Z vlaganjem v teh 5 zalog lahko zdaj postanete milijonar

Bi radi postali upokojenec milijonar? Vlagajte v teh 5 zalog, ki bi lahko vaše sanje spremenile v resničnost

Pravijo, da so sanje velike, kako pa se slišijo bogate sanje? Če sanjate o tem, da bi postali bogati, ni boljšega ustvarjalca bogastva od borze. Borza je zelo donosna in je lahko vsakomur kos, če si namenite dovolj časa in izračunate ustrezne prihranke.

Naložbe na borzi so najboljša možnost za pasivni dohodek. Naložbe v pet zalog, o katerih bomo razpravljali tukaj, bodo daleč daleč pri zagotavljanju vaše prihodnosti.

Z učinkovitim varčevanjem, dobro strategijo in dovolj časa je lahko vsakdo milijonar, tako da preprosto vlaga v celotni delniški trg. Resnično je izvedljiva možnost za vsakogar, ki ima kot obvladovanje tveganja potrpljenje in dober prihranek. Majhen nasvet za pospeševanje rasti vašega portfelja je razmisliti o nekaterih od teh hitro rastočih podjetij, ki se hitro razvijajo in bodo to delovala tudi v prihodnosti.

Preden skočite v vojsko: dejavniki, ki jih je treba upoštevati

Čeprav je delniški trg najpreprostejši in najučinkovitejši način za pridobitev bogatega dohodka, je za popoln uspeh treba upoštevati nekaj dejavnikov. To ni samo igra ugibanja, ampak zahteva podrobne raziskave in izračune.

3 dejavniki, ki jih je treba upoštevati pred vlaganjem na borzo:

Čas za vlaganjee

Čas vaše naložbe je bistveni dejavnik, ki ga je treba upoštevati. Daljše kot je vaše naložbeno obdobje, večje bo vaše gnezdo. Zato je vedno bolje začeti z naložbami zgodaj, tudi v dvajsetih letih, kar vas bo v prihodnosti postalo milijonar.

Znesek naložbe

Znesek, v katerega ste pripravljeni vložiti, je zelo pomemben, preden izberete najboljšo zalogo za vlaganje. Zato se odločite, koliko ste pripravljeni vložiti, in nikoli ne pozabite obdržati dobrega kapitala kot prihranke ali načrt upravljanja tveganj..

Stopnja rasti naložb

Ta stopnja rasti je dejavnik, na katerega nimaš nadzora, dobro pa je, da se zavedaš njegove nestanovitnosti. Če vaš denar zraste le za 1% ali 2%, ni pomembno, koliko ste vložili in koliko časa ste prihranili.

Pot do tega statusa milijonarja je še vedno zelo dolga. V mnogih desetletjih je delniški trg letno pridobil približno 10% letnega dobička, kar je razmeroma dobro. Toda to se lahko med naložbenim obdobjem razlikuje ali pa tudi ne.

Najboljših 5 zalog vas lahko naredi za milijonarja

Tu je top 5 delnic, ki so primerjalno pokazale enakomeren in hitrejši posnetek in se zdijo tudi v bližnji prihodnosti pripravljene na svojo rast.

1. Amazon.com

Amazon, parni valj za e-poslovanje, že dolgo raste res hitro. Pred kratkim je bila 26,3-odstotna letna stopnja rasti tečajev delnic, kar je dovolj, da eno samo naložbo v višini 10.000 dolarjev spremeni v milijon dolarjev. Po navadi, ko podjetja naraščajo in naraščajo, jim postane težko hitro se razširiti na borzi. V zadnjih nekaj letih se je Amazonova trgovalna cena gibala od 1.600 do 3.000 dolarjev, kar je resnično občudujoč dejavnik.

Pandemično leto je bilo za Amazon resnično plodno leto. Podjetje je zagorelo s neto prodajo v tretjem četrtletju, ki je v primerjavi s predhodnim letom narasla za 37%, kar je bilo 96 milijard USD.

Platforma za računalništvo v oblaku Amazon Web Series (AWS) je danes ena največjih denarnih krav. Tretje četrtletje je zabeležilo 29-odstotno rast na 11,6 milijarde dolarjev in 33-odstotni tržni delež v svoji industriji.

Pričakovati povprečni letni dobiček 25% ali celo več v naslednjih nekaj desetletjih ni izvedljiva možnost, a naložbe v Amazon imajo svoje ugodnosti. Daje več razloge za pričakovanje rasti trga za vlagatelje v prihodnji prihodnosti, zaradi česar je ena izmed najboljših delnic za vlaganje v napovedovanje prihodnosti upokojenega milijonarja.

2. Activision Blizzard

Če vas zanima industrija video iger, bi bilo Activision Blizzard znano ime za vas. V zadnjih 20 letih ima povprečno letno stopnjo rasti 25,2%, v zadnjih desetih letih pa 21,8%.

Activision Blizzard je znan kot elektrarna industrije video iger. Eden glavnih razlogov za njihov vedno večji uspeh je nihče drug kot zasvojeni igralci iger.

Njihovi izdelki so zelo zasvojeni in ljudje, ki so obsedeni z video igrami, jih nikoli ne bodo rešili. Mesečno je bilo aktivnih skoraj 390 milijonov uporabnikov s čistimi prihodki do 52% medletno. Pozitivno je, da je Activision Blizzard resnično obetaven delniški trg za vlagatelje, da si zagotovi svojo milijonsko prihodnost. Po podatkih Grandview Research naj bi med letoma 2020 in 2027 letno naraščal za skoraj 13%.

3. Hitro

S prihodom digitalne preobrazbe in globalne zaustavitve zaradi globalne pandemije so spletne platforme v oblaku vsak mesec višje naraščale.

Platforma, ki zagotavlja hitrejši pretok vsebine do končnih uporabnikov, je hitro pokazala enakomerne podvige. Naj bo to glede na skupno število strank ali povprečno porabo na stranko podjetja. Platforma se le dramatično širi. Seznam širitve družbe na podlagi dolarjev v tretjem četrtletju znaša 147%, zaradi česar je vlagatelj obetaven delniški trg, na katerega se lahko zanesejo dlje časa.

4. PayPal

PayPal je s povprečno letno stopnjo rasti 37,1% še ena plodna podlaga za donosne naložbe. Njegova tržna vrednost je bila v zadnjem četrtletju 241 milijard dolarjev, kar skoraj ustreza tržni vrednosti velikih pištol na trgu, kot so Netflix, Coca-Cola itd., V tretjem četrtletju pa je imelo približno 4 milijarde poslov v vrednosti 247 milijard dolarjev. PayPal je sicer celo zamudnik na trgu Finetech, saj ima po vsem svetu približno 361 milijonov uporabnikov, kar je res ogromno. V lasti ima tudi Venmo, ki je danes najhitreje rastoči mobilni plačilni sistem na trgu. Zaradi tega je PayPal idealno podlago za naložbe v zagotavljanje milijonske prihodnosti.

5. NetFlix

Netflix je s tržno vrednostjo 219,8 milijarde dolarjev in bo še naprej ena najbolj donosnih delnic na dolgi rok. Poleg povišanja cen ima Netflix približno 860.000 novih naročnikov v ZDA in Kanadi.

Leto 2020 se je končalo s svetlo noto za Netflix s skoraj 203,7 milijona naročnikov po vsem svetu. Pandemija in domači lovci so ustvarili izjemno donosen trg za Netflix in se veselijo donosnega leta 2021 z nekaj izidi Netflixa. Resnično je bogat trg, v katerega lahko vlagate, da uresničite sanje svojega upokojenega milijonarja.

V zaključku

Teh pet zgoraj omenjenih delnic je hitro rastočih in bodo še naprej ohranjali svojo rast. Resnično jih je vredno dodati na svoj nadzorni seznam investicij, da jih pazite in nikoli ne izgubite prave priložnosti za vlaganje. Če je biti upokojenec milijonar vaša prihodnja moč, pozorno spremljajte vloge na borzi in zagotovite, da vlagate v prave zaloge, ki vam ustrezajo.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberite več o zalogah:

Katerih 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

7 britanskih zalog dividend, ki jih lahko kupite zdaj, ki ponujajo privlačen dohodkovni tok

Katerih 10 britanskih delnic je treba razmisliti za leto 2021?

Kateri so 7 najboljših izbir za leto 2021?

7 najboljših telekomunikacijskih zalog za nakup v letu 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me