Najboljše zaloge marihuane za marec 2021

Najbolj uspešne zaloge marihuane ta mesec

Marca 2021 želi postati del žareče industrije konoplje?

Nato si oglejte, kako razčlenimo največje zaloge marihuane, za katere se zdi, da so odlične, in poskrbite, da boste svoji zbirki zalog dodali dobiček skupaj z raznolikostjo.

Najboljše zaloge marihuane za marec 2021

Industrija marihuane je panoga, ki bo bolj znana kot kdaj koli prej, ko gremo v leto 2021 in v prihodnja leta.

O tej panogi se pogosto govori in se še vedno govori, za katero naj bi bila tudi podcenjena industrija, ki naj bi dosegla fantastičen potencial.

Industrijo konoplje sestavljajo podjetja, ki raziskujejo, razvijajo in ustvarjajo marihuano tako za medicinsko kot rekreacijsko uporabo. Poleg tega, da imajo podjetja del svojega sektorja, ki podpirajo ta podjetja iz konoplje, ki morda nimajo neposrednega dostopa do procesa ustvarjanja in razvoja izdelkov iz konoplje..

Ko je izvoljeni predsednik Joe Biden čez nekaj tednov zavladal Belo hišo, so se države ZDA, vključno z Arizono, New Jerseyjem in Južno Dakoto, odločile, da bo marihuana zakonita tako za rekreacijo kot za medicinsko uporabo. Čeprav bodo zakoni več kot verjetno spremenjeni in odobreni, da plevel ni več nezakonit, je postopek njegovega dokončanja, ki ga je treba legalizirati, nekoliko zakasnil..

Da bi dobili večjo podobo, je to 15 potrjenih držav, ki so bile odobrene za rekreacijsko uporabo marihuane v ZDA, zaradi česar mnogi verjamejo, da je le vprašanje časa, kdaj bodo druge države sledile temu..

Od uspešnih kanadskih zalog marihuane do ameriških zalog konoplje, ki dobivajo rast in zagon, da bi lahko postale prav tako velike. Oglejmo si nekaj najboljših in najuspešnejših zalog marihuane za marec 2021, ki vam ponujajo zbirko vseh.

Top 5 najboljših zalog marihuane za marec 2021:

1.. Canopy Growth Corporation

2.. Aphria Inc

3.. Scotts Miracle-Gro Co

4.. GrowGeneration Corp

5.. Curaleaf Holdings Inc

6.. Cresco Labs Inc.

Vse te najboljše zaloge marihuane, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Naše najboljše zaloge marihuane za marec 2021 so bile izbrane s kombinacijo dejavnikov, vključno z najboljšimi zalogami za najboljšo vrednost, rast in zagon iz njihove pretekle zgodovine, in ko gremo v leto.

Oglejte si, kako izberemo in razčlenimo nekatere izbrane glavne zaloge konoplje, ki vključujejo močne dejavnike, ki jih je treba upoštevati pri nakupu teh najboljših zalog konoplje..

Sestavili smo seznam najboljših zalog marihuane, ki jih bomo upoštevali ta mesec.

Torej brez nadaljnjega …

1. Canopy Growth Corp (CGC)

Kanadska znamka konoplje, ki je bila že vrsto let ena izmed najljubših med vlagatelji v tej panogi, se še vedno dokazuje, da je zaloga konoplje v vaši zbirki.

Konec leta 2019, ko je prišlo v leto 2020, se je zaloga velikih kapitalskih naložb prestrukturirala, kar lahko vidite iz zadnjih finančnih podatkov za leto 2020, ki so pokazale, kakšen vpliv je imela obnova na vodilno blagovno znamko.

V poročilu o finančnih rezultatih družbe v drugem četrtletju, ki se je končalo 30. septembra 2020, so se prihodki podjetja povečali na 150.828 USD v primerjavi s prejšnjim letom, 85.621 USD, v šestih mesecih pa so se skupni prihodki povečali s 189.012 USD na 269.916 USD..

Podjetje je dokazalo tudi svoje ukrepe za zmanjšanje stroškov, saj je pokazalo zmanjšanje prodajnih, splošnih in administrativnih stroškov, kar je bilo za skoraj 40.000 USD nižje, kot je prikazano v njegovem poročilu, kar je družbo postavilo v jasnejšo pozitivno luč.

Z novim letom ima Canopy Growth ceno delnice 40,14, enajst raziskovalnih podjetij pa je za potencialno rast in vrednost, ki sestavljajo oceno, dobilo oceno “Nakup”.

Zacks Rank je dal svojo oceno # 3 (Hold) za delnice z oceno C za rast.

Canopy Growth delnica ima tržno kapitalizacijo 11,71 milijarde dolarjev in pozitivne napovedi za industrijo konoplje v tem letu delnica, ki vam lahko ponudi rast skupaj s stabilnostjo.

2. Aphria Inc (APHA)

Še eno kanadsko podjetje za konopljo in zalogo, ki jo je treba poznati, je Aphria Inc..

Delnice kanadske družbe za konopljo so v zadnjih dneh poskočile, vendar vodi do domneve, da bi to lahko veljalo z razvojem leta naprej..

Aphria je vodilno kanadsko podjetje za konopljo, ki je tudi glavni distributer v 10 mednarodnih držav zunaj Kanade. Drug pomemben dejavnik, ki si ga je treba zapomniti pri tej zalogi, je, da ima svoje roke dejansko vpletene tudi na druge načine, razen industrije konoplje.

Poleg tega, da ima APHA številne različne izdelke iz konoplje pod različnimi blagovnimi znamkami, je Aphria konec leta 2020 prevzela podjetje SweetWater Brewing Company, eno največjih ameriških pivovarn na današnjem trgu..

Tržna kapitalizacija Aphria Inc znaša 2,70 milijarde dolarjev.

Trenutna cena delnice družbe znaša 9,05 USD, 52-tedenski razpon med 1,95 pa je najnižji in 9,39 pri najvišji.

Kar zadeva nedavne podatke Aphrie, ki so bili potrjeni v rezultatih družbe v četrtem četrtletju in v fiskalnem letu 2020, se je Aphria v drugem četrtletju povečala za 5%, na 152,2 milijona dolarjev, kar je tudi 18-odstotno povečanje v primerjavi z enakim obdobjem lani, neto prihodki od konoplje pa so se povečali za 81% na 531,1 milijona dolarjev.

Drugi pozitivni finančni rezultati za podjetje, kjer se je prilagojeni EBITDA v višini 8,6 milijona dolarjev povečal za 49%, prilagojeni EBITDA iz poslovanja s konopljo v četrtem četrtletju se je povečal za 55% na 9,3 milijona dolarjev, skupaj s potrditvijo, da je bilanca stanja podjetja videti zdrava in trdna, vključno z vsoto 497,2 milijona dolarjev za financiranje načrtovane rasti tako v Kanadi kot v tujini.

Glede na rezultate podjetja v prvem četrtletju 2021 so se neto prihodki od konoplje v primerjavi z lanskim letom povečali za 103% in zdaj znašajo 62,5 milijona dolarjev, neto prihodki so se povečali za 16% iz prvega četrtletja 2020 na 145,7 milijona dolarjev in prilagojeni EBITDA 10,0 milijona dolarjev v prvem četrtletju 17 % povečanje od četrtega četrtletja 2020.

To je le nekaj naraščajočih številk, ki jih je v zadnjem računovodskem poročilu podjetja predstavila Aphria, dodati pa je treba še bolj uspešne poudarke.

Glede na poročilo, ki ga je objavil MarketBeat Aphria Inc je 7 analitikov z dvema ocenilo delnico s splošno oceno “Nakup”.

Aphria je zaloga konoplje, ki je trdno v položaju, da bo tudi v letu 2021 dobro poslovala.

3. Scotts Miracle-Gro (SMG)

Scotts Miracle-Gro je odlična zaloga, ki vam lahko prinese veliko rast in donosnost, ko preidemo v leto 2021 in konopljina industrija naj bi uspevala.

SMG je varna delnica, v katero lahko vlagate, če ste začetnik v panogi ali če ste na splošno začetnik trgovanja z delnicami, saj vam delnice zagotavljajo stabilnost, vendar imajo prostor za rast, kar je odlična naložba za dolgoročno.

Scotts Miracle-Gro je znan predvsem po svoji močni osredotočenosti na izdelke za vrtnarjenje. Vendar pa je podjetje v zadnjih letih postalo velik igralec v industriji konoplje in izdelki Hawthrone podjetja so postali ključni temeljni izdelek pri proizvodnji izdelkov iz konoplje..

Zaradi enostavnosti in dostopnosti nakupa izdelkov podjetja Hawthorne podjetja SMG ter dejansko lažjega in enostavnejšega ustvarjanja in izdelave lastnih kreacij konoplje od doma, je to povzročilo, da je zaloga postala močan in vroč tekmec znotraj industriji in imenovan kot delnica za nakup.

Ameriško podjetje je objavilo podatke o koncu leta novembra 2020 za obdobje do 30. septembra, prihodki pa so se od lanskega leta povečali za 31% na 4,1 milijarde USD..

Tudi segment podjetja Hawthrone se je v primerjavi z letom povišal za 61%, kar bi se seveda povečalo zaradi meritev bivanja doma, na katere vpliva pandemija koronavirusa, skupaj s potrošniškim segmentom, ki je medletno zrasel za 90%..

Ko se ukrepi za zapiranje nadaljujejo, lahko zaloge SMG v letu in v prihodnjih letih še naprej dobivajo dober zagon in rast. Kar zadeva konopljino dejavnost, ker več ameriških držav dovoljuje legalizacijo rekreacijske uporabe marihuane in več jih sledi, lahko vidimo, da je povpraševanje po segmentu Hawthorne močno in poleg izjemne rasti zalog SMG.

4. Curaleaf Holdings Inc (CURA)

Kot največje svetovno podjetje za proizvodnjo konoplje je to ameriško podjetje s konopljo eno zalogo marihuane, ki jo je treba paziti ali še bolje kupiti..

Družba je s sedežem v Wakefieldu v Massachusettsu uvrščena tudi na borzo Candian.

Leta 2020 se je Curaleaf povzpel in trenutno se je do leta 2021 povečal za 20%.

Rezultati poročila podjetja Q3 so pokazali impresivne rezultate, ki so bili ustvarjeni v letu 2020, skupaj z obetavnimi obeti, ki bodo preučevali leto 2021, s spodbudnimi besedami izvršnega direktorja Curaleafa Josepha Lusardija.

Podjetje je ustvarilo rekordne prihodke v višini 193,2 milijona dolarjev, kar je za 164% več kot v enakem lanskem obdobju, rekordni skupni prihodek v višini 182,4 milijona dolarjev pa je bil večji za 195% v primerjavi z letom prej, rekordno prilagojeni EBITDA v višini 42,3 dolarja, za katerega je bilo potrjeno, da štirikrat toliko kot 2019.

Vodilno podjetje za konopljo je prav tako zaključilo nakup družbe Grassroots, kar je razlog, da je zaloga na podlagi prihodkov imenovana za največjo konopljino družbo na svetu..

Besede generalnega direktorja podjetja so potrdile pozitiven položaj delnic, ko gremo naprej v leto 2021.

"Rekordne rezultate Curaleafa v tretjem četrtletju je dopolnil uspešen zaključek nakupa podjetja Grassroots, ki je našo prisotnost razširil na 6 novih držav, vključno z visoko rastočimi trgi, kot sta Illinois in Pennsylvania. Ko gremo v leto 2021, ostaja Curaleaf neverjetno dobro pozicioniran po preobrazbeni legalizaciji konoplje za odrasle v Arizoni in New Jerseyju in posledično potencialu prihodnje uporabe za odrasle v New Yorku, Pensilvaniji in Connecticutu.

Vsak od teh trgov predstavlja izjemno priložnost za nas kot edinega MSO, ki je vodilno prisoten v vsaki od teh držav. V prihodnosti pričakujemo, da bodo našo rast vodile organske pobude, povečana zmogljivost in ambulante v ključnih državah ter uvedba uporabe odraslih v Arizoni in New Jerseyju."

Ker so države, med njimi New Jersey in Arizona, na robu končne zakonodaje o uživanju marihuane, je to še en dodaten plus za družbo, ki napreduje, saj ima podjetje dolgoletno prisotnost na vzhodni obali ZDA..

In ker naj bi demokrati ZDA od letos trdno vodili ZDA, je le vprašanje časa, kdaj bo več ali če ne bodo vse države potrdile, da je konoplja zakonit izdelek tako za rekreacijo kot za medicinsko uporabo.

Curaleaf je impresivna zaloga konoplje z izjemno rastjo in potencialom donosnosti, z dodatno prednostjo, saj je izjemna dolgoročna zaloga, ki jo lahko obdržite v prihodnjih letih.

5. GrowGeneration Corp (GRWG)

Nazadnje še ena največja zaloga konoplje, ki je na seznamu najuspešnejših zalog marihuane, je GrowGeneration Corp.

Ta zaloga je bila verjetno najbolj uspešna zaloga konoplje v letu 2020, saj so njeni rezultati precej presegli druga podjetja v industriji in S&P 500 z rezultati.

GRWG vodi in upravlja s posebnimi maloprodajnimi hidroponskimi in organskimi vrtnimi trgovinami, ki so postavljene na 31 maloprodajnih lokacijah v 11 zveznih državah ZDA..

Oprema za hidroponiko zaloge je popoln dodatek za posameznike, ki želijo sami ustvariti in izdelati marihuano v svojih domovih. Toda oprema ni poceni, zato je zasnovana za resne dolgoročne pridelovalce konoplje, saj bi vam en kos opreme lahko vrnil več kot 10.500 USD.

A ob tem je podjetje v letu ustvarilo fantastično podlago, kot kažejo finančni podatki v nedavnem poročilu podjetja v tretjem četrtletju. Rekordni prihodki podjetja so v istem obdobju leta 2019 dosegli 55,0 milijona dolarjev več kot 21,8 milijona dolarjev in prilagojeni EBITDA 6,6 milijona dolarjev v primerjavi z 2,2 milijona dolarjev leta 2019.

Skupaj z impresivnim izidom je podjetje prilagodilo tudi nekatere svoje številke, ki so se premikale naprej, saj si prizadeva preseči svoje trenutne smernice. Za leto 2021 je podjetje prilagodilo prihodke, ki so se povečali na 280–300 milijonov USD, in EBITDA na 34–36 milijonov USD.

GrowGeneration se ne bo kmalu upočasnil, saj podjetje želi pridobiti različna druga podjetja, ki bi ga dodala k rastočemu poslovanju..

Decembra 2020 je družba napovedala nakup družbe Grassroots Hydroponics, za katero je bila kupljena, in naj bi vodilni organizaciji dodala približno dodatnih 20 milijonov dolarjev letnega prihodka. Poleg podjetja Grassroots naj bi GrowGeneration prevzel tudi The GrowBiz, tretjo največjo verigo hidroponskih vrtnih centrov v ZDA, ki je nedavno objavila, da namerava kupiti tudi Canopy Crop Management, kalifornijsko podjetje, ki želi prinesti najboljše izdelke za vrt. strankam.

Analitiki so podali tudi napovedi za delnice v letu 2021, sedem od sedmih analitikov pa je delnicam dalo konsenzno oceno “Močan nakup”. Ob napovedi prihodkov podjetja naj bi letno rasli za 40,58%.

Ni mogoče zanikati, da je prihodnost videti trdna in močna za to zalogo konoplje, ki se s časom naprej verjetno ujema tudi z največjimi akterji v panogi..

6. Cresco Labs Inc (CL)

Zaloga CRLBF

Ameriško podjetje za konopljo Cresco Labs je ena zaloga, ki jo je treba hraniti ali kupiti za leto 2021.

Podjetje za konopljo s sedežem v Chicagu v državi Illinois je pokazalo, da je vse mogoče, saj je podjetje leta 2020 pokazalo izjemno visoko uspešnost.

Cresco Labs ustvarja, proizvaja in prodaja medicinsko marihuano in izdelke iz marihuane po ZDA.

Cresco ima trdno roko tudi na različnih drugih poteh, katerih ustvarjalnost je očitna, saj blagovna znamka ponuja konopljo za rekreacijo v različnih oblikah, kot so sladkarije, čokolade in sadne žvečilke pod blagovno znamko Mindy’s, skupaj z različnimi kreativnimi izdelki, kot so kokice, vape in drugo.

S tržno kapitalizacijo v višini 2,619 milijarde USD in z 21 maloprodajnimi trgovinami po vsej ZDA se bo zaloga CRLBF letos povečala, saj bo več držav po državi legaliziralo uporabo marihuane.

V poročilu podjetja v tretjem četrtletju je bila uspešnost podjetja zaslužena.

Cresco je potrdil, da je z 90,5 milijona dolarjev prihodkov na debelo največji trgovec z izdelki z blagovno znamko v industriji konoplje. Poleg tega je bil rekorden tudi prihodek podjetja, saj je bilo potrjeno, da je od rezultatov tretjega četrtletja leta 2019 zrasel za 63%, kar znaša 153,3 milijona dolarjev, kar je 59 milijonov dolarjev več..

Družba je poročala tudi o svojem največjem denarnem toku iz poslovanja v višini 17,8 milijona dolarjev, prihodek od prodaje na drobno se je povečal za 60% s tretjega četrtletja na 62,8 milijona dolarjev in prilagojeni EBITDA v višini 46,4 milijona dolarjev, kar je impresivnih 182-odstotna rast v tretjem četrtletju leta 2019.

Čeprav je ameriška blagovna znamka v primerjavi z nekaterimi tekmeci zaostala, so rezultati očitni temu, kar bi lahko prišlo za znamko, saj si prizadeva, da bi bila dolgoročno velika gonilna sila ameriške konoplje..

Kako vlagati v industrijo konoplje?

Zdaj bolje razumete industrijo konoplje in kako obetavna je industrija marihuane v prihodnosti, zdaj je čas, da postanete del podcenjene rastoče industrije.

Naložbe v delnice so naravnost naprej, enostavne in preproste, če imate na voljo pravega posrednika in platformo.

Čeprav je priporočljivo nakupovati in raziskovati različne trgovalne platforme in spoštovane posrednike, je vredno omeniti tudi iskanje reguliranih platform, ki imajo ustrezne licence, da lahko zakonito trgujejo.

Če ste nov pri vlaganju vodilne spletne platforme za trgovanje, eToro ima vse in bolj primerno za vaše naložbene potrebe.

Vodilna platforma za spletno trgovanje je briljantna platforma, če ste vlagatelj, ki na svojem potovanju začne z učenjem trikov borznega trga z veliko več ročnega znanja, ki ga lahko pridobite in ga nosite s seboj na celotnem trgovinskem potovanju.

Ko uspešno sledite vodenim korakom in odprete račun skupaj z izbranim posrednikom, ste pripravljeni na avanturo.

Za začetek vaše trgovinske poti bo potreben depozit v višini najmanj 200 USD.

Vendar pritiska ni, ko odprete račun, lahko dostopate do njega in vlagate, kadar koli se počutite pripravljeni.

Z doslej več kot 12 milijoni aktivnih strank trguje na platformi, pri čemer so platforme koristne in prijazne posrednike do koristnega izobraževalnega gradiva podjetja za izpopolnjevanje vašega znanja o trgovanju. eToro je večkrat nagrajena platforma, ki je odlična platforma za začetek poti trgovanja s konopljo.

eToro – Vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Zaloge marihuane – ključne točke:

  • Najboljše zaloge marihuane za marec 2021 so videti v cvetočih finančnih letih.
  • Po napovedih naj bi se industrija konoplje v letu povečala, ko bo na oblast prišel novoizvoljeni predsednik Joe Biden.
  • Marihuana postaja legalizirana v več državah ZDA s časom naprej, tako za rekreacijsko kot medicinsko uporabo.
  • Naložbe v najboljše zaloge marihuane so preproste, hitre in enostavne. eToro, vodilna trgovalna platforma, vas lahko v nekaj minutah začne vlagati v izbrane zaloge konoplje.
  • Vedno vlagajte pametno in pametno, skupaj z izbiro pravega posrednika, ki bo odlikoval vaše trgovsko potovanje.

Preberi več:

Kateri so 7 najboljših izbir za leto 2021?

Najboljših 5 delnic dividend, v katere je treba vlagati do leta 2021

Katerih 7 najboljših delnic Telekoma je mogoče kupiti v letu 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me