Katerih 8 turističnih zalog je treba kupiti v letu 2021?

Najboljše turistične zaloge za razmislek o nakupu leta 2021

Ali želite vlagati v turistične zaloge, ki so znova na robu, ko se premikamo v leto 2021?

Poglejte, saj smo izbrali 8 izjemnih turističnih zalog, ki vam lahko ponudijo veliko možnosti, ko se približujemo, da bomo lahko še enkrat potovali po svetu.

8 najboljših turističnih zalog, ki jih boste morali upoštevati leta 2021:

Oglejmo si torej 8 najboljših turističnih zalog na različnih trgih, ki naj bi bili del njih leta 2021.

1.. EasyJet

2.. Walt Disney

3.. Airbnb Inc

4.. Rezervacije

5.. Križarjenja po Karibih

6.. InterContinental Hotels Group

7.. Uber Technologies

8.. Skupina Expedia

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Turistične zaloge za leto 2021

Turistična panoga je v letu 2020, vsaj rečeno, dobila pravi udarec.

Po vsem svetu so se hoteli, tematski parki, Airbnb-ji, počitniška naselja, letalska industrija in številni drugi večinoma ustavili, ko je okužba s koronavirusom prevzela in še vedno prevladuje.

Ker je Združeno kraljestvo trenutno v tretjem nacionalnem obdobju zapiranja, so druge države uvedle policijsko uro in omejile potovalne omejitve. To ima velik vpliv na 9 milijard dolarjev vredno globalno industrijo.

Da bi vam pokazali, kako velika je ta panoga v Združenem kraljestvu, je napovedano, da bo turistična industrija v Veliki Britaniji do leta 2025 dosegla 257 milijard funtov in ustvarila približno 3,8 milijona delovnih mest, kar predstavlja približno 11% celotnega števila delovnih mest znotraj Združenega kraljestva.

Neverjetno, kako velika je panoga potovanj in turizma in koliko na svetovni ravni se vsi zanašamo na to močno silo industrije, ko nam jo odvzamejo.

Z glavno globalno operacijo cepljenja to prinaša pozitivne upanje za številne panoge, turistična industrija pa je skupaj z letalskim in gostinskim sektorjem ena velikih panog. Vsi, ki so bili verjetno najbolj prizadete panoge po vsem svetu.

V zadnjih dneh so turistične zaloge na različnih trgih zabeležile hiter rast cen svojih delnic. Ko se približujemo odpravi meritev omejitev po vsem svetu, ljudje ne bodo izgubljali časa, da bi se odpravili na nebo in rezervirali počitnice ali kratke počitnice za sredino poznega leta 2021.

Prav tako lahko pri podobnih spletnih turističnih agencijah Booking.com rezervirate in si zagotovite ponudbe brez kakršnega koli predplačila in z brezplačno politiko odpovedi.

To omogoča posameznikom, da rezervirajo vnaprej, v upanju, da bodo rezervirali lete v zadnjem trenutku, ko bodo dokončno potovali.

Čeprav je potreben čas za vrnitev v normalno stanje, ki gre počasneje od pričakovanj, pa pozitivni upi in čas vlagateljem puščajo, da poiščejo ali skočijo v te zaloge. Kar zadeva, kdaj bo prišel dan, ko bo svet lahko deloval bolj normalno, se bodo znova dvignili.

Poleg tega imajo te delnice cene delnic po razmeroma ugodnih cenah veliko korist za vlagatelje, saj bodo zagotovo videli, kako bodo te delnice dobro poslovale in rasle v letu in prihodnjih letih.

Najboljših 8 turističnih zalog za razmislek o nakupu leta 2021!

Tu je naš seznam 8 najboljših turističnih deležev, razporejenih po različnih panogah in državah:

1. EasyJet plc (EZJ)

Prvo ime na seznamu največjih turističnih zalog je britanska letalska družba EasyJet.

Te delnice so se v zadnjih tednih zvišale, saj so vlagatelji optimistični, da bodo po nadaljnjem napredovanju vpisa cepljenja odprti potovalni hodniki in letalska in turistična industrija se bosta začela dvigovati.

Ne samo, da se je cena delnic zvišala, je nedavno v izjavi izvršni direktor Johan Lundgren izrazil zaupanje v panogo po odpravi sedanjih omejitev..

Ugotovljeno je bilo, da je easyJet že v primerjavi z letom 2020 zabeležil velik porast poletnih rezervacij, saj se je za 250% povečal, maj pa je najbolj priljubljen mesec za popotnike, ki želijo vzleteti.

EasyJet počitnice so relativno nov sektor za blagovno znamko, saj je začela veljati konec leta 2019 in od takrat do zdaj še ni imela jasne priložnosti za odličnost, saj je leto 2020 prevzel Covid-19.

Ta številka je ogromen pokazatelj, kako trenutno je povpraševanje v turistični in turistični industriji in s časom smo prepričani, da se bo še povečala.

Strateški načrti podjetja so usmerjeni naprej v zagotavljanje najboljšega za potrošnike, hkrati pa se osredotočajo na bilanco stanja podjetja, izboljšujejo njihov stroškovni položaj in maksimirajo prihodke s svojo močno mrežo.

Analitiki dajejo britanski letalski družbi napoved rasti 77,76% letnih prihodkov, ko gremo naprej.

S trenutno soglasno oceno “Hold”, ki temelji na 10 napovedih analitikov, ki pokrivajo podjetje.

Kot je navedeno, je cena delnice družbe v zadnjih tednih rasla in takšna, kot je trenutno, piše to poročilo pri 846,80p, ki še naprej narašča..

Podjetje ima trenutno 52-tedenski razpon 470,70 na najnižji in 1.552,00 na najvišji ravni.

2. Walt Disney Co (DIS)

Walt Disney Co je blagovna znamka, ki jo verjetno vsi na tem planetu zelo dobro poznajo. Ne samo zaradi svojih tematskih parkov, ampak tudi pri drugih križarjenjih, seveda tudi pri drugih poteh..

Vsi Disneyevi parki po vsem svetu vsako leto prinašajo impresivne rezultate prihodkov, največ pa zasluži Florida, saj je največja izmed vseh šestih Disneyland parkov..

Pred pandemijo koronavirusa leta 2020 je ta turistična pot prinašala izjemne rezultate, dokler ni vse propadlo, saj je morala blagovna znamka ustaviti križarke, da bi ustavila in zaprla vse parke Disneylanda po vsem svetu..

Od danes je Disneylandu v Parizu naloženo odložitev ponovnega odprtja za nadaljnja dva meseca, ki naj bi se odprl drugi teden v februarju.

Medtem ko so druga letovišča v Disneylandu odprta, vendar upoštevajo varnostne ukrepe Covid-19, določene za preprečevanje širjenja virusa in ki še vedno prinašajo nekaj dohodka in užitka posameznikom.

Disneyjeve ladje za križarjenja so do nadaljnjega še vedno začasno ustavljene.

Po rezultatih v četrtem četrtletju so se prihodki Disneyevih parkov, izkušenj in izdelkov zmanjšali za 61% na 2,6 milijarde dolarjev, medtem ko so poslovni rezultati segmenta z 2,5 milijarde dolarjev upadli na 1,1 milijona dolarjev izgube. Ti rezultati so bili trden in neposreden rezultat tega, kar je pandemija koronavirusa prinesla podjetju.

Čeprav lahko traja nekaj časa, da se Disneyjevi parki spet napolnijo in križarjenja dosežejo najvišje točke in lahko polno delujejo, se bo Disney morda moral še naprej zanašati na druge poti. Vključno z enim impresivnim drevoredom, Disney+.

Disney +, ki je imel konec leta 2020 1,94 milijarde ameriških dolarjev z več kot 73 milijoni naročnikov konec četrtega četrtletja, naj bi do leta 2022 samo v ZDA arhiviral 4 milijarde ameriških dolarjev.

Disney ima danes delniško ceno 172,54p, 52-tedensko 82,72 najnižjo in 182,38.

Ob napovedanih prihodkih bodo prihodki rasli za 45,81% na leto.

Čeprav ima Walt Disney soglasno oceno Zacks # 4 “Prodaja”, verjamemo, da je zdaj morda pravi čas, da razmislimo o tem, ali bi imeli turistično zalogo ali jo pogledali, saj je le vprašanje časa, kdaj bomo upali, da bomo prišli nazaj v normalno stanje.

3. Airbnb Inc (ABNB)

Airbnb je verjetno ena najpogosteje obravnavanih in najprivlačnejših turističnih zalog na trgu danes.

Ker se nam zdi, da bomo v kratkem spet lahko posneli vodno sceno po vsem svetu, je ABNB dokazal, da je dejansko bolj priljubljen kot hotelske verige po vsem svetu..

Ameriška družba za počitniške počitnice ponuja enostavnost, preprostost in kar je najpomembnejše cenovno dostopnost nastanitev po vsem svetu, da bodo posamezniki lahko uživali in uživali.

Ta edinstvena storitev, ki jo ponuja ABNB, je bila izjemno priljubljena tudi med pandemijo Covid-19, saj je ljudem omogočila kratkoročno najemnino za razmeroma ugodnejšo ceno v primerjavi z bivanjem v hotelu, medtem ko so morali videti daljše bivanje zaradi ukrepov zaklepanja.

Ker je ta delnica v času pandemije lahko delovala v neki obliki, je ABNB v poročilu o posodobitvi trgovanja v tretjem četrtletju družbe še vedno ustvaril dobiček v višini 219 milijonov dolarjev. Čeprav so se njegovi prihodki zmanjšali za 19%, je bilo to glede na svetovne dogodke pričakovano.

Ko gledamo v prihodnost, bo Airbnb priljubljen, kar ni mogoče zanikati in bo v najkrajšem času prinesel odlične rezultate prihodkov, kot pričakujemo.

Glede cene delnice družbe lahko nekateri rečejo, da so te delnice drage. Vendar glede na potencial prihodnje rasti tega podjetja dejansko ni videti tako visok, kot so sprva verjeli.

Cena delnice družbe znaša 168,83p z 52-tedenskim razponom 121.50 na najnižji in 187.42 na najvišji ravni.

Trenutno trenutno še ni donosno, vendar verjamemo, da bo to le začasen položaj, ko se svet premika naprej po vpisu v cepljenje po vsem svetu..

Podjetje ima napoved prihodkov za rast prihodkov v višini 24,71% na leto.

Z Zacksovim 3. mestom »Zadrži« z oceno zaloge z oceno B za potencial rasti.

4. Bookings Holdings Inc (BKNG)

Verjetno eden najbolj priljubljenih spletnih turističnih agentov na trgu danes, Booking.com je turistična zaloga, ki bi jo lahko prinesli leta 2021 in prihodnja leta.

Prihodnost te zaloge je močna, saj še naprej ponuja številne prednosti pri načrtovanju popolnega bivanja. Ne glede na to, ali gre za vikend daljšega obdobja z vsega sveta, lahko booking.com ustreza vašim potrebam.

Rezervacija na spletnem mestu ali v aplikaciji Booking.com ima edinstveno dodatno prednost, saj ponuja brezplačno politiko odpovedi, pri čemer se nekateri pravilniki uporabljajo isti dan, ko morate prispeti.

Ta izstopajoča lastnost je ena pomembnih lastnosti, ki privablja potrošnike k delovanju s to vodilno blagovno znamko.

Poleg rezervacij hotelov, apartmajev in hiš, booking.com ponuja tudi veliko več, vključno z operativnim najemom avtomobilov prek Rentalcars.com.

Ni čudno, če imate tako močne poti, izpodbijajte pandemijo Covid-19, da je stalež pridobil 5,4%.

Danes cena delnice družbe znaša 2.131,87, 52-tedenski razpon med 1.107,29 pa najnižjo in 2.290,04 najvišjo.

Analitiki so dali soglasno oceno “Hold” za delnice 37 analitikov, ki pokrivajo te delnice.

Ko se bližajo koraki, da se približajo običajnosti, so ljudje že korak naprej, saj še naprej uporabljajo edinstveno funkcijo odpovedi booking.com za posredovanje letošnjih počitnic.

Zaloge Booking.com bi lahko naraščale v prihodnjih letih, kar naj bi bila dobra dolgoročna naložba v vašo zbirko delnic.

5. Royal Caribbean Cruise Ltd (RCL)

Križarske linije Royal Caribbean križarjenja so del, ki ga je treba paziti na prehod v leto, saj lahko resnično vidimo, da križarke ladje leta 2022 pogosteje plujejo po morjih.

Križarjenja so zelo priljubljena in zdi se, da so med starejšo generacijo še bolj priljubljena, toda po tej poti vse več mlajše generacije, ki išče potovanje, ki vključuje malo vsega, skače po tej aveniji.

Zaradi pandemije koronavirusa je bil RCL na začetku leta zelo zadet, ki je ob koncu leta dosegel 44-odstotno izgubo.

Toda prihodnji obeti so videti zelo optimistični za to jadralno zalogo, saj so poročali, da bi lahko dobiček podjetja dosegel približno 1,5 milijarde dolarjev na leto, ob predpostavki, da se svet vrne v normalno stanje ali “novo normalno” po Covid-19.

V zadnjih novicah je Royal Caribbean pripravljen prodati Azamara Line za 201 milijon dolarjev, kar bo družbi dodalo več denarja, saj še naprej čaka na vrnitev.

Glede na potencial te delnice je trenutna cena delnice 74,29p z 52-tedenskim razponom 19,25 na najnižji in 133,35 na najvišji.

Ker naj bi se njen dohodek povečeval za neverjetnih 85,05% na leto.

Zaloge Royal Caribbean so zagotovo turistične zaloge, ki jih je treba upoštevati leta 2021.

6. InterContinental Hotels Group Plc (IHG)

InterContinental Hotels Group plc je britansko multinacionalno gostinsko podjetje, ki upravlja, ima v lasti, zakupu in franšizah po vsem svetu..

IHG je lastnik nekaterih najbolj znanih hotelskih blagovnih znamk, vključno s Holiday Inn Express, InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza in drugimi.

Toda britansko podjetje ne upravlja samo hotelov, temveč tudi letovišča, restavracije in še veliko več.

Družba je v poročilu o tretjem četrtletju poročala o upadanju rezultatov, saj so ukrepi zaklepanja močno vplivali po vsem svetu. Prihodki skupine so se znižali za 52,3%, vendar so se druge poti še naprej dobro razvijale, vključno z odprtjem 82 hotelov. Kar zadeva denarni tok podjetja, je bil ta pozitiven, saj se je povečal na 2,1 milijarde USD.

Ker se toliko ljudi pripravlja na zaslužene počitnice, upamo, da je letos ta znamka videti pripravljena na dober zagon in rast, ko se zavzemamo za dolgoročno.

Dejansko naj bi IHG do leta 2026 zaznamoval “Ogromen rast” skupaj z drugimi hotelskimi verigami, poroča Market Insight.

Poleg napovedane napovedi Market Insights so nadaljnji analitiki blagovni znamki tudi napovedali rast prihodka v višini 87,54% letno, saj se jim zdi ta znamka dobro odlična, sedanje omejitve pa naj bi se odpravile.

Tečaj delnice družbe danes znaša 4.858,00, je nekoliko višji kot prejšnji dan, 52-tedenski razpon med 2.385,50 in 5.121,00 pa je najvišji.

Skupina InterContinental Hotels je v zadnjih mesecih imela veliko pozornosti, strokovnjaki za zaloge pa menijo, da je ta turistična zaloga tista, ki jo je treba paziti za leto 2021, ko se svet počasi odpira.

7. Uber Technologies Inc (UBER)

Ameriško podjetje Ridesharing, ki ima tudi veliko več, je dobro začelo v letu 2021.

Delnice podjetja so se povečale za približno 16%, ko sedimo v tretjem tednu januarja, saj so vlagatelji, ki niso bili del te delnice, močno postali del rastočih delnic. Medtem ko sedanji delničarji sedijo v pozitivnem položaju znotraj delnic.

To podjetje ima ogromno koristi od turizma, saj ne glede na to, kam se odpravite po svetu, bodo Uberji nedvomno delovali. To je enostaven način, saj lahko obdržite trenutno aplikacijo, medtem ko posodablja vaše nastavitve lokacije.

Domačini, ki so redni uporabniki podjetja Uber, v zadnjem letu skupaj s turizmom tega podjetja niso veliko potovali. To je lahko iz različnih razlogov, vključno s tem, da se bojijo ali preprosto zato, ker nimajo kam iti, saj svet sedi s strožjimi omejitvami.

Podjetje Uber jedo posel je na voljo za pomoč v tem izzivnem obdobju, saj avtomobilska stran podjetja povzroča težave, službe za dostavo hrane pa so v zadnjih letih pospešile tempo.

Ta zaloga je zelo priljubljena pri mlajši generaciji, saj ponuja enostavnost in časovno učinkovitost v obeh oddelkih.

Ni čudnega in ni dvoma, zakaj vlagatelji v zadnjem času bolj poskakujejo te delnice in ko vodimo naprej v leto 2021.

Tečaj delnice družbe danes znaša 55,69 in ima 52-tedenski razpon med 13,71 na najnižji in 59,08 na najvišji ravni.

Kaj prinaša prihodnost te zaloge??

No, kot smo že pojasnili, ta zaloga kmalu ne bo šla nikamor, če bomo karkoli verjeli, da se bo nadaljevala ali nadalje postala še bolj priljubljena z leti.

Ker se je Uberjeva cena delnic zvišala na 70,00 USD, je sedemintrideset analitikov tudi delnicam dalo soglasno oceno “Nakup”, da potrdi, kako vidijo premik te delnice naprej na vseh področjih.

Po napovedih naj bi prihodek Uber Technology narasel za 22,26% na leto.

8. Expedia Group Inc (EXPE)

Zadnja turistična zaloga, ki je bila na seznamu leta 2021 uvrščena na seznam, je Expedia Group Inc..

Ameriško spletno potovalno podjetje je priljubljeno tako med potrošniki kot vlagatelji, čeprav so ga analitiki v zadnjih dneh celo ocenili kot precenjenega. Poleg tega je delnica dobila povišan cilj, ki so se analitiki povzpeli na 175,00 USD.

Skupina Expedia je v drugi polovici leta 2020 veljala za eno najboljših zalog za obnovo, saj je bila v začetku leta s pandemijo Covid-19 močno prizadeta.

Toda operacija zmanjševanja stroškov in obnavljanja zalog je bila na seznamu nalog, ki jih morajo opraviti podjetja. Pogled na vrnitev na pravo pot je velik razlog za vse večje povpraševanje po tej zalogi v zadnjih nekaj mesecih, saj se zdi, da se bo potovalni sektor vrnil v prihodnjih mesecih, pri čemer je vse dobro.

Da bi dobili idejo o prihodnjih načrtih podjetja, želijo uporabiti uspešnost podjetja v letu 2019, da bodo gledali naprej, če se bo to zgodilo, bodo poslovni prihodki podjetja narasli na novo raven, saj so poslovni prihodki podjetja leta 2019 dosegli 903 milijonov USD.

Tečaj delnice družbe danes znaša 107,22 z 52-tedenskim razponom med 40,76 na najnižji in 147,55 na najvišji ravni.

Za družbo je določena napoved dohodka za 68,95% letno rast.

Bi ta zaloga lahko postala najboljše spletno potovalno podjetje na svetu? Samo čas bo povedal.

Povzetek

Teh 8 najboljših turističnih zalog je videti dobro, saj gledamo v prihodnost.

Te delnice ponujajo fantastičen potencial rasti, hkrati pa so dobre dolgoročne naložbe, ki imajo dobro vrednost, ki vodijo v leto 2021 in se realno lepo pripravijo za leto 2022 in pozneje.

Čeprav te zaloge predstavljajo elemente lastnega tveganja, je priporočljivo, da pred naložbo opravite nadaljnje raziskave.

Zdaj je morda čas, da si ogledamo turistične zaloge, ko se spet pripravijo na plovbo.

Kako vlagati v najboljše turistične zaloge?

Zdaj smo odkrili 8 nekaterih najboljših potencialnih turističnih zalog, za katere se zdi, da bodo imele pozitivne obete, ko bo svet lahko normalno deloval, zdaj je čas, da se naučite, kako lahko vlagate vanj.

Naložbe v zaloge na različnih trgih še nikoli niso bile tako hitre in enostavne.

Pametno je priporočljivo upoštevati in se držati pravih navodil, skupaj s tem, da na poti ne poberemo nobenih „napotkov“.

Prvi korak, ki ga boste morali izvesti, je poiskati posrednika ali najboljšo platformo za spletno trgovanje, ki ustreza vsem vašim investicijskim potrebam..

Danes je na trgu veliko platform za spletno trgovanje in posrednikov, toda po izbiri je pametno zagotoviti, da ima izbrani posrednik ali platforma dovoljenje za trgovanje.

Na spletnem mestu za trgovanje s podjetji boste videli, ali ima zakonsko predpisane licence, ki jih potrebuje za delovanje, saj bo prikazano na domači strani podjetij skupaj z zaupanja vrednim posrednikom, čigar licenca morda ni vidna na spletu, če ne, lahko potrdite, preden izberete.

Ko imate v mislih posrednika ali trgovalni račun, ste pripravljeni začeti in začeti svojo pot v trgovanje z delnicami.

Če želite investirati tudi v mednarodne delnice, je še ena pomembna točka, pri kateri vam bodo raziskave prav prišle, zagotoviti, da ima vaš posrednik dovoljenje za poslovanje na mednarodnih trgih..

Po tej pomembni točki vas želimo predstaviti vodilni spletni platformi za trgovanje – eToro.

Z več kot 17 milijoni strank na vodilni platformi danes, z dostopom na več kot 16 mednarodnih trgov, ki vam omogoča, da lahko vlagate v nekatere najboljše delnice, ki jih vsi poznamo in jih imamo radi, skupaj s temi 8 najboljšimi turističnimi zalogami, njenimi prijaznimi posredniki pripravljeni na izstopajoče trgovsko potovanje, skupaj z veliko dodatno ugodnostjo ponudbe provizij brez provizije.

Odprtje trgovalnega računa dne eToro sledenje neposrednim korakom na spletni strani podjetja je hitro, enostavno in enostavno. V nekaj minutah boste imeli aktiven račun skupaj z zaupanja vrednim posrednikom in dostop do vseh 16 mednarodnih trgov na dosegu roke..

Ko odprete račun, imate tudi čudovito prednost, da se lahko izpopolnite in pridobite nadaljnje razumevanje, kako deluje trgovanje z delnicami, skupaj z učenjem ključnih strategij.

eToro – vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki

  • Turistična industrija je velik sektor in je do danes vredna približno 9 bilijonov dolarjev.
  • 8 Najboljših turističnih zalog je lepo pripravljenih za potencialno uspešnost kot letos in leto 2022 nas upa, da upamo v novo normalno stanje.
  • Turistična panoga v običajnih časih je zagotovo panoga, ki se povprašuje.
  • Nekatere cene delnic turističnih zalog so že narasle, druge pa sedijo lepo in razmeroma poceni glede na njihov potencial za rast v naslednjih letih in še mnogo letih.
  • Po mnenju strokovnjakov zalog so turistične zaloge dobre dolgoročne naložbe.
  • Preden začnete vlagati, je vedno priporočljivo izvesti dodatne raziskave izbranih turističnih zalog.
  • Vedno svetujemo pametno in pametno vlaganje ter vlaganje v okviru svojih finančnih zmožnosti.

Če ste uživali v branju Katerih 8 turističnih zalog je treba kupiti v letu 2021?, Prosim delite z drugimi, za katere menite, da jih bo zanimalo.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko tako znižuje kot narašča. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih posredovanih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me