Najboljših 9 zalog, ki vas bodo obogatile

Iščete najboljše zaloge za nakup? Ta priročnik odšteva 9 najboljših delnic, ki bi vam lahko prinesle bogastvo leta 2021, in vam pokaže, kako izbrati te najboljše delnice.

Če ste nov pri naložbah in želite ugotoviti, katere delnice na trgu naj bi vam prinašale dobre donose, si oglejte, saj smo predstavili 9 delnic, ki želijo arhivirati vaš cilj, da postanete bogati, če pametno vlagate v prave rastoče zaloge.

Najboljših 9 najboljših zalog, ki vas bodo obogatile

Tukaj je hiter pregled naših prvih 9 delnic, s katerimi bi si lahko v letu 2021 obogateli:

  1. Pinterest
  2. ETSY
  3. BlackBerry
  4. Kvadrat
  5. Adobe
  6. PayPal
  7. Intuitivno kirurško
  8. Facebook
  9. Cresco Labs

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Devet izbranih delnic se ponaša s številnimi pozitivnimi in močnimi lastnostmi, zaradi katerih so te delnice, če jih ne naložimo, potem jih zagotovo obdržimo na vašem radarju, da si bomo lahko ogledali naložbe, ko bomo vodili naprej v leto. Poglejmo si podrobneje, kako so se te zaloge obnesle in kaj vam bodo v prihodnosti ponujale, saj se zdi, da te zaloge ponujajo dlje časa..

Najboljše zaloge za nakup, da boste obogateli

Za vlagatelje je cilj večine ugotoviti, da so nekatere delnice ali več delnic, ki se vam zdijo bogate. Iščete določeno podjetje, ki bo na katerem koli področju postavilo naslednje “čudežno čudo”, kot je naslednje cepivo Covid-19, ki ga potrebujejo, ali podjetje, ki ponuja najboljšo konopljo na trgu.

Po drugi strani se te zaloge povpraševanja dolgoročno držijo, saj naj bi v preteklih letih prinesle izjemno rast. To je tisto, kar mnogi vlagatelji upajo, da bodo našli, in ja, te sanje so več kot dosegljive.

Če ste začetnik vlaganja in iščete zaloge, ki vas lahko obogatijo, morda že imate ideje, katere zaloge imajo velik potencial. Vendar pa je nadaljnje raziskovanje osnov različnih delnic široko priporočljivo, saj boste lahko videli širšo sliko delnic, vključno s preteklostjo, najnovejšimi rezultati in pričakovanji nekaterih zalog v interesu..

Leto 2020 je vlagatelje naučilo veliko lekcij, zaradi česar so bile precej bolj previdne pri zalogah rasti, ker so imeli mnogi zaradi turbulentne skalnate ceste zaradi svetovne pandemije, zaradi česar so se vlagatelji bodisi držali velikih zalog z rastjo kapic (ki imajo veliko rast potencial z manj nestanovitnosti) ali celo vlaganje v delnice dividend (ki se štejejo za varnejše naložbe).

Kljub temu pa zaloge rasti, čeprav vse predstavljajo lastne elemente tveganja, ponujajo fantastične možnosti za rast, ki lahko vodijo do velikega uspeha, uspeha, ki lahko traja dolga leta, in postanete zelo bogati, če želite dolgoročno zadržati te naložbe skupaj s skrbnostjo.

Kako izbrati najboljše zaloge, s katerimi bi se lahko obogatili

Ko želite vlagati v katere koli delnice, morate upoštevati številne dejavnike, preden skočite naravnost v nakup katere koli delnice.

Prvič, če si vzamete čas za domačo nalogo o zalogah, ki jih zanimajo, je vaše izhodišče, nato pa si lahko ogledate širitev obzorja in preučite več zalog, kaj vam lahko ponudijo, ko boste razumeli in bolje razumeli, kako oceniti zalogo.

To je najpomembnejši in najpomembnejši korak na začetku ali v času trgovanja. Ključno je preučevanje osnov vsake delnice, vključno z njenim prihodnjim potencialom, saj iščete dobro vrednost znotraj katere koli delnice, še posebej, če želite dolgoročno držati delnice, saj želite doseči visoke donose.

Kot je na kratko navedeno, osnove podjetij vključujejo preučevanje različnih metrik vrednotenja, kot je razmerje P / E podjetja, saj vam bo to pomagalo ugotoviti, kako uspešna je cena delnice v primerjavi z dobičkom podjetja, za katerega je ta vrednostna strategija tista, ki vlagatelji pogosto preučujejo najboljše delnice za povečanje bogastva.

Drugič, upoštevati, koliko dolga ima podjetje. Pogled na razmerje med dolgom in kapitalom podjetja je še en ključni element, ki ga je treba upoštevati. Če ima delnica visok dolg v primerjavi z lastniškim kapitalom, je ta delnica zelo ogrožena in bi lahko na koncu bila draga.

Če pogledamo tečaj delnice podjetja, to tudi kaže, kako uspešna je delnica. Če je cena delnice delnice občutno narasla, je to jasen znak, da podjetje ponuja potencial za rast in zaslužek, v večini primerov.

Ko ste preučili ključne finančne elemente delnice, je pametno poiskati, čemu delnica cilja v prihodnjem napredovanju s prihodnjimi strategijami in načrti rasti podjetja..

Ob upoštevanju vseh teh dejavnikov so ključni elementi pri ugotavljanju, ali zaloga narašča. Ko iščete posebej zaloge, ki vas zanimajo, je pametno pogledati širšo sliko.

Poglejte trg in kako deluje, ali na trgu obstajajo zaloge, ki ponujajo storitve različnim panogam, ki naj bi zacvetele, na primer delnica, ki je prišla na ta seznam, BlackBerry Inc. Ta zaloga je povezana z avtomobilsko industrijo katera električna vozila bodo v prihodnjih 20 letih in več skupaj z drugimi načini prevladovala na cestah.

Glede na to si oglejmo 9 zalog na tem seznamu. Te izbrane zaloge imajo močne temelje, da bi lahko nadaljevale svoje zgodbe o uspehu ali vzpostavile nadaljnji uspeh rasti, saj so se bodisi dobro prilagodile bodisi so bile pametno postavljene v tem izzivnem letu in izgledajo, da kot vodimo v prihodnja leta lepo sedimo v dobrem položaju.

Zato smo sestavili seznam najboljših zalog, ki bi lahko v prihodnjih letih naredile forutne.

1. Pinterest

Podmladek platforma za družabna omrežja Pinterest Inc je delnica, ki ni samo edinstvena v primerjavi z drugimi platformami družabnih omrežij, ampak se s svojo edinstvenostjo izkazuje kot delnica družbenih medijev, v katero bi morali vlagati. , kreativni in cenovno ugodni slogi, modeli in navdih ter še veliko več.

V letu 2020 se je ta zaloga družabnih medijev odlično odrezala, saj posamezniki iščejo modno perspektivo in kreativni navdih, ko kupujejo najnovejše trende, kar je potrdilo, da je imela platforma od avgusta 2020 več kot 400 milijonov aktivnih uporabnikov. podjetje posameznikom omogoča iskanje in pripenjanje njihovih najljubših modelov na različne plošče za razpoloženje ali bolj znane kot “pinboards”, skupaj z možnostjo nakupa izbranih modelov.

V primerjavi z drugimi platformami družabnih medijev je PINS bolj zabavna, pozitivna, ustvarjalna platforma, v kateri lahko uživate tudi v GIF-jih in videoposnetkih..

Ta delnica je od ustanovitve konec leta 2009 dobro rasla, saj se je uveljavila v svetu družabnih medijev in postala velika družba s tržno kapitalizacijo do 50,66 milijard USD..

V zadnjih dneh je družba za socialne medije objavila svoje zadnje četrtletje in celoletne rezultate za leto 2020, fant pa te zaloge ni razočaral.

Podjetje je v četrtem četrtletju medletno povečalo 76-odstotno rast prihodkov na 706 milijonov dolarjev, prihodki leta 2020 pa so se v primerjavi s predhodnim letom povečali za skoraj 50 odstotkov, skupni prihodek pa je znašal 1.693 milijonov dolarjev. Na podlagi takšnih prihodkov je podjetje potrdilo, da je v letu 2020 pridobilo več kot 100 milijonov aktivnih uporabnikov, kar je najboljše leto v zgodovini Pinteresta do zdaj za sprejem novih uporabnikov, ki so povečali mesečno število aktivnih uporabnikov, saj je doseglo 459 milijonov, kar je 37-odstotna rast. medletno.

Zaključno s poročilom sta izvršni direktor Ben Silbermann in finančni direktor Todd Morgenfeld potrdila, da je bilo letošnje leto izjemno uspešno za podjetje, hkrati pa je potrdilo načrte za prihodnjo rast podjetja, saj naj bi nadaljevali z uspehom te delnice..

»Četrto četrtletje je za Pinterest zaznamovalo izjemno leto rasti. Nenehne inovacije izdelkov, izvedba ter zgodnejša in daljša sezona počitnic so nam pomagale doseči 76-odstotno rast prihodkov v primerjavi z letom, «je povedal Todd Morgenfeld, finančni direktor Pinterest.

Medtem ko je izvršni direktor Ben Silbermann izjavil: “Ko gledamo v prihodnost, se bomo še naprej osredotočali na bolj navdihujočo in prodajno vsebino ter oglaševalcem pomagali spoznati vrednost in pozitivnost naše platforme.”

Glede na prihodnje napovedi za te zaloge so prednostne naloge strateških načrtov družbe za leto 2021 izkušnje Pinnerja, uspeh oglaševalcev in nakupovalna pot, v katere bo podjetje skušalo vlagati, saj želi povečati število zaposlenih, hkrati pa še naprej podpirati in rasti. dolgoročno rast.

V primerjavi s februarjem 2020 je cena delnice PINS skoraj porasla trikrat, kot znaša danes, in znaša 80,44 USD v primerjavi s 25,20 USD tokrat lani, kar pušča vtis, da je tudi ta delnica trenutno nekoliko precenjena, če gledamo na njeno pošteno vrednost . Poleg tega se je cena delnice te delnice nekoliko povišala, vendar se je v zadnjih mesecih uspela pospešiti brez večjih motenj.

Ko primerjate to zalogo s takšno zalogo, kot je Facebook (FB), ki je sama po sebi zbrala dobre številke, ne samo v preteklem letu, ampak že vrsto let, je PINS zabeležil 37-odstotno rast novih mesečno aktivnih uporabnikov v primerjavi s Facebookom, ki je na vseh platformah je pritegnil 14%.

Zaloge PINS imajo brezhibno bilanco stanja, skupaj z napovedanimi dobički in prihodki naj bi se povečali za skoraj 50%, zato ni dvoma, da se lahko te zaloge še naprej arhivirajo.

Ker se delnice PINS-a v prvem četrtletju začenjajo z 70-odstotnim prihodkom od napotkov, ki temelji na podatkih podjetja, je to šele začetek tistega, kar bi lahko bilo ne samo še eno uspešno leto, ampak eno izmed številnih za to rastočo pozitivno platformo socialnih medijev, na katero lahko pogledate na to, da boste sčasoma sedeli na dobrem zaslužku.

Verjetno veliko več prihaja iz Pinteresta. Zato je na našem seznamu najboljših delnic številka ena, ki jo je treba upoštevati.

Kupite zalogo PINS z 0% provizije

2. ETSY

Medtem ko se držimo modnih in ustvarjalnih trendov, je naslednja zaloga, ki lahko ustvarjalno ustvarja svoje donose, Etsy Inc (ETSY).

Zdaj so bile delnice ETSY v zadnjem letu in do najnovejših dni deležne izjemnih ocen, saj si to zaslužijo, saj je to ustvarjalno ameriško spletno mesto za e-poslovanje posameznikom pomagalo, da ostanejo v poslu in v letu 2020 črpajo dohodek s svojimi edinstvenimi prefinjeni modeli od domačega dekorja do oblačil.

Vodilna spletna tržnica trenutno prodajalcem omogoča trženje in prodajo svojih izdelkov po vsem svetu, pri čemer vsak uvrstitev stane 0,20 USD, Etsy pa 5% končne prodajne cene vsakega izdelka. Medtem ko prodajalci nato plačujejo mesečno naročnino podjetju Etsy Inc, da lahko poslujejo na svojem trgu.

V letu 2020 so bili posamezniki potisnjeni k spletnemu nakupovanju, saj so si trgovine po vsem svetu že večkrat zaprle vrata, v mnogih državah pa trenutno veljajo omejitve pri ohranjanju zaprtosti trgov, zaradi česar spletne tržnice ustvarjajo prihodek prek spletne prodaje, Etsy pa želi en jasen zmagovalec v tej igri.

Podjetje, ki naj bi objavilo rezultate četrtega četrtletja in celotnega leta konec februarja 2021, so vlagatelji po vsem svetu že pobrali in o njem govorili..

Medtem ko vlagatelji nestrpno pričakujejo, kaj so te delnice pritegnile v zadnjem četrtletju in kaj so te delnice ustvarile v enem letu, je sektor elektronskega poslovanja leta 2020 prevladoval na trgu. Dejstvo, da je Etsyjev šok narasel za več kot 330% čez leto naj bi zaloga prinesla pričakovane fantastične donose, zlasti ker bo vključevala prodajo v božičnem prazničnem obdobju.

V poročilu družbe Q3 v tretjem četrtletju so prihodki podjetja ETSY Inc v tretjem četrtletju porasli za 128% na 451.478 USD od leta 197.497 do leta 2019, kar je v devetmesečnem obdobju, ki se je končalo 30. septembra, znašalo 1.108.270 USD..

Aktivni prodajalci so se povečali za 42% skupaj z aktivnimi kupci, ki so se povečali na 55,4%, kar potrjuje, da so kupci želeli iskati edinstvene modele.

Danes cena delnice ETSY znaša 229,15 USD, 52-tedenski razpon pa je med 29,95 USD in najnižjo vrednostjo 239,47 USD. Toda na podlagi statističnih podatkov družbe, vključno z njenimi cenami delnic in razmerjem P / E 118, ki jih trenutno ima, je ta zaloga najmanj precenjena. Če pa se zdi, da se bo cena delnice znižala, je to zalogo zagotovo treba dodati vašemu portfelju in obdržati tako veliko dolgoročno naložbo, saj se v vsej svoji edinstvenosti ponaša z velikimi obeti za rast..

Mnogi strokovnjaki trdijo, da je zaloga ETSY še dolga. Kot tak imate možnost nakupa delnic po ugodni ceni.

Kupite zalogo ETSY z 0% provizije

3. BlackBerry

Večnacionalno podjetje Candian, BlackBerry, je na preizkušnji časa in je še vedno prisotno v sektorju pametnih telefonov. Resda BB Stock zagotovo ne bo uspel za podjetja, kot je Apple Inc (AAPL), toda BlackBerry Inc je zagotovo močan igralec, saj se je v zadnjih letih osredotočil na druge načine, vključno s storitvami kibernetske varnosti in rešitvami Internet of Things. Dokaz, da je ta stalež sposoben raznolikosti in se lahko zdi uspešen na tej rastoči poti.

V zadnjih dneh se je cena delnic BB drastično povečala, pri čemer je BlackBerry celo poročal, da niso prepričani v točen vzrok nenadnega velikega porasta povpraševanja, poleg tega pa vlagatelji morda že vidijo nekaj posebnega, kar bi lahko prišlo prihodnost, saj BlackBerryjev svet drsi z drugimi rastočimi panogami.

Čeprav BlackBerry še vedno posluje s sektorjem pametnih telefonov, so v ospredju njegove rešitve za kibernetsko varnost. Pravzaprav je ena od možnosti, kjer lahko BlackBerry zgolj izstopa, znotraj svoje inteligentne platforme za podatke o vozilih (IVY). Ta podatkovna platforma proizvajalcem avtomobilov pomaga pridobiti natančne in varne podatke o vozilih, da jih lahko vzdržujejo ali stabilizirajo, skupaj z ustvarjanjem dodatnih vpogledov, ki jih je treba vsem dodati v vozila za boljšo izkušnjo vožnje.

Glede na to, kako je usmerjen in potisnjen velik premik k električnim avtomobilom, je to velika pot, ki bi lahko lepo gledala na odlične zaloge BB in ki bi lahko še naprej znatno dobro rasla. Skupaj z IVY je bila BlackBerryjeva programska oprema QNX od sredine leta 2020 že nameščena v več kot 175 milijonov avtomobilov po vsem svetu, kar je velik porast glede na poročilo podjetja za leto 2019.

Poleg vse večjega dosega podjetja v avtomobilski industriji je preprečevanje in blokiranje računalniških virusov tudi način, s katerim BlackBerry izgleda in dobro deluje. BlackBerry je sčasoma pridobil različna podjetja in tisto, v katerem je leta 2019 podjetje Cylance, programsko podjetje, ki je za svoje uspehe prejelo več nagrad in je leta 2019 imelo 100,1 milijona dolarjev prihodkov, BlackBerry Inc kupilo za 1,4 milijarde dolarjev..

Kako izgleda BlackBerry Stock danes?

Cena delnice BlackBerry Inc trenutno znaša 13,17 USD in ima 52-tedenski razpon 2,70 USD na najnižji in 28,77 USD na najvišji ravni. Toda cena delnice BB je zelo nestanovitna, kot se je pokazala, ne samo v zadnjih mesecih, temveč v zadnjih letih.

Ko preučite te osnove zalog, boste morda videli, da so zaloge BB videti zelo tvegane in bi imeli pravico do neke mere. Toda pozitivno za to zalogo je tudi to, da je v dobrem finančnem položaju, vključno s kratkoročnimi sredstvi BlackBerry, ki dobro presegajo kratkoročne in dolgoročne obveznosti.

V nedavnem poročilu družbe Q3 je bilo potrjeno, da je imela zaloga Canadain še eno dobro uspešnost. Podjetje je poročalo o prihodkih GAAP za tretje četrtletje v višini 218 milijonov dolarjev pod drugim četrtletjem podjetij v višini 259 milijonov dolarjev, vendar še vedno kaže veliko povpraševanje skupaj s prihodki GAAP za programsko opremo in storitve za tretje četrtletje pri 162 milijonih dolarjev, čeprav ta številka zaostaja za podjetjem. Številka za leto 2019 znaša 262 milijonov dolarjev. Padec je bil posledica kolektivnih dejavnikov, vključno s pandemijo Covid-19, ki je trajala in še vedno prevzema gospodarstvo.

Tudi skupna denarna sredstva, njihovi ustrezniki, kratkoročne in dolgoročne naložbe so znašala 757 milijonov USD, neto denarna sredstva, ustvarjena iz poslovnih dejavnosti, pa 29 milijonov USD.

Ker se bodo poti nedvomno še naprej pospeševale, bodo v sektorju kibernetske varnosti posamezniki še naprej delali na daljavo skupaj z električnimi vozili, ki bodo v prihodnjih letih želela prevladovati na cestah, vsi dejavniki pa imajo v teh možnostih rasti zaloge BB.

To vodi k potrditvi, da je BlackBerry Inc dejansko delnica, za katero bi lahko izgledali, da je slab igralec, ki bi lahko ustvaril velike finančne donose, saj napovedujejo, da bodo prihodki v prihodnjih triletnih napovedih naraščali 89% na leto. in pri oblikovanju te zaloge je še veliko prednosti.

Kupite zalogo BB z 0% provizije

4. Kvadrat

Ameriška družba za finančne storitve Square Inc (SQ) je delnica, ki jo morda že poznate, saj je ta trenutno še ena prevladujoča delnica na trgu.

Ta delnica je ena najuspešnejših delnic na ameriškem trgu in je že vrsto let, saj je očitno tako povpraševanje potrošnikov, kar je investitorje pripeljalo do tega, da so se znašli na krovu te zaloge..

Čeprav je bila ta delnica v preteklih letih uspešno podjetje, so mnogi analitiki menili, da ta delnica v preteklem letu zaradi pandemije koronavirusa ne bo izpolnila pričakovanj. Po pravici povedano, ker je bil gostinski sektor močno prizadet in ki močno posluje s storitvijo Square Inc, se je ta pot štelo za veliko izgubo zalog. Toda prihranek za SQ je ugodnost njegove aplikacije Cash, ki je bila prihranka za delnice in tista, ki se nadaljuje in bi lahko nadaljevala močno po Covid-19.

Aplikacija Cash je zasnovana tako, da uporabnikom omogoča prenos denarnih sredstev med seboj z uporabo aplikacije za mobilni telefon, s čimer ponuja enostavnost in učinkovitost.

Druga ključna točka, ki jo je treba opozoriti na to zalogo v povezavi z aplikacijo Cash, je ta, da je Square novembra 2020 objavil, da želi pridobiti davek Credit Karma. Credit Karma Tax je storitev za prijavo davkov “naredi si sam”, ki posameznikom in lastnikom podjetij omogoča, da lahko to storitev uporabljajo na dosegu roke.

Posamezniki lahko uporabljajo to futuristično aplikacijo na številne načine, kar dodaja več možnosti za rast te cvetoče zaloge kot celote. Medtem ko se uvajanje cepiva nadaljuje, so upanja, da se bo gostinstvo popolnoma odprlo, na kartah, na katerih bo ta zaloga spet uspevala.

Zaradi trenutne pandemije Covid-19 je trg Square zabil, vendar je še vedno zelo dobro presegel popravljena pričakovanja napovedi, ki so jih analitiki dali, ko je gostinski sektor odšel na jug.

Danes cena delnice znaša 262,24 USD, kar se je od marca 2020 20. marca 2020 močno znižalo do najnižje cene, ki znaša 38,09 USD. Od takrat naprej pa je zaloga spet impresivno narasla, in to predvsem zaradi Denarna aplikacija.

Nekateri lahko trdijo, da je dejansko ta zaloga znatno precenjena na podlagi razmerja PE zalog.

V poročilu družbe Q3 je družba Square Inc potrdila, da se je Ecosystem Cash App povečal, saj se je število strank Cash App skoraj podvojilo v primerjavi s tretjim četrtletjem leta 2019. S to novico je bruto dobiček Cash App dosegel 385 milijonov USD za 212% več kot v enakem obdobju -leto.

Nato vas pripelje do skupnega neto prihodka podjetja, ki je v tretjem četrtletju družbe znašal 3,03 milijarde USD, kar je družbi medletno povečalo za 140%. Skupni čisti prihodek brez Bitcoinov se je povečal za 1,40 milijarde USD, kar je za 25% več kot v enakem obdobju lani.

Kaj pričakovati od kvadratnih delnic, ki se premikajo naprej?

Analitiki so delnicam Square Inc dali mešane ocene, ki so v prihodnosti obkrožene s stalno negotovostjo, da pandemija Covid-19 narašča po vsem svetu, 18 od 36 analitikov Wall Streeta pa je tej delnici dalo oceno “Močan nakup”, 2 delnica »Nakup«, 13 z oceno »Zadrži«, 1 oceno »Prodaja« in 2 oceni »Močna prodaja«, ki tej delnici daje soglasno oceno »Nakup«.

Medtem ko je Zacks Investment Research izdal soglasno oceno “Hold” za delnice, vendar z ustrezno oceno A za rast. Skupaj z napovedanimi prihodki naj bi v prihodnjih treh letih rasli za 76% na leto.

Ta delnica ima močan in obetaven dolgoročni potencial rasti, saj še naprej dodaja dodatno programsko opremo, da bodo obstoječe aplikacije enostavnejše in učinkovitejše za uporabnike po vsem svetu, ko izvajajo svoje transakcije. Naredite to zalogo, v kateri boste morda želeli dodati svojo solidno zbirko zalog, vendar bi bilo najbolje, če bi to zalogo dodali, ko bo cena primerna.

Kupite kvadratne delnice z 0% provizije

5. Adobe

Adobe Inc (ADBE), ameriška večnacionalna družba za računalniško programsko opremo, je v zadnjih letih postala izjemno priljubljena, predvsem zato, ker so posamezniki po vsem svetu vedno bolj kreativni na platformah socialnih medijev ter pri urejanju slik in videov. Adobe upravlja s številnimi programskimi izdelki, vključno z Adobe Illustrator, programsko opremo za urejanje slik Photoshop, Adobe Creative Suite, ekosistemom spletne programske opreme Adobe Flash, vendar svojim najbolj priljubljenim Adobe Creative Cloud.

Ne preseneča, da so družbeni mediji, čeprav so danes močno prisotni v naši resničnosti, saj imajo posamezniki naslove delovnih mest, kot so »Ustvarjalci vsebin«, »Vplivci« in še veliko več, to aplikacijo uporabljali pri urejanju. njihove slike. Spirala iz tega je povzročila, da so drugi posamezniki, ki niso v določenem poklicu, raziskovali značilnosti teh zalog in jih prilagodili svoji digitalni prisotnosti.

Čeprav je njegova ustvarjalna plat poslovanja še naprej uspešna, boste med brskanjem po internetu več kot verjetno naleteli na druge izdelke Adobe. Veliko podjetje s programsko opremo ponuja storitve od strežniške do e-učenja, kar vodi do urejanja zvoka in programov za spletno oblikovanje. Ko so se leta 2020 omejitve dela od doma razširile po vsem svetu, je Adobe v svojem sektorju programske opreme imel koristi. To podjetje s programsko opremo si prizadeva, da v svoji diviziji ne ostane noben kamen, ki se je doslej izkazal kot uspeh.

Čeprav se je delnica decembra 2018 nekoliko znižala v okviru tečaja delnice, je od takrat ta delnica naraščala in je dobro rasla, kljub rahlemu padcu na 295,34 ameriških dolarjev marca, ko je pandemija pretresla svet skupaj s finančnim trgom. Danes zaloga znaša 493,76 USD, 52-tedenski razpon je 255,13 USD na najnižji in 536,88 USD na najvišji ravni s trenutnim razmerjem P / E 44,55, kar je trenutno pod povprečjem v panogi..

V zadnjem poročilu podjetja o četrtem četrtletju in celotnem letu 2020 je ta zaloga dosegla rast glede na četrtletje in nadaljevala medletno rast. Adobe je leta 2020 dosegel rekordni letni prihodek v višini 12,87 milijarde dolarjev, medtem ko je medletno dosegel 15-odstotno rast, četrtletni prihodek Adobe pa je v četrtem četrtletju dosegel 3,42 milijarde dolarjev, kar je pomenilo nadaljnjo 14-odstotno rast, segment digitalnih medijev pa se je medletno povečal za 20 odstotkov na 2,50 milijarde dolarjev, na je povzročil, da so se prihodki v segmentu Digital Experience medletno povečali za 10% na 819 milijonov USD.

Skupaj s 14-odstotno rastjo prihodkov v naročnini Digital Experience.

Ker so te delnice premagale napovedi napovedi, vključno s prihodki, saj so medletno zrasle za 15%, vključno s tem, da so v letu 2020 ustvarile 5,7 milijarde ameriških dolarjev denarnih tokov iz poslovanja, je trenutno ta del v dobrem finančnem položaju.

Glede na poročila o delnicah naj bi se prihodnji prihodki Adobe Inc povečali za 18,7% do leta 2021, čeprav se bodo podjetja, ki zaslužijo na delnico, verjetno zmanjšala zaradi padca neto dohodka zaradi davčne ugodnosti leta 2020. Toda ta zaloga je še vedno pričakuje povečanje rasti z napovedjo prihodkov, ki bo glede na trenutni zaslužek te zaloge za 15% višja v primerjavi z letom prej.

Analitiki Wall Streeta so tudi potrdili, da se je treba s to delnico vključiti, saj je 12 od 16 analitikov, ki pokrivajo delnice, to kreativno delnico ADBE ocenilo z “Močnim nakupom”, skupaj s napovedjo napovedi povprečne cene delnic, ki se bo povečala za 14,03 %.

Zaslužek je v letu dobro zrasel in dosegel pod 80%, s to zalogo pa še vedno obstaja velik prostor za rast. Glede na trenutne svetovne razmere, saj je delo na daljavo še vedno vgrajeno in nekateri morda celo trdijo, da bo to lahko postalo nov način dela po Covid-19, skupaj s kreativnostjo te zaloge, je Adobe Inc zagotovo tisti, ki vam bo zdelo fantastično vrednost v prihodnjih letih.

Kupite Adobe Stock z 0% provizije

trgovinske zaloge

6. PayPal

Svetovni sistem spletnih plačil je solidna rast, ki skupaj z njim ponuja veliko vrednost.

Ker je svet v zadnjem letu bolj vodil v digitalni svet, je PayPal Holdings še bolj pritegnil pozornost mnogih vlagateljev. Več kot verjetno zaradi različnih pozitivnih in negativnih razlogov. V zadnjih dneh, ko je družba objavila svoje nedavne finančne rezultate, se je ta delnica ponovno zvišala, saj se je njena cena delnic na zadnji nedavni potrditvi podjetja stopnjevala.

PayPal Holdings Inc je bil v letu 2020 priča svojemu največjemu in zgodovinskemu letu, saj so prihodki podjetij v četrtem četrtletju narasli na 6,11 milijarde USD, premagali napovedi napovedi in se povečali za 23%, lastni zaslužek pa je v četrtletju dosegel več kot 6 milijard USD kot letni prihodek zrasel za 22% in znašal 21,45 milijarde USD.

PayPal Holdings Inc je v četrtem četrtletju dodal 16 milijonov novih aktivnih strank, ki so v letu ustvarili rekordnih 73 milijonov neto novih akcij, ki so se končale na 377 milijonih aktivnih računov, kar je za 24% več kot v enakem obdobju lani. Družba je nazadnje potrdila, da bodo v prihodnosti pričakovali, da bodo v letu 2021 dodali dodatnih 50 milijonov novih aktivnih računov.

Medtem ko se pričakuje prihodnja napoved PayPala, naj bi se napoved zaslužka povečala za 18% na leto in presegla tržno povprečje. Analitiki na Wall Streetu so tudi tej delnici dali prednost, da še naprej dosega rezultate, in jo je 29 od 35 analitikov, ki trenutno pokrivajo delnice PayPal, ocenilo z “močnim nakupom”, kar daje soglasno oceno “Nakup” za to delnico na splošno..

PayPal Holdings so tudi sami potrdili, da si prizadevajo za 28-odstotno rast prihodkov v prvem četrtletju, čeprav so te delnice glede na pozne okoliščine realne glede na finančne razmere, da bodo delnice morda upadle v primerjavi z zgodovinskim letom 2020, vendar si bodo vseeno prizadevale za dosego saj bi lahko EPS upadel za 0,35 USD.

Konec decembra je dobiček na delnico PayPala znašal 3,58 USD, na kar je napoved dobička na delnico delnic ocenjena na 2,59 USD z visoko oceno 4,16 USD za leto 2021..

Družba danes sedi po ceni delnice 282,17 USD in v primerjavi z najnižjo ceno delnice 85,26 USD marca 2020 se je cena te delnice skoraj danes zvišala za 4-krat tako, da danes jasno razumete, kje je in kje je ta delnica naslov.

Ta delnica spet kaže na znake, da je trenutno precenjena, a če imamo čas, da zberemo številke, in ko se svet kmalu začne odpirati, se lahko cena delnic le nekoliko spusti in če je tako, bo idealen čas, da dobite na krovu in dolgoročno ohranite to zalogo v svojem portfelju.

Ta trend se kmalu ne bo upočasnil, zaloge Paypala bodo nedvomno dobro stale še dolga leta. Če pa se delnice nekoliko znižajo v tečaju delnice, v celoti izkoristite prednosti, saj te delnice sčasoma močno bogatijo. Skratka, Paypal bo verjetno ostal v našem portfelju najboljših delnic za nakup še mnogo, mnogo let.

Kupite zalogo PAYPAL z 0% provizije

7. Intuitivno kirurško

Intuitive Surgical Inc, ameriška korporacija Healthcare stock, ki je svojim dolgoročnim vlagateljem v preteklih letih zaslužila fantastičen zaslužek, saj je ta delnica postala delnica, katere del boste želeli postati iz številnih slavnih razlogov, a glavni ena vrednost.

Intuitive Surgical Inc je ameriška korporacija, ki razvija, proizvaja in trži izdelke, ki se uporabljajo za klinične operacije.

Najnovejša robotska kreacija blagovne znamke, da Vinci Surgical system, je postala sila znotraj sebe in tista, ki te zaloge pelje na nove višine. Ta robotska oprema ni poceni in se lahko giblje med milijonom in 1,5 milijoni dolarjev, če pa gledate najbolj spremenjeno opremo podjetja, ki jo je da Vinci SI izdal leta 2009, vas bo ta kos stal približno od 1,8 do 2 dolarja. milijonov na kos.

Sistem je zasnovan z vgrajeno človeško konzolo, ki jo nadzoruje medicinska stroka, medtem ko se noge raztezajo od dela stroja z opremo, vdelano na koncih strojev, ki kirurgom omogočajo jasnejšo in natančnejšo sliko, da lahko uspešnejši pri bolj zapletenih in intenzivnih kirurških posegih.

Lani je bilo izvedenih več kot 1,2 milijona postopkov, čeprav je to odlična novica, da so postopki še vedno nazadovali zaradi motenj, ki jih je povzročila pandemija Covid-19. Toda brez dvoma, ko se okužba s Covid-19 začne sproščati, se bo začelo izvajati več operacij, ki bi se lahko še dodatno pohvalile s prihodki od zalog, saj si več zdravstvenih ustanov prizadeva dodati ta del opreme v svoje ustanove..

Od konca leta 2019 do leta 2020 je bilo po vsem svetu postavljenih nekaj manj kot 5000 operativnih sistemov da Vinci.

Intuitivna zaloga Surgical Inc danes ni poceni, saj znaša 782,06 USD, kar na podlagi ocene zaloge kaže, da je precenjena, z razmerjem p / e 84,1.

A kljub temu da je bila ta delnica precenjena, so ji analitiki Wall Streeta podelili 10 ocen “Nakup”, skupaj z 8 ocenami “Zadrži”, s čimer je delnica dosegla konsenzno oceno “Zadrži”. Dvanajstmesečni cenovni cilj je bil določen na 736,06 USD, kar kaže na očitno negativno stran, skupaj z visokim cenovnim ciljem 879,00 USD in nizkim cenovnim ciljem 410,00 USD.

Ko bomo napredovali v boju proti Covid-19, bo to omogočilo izvajanje drugih ključnih operacij v zdravstveni industriji, kar bo vodilo k temu, da bo zaloga ISRG ena zdravstvena zaloga, ki bo postavljena naravnost navzgor, saj je jasno, da je že dobro postavljen, da to stori.

Nakup ISRG Zaloga z 0% provizije

8. Facebook

Močan socialni medijski gigant Facebook (FB) je delnica, s katero so vsi seznanjeni, čeprav boste vlagali šele prvič, boste verjetno imeli kakšen znak, kje je delnica danes na trgu..

V izzivnem letu 2020 je pandemija FB spodbudila, da je v svoji prisotnosti v družabnih medijih arhivirala več dobičkov, vendar je dejal, da so Facebook oglasi velik dejavnik prihodkov te delnice in če pogledamo naprej v svet po Covid-19, napovedujemo nekaj negotovosti . Ampak to je le ena pot, čeprav je velika, Facebook ima tudi druge močne poti in vse večje možnosti, ki bi lahko v prihodnjih letih prinesle velike donose in morda prej kot je bilo pričakovano.

V zadnjih rezultatih družbe v četrtem četrtletju in celotnem letu je povpraševanje očitno, saj so se dnevni aktivni uporabniki Facebooka v povprečju povečali za 11% na 1,84 milijarde, povprečni mesečni uporabniki Facebooka pa so se medletno povečali za 12% na 2,80 milijarde.

Skupni prihodek v četrtem četrtletju se je povečal za 33% na 28.072 USD v primerjavi z enakim obdobjem lani, skupni prihodki v celotnem letu pa so se povečali na 22% in dosegli 85.965 USD. Denarna sredstva in njihovi ustrezniki ter tržni vrednostni papirji so konec decembra 2020 znašali 61,95 milijarde USD, dodatni število zaposlenih pa se je medletno povečalo za 30% na 58.604.

Ustanovitelj in izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg je bil zadovoljen z uspešnostjo podjetja v luči zahtevnih časov in dodal, da je navdušen nad tem, kar bo prišlo leta 2021.

Eden od teh načinov, o katerem Zuckerberg morda govori, je znotraj tehnološkega sektorja podjetja, tehnologije Oculus Facebook. Tako kot v tem sektorju obstaja del futuristične opreme, ki bi lahko še naprej postala hiter za blagovno znamko Facebook, slušalke za navidezno resničnost Oculus Quest 2. Ta novo spremenjena slušalka je bila opisana kot “najboljša na trgu danes z vsemi dodatki in posodobljenimi funkcijami.

Če pogledamo temelj Facebook-ovih delnic, je očitno, da ima FB delnice zdravo in brezhibno bilanco stanja, saj je tudi brez dolgov. Mega delnica ima trenutno razmerje P / E 26,08 skupaj s ceno delnice 269,38 USD.

V nedavnem poročilu Facebooka je delnica dosegla četrtletni dobiček v višini 3,88 USD na delnico, v primerjavi z 2,56 USD na delnico leta 2019.

Čeprav se je zaloga Facebooka v letu 2021 do zdaj znižala za slabe 3%, bi bil zdaj pravi čas, da se založimo, saj se zdi, da se bo leta 2021 z načrti podjetja potencialno pospešil in ta zaloga je ena kar vemo, da lahko prinese.

FB je lahko le češnja na torti, da postanete korak bližje k doseganju svojih ambicij po premoženju. FB bi bil za vlagatelje velika zmaga in se zdi povsem smiseln, če upoštevate trdnost bilance stanja tega podjetja.

Kupite FB delnice z 0% provizije

9. Cresco Labs

Zaloga CRLBF

Zadnja zaloga, ki se vam zdi bogata, je zaloga znotraj panoge, ki naj bi se letos pospešila, je Cresco Labs Inc.

Ta ameriška družba za konopljo ima trdno podlago, da postane ena izmed naraščajočih zalog v cvetoči industriji konoplje, saj naj bi ZDA do leta 2021 legalizirale konopljo za medicinsko in rekreacijsko uporabo v več ameriških zveznih državah..

Podjetje konoplje s sedežem v Chicagu, ustanovljeno leta 2013, morda danes ni ena največjih zalog konoplje na trgu, je pa doslej največja veletrgovalec na trgu izdelkov z blagovno znamko v tej panogi, saj je bilo nedavno objavljeno, da se je samo v letu 2020 v 90,5 milijona dolarjev prihodkov od prodaje na debelo.

Podjetje je v nedavnem poročilu za tretje četrtletje poročalo o številnih bleščečih rezultatih, vključno s prihodki podjetja v tretjem četrtletju, ki so za 63% višji od prihodkov v drugem četrtletju 2020, ki znašajo 153,3 milijona dolarjev. Prilagojeni EBITDA se je povečal za 182% na 46,4 milijona dolarjev, kar je posledica visokih prihodkov, čisti prihodek podjetja iz poslovanja pa se je povečal na 17,8 milijona dolarjev v primerjavi z 9,9 milijona dolarjev v drugem četrtletju.

Ker ta zaloga konoplje prevladuje znotraj Illinoisa, saj ima svojo tržno prisotnost na drobno po vsej državi, ko se zakonodaja potrdi v celotni zvezni državi, bi to moralo precej povečati prihodke podjetja Cresco Labs, kar bi prispevalo k že vedno večjim prihodkom od prodaje te zaloge..

Pridobitev Origin House za 850 milijonov dolarjev Cresco Labs leta 2019, ki je bila takrat največja javna pridobitev v industriji konoplje, bo pripomogla k uspehu te zaloge, saj se nadaljuje legalizacija marihuane, saj je Origin House prevladoval v Kaliforniji zaradi prodaje svojih izdelkov po preko 450 ambulant.

Na podlagi dosežkov te zaloge je cena delnic Cresco Labs že narasla od začetka leta in naj bi s tem potencialom za rast potencialno nadaljevala svoj dvig. Danes cena delnice znaša 16,30 USD, 52-tedenski razpon med 1,94 USD in najnižjo vrednostjo 16,30 USD.

Tudi tej analitiki je 7 analitikov Wall Streeta, ki pokrivajo delnice, dalo soglasno oceno “Nakup”, medtem ko je bila povprečna dvanajstmesečna ciljna cena 14,96 ameriških dolarjev pod 3,94%. Cilj visoke cene je bil določen na 24,00 USD, cilj nizke cene delnic Cresco Labs pa 4,20 USD.

Ta zaloga znotraj panoge, ki naj bi se letos pospešila, dokazuje, da ima vse, kar potrebuje, da ne samo okrepi svojo prisotnost v industriji konoplje, temveč tudi želi doseči fantastične rezultate prihodkov, ki naj bi prinesli visoke donose, to priložnost je vsekakor ena, ki je ne smete zamuditi.

Kako kupiti najboljše delnice z 0% provizije

Zdaj veste, kateri so top 9 delnic, s katerimi bi lahko obogatili, imate trdno podlago za začetek vlaganja v delnice. Naslednji korak je iskanje borznega posrednika

Če vas zanima naložba v eno ali več vodilnih delnic – predlagamo, da se odjavite eToro. Ta spletni posrednik vam omogoča dostop do več kot 1.800+ delnic (vključno z 9 izbori, navedenimi na tej strani) – vse je mogoče vložiti v brez provizije podlagi.

Tukaj je tisto, kar morate storiti za nakup delnic eToro:

1. korak: Odprite račun pri eToro – plačajte 0% provizije na zaloge

2. korak: Depozitna sredstva

3. korak: Poiščite zaloge

4. korak: oddajte naročilo za nakup brez provizije

Če želite začeti kupovati zaloge, ni boljšega mesta za to eToro.

Najboljše zaloge bi vas lahko obogatile – sklep

Upajmo, da smo dokazali, zakaj bi vam te zaloge lahko leta 2021 ustvarile bogastvo in bi lahko bile dober nakup za različne vlagatelje..

Če povzamemo, kot vidite, imajo te zaloge močne temeljne elemente, ki jih dobro umeščajo, in zaloge, ki se lahko v letu in prihodnjih letih lepo pospešijo.

Če ste začetnik vlaganja in se želite držati varnejših zalog, ki lahko dobro prinesejo, je zaloga, kot je Facebook (FB), lahko vaša idealna prva naložba. Ker se zdi, da bo to še naprej raslo, hkrati pa vam bo dalo trdnejši del stabilnosti.

Za naprednejše vlagatelje ali če ste vlagatelj začetnik, vendar se počutite bolj samozavestno, da si ogledate prihodnje zaloge, je industrija konoplje eno od možnosti, na katero boste morda želeli vstopiti leta 2021, pri čemer bo Cresco Labs Inc zalogo, ki jo lahko dodate k vaša raznolika zbirka.

Čeprav imajo te zaloge preteklo zgodovino, kar vam omogoča, da dobro razumete, kam gre ta zaloga glede na rast in njene finančne donose, ki jih je dosegla, je pametno, da ne upoštevate vseh zalog v preteklosti in ne položiti vsa upanja na te posredovane informacije. Ker imajo vse delnice lastne rizične elemente, je zato zelo priporočljivo, da opravite dodatne raziskave, preden začnete vlagati v izbrane delnice..

Poleg tega je pri naložbah v delnice močno priporočljivo vlagati v svoja finančna sredstva.

eToro – Nakup najboljših delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

Katerih 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

Najboljših zalog FTSE 100 za nakup leta 2021

Kako izbrati najboljše zaloge za nakup

10 britanskih delnic, ki bi jih kupili leta 2021, bi vam lahko podvojilo denar

7 britanskih zalog dividend, ki jih lahko kupite zdaj, ki ponujajo privlačen dohodkovni tok

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me