Katerih je 10 najbolj podcenjenih zalog za nakup v Veliki Britaniji do leta 2021?

10 podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba upoštevati leta 2021

Ali želite biti del podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu, ki se bodo zagnale v letu 2021 in pozneje?

Oglejte si, kako razčlenimo 10 najbolj podcenjenih delnic, ki jih bomo dodali v vaš portfelj za novo leto.

10 najbolj podcenjenih zalog v Veliki Britaniji

Če začnemo pozitivno, so podcenjene zaloge resnično skriti dragulji na trgu.

Ko začenjamo z novim letom, lahko varno rečemo, da je leto 2020 zaradi pandemije žalostno prizadelo številne sektorje in to nadaljuje v začetku leta 2021.

Ko pa prihajajo obetavne novice o drugem cepivu in ko se gospodarstvo počasi začne okrevati, so podcenjene zaloge zaloge, ki jih je treba pozorno preučiti in jih dodati v svojo cvetočo zbirko zalog ali če ste novi pri trgovanju, jih dodajte v svoj začetni portfelj.

Leta 2020 so se cene delnic mnogih družb pocenile, vendar niso bile vse iz negativnih razlogov, čeprav je bil več kot očiten razlog za mnoge Covid-19. A ob tem, da se te zaloge razlikujejo od podcenjenih zalog.

A brez nadaljnjega si oglejmo nekaj najbolj podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu, za katere mnogi strokovnjaki menijo, da bi lahko te zaloge kratkoročno in dolgoročno prinesle dobre donose.

10 najbolj podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu kupiti leta 2021:

1.. PLC skupine Cineworld (CINE)

2.. Easyjet PLC (EZJ)

3.. Sportech PLC (SPO)

4.. Imperial Brands PLC (IMB)

5.. ITV PLC (ITV)

6.. Taylor Wimpey (TW)

7.. BAE Systems PLC (BA)

8.. PLC tovarniške kartice (KARTICA)

9.. Pravno & Splošna skupina (LGEN)

10.. Redrow PLC (RDW)

Oglejmo si, kaj vzpostavlja podcenjeno zalogo, ko pogledamo in se naučimo 10 najboljših podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu na trgu danes.

Kaj je podcenjena zaloga?

Podcenjena delnica je delnica, pri kateri se na prostem trgu prodaja po ceni, ki je bistveno pod njeno dejansko lastno vrednostjo ali “resnično vrednostjo” v enostavnih izrazih.

Na primer, če se delnica prodaja za 40 funtov, vendar je na podlagi finančnih napovedi delnic vredna 100 funtov, potem tako razglasite, da je delnica podcenjena.

V bistvu gre za nakup delnic po znižani ceni.

Toda osnove iskanja ključnih zalog so globlje, kot si morda mislite.

Poglobitev v finančne elemente podjetja pri ocenjevanju podcenjene zaloge je način, kako določite notranjo vrednost podjetja, ki se izvede s temeljno analizo. Preučevanje različnih finančnih sektorjev, kot so računovodski izkazi, denarni tok, ustvarjanje dobička in upravljanje kapitala.

Ti finančni elementi bodo določili notranjo vrednost podjetja, kar bo še bolj dokaz, če so delnice podcenjene zaloge.

Ko morajo vlagatelji iskati podcenjene delnice, ne le iskati cenejše cene delnic, je potreben čas in razumevanje, da se dolgoročno preberejo možnosti podjetja glede rasti in stabilnosti..

Nakup prave podcenjene zaloge z dobrim potencialom je lahko s svojimi dobičkonosnimi priložnostmi zelo koristen, saj podjetje s časom še naprej raste.

Popoln primer, kako koristno je lahko vlaganje v podcenjene delnice, je, če za dober primer vzamemo odmevnega vlagatelja Warrena Buffetta.

Buffett, eden najbogatejših milijarderjev na svetu in guru delniškega trga, je izrazil in pokazal, kaj lahko prinese rezultat vlaganja v tako podcenjene delnice.

Buffett je izrazil, da je branje ob branju eden ključnih temeljnih dejavnikov pri raziskovanju izbranih podcenjenih zalog, skupaj s strategijo vrednotnega vlaganja na drugo raven, njegovo raven. Ker bo Buffett čakal, da bo podcenjenim zalogam naklonjen svet, ki pa se njegovi cilji izplačajo..

Zato je Buffett številka, ki jo mnogi vlagatelji spoštujejo in občudujejo v finančnem svetu.

Poleg Buffetta je še en visok arhivar njegov partner Charles Munger, ki je opisal svojo definicijo podcenjene zaloge.

“Odlična zaloga po pošteni ceni je bolj verjetno podcenjena kot slaba zaloga po nizki ceni” – Charles Munger.

Opomnik na ključ – Notranja vrednost se razlikuje od trenutne tržne vrednosti.

Kaj je naložba v vrednost?

Po razumevanju, kaj je podcenjena zaloga, je vredno razpravljati o naložbah v vrednost in o tem, kaj to pomeni.

Vrednotenje vlaganja je preprosto ključna naložbena strategija, ki išče podcenjene delnice ali vrednostne papirje na odprtem trgu z namenom nakupa in / ali vlaganja vanje..

Metoda vlagateljem omogoča nakup delnic po trenutnih razmeroma nizkih cenah z verjetnostjo dobrega donosa.

Zaradi česar je zaloga podcenjena?

Iz različnih razlogov lahko zaloge postanejo podcenjene, prav tako pa se zdi, kot da se to lahko zgodi čez noč, še posebej, kako je leto 2020 pokazalo in dokazalo, da to drži.

Stanje je lahko kratkoročno podcenjeno ali pa lahko postane dolgoročno podcenjeno zaloga, pri čemer imata oba številne razloge, da je to rezultat.

Nekateri različni dejavniki, vključno z zrušitvijo borz, preprosto pomanjkanje zanimanja vlagateljev, finančni rezultati in, kot smo letos videli, vplivi nepričakovanih dogodkov, ki prevzamejo, ki so na žalost prizadeli različne sektorje, povzročajo številne vznemirljive dejavnike.

Potem ko se podcenjene zaloge lahko vrnejo nazaj, še posebej, če jih povežete s trenutnimi svetovnimi razmerami, ko si gospodarstvo Združenega kraljestva opomore in se vsi sektorji začnejo premikati naprej.

10 najbolj podcenjenih delnic za nakup v Združenem kraljestvu

Preden se odpravimo na izbrane zaloge, je vredno opozoriti, da je razvrstitev zalog med podcenjene zaloge odvisna od različnih dejavnikov.

Dejavniki, med katerimi so vlagatelji, ki preučujejo razmerja med posameznimi podjetji z analizo razmerja delnic, ki svetuje ceno delnice in predvideva možnosti, da bi se podjetje gibalo v smeri pretiranega ali podcenjenega.

Običajno, če ima delnica nizek PEG (cena / zaslužek za rast), lahko to pomeni, da je podcenjena.

Tu je seznam 10 dobrih podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu, ki z mešanico stabilnosti ponujajo dobro potencialno rast v prihodnjih letih.

Poleg izbranih 10 je trenutno na odprtem trgu Združenega kraljestva še več podcenjenih zalog, ki so v tem letu in v prihodnjih letih pripravljene na večja obzorja..

Seznam 10 podcenjenih zalog v različnih sektorjih je v preteklosti in sedanjosti pokazal velike možnosti, za naslednja leta pa si poglejmo podrobneje.

1. Cineworld Group PLC (CINE)

Grafikon tečajev delnic skupine Cineworld

Leto 2020 je bilo za kinematografsko podjetje uničujoče, ko je pandemija skupaj s svetom zajela državo.

Če vas številčno prikažemo, znaša današnja cena delnice vodilnega britanskega kinematografskega podjetja 65,54, medtem ko je bila pred enim letom cena delnic blagovnih znamk 6. januarja 2020 skoraj štirikrat višja in je znašala 219,70..

Ko je pandemija zajela svet, je prisilila podjetja, da začasno upočasnijo ali zasežejo trgovanje.

Cena delnice Cineworld-a je strmo padla od poznih 100-ih februarja do samo 20,39 18. marca 2020.

V resnici z nedavnimi dogodki drugega krčenja Covid-19 podaljšuje kinematografsko znamko, da bi popolnoma odprla svoja kinodvorane, saj so še vedno zaprta po vsej Veliki Britaniji skupaj z drugimi nebistvenimi podjetji..

Na katere se družba do danes zanaša na majhen ali sploh na dohodek, ki pa potem požre svoj denarni tok, saj se izplačila podjetij še naprej dolgujejo.

Mnogi se bodo spraševali in razpravljali o tem, kako bodo velika podjetja, kot sta Netflix in Amazon Prime Video, poleg tega vplivala na delež kinematografske industrije..

Medtem ko so bili kinodvorane zaprti, sta se velikana v industriji Universal Pictures in AMC Entertainment združila in ustvarila partnerstvo, ki prinaša nove izdaje, ki jih je mogoče predstaviti na podobnih zgoraj omenjenih platformah za pretakanje, medtem ko sta v udobju svojega doma.

Po objavi novice o združitvi obeh blagovnih znamk je to ob objavi novice resnično prizadelo ceno delnice Cineworlda.

Ker pa je zgoraj navedeno očitno, ko svet počasi začne delovati, se zaskočil z novo normalnostjo, in ko gospodarstvo še naprej raste, so užitki obiskovanja kinodvorane, v katerih želijo sodelovati posamezniki po vsej državi in ​​po vsem svetu..

Predvideva se, da bodo prihodki podjetja na leto naraščali za 36,00%.

Glede na razmerja med podjetji in razmerjem PB je dobra vrednost v primerjavi z GB Entertainment Industry, vendar razmerje PE (cena-zaslužek) podjetja znaša 4,72%, vendar podjetje v zadnjih 9 mesecih ni dobičkonosno. ko bo podjetje v celoti obratovalo, bo to razmerje višje.

Podjetje ima svojo fizično prisotnost na razstavah v kinodvoranah po vsej državi in ​​na mednarodni ravni, prav tako pa ima svoje roke tudi na drugih področjih. Vključujejo maloprodajo, financiranje, zakup nepremičnin v kinu, distribucijo filmov, oglaševanje, razvoj programske opreme in promocijske dejavnosti.

Analitiki so napovedovali, da se bodo družba v letu razvijala, saj naj bi se prihodki v prihodnjih treh letih povečali za 95,8% na leto..

Čeprav je blagovna znamka izredno volatilna, se njena nestanovitnost zmanjšuje, saj se je v zadnjem letu z 30% zmanjšala na 19%. Po pozitivnih novicah o nadzoru nad virusom smo prepričani, da bo nestanovitnost blagovne znamke kmalu razmeroma stabilna.

Čeprav bi ta delnica lahko počasi gorjela in realno predstavlja visoko tveganje za nestanovitnost zaradi Covid-19 s svojim denarnim tokom in ceno delnice, skupaj z negotovostjo, kdaj naj bi se odprli kinodvorane po vsej državi.

Kljub temu menimo, da je Cineworld podcenjena zaloga, ki je dolgoročno ne gre spregledati, saj ima v svojih številkah prostor za potencialno rast.

2. EasyJet PLC (EZJ)

grafikon tečajev delnic easyJEt

Druga zaloga, ki je naslednja na seznamu, je britanska letalska skupina EasyJet.

V redu, podeljena je bila še ena zaloga, ki je verjetno ena najbolj znanih britanskih letalskih družb in ena najpogosteje uporabljenih letalskih družb, ki letijo po Evropi in okoli nje, tako kot večina vseh letalskih družb ima vsaj srce srce,.

Toda pozitivna stran je, da letalska skupina, čeprav seveda kaže nestanovitnost zaradi negotovosti glede mednarodnih potovanj, saj so bile po vsem Združenem kraljestvu postavljene omejitve, ki jih povzroča širjenje virusa, izgleda optimistično glede na.

Napoved za prihodnost je videti pozitivna, zdaj cepivo počasi vpisujejo po vsem svetu.

V skladu z analizo pozitivnih novic so letalskemu podjetju napovedali in dali zelene luči za prihodnjo rast, saj so napovedali 78,1% napovedi v obdobju 1-3 let..

Čeprav je letalska veriga trenutno tveganje ali veliko tveganje, je samo vprašanje časa, kdaj se bomo lahko spet vrnili na mednarodna potovanja.

Trenutno je cena delnice EZJ 767,00 in je bila zaradi finančnih rezultatov v zadnjih 9 mesecih, družbam omejena na potovanja, ki še vedno potekajo, in zaradi visokega denarnega toka, ki ga mora družba plačati, uvrščena med podcenjene delnice in glede na razpoložljivi denarni tok lahko predstavlja element tveganja.

Torej, v širši sliki, čeprav ima EasyJet dobre deleže slabih strani, ima EasyJet vse zelene lučke za prihodnjo rast v smislu prihodkov, za katere je sedanji 20,7-odstotni letni prihodek podjetja po analizi napovedan za 20%. letno.

To podcenjeno zalogo je treba preučiti in pozorno spremljati po objavi, ki bo spet omogočila mednarodno potovanje, napovedi za letalskega prevoznika naj bi bile visoke.

3. Sportech PLC (SPO)

sportech plc

Britansko podjetje, ustanovljeno leta 1923 v Bristolu, se leta 2021 še vedno dobro drži.

Podjetje za spletne igre na srečo in angleško športno zabavo daje svoje tehnološke rešitve po vsej Veliki Britaniji in tudi mednarodno po Severni in Južni Ameriki, Evropi in še več.

Trgovanje na londonski borzi v dveh sektorjih, med katerimi sta FTSE Small-Cap Index in FTSE All-Share Index, se je podjetje skozi leta izkazalo kot skriti talent.

Leta 2000 je družba, ki je bila takrat znana kot Rodime PLC, spremenila ime, potem ko je istega leta pridobila The Littlewoods Organization za 160 milijonov funtov. Po spremembi imena se je podjetje bolj zdravo osredotočilo na sektor spletnih iger na srečo, kjer sta združili dve sili, konjske dirke in tehnologijo..

Digitalni segment Sportecha je sila znotraj sebe in se je izkazal za čudovit uspeh, kar se kaže iz njegovih rezultatov.

Zdaj pa k najpomembnejšemu delu, kako je to podjetje dobra podcenjena zaloga?

Začeti bilanco stanja podjetja je brezhibno, saj se ponaša z močnim zdravstvenim stanjem v finančnih številkah tako v kratkoročnem kot tudi v daljšem obdobju, za večjo pozitivnost pa podjetje dobi nič dolga.

Zdrav in stabilen denarni tok, ki se je zadnja 3 leta ohranil, četudi se je zmanjšal za približno 17,1% na leto, ima še vedno veliko prostega denarnega toka, ki čaka na čakanje.

V zadnjem času cena delnice družbe znaša 0,27 funtov in se v širši smeri v treh mesecih giblje le približno 9%, kar kaže, zakaj je družba dobra stabilna delnica.

Ko se vrnemo v neko normalno obliko, je potencial za prihodnjo rast ogromen. Ker bodo predstavljeni dogodki v živo, ki se jih je mogoče udeležiti, katerih del je tudi Sportech, poleg vodenja platforme spletnih iger na srečo blagovnih znamk.

Če pogledamo pozitivna finančna poročila podjetja, je iz rezultatov razumljivo, zakaj analiza napoveduje zdravo napoved rasti 103,09% na leto.

V primerjavi s konkurenti ima Sportech prednost s finančnim zdravjem in dolgoročnimi možnostmi rasti. Zato je Sportech podcenjena zaloga, ki jo lahko dodate na svoj seznam za leto 2021 in pozneje.

4. Imperial Brands plc (IMB)

Grafikon tečajev delnic Imperial Brands

Podjetje s sedežem v Bristolu je britansko večnacionalno tobačno podjetje, ki ima več kot 51 tovarn po vsem svetu in svoje izdelke prodaja v več kot 160 državah.

Vodilno britansko tobačno podjetje se je skozi leta dobro razvilo in se prilagodilo novim spremembam, ko gre za izdelke za e-vaping, ogrevane tobačne izdelke in ustni nikotin, hkrati pa ponuja vso paleto cigaretnih izdelkov, ki jih poznamo in jih dobro poznamo..

Blagovna znamka poleg očitnega področja dela sodeluje na številnih drugih področjih, vključno s trženjem, objavljanjem materialov, industrijsko dostavo in hitro dostavo, storitvami upravljanja podpore in še več.

V primerjavi s konkurenti blagovne znamke ima IMB vse skupaj dobro. Dobra zgodovina podjetja, dobre možnosti v prihodnosti, zdravi finančni obeti in nazadnje zelo močna vrednost.

V nasprotju z nekaterimi največjimi konkurenti blagovnih znamk, ki jim na enem od področij manjka vsaj to področje, ki ga pokriva IMB.

Drug pozitiven element za podjetje je, da gre za delnico dividend, za katero je znano, da je dobro plačana zanesljiva dividenda, ki temelji na prihodkih podjetja glede na to, kolikšen odstotek bodo odvzeli vlagatelji.

Kaj je dividendna zaloga?

Medtem ko ste na tem področju, če ste nov pri naložbah in niste prepričani, kaj je terminologija za delnice dividend, je to dokaj enostavno.

Dividendna delnica je družba, ki delničarjem izplača vsako četrtletje iz dobička podjetja.

To je dober vir rednega dohodka, ki se daje skozi vse leto v rednih intervalih, v nasprotju z nobenimi dividendnimi delnicami.

Če iščete tisti redni vir dohodka, preberite Top 5 delnic dividend, v katere želite vlagati do leta 2021, kjer boste našli pet najbolje plačanih dividend na prostem trgu do danes..

Finančna poročila IMB ne kažejo le, da je blagovna znamka dokaj stabilna, ampak je bila tudi podcenjena, kaj lahko potencial doseže ta svetla zaloga.

V zadnjem letu je družba zrasla za 48,1%, po napovedih pa naj bi se družba z nadaljnjimi 8,85% letno nadaljevala naprej.

Njegova trenutna cena delnice pri 1.563,28 in P / E 9,79%, kar se kaže na dobri vrednosti glede na njene P / E v primerjavi s povprečjem v panogi.

Nastavite razmerje P / E glede na britanski trg, vendar še vedno kaže dobro vrednost.

Pretekla uspešnost podjetja ji stoji v prid, saj so jo analitiki ocenili, da se je do danes povečala za 0,7% in je v celoti v zelenem, vključno s stopnjami čistega dobička podjetij, ki je za 9% višja kot lani, in sicer 6,2%.

Podjetje ima tudi majhna tveganja, ki jih morate upoštevati. Tveganja vključujejo njegovo raven dolga, ki je bila ocenjena kot visoka, saj je razmerje med dolgom in lastniškim kapitalom 211,7%, čeprav se ta številka v zadnjih petih letih zmanjšuje in bo še naprej v predvidljivem obdobju..

Imperial Brands je podcenjena zaloga, ki jo lahko dolgoročno kupujete in zadržujete. Zaradi pozitivnih finančnih rezultatov blagovne znamke, 8,88-odstotni donos dividend in njeni novi proizvodi, ki se v ozadju stopnjujejo in tvorijo potencialne nove prihodke, pomenijo to dober dodatek k vašemu rastočemu portfelju.

5. ITV PLC (ITV)

Tabela cen delnic ITV

Britanski znani in priljubljeni televizijski kanal se uvršča na seznam najbolj podcenjenih podjetij, ki jih je treba kupiti za leto 2021.

Odkar je naše zaslone pritegnil že davnega leta 1955, ko je bilo tudi podjetje ustanovljeno, je od takrat postalo najbolj priljubljen in največji televizijski komercialni kanal v Veliki Britaniji in deluje skupaj s konkurenčnim kanalom BBC One, da bi bil najbolj gledan Do danes televizijski kanal iz petdesetih let 20. stoletja.

ITV prek spletnega predvajanja ustvarja in ustvarja izvirno vsebino, ki je na voljo v številnih brezplačnih kanalih, vključno z ITV, ITV2, ITVBe in drugimi.

Po prehodu v sodobnejši čas ITV sklepa tudi pogodbe z Virgin in Sky, ki predstavljajo večino ali celo vse njihove kanale do plačilnih potrošnikov, skupaj z drugimi vrhunskimi platformami, vključno z Netflixom in Amazonom, ki ponujajo ponudbe za spletno oglaševanje in naročnine na ITV..

Glede na posodobljene finančne številke podjetja je zagotovo več prostora za dolgoročno rast te zaloge.

Za začetek se je ITV v primerjavi z zadnjim četrtletjem zvišal za 48%, po napovedih pa naj bi se v obdobju treh let povečal za 24,3%..

Čeprav se je zgodovina ITV v smislu letnega zaslužka podjetja v zadnjih petih letih nekoliko znižala za 4,6%, kar v širši sliki ni slabo, vendar so tudi marže čistega dobička podjetja padle na 9,9% v primerjavi z lanskim letom ob 14,4 %.

Poleg zgornjih številk ITV je dolg družbe tudi na visoki strani in se v zadnjih petih letih povečuje na številko, ki zdaj znaša 115,1%.

Toda, če se vrnemo k pozitivnemu delu, je finančno zdravje podjetja videti optimistično tako na kratkoročni kot na dolgoročni poti, saj premoženje podjetja udobno odtehta svoje obveznosti.

Cena delnice družbe do danes znaša 106,85, ko narašča, vendar je bila v preteklem letu na žalost močan padec, o katerem so poročali, da je skupna cena delnic trenutno do danes 60%.

Glede na nestanovitnost je cena delnice ITV v zadnjih petih letih dobila povprečno oceno.

Toda kljub tem izzivom podjetje še vedno gleda naprej in želi sprejeti nove načine zabave na zaslonu, skupaj s približevanjem staremu običajnemu vzorcu dela, na katerega je vplival in trenutno vpliva Covid-19.

Iz tega lahko sklepamo, da čeprav je ITV počasi gorilnik, je vseeno zaloga, ki jo je treba kupiti in pustiti, da dolgoročno gori.

6. Taylor Wimpey (TW)

graf tečajev delnic taylor wimpey

Glede na svetovne dogodke je bilo leto 2020 dejansko dobro za nepremičninsko industrijo.

Eden od razvijalcev nepremičnin v Združenem kraljestvu, ki je imel obetavno leto, je Taylor Whimpey.

Taylor Wimpey s sedežem v High Wycombeju v Veliki Britaniji in tudi mednarodnim poslovanjem v Španiji ustvarja moderno življenje z edinstvenim prilagojenim slogom po dostopnih cenah..

Prikazuje čisto in brezhibno bilanco stanja skupaj z dobro vrednostjo, TW. je nad konkurenco s svojimi stabilnimi obetavnimi obeti za prihodnost.

Glede na zadnje tedne je cena delnic družbe pritegnila pozornost številnih naložbenih gurujev, ki so pozorno spremljali, prav tako tudi finančni podatki družbe.

Z napovedjo 34,0-odstotne rasti v prihodnjih treh letih je finančno zdravje podjetja močno, saj sveti zeleno s kratkoročnimi sredstvi, ki bistveno presegajo obveznosti družbe, nazadnje pa je dolg družbe na 2,8% obkrožen z prosti denarni tok, če je potreben, so le trije glavni ključni dejavniki za to podcenjeno zalogo.

Za dolgoročne obete se izkaže, da ima družba višje obveznosti kot sredstva.

Čeprav naj bi bila prihodnost dolgoročno svetla, saj se prihodki podjetja nadaljujejo in naj bi v prihodnjih letih naraščali, bo prinesel tudi nov denarni tok, ki bo na voljo.

Ker načrti vlade Združenega kraljestva še vedno potekajo ob praznikih, TW. je zelo koristil in ima terminsko rezervacijo, določeno za sredino leta 2021 in se še dopolnjuje za leto.

Tudi cena delnice družbe se je v zadnjih nekaj mesecih zvišala za 20%, kar pri delnicah s srednje veliko kapitalizacijo daje glas.

Cena delnice družbe je 5. januarja znašala 1,61 funtov in naj bi se v prihodnjih tednih zvišala.

Če ste vlagatelj začetnik in vas zanima TW. pametno je, da pred nakupom opravite dodatne dodatne raziskave, vključno s trenutno ceno delnice.

Toda to je ena zaloga, ki je podcenjena zaloga z dovolj prostora za rast, ki jo je mogoče kratkoročno in dolgoročno arhivirati.

7. BAE Systems PLC (BA)

Grafikon cen delnic Bae sistemov

Britansko multinacionalno podjetje za obrambno varnost in vesolje, ki je bilo ustanovljeno leta 1999, pritegne pogled s svojimi finančnimi podatki in naraščajočo ceno delnic v zadnjem času.

Cena delnice družbe znaša 494,40, kar so mnogi analitiki ocenili kot razumno, saj verjamejo, da se bo še naprej vzpenjala in razmišlja o možnosti za potencialno rast, ki jo lahko doseže družba.

Poleg cene delnice je BA zelo zanesljiva in močna dividenda, katere dividendni donos znaša 4,70% in je tudi med najvišjih 25% izplačevalcev dividend na britanskem trgu..

Dolg podjetja je eden negativnih za podjetje. Vendar je to nekaj, kar lahko sčasoma podrmo in trenutno podjetje stoji visoko na ravni dolga z razmerjem med dolgom in kapitalom 101,7%.

Kot svetujejo, družba počasi odpravlja dolg, saj se je v zadnjih 5 letih zmanjšal za 53,3%, s časom naprej pa se bo še zmanjšal.

V petletni zgodovini podjetja naj bi letni zaslužek znašal 10,4%.

BA ima visokokakovostne zaslužke, čeprav so stopnje čistega dobička podjetja trenutno za 1,2% nižje kot lani.

Iz tega lahko sklepamo, da je BA podcenjena zaloga, ki jo želimo dodati v svoj portfelj.

Ker se razmerja podjetja pošteno uravnotežijo, čeprav jih je treba nekoliko izboljšati, je to le en dejavnik, ki se ga je treba zavedati in podrobneje raziskati, preden skočite naravnost.

Toda ob napovedi, da bo družba letno rasla 8,89%, skupaj z dobro ceno delnice, bo škoda zamuditi to priložnost.

8. Card Factory PLC (KARTICA)

grafikon tovarniških zalog kartic

Card Factory plc je operativni prodajalec čestitk, ki je svoja vrata prvič odprl leta 1997.

Ponudba široke izbire kart od rojstnodnevnih do splošnih kart z darili, grafikami, dizajni in materiali za zavijanje daril, ki so na voljo tudi za nakup.

Britanska družba posluje na različnih lokacijah, vključno z glavnimi ulicami, nakupovalnimi lokali, pa tudi s spletnim delom svojega e-poslovanja..

Izdelki CARD so v zadnjih letih postali bolj priljubljeni zaradi razmeroma ugodnih cenovno ugodnih kartic in dodatnih izdelkov, kot so baloni in zavijanje daril..

Kar vodi pred konkurenco, kot sta Clinton Cards in TheWorks, in se celo trudi postati bolj priljubljen kot Paperchase v Veliki Britaniji, ki je mednarodna veriga voščilnic in dodatnih izdelkov.

CARD je bil z analizo označen za podcenjeno zalogo, ki naj bi letno rasla 58,97%.

Torej je velik pozitiven element za podjetje prihodnji vidik vrednosti, ki jo lahko doseže.

Če pogledamo zgodovino tovarn kart v zadnjih letih, podjetje v najmanjši meri ni imelo neverjetnega učinka, vendar pa za delnice z majhno kapitalsko usmerjenostjo želi usmeriti v pravo smer..

Glede na uspešnost podjetja v zadnjih petih letih prikazuje negativni rezultat -11,2% letnega zaslužka, njegove neto stopnje dobička pa za 7,1% nižje kot lani.

Podjetje ima tudi velik znesek dolga, kar je tudi dejavnik, ki ga je treba preučiti, preden naložite. Trenutno znaša razmerje med dolgom in kapitalom 158,59%.

Vendar pa je vrnitev k pozitivnim CARD donosna in naj bi v prihodnjih treh letih rasla 59%, hkrati pa stabilna cena delnice, ki je bila stabilna že več kot tri mesece in trenutno znaša 40,56 na delnico..

Ker so družbo znova prizadele zadnje novice, ki potrjujejo nacionalno zaklepanje v Združenem kraljestvu, se bodo vrata podjetja v 9-mesečnem obdobju zaradi pandemije koronavirusa že tretjič zapored zaprla.

Analitiki pa so glede delnic CARD še vedno optimistični, saj je soglasje analitikov z Wall Streeta tovarno Card Factory plc označilo za “zadržano” delnico. Kar pomeni, da bi morali delničarji, vključeni v delnice, obdržati svoj položaj in počakati.

Zato je, četudi je zalogaj CARD trenutno najboljši položaj pri zalogah CARD, to podcenjeno zalogo imejte na radarju, še posebej, ko bodo po Veliki Britaniji odpravljeni tretji ukrepi za zaklepanje.

9. Pravno & Splošna skupina (LGEN)

pravno & amp; grafikon splošnih delniških tečajev skupine

Pravno & General Group plc zagotavlja zavarovalne produkte in storitve po vsem svetu. Britanska multinacionalna družba s sedežem v Londonu si je v preteklih letih ustvarila trdno ime.

Ponuja vrsto segmentov od Legal & Splošno upokojevanje, upravljanje naložb, kapital in zavarovanje ter vključevanje na različna druga področja, vključno z naložbami v nepremičnine, komercialnim posojanjem in več.

Velika pozitivna slika podjetja, ki vlaga vlagatelje, je njegova dividenda.

Znano je, da je LGEN najboljši in zanesljiv izplačevalec dividend z donosom dividende 6,80%, kar je nad povprečjem v panogi in je med 25-odstotnimi izplačevalci dividend na britanskem trgu..

Družba je napovedala tudi svoje prihodnje načrte za rast v naslednjih petih letih, kar bo družbi in vlagateljem s svojo dividendo dodalo pomembno rast.

Poleg tega pravno &General ima dobre finančne obete, vendar ima dolg, ki je razmeroma visok, saj je njegovo razmerje med dolgom in lastniškim kapitalom 59%, kar je bilo v zadnjih petih letih impresivno zmanjšano z 202%, kar je velik odvzem za upoštevajte statistične podatke podjetja.

Glede na to dolg podjetja ne vpliva bistveno na podjetje, saj ima tudi denarni tok za pokrivanje svojih dolgov.

Analitiki so podjetju napovedali 10,4-odstotno letno rast, saj so predvideni novi načrti za nadaljnjo rast v prihodnjih letih.

Ker njegova cena delnice 268,80 na delnico in je namenjena nadaljnji rasti, je ta delnica podcenjena delnica, ki jo želite dodati v svoj portfelj, in dobra delnica, ki prinaša reden dohodek.

10. Redrow (RDW)

Tržna kapitalizacija – 1,9 milijarde funtov

grafikon tečaja redrow delnic

Zadnja zaloga, ki je prišla na seznam 10 podcenjenih zalog, je Redrow.

Redrow, eden največjih britanskih graditeljev nepremičnin v državi in ​​je potencialno podcenjena zaloga.

Podjetje, ustanovljeno leta 1974, je od takrat naprej prehajalo iz moči v moč, saj družba še naprej gradi in še naprej išče nove priložnosti za odhodke.

Analitiki močno poskušajo svetovati, da je trenutno ta delnica del in so zalogi dali trenutno oceno “kupi”. In ko si podrobneje ogledate finančna poročila podjetja, lahko vidite, zakaj.

Čeprav so stopnje čistega dobička družbe nižje kot lani, in sicer 8,4%, je družba še vedno v pozitivni luči in napreduje z drugimi finančnimi rezultati.

Predvideva se, da se bodo dohodki vsako leto povečali za 21,18%, njegova delnica pa je na splošno ocenjena kot stabilna z 8-odstotno oceno volatilnosti.

Trenutno se podjetje trguje pod njegovo pošteno vrednostjo 5,52 GBP in želi, da bi podjetje postalo del delnic.

Zlasti ob močni bilanci stanja podjetja, velika prednost pa je, da ima podjetje pozitiven položaj denarnega toka, kar pomeni, da je dolg podjetja dobro pokrit.

Kar zadeva dolg podjetja, se je zdelo zadovoljivo, saj je njegov dolg do kapitala 10,5%, ki se je v zadnjih 5 letih zmanjšal za 14,2%.

Nobenega dvoma ni, da je zaloga Redrow močna kot podcenjena zaloga. Enega je treba dodati v svojo zbirko zalog. Medtem ko se prodaja nadaljuje naprej in ker se rast na stanovanjskem trgu nadaljuje, tako kot analitiki predvidevamo, da sta zagon in povpraševanje še vedno očitna za podjetje, ki naj bi v prihodnjem letu in prihodnjih letih dobilo vrednost in rast..

Kako vlagati v podcenjene zaloge?

Ko ste izbrali in izvedli vse ustrezne potrebne raziskave, je čas, da si preučite naslednje korake v postopku, kako vlagati v podcenjene zaloge.

Iskanje primernega posrednika je eden najpomembnejših ključnih delov vaše trgovinske poti.

Na lastne oči boste ugotovili in videli, da je na voljo veliko trgovalnih platform in posrednikov. Vendar je vredno vašega časa in denarja, če se pametno odločite, saj bi lahko izbira napačnega posrednika morda bila draga.

Pri raziskovanju izbrane platforme poiščite ključne elemente, ki izstopajo, kot so nizke provizije ali brez njih, skupaj z reguliranimi licencami, ki jih imajo posredniki ali na spletni platformi za trgovanje. Te licence najdete na dnu strani spletnega mesta, za posamezne posrednike pa morajo biti na voljo tudi na voljo.

Eno trgovalno platformo, ki jo toplo priporočamo za vaše potovanje v borzo, je eToro.

Resnično ni nič boljši od vodilne trgovalne platforme eToro, v katerem živi več kot 12 milijonov strank po vsem svetu.

Trgovalna platforma ima dostop do najboljših delnic na trgu in vse z dodano prednostjo brez provizije, zato je eToro popolna platforma, primerna za začetnike vlagatelje.

Poleg tega, da ima dostop do trga v Združenem kraljestvu, zajema tudi 16 mednarodnih trgov, če želite v prihodnosti gledati na širitev ali če to želite storiti takoj..

Če želite odpreti račun, morate samo najti primernega posrednika in nastaviti račun, tako hitro, enostavno in enostavno. Po uspešnem odprtju računa je na prostem, kdaj želite začeti trgovati.

Preprosta in enostavna postavitev platforme poenostavi vaše potovanje v trgovanje. Če se vam zdi, da ste pripravljeni naravnost vlagati, morate samo izbrati podcenjeno zalogo in vložiti znesek.

Najnižji znesek za polog, ki ga potrebujete za začetek trgovanja, je približno 200 USD (približno 147,00 £).

Če menite, da morate razumeti in izvedeti več o tem, kako deluje trgovanje, eToro ponuja tudi zgrešitvene tečaje za učenje načinov trgovanja in lahko odgovori na dvome ali neodgovorjena vprašanja o trgovanju z delnicami..

Prednosti uporabe eToro:

 • Platforma za neposredno trgovanje, ki se uporablja za vaš prosti čas
 • Prijazni in ustrežljivi spletni borzni posredniki
 • Kupite delnice brez kakršnih koli provizij ali dodatnih provizij
 • Preprosto in enostavno vplačilo sredstev
 • Ima dostop do več kot 800+ zalog na različnih trgih
 • Prijavite se v svoj račun kadar koli in kjer koli na svetu

eToro – Kupite najboljše podcenjene zaloge v Združenem kraljestvu brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki

 • Podcenjene delnice so delnice, katerih cena je nižja od tiste, ki je resnično vredna njihove nagonske vrednosti.
 • Podcenjene zaloge so lahko izredno donosne, če jih pravilno izberemo in raziščemo.
 • Raziskovanje je bistvenega pomena pri nadaljnjih preiskavah največjih podcenjenih zalog v Združenem kraljestvu, zato je priporočljivo, da si vzamete toliko časa, kolikor potrebujete.
 • Poleg izbranih top 10 podcenjenih delnic je na trgu še več podcenjenih delnic, v katere lahko vlagate.
 • Izbira pravega posrednika je ključnega pomena na vašem trgovskem potovanju, vzemite si čas za pametno raziskovanje, preden izberete posrednika ali spletno trgovalno platformo.
 • Vedno vlagajte v okviru svojih finančnih zmožnosti.

Če ste uživali v branju Katerih je 10 najbolj podcenjenih zalog za nakup v Veliki Britaniji do leta 2021?, prosim delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga zanimalo.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me