Najboljših zalog FTSE 100 za nakup leta 2021

Najboljše zaloge FTSE 100 za leto 2021

Ali želite v letu 2021 vlagati v najuspešnejše delnice FTSE 100? Iščete nekaj napotkov, katere delnice FTSE 100 so najboljše za nakup leta 2021?

Vse imamo pokrito in še več, saj smo v zadnjem letu razčlenili seznam nekaterih najuspešnejših delnic FTSE 100 in vodili v začetek leta 2021.

Najboljših zalog FTSE 100, ki jih je mogoče kupiti leta 2021:

 1. GlaxoSmithKline
 2. HSBC Holdings
 3. JD športna moda
 4. Supermarket WM Morrison
 5. Zavarovalna skupina RSA
 6. Scottish Mortgage Investment Trust
 7. Skupina Aveva
 8. BP
 9. Naslednji
 10. Admiral Group
 11. Skupina Ocado
 12. Kaki
 13. Tesco
 14. Skupina Ashtead

FTSE 100 zalog leta 2021

Leta 2020 je indeks FTSE 100 imel in je pokazal slabo uspešnost zaradi vpliva in izzivov, ki jih je imela pandemija koronavirusa le na FTSE 100, ampak realno na celotni britanski delniški trg. Medtem ko drugi mednarodni indeksi, kot so NASDAQ, Dow Jones Industrial Average in S&P 500 na ameriškem trgu je cvetel.

Za delniški trg, ki velja za enega najbolj priljubljenih svetovnih borznih trgov, je bil tržni trg Združenega kraljestva do leta 2020 najbolj nepriljubljen na svetu, saj je gospodarstvo skupaj s podjetji močno trpelo zaradi vpliva pandemija pušča uničujoč učinek.

Veselimo se novega leta, saj je Velika Britanija in svet trenutno v največji uvedbi množičnega cepljenja, verjetno, da nas je svet videl ali vsaj v zadnjih letih, še bolj približuje gospodarstvu, da začne rasti skupaj z rast in zanimanje na različnih trgih.

In ni le opustošenje Covid-19 prizadelo različne panoge in indeks FTSE 100, tudi posel Brexit bi prav tako imel svoj delež.

Danes se je indeks FTSE 100 povišal za skoraj tretjino od najnižje točke med marcem in aprilom 2020. Indeks “modrih čipov” dobiva zagon že od leta 2021 do danes, čeprav je v sredo nekoliko upadel, ko je Joe Biden prisegel kot novi predsednik ZDA.

Kaj je indeks FTSE 100?

Če ste začetnik ukvarjanja z britanskim trgovanjem z delnicami, je indeks FTSE 100 indeks, ki ga sestavlja 100 največjih podjetij na podlagi njihovih tržnih kapitalizacij na londonski borzi..

Indeks FTSE 100 dobro kaže, saj te delnice uspevajo vlagateljem, katera so vodilna podjetja, v katera želijo postati del.

Zdaj smo ugotovili, kaj je zajeto v indeksu FTSE 100, poglejmo si nekaj najboljših podjetij, uvrščenih v FTSE 100, ki bi jih morali razmisliti ali jih kupiti, ko nadaljujemo pot v leto 2021. Poleg tega tudi dolgoročno ohraniti nekatere od teh najboljših zalog v svoji zbirki.

Od prikazovanja porasta v letu 2020 do dosedanjega porasta do začetka leta, skupaj z dodatnimi velikimi koristmi zdravih bilanc stanja, dobrimi cenami delnic, nekateri lahko nekatere od teh zalog uvrstijo pod podcenjene za potencial zalog, dobro dividende in večina, ki ima za seboj trdno zgodovino.

Oglejmo si majhen vpogled v to, kako so se izbrane zaloge FTSE 100 izkazale v letu 2020 in kako se bomo približali letu 2021 in prihodnosti, skupaj s tem, kaj lahko te zaloge ponudijo.

Tu je 14 najboljših delnic FTSE 100 za nakup v letu 2021:

1. GlaxoSmithKline Plc (GSK.L)

GlaxoSmithKline Plc je, če že malo poznate to britansko zalogo, v zadnjem času na naslovnicah iz pozitivnih in negativnih razlogov..

Britansko svetovno zdravstveno podjetje, ki ga vodi “znanost”, je že leta 2019 nosilo naziv enega največjih farmacevtskih podjetij na svetu. In je še vedno ena največjih doslej.

Od leta 2020 je družba v poročilu podjetja o tretjem četrtletju predstavila svoje prihodnje načrte, za katere je napovedano, da bodo v prihodnjih letih s strani podjetja s področja zdravstvenega varstva potrošnikov ustvarili milijarde, saj želijo skupaj z zdravili ustvarjati nova zdravila. oddelek za cepiva, ki ustvarja nova iskana cepiva.

Podjetje je v tretjem četrtletju na splošno pokazalo prožno uspešnost z nekaj rahlimi minus rezultati. Toda veliko povpraševanje po prodaji novih in specialnih farmacevtskih izdelkov znaša do 2,5 milijarde funtov, prodaja dihal pa tudi do 978 milijonov funtov.

Podjetje prevladuje farmacevtski sektor, v rezultatih podjetij v tretjem četrtletju pa je prihodek znašal 4,2 milijarde funtov -3%, čemur je sledil potrošniški sektor s pozitivnimi + 2% prihodka v višini 2,4 milijarde funtov in nazadnje delitev cepiv kar je prineslo 2,0 milijarde funtov -9%.

Glede na nedavne svetovne dogodke in kako svet bolj kot kar koli zahteva cepiva za Covid-19, je to še vedno dober položaj za GSK.

V zadnjih novicah je FDA odobrila zdravilo „Cabenuva“, ki je prvo in edino popolno dolgotrajno zdravilo za zdravljenje okužbe s HIV-1 pri odraslih, pri GSK-jevem podjetju ViiV Healthcare..

Ta novica je lahko dodatna prednost za zvišanje cene delnice družbe, saj trenutno znaša 1.374,00p z 52-tedenskim razponom med 1.291,8p- na najnižji in 1.822,80p na najvišji.

Analitiki to britansko delnico tudi dobro ocenjujejo, saj je družba dobila za končno oceno Zacks Rank ‘Hold’ za delnico, skupaj s 3 od 7 analitiki, ki delnico ocenjujejo z ‘Buy’..

Ta britanski zdravstveni tajkun je zaloga, ki je predvidena in kaže, da je sposobna doseči velike dosežke. Glede na nedavna svetovna dogajanja je ta zaloga nedvomno bolj povpraševana v prihodnjih letih.

2. HSBC Holdings PLC (HSBA.L)

Britanska družba za investicijsko bančništvo je delnica FTSE 100, ki bi lahko v letu 2021 in prihodnjih letih zabeležila veliko rast.

Kljub nedavnim novicam, da naj bi blagovna znamka zaprla 82 trgovin v Združenem kraljestvu, kar nekateri morda vidijo kot negativni dejavnik, v resnici izhaja iz rezultatov pozitivnega izida.

HSBC Holdings se je za to potezo odločil zaradi poročil, da podjetje zadovoljuje potrebe potrošnikov, tako da je postalo vodilna skupina za digitalno bančništvo na trgu, saj želi blagovna znamka izboljšati svoje storitve v okviru enega od številnih novih strateških načrtov podjetja..

HSBC je močno prisoten ne le v Združenem kraljestvu, temveč tudi v različnih mednarodnih državah, vključno z Združenim kraljestvom, Evropo, ZDA in Azijo. Azija je ena celina, ki bi lahko izjemno pomagala pri rasti holdingov HSBC v letu 2021, ko se bo njihovo gospodarstvo začelo graditi.

Iz poročila HSBC Holdings Q3 je bilo dokazano, kako dobro se azijsko gospodarstvo močno vrača, kar je privedlo do večje aktivnosti in večje trgovine za blagovno znamko HSBA.

Iz tega je HSBC potrdil, da povečujejo svoje naložbene načrte v Aziji, da bi se ujemali z njihovimi ambicijami, ki se premikajo v širšo sliko.

Če se ozremo na finančne podatke družbe, je družba potrdila dobiček po obdavčitvi v višini 2,0 milijarde dolarjev v primerjavi s prejšnjim četrtletjem v višini 1,4 milijarde dolarjev, skupaj s prilagojenim prihodkom v višini 652 milijonov dolarjev gibljivih hlapnih izdelkov, kar je imelo pozitiven učinek in stabilno posojanje strank v primerjavi z drugim četrtletjem znašala do 164 milijard dolarjev, kar je tudi nad podatki podjetja za leto 2019.

Znotraj Združenega kraljestva so se prilagojeni prihodki podjetja v primerjavi z drugim četrtletjem povečali za 6%, skupaj z deleži HSBC na hipoteki pa so imeli julij in avgust 13-odstotni tržni delež novih poslovnih posojil, skupaj z močnimi državnimi posojili.

V zadnjih dneh je bila delnica HSBC Holdings ena najbolj uspešnih, saj je družba objavila svoje nadaljnje strateške načrte glede azijskega trga..

Predsednik uprave HSBC Mark Tucker je te nove načrte objavil v nedavni izjavi, ki bi lahko nadaljevala s premikanjem največje evropske banke po sredstvih HSBC na vrh seznama najuspešnejših delnic FTSE 100 v letu 2021. Tucker je potrdil, da družba pospešuje svoje načrtuje, da bo v nedavni posodobitvi večja banka na kitajskem trgu, saj se želijo preseliti.

Družba ima danes delniško ceno 406,05p, 52-tedenski razpon med 283,35p pa najnižjo in 595,40p najvišjo. Tudi napoved dohodka podjetja naj bi se po širitvi v Aziji povečala za 48,61% na leto.

Banka je v dobrem finančnem položaju in napreduje skupaj s strateškimi načrti, da se prilagodijo potrebam potrošnikov na vseh mednarodnih trgih, zaradi česar je britanska delnica za bančništvo velika dolgoročna naložba.

3. JD Sports Fashion PLC (JD.L)

JD Sports fashion, britanska maloprodajna družba za športno modo, je z leti naraščala iz moči v moč, bolj pa v letu 2020. Ker so bila številna druga trgovca na drobno in druga podjetja v različnih panogah zelo prizadeta, je ta zaloga uspela..

Ker imata Združeno kraljestvo in preostali svet trenutno omejitev zaklepanja in policijske ure, pa tudi spodbujanje zdravega načina življenja z rednim izvajanjem, je zabeležila velik porast prodaje blagovne znamke JD, ki naj bi še naprej rasla..

Blagovna znamka skuša odpraviti tudi pričakovane dobičkonosne finančne rezultate podjetja, skupaj z morebitnimi drugimi finančnimi področji, ki presegajo napovedane napovedi.

Podjetje je bilo tudi novembra veselo prazničnega obdobja, ko se je povečala spletna prodaja, saj so njihove trgovine trenutno zaprte in naj bi bile vsaj do marca 2021, vendar je bilo v prvih tednih januarja podjetje že nad 5%. medletno.

Na tej opombi je JD. je potrdil to novico, saj so svetovali, da je dobiček skupine pred obdavčitvijo približno 295 milijonov funtov, kar je precej nad tržnimi pričakovanji, ki so bila napovedana za športno znamko. Glede na letno številko se pričakuje, da bi celoletni dobiček pred obdavčitvijo lahko presegel 400 milijonov funtov.

Zdi se, da tega britanskega trgovca na drobno ni mogoče ustaviti.

V prihodnosti si podjetje želi doseči dobiček pred obdavčitvijo za celo leto, ki se konča 29. januarja 2022, za skoraj 10% glede na leto 2021.

Poleg pozitivnih napovedi finančne napovedi podjetja ima ta vodilna blagovna znamka rada tudi na drugih področjih, ko želi kupiti nove dogodivščine. Konec leta 2020 je bil zadnji podvig podjetja nakup Shoe Palace za 325 milijonov dolarjev, kar je povečalo deleže podjetja za 5%. Prepričajte se, da se ta znamka pri tem ne bo ustavila, saj si sčasoma prizadeva za večjo rast.

Danes je cena delnice družbe 829,60p, 52-tedenski razpon med 293,20p pa je najnižji in 883,20p najvišji. Podjetje ima tudi razmerje P / E 24,29.

Dolgoročno je JD. delnica je videti kot zdrava dolgoročna izbira, ki bi lahko zaznamovala znatno rast, ko bomo napredovali v nova leta.

4. WM Morrison Supermarket PLC (MRW.L)

WM Morrison Supermarket Plc, o katerem smo govorili že večkrat, saj ta zaloga supermarketa ni prinesla le briljantnih rezultatov, ampak si prizadeva nadaljevati z vznemirljivimi avanturami na poti, hkrati pa je močna potrošniška blagovna znamka, tako pred pandemijo kot po njej..

V luči uspešnega leta MRW in božičnega prazničnega obdobja je blagovna znamka zdaj prvi supermarket, ki je svojim zaposlenim v vsem tem težkem letu skupaj s podjetjem začel plačevati 10 funtov na uro. impresiven zaslužek.

Poleg uspešnih finančnih poročil družbe, vključno s 64-odstotnim povečanjem prodaje šampanjca in 40-odstotno prodajo lososa v prazničnem obdobju, bi lahko družba in ponudba ovir za hrano, ki so na voljo prek naročnine Amazon Prime, verjetno lepo zacvetela, saj družine in posamezniki omejena na bivanje doma v tretji nacionalni zapori v Združenem kraljestvu in ker trenutno nima jasnih navedb, kdaj želi končati ali olajšati omejitve.

Ponuja oblikovane ovire, ki ustrezajo vsem individualnim potrebam, vse enostavno in s klikom nekaj gumbov ne postane nič lažje od tega. Šteje se, da je spletna prodaja podjetja v obeh segmentih „zelo močna“, kot je razvidno iz najnovejše posodobitve podjetja.

Vodilni supermarket naj bi 25. januarja izplačal posebno izplačilo dividende zaradi močnega denarnega toka in zdrave bilance stanja družbe, predhodno odložene posebne dividende za drugo četrtletje 2019/20 v višini 4,00 p na delnico. Ta potrditev je močan pokazatelj finančnega uspeha blagovne znamke.

Podjetje je zaznalo tudi porast v svojem segmentu nekdanjih goriv in izrazilo, da je dobiček podjetja pred obdavčitvijo in pričakovanja v skladu z napovedmi v obdobju od 420 do 440 milijonov funtov..

Če pogledamo, kako dobro je podjetje danes, se cena delnice MRW še naprej povečuje, saj znaša 187,13p in trenutno dosega 52-tedenski razpon med 157,77p in najnižjo vrednostjo in 203,60p kot najvišjo.

Nobenega dvoma ni, da bo ta zaloga supermarketa FTSE 100 še naprej dostavljala blago, saj nadaljujemo še vrsto let, kar prav tako ponuja dobro vrednost, zaradi česar je ta britanska zaloga v supermarketu dobra zaloga za leto 2021.

Supermarket WM Morrison naj bi svoje celoletne rezultate objavil 31. januarja 2021.

5. RSA Insurance Group PLC (RSA.L)

RSA Insurance Group plc zagotavlja storitve osebnega in komercialnega splošnega zavarovanja v različnih okrožjih, vključno z Združenim kraljestvom, Kanado in Skandinavijo.

Ponuja vse vrste zavarovalnih produktov od stanovanjskega zavarovanja, zavarovanja hišnih ljubljenčkov, potovalnih zavarovanj in še več, skupaj s svojo komercialno stranjo pa ponuja zavarovalne produkte za nepremičnine, vozila in poklicno odgovornost..

Zavarovalna skupina s sedežem v Londonu je maja 2008 preimenovala v RSA Insurance Group, kjer je bila prej znana kot Royal & Sun Alliance Insurance Group plc.

Zavarovalna skupina je v letu 2020 pokazala velike rezultate glede na velik izziv pandemije Covid-19. V novembrski posodobljeni posodobitvi trgovanja je družba poročala o rahlem upadu vseh premij, kar potrjuje, da so se neto obračunane premije skupine zmanjšale za 3% na 4.663 milijonov funtov. Toda v širši sliki za zavarovalno skupino sploh ni slab rezultat.

RSA je tudi potrdil, da se je dobiček iz poslovanja Skupine prvič povečal v prvih devetih mesecih, ki se je končalo konec oktobra 2020.

Toda zadnje novice o tej delnici, ki povzročajo več špekulacij in ustvarjajo hrup, so zato, ker so zavarovalno znamko nedavno prevzeli danska zavarovalnica Tryg in kanadska Intact Financial Corporation, ki je prevzela 7,2 milijarde dolarjev dolarjev..

Ta odkup je spodbudil špekulacije o velikem potencialu rasti zavarovalne znamke, ki se premika naprej.

Analitiki na to britansko delnico pozorno gledajo v luči nedavnih novic in so tej delnici dali soglasno oceno “Nakup”, ki jo je podelilo devet podjetij, ki trenutno pokrivajo napredek delnic..

Na isti temi napovedi je družba prejela napoved zaslužka za 16,08%, saj je zaslužek v zadnjih letih 2020 zrasel za 21,6%.

Cena delnice družbe FTSE 100 je danes 676,80p nekoliko nižja od prejšnjih dni pred zaključkom, kljub temu pa še vedno lepo sedi glede prihodnjih možnosti podjetja, zato je tudi ta zaloga podcenjena.

Podjetje ima 52-tedenski razpon med 321,20p na najnižji in 618,60p na najvišji ravni. Podjetje ima tudi razmerje P / E 17,80.

6. Škotski sklad za hipotekarne naložbe (SMT.L)

Scottish Mortgage Investment Trust je do leta 2020 dočakal eno leto in še vedno dokazuje, kako impresivno je lahko, če vlagate v prava podjetja.

Cena delnice sklada Sottish hipotekarnih naložb se je močno dvignila, ki se je v zadnjem letu povzpela nad 105% in se s prihodnostjo stabilizira ali bi se lahko povečala.

Podjetje, ki pozna dobro zalogo po pravi ceni, ko jo vidi, ima pod pasom seznam številnih, vključno z dvema velikima delnicama Tesla in Amazon, to pa je samo zato, da naštejemo dve izmed številnih dobrih zalog, ki jih ima SMT v svojih skladiščih.

Vendar pa investicijsko zaupanje išče tudi delnice z majhno kapitalsko ponudbo, ki bi jih dodale tudi svojim deležem, od katerih nekateri sploh niso na prostem trgu. Poleg dinamičnega dvojca podjetja, ki ima v svojem portfelju tudi zasebna in javna podjetja, je zagotovo pametna igra.

Dolgoročno se zdi, da je ta del dobra naložba. Ker sta James Anderson in Tom Slater v podjetju imela dovolj znanja o trgovanju in vlaganju, kot je pokazala v zadnjih letih do zdaj in bi lahko bila pripravljena na prihodnost.

Če pogledamo v prihodnost, se lahko ta zaloga bodisi ohrani bodisi še izboljša, kot je bilo priča leta 2020, ta zaloga je več kot sposobna doseči najvišjo vrednost, saj vlaga na vsa prava mesta.

Cena delnice družbe danes znaša 1.279,00p s 52-tedensko povprečno oceno 468,40p na najnižji in 1.278,00p na najvišji.

7. PLC Aveva Group (AVV.L)

Britansko podjetje za večkulturno informacijsko tehnologijo je trenutno najboljše v FTSE 100.

Tehnična zaloga je oktobra v poročilu o trgovanju z družbami potrdila, da naj bi vodilno tehnološko podjetje v prvi polovici poslovnega leta 21 poslovalo na pravi poti s pričakovanimi prihodki v višini približno 333 milijonov funtov..

Ko je novembra izšlo začasno poročilo družbe, je to potrdilo, čeprav je bilo še vedno pozitivno, da je bilo podjetje nekoliko pred prvo polovico leta FY20, vendar kljub izzivu, ki ga ima Covid-19 v industriji, še vedno kaže pozitivne rezultate..

Ponavljajoči se prihodki družbe so se nekoliko povečali na 64,2% z 61,9% v prvem polletju lani, neto denarna sredstva in vloge pa so se nekoliko povečali na 59,9 milijona funtov z 58,6 milijona funtov v prvem polletju lani. Čeprav je družba poročala o zmanjšanju prihodkov za 15,1% na 332,6 milijona funtov.

V nadaljevanju je družba izjavila, da pričakuje, da se bodo prihodki podjetja povečali, ko bomo napredovali v leto 2021, saj se močno povpraševanje premika naprej in sledi močni četrtini obnov..

Prihodki podjetja AVEVE že rastejo, kot so poročali decembra 2020, in sicer v prvih devetih mesecih leta, in sicer za 1,5%.

Ta novica je bila potrjena skupaj s tem, da je bil upravni odbor “navdušen” nad “pomembnimi” možnostmi rasti, ki jih lahko podjetje doseže naprej, skupaj s potrditvijo, da je imel AVEVE 2,7 milijarde dolarjev denarja in ni imel dolga po izdaji za nakup OSI soft.

Za britansko tehnološko zalogo, ki se premika naprej, cena delnice družbe znaša 3.836,00p, 52-tedenski razpon med 2.636,00p na najnižji in 5.360,00p na najvišji ravni. Z razmerjem P / E podjetja pri 44,65.

Ker se cena delnic družbe še naprej povečuje, kot se je v zadnjih dneh, je ta tehnološka zaloga zagotovo ena od njih, saj je potencial rasti velika priložnost, ki je ne gre zamuditi.

8. BP PLC (BP.L)

V redu, BP. Naftno-plinska družba je delnica FTSE 100, ki ima vidno potencialno rast na svojem novem mestu v svojo dolgoročno pot obnovljivih virov energije..

Ko je naftna industrija leta 2020 doživela velik udarec, je svet videl, da se je letalska industrija tako rekoč ustavila, na kar se je BP. ponudba, nato pa skupaj z velikim povpraševanjem po električnih vozilih, ki si močno želijo prevzeti svet, načrtuje, da se BP v prihodnost preseli. morda prišel ob pravem času za priljubljeno britansko podjetje.

Toda ob današnjem povečanju večino avtomobilov na planetu danes upravljajo fosilna goriva, tako da bo podjetje lahko in bo še vedno imelo koristi od te strani stvari, medtem ko bo njegova nova pot rasla. Skupaj z uvedbo množičnega cepljenja bodo kmalu letalska industrija in avtomobili znova zavladali nebu in cestam, kar bo blagovni znamki spet ustvarilo velik dohodek.

Tako se je podjetje preusmerilo v novo pustolovščino podjetja, da bi postalo okolju prijaznejše in se preusmerilo na obnovljive vire energije, in sodelovalo tudi z nekaterimi velikimi imeni, vključno z Microsoftom, da bi si ogledalo odličnost.

Glede na trdno zgodovino podjetja in ker je družba pripravljena na tržno širitev na svojo novo pot obnovljivih virov energije, je danes delnica družbe znašala 289,45 p, razmeroma dobro glede na potencialno prihodnost.

Trenutno BP-jevo 52-tedensko povprečje znaša 188,54p, najnižje pa je 489,95p, najvišje pa je trenutno razmerje P / E 20,30.

Čeprav so načrti te britanske naftne in plinske družbe za prehod na obnovljive vire energije negotovi, ja, to je seveda priložnost, da bi prevzeli to trdno blagovno znamko, vendar kljub temu verjamemo, da je to dobra priložnost in priložnost, da za dolgoročne obete.

9. Naslednji Plc (NXT.L)

Britanski modni trgovec je znana delnica FTSE 100, hkrati pa je delnica, ki jo investitorji radi imajo v svoji zbirki delnic. Razlog za to je, da to podjetje več kot pogosto dobro plačuje na vseh področjih in je tudi priljubljena nacionalna blagovna znamka.

Poleg tega, da je Next priljubljen v Združenem kraljestvu, ponuja svojo prisotnost tudi po Evropi, Aziji in na mednarodni ravni.

V nedavnem poročilu o posodobitvi trgovanja, ki je bilo objavljeno 5. januarja, je podjetje pokazalo, kako se je blagovna znamka obnesla v božičnem obdobju, hkrati pa vlagateljem približalo, kje naj bi se podjetje končalo v svojem celoletnem poročilu, ki naj bi bilo objavljeno 1. aprila 2021.

Glede na pandemijo Covid-19, ki je povzročila uničenje v tej industriji, je Next priča razmeroma dobremu izidu. Na splošno se je v četrtem četrtletju celotna prodaja družbe s polnimi cenami, vključno z obrestnimi prihodki, zmanjšala za -1,1%. V širši sliki je to pozitiven rezultat.

Ker ima Next trenutno vse svoje trgovine zaprte, ko sedimo v tretjem obdobju zaklepanja v Združenem kraljestvu, se znamka zanaša izključno na njihovo spletno trgovino, katere baza strank se je v prazničnem obdobju povečala za 24%. Vendar je vpliv na izgubo tržne znamke skozi vrata Next ključni del njenih prihodkov od prodaje.

Premik v prihodnost, ko naj bi se trgovine odprle v bližnji prihodnosti po vsem svetu, bo Next nedvomno prodal prodajo, kar bo morda prispevalo k napovedim analitikov za podjetje, saj naj bi zaslužek naraščal za 23,56% na leto.

Iz pozitivnega poročila iz poročila je treba opozoriti tudi na to, da se bo tudi dolg podjetja ob koncu leta zmanjšal, saj naj bi po napovedih znižali z 625 milijonov na 487 milijonov funtov..

Od današnje cene delnice podjetja pri 7.898,00p bi ta britanska delnica FTSE 100 lahko bila dobra zaloga, da bi lepo sedela v vaši zbirki kot popolna dolgoročna naložba.

Podjetje ima trenutno 52-tedenski razpon 3.311,00p pri najnižji in 8.180,00p pri najvišji, trenutno pa ima razmerje P / E 17,27.

10. Admiral Group PLC (ADM.L)

Britanska družba za finančne storitve je ena najuspešnejših delnic FTSE 100, ki se že vrsto let dobro obnese.

Finančno podjetje trži dve blagovni znamki, kot sta Admiral in Bell, in dve, ADM pa deluje tudi na priljubljenih spletnih mestih za primerjavo cen, Confused.com in Compare.com.

V najnovejših novicah naj bi se Admiral Group dogovoril za posel v višini 508 milijonov funtov, da bi prodal nekatera podjetja v skupini, med katerimi sta Confused.com in Admiral Technologies.

V zahtevnih časih pandemije Covid-19 se je povpraševanje po spletnih mestih hitro povečalo, saj posamezniki želijo dobiti najboljše ponudbe in prihraniti denar, kolikor je le mogoče.

Po besedah ​​izvršnega direktorja podjetja Davida Stevensa je o transakciji spregovoril že decembra, ko je potrdil, da ta rezultat ponuja briljantno pozitivne obete za blagovno znamko.

V svoji izjavi je Stevens govoril o pozitivnih obetih za podjetje in njihovih načrtih, da napredujejo skupaj z načrti podjetja z donosnimi dobički..

“Nakup podjetja za primerjavo podjetij v Združenem kraljestvu in Evropi s strani podjetja RVU ponuja pozitiven rezultat za naše stranke in naše zaposlene, prav tako pa tudi dobro vrednost za naše delničarje.”

“Admiral se bo še naprej osredotočal na to, kar je Admiral dosledno zanemarjal, in sicer na oblikovanje in prevzem izmišljenih izdelkov za množične trge z dobro vrednostjo.”

Za zaključek je Stevens nagovoril, da družba pričakuje, da bo večino sredstev vrnila delničarjem, nekaj denarja pa bo ostalo v prihodnosti za podporo naložbam v nova poslovna doživetja..

S potrditvijo prodaje bo Admiral Group pustil navdušenje in potencialno rast ter določeno vrednost.

Cena delnice družbe se je v začetku januarja 2020 močno znižala, a se je od takrat naprej povišala. Danes cena delnice družbe znaša 2.955,00p z 52-tedenskim razponom med 1.887,00p na najnižji in 3.029,00p na najvišji ravni.

Ta britanska zavarovalna zaloga je naložba za nakup in dolgoročno držanje, saj si prizadeva za rast novih poti, skupaj s trdnim poslovnim modelom..

11. Ocado Group PLC (OCDO.L)

Javno trgovsko podjetje Ocado Group PLC je delnica FTSE 100, ki jo boste morda želeli ponovno razmisliti, če se še niste odločili za nakup. Ker je ta zaloga videti kot fantastična rast zalog v letu 2021.

Delnica je nedavno dobila izjemne ocene in ima tudi soglasno oceno “Nakup”, ki so jo dali analitiki, ki pokrivajo britanske delnice..

Lani je bilo podjetje izjemno, saj je bila cena delnice družbe nedvomno ena najboljših znotraj indeksa FTSE 100, od danes pa je delnica v zadnjih 12 mesecih trenutno narasla za 120%.

To ni resnično presenečenje, saj je pandemija Covid-19 prisilila številne posameznike, da so se kot celota seznanili s spletno prodajo.

Seveda je zaradi tega OCDO ne le korak naprej, ampak trden in močan vzpon, do katerega ni videti, da bi se kmalu upočasnil, vendar ni bilo vse navadno jadranje.

Na začetku leta 2020, ko je prišel marec, je cena delnic družb občutno padla, medtem ko se je svet dogovarjal o dogajanju, dokler se ljudje niso bolj seznanili s svetovnimi dogodki in nato s skupino Ocado..

V okviru nedavnega finančnega poročila podjetja, ki je Ocado Retail Ltd skupna dogodivščina z Ocado Group in trgovcem Marks and Spencer Group.

V poročilu so bili 13-tedenski rezultati podjetja do 29. novembra pozitivni, saj so prihodki od prodaje narasli za 35% na 579,6 milijona funtov, kar potrjuje močno povpraševanje s povprečno velikostjo naročil 133 funtov na kupca.

Kar zadeva ceno delnice družbe, se je v zadnjem letu lepo dvignila in danes znaša 2.690,00p z 52-tedenskim razponom med 1.064,00p na najnižji in 2.895,00p na najvišji ravni.

Spletni prodajalec si želi, da bi si prizadeval za več uspeha v letu 2021, saj se strahovi pred Covid-19 še vedno nadaljujejo na visoki ravni, zaradi česar so posamezniki preprostejši in varnejši pri spletnem nakupovanju. nadaljevati s skokom v nebo še potencialna leta.

12. Persimmon PLC (PSN.L)

Družba za gradnjo stanovanj s sedežem v Yorku je videti kot zaloga FTSE 100, ki jo lahko kupi za prihodnost.

Glede na vpliv, ki ga je Covid-19 imel na nepremičninsko industrijo, in ker se je nepremičninski trg začasno ustavil v prvih dveh nacionalnih obdobjih blokade, je od takrat na nepremičninskem trgu kljub svetovni pandemiji ostalo odpornost.

Po vladi, ki dovoljuje nepremičninski industriji, da deluje z veljavnimi varnostnimi ukrepi, so nepremičninski trg in podjetja za gradnjo hiš lahko delovala pod varnostnimi ukrepi..

In to je storilo ravno PSN, saj je družba poročala, da je prihodek svoje skupine slabih 10% nižji na 3,33 milijarde funtov, kar je nekoliko manj od 3,65 milijarde funtov leta 2019, skupaj s terminsko prodajno knjigo 25% več kot leto pred letom 2019 na 1,7 milijarde funtov.

Glede na to obstaja nepremičnina v zvezi z nepremičninsko industrijo, ko gremo naprej v leto, saj naj bi vlada končala shemo počitniških dajatev skupaj s spremenjeno shemo pomoči za nakup. Skupaj z veliko negotovostjo, ki še vedno obdaja pandemijo Covid-19, se finančne razmere posameznikov lahko omejijo.

Toda kljub vsej negotovosti glede nepremičninske industrije je ta panoga vedno tista, ki je priljubljena. Zaradi upajočih novic o približevanju normalnosti bo morda več ljudi, ki želijo skočiti na nepremičninski trg, ko se gospodarstvo začne okrevati.

Trenutno stanje delnice družbe relativno raste na 2.716,00p z 52-tedenskim razponom med 1.064,00p na najnižji in 2.895,00p na najvišji ravni.

Podjetje ima razmerje P / E 10,23.

13. Tesco PLC (TSCO.L)

Ker je leto 2020 za večino najpomembnejših trgovcev po vsem svetu leto, ni presenetljivo, da se je vodilna znamka supermarketov Tesco PLC uvrstila na seznam kot največja zaloga FTSE 100.

Od začetka novega leta se je FTSE 100 podražil že za slabih 5%, prav tako tudi delnice blagovne znamke supermarketov.

Iz zadnje posodobitve podjetja, ki je vključevala božično prodajo, je TSCO med božičnimi počitnicami pokazal impresiven rezultat, saj je prodaja narasla za 80%.

Poročilo iz tretjega četrtletja je potrdilo, da so prihodki od zalog TSCO medletno narasli za 7,0% na 19,9 milijarde funtov, prodaja v Združenem kraljestvu pa 7,6% medletno na 14,7 milijarde funtov.

Tudi dividenda družbe na delnico se je zvišala na 58,6% na 9,19p s 5,77p na delnico leta 2019.

Skupina je prav tako napovedala predlagano prodajo svojega podjetja v Maleziji in na Tajskem, ki bo imela materialno vrednost in se bo lahko osredotočila izključno na blagovno znamko Tesco.

Trdni temelji podjetja jim bodo omogočili, da se obdržijo nad pandemijo Covid-19, pomešano s povpraševanjem kupcev, ki bo prispevalo k prodaji in prihodkom. Ta blagovna znamka supermarketa je videti kot dobra zaloga, ki jo je treba dolgoročno naložiti.

Družba ima trenutno delnico 241,90 p z 52-tedenskim razponom med 203,00 p in najnižjo vrednostjo 257,40 p..

14. Ashtead Group PLC (AHT.L)

Britanska družba za najem industrijske opreme je zaloga FTSE 100, ki nenehno ponuja dobre rezultate.

V zadnjih novicah je podjetje pokazalo zaupanje v svoje nove strateške načrte za naprej, na kar je delnica prejela soglasno oceno „Nakup“ iz prejšnje ocene „Hold“ Deutsche Bank..

V celotnem letnem poročilu podjetja o trgovanju za leto 2020 je podjetje potrdilo, da so prihodki znašali do 5.054 milijonov funtov od 4.500 funtov leta 2019.

Kar zadeva druge finančne številke podjetja, je bila večina številk še vedno pozitivnih, vendar se je od leta 2019 nekoliko zmanjšal, kar vključuje dobiček podjetij pred obdavčitvijo, ki je v primerjavi z rezultatom blagovnih znamk za leto 2019 znašal 983 milijonov funtov..

Kar zadeva strateške načrte podjetja v prihodnosti, si podjetje želi zgraditi platformo za rast, delovati izvrstno, hkrati pa ohranjati finančno in operativno fleksibilnost.

Podjetje že pripravlja svoj novi načrt in kmalu bo vlagateljem omogočil nadaljnji vpogled v strateške načrte podjetja do leta 2021 in pozneje, vključen v njegovo posodobitev napredka, vendar hype že obkroža to zalogo.

Ta delnica ima dobro ozadje, če jo še vedno vlagate, je dobra delnica z velikim kapitalom, ki jo želite dodati v svoj portfelj in vam lahko ponudi novo rast skupaj s stabilnostjo.

Tečaj delnice družbe danes znaša 3.832,00p pri 52-tedenskem razponu med 1.300,00p na najnižji in 3.832,00p na najvišji ravni. S trenutnim razmerjem P / E 21,49.

Najboljših zalog FTSE 100 – Povzetek

Če povzamemo, te vrhunske zaloge FTSE 100 so vse zaloge z velikimi kapicami, ki imajo za seboj ne samo trdno podlago, ampak so v zadnjem času prinesle tudi nekaj impresivnih rezultatov, saj smo verjetno sredi najbolj smrtonosnih bolezni na svetu, ki smo jim bili priča. , te zaloge še naprej sijejo.

Če pogledamo naprej, so te zaloge dobre zaloge za nakup in za ohranitev teh svetlih naložb, ki vodijo v prihodnost, saj ponujajo rast, vrednost in stabilnost, zlasti v običajnih časih. V zvezi s tem je dobra točka odvzema, če lahko te delnice dobro delujejo v tako težkih in zahtevnih časih, potem je to ena trdna dodatna pozitiva, ki jo lahko izkoristite pri naložbah v takšne delnice.

Nazadnje, čeprav imajo te zaloge številne prednosti, je vredno opozoriti, da imajo še vedno lastne elemente tveganja, zato je priporočljivo, da se vedno zavedate vseh vidikov, preden se odločite za vlaganje, in pametno je izvesti dodatne raziskave o izbranem top zalog FTSE 100.

Kako vlagati v najboljših delnic FTSE 100?

Potem ko smo si ogledali nekaj obetavnih in žarečih delnic FTSE 100 z veliko kapico, je zdaj čas, da preučimo, da postanemo del enega najbolj zaželenih indeksov na svetu.

Če naložbe še ne poznate, ste se morda vprašali, kateri je najboljši način, da začnete svojo trgovsko pot, in iskreno, ta del je lahko kar neposreden, hiter in preprost.

Če pa želite vzpostaviti dolgoročno pot ali celo kariero na tem področju, morate biti predani, pripravljeni vložiti čas in energijo v poznavanje vhodnih in izstopnih razmer na borznem trgu in vsakega podjetja, skupaj z s pozitivnim pogledom na vse dogodivščine.

Trgovanje z delnicami, kot je razburljivo na potovanju, včasih prinaša presenetljive izzive.

Prvič, prvi korak, da začnete svojo pot, je poiskati posrednika.

Izbira posrednika za določitev vašega trgovinskega potovanja ni le ključni element v procesu, temveč je tudi najpomembnejši del pri izbiri pravega posrednika, ki ustreza vašim investicijskim potrebam.

Enako je danes na trgu na voljo veliko spletnih platform za trgovanje, ki so opremljene s posredniki, ki jih lahko v svoji dnevni sobi nastavite sami..

Toda močno priporočilo pri pregledu spletnih platform za trgovanje je zagotoviti, da ima platforma pravilno licenco ali licence za delovanje, enako za posrednika.

V nasprotnem primeru bodite previdni, saj je to lahko drago in lahko povzroči neupravičene ukrepe.

Platforma, ki jo toplo priporočamo, je nagrajena spletna platforma za trgovanje eToro.

eToro postaja ne le ena izmed zaupanja vrednih spletnih platform za trgovanje na svetu, ampak je tudi dom za več kot 800+ delnic, vključno z indeksom FTSE 100, ki je postavljen na več kot 19 mednarodnih trgih in ima danes na svoji platformi več kot 15 milijonov strank.

Pomembna prednost te vodilne spletne platforme za trgovanje je, da podjetje ponuja nič provizij. To pomeni, da lahko vlagate v izbrane zaloge, ne da bi morali za to plačati dodatne stroške.

Če potrebujete več znanja in razumevanja, imate zdaj, ko ste uspešno odprli trgovalni račun, zdaj ekskluziven dostop do spletne virtualne platforme za trgovanje, kjer lahko vlagate, ustvarite raznolik portfelj in se naučite vseh trikov trgovine vse z navideznimi sredstvi v vrednosti 100.000 USD.

S tem ste vsi pripravljeni na pot.

Kupite zaloge FTSE 100 zdaj

Če želite delnice FTSE 100 kupiti v enem od zgoraj naštetih podjetij, boste morali uporabiti spletnega borznega posrednika. V zvezi s tem večina vlagateljev za začetnike meni, da je eToro.

eToro – najboljši borzni posrednik v Veliki Britaniji, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki:

 • Najboljše delnice FTSE 100, ki jih je bilo mogoče kupiti leta 2021, so bile v zadnjem letu najuspešnejše britanske delnice v okviru indeksa FTSE in se bodo z uspehom nadaljevale do leta 2021, ko se bo gospodarstvo še povečalo..
 • FTSE 100 je indeks, ki ga sestavlja 100 največjih podjetij na podlagi tržne kapitalizacije na Londonski borzi.
 • FTSE 100 pomeni njegovo ime The Financial Times Stock Exchange.
 • Zaloge FTSE 100 lahko dobijo tudi ime in jih bolj pogosto imenujejo zaloge „Blue-Chip“.
 • Indeks FTSE 100 je znan in je dober pokazatelj najuspešnejših podjetij na trgu danes, zato se zdi, da so številni vlagatelji del zalog tega indeksa.
 • Za začetnike in izkušene vlagatelje je indeks FTSE 100 močan in vsebuje obvezne delnice, ki se dodajo vašemu rastočemu portfelju.
 • Čeprav imajo najbolj uspešna podjetja in imajo močno izkušnje, ta podjetja še vedno predstavljajo lastne elemente tveganja.
 • Pred vlaganjem v te vrhunske delnice FTSE 100 je vredno izvesti dodatne raziskave izbranih delnic, preden naložite lastna sredstva.
 • Izbira posrednika je bistven del trgovske poti, vzemite si toliko časa in raziskav, preden raje izberete zaupanja vrednega posrednika, s katerim boste sodelovali.
 • Nazadnje, vedno vlagajte s svojimi sredstvi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me