP, danes pa znaša 17,38 GBP, ki trenutno trgujejo pod pošteno vrednostjo..

Prostor za rast te zaloge je nedvomen, saj si podjetje trenutno želi razširiti svoje ključne storitve za dobro počutje živali in ponuditi nujne storitve, kar je v skladu s potrošniškimi trendi. Poleg tega, da se razvija v okviru drugih močnih poti.

Napovedovani dohodek naj bi se povečal za slabih 22% na leto za to zalogo, medtem ko je skupna ocena “Hold” dobila soglasje.

Povzetek

Če povzamemo, teh 10 najuspešnejših delnic v Združenem kraljestvu naj bi prineslo večjo rast in zaslužek, saj realno gledamo na sredino konca leta 2021.

V različnih panogah te nadobudne delnice ponujajo kombinacijo vsega, vključno z močnim finančnim položajem, odličnimi možnostmi rasti, pasivnimi tokovi dohodka, saj so nekatere od teh zalog na seznamu močni izplačevalci dividend in delnice, za katere se zdi, da bodo dobre naložbe v dolgoročnem obdobju.

Če ste nov pri naložbah in želite svojemu rastočemu portfelju dodati eno od teh najboljših britanskih delnic, so delnice, kot sta GlaxoSmithKline (GSK) ali ASOS PLC (ASC), odličen dodatek, saj te delnice ponujajo odlične dolgoročne obete, odlične donose s stabilnostjo.

Poleg tega, če ste izkušen vlagatelj, poleg vseh teh delnic, ki ponujajo velik potencial, morda delnice, kot je Rolls-Royce Holdings (RR), ko ste opravili dodatne raziskave, morda delnice Združenega kraljestva, ki vam bodo morda le padle v oči..

Čeprav te delnice danes ponujajo tako navdušenje, pozitivnost in se dobro znajdejo na trgu Združenega kraljestva, je treba omeniti, da imajo vse delnice lastne elemente tveganja, zato je priporočljivo, da pred naložbami v izbrane zaloge opravite dodatne raziskave..

eToro – Nakup najboljših britanskih zalog brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

7 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba iskati v letu 2021 in pozneje

Najboljših 9 zalog, ki vas bodo obogatile

Najboljših zalog FTSE 100 za nakup leta 2021

Katerih 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

Katerih 10 britanskih delnic je treba razmisliti za leto 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me