101 Navdihujoče ponudbe za trgovanje in kaj pomenijo

101 Navdihujoče ponudbe za trgovanje in kaj pomenijo

Ponudbene ponudbe za trgovanje imajo več uporab, kot bi si predstavljali. Niso samo kul, če rečejo, da lahko med pogovorom izzveniš, da izgledaš pametno.

Tu je nekaj čudovitih razlogov, da si lahko ogledate navdihujoče kotacije za trgovanje:

 • Obdržijo nas motivirani v težkih časih. Vsi včasih potrebujemo to dodatno spodbudo, da se spomnimo, da bodo slabi časi sčasoma minili.
 • Lahko je hrbtenica naše trgovinske strategije. Najboljše strategije trgovanja so ponavadi najpreprostejše in včasih je preprosta ideja lahko najboljša.
 • Je lahko razlog, da trgujemo. Nekateri citati lahko govorijo o trgu – kaj deluje in kaj ne.
 • Lahko so pomembni opomniki in nas ustavijo pred napakami. Noben rek ni bolj zapomnjen kot tisti, ki nas opozarjajo, naj ne delamo več enakih napak.

Iščem več kot le kotacije za trgovanje? Želite začeti služenje denarja trgovanje? Pridobite brezplačno forex trgovanje izobraževanje tukaj!

Tu je naših najboljših 101 ponudb za navdihujoče trgovanje:

Uživajte!

Navdihujoči trgovalni citati Aleksandra Elderja

1. „Cilj uspešnega trgovca je, da najbolje sklepa posle. Denar je drugotnega pomena. ” – Aleksander Elder

Pomen: Ponudba, ki vas opominja, da se morate osredotočiti na to, da najprej začnete trgovati! Denar je nagrada, rezultat uspešne trgovine. Samo razmišljanje o nagradi bo zameglilo vašo presojo.

Navdihujoči trgovalni citati Steve Clark

2. “Naredite več tistega, kar deluje, in manj tistega, kar ne.” – Steve Clark

Pomen: Odlična ponudba, da se opomnite, da spremljate, kaj deluje v vaši trgovinski strategiji in kaj ne. Če vam nekaj ne uspe, odrežite. Ne pozabite voditi trgovalnega dnevnika!

Navdihujoči trgovalni citati Michael Covel

3. “Nikoli, nikoli se ne prepirajte s svojim sistemom trgovanja” – Michael Covel

Pomen: Nikoli vas ne bo pripeljal! In priznajmo, verjetno za to niso krivi sistemi. Če vam res nič ne koristi, spremenite to!

Navdihujoči trgovalni citati Peter Lynch

4. »V tem poslu imaš, če si dober, šestkrat od desetih prav. Nikoli ne boste imeli prav devetkrat od desetih. ” – Peter Lynch

Pomen: Najboljši trgovci nikoli nimajo ves čas prav, tudi oni delajo izgube. Osredotočite se na to, da dobite več poslov kot narobe in šteli boste za uspešne.

5. “Vso matematiko, ki jo potrebujete na borzi, dobite v četrtem razredu.” – Peter Lynch

Pomen: Trgovska ponudba, ki vas opominja, naj bo vaša trgovinska strategija enostavna. Bolj ko je vaša trgovalna strategija bolj zapletena, več stvari lahko gre narobe.

Navdihujoči trgovalni citati Brucea Kovnerja

6. »Novice Traders trgujejo od 5 do 10-krat preveliko. Tvegajo od 5 do 10 odstotkov, pri trgovini pa bi morali tvegati 1 do 2 odstotka. ” – Bruce Kovner

Pomen: Ko prvič začnete trgovati, praviloma nikoli ne tvegajte več kot en ali dva odstotka svojega trgovalnega računa na trgovanju. Na primer, če imate na računu 3000 USD, nikoli ne trgujte več kot 30 USD.

Navdihujoči trgovalni citati Roberta Arnotta

7. “Pri vlaganju je tisto, kar je udobno, redko donosno.” – Robert Arnott

Pomen: Za zaslužek morate tvegati. Če v trgovanju, ki ga opravljate, ni nobenega tveganja, ne morete pričakovati, da se boste resnično preživljali kot trgovec.

8. „Nobene tržne skrivnosti ni mogoče odkriti, nobenega pravilnega načina trgovanja s trgi ni. Tisti, ki iščejo en pravi odgovor na trgih, niso niti prišli tako daleč, da so postavili pravo vprašanje, kaj šele, da bi dobili pravi odgovor. ” – Jack Schwagger

Pomen: Navdihujoča ponudba za trgovanje, ki vas opominja, da nehate iskati bližnjice! V resnici nihče v resnici ne zna razbiti trga in biti ves čas uspešen.

Navdihujoči trgovalni citati Billa Lipschutza

9. “Če bi se večina trgovcev 50 odstotkov časa naučila sedeti na rokah, bi zaslužila veliko več denarja.” – Bill Lipschutz

Pomen: Najboljši trgovci vedo, da je potrpežljivost ključ do uspešnih poslov. Ne trgujte prepogosto in se izogibajte pretiravanju.

Navdihujoči trgovalni citati Bernarda Barucha

10. “Pri trgovanju / vlaganju ne gre za to, koliko zaslužite, temveč za to, koliko ne izgubite.” – Bernard Baruch

Pomen: Preden sklenete posel, morate razumeti razmerje med tveganjem in nagrado. Pravilno obvladovanje tveganj je pomembnejše od zaslužka.

11. »Vsak trgovec ima močne in šibke strani. Nekateri so dobri imetniki zmagovalcev, vendar lahko poražene zadržijo malo predolgo. Drugi lahko svoje zmagovalce nekoliko skrajšajo, vendar hitro prevzamejo izgubo. Dokler se držite lastnega sloga, dobite dobro in slabo v svojem pristopu. ” – Michael Marcus

Pomen: Kar vam ustreza kot trgovcu, morda ne bo uspelo drugim. Vsak trgovec ima svojega slog trgovanja.

Navdihujoči trgovalni citati John Bogle

12. »Čas je tvoj prijatelj; impulz je tvoj sovražnik. ” – John Bogle

Pomen: Še ena motivacijska trgovalna ponudba, ki vas opozarja na potrpljenje. Vzemite si čas in ne popustite svojim impulzom.

Navdihujoči trgovalni citati Jesse Livermore

13. “Čas je dolg, čas kratek in čas ribolova.” – Jesse Livermore

Pomen: Še en navdihujoč citat za trgovanje o trgovanju z manj kot več. Če si privoščite odmor od trgovanja, lahko pogosto postanete boljši trgovec.

14. “Ne pričakujte in se premikajte brez potrditve trga – zamuda pri trgovanju je vaše zavarovanje, da imate prav ali ne.” – Jesse Livermore

Pomen: Odličen nasvet za trgovce, ki uporabljajo analize. Pred trgovanjem morate počakati in potrditi, da se pojavlja trend. Tako ste lahko prepričani, da bo vaša trgovalna strategija delovala.

15. “Želja po nenehnem ukrepanju ne glede na osnovne pogoje je kriva za številne izgube na Wall Streetu tudi med strokovnjaki, ki menijo, da morajo vsak dan domov odnesti nekaj denarja, kot da bi delali za redne plače.” – Jesse Livermore

Pomen: Popolna ponudba za nekoga, ki pozabi, da trgovanje ni kot običajno devet do pet delovnih mest. Ne boste zaslužili vsak dan in, če boste uspešni, vam ne bo treba.

16. “Denar se zasluži s sedenjem in ne s trgovanjem.” – Jesse Livermore

Pomen: Sedite in počakajte na pravo priložnost. Super ponudba o potrpljenju.

17. »Zgodaj sem izvedel, da na Wall Streetu ni nič novega. Ne more biti, ker so špekulacije stare toliko kot hribi. Karkoli se danes zgodi na borzi, se je zgodilo že prej in se bo zgodilo še enkrat. Tega nisem nikoli pozabil. ” – Jesse Livermore

Pomen: To je dobro znano dejstvo trgi se ponavljajo! Če se je situacija pojavila že prej, se bo zagotovo spet pojavila.

18. “Zakaj mislite, da so neuspešni trgovci obsedeni z analizo trga? Hrepenijo po občutku gotovosti, ki jim ga zdi analiza. Čeprav bi le malokdo to priznal, je resnica, da hoče tipični trgovec imeti prav pri vsaki trgovini. Obupno poskuša ustvariti gotovost tam, kjer je preprosto ni. ” – Mark Douglas

Pomen: Ni važno, kako dobra je vaša analiza trga, še vedno je lahko napačna. Zapomniti si morate, da to ni natančna znanost.

Navdihujoči trgovalni citati Marka Douglasa

19. “Če se boste lahko naučili ustvariti stanje duha, na katerega vedenje trga ne bo vplivalo, bo boj prenehal obstajati.” – Mark Douglas

Pomen: Odlična ponudba za poudarjanje pomena ločenosti trgovca. Ne popuščajte pritiskom, ki jih trg izvaja na vas.

20. “Nevarnosti spremljanja vsakega klopa sta dvojni: pretiravanje in večje možnosti za prezgodnjo likvidacijo dobrih pozicij.” – Jack Schwagger

Pomen: Nehajte tako pozorno spremljati trg. Na koncu boste trgovali le preveč, kar je tvegano in / ali prezgodaj zaprete dobre pozicije. Kakorkoli, izgubili boste denar.

Navdihujoči trgovalni citati Peter Borish

21. “Želimo se dojemati kot zmagovalce, vendar se uspešni trgovci vedno osredotočajo na svoje izgube.” – Peter Borish

Pomen: Uspešni trgovci bolj razmišljajo o zaščiti tega, kar že imajo. To je vedno bolj pomembno kot zaslužiti več denarja.

22. “V svoji finančni karieri sem bil nenehno priča drugim, za katere vem, da so jih uničili zaradi neupoštevanja tveganja. Če ne boste pozorno pogledali tveganja, vas bo vzel. ” – Larry Hite

Pomen: Izvrsten trgovalni citat o razumevanju tveganja. Če ne boste spoštovali tveganja, boste propadli kot trgovec.

Navdihujoči trgovalni citati Larryja Hitea

23. “Odkrito povedano, ne vidim trgov; Vidim tveganja, nagrade in denar. « – Larry Hite

Pomen: Še ena za preprostost! Odstranite vse ostalo iz svojih misli in se osredotočite na ključne elemente trgovanja.

24. “Mislim, da ne moreš postati res dober vlagatelj v širokem razponu, ne da bi ogromno bral. Mislim, da nobena knjiga tega ne bo storila za vas. ” – Charlie Munger

Pomen: Dobri trgovci se nikoli ne nehajo učiti. Tudi ko postanejo profesionalci pri trgovanju, se še vedno učijo.

Navdihujoči trgovalni citati Benjamin Graham

25. “Kratkoročno je trg glasovalni stroj, dolgoročno pa tehtalni stroj.” – Benjamin Graham

Pomen: Trg kratkoročno deluje kot tekmovanje v priljubljenosti, dolgoročno pa vidimo resnično vrednost tržnega instrumenta.

Navdihujoči trgovalni citati Tonyja Robbinsa

26. »Ni tisto, kar počnemo včasih, tisto, kar oblikuje naše življenje. To počnemo dosledno. ” – Tony Robbins

Pomen: Pametne besede za trgovanje in za življenje! Če želite biti uspešen trgovec, se morate sčasoma osredotočiti na dosledno trgovanje.

27. “Biki zaslužijo, medvedi zaslužijo, prašiče zakoljejo.” – Neznano

Pomen: Lahko zaslužite, ko gre trg gor in dol, vendar ne boste zaslužili, če ste pohlepni.

28. »Vlaganje bi moralo biti bolj podobno gledanju suhe barve ali opazovanju rasti trave. Če želite navdušenje, vzemite 800 dolarjev in pojdite v Las Vegas. ” – Paul Samuelson

Pomen: Trgovanje ni isto kot igre na srečo. Ne gre za zabavo, temveč za določitev pravega časa, da se premaknete.

Navdihujoči trgovalni citati Petra Bernsteina

29. “Temeljni zakon vlaganja je negotovost prihodnosti.” – Peter Bernstein

Pomen: Nikoli ne moreš biti prepričan, kaj se bo zgodilo. Vseeno je, kako dobre so vaše raziskave, nikoli ne boste imeli popolnoma prav.

Motivacijski trgovalni citati Alexander Elder

30. »Lahko si svoboden. Lahko živite in delate kjer koli na svetu. Lahko ste neodvisni od rutine in ne odgovarjate nikomur. ” – Aleksander Elder

Pomen: Morda eden najbolj navdihujočih trgovalnih citatov, ki vas opozarja, kako osvobajajoče je biti trgovec!

31. “Ugotoviti morate svoje slabosti in si prizadevati za spremembe. Vodite trgovalni dnevnik – zapišite razloge za vstop in izstop iz vsake trgovine. Poiščite ponavljajoče se vzorce uspeha in neuspeha. ” – Aleksander Elder

Pomen: Ta ponudba za motivacijsko trgovanje je morda ena izmed najučinkovitejših. Pazite in ugotovite, kaj vam ustreza.

Navdihujoči trgovalni citati Jasona Klatta

32. “Čista volja in odločnost ne more nadomestiti nečesa, kar dejansko deluje.” – Jason Klatt

Pomen: Motivacija ni dovolj, da postanete uspešen trgovec. Potrebujete znanje, natančneje znanje o tem, kaj vam ustreza.

Navdihujoči trgovalni citati Georgea Sorosa

33. “Kratkoročna volatilnost je največja na prelomnih točkah in se z uveljavitvijo trenda zmanjšuje.” – George Soros

Pomen: Odlične besede legende o trgovanju. Zapomnite si to ponudbo, ko sestavljate strategijo trgovanja, ki uporablja trende.

34. “Trgi so ves čas v negotovosti in pretoku, denar pa se zasluži z diskontiranjem očitnega in stavami na nepričakovano.” – George Soros

Pomen: Čeprav nikoli ne moremo biti stoodstotno prepričani, v katero smer se bodo premikali trgi, lahko nekatere stvari ocenimo, nekatere pa ne.

35. “Ni pomembno, ali imaš prav ali ne, pomembno je, koliko denarja zaslužiš, ko imaš prav in koliko izgubiš, ko se zmotiš.” – George Soros

Pomen: Še ena odlična ponudba za razmerja med tveganjem in nagrado. In še en primer vrhunskega trgovca, ki ves čas upošteva izgube.

Morda vam bo všeč tudi: Kako zaslužiti 8 milijard dolarjev

Navdihujoči trgovski citati Henrique M Simoes

36. “Pri trgovanju se nemogoče zgodi približno dvakrat na leto.” – Henri M Simoes

Pomen: Koristno opozorilo, da se vsake toliko zgodi neverjetno. Za tiste trenutke naj bodo oči olupljene.

37. “Ključni problem pa je potreba, da se trgi prilegajo načinu trgovanja in ne iskanju načinov trgovanja, ki ustrezajo tržnemu vedenju.” – Brett Steenbarger

Pomen: Trga ne morete prilagoditi svoji strategiji, svojo strategijo lahko prilagodite le trgu.

38. “Nikoli ne vlagajte v ideje, ki jih ne morete ponazoriti z barvico.” – Peter Lynch

Pomen: Smešna motivacijska ponudba, ki nas opominja, da moramo trgovati še naprej preprosto. Če je kaj preveč zapleteno, pomeni, da obstaja več možnosti, da gre narobe.

Glej tudi: Vlagajte kot Peter Lynch – strokovnjak za nabiranje delnic

Navdihujoče trgovalne ponudbe Larryja Connorsa

39. “Resnično, resnično me zaskrbi, ko vidim strategije trgovanja s preveč pravili (tudi vi bi morali).” – Larry Connors

Pomen: Tako kot zgoraj je tudi to odlična ponudba za ohranjanje preprostih trgovinskih strategij. Manj kot je pravil, tem bolje.

Navdihujoči trgovalni citati Jima Rogersa

40. »Samo čakam, da v kotu leži denar, in vse kar moram storiti je, da grem tja in ga poberem. Vmes pa nič ne počnem. ” – Jim Rogers

Pomen: Potrpežljivost je ena najbolj cenjenih veščin pri trgovanju. Zapomniti si morate, da stavkate le, ko je pravi čas!

Navdihujoči trgovalni citati Nicolasa Darvasa

41. “Verjamem v analizo in ne v napovedovanje.” – Nicolas Darvas

Pomen: Dober citat za ohranjanje znanstvenega in trenutnega trgovanja. Poskusite čim bolj napovedovati čim manj.

Navdihujoče trgovalne ponudbe Yvana Byeajeeja

42. “Trgovanje ne razkriva samo vašega značaja, temveč ga tudi gradi, če ostanete v igri dovolj dolgo.” – Yvan Byeajee

Pomen: Pridobivanje veščin, kako postati odličen trgovec, je vseživljenjsko potovanje. Če želite biti uspešni, morate spremeniti svoje življenje.

43. “Osredotočenost, potrpežljivost, modra razsodnost, nenavezanost – veščine, ki jih pridobite v meditaciji, in veščine, ki jih potrebujete za uspeh pri trgovanju, so eno in isto.” – Yvan Byeajee

Pomen: Štiri bistvene spretnosti, ki jih potrebuje vsak uspešen trgovec. Ne bodo vam pomagali le pri boljši trgovini, lahko vam bodo pomagali tudi živeti boljše življenje.

44. “Zaupanje ni” Pri tej trgovini bom zaslužil. “Zaupanje je” V redu bom, če ne bom imel koristi od te trgovine. ” – Yvan Byeajee

Pomen: Odlično svetuje o psihologiji trgovcev. Za zmago in izgubo poslov morate imeti pravi pristop.

45. “Nikoli ne boste našli izpolnitve pri trgovanju na trgih, če se ne naučite ceniti in biti zadovoljni s tem, kar že imate.” – Yvan Byeajee

Pomen: Odlična ponudba za trgovanje, ki vas opominja, da cenite in zaščitite tisto, kar že imate. Razumevanje tveganja pomeni, da cenite, kar že imate.

Navdihujoči trgovalni citati Andreasa Clenowa

46. ​​”Pazite se kotacij za trgovanje.” – Andreas Clenow

Pomen: Smešna ponudba, ki vas opozarja, da navdihujoče kotacije za trgovanje niso dovolj za uspešnega trgovalca!

Navdihujoči trgovalni citati Martina Schwartza

47. »Nauči se sprejemati izgube. Najpomembneje pri zaslužku ni, da izgube ne uidejo izpod nadzora. « – Martin Schwartz

Pomen: Da se izognete izgubam, jih morate najprej razumeti in spoštovati. Še pomembneje pa je, da jih morate mentalno sprejeti.

48. »Veliko ljudi se tako zaplete na trge, da izgubi perspektivo. Delo dlje ni nujno enakovredno pametnejšemu. Pravzaprav je včasih ravno obratno. ” – Martin Schwartz

Pomen: Pametni trgovci trgujejo manj in ne več! Ne pustite se ujeti na trgu!

49. “Ko sem postal zmagovalec, sem rekel:” Sem ugotovil, če pa se motim, grem hudiča, ker želim prihraniti svoj denar in nadaljevati z naslednjo trgovino. ” – Martin Schwartz

Pomen: Še en pomemben opomnik, da pazite na to, kar že imate.

50. »Skozi leta sem se naučil, da je po dobrem nanosu dobička na trgih zelo pomembno, da si za nagrado vzamete nekaj prostih dni. Naravna težnja je, da še naprej pritiskate, dokler se serija ne konča. Toda izkušnje so me naučile, da lahko počitek sredi niza to pogosto podaljša. ” – Martin Schwartz

Pomen: Podobno kot zgoraj je tudi ta navdihujoča ponudba za trgovanje opomnik, da se morate vsake toliko časa odpočiti od trgov, da se izognete pretiravanju in izgubi tega, kar imate. Nagradite se!

51. »Vedno se smejim ljudem, ki rečejo:» Nikoli nisem srečal bogatega tehnika. «To mi je všeč! To je tako aroganten, nesmiseln odziv. Devet let sem uporabljal osnove in se obogatel kot tehnik. ” – Martin Schwartz

Pomen: Dober citat, da se spomnite na pomen tehnične analize.

52. »Ko se poškodujem na trgu, grem hudiča ven. Sploh ni pomembno, kje trguje trg. Ravno izstopim, ker verjamem, da ko bodo enkrat prizadeti na trgu, bodo vaše odločitve veliko manj objektivne kot takrat, ko vam gre dobro … Če se držite, ko je trg hudo proti vam, prej ali kasneje vas bodo odpeljali. ” – Randy McKay

Pomen: Trgovanje s čustvi je ena najbolj tveganih stvari, ki jih lahko naredite. Če mislite, da ravnate bolj po čustvih kot po stanju na trgu, potrebujete odmor.

53. »Velikost trgovanja bom zmanjševal, dokler bom izgubljal … Moje tehnike upravljanja denarja so zelo konzervativne. Nikoli ne tvegam, da bi se približal celotni količini denarja na mojem računu, kaj šele skupnim sredstvom. ” – Randy McKay

Pomen: Odlična strategija trgovanja za zmanjšanje izgub. Vsakič, ko izgubite posel, zmanjšajte znesek, s katerim trgujete.

Navdihujoči trgovalni citati Phillipa Fisherja

54. “Borza je polna posameznikov, ki vedo za ceno vsega, a vrednosti ničesar.” – Phillip Fisher

Pomen: Pri trgovanju cena instrumenta ni tako pomembna kot vrednost, ki vam jo daje.

Navdihujoči trgovalni citati Roberta G Allena

55. »Koliko milijonarjev poznate, ki so postali bogati z vlaganjem na varčevalne račune? Počivam na svojem primeru. ” – Robert G. Allen

Pomen: Odlična točka, ki ponazarja, da vas varčevalni račun nikoli ne bo obogatil. Trgovanje je veliko bolj učinkovit način ustvarjanja bogastva.

Navdihujoči trgovalni citati Davida Sikhosane

56. “Izgube so nujne, če so povezane s tehniko, s katero se lahko naučite od njih” – David Sikhosana

Pomen: V bistvu so izgube slaba stvar le, če se iz njih ne naučite. Če se učite iz svojih izgub, je manj verjetno, da jih boste ponovili.

Navdihujoči trgovalni citati Paula Tudorja Jonesa

57. “Vsak dan domnevam, da je vsako moje stališče napačno.” – Paul Tudor Jones

Pomen: Mogoče se ne sliši tako navdihujoče, toda ta citat zgovorno govori o pomenu duševne priprave na napako.

58. “Skrivnost uspeha s perspektive trgovanja je v tem, da imamo neumorno in nesmrtno in neugasljivo žejo po informacijah in znanju.” – Paul Tudor Jones

Pomen: Kot pravi tisti stari rek, “znanje je moč”. S trgovanjem to nedvomno drži.

59. “Trgovanje je zelo konkurenčno in moraš biti sposoben obvladati udarce z zadnjico.” – Paul Tudor Jones

Pomen: Ne obupajte samo zato, ker vam je načrt trgovanja razpadel. Iz te izkušnje se morate učiti in nadaljevati!

60. „Ta trgovina z bombažem je bila zame skoraj prelomnica. Takrat sem rekel: ‘G. Neumno, zakaj tvegati vse na enem trgu? Zakaj si v življenju ne bi prizadevali za srečo kot za bolečino? ” – Paul Tudor Jones

Pomen: Ta trgovalna ponudba poudarja, kako pomembno je diverzificirati svoj portfelj. Nikoli ne tvegajte ničesar pri samo eni trgovini.

61. »Vedno razmišljam o tem, da bi izgubil denar, namesto da bi zaslužil. Ne osredotočajte se na služenje denarja, ampak na zaščito tega, kar imate. “- Paul Tudor Jones

Pomen: Še en lep citat Paula Tudorja Jonesa o pomembnosti zaščite tega, kar imate.

Navdihujoči trgovalni citati Benjamina Franklina

62. “Naložba v znanje prinaša največ obresti.” – Benjamin Franklin

Pomen: Ta navdihujoča ponudba za trgovanje mora biti ena najpametnejših. Bolj ko veste o tem, s čim trgujete, večja je verjetnost, da boste sklenili informirano trgovino, ki daje boljše rezultate.

Navdihujoči trgovski citati Richarda Bransona

63. “Ne bodite osramočeni zaradi svojih neuspehov, učite se iz njih in začnite znova.” – Richard Branson

Pomen: Čeprav Richard Branson morda ni trgovec, njegove besede govorijo veliko resnice. Učite se na svojih napakah in nadaljujte.

Navdihujoče ponudbe za trgovanje Sun Tzuja

64. “Kdor ve, kdaj se lahko bori in kdaj ne, bo zmagovalec.” – Sun Tzu

Pomen: Še en citat izven trgovinskega sveta. V bistvu boste s tem, ko veste, kdaj trgovati in kdaj ne, uspešni.

Navdihujoči trgovalni citati Ed Seykota

65. »Zmagaj ali izgubi, vsak dobi s trga tisto, kar hoče. Zdi se, da nekateri ljudje radi izgubljajo, zato zmagajo z izgubo denarja. « – Ed Seykota

Pomen: Izguba trgovine še ni konec sveta. Če ste se iz tega nekaj naučili, ste vseeno nekaj dobili iz tega.

66. “Elementi dobrega trgovanja so (1) zmanjšanje izgub, (2) zmanjšanje izgub in (3) zmanjšanje izgub. Če se boste lahko držali teh treh pravil, boste morda imeli priložnost. « – Ed Seykota

Pomen: Vsa vaša trgovanja ne bodo uspešna. Zato lahko dober trgovec postanete le, če se naučite, kako zmanjšati izgube.

67. “Trend je tvoj prijatelj do konca, ko se upogne.” – Ed Seykota

Pomen: Igra besed z znamenito besedno zvezo “trend je tvoj prijatelj”. Ne pozabite, da trendi nikoli ne trajajo večno.

Navdihujoči trgovalni citati Sami Abusaad

68. “Ali ste pripravljeni izgubiti denar za trgovino? Če ne, potem ne vzemite. Zmagate lahko le, če se ne bojite izgubiti. In to lahko storite le, če resnično sprejmete tveganja, ki so pred vami. ” – Sami Abusaad

Pomen: Lepa ponudba, ki znova ponazarja pomen razumevanja tveganj in kako je povezano z uspehom.

Motivacijske trgovalne ponudbe Brucea Kovnerja

69. “Če izgube prilagodite sebi, ne morete trgovati.” – Bruce Kovner

Pomen: Čustva nimajo mesta v trgovalni areni. Če želite trgovati, ga morate odstraniti.

70. “Vem, kam grem ven, preden vstopim.” – Bruce Kovner

Pomen: Pametna ponudba za strategije vstopa in izstopa. Preden začnete s strategijo, morate vedeti, kam boste vstopili in izstopili.

Navdihujoči trgovalni citati Toma Bassa

71. “Menim, da je naložbena psihologija daleč pomembnejši element, čemur sledi obvladovanje tveganj, pri čemer je najmanj pomembno vprašanje, kje kupujete in prodajate.” – Tom Basso

Pomen: Seveda, ko razčlenite trgovanje, gre le za nakup in prodajo, toda brez prave miselnosti in spretnosti obvladovanja tveganj se lahko marsikaj narobe.

Navdihujoče trgovalne ponudbe Justina Mamisa

72. »Zaloge se ne kupujejo v strahu, ampak v upanju. Običajno se prodajajo iz strahu. « – Justin Mamis

Pomen: Odličen citat o psihologiji trgovcev. Številna dejanja, ki so jih sprejeli trgovci začetniki in so jih motivirala čustva.

Navdihujoči trgovalni citati Williama O'Neila

73. “Kar se večini zdi previsoko in tvegano, na splošno gre višje in tisto, kar se zdi nizko in poceni, na splošno nižje.” – William O’Neil

Pomen: Trg bo pogosto premagal vaša pričakovanja, vendar to ne pomeni, da bi morali računati na to!

74. “Prepuščanje izgub najresnejša napaka večine vlagateljev.” – William O’Neil

Pomen: Še enkrat navdihujoča ponudba za trgovanje, ki poudarja, kako pomembno je zmanjšanje izgub dobičkonosno.

Navdihujoče trgovalne ponudbe Warrena Buffetta

75. “Tržnica je naprava za prenos denarja z nestrpnega na pacienta.” – Warren Buffet

Pomen: Nestrpni bodo pacientu vedno izgubili. Potrpežljivost je ena najbolj cenjenih veščin, ki jih lahko imate kot trgovec.

76. »Ni vam treba biti raketni znanstvenik. Naložba ni igra, pri kateri tip s 160 IQ premaga fanta s 130 IQ. ” – Warren Buffet

Pomen: Inteligenca ni vedno najpomembnejša pri trgovanju. V igri je še veliko drugih dejavnikov.

77. “Preprosto poskušamo biti prestrašeni, kadar so drugi pohlepni, in biti pohlepni le, če so drugi prestrašeni.” – Warren Buffet

Pomen: Še en lep citat Warrena Buffeta o čustvih in zaslužku pri trgovanju.

78. „Ugled traja 20 let, pet minut pa, da ga uničimo. Če pomislite na to, boste storili drugače. ” – Warren Buffet

Pomen: Potrebna je le ena majhna napaka, če izgubimo vse. Zato morate biti pri trgovanju previdni in razumeti tveganja.

79. “Na tržna nihanja gledajte kot na prijatelja kot na sovražnika.” – Warren Buffet

Pomen: Nihanja trga vam ponujajo priložnosti za vstop in izstop s trga, ne bojte se jih.

80. “Dobivajte iz neumnosti, ne pa sodelovati pri njej.” – Warren Buffet

Pomen: Prepričajte se, da so edine napake, ki jih vidite, napake drugih, ne vaše. Ko se drugi zmotijo, je to priložnost, da zaslužite.

Glej tudi: Bi radi namigi nekoga, vrednega 88 milijard dolarjev

Navdihujoči trgovski citati John Maynard Keynes

81. “Trgi lahko ostanejo neracionalni dlje, kot vi lahko ostanete solventni.” – John Maynard Keynes

Pomen: Pomemben opomnik, da lahko nestanovitnost trga pogoltne ves vaš trgovalni račun, če niste previdni.

Navdihujoče borzne kotacije Geralda M Loeba

82. “Sprejemanje izgub je najpomembnejša posamezna naložbena naprava za zagotavljanje varnosti kapitala.” – Gerald M. Loeb

Pomen: Če svojih izgub ne sprejmete in jih začnete loviti, tvegate ves svoj kapital!

Navdihujoči trgovalni tečaji Seth Klarman

83. “Najtežji del so disciplina, potrpljenje in presoja.” – Seth Klarman

Pomen: Trgovanje je v nekem smislu enostavno, vendar je pridobivanje veščin za dobro trgovanje lahko težavno.

84. „V resnici nihče ne ve, kaj bo naredil trg; poskušati napovedati, da gre za izgubo časa, naložbe, ki temeljijo na tej napovedi, pa so špekulativna naloga. ” – Seth Klarman

Pomen: Vaša analiza nikoli ne bo popolnoma pravilna in pomembno je, da jo prepoznate.

Navdihujoči trgovalni citati Tonyja Salibe

85. “Vedno določim svoje tveganje in mi ni treba skrbeti.” – Tony Saliba

Pomen: Prvi korak, ki ga mora narediti vsak trgovec, preden sklene posel, je opredelitev tveganja!

Navdihujoči trgovalni citati Jima Cramerja

86. “Upanje je [lažno] čustvo, ki vas stane le denar.” – Jim Cramer

Pomen: Nikoli ne temeljite svojih poslov na upanju. Namesto tega bi morali biti dobro obveščeni na podlagi informacij in analiz, ki so na voljo.

87. “Ključ do uspešnega trgovanja je čustvena disciplina. Če bi bila ključna inteligenca, bi veliko več ljudi zaslužilo s trgovanjem … Vem, da bo to zveni kot kliše, toda najpomembnejši razlog, da ljudje izgubijo denar na finančnih trgih, je ta, da izgube ne zmanjšajo na kratko . ” – Victor Sperandeo

Pomen: Še ena lepa ponudba o zmanjšanju izgub. Če tega ne storite, ne boste nikoli dosledno uspešni.

Navdihujoči trgovski citati Linde Raschke

88. “Vse, kar potrebujete, je en vzorec za preživljanje.” – Linda Raschke

Pomen: Najenostavnejši vzorci pogosto izkoristijo najboljše koristi. Če se jih lahko naučite uporabljati, se lahko preživite s trgovanjem.

89. “Včasih najboljša trgovina ni trgovina.” – Neznano

Pomen: Znana ponudba za trgovanje. Za uspeh vam ni treba ves čas trgovati.

90. »Vzorci ne delujejo 100% časa. Kljub temu pa so ključnega pomena, ker vam pomagajo opredeliti tveganje. Če prezrete vzorce in se osredotočite na slutnje, občutke in vroče nasvete, preprosto pozabite doseči doslednost. ” – Ifan Wei

Pomen: Če želite biti stalno uspešen trgovec, morate delati z vzorci!

Navdihujoči trgovalni citati Martina Zweiga

91. »Prav je, da se motim; odpuščati se je narobe. ” – Martin Zweig

Pomen: Pameten citat, ki vas opominja, da se učite na svojih napakah.

Navdihujoči trgovalni citati Sir John Templeton

92. “Štiri najnevarnejše besede pri vlaganju so: Tokrat je drugače.” – Sir John Templeton

Pomen: Drugače je le, če ste se zadnjič naučili iz svojih napak!

Navdihujoči trgovalni citati Steva Burnsa

93. “Obstaja velika razlika med dobro trgovino in dobro trgovino.” – Steve Burns

Pomen: Vsakdo lahko dobro sklene pogodbo, vendar ne more biti vsakdo stalno dober trgovec.

Navdihujoči trgovalni citati Roba Smitha

94. »Nakup stvari, ki gredo gor. Prodajajte stvari, ki se spuščajo. In ko se ustavijo, pojdi ven! « – Rob Smith

Pomen: Nakup pri nizkih cenah in prodaja po visokih cenah ni dovolj. Vedeti morate tudi, v katero smer se bo instrument gibal.

Navdihujoči trgovalni citati Jaymin Shah

95. “Ne sledite nekomu slepo, sledite [trgu] in poskušajte slišati, kaj vam sporoča.” – Jaymin Shah

Pomen: Nikoli ne upoštevajte nasvetov ljudi, ne da bi sami raziskovali. Vaša lastna raziskava je vedno bolj dragocena.

96. “Nikoli ne veste, kakšno nastavitev vam bo [trg] ponudil, vaš cilj bi moral biti najti priložnost, kjer je razmerje med tveganjem in nagrado najboljše.” – Jaymin Shah

Pomen: Trg ni nikoli enak, vedno se spreminja. Vsakič, ko trgujete, morate ponovno oceniti situacijo in poiskati ugodno razmerje med tveganjem in nagrado.

Navdihujoči trgovalni citati Marka Harile

97. »Kakšna je razlika med profesionalcem in amaterjem? Strokovnjaki iščejo, kaj je narobe z namestitvijo. Amaterji iščejo samo tisto, kar je prav. « – Mark Harila

Pomen: Ko pridete do točke, da ste poklicni trgovec, bolj kot kaj drugega iščete napake. Amaterji tega pogosto ne storijo.

98. „Trgovec z največjo uspešnostjo se popolnoma zavzema za to, da bo najboljši in bo naredil vse, kar bo potrebno, da bo najboljši. Počuti se popolnoma odgovornega za vse, kar se zgodi, zato se lahko uči na napakah. Ti ljudje običajno imajo delujoč poslovni načrt za trgovanje, ker trgovanje obravnavajo kot posel. ” – Van K. Tharp

Pomen: Odlična ponudba za trgovanje, ki povzema, kaj potrebuje odličen trgovec. Najpomembneje je poudariti učenje na napakah in načrtovanje.

Navdihujoči trgovski citati Joel Grenblatt

99. »Kolikor je le mogoče, ne želite biti dobro plačani zgolj za to, da tvegate. To lahko upravlja vsak. Želite biti dobro plačani, ker ste naredili domačo nalogo. « – Joel Greenblatt

Pomen: Tveganje se ne splača. Kar se resnično splača, je raziskati, s čim trgujete, in si zastaviti cilje.

Navdihujoči trgovalni citati Scotta Redlerja

100. „Trgovci potrebujejo vsakdanjo rutino, ki so jim všeč. Če vam ni všeč, tega ne boste storili. ” – Scott Redler

Pomen: Resnično navdihujoča ponudba za trgovanje, ki vas opozarja, da potrebujete ustrezen slog trgovanja

101. “Trgujte pred seboj, ne tistim, ki ga želite!” – Scott Redler

Pomen: Vaša trgovinska strategija mora odražati realnost trga. Ne morete uporabiti samo katere koli strategije, ki vam je všeč.

Ključne točke

Če se česar koli spomnite iz teh 101 navdihujočih ponudb, navedite te točke.

 • Trgovanje ponudb nas lahko opomni, naj stvari ostanejo preproste! Obdajte se z opomniki, ko se stvari preveč zapletejo.
 • Veliko najboljših kotacije za trgovanje opomni nas, da so raziskave na prvem mestu. Če ste obveščeni o tem, s čim trgujete, se bo vedno obrestovalo.
 • Potrpežljivost je ključni del trgovanja. Trgovanje z manj pogosto je običajno boljše kot pogosto.
 • Trgovanje ni kot običajno dnevno delo. Ne moreš se prilagoditi trgu okoli svojega življenja.

Navdihujoče kotacije za trgovanje vas bodo motivirale, vendar vas ne bodo spremenile v trgovce!

Toda brezplačni tečaj trgovanja s forexom Trading Education lahko le naredi trik. Medtem ko se po branju našega seznama morda počutite razpršeni in pripravljeni, trgovanje zahteva veliko več kot le motivacijske kotacije za trgovanje.

Naš tečaj trgovanja s forexom, Ultimate Guide to Forex Trading je zdaj brezplačen.

Naučil se boš:

 • Temelji pri trgovanju s Forexom
 • Mehanika FOREX trgovanja
 • Napredna analiza FOREX trgovanje
 • Strateško trgovanje za FOREX trgovanje

Prijavite se in ga dobite zdaj, preden ga ni več! Kdo ve, mogoče boste nekega dne prav vi prav ti navdihujoče kotacije za trgovanje!

Če ste z veseljem prebirali 101 navdihujoče ponudbe za trgovanje in kaj pomenijo iz izobraževanja o trgovanju, mu dajte všeč in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko zanimalo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me